27 Ιουλίου 2012

Ενημέρωση του κώλ@@ από "έγκυρες" ιστοσελίδες

 Δείτε τη μαλακ@@ που τους δέρνει (αν δεν είναι δόλος προς εκφοβισμό για κλιματική αλλαγή κ.λπ) και δείτε στο τέλος και την πραγματική είδηση

Θα διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες για την αποκόλληση ενός παγόβουνου από τον παγετώνα Peterman στη Γροιλανδία... θα διαβάσατε και ότι το μέγεθος του παγόβουνου ήταν «σχεδόν όση η Ελλάδα»...  αν όχι, δείτε την "έγκυρη" ενημέρωση:

Μόνος του θα παίζει ο Δώνης σε λίγο...

Με 7.000 διαρκείας δεν πας πουθενά και ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει πολύ καλά πως για να σωθεί η ομάδα θα πρέπει να βγουν στο σφυρί άπαντες οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Το Twitter διαψεύδει... αλλά ο στόκος επιμένει!

Όχι ρε φίλε μου εκεί να επιμένουν να γκαζώνουν τους ηλίθιους! Όλος ο κόσμος γελάει και ο στόκος ο Ρετσίνας επιμένει: Το tweet γράφτηκε και αναρτήθηκε λέει! Μάλιστα λέει ότι η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή επιβεβαίωσε ότι το tweet γράφτηκε μέσα από το λογαριασμό της αλλά από χακερς...

Ρε αμόρφωτε κάγκουρα...

ΑΤΕ: Μόνο το 10% των δανείων είναι αγροτικά (τα μη εξυπηρετούμενα δεν μεταβιβάζονται)-Τι πρέπει να ξέρουν οι καταθέτες

Τα νούμερα όμως είναι αμείλικτα: Τα δάνεια προς τον αγροτικό τομέα είναι 2,196 δις ευρώ δηλαδή το 10% των συνολικών χορηγήσεων αλλά αν ληφθούν και τα δάνεια π.χ. στεγαστικά σε αγρότες φθάνουν τα 3,18 δις ευρώ σε σύνολο περίπου 20 δις ενώ οι καταθέσεις έχουν υποχωρήσει στα 14,3 δις ευρώ.

Καλλιεργούσε χασίς στο μπαλκόνι... ποιος ο Γιωργάκης;


Το μπαλκόνι βρήκε ως φαίνεται το κατάλληλο μέρος για να ... καλλιεργήσει κάνναβη ένας 35χρονος στην Πρέβεζα. Έγινε όμως αντιληπτός από την αστυνομία και κατέληξε στα κρατητήρια.

'Όλα συνέβησαν  το μεσημέρι...

Σύλληψη για παιδική πορνογραφία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Κρήτη έρχεται στο προσκήνιο, με ευρύματα που προκαλούν σοκ! Οι διωκτικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός ατόμου που εμπλέκεται με την υπόθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ο Γιάννης ζει!!! Έκανε δηλώσεις αλλά μόνο για τον Χονδροκούκη... για τη Βούλα μούγγα (βίντεο)

Τον αποκλεισμό του αθλητή, Δημήτρη Χονδροκούκη, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, σχολίασαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Απάντησε ο Λεβεντομαλάκας!! "Ακόμα πιο χαζοί από τη Βούλα αυτοί που την απέκλεισαν και έκαναν ηρωίδα μια χαζή"

Σαν γνήσιος λεβετομαλάκας θα απαντούσε με μια λεβεντομαλακία: Όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι...Δείτε τι έγραψε στο Facebook...

