27 Αυγούστου 2012

Η Εφη Σαρρή τόπλες, με παιδικά πορτοκαλί μπρατσάκια στην πισίνα [φώτο]

Μπορεί το σουτιέν του μαγιό να μην το θεωρεί και τόσο απαραίτητο αξεσουάρ η τραγουδίστρια, Εφη Σαρρή, ωστόσο τα μπρατσάκια της δεν τα αποχωρίζεται ποτέ!

Βουλευτές CDU: Το Grexit εκτός από οικονομικούς, κρύβει και γεωπολιτικούς κινδύνους

Το γεγονός ότι ο εσωτερικός διάλογος στη Γερμανία για το Grexit περιορίζεται στις οικονομικές διαστάσεις του ζητήματος, ενώ θα όφειλε να συμπεριλάβει και τους ευρύτερους γεωπολιτικούς κινδύνους, επισήμαναν στελέχη του κόμματος της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, των Χριστιανοδημοκρατών (CDU).

Λύση Στυλιανίδη για το τεράστιο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών

Μετά τη βόμβα των παιδικών σταθμών, που έσκασε στα χέρια της κυβέρνησης κι άφησε χιλιάδες παιδιά εκτός, μια ακόμη βόμβα ήταν προγραμματισμένη να εκραγεί τις επόμενες ημέρες, αλλά την απασφάλισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στουρνάρας σε Τσίπρα: « Ασκείς γκαιμπελικές μεθόδους στο ζήτημα της Siemens»

Επωφελή χαρακτήρισε τη συμφωνία με τη Siemens ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι χρησιμοποιεί γκαιμμπελικές μεθόδους.

Κασιδιάρης:"Ρατσισμός για τους Έλληνες"...αντί για "Ρατσισμός για τους Ορθόδοξους"

[Βέβαια ο Κασιδιάρης κάνει ένα λάθος, καθώς μιλάει για ρατσισμό εναντίον Ελλήνων, υπονοώντας ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες! Κανονικά θα έπρεπε να μιλήσει για ρατσισμό εναντίον Ορθοδόξων αλλά υπάρχουν μερικά προβλήματα στις σχέσεις Χρυσής Αυγής και Ορθοδοξίας... εκτός και αν ο Κασιδιάρης χαρίζει τους 120.000 μουσουλμάνους, πολλοί εκ των οποίων είναι Πομάκοι, στους Τούρκους...]

Για ''ξεκάθαρο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων'', κάνει λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην ειδική κατηγορία των μουσουλμάνων υποψηφίων στα πανεπιστήμια και στα τεχνολoγικά ιδρύματα της χώρας.

Όλη αλήθεια για την κόκκινη κάρτα του Κοντρέρας

Να τα πάρουμε από την αρχή, γιατί το επικοινωνιακό σύστημα του Ολυμπιακού (απείρως ισχυρότερο από αυτό του "σκοτωμένου" Αλαφούζου, που είναι "μύγα" μπροστά στον Μαρινάκη- αυτή είναι η αλήθεια, αρέσει δεν αρέσει και στο taxalia δεν ταλαιπωρούμε την αλήθεια με καθωσπρεπισμούς), διαδίδει ...χαζομάρες:
Ο Κοντρέρας, παίκτης της Colo Colo από τη Χιλή,  αγωνίστηκε...

Παπάρια μάντολες: «Οι Έλληνες είναι δουλευταράδες – Δουλεύουν πάνω από 2.000 ώρες το χρόνο»... για να κάνουν ότι άλλοι στο μισό χρόνο...

Έλεος ρε ηλίθιοι με τις παπαριές σας! Κάθε 2-3 μήνες πετάει κάποιος τη φωτοβολίδα ότι οι Έλληνες είναι δουλευταράδες και οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί τεμπέληδες χωρίς να εξηγεί στους ηλίθιους ότι μπορεί να δουλεύεις 10.000 ώρες και να μην κάνεις αυτό που κάνει ο άλλος σε 1 ώρα, αν δουλεύεις αντιπαραγωγικά.


Reuters: Η Ελλάδα ζητά επιμήκυνση με έντοκα γραμμάτια

Χρηματοδοτικό κενό μικρότερο των 18 δισ. ευρώ, εκτιμά η ελληνική πλευρά ότι θα δημιουργήσει η επιδιωκόμενη διετής επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, κενό, το οποίο σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, θα μπορούσε να καλυφθεί με την έκδοση βραχυπρόθεσμου χρέους.

