23 Αυγούστου 2012

Βίντεο: Η Φανή Χαλκιά γδύνεται και ο αναρχομαλάκ@@ ο Μουζουράκης την παίρνει μάτι... Που αλλού; Στη Μύκονο...

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν την Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά, να ετοιμάζεται να απολαύσει τη βουτιά της σε παραλία της Μυκόνου... Ενας από αυτούς και ο ηθοποιός και τραγουδιστής του κώλ@@, Πάνος Μουζουράκης!

Alert Πατριώτες: Ψεκάζουν και τη Μέρκελ!!!

Όπως ενημερώνει ο δημοσιογράφος Κοτταρίδης που βρίσκεται στο Βερολίνο για τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά, αεροψεκασμοί συμβαίνουν και στη Γερμανία!! Η Νέα Τάξη θέλει να υποδουλώσει και τους Γερμανούς νεοναζί που μας πίνουν το αίμα. Δείτε τη φώτο ντοκουμέντο, πάνω από το Βερολίνο:

Καταγγελία Άδωνι-Πλεύρη στη ΔΗΕ για το INDYMEDIA (έγγραφο)

Τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος επισκεύθηκαν σήμερα οι Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης προκειμένου να κάνουν καταγγελία για τις αξιόποινες πράξεις που τελούνται μέσω του indymedia που βγαίνει από server του Πολυτεχνείου, σε υπό κατάληψη κτήριο του ιδρύματος. Δείτε την καταγγελία τους:

ΠΑΟΚ - Ραπίντ Live Stream (PAOK-Rapid Wien 21:30)

Δείτε μέσα από τα παρακάτω link σε live streaming, το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης:

Στο Σαμαρά το πόρισμα για την τελική αξιολόγηση των εταιρειών που θα διενεργήσουν σεισμικές έρευνες

Στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρέδωσε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελος Λιβιεράτος, το πόρισμα αξιολόγησης των φακέλων και προσφορών που είχαν καταθέσει συνολικά 8 εταιρείες, με παγκόσμια παρουσία και εμπειρία, προκειμένου να διενεργήσουν γεωφυσικές έρευνες, μη αποκλειστικής χρήσης, για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στο Ιόνιο πέλαγος και στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.

Μέρκελ: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο- Ολάντ: Να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα προσπαθήσουν σήμερα Πέμπτη να ξεπεράσουν τις διαφορές απόψεών τους σε ό,τι αφορά την κρίση χρέους στη συνάντησή τους στο Βερολίνο, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πρακτορείου ειδήσεων Reuters όσο και του Γαλλικού Πρακτορείου αναμένεται να παρουσιάσουν μια ενιαία στάση σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Ελλάδας, λέγοντας στην Αθήνα να μην αναμένει άμβλυνση των όρων ή του χρονοδιαγράμματος των μεταρρυθμίσεων εάν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Νέο φωτογραφικό υλικό από το Curiocity και βίντεο από την προσγείωση (φώτο, βίντεο)

Νέες φωτογραφίες από τον Άρη έστειλε το διαστημικό όχημα Curiocity, που άρχισε την εξερεύνηση του κόκκινου πλανήτη.

Σέβας σε όποιον σκέφτηκε να κάνει πλάκα με τον Λιάτσο και την ΕΡΤ στον Προεδράρα...

Πρέπει να έχει σε μεγάλο "άχτι" τον προεδράρα :)

Αφού πρώτα κυκλοφόρησε την "είδηση" περί Λιάτσου , και τον άφησε μια μέρα να χτυπιέται  στα "Κοινωνικής Δικτύωσης"...  αφρίζοντας , βρίζοντας  ειρωνευόμενος τους πάντες...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Εξηγήσεις για το πέος από τον Τραγάκη για το βόλεμα της οικογένειας, αντί να τους πει να παραιτηθούνε!!