Τρικυμία στο κρανίο-Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι μέσω ΑΤΕ χαρίζουν το 40% της αγροτικής γής όταν τα δάνεια με ενέχυρο γη μένουν στο δημόσιο

[Όπως γράψαμε προηγουμένως, η ΑΤΕ θα χορηγηθεί στην Πειραιώς που κατέθεσε την καλύτερη προσφορά, ΑΛΛΑ τα ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ, δηλ αυτά που μπορεί να δημευθεί γη επειδή δεν πληρώνουν τις δόσεις, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.... άρα ποια αγροτική γη μεταβιβάζεται στην Πειραιώς βρε στόκοι;;
(Μην πεταχτεί κανας παπάρας και πει "ναι αλλα μεταβιβάζονται τα δάνεια που εξυπηρετούνται" γιατί με αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα δήμευσης αγροτικής γης αφού αυτοί οι αγρότες πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους... και αυτά τα δάνεια να είστε σίγουροι ότι είναι ελάχιστα)
Καλά τα υπόλοιπα περί ακμάζουσας ΑΤΕ είναι για το τσίρκο όταν στα stress test πέρσι η ΑΤΕ ήταν τελευταία και καταιδρωμένη...]

Για «μείζον έγκλημα» σε βάρος της Αγροτικής Τράπεζας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς, δηλώνοντας πως θα επιδιώξει να διερευνηθεί «η ύπαρξη σοβαρών ευθυνών από την κυβέρνηση, επειδή δεν διαφυλάχθηκε σημαντικής αξίας δημόσια περιουσία».

Βίντεο: Ηλίθιος Άγγλος Υπουργός παρά λίγο να σκοτώσει τους διπλανούς του!!! Μετά γέλαγε ο βλαμένος!!!

Δείτε το:

Κιουτσούκης σε Μορς: "Αν ήσουνα στον ιδιωτικό τομέα θα είχες απολυθεί... ενώ εγώ είμαι συνδικαλιστής και δεν μπορούν να με απολύσουν χοχοχο"

[Οι "προστάτες" των ελλήνων εργατών ξεσάλωσαν εκμεταλλευόμενοι ότι ο Μόρς δεν τους ρώτησε το εξής απλό: Πόσο έχετε δουλέψει στη ζωή σας ρε ρεμάλια;
Δείτε τι γελοίες ειδήσεις διαδίδει ο άεργος Κιουτσούκης που ένας θεός ξέρει πόσα παίρνει για να τα ξύνει...]

Άγρια επίθεση εξαπέλυσαν οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ κατά της τρόικας στη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης .Οι Παναγόπουλος και ο Κιουτσούκης δεν χαρίστηκαν στους τροϊκανούς τους οποίους στόλισαν με αρκετά ...γαλλικά . Ενδεικτός ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Κιουτσούκη και Ματίας Μορς

ΜΟΡΣ : Πώς βλέπετε το μέλλον των εργαζομένων;

Ο Ρουμελιώτης ξεβρακώνει τον ΓΑΠ: Δεν ήθελε αναδιάρθρωση χρέους, αποδέχθηκε υψηλά επιτόκια και μικρή περιόδο προσαρμογής... και έχει και συνέχεια

Την άμεση αντίδραση του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, προκάλεσαν σημερινές αναφορές του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Ο κ. Ρουμελιώτης, απαντά εμμέσως στον πρώην πρωθυπουργό, θέτοντάς του μια σειρά ερωτημάτων.

Ο Λεβεντομαλάκας αλήθεια, τι άποψη έχει για τον αποκλεισμό της Βούλας;

Θα θέλαμε να ξέραμε την αποψή του!
Για όσους δεν ξέρουν τον ορισμό του Λεβεντομαλάκα, δείτε τον στο

http://taxalia.blogspot.com/2012/07/blog-post_6628.html

ΥΓ. Πάντως τα παιδιά του taxalia δεν εννοούν τον Ιωαννίδη... ο οποίος επίσης έκανε την πάπια...

Στην Πειραιώς η "καλή" Αγροτική Τράπεζα-Δεν μεταβιβάζονται οι θυγατρικές και τα δάνεια με ενέχυρο αγροτική γη για τα οποία θα γίνει νομοθετική ρύθμιση

Στη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καταθέσεις 15 εκατ. ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνεχίζεται η μαλακ@@ με το ανύπαρκτο tweet της Keller που υποτίθεται ότι μας έβριζε! Διαψεύδει και το Twitter- Στην παγίδα έπεσε και η Χρυσή Αυγή!


[- ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!! ΣΕΒΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ κι ας ξεφτιλιστήκαμε για άλλη μια φορά στους ξένους... ούτως ή άλλω είμαστε μαθημένοι....! 
- Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, dapd, το Twitter διέψευσε ότι γράφτηκε τέτοιο tweet από την αθλήτρια
- Έσπευσαν να αποδώσουν στη Νατάσα Κέλερ την φράση:"Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ...ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά".
- Ανάγκασαν την Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή να προβεί σε διάψευση της μαλακί@@
- "Ελληνες" κάφροι έμπαιναν στον λογαριασμό της κοπέλας στο Facebook και την έβριζαν
- Για να μην της ζαλίζουν τα αρχίδ@@ οι πατριώτες του κώλου έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της
- Απενεργοποίησαν μέχρι και τη δυνατότητα σχολίων στης σελίδα παρουσίασής της στην ιστοσελίδα της Γερμανικής ΟΕ.
- Συνεχίζουν να παραπληροφορούν πολλοί που δεν ξέρουν την τύφλα τους από γερμανικά αλλά μεταφράζουν ότι κάτσει: Υπονοούν ότι η Γερμανική Ολυμπιακή επιτροπή λέει ότι γράφτηκε τέτοιο σχόλιο στο λογαριασμό της από χάκερ ή ότι παραβίασαν το λογαριασμό της (το λέει πχ. το real.gr)... ταίζοντας τους ανεγκέφαλους με μαλακ@@ για να συνεχίσουν να λένε: "Το έγραψε και τώρα λένε τάχα ότι το έγραψαν Χάκερ για να την καλύψουν"!!!]

Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλούν όλα όσα διαδραματίζονται από το πρωί με αφορμή ένα υποτιθέμενο tweet της σημαιοφόρου της Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνας και αρχηγού της ομάδας χόκεϊ της Γερμανίας, Νατάσας Κέλερ.

Έλληνες έκαναν μια πλάκα μεταξύ τους στο διαδίκτυο αποδίδοντας στην Κέλερ το εξής σχόλιο: "Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ...ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά".

Αμέσως και χωρίς να κάνουν έστω μια υποτυπώδη έρευνα, πολλά blog, site αλλά και κολοσσοί όπως η Yahoo! αναπαρήγαγαν την είδηση αποδίδοντας στην αθλήτρια την φράση αυτή.

Tο Newsit, από την πρώτη στιγμή, ερεύνησε το θέμα και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχόλιο της αθλήτριας και μάλιστα με θλίψη διαπιστώσαμε ότι κάποιοι που αισθάνονται περισσότεροι έλληνες από κάποιους έσπευσαν να επισκεφθούν την σελίδα της αθλήτριας στο facebook και να την βρίζουν στα ελληνικά αλλά και στα γερμανικά.

Κάποιοι, ακόμα πιο έλληνες από όλους μας, έφτιαξαν και γκρουπ στο facebook με το οποίο καλούν την ΔΟΕ να αποκλείσει την Γερμανίδα αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Στην παγίδα έπεσε και η Χρυσή Αυγή η οποία με ανακοίνωσή της καταδίκασε την αθλήτρια Νατάσα Κέλερ για το υποτιθέμενο ρατσιστικό tweet της κατά Ελλήνων αθλητών, προφανώς επηρεασμένη από το σάλο που προκλήθηκε σε μερίδα ελληνικών Μέσων καθώς και σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Όλη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:


Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο.

Παρολίγον διπλωματικό επεισόδιο


Η γερμανική Ολυμπιακή αποστολή, σε επικοινωνία με την ΕΟΕ, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσίευματα που έφεραν τη σημαιοφόρο της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ, να έχει αναρτήσει στο twitter σχόλιο εναντίον των Ελλήνων. Επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια δεν έχει καν λογαριασμό στο συγκεκριμένο χώρο κοινωνικής δικτύωσης και ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την Ελλάδα.