Μανώλης-Νικήτας οι 2 υποψήφιοι για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ-Ο Σαμαράς έβγαλε απ' τη μέση τον Ταυρή

Τη θέση του γραμματέα του κόμματος θα διεκδικήσουν οι κ.κ. Ν.Κακλαμάνης και Μ.Κεφαλογιάννης με τον δεύτερο να είναι το απόλυτο φαβορί μετά τη στήριξη που έχει από τον Σαμαρά, κάτι που έχει κάνει έξαλλο τον Ν. Κακλαμάνη.

Νέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

Νέα αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου. Αυτή τη φορά επικαλείται τη δεύτερη κατά σειρά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην οποία βεβαιώνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και ότι η αγωγή που της χορηγείται στη φυλακή είναι αναποτελεσματική.

Η Paris Hilton τόπλες (φώτο)

Ζάμπλουτη είναι, ότι θέλει κάνει! Η Paris Hilton, μακριά από έγνοιες και οικονομικά προβλήματα, απολαμβάνει τη ζωή ποζάροντας ξέγνοιαστη σε ποικίλα έντυπα. Όπως στο περιοδικό GQ της Ρωσίας στο οποίο η ξανθιά κληρονόμος κοιτάζει το φακό χωρίς ρούχα.

Τρία σενάρια για την Έκθεση της Τρόικα - Από «ελαφρώς εκτός» έως την καταστροφή

Τρία σενάρια για την Έκθεση αξιολόγησης της Τρόικα για την Ελλάδα παρουσιάζει σήμερα το πρακτορείο Reuters, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πιθανότερο να χρειαστεί είτε νέο πακέτο στήριξης από την ΕΕ και το ΔΝΤ είτε νέο κούρεμα του δημόσιου χρέους, ενώ θέτει το ερώτημα του αν πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Ερώτηση Ε. Κωνσταντινίδη για τη μεταβίβαση της ΑΤΕ στην Πειραιώς

Με ανακοίνωση της στις 27 Ιουλίου 2012 η Τράπεζα της Ελλάδος γνωστοποίησε τη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κατά τα προβλεπόμενα του νόμου 4021/2011 κατόπιν διερεύνησης του ενδιαφέροντος Ελληνικών και ξένων Τραπεζών.

Βίντεο: Νεοζηλανδοί στρατιώτες τιμούν 3 νεκρούς συναδέλφους τους με έθιμο των Μαόρι

Δείτε το:

Ελληνίδα βολεϋμπολίστρια λέει ότι απειλείται από την Ριάνα! [Φώτο]

Απειλές και επιθέσεις από την διάσημη τραγουδίστρια δέχεται η Ιωάννα Αποστόλου, σύζυγος του Κρις Μπράουν και τριών μηνών έγκυος με τον γιο του, τον οποίο η Ριάνα φέρεται να μην έχει ξεπεράσει. Όλα αυτά σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

Αρχίζει η μηχανοργάνωση του κράτους: Από 15 Οκτωβρίου η ηλεκτρονική διασύνδεση IKA, ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ

Προαιρετικά από τις 15 Οκτωβρίου του 2012 και υποχρεωτικά από την 1η Μαρτίου 2013, οι εργοδότες θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο ΙΚΑ, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και τον ΟΑΕΔ σειρά από έγγραφα, όπως οι πίνακες προσωπικού, οι αναγγελίες πρόσληψης και καταγγελίας των συμβάσεων και η υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων.

Χωρίς οριστικές αποφάσεις ολοκληρώθηκε η διυπουργική σύσκεψη για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια


Ολοκληρώθηκε, μετά από δύο και πλέον ώρες, η διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με αντικείμενο τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων, χωρίς, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το ύψος των περικοπών, αλλά και την αναδρομικότητά τους- βάσει του υπάρχοντος νόμου- από την 1η Ιουλίου εφέτος.

Βίντεο: Εν μέσω γέλιων η Βουλή εγκρίνει άδεια του ΓΑΠ...