[Ρε Αντώνη, είναι δυνατόν αυτό το νούμερο να είναι Πρόεδρος επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος και να κρίνει άλλους; Πότε θα τον σουτάρεις;]

Εξηγήσεις, κατόπιν εορτής, που προκαλούν γέλια και κλάματα δίνουν «κύκλοι» του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη αναφορικά με τις αποκαλύψεις που τον θέλουν να έχει διορίσει σχεδόν όλο του το σόι στη Βουλή και που προκάλεσαν την «έκρηξη» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

"Αυτό είναι Ευρώπη" είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δείχνοντας τον Παρθενώνα

Ο συμβολισμός του Παρθενώνα για τον Ευρωπαίο αξιωματούχο

"Αυτό είναι Ευρώπη" είπε δείχνοντας τον Παρθενώνα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, κατά την επίσκεψή του χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης, εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο τη διάθεσή του να βοηθήσει την Ελλάδα.

Αφαιρέσετε το χρονολόγιο από το Facebook! Για όσους δεν γουστάρουν το Χρονολόγιο...

Για να αφαιρέσετε το χρονολόγιο από το Facebook ακολουθείστε τα εξής βήματα:

Ο Βενιζέλος γυρίζει το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία 80-90

Σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλούν ήδη οι επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου για την στελέχωση της νέας ηγετικής ομάδας του κόμματος. Πρόσωπα που είχαν κεντρικούς ρόλους την δεκαετία του '90, αποτυχημένοι πολιτευτές, συνδικαλιστές από το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ των «κλαδικών» του '80, άλλα και παράγοντες που το όνομα τους είχε εμπλακεί σε υποθέσεις κρατικών προμηθειών, επιλέχθηκαν να στελεχώσουν κρίσιμους τομείς του κόμματος.

Ο γερμανικός προϋπολογισμός εμφάνισε πλεόνασμα 8 δις ευρώ στο εξάμηνο

Πλεόνασμα καταγράφηκε το πρώτο εξάμηνο στη Γερμανία παρά το ότι την περίοδο αυτή στην ευρωζώνη κλιμακώθηκε η κρίση χρέους, με την Ισπανία να γίνεται το επίκεντρό της, ενώ επιβραδύνθηκε ο ρυθμός της ανάπτυξής της.

Κάφροι του Παναθηναϊκού προπηλάκισαν τον Νικοπολίδη στα Χανιά

Επεισοδιακή ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Νικοπολίδη στα Χανιά, όταν ορισμένοι οπαδοί της πρώην ομάδας του, του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο σημείο και τον προπηλάκισαν.

Οι προτάσεις του υπ. Εργασίας για την κάλυψη της ζήτησης στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Τις προτάσεις του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σχετικά με την κάλυψη της ζήτησης για θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, απέστειλε το απόγευμα προς το προεδρείο της ΚΕΔΕ, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με καυστικά σχόλια και ειρωνείες

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος από τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, να συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δόθηκε σήμερα με την ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και τη Συγγρού.

Συνελήφθη ο μαλάκ@@ Αλβανός του βίντεο, που μας απειλούσε ότι θα μας τα αερίσει...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο στο οποίο πυροβολεί με καλάζνικοφ την ελληνική σημαία και την καίει, μαζί με άλλους συμπατριώτες του.

Η Δαμανάκη ζήτησε να κλείσει η...λαϊκή μουσική που έπαιζε σε χασαποταβέρνα! Πήρε τον πούλο όμως...

Δεν ταίριαζε μάλλον στο ευρωπαϊκό προφίλ της!

Εντύπωση προκάλεσε η ...απαίτηση της επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, η οποία βράθηκε σε νησί των Κυκλάδων και θέλησε να φάει σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα, η οποία ...τόλμησε και έπαιζε λαϊκή μουσική από τα ηχεία του μαγαζιού.

Μολότοφ κατά Μέρκελ στην Μολδαβία-Ηρεμείστε! Αστόχησε :)

Επίθεση με βόμβα μολότοφ δέχθηκε η αυτοκινητοπομπή της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στο Κισινάου της Μολδαβίας .

Ο Πρόεδρος της Ραπίντ είχε υπογράψει την ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ

Την ευκαιρία να κάνουν μία εποικοδομητική συζήτση με τα στελέχη της Ραπίντ και τους εκπροσώπους της UEFA είχαν τα στελέχη του ΠΑΟΚ στη διάρκεια του καθιερωμένου, πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, γεύματος που παρέθεσαν το μεσημέρι.