Επισημαίνουν δε, ότι σέβονται τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και μάλιστα σε ένδειξη καλής θέλησης, αντιπροσωπεία της γερμανικής αποστολής, θα επισκεφθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο.

"Είναι εξοργιστικό το ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις. Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την ενέργεια θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό", ανέφερε ο επικεφαλής της γερμανικής Oλυμπιακής αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ.

newsit.gr

Πόσα έπαιρναν και πόσα θα παίρνουν οι κρατικοί αξιωματούχοι; (πίνακας)

Πλαφόν 5.000 ευρώ μπαίνει από την κυβέρνηση στις μικτές μηνιαίες αποδοχές των κρατικών αξιωματούχων. [Και αυτά όμως πολλά είναι καθώς είναι σίγουρο ότι μιλάμε για βασικό μισθό στον οποίο προστίθονται, επιδόματα, υπερωρίες, επιτροπές, αμάξια, τηλέφωνα κ.λπ που μαζί με οδηγούς κ.ά. κάνουν το ΓΓ να μας κοστίζει χαλαρά πολύ πάνω από 10 χιλιαρικάκια...

Μάχη ΝΔ-Χρυσής Αυγής σε Μεσσηνία και Λακωνία

«Μάχη» ανακατανομής των εδρών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής για τις εκλογικές περιφέρειες της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, αναμένεται να δοθεί στο Εκλογοδικείο, στο οποίο κατατέθηκαν δύο ενστάσεις που, αν ευοδωθούν, θα έχουν ως αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να κερδίσει μία επιπλέον έδρα στην πατρίδα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (Μεσσηνία) και να χάσει, αντίστοιχα, μία στη Λακωνία, την οποία κερδίζει η Χρυσή Αυγή, η οποία θα χάσει την έδρα που κατέχει στη Μεσσηνία.

Reuters: Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέο "κούρεμα"

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επεξεργάζονται ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους της τάξης του 30%.

Στο νέο κούρεμα θα συμμετάσχει ο επίσημος τομέας και συγκεκριμένα η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης. Στόχος, θα είναι η μείωση του ελλείμματος κατά 70 με 100 δισ. ευρώ ώστε να φτάσει στο 100% του ΑΕΠ της χώρας.

Ο ΣΕΓΑΣ επιτίθεται: Κέντρο ντόπας η Ελλάδα αλλά δεν υπάρχει ούτε σάλιο για ελέγχους

Η ομοσπονδία του Στίβου με μία σκληρή ανακοίνωση αναφέρεται στα περιστατικά της Παπαχρήστου και του Χονδροκούκη κατηγορώντας όσους δεν έκαναν τίποτα τα τελευταία χρόνια για να καταπολεμηθεί το ντόπινγκ.

Εν αναμονή της απάντησης Βρούτση στους εργαζόμενους στην Ελληνική Χαλυβουργία

Το αργότερο έως το Σάββατο το πρωί αναμένεται να απαντήσει ο υπουργός Εργασίας Ιωάννης Βρούτσης στα αιτήματα του Σωματείου των εργαζόμενων στην Ελληνική Χαλυβουργία με το οποίο συναντήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα.

Ιερώνυμος: Δεν είμαστε αποικία – Αυτά που πήραμε θα τα δώσουμε... αλλά μη μας πνίξετε κιόλας

«Δεν είμαστε αποικία» διαμήνυσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απευθυνόμενος εμμέσως στους ευρωπαίους ετέρους μας.

Μιλώντας στη Φλώρινα τόνισε επίσης ότι είμαστε έντιμοι και αυτά που πήραμε θα τα δώσουμε αλλά «δε θα μας πνίξετε».

Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης: όργιο διαφθοράς το 2011

Συναλλαγές "κάτω από το τραπέζι", κακοδιοίκηση, ανευθυνότητα και άφεση αμαρτιών στους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, αποτυπώνει η έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το 2011, που θα κοινοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Την "πρωτοκαθεδρία" στις περιπτώσεις διαφθοράς διατηρούν οι...

Βίντεο: Τραβόλτα και Ντε Νίρο μιλούν για την Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας ο Τζον Τραβόλτα και o Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησαν στο Νίκο Αλιάγα, σε ένα ρεπορτάζ που κάνει το γύρο του κόσμου

"Είδα παντού ευτυχισμένους ανθρώπους. Όλα είναι ήρεμα, αισθάνομαι απόλυτα ασφαλής στην Ελλάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του μεγάλου σταρ, Τζον Τραβόλτα στο Νίκο Αλιάγα, στο ρεπορτάζ του Euronews..

“Το κατούρημα στο πεζοδρόμιο ως αντιεξουσιαστικός ακτιβισμός” (Αντώνη μην τολμήσεις να κλείσεις το indymedia!)


Ειλικρινά επλίζουμε οτι ο Αντώνης δεν θα διανοηθεί να κάνει πράξη το προεκλογικό πυροτέχνημα και να κλείσει το indymedia.

Στους γκρίζους καιρούς που ζούμε το indymedia είναι μια χαρούμενη διέξοδος που προσφέρει τζάμπα άπλετο γέλιο.

FEMEN γυμνόστηθη μπροστά στον Πατριάρχη Κύριλλο! (VIDEO)

Μπροστά σε ένα... σοκαριστικό (για τα δεδομένα του) θέαμα βρέθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Κιέβου!

Καλώς την! Madonna: «Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε»

Μέσα σε όλα τα προκλητικά που κάνει επι σκηνής, η Madonna αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομά της και την επίδραση πoυ έχει στον κόσμο και να εκφράσει την άποψή της για την παγκόσμια οικονομική κρίση κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο στάδιο «Olympia» του Παρισιού.

Η επαναδιαπραγμάτευση ξεκίνησε, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ κυνηγάει φαντάσματα

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η προ ημερών φράση του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι δεν πρόκειται να πάμε σε επαναδιαπραγμάτευση από θέση μεγαλύτερης αδυναμίας και αληθινής απόγνωσης.

Κάθε ώρα και μια επίθεση φιλιάς από τους Άγγλους: Βρετανικό ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων... ενώ οι Νέοι Ολυμπιακοί είναι τζάμι

Μετά το "Go Greek For A Week", το βρετανικό Channel 4 βρίσκει μία ακόμα ευκαιρία να χτυπήσει τη χώρα, προσβάλλοντας με το ντοκιμαντέρ "The Ancient Greek Olympics" την αρχαία Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

Χαρδαβέλας: "Αόρατα UFO κατακλύζουν τους ουρανούς"!... Να υποθέσω ότι ο ελληνικός ουρανός είναι τίγκα; (βίντεο για γέλια)

[Η είδηση είναι από που αλλού; Από το newsbomb.gr του Χαρδαβέλα και απευθύνεται στους γνωστούς ΑΕροψεκασμένους πατριώτες του κώλου...]

Μπορεί να εκτυλίσσεται μια ολόκληρη μάχη μπροστά στα μάτια μας και εμείς να μην παίρνουμε χαμπάρι, όταν κοιτάμε το νυχτερινό ουρανό...

Αστεία αντιπαράθεση στη Βουλή για το αν οι μουσουλμάνοι θα πληρώσουν τους χώρους που θα προσευχηθούν με τη λ΄ξη του ραμαζανιού

Την πρόνοια του Συντάγματος για τη θρησκευτική ελευθερία, υπενθύμισε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για την προσευχή του Ραμαζανίου

Είπε κι αυτός την παπαριά του: «Ανθρωπιστική καταστροφή» στην Ελλάδα, αν φύγει από ευρώ

Αναπόφευκτη θεωρεί την «ανθρωπιστική καταστροφή» στην Ελλάδα, στην περίπτωση κατά την οποία η χώρα τεθεί έκτος Ευρωζώνης, ο αρχηγός της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Μπερντ Ρίξινγκερ, καθώς, όπως εξηγεί, δεν θα είναι δυνατές οι εισαγωγές από την Ευρωζώνη.