Δείτε το βίντεο και προσέξτε το χαμόγελο του Νάκου και τα γέλια από κάτω:

Time: Αντώνης Σαμαράς, ο νέος φίλος των Ευρωπαίων

Στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, «το νέο φίλο των Ευρωπαίων», όπως τον χαρακτηρίζει, αναφέρεται σε εκτενές άρθρο του το αμερικανικό περιοδικό Time με τίτλο «Πως τα πάει ο Σαμαράς; Ο νέος Έλληνας ηγέτης είναι αρεστός στην Ευρωζώνη». Σε αυτό σχολιάζονται οι προσπάθειές του να γοητεύσει ένα δύσκολο κοινό: αυτό των επικεφαλής της Ευρωζώνης, που τον βλέπουν ως «ηγέτη της τελευταίας ευκαιρίας» για τη διάσωση της Ελλάδας.

Μπουρδέ@@ χώρα-Μιχ. Ανδρουλιδάκης: Ακόμη και καταδικασμένος δεν μπαίνει φυλακή

Ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης για τον οποίο υπήρχε ένταλμα σύλληψης πέρασε χρόνια χωρίς να συλλαμβάνεται αφού το Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού δεν μπορούσε να τον εντοπίσει παρόλο που η οικία του βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό.

Η θετική αντίδραση του Βρούτση στην πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων

Θετική ήταν η αντίδραση του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στην πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος και 31 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την «Ίδρυση Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών», στο οποίο θα μπορούσαν να μεταφερθούν μελλοντικά πόροι από την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της χώρας μας και να διατεθούν στο ασφαλιστικό σύστημα για τη διασφάλιση των συντάξεων των επόμενων γενεών.

Τούρκοι ψάρευαν σε ελληνικά νερά - Παράτησαν τα εργαλεία τους για να ξεφύγουν

Αλιευτικά εργαλεία από τρεις τουρκικές μηχανότρατες που ψάρευαν παράνομα μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κατασχέθηκαν από το κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Στα μαχαίρια Γκιουλέκας-Μπουτάρης

''Να μην αλλάζει τις απόψεις του σαν τα πουκάμισα'', κάλεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης-Εκκενώνονται σπίτια

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε πευκοδάσος στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Η πυρκαγιά έφτασε στον οικισμό Ριβιέρα προκαλώντας -σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία- ζημιές σε 2-3 σπίτια, ενώ κάτοικοι του οικισμού εγκατέλειψαν τις οικίες τους.

Πέντε πολιτικά πρόσωπα στους οικονομικούς εισαγγελείς για τις βόμβες Ρουμελιώτη

Το κατώφλι των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη θα περάσουν την εβδομάδα πέντε πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργοί, μετά τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο οποίος είχε υπογραμμίσει πως το πρόγραμμα για τη δημοσιονομική εξυγίανσση της Ελλάδας ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

Για αεροδιακομιδές δίδονται τα 2 κυβερνητικά αεροσκάφη-Το 3ο πωλείται

Ένα αντί τριών αεροσκαφών θα χρησιμοποιούν πλέον τα στελέχη της κυβέρνησης καθώς με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, δύο εξ αυτών θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ …

ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αυτή την εβδομάδα για το ένα από τα δύο κόμματα της Συγγρού...

Η προσεχής Τετάρτη δεν προοιωνίζεται ότι θα είναι καλή μέρα για το κόμμα των γλάρων...

Την ημέρα αυτή , ο πρώην υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος, θα μαζέψει φίλους και ψηφοφόρους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας για να ανακοινώσει την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα που κατά πάσα πιθανότητα θα «βαφτιστεί»....

Συνεχίστε στο : Antilogos-gr.blogspot.com

Η ξεχασμένη ιστορία των λευκών σκλάβων. Μέρος Α’-Οι λευκοί έχουν ξεχάσει ό, τι θυμούνται οι μαύροι .


Οι Αμερικανοί ιστορικοί έχουν μελετήσει όλες τις πτυχές της σκλαβιάς των Αφρικανών από τους λευκούς, αλλά έχουν αγνοήσει σε μεγάλο βαθμό την υποδούλωση των λευκών από τους Βορειοαφρικανούς. «Χριστιανοί Σκλάβοι, Μουσουλμάνοι Αφέντες» είναι ένα βιβλίο προσεχτικά τεκμηριωμένο και γραμμένο με σαφήνεια για αυτό που αποκαλεί «την άλλη δουλεία» ο καθ. Ντέιβις, η οποία άνθισε την περίπου ίδια περίοδο με το υπερατλαντικό εμπόριο σάρκας, και κατέστρεψε εκατοντάδες ευρωπαϊκές παράκτιες κοινότητες.