Υπεγράφη ο συμβιβασμός με τη Siemens-Τι προβλέπει;


Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με βάση την εξουσιοδότηση που του παρείχε η Βουλή, όπως προβλέπεται στο ν.4072/2012 (ΦΕΚ Α΄ 86) και ειδικότερα στο άρθρο 324 για την έγκριση του Σχεδίου «Συμφωνίας Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens Α.Ε., εκπροσώπησε την Ελληνική Δημοκρατία και υπέγραψε την «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ των δύο πλευρών.

Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του κομμουνιστή αναρχοφασίστα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν:

Ο Σαμαράς θα απαγορεύσει τους προκλητικούς διορισμούς συγγενών στην Βουλή! - Να έχει αναδρομική ισχύ η απαγόρευση και να κλείσουν τα γραφεία των πρώην!

- Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κανένα γαϊδούρι δεν ντρέπεται να παραιτηθεί!!!
- Θα απαγορευθούν οι προσλήψεις συζύγων και συγγενών μέχρι και δεύτερου βαθμού
- Κόρες, γαμπροί, νύφες με "μπάρμπα στην Κορώνη" τον Τραγάκη και τον Πολύδωρα
- Πετσάλνικος και Μιχαλολιάκος έκαναν επίσης χρήση του νόμου
- Όλη η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού
- Λίγο ρατσιστικό τώρα ότι επειδή είσαι παιδί βουλευτή αποκλείεσαι αλλά τι να κάνουμε; Μόνοι τους το προκάλεσαν και το είχαν ξεφτιλίσει

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τους διορισμούς παιδιών, γαμπρών, αδερφών αλλά και φίλων και κολλητών από τους κυρίους Πολύδωρα, Τραγάκη, Μιχαλολιάκο και Πετσάλνικο ο πρωθυπουργός αποφάσισε να παρέμβει.

Απίστευτο tweet βλακείας, γλυψίματος ή ειρωνίας από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ!!

Και εντάξει σ' αυτό που λέει, ο στρατηγός Μ. Κωσταράκος, 'οτι "όσα ακούγονται για μείωση ειδικών μισθολογίων αξιωματικών είναι εικασίες" μπορεί να έχει δίκιο αλλά το άλλο είναι απίστευτο:

Οι «κάγκουρες» του καλοκαιριού

Tου Nικου Xρυσολωρα

Πολλοί σχολιαστές της ελληνικής κρίσης έχουν συχνά επισημάνει ότι ακόμη και σε συνθήκες ύφεσης, το επίπεδο της ζωής μας θα μπορούσε να βελτιωθεί αισθητά, με κινήσεις που δεν απαιτούν χρήματα. Για παράδειγμα, ο περιορισμός της γραφειοκρατίας είναι τζάμπα –ή σχεδόν τζάμπα– αλλά τα οφέλη, τόσο για την οικονομία μας όσο και για την ψυχική μας ηρεμία και ποιότητα της καθημερινότητας, τεράστια.

Όταν το ΚΚΕ ήθελε να επιστρατεύσει στις γραμμές του τους Τσάμηδες.

«Δεν υπάρχει Έλληνας κομμουνιστής. Ο συνειδητοποιημένος κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας». - Στράτος Μυριβήλης...

Ένα ιστορικό αφιέρωμα για την συνάντηση του διαβόητου Ενβέρ Χότζα με τον αρχικουκουέ Ζαχαριάδη (ή «Στάλιν της Ελλάδος»), που έγινε το 1949 έκανε στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Σταύρος Ντάγιος, διδάκτωρ της Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο αφιέρωμα ετέθη –δειλά είναι η αλήθεια, υπό τον φόβο των… μουτζαχεντίν της μαρξιστικής ιδεολογικής τρομοκρατίας- το θέμα της επιστρατεύσεως των διαβόητων «Τσάμηδων» για τον λεγόμενο «Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας» (ΔΣΕ), δηλαδή την κατσαπλιάδικη εμπροσθοφυλακή του πανσλαβισμού στην Ελλάδα. Αναφέρει σχετικώς ο κ. Ντάγιος:

Για 19η ημέρα συνεχίζονται οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα...