Αποκάλυψη πατριώτη του κώλου: Ο Σαμαράς απέκλεισε την Παπαχρήστου... την ψάχνει και για να την τουφεκίσει

Όπως μας αποκαλύπτει γνωστός πατριώτης του κώλου και μερικώς ΑΕροψεκασμένος, ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς απέκλεισε την Παπαχρήστου μετά από εντολή του Φώτη Κουβέλη. Η αποκάλυψη στηρίζεται σε...

Απάντηση ΔΝΤ στις αιχμές Π. Ρουμελιώτη: Είπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Την θέση ότι ο Π. Ρουμελιώτης ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ ουδέποτε διαφοροποιήθηκε ή εξέφρασε αντίρρηση ως προς το περιεχόμενο των πολιτικών που προβλέπονται στο δημοσιονομικό πρόγραμμα για την Ελλάδα όταν αυτό εγκρίθηκε από το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ταμείου, προβάλει το ΔΝΤ σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ρουμελιώτη στους New York Times.

Δείτε τι λέει ο ξεβράκωτος καραγκιόζης!

Παρά το γεγονός ότι η Λετονία δεν είναι στη ζώνη του ευρώ, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Άντρις Βιλκς δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ακολουθεί ρατσιστική είδηση: Αφρικανοί συνάνθρωποί μας έπνιξαν 12χρονο σε βραστό νερό-Αφού του έσφαξαν οικογένεια και σκύλο [εικόνες]

Οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής είναι τόσο συνηθισμένοι στο να ακούν για αποτρόπαια εγκλήματα σε καθημερινή βάση, που χρειάζεται κάτι συγκλονιστικό για να τους σοκάρει. Όπως το δράμα της οικογένειας Βιανά.

Μαντέψτε ποιο κόμμα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη ΔΕΗ... αφού την πληρώνουμε εμείς τα κορόϊδα

Χρέη προς τη ΔΕΗ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.

Τον πρότεινε για αντικαταστάτη του και τώρα τον κατηγορεί-ΓΑΠ για Ρουμελιώτη: Ας βγάζει το ψωμί του όπως θέλει αλλά να μην παίζει με την Ελλάδα

Την οργή του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ επί πρωθυπουργίας του.

Δημοσκόπηση, για φυλλάδα του κώλου, δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με 0,5%

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, για λογαριασμό της εφημερίδας "Η Ελλάδα Αύριο" (που ξεφύτρωσε πάλι αυτή η φυλλάδα;), το 64% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 17% θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει στη σωστή.

Όσον αφορά την ερώτηση "ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνονταν βουλευτικές εκλογές", τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Η Sun, των "συμμάχων" ειρωνεύται Αρβανίτη,Ελλάδα και Κύπρο!

Η Βασιλική Αρβανίτη θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και η βρετανική εφημερίδα Sun την κοροϊδεύει για μια στάση της στην προπόνηση, αλλά και την οικονομία της Ελλάδας.

Το εν λόγω έντυπο έχει την φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας (που βλέπετε παραπάνω) κατά την διάρκεια προπόνησης της στο μπιτς βόλεϊ και αναφέρει πως θα γεννήσει γράφοντας: «Ελα αγάπη μου. Σπρώξε! Ισα που μπορώ να δω το κεφάλι»!