Τώρα και επιστημονικά τεκμηριωμένο: Το σπέρμα επηρεάζει τον γυναικείο... εγκέφαλο!

Τελικά, το σπέρμα δεν αποτελεί μόνο το όχημα μεταφοράς των σπερματοζωαρίων. Παίζει καθοριστικό ρόλο και στην ωορρηξία - και πιθανώς στη γονιμότητα των γυναικών - επηρεάζοντας απευθείας τον εγκέφαλό τους, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Κωστής Παλαμάς: Τι έλεγε για τον κομμουνισμό; (φώτο από βιβλίο ντοκουμέντο)

Ο μεγαλύτερος Έλληνας ποιητής έγραψε το 1936, τον πρόλογο ενός ιστορικού μυθιστορήματος ("Σύντροφοι επλανήθημεν") για τους διωγμούς των μπολσεβίκων στη Ρωσία. Η άποψή του για τον κομμουνισμό είναι ξεκάθαρη: 

Μ. Κεφαλογιάννης: «Δεσμεύομαι για την ανασυγκρότηση της ΝΔ»

Την αναδιοργάνωση , την ανάπτυξη της αμφίδρομης επικοινωνίας με την κομματική βάση ώστε να δημιουργηθεί ουσιαστική παρέμβαση του κόμματος προς την κυβέρνηση , προτάσσει ο Μανόλης Κεφαλογιάννης ως τους κύριους άξονες της πολιτικής του για την αναζωογόνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δείγμα επιτυχίας του ταξιδιού Σαμαρά: Σφαλιάρες και από τους δικούς του τρώει το στέλεχος της CSU που μίλησε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

«Επαρχιώτικη γκρίνια» τα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Ο χριστιανοκοινωνιστής πολιτικός δέχεται στο μεταξύ πυρά ακόμη και από στελέχη του κόμματός του. «Επαρχιώτικη γκρίνια» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Α. Ντόμπριντ ο πολιτικός της CSU Μαξ Στράουμπινγκερ που τονίζει στη σημερινή Passauer Neue Presse ότι «είναι επίδειξη παραλογισμού να πιστεύει κανείς ότι η Ελλάδα μπορεί να ανακάμψει πιο γρήγορα με τη δραχμή».

ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ σε κάθε «σφραγιδάκι» του Δημοσίου! Ποιος ο λόγος;


Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο που στο σφραγιδάκι του κάθε δημόσιου υπάλληλου βλέπεις και το «ακριβές» γραμματικό του επίπεδο (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)

Τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η ιστορία;

Εμένα αγαπητοί, σαν πολίτη με νοιάζουν βασικά τρία  πράγματα.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τα κόμματα

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τα κόμματα
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό πρεσβείας χώρας της Ευρωπαικής Ένωσης στην Αθήνα στα μέσα Ιουλίου και ήρθε τώρα έστω και λίγο καθυστερημένα στα χέρια της συντακτικής ομάδας του Blog.gr. Κρίνουμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε αφενός γιατί η ύπαρξή της και μόνο δείχνει το αμείωτο ενδιαφέρον των εταίρων μας για τα τεκταινόμενα στην ελληνική κοινωνία.

Ο Βρούτσης ακούει: Λειτουργούν κανονικά οι δύο εταιρείες που έπρεπε να κλείσουν λόγω απασχόλησης ανασφάλιστων υπαλλήλων

Όχι μόνον δεν έκλεισαν, αλλά το Σαββατοκύριακο γέμισαν από πελάτες. Πρόκειται για το Ξενοδοχείο στην Χρυσή Ακτή της Πάρου το οποίο απασχολούσε τον Πακιστανό μετανάστη που κακοποίησε τη 25χρονη μαθήτρια και το πολυτελές εστιατόριο «Μπαρμπαρόσα» που απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους.