Για 19η ημέρα συνεχίζονται οι ανέμελες διακοπές του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.  Έτσι μετά τις διακοπές στην Κρήτη στο παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο νότια του Ρεθύμνου, οι οποίες άρχισαν στις 3 Αυγούστου, ο αρχηγός της ΚΟ του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) επέλεξε να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών του στην Νάξο μαζί με την σύντροφο του και μερικούς φίλους. 

Ο Σαμαράς μάλλον είπε στον Νικήτα ότι ψηφίζει Κεφαλογιάννη...


Συνάντηση Σαμαρά- Κακλαμάνη πραγματοποιήθηκε ενόψει της εκλογής του νέου γραμματέα της ΝΔ, την ερχόμενη Πέμπτη, αργά χθες το βράδυ στο Μαξίμου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr. To ραντεβού κλείστηκε στις 11.15 μμ, μετά το δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός, στον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Χαμένη στη μετάφραση η Le Monde!

Η γαλλική εφημερίδα παραποίησε δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού!

Μάλλον πρέπει να τσεκάρουν την μεταφράστρια τους στη εφημερίδα Le Monde, αφού μια δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πάνω στην πάγια γραμμή της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά, που είναι η εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας προς όφελος της ίδιας και των Ελλήνων, παραποιήθηκε με αποτέλεσμα να χαθεί το νόημα στην μετάφραση!

Για εμπορική * εκμετάλλευση ελληνικών βραχονησίδων μιλά ο Σαμαράς στον Monde

Με συνέντευξη στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα στη Γαλλία, τον Monde, συνεχίζει το επικοινωνιακό μπαράζ ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγες ώρες πριν από τις κρίσιμες συναντήσεις του με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Facebook: Λύση για να μην ξέρουν πότε διαβάζετε τα μηνύματα τους!

Πριν από λίγο καιρό, το Facebook ενσωμάτωσε ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους φίλους σας να ενημερώνονται για το πότε ακριβώς διαβάζετε τα μηνύματα που σας στέλνουν.

Πρέβεζα: Λαθροζώο αυνανίζονταν σε τηλεφωνικό θάλαμο

Μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού που εκτυλίχθηκε πριν μέρες στην Πρέβεζα έγινε ένας συμπολίτης μας. Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγες μέρες πριν, σε μια από τις γειτονιές της πόλης της Πρέβεζας η οποία είναι και αρκετά πυκνοκατοικημένη.

Βίντεο: Αυτό το γάλα πάντως δεν θα το έπινε ο Τσίπρας...

Δείτε γιατί:

Δε θα κάνει παρέλαση ο Ζαρντίμ...

Τα όργανα στο λιμάνι φαίνεται πως άρχισαν από νωρίς για τον Πορτογάλο τεχνικό και τον βλέπω να κουνάει μαντήλι πριν δούμε την πρώτη παρέλαση... Φέτφα και Πάντελιτς άρχισαν την μουρμούρα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Θύμα ένοπλης ληστείας ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της ;;;

Εντάξει μωρέ...
Πώς κάνετε έτσι ;;;
Δεν επιτέθηκαν δα και  τίποτα φασίστες με μαύρες μπλούζες σε σπίτια λαθρεπιβατών της χώρας για να φτάσει το ζήτημα  μέχρι τα κανάλια ...
Οπότε ΟΛΑ καλά...

Στο κάτω κάτω ΕΖΗΣΕ και μία ενδιαφέρουσα εμπειρία (καλά τα λέω κ. Κιτσοπούλου μου ;;;) που θα την θυμάται σε οοοολλληηηη της την ζωή (που της χάρισαν...)...

Η συνέχεια στο http://antilogos-gr.blogspot.com/

Σαμαράς στη Le Monde: Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί

Συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Monde παραχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός η οποία θα δημοσιοποιηθεί αύριο, μία μόλις μέρα πριν τη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ.