Το ειρωνικό δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» συνεχίζεται αφού ειρωνεύεται τις οικονομίες της Κύπρου και της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Βασιλική Αρβανίτη έχει κερδίσει στην καριέρα 300.000 αγγλικές λίρες και μπορεί να αγοράσει όλη την Ελλάδα αλλά και μεγάλο μέρος της Κύπρου.
gazzetta.gr

Το μήνυμα του Διονύση Τσακνή στη Βούλα Παπαχρήστου

Ανοιχτό γράμμα προς τη Βούλα Παπαχρήστου έγραψε ο Διονύσης Τσακνής με αφορμή τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του σχολίου της στο twitter. Επισημαίνοντας πως μπορεί να κατανοήσει τους κόπους και τις θυσίες της γιατί και ο γιος του είναι αθλητής, ο Διονύσης Τσακνής την καλεί να συνεχίσει με πείσμα και αγάπη σ' αυτό που κάνει.

Δήλωνε τυφλός, έπαιρνε επιδόματα 760 ευρώ το μήνα, αλλά ήταν άσος στην οδήγηση

Μια ακόμα πιθανή υπόθεση απάτης εις βάρος του Δημοσίου ήρθε στο φως καθώς η Αστυνομία συνέλαβε στο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης έναν υποτιθέμενο τυφλό που έπαιρνε... δύο επιδόματα αλλά ήταν άσος στο παρκάρισμα.

Έπεσε η δημοτικότητα της κυβέρνησης

Ένας μήνας και 10 μέρες έχουν περάσει από τις εκλογές και φαίνεται πως το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για το περίπου 83% των πολιτών να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση που ψήφισαν.

Δεν παλεύεται η μαλακ@@ στο διαδίκτυο: Ρε ηλίθιοι πατριώτες του κώλου η Keller δεν έχει γράψει τίποτα στο twitter!!

Από το πρωί μας έχουν γκαστρώσει ότι η γερμανίδα σημαιοφόρος Natascha Keller έγραψε στο twitter της κάτι που ονειρεύτηκαν χθες βράδυ οι ηλίθιοι πατριώτες του κώλου που είναι τόσο μίζεροι που νομίζουν ότι όλη η υφήλιος ασχολείται μαζί τους και τους βρίζει... η πλάκα είναι ότι η Keller...

Έγγραφα-σοκ του Φόρεϊν Όφις,αποκαλύπτουν απίστευτες ωμότητες των "συμμάχων" Βρετανών στη Κύπρο!

Έγγραφα που έκρυβε για 50 χρόνια το Φόρειν Οφις αποκαλύπτουν απίστευτες ωμότητες των Βρετανών αποικιοκρατών σε βάρος Κύπρίων. Καταγράφονται μάλιστα και ονόματα και λεπτομέρειες για θανάτους από τις κακοποιήσεις, όπως η περίπτωση της 12χρονης μαθήτριας Ιωάννας Ζαχαριάδη, του 37χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου και του 17χρονου Λούκα Ανδρέα...

Test

Test

--

Δεξί Εξτρέμ


Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που επιμένουν ότι φταίει η Μέρκελ και όχι η κουτοπονηριά μας: Η Ιρλανδία επέστρεψε στις αγορές

[Οι Ιρλανδοί δεν δανείστηκαν από τη Μέρκελ και το ΔΝΤ; Δεν υπέγραψαν μνημόνιο; Τώρα τι έχουν να πούνε οι ηλίθιοι που μας λέγανε πως όπου πάει το ΔΝΤ τα διαλύει όλα και δεν φταίει η τεμπελιά μας και ο ανατολίτικος ωχαδερφισμός μας; Μούγγα και γαργάρα θα κάνουν για το θέμα οι πατριώτες του κώλου που φωνάζουν γιατί δεν θέλουν να χάσουν τη βολή τους και τα "κεκτημένα" και οι πολιτικοί τους κάνουν τα χατίρια να επιδοτούν πχ. τον ΟΣΕ με 100 εκ, για την συντήρηση του δικτύου, τα οποία δεν φαίνονται στον ισολογισμό προκειμένου οι τεμπέληδες να εμφανίζουν κέρδη 25 εκ. ....

Αυτός είναι πρώτυπο για τα παιδιά και όχι οι αμόρφωτοι αθλητές... 14χρονος νίκησε 1.000.000 μαθητές!

Ο Μάριος Χατζηδήμου, ένας 14χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά είναι ο νικητής του φετινού διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU).

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν "Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες".

Παπαχρήστου στο Reuters: Αισθάνομαι μεγάλη πικρία

Επισημαίνοντας πως προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη, η Βούλα Παπαχρήστου σε συνέντευξή της εξέφρασε την πικρία της για τον αποκλεισμό λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΟΕ: Σωστός ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου... όπως μας ενημέρωσαν οι Καπράλος-Κούβελος

Και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή «άδειασε» την Βούλα Παπαχρήστου για το σχόλιο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, αφού όπως δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρκ Άνταμς η αθλήτρια παραβίασε τους κανόνες της Ολυμπιακής οικογένειας.

Σε ποια Δημοκρατία δεν θα είχε η Παπαχρήστου δικαίωμα στην απολογία;

Δύο 24ωρα μετά την αποκάλυψη του διαβόητου «tweet» της Βούλας Παπαχρήστου περί Αφρικανών και κουνουπιών στην Ελλάδα, που θεωρήθηκε ρατσιστικό και οδήγησε στον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, είναι ίσως η στιγμή να δούμε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά, εξετάζοντάς τα υπό το πρίσμα της απονομής δικαιοσύνης -ή μη.

Προς συζήτηση η κατάργηση του ήδη ψαλιδισμένου 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Η κατάργηση του ήδη περικομμένου 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο συμπεριλήφθηκε στις προτάσεις που κατέθεσε το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης στους πολιτικούς αρχηγούς και θα εξετασθεί εκ νέου την προσεχή Δευτέρα.

Κρήτη: Μαϊμού επιδόματα ανεργίας

Μια καλοστημένη απάτη μέσω της οποίας θα εισέπρατταν επιδόματα ανεργίας- μαϊμού, είχε στήσει ένα κύκλωμα στο οποίο φέρεται να είναι επικεφαλής λογίστρια του Ηρακλείου, αλλά ευτυχώς για τον ΟΑΕΔ η παρατηρητικότητα του προϊσταμένου και των υπαλλήλων της υπηρεσίας απέτρεψε την «εκταμίευση» μεγάλων ποσών από τα κρατικά ταμεία.

Κινέζοι αστυνομικοί, πυροσβέστες και γιατροί έσωσαν από βέβαιο θάνατο... κούκλα του σεξ

Συναγερμός σε πόλη της επαρχίας Shandong στην Κίνα για να σώσουν μια γυναίκα από τις όχθες του ποταμού.

Για την επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας εργάστηκαν 18 αξιωματικοί, ιατρικό προσωπικό και πυροσβέστες για τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να την προσεγγίσουν.

Κλασική περίπτωση: Αδείο κτήριο του δημοσίου από το 98-Δεν ήθελαν να πάνε οι υπάλληλοι του ΥΠΕΚΑ, του ΥΠΠΟ, του ΥΠΟΙΚ... τώρα λέει θα πάει το ΥΑΑΤ

Γλιτώνει το... νοίκι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συμφώνησε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τη μετεγκατάσταση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) στο βιοκλιματικό κτήριο του Κεράνη στη Θηβών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως», μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη. Οι υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σήμερα διασκορπισμένες σε δεκάδες κτήρια ανά την Αττική με συνέπεια η επικοινωνία μεταξύ τους να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και τα λειτουργικά έξοδα τεράστια.

Θαυμάσια: Οι 6 στους 10 φοροδιαφεύγουν

Σε έξαρση βρίσκεται και πάλι η φοροδιαφυγή, αφού όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος 6 στους 10 κρύβουν στοιχεία από την Εφορία.