Έσπασαν το αυτοκίνητο του Βουλευτή Κουκοδήμου


Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στο αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ψωμιάδης σε Σαμαρά: «Μην ξεχνάς την ελληνική οικογένεια»

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με το συζητούμενο σχέδιο περικοπής των επιδομάτων των πολυτέκνων και των τριτέκνων οικογενειών από 33-100% από το Υπουργείο Εργασίας και τον περιορισμό τους σε όλοι έχουν εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ.

Κλέμενς Φουστ: Ασύμφορη μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

Η επιθυμία των Ευρωπαίων ηγετών να διατηρήσουν τη συνοχή της Ευρωζώνης αντανακλά την αναγνώριση ότι οι επιπτώσεις μίας διάσπασής της θα μπορούσαν να είναι χειρότερες από το κόστος στήριξης της Ελλάδας, δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μέλος του συμβουλίου οικονομικών εμπειρογνωμόνων του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Κλέμενς Φουστ, σε δηλώσεις που έκανε στο πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg.

Πήγαν να βάλουν τη Ρεπούση παρουσιάστρια του ντοκιμαντέρ για την καταστροφή της Σμύρνης!

Να αναλάβει η καθηγήτρια Μαρία Ρεπούση την παρουσίαση των ντοκιμαντέρ για την καταστροφή της Σμύρνης, εισηγούνταν στέλεχος της ΕΡΤ!!!!!

Η ιδέα και μόνο αλλά και η επιμονή στην επιλογή της συγκεκριμένης καθηγήτριας προκάλεσαν αναστάτωση στο Ραδιομέγαρο.

Η συνέχεια στο greekalert.com

Να και ένα καλό νέο: Μείωση εισφορών για 33.500 ελεύθερους επαγγελματίες

Ευχάριστα νέα για 33.500 ελεύθερους επαγγελματίες που επέλεξαν να κατέβουν ασφαλιστικές κατηγορίες λόγω της κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας και αυτό γιατί από το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, θα αρχίσουν να πληρώνουν χαμηλότερα ασφάλιστρα στον ΟΑΕΕ.

Βίντεο ΣΟΚ: Φωνάζουν Αλλάου ακμπάρ και περιφέρουν το κομμένο χέρι του πιλότου ελικοπτέρου που κατέρριψαν οι ισλαμοφασίστες!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με το κομμένο χέρι του πιλότου και προσέξτε τις κραυγές Αλλάου ακμπάρ από τους ισλαμοφασίστες:

Παίρνουν μέτρα 11,5 δισ. ενώ αφήνουν... 12,5 δισ. ανείσπρακτα πρόστιμα

Στα αζήτητα παραμένουν βεβαιωμένα πρόστιμα ύψους 12,5 δισ. ευρώ για φορολογικές παραβάσεις την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως τα μέτρα 11,5 δισ. για να πάρει την έγκριση της Τρόικα για την επόμενη δόση. Παράλληλα, στα δικαστήρια λιμνάζουν 182.000 φορολογικές υποθέσεις συνολικού ύψους 30 δισ!

Βίντεο με την πτώση του ελικοπτέρου από ισλαμιστές στη Συρία

Προσέξτε ότι το βίντεο δείχνει την πτώση του ελικοπτέρου από 3 διαφορετικές λήψεις από τρία διαφορετικά άτομα και όλοι φωνάζουν αλλάου ακμπάρ την ώρα που πέφτει το ελικόπτερο:

Τα επόμενα βήματα του Σαμαρά στο … χάος

«Είναι ανάγκη να είμαστε συνεπείς σε αυτά που έχουμε αναλάβει». Αυτή η φράση του Αντώνη Σαμαρά αποτελεί την πυξίδα για την κυβέρνηση που από σήμερα, με την έλευση του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας, μπαίνει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 36,5% στο εμπορικό έλλειμμα τον Ιούνιο

Mείωση 36,5% στα 1.052,3 εκατ. ευρώ (1.303,6 εκατ. δολάρια) από 1.657,9 εκατ. ευρώ (2.366,3 εκατ. δολάρια) παρουσίασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Ιούνιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011.

Κεδίκογλου: «Λάβαμε το πρώτο δείγμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας μας»

Μετά από τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε Βερολίνο και Παρίσι με την Άγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ η Ελλάδα έλαβε ένα δείγμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

O Σουλειμάν του Αμαρουσίου και οι 300 κότες της Βουλής που τρέχουν στο κανάλι του όποτε τους σφυρίξει

Κανείς  από τους 300 εθνοπατέρες και εθνομητέρες της Βουλής δεν έβγαλε- για την ώρα- άχνα για τον «Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή» που προαναγγέλει το κανάλι του Μίνωα Κυριακού.