Γερμανικά ΜΜΕ προς Σαμαρά: Η Αθήνα δεν είναι Βαϊμάρη και δεν θα αφεθεί στην τύχη της

«Η Αθήνα δεν είναι Βαϊμάρη» αναφέρει η Frankfurter Allgemeine Zeitung σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη γερμανική εφημερίδα Bild κατά την οποία ο πρωθυπουργός διερωτάται «ποια δημοκρατία θα μπορούσε να χάσει 70% του βιοτικού επιπέδου της σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή».

Τα χωσε ο Κασιδιάρης στον Καραγκούνη για την παραμονή του λαθροζώου της Πάρου στις φυλακές ανηλίκων

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή για το θέμα του Πακιστανού «δράκου» της Πάρου, που επιχείρησε να βιάσει ένα 15χρονο κορίτσι και στη συνέχεια το τραυμάτισε στο κεφάλι χτυπώντας το με πέτρα πέντε κιλών.

Τι πέτυχε η κυβέρνηση Σαμαρά, στους πρώτους δύο μήνες

Δυο μήνες λειτουργίας συμπλήρωσε η "συγκυβέρνηση των τριών". Χωρίς να της δοθεί περίοδος  χάριτος και με την ανοχή του ελληνικού λαού, πορεύεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Τα μέτρα που καλείται να λάβει δεν είναι ούτε εύκολα ούτε ευνοϊκά για τους Έλληνες. Προσπαθεί όμως να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε αυτά τα βάρη που θα επωμισθεί ο λαός μας για τα επόμενα χρόνια να μοιραστούν όσο γίνεται δικαιότερα. Κυρίως όμως καλείται...

Η συνέχεια στο topolitikon.blogspot.gr

Καραγκιοζιλίκια από βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο, που δεν θέλει να λυθεί το πρόβλημα των λαθραίων για να ξαναβγεί βουλευτής... (βίντεο)

[Προσέξτε στο βίντεο τη μούγκα του βουλευτή της ΧΑ Μπούκουρα όταν ο Αστυνομικός του λέει: "Γνωρίζετε το έργο μας και δεν μας βοηθάτε...". Είναι ολοφάνερο ότι η Χρυσή Αυγή δεν θέλει να λυθεί το πρόβλημα των λαθραίων που έχουν κατακλύσει όλες τις πόλεις, γιατί έτσι θα εκλείψει και ένας σοβαρός λόγος ύπαρξής της στη Βουλή. Κορώνες του στύλ "στείλτε τους πίσω" είναι ανεφάρμοστες αρχικά μιας και ξέρουν πολύ καλά ότι τα λαθροζώα δεν αποκαλύπτουν τις χώρες προέλευσής τους και είναι αδύνατο να σταλούν "πίσω" όταν δεν ξέρουμε που είναι το "πίσω".

Βίντεο: Τούρκος πολίτης τραγουδάει Ποντιακά στο καράβι για Πριγκηπόννησα

Βίντεο ιδιαίτερης αξίας, για όσους ξέρουν:

Προσωρινά κρατούμενος ο αναρχοφασίστας κομμουνιστής κι ας λέει: «Δεν ήμουν στην Πάρο»

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε ο Αναστάσιος Θεοφίλου στον ειδικό εφέτη ανακριτή όπου και απολογήθηκε για την ληστεία της Πάρου. Ο φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο συνήγορος του τόνισε ότι μπορεί να αποδειχθεί πως την ημέρα που σημειώθηκε η ληστεία, ο Θεοφίλου δεν ήταν στο νησί.

Ρόμπα και η Χρυσή Αυγή: Διόρισε (μεταξύ άλλων) αυτόν που παραιτήθηκε από βουλευτής... λόγω φόρτου εργασίας!

Τις πρακτικές που καταδικάζει φαίνεται ότι ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, που προχώρησε στο διορισμό τεσσάρων μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή.

Μπορεί τα στελέχη του κόμματος, με πρώτο τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Μιχαλολιάκο να καταγγέλλουν το πολιτικό σύστημα, ωστόσο η κριτική φαίνεται ότι μένει μόνο στα λόγια.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

Μείωση 10% των ταξιδιωτικών εισπράξεων στο πρώτο εξάμηνο: Αύξηση από Αγγλία, στα ίδια η Ρωσία, κατάρρευση από ΗΠΑ, πάντα πρώτη η Γερμανία

Μείωση της τάξεως του 10% σημείωσαν οι τουριστικές εισπράξεις στο πρώτο εξάμηνο του έτους, λόγω της πτώσης των αφίξεων κατά 9% και της μειωμένης (κατά 1,2%) μέσης κατά ταξίδι δαπάνης, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές ο Γιώργος-Δείτε που πήγε σήμερα

Στην Πάρο έφτασε πριν λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου, απολαμβάνοντας, σε αντίθεση με χιλιάδες Έλληνες, το μακρύ καλοκαίρι του.

Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ τι λέει ο κόσμος!!! Διορίζουν παιδιά, γαμπρούς, σκυλιά, βολεύουν φίλους και γνωστούς! Αντώνη επανέφερε την τάξη!

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός ετοιμάζεται να λάβει σκληρά μέτρα εναντίον μισθωτών και συνταξιούχων και να περικόψει τις κρατικές δαπάνες κάποιοι πολιτικοί συνεχίζουν προκλητικά τους διορισμούς του οικογενειακού τους περίγυρου και διασώζονται χάρη σε μια περίεργη πολιτική...ομερτά αφού οι πράξεις τους δεν τιμωρούνται, δεν ανακαλούνται, ούτε κάν στηλιτεύονται!

Στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά

Tου Στεφανου Κασιματη

Αν τα Χριστούγεννα ήταν το καλοκαίρι, ίσως να υπέκυπτα στον πειρασμό της σκέψης ότι τον επισκέφθηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων, του έδειξε τα λάθη της περασμένης ζωής του και τις επιπτώσεις που είχαν, με αποτέλεσμα αυτός, σαν τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, να γίνει άλλος άνθρωπος. Αλλά τέτοιες μαγικές μεταμορφώσεις έχουν τη θέση τους μόνον σε αφηγήματα του Ντίκενς και, πάντως, τα Χριστούγεννα δεν είναι το καλοκαίρι... Αρα το ερώτημα, τι έχει συμβεί στον Αντώνη Σαμαρά, παραμένει: πώς εξηγείται, δηλαδή, η μεταμόρφωσή του από κλασικό λαϊκιστή παλαιάς κοπής σε πρωθυπουργό του οποίου τα δείγματα γραφής -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- γεννούν την ελπίδα ότι ίσως αυτός ο τόπος έχει, επιτέλους, στο τιμόνι έναν πολιτικό διατεθειμένο να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα θέματα χωρίς τον φόβο του πολιτικού κόστους;

ΚΕΔΕ: Αίτημα προς Βρούτση για αύξηση πόρων στους παιδικούς σταθμούς

Αύξηση των πόρων για την κάλυψη όλων των αιτήσεων φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, αναμένεται να ζητήσουν οι εκπρόσωποι των δημάρχων από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση στη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη.

Τα γυρίζει ο Independent – Από ζητιανιά της Ευρώπης η Ελλάδα, στο αξίζει δίκαιη ακρόαση

Μετά την επίσκεψη του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούκερ και την στήριξη του στην Ελλάδα φαίνεται πως η βρετανική εφημερίδα Indipendent αποφάσισε να αλλάξει στάση για τη χώρα μας.

Πάτρα: Λαθροζώο άρπαξε το μωρό από τη μάνα και το φίλησε στο στόμα

Nεαρός αλλοδαπός, γύρω στα 30, βρισκόταν στην οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρας όταν πλησίασε από πίσω μία μητέρα που κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, μόλις 14 μηνών.

Εντολή γιατρού προς Σαμαρά να ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Μόνο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορέσει να επιβιβαστεί σε πτήση για να ταξιδέψει ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τους γιατρούς του


Τελικά ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει σε Γερμανία και Γαλλία, κατ’ εξαίρεση και μετά από σχετική άδεια που του έδωσε ο θεράπων ιατρός του, αλλά με την προϋπόθεση ότι η πτήση θα γίνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σαμαράς - Γιούνκερ: Βόλτα στο Μουσείο και φαγητό

Τουρίστες και περαστικοί είδαν χθες το βράδυ μαύρες λιμουζίνες να σταματούν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έξω ακριβώς από την είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Οι έλληνες αναγνώρισαν τον κ. Σαμαρά και βέβαια τον κ. Γιουνκέρ. Οι τουρίστες μπορει να μην ήξεραν τον έλληνα πρωθυπουργό αλλά τον κ. Γιουνκέρ τον κοιτούσαν με το βλέμμα "που τον ξέρω, που τον ξέρω!"

Οι Γερμανοί θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, λέει ο Σαμαράς στην Suddeutsche Zeitung

Συνέντευξη σε μία ακόμα γερμανική εφημερίδα παραχωρεί ο πρωθυπουργός, ένα 24ωρο προτού ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συναντηθεί με την Α.Μέρκελ, και λίγες ώρες προτού η καγκελάριος συναντηθεί με τον Φρανσουά Ολάντ.

«Τοξοβόλος» για Θεοφίλου: «Κουράγιο σύντροφε, ο Μίχας ήταν ρουφιάνος»

Το λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη οδό Λεωνίδου στην Λαμία που μπήκε στις 13 Ιουλίου φαίνεται πως υποχρέωσε τον Αναστάσιο Θεοφίλου και τους συνεργούς του να αλλάξουν στόχο και να «χτυπήσουν» την τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα.

Η ληστεία μετά φόνου της Πάρου και η ληστο-τρομοκρατική παράδοση των μαρξιστών

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εξεπλάγησαν από την κακοποιό δραστηριότητα των αναρχοκομμουνιστών στην Πάρο (ληστεία μετά φόνου). Πρόκειται συνήθως για ανυπόπτους τηλεθεατάς, που τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γαλουχηθεί με το διαβόητο «ήθος της αριστεράς», τον «αγνό ιδεαλισμό των αριστερών» και με ανάλογες τηλεοπτικές προπαγανδιστικές παρόλες.

Στις ΗΠΑ ο στραβομούτσουνος Πέτρος Ευθυμίου...πάει να σπουδάσει στο ίδιο τμήμα που σπούδασε κι ο Γιωργάκης...

Στα φοιτητικά έδρανα επιστρέφει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Ευθυμίου θα εγκατασταθεί για έναν χρόνο στην...

Ξανανοίγει ο φάκελος της εξαφάνισης του μικρού Μπεν - Ξεκινούν έρευνες στην Κω

Ξανανοίγει έπειτα από 21 χρόνια ο φάκελος της εξαφάνισης του 21 μηνών τότε, Μπεν Νίνταμ από τη Βρετανία, μετά από την κατάθεση που έκανε πρόσφατα κάτοικος του νησιού, ότι ίσως, τελικά, το παιδί να είχε καταπλακωθεί από μπάζα....

Βίντεο σοκ με υπόθεση που πρέπει να διερευνηθεί ΤΩΡΑ !

Εαν το βίντεο είναι γυρισμένο στην Ελλάδα, τότε πρέπει να διαλευκανθεί απόψε το βράδυ κιόλας και να εντοπιστούν τα καθάρματα, όχι για τις ηλιθιότητες που λένε, αλλά για τα καλάσνικοφ. Δεν είναι θέμα σχολίων στο διαδίκτυο, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΕΥΠ να εντοπίσει τον άνθρωπο που το ανέβασε. Αν δεν το κάνει δεν έχει λόγο ύπαρξης. 

Όπου κι αν είναι γυρισμένο -λέγεται ότι είναι στα....

Ηλίθιοι επιτέθηκαν σε οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης στα Λαδάδικα

Επεισόδια σε βάρος Αυστριακών φιλάθλων που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στα Λαδάδικα.

Oταν η Ελένη Μενεγάκη κατέβασε το μαγιό της και «τρέλανε» όλη την παραλία [εικόνες]

Μια τόσο άτυχη όσο και αποκαλυπτική στιγμή είχε η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στην παραλία και δυστυχώς για αυτή... ο φωτογραφικός φακός «παραμόνευε» και κατέγραψε καρέ-καρέ το σέξι ατύχημά της!