Ο Κυριακού με σκοπό το κέρδος και γύρευε τι άλλο συμβαίνει στο παρασκήνιο, συμμετέχει στην χυδαία προπαγάνδα του τουρκικού κράτους το οποίο επειχειρεί να ξεπλύνει το αίμα από τις σφαγές των λαών που εξολόθρευσε. Πόντιοι, Αρμένιοι, Έλληνες, Κούρδοι υπέστησαν το τουρκικό λεπίδι.

Η συνέχεια στο naxios.blogspot.gr

Ο ΓΑΠ ξανά διακοπές

Συνεχίζει τις διακοπές του αν και ο Αύγουστος τελειώνει και η Βουλή άνοιξε και τους … περιμένει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται με τη σύζυγό του Άντα στην...

Έχουν ξεφύγει οι Τουρκολάγνοι εκεί στον ΑΝΤ1

Τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης με πρωτεύοντα τα λεγόμενα «μεγάλα» κανάλια ήταν πάντα οι πρώτοι διδάξαντες της υποκουλτούρας και της «λατρείας» των υπομετριοτήτων. Είναι επίσης ευκόλως αντιληπτό ότι με την εποχή των «παχιών αγελάδων» να έχει παρέλθει, τα κανάλια αναζητούν φτηνά υποπρογράμματα για να καλύψουν τα κενά.

Όχι των γιατρών στον Σαμαρά

Απαγορευτικό έβαλαν οι γιατροί στον Αντώνη Σαμαρά.


Δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, το επόμενο διάστημα, ο Έλληνας πρωθυπουργός με σκοπό την συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα καθώς οι θεράποντες ιατροί δεν του το επιτρέπουν.

Κάθε χρόνο τα ίδια: Αμόρφωτοι σε σχολές του κώλου-Στην ΑΣΟΕΕ με 4,9 και στην Κλωστοϋφαντουργία με... 1

Στη μέγκενη της οικονομικής κρίσης που φαίνεται να αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή των σχολών δεκάδων υποψηφίων, τμήματα γενικών και ειδικών κατηγοριών ανοίγουν τις πύλες των τελειοφοίτων Λυκείων με βάση εισαγωγής λιγότερο από 10.000 μόρια, διευκολύνοντας έτσι το σύνολο των υποψηφίων να περάσουν το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ποια γυναίκα … κέρδισε τον Ηλία Κασιδιάρη; (φωτό)

Αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει επανειλημμένως να δειπνούν μαζί σε ρομαντικά εστιατόρια με μια άνεση που προδίδει οικειότητα…

Η υποστήριξη που προσέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην...

Συγχαίρουν τον Σαμαρά

Με επιστολή τους ο Πρόεδρος και ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW Γιώργος Χατζημαρκάκης (Ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων) και Φαίδων Κοτσαμπόπουλος συγχαίρουν τον πρωθυπουργό για την εξέλιξη και τον απόηχο που είχε η πρώτη συνάντησή του με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ.

Σούργελα: Ο Μπένυ κόβει δύο ακτίνες από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Αλλαγή ακόμη και στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ ενόψει της ανασυγκρότησης της παράταξης που έχει ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Ιουνίου. Στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει και τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επανέλθει στις αρχικές επτά ακτίνες από τις εννιά που έχει σήμερα.

Ούτε για μια ένσταση δεν είναι ικανοί...

Η μπαρούφα πάει σύννεφο στον ΠΑΟ αφού μετά τις ανακοινώσεις για την διαιτησία, έβγαλαν προς τα έξω την περίπτωση του Κοντρέρας και θεώρησαν πως μπορούν να εκδικηθούν τον Ολυμπιακό με το να χάσει το ματς στα χαρτιά...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Απίστευτο!! Συνεχίζει τις διακοπές του στην Αιδηψό ο Τσίπρας!!! Μέχρι και ο ΓΑΠ γύρισε Αθήνα!

Μπορεί οι εξελίξεις στην οικονομία να είναι ραγδαίες και οι πιέσεις για την Ελλάδα ασφυκτικές, ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πτοείται παρόλο που ήδη έχει κερδίσει κατά κράτος τον Γιωργάκη στο ποιος θα κάνει μεγαλύτερες διακοπές, μιας και ο Γιωργάκης επιστρέφει στην Αθήνα στα μεσοδιαστήματα των διακοπών!

Στο Μουσείο της Ακρόπολης θα εκτεθεί για ένα χρόνο το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Από την Τρίτη και για έναν ολόκληρο χρόνο το ασημένιο κύπελλο του Σπύρου Λούη, το οποίο αποκτήθηκε πριν από τέσσερις μήνες σε δημοπρασία από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», θα εκτίθεται στο ευρύ κοινό στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ αντιδρούν στην επιστροφή Μπεγλίτη και ετοιμάζουν ένσταση

Ισχυρές αντιδράσεις μεταξύ των διπλωματών και των υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών προκαλεί η επιστροφή στο νεοκλασσικό της Βασιλίσσης Σοφίας του τέως Υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη.

Αναλυτικά όλες οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ.... επειδή η σελίδα του Υπουργείου έχει πέσει...


[Δείτε τις βάσεις στο τέλος]

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, μέσω της ιστοσελίδα του υπουργείου (results.minedu.gov.gr ), όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και μητρώνυμο).

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Αγωνία τέλος σήμερα Δευτέρα για τους χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Μετά τις προσλήψεις συγγενών-φίλων αποφάσισαν να κόψουν έξοδα από τη Βουλή

Τις τελευταίες ημέρες στο άκουσμα και μόνο της λέξης Βουλή, το μυαλό όλων πήγαινε στις προσλήψεις συγγενών και φίλων στο Κοινοβούλιο που έκαναν πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Γιάννης Τραγάκης και ο Βύρων Πολύδωρας.Μάλιστα οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν τόσο έντονες που οδήγησαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δώσει εντολή να μην πραγματοποιηθεί καμία πρόσληψη συγγενικών προσώπων των βουλευτών του στο Κοινοβούλιο.

"Εξω πήγαμε καλά - τώρα αρχίζει η μάχη του μέσα"

Της Μαρίνας Μάνη

“Μετά την έκθεση της τρόικας θα τα ξαναπούμε”. Η φράση αυτή, που επισφράγισε τις συζητήσεις του πρωθυπουργού με τον Jean Claude Juncker, την Angela Merkel και τον Francois Hollande, δεν άφησε καμία αμφιβολία για το ποιοι θα είναι οι “πρωταγωνιστές” τις επόμενες ημέρες. Αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης ώστε η αξιολόγηση των εκπροσώπων των δανειστών να ανοίξει το δρόμο στην δόση των 31 δισ. ευρώ και – κυρίως – στην επιμήκυνση.

Θετική έκθεση της τρόικας απαιτεί ο «λογαριασμός» να φθάσει τα 22 δισ.

Πακέτο-«μαμούθ», ύψους 22 δισ. ευρώ, θα πρέπει τελικά να παρουσιάσει η κυβέρνηση στην τρόικα προκειμένου να λάβει θετική έκθεση και το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

Εντυπωσιακή φώτο F-15

Η φωτογραφία δείχνει ένα αμερικάνικο F-15E να δημιουργεί ένα σύννεφο υδρατμών κατά τη διάρκεια χαμηλής πτήσης. Το νέφος δημιουργείται από την ταχεία πτώση θερμοκρασίας και πίεσης στον αέρα που ρέει γύρω από το αεροπλάνο όταν αυτό πετάει με μεγάλη ταχύτητα και ο καιρός είναι υγρός. Η διαφορά θερμοκρασία από τον στροβιλισμό του αέρα γύρω από το αεροπλάνο ονομάζεται φαινόμενο (Μοναδικότητα) Prandtl-Glauert. Δείτε την εντυπωσιακή φώτο:

Η φωτογραφία που θα αθωώσει τον Ασάνζ;

Μια φωτογραφία – ντοκουμέντο με ένα από τα δυο υποτιθέμενα θύματα του Τζούλιαν Ασάνζ να κάνει παρέα μαζί του και να χαμογελά -δύο 24ωρα αφότου φέρεται να τη βίασε- περιήλθε στα χέρια των δημοσιογράφων της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail!