28 Σεπτεμβρίου 2012

Ρόμπα κάνει ο Νικολάκης τον Άδωνι εκτιμώντας τη στήριξη που του προσφέρει επί μέρες (βίντεο)

Ο Άδωνις εδώ και μέρες πριν από το όνομα Χατζηνικολάου βάζει διάφορα κοσμητικά επίθετα όπως έγκυρος και έγκριτος, ενώ δεν ξεχνάει να τονίζει ότι ο Νικολάκης κινήθηκε από δημοσιογραφικά ένστικτα στη δημοσίευση της μούφα καταγγελίας μιας και είναι γνωστή η εντιμότητά του από τότε που έβγαλε στη φόρα τα περί "κουρασμένου"...

Το ανέκδοτο της ημέρας-Χατζηνικολάου: Δεν έχω εργασθεί ποτέ στο Δημόσιο!!!

Καλά το "δεν έχω εργασθεί ποτέ στο δημόσιο τομέα" μια κουβέντα είναι Νικολάκη... ο Μπόμπολας που σε πλήρωνε τόσα χρόνια που τα έβρισκε τα λεφτά;

Κοσμοπλημμύρα στο Σύνταγμα από ... άθεους (φώτο)

Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσε το μεσημέρι η διαδήλωση των άθεων στην Αθήνα. Οι άθεοι διαμαρτύρονταν για τη σύλληψη του Παστίτσιου και ή έντονη παρουσία τους απέναντι από τη Βουλή προκάλεσε την εντύπωση των βουλευτών που θα σκεφτούν πλέον σοβαρά να απαλείψουν τα περί θρησκείας στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση. Δείτε τη φώτο από τη διαδήλωση και τον παλμό των άθεων:

Δείτε ποιος ανεπαρκής Υφυπουργός διόρισε τον θείο του!!

Μερικοί δεν αλλάζουν μυαλά! Δείτε ποιος είναι αυτός που μας λέει να σφίξουμε το ζωνάρι για να διορίζει την οικογένειά του:

Εταιρία γνωστού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει 6,1 εκ στο δημόσιο-Δείτε ποιος είναι

Στη λίστα των μεγαλοφειλετών του δημοσίου φιγουράρει η εταιρία Γιουροντιβέλοπ Α.Ε. που συνδέεται με το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στενό συνεργάτη του Τσίπρα,

Από ποιον βουλευτή ζητά η Χρυσή Αυγή ....300.000 ευρώ;

Τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση...

Το ποσό των 300.000 ευρώ, ζητά η Χρυσή Αυγή από τον βουλευτή της ΝΔ Κυριαζίδη, αφορμή το γεγονός ότι ο βουλευτής σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε αποκαλέσει το κόμμα του Νικου Μιχαλολιάκου...

Όλα καλά! Δεν υπάρχει λόγος άγχους: Γαμ@@@ και δέρνουν τα τούρκικα σήριαλ παρά τη γκρίνια μας (βίντεο)

Τι κι αν φωνάζει η Χρυσή Αυγή; Δεν βγαίνει τίποτα! Το ανατολίτικο μικρόβιο έχει ριζώσει βαθεία στον Έλληνα. Δείτε τα ποσοστά των δύο τούρκικων σήριαλ (σιλά και σουλεϊμάν) και δείτε και την ένταση που δημιουργήθηκε το πρωί στη Βουλή μεταξύ Ηλιόπουλου της ΧΑ και Καλαντζή της ΝΔ σε συζήτηση ερώτησης για τα τούρκικα σήριαλ... μια ένταση που είναι εκτός τόπου και χρόνου μιας και δεν αφορά το λαό που συνεχίζει σαν τον πούστ@ να κλαίει για τη Σιλά:

Σε 10 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Πετζετάκις για χρέη 4 εκ στο δημόσιο- Έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Σε φυλάκιση δέκα ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από αυτόφωρο δικαστήριο ο Γ. Πετζετάκις. Η καταδίκη αφορά δύο ξεχωριστές υποθέσεις για χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Το ΙΚΑ Ηρακλείου μηνύει έξι άτομα για παράνομη είσπραξη συντάξεων

Μηνύσεις σε βάρος έξι ατόμων που εισέπρατταν για χρόνια τις συντάξεις των νεκρών συζύγων τους, προκαλώντας σε βάρος του ΙΚΑ, ζημιά που ξεπερνά τις 120.000 ευρώ, κατέθεσε την Παρασκευή ο διευθυντής του καταστήματος του Ηρακλείου, Νίκος Ροκαδάκης.

Μεγάλη επέτειος σήμερα !

Αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που...

Διαβάστε τι έγινε πριν ένα χρόνο στο taxalia.blogspot.com

Σε Τουρκία και ΦΥΡΟΜ επικεντρώθηκε ο Αβραμόπουλος από το βήμα του συνεδρίου του ΟΗΕ (βίντεο)

«Θέση της Ελλάδας είναι η επίτευξη μιας δίκαιης συμφωνίας με τη ΦΥΡΟΜ για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων», δήλωσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το Υπουργείο απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: «Όπως φαίνεται, οι μάσκες έπεσαν»

Σχετικά με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την δημοσιοποίηση ονομάτων και φωτογραφιών ατόμων που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις της 26ης Σεπτεμβρίου και κατηγορούνται για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απαντά τα εξής:

Κόψτε τις μαλακί@@ ρε! Δεν είναι μέσα στη λίστα ο Καρχιμάκης!... του το επιβεβαίωσε κι ο ΠΑΣΟΚος Διώτης!

«Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μου με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, εκείνος σημείωσε αφενός ότι δεν υπήρξαν λίστες αφετέρου πως δεν αντιλήφθηκε να υπάρχει καταγγελία εις βάρος μου, καθώς και ότι αυτά τα ανώνυμα, κανένας εισαγγελέας δεν θα τα λάμβανε υπόψη», καταγγέλλει ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σιγά Νικήτα, θα μας πάρουν τα αίματα: Έμπλεξαν άσχημα με εμένα, δεν θα κοιμούνται ήσυχα από το βράδυ...

Που απευθυνόταν ο βουλευτής της ΝΔ που απειλεί θεούς και δαίμονες;


Πυρ και μανία εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, για το γεγονός ότι περιλαμβάνεται στην λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που εξετάζει το ΣΔΟΕ.

Υπερασπίζονται τα παιδιά τους: "Διαπομπεύουν τους συλληφθέντες"

Με αφορμή την δημοσίευση στοιχείων και φωτογραφιών από την ΕΛΑΣ, ατόμων που συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

Apple: Συγγνώμη που χαθήκατε με τους χάρτες μας, βάλτε Google Maps για να κάνετε τη δουλειά σας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που περιείχαν οι χάρτες της νέας εφαρμογής που πρόσφερε η εταιρεία στους χρήστες των κινητών τηλεφώνων της, προτείνοντας μάλιστα στους πελάτες της να χρησιμοποιούν, αν θέλουν, τις εφαρμογές των ανταγωνιστών της.

Πρέπει να πέφτει πολύ βαριεμάρα στη Μητρόπολη: Εγκύκλιος του Πειραιώς Σεραφείμ για την πεολειχία!!!

Ειδική εγκύκλιο για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο στοματικός έρωτας εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή» (ο τίτλος δεν το αναφέρει, μα το μόνο θέμα που πραγματεύεται η επισκοπική εγκύκλιος είναι οι πεολειχίες και αιδοιολειχίες).

Κατεπείγουσα επιστολή δικαστών προς τον πρωθυπουργό

Κατεπείγουσα επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση και τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης απέστειλαν έξι δικαστικές Ενώσεις ενόψει των δρομολογουμένων νέων περικοπών στις αποδοχές τους.

Με σύνταξη 370 ευρώ, δανείστηκε 57.000 για τη μεγάλη ζωή... φταίνε πάλι οι Τράπεζες, που τον ήπιανε

Το Ειρηνοδικείο Καβάλας δικαίωσε μια γυναίκα συνταξιούχο, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, η οποία από συνολικές οφειλές ύψους 57.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει προς τις τράπεζες το επόμενο διάστημα μηδενικές δόσεις.

Λεβαντομαλάκ@@: Σήμερα ήταν η σειρά του Χίου να την ακούσει

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο και στον Νίκο Μαστοράκη αναφέρθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.
"Χάζεψα λίγο "Μακελειό" χτες βράδυ", έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας και πρόσθεσε:

Ο Γερουλάνος στη θέση του ΓΑΠ

Σε...υπουργικό συμβούλιο θα μετατραπούν οι αίθουσες του Πανεπιστήμιου Harvard. Ως γνωστόν στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Harvard, διδάσκει για τη φθινοπωρινή περίοδο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Οι παραδόσεις ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όμως για άγνωστό μέχρι στιγμής λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει "κοπάνα" στη διάλεξη της Δευτέρας.

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί για την απόδραση

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος...

Σοκαρισμένο το Χόλιγουντ από τις φήμες ότι η Αντζελίνα Τζολί πάσχει από ηπατίτιδα C

Από ηπατίτιδα C πάσχει η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού National Enquirer, είδηση που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Χόλιγουντ και έχει προκαλέσει θλίψη και ανησυχία σε χιλιάδες θαυμαστές της.

Σωστός ο Στυλιανίδης!

Παράταση Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και καταβολή της α΄ δόσης των οφειλομένων στους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα     Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσαν την παράταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 αξιοποιώντας το έμπειρο υπάρχον προσωπικό αλλά και εξυπηρετώντας τους χιλιάδες αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας που το έχουν

Αρνείται ο Χατζηνικολάου να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του... δεν πρέπει να μάθει ο λαουτζίκος πόσα είναι τα νόμιμα... εκτός των offshore

Χθες τσίριζε και απειλούσε στο ραδιόφωνο να μην τολμήσει κανείς να κλείσει την υπόθεση πριν ανοίξουν οι λογαριασμοί Μεϊμαράκη και ελεγχθούν οι offshore... έτσι γενικά "οι offshore" χωρίς να ξεκαθαρίζει αν εννοεί της εταιρίας του Καρούζου ή του Μεϊμαράκη...

Στη δημοσιότητα στοιχεία αλητών που συμμετείχαν στα επεισόδια της Τετάρτης

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετικές εισαγγελικές διατάξεις, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες εννέα ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Τετάρτη.

Γεγονός η πρώτη αποκρατικοποίηση-Δείτε ποια είναι

Το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης για 90 χρόνια περνά στην ιδιοκτησία της εταιρίας LAMDA DEVELOPMENT

Η συμφωνία έκλεισε αργά χθες και το βράδυ και οι υπογραφές αναμένεται να "πέσουν" μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης για 90 χρόνια περνά στην ιδιοκτησία της εταιρίας LAMDA DEVELOPMENT συμφερόντων...

Σύλληψη εφοριακού για φακελάκι

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος εφοριακός, κατηγορούμενος για δωροδοκία για νόμιμες πράξεις.

Παρέμβαση Τέντε για τη λίστα

Παρέμβαση Τέντε για τη λίστα
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ζητά με κατεπείγουσα παραγγελία του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου. Ο κ. Τέντες αναφέρει παραθέτοντας δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, ότι συνεχίζονται οι διαρροές στοιχείων ανακριτικού υλικού.

Βουλγαράκης: Λυπάμαι τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ... έχουν βαρεθεί να με ελέχουν χωρίς να βρίσκουν κάτι

Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης που έχει ελεγχθεί επανειλημμένως τόσο για την υπόθεση Βατοπαιδίου όσο και πέρσι, ενώ...

Ο υποκριτής Τζαβάρας κλαίει για τα τούρκικα σίριαλ… αλλά για την Κιτσοπούλου που ξεφτιλίζει το Διάκο "πέρα βρέχει"

Φωτιές στη Βουλή για την άδεια να γυριστεί ντοκιμαντέρ στην Ακρόπολη με θέμα τον … Μωάμεθ
Νέες φωτιές ανάβουν στη Βουλή, τα τούρκικα σίριαλ που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και η άδεια που δόθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου τούρκικη παραγωγή να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τον Μωάμεθ με φόντο … την Ακρόπολη.

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την ύπαρξη της λίστας του ΣΔΟΕ με τα ονόματα 36 πολιτικών

Επιβεβαιώνει την ύπαρξη της λίστας του ΣΔΟΕ με τα 36 ονόματα πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό η κυβέρνηση. Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καλεί τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει άμεσα στην υπόθεση και να αποφανθεί ποιοί πολιτικοί πλούτισαν πραγματικά και ποιοί είναι θύματα κακόβουλων καταγγελιών.

Ρε τη Ζωή πίκρα που έφαγε-Ν. Κωνσταντόπουλος: Δεν υπάρχει λίστα (βίντεο)

«Δεν υπάρχει λίστα», τονίζει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι εξοργισμένος από την αναφορά του ονόματός του στη λίστα των «36».

«Αλλοδαποί οι 6 στους 10 κρατούμενους»

Τους αριθμούς που περιγράφουν τη δραματική κατάσταση των ελληνικών σωφρονιστικών ιδρυμάτων παρουσίασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ανδρέας Καραγκούνης, στα μέλη της επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος της Βουλής λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο αριθμός κρατουμένων ανέρχεται σήμερα σε 12.261, με το 65% να αποτελούν αλλοδαπούς.

Ο ΓΑΠ και σε φυλλάδιο του Χάρβαρντ «Ξανα-Σχεδιάζοντας την Ευρώπη»

Η φωτογραφία του πάνω από τον τίτλο (Re)designing Europe (Ξανα)Σχεδιάζοντας την Ευρώπη, προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο άνθρωπος που κατηγορείται πως κατέστρεψε τη χώρα, βρίσκεται τώρα σε θέση καθηγητή ο οποίος θα διδάξει στο Χάρβαρντ τρόπους για να ξανασχεδιαστεί η Ευρώπη από την αρχή…

Με τον Καμμένο τέζα στο έδαφος, οι Ρώσοι βρήκαν ευκαιρία: Δάνειο προς την Κύπρο μόνο σε συντονισμό με την ΕΕ

[Έχετε χάρη ρε που ο Πανάρας έχει τώρα κάτι άλλα ψιλοπροβληματάκια... μόλις όμως τα κουκουλώσει θα σας δείξει τι θα πει βερύκοκο... Αλήτες δε δίνετε 5 ψωροδις στην Κύπρο! Να τα κόψετε από τα 100 δις που έχει κανονίσει ο Πάνος για εμάς ρε!

Άλλη μια μεγαλόπνοη ιδέα των ΑΕροψεκασμένων, για δάνειο από τη Ρωσία, αποδείχθηκε περίτρανη παπαριά, καθώς οι Ρώσοι δεν δίνουν ούτε 5 δις στην Κύπρο... κατά τ' άλλα θα έδινα 100 δις στον Πανάρα...]

Η Ρωσία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα χορηγήσει δάνειο στην Κύπρο, που ζητά συνολικά 20 δισ. ευρώ για κάλυψη των οικονομικών της αναγκών, μόνο στο πλαίσιο συντονισμένης οικονομικής βοήθειας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρέμβαση Πεπόνη για τη διαρροή της λίστας των 36 πολιτικών

Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη προκάλεσε η διαρροή της περιβόητης λίστας των 36 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης ευχαριστεί το ΚΚΕ για την προτομή στον αρχικομμουνιστή παππού του

Σε εκδήλωση του ΚΚΕ στο Βροντερό μίλησε ο Πέτρος Κόκκαλης για την αποκάλυψη της προτομής του παππού του, του γιατρού Πέτρου Κόκκαλη ο οποίος ήταν υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Παιδείας της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης («κυβέρνηση του βουνού») που σχημάτισε το ΚΚΕ κατά τον εμφύλιο.

H υπόθεση Λαυρεντιάδη, η ανακρίτρια και η έκρηξη στο αυτοκίνητο


Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση της έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Αετιδέων 33, στον Χολαργό.

Ο Στάινμπρουκ το επόμενο θύμα της Μέρκελ για την καγκελαρία

Στον Πέερ Στάινμπρουκ φαίνεται να καταλήγουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες για το ποιον θα κατεβάσουν ως υποψήφιο για την καγκελαρία το 2013: Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες γερμανικών ΜΜΕ, ο τελευταίος διεκδικητής του χρίσματος -ο Στάινμαϊερ- αποσύρθηκε από τον στίβο για την κορυφή των υποψηφίων του SPD.

Σμιτ προς Μέρκελ: Δική σου η ευθύνη που σε σατιρίζουν με σβάστικα

Για διαχείριση τη ευρω-κρίσης με "εθνικό εγωισμό" κατηγόρησε την καγκελάριο της Γερμανίας 'Ανγκελα Μέρκελ ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ, μιλώντας χθες το βράδυ σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης. Υποστήριξε μάλιστα ότι, εάν σήμερα στα ΜΜΕ των ευρωπαϊκών χωρών η κυρία Μέρκελ σατιρίζεται με την σβάστικα, "είναι εν μέρει δική της ευθύνη".

Νέα λίστα-φωτιά στο ΣΔΟΕ: Οι 400 Έλληνες που αγόρασαν πανάκριβα σπίτια στο Λονδίνο

Στα χέρια του ΣΔΟΕ βρίσκεται μια νέα λίστα, αυτή τη φορά με τα ονόματα των Ελλήνων που αγόρασαν πανάκριβα σπίτια, αξίας έως και 100 εκατ. ευρώ, στο Λονδίνο.

Ο Νίκος Παπανδρέου κολυμπάει με σέξι συνοδό κι ο Βγενόπουλος κάνει πούρο με σωσίβιο μέσα στη θάλασσα!!

Συνεχίζει το χαβά της η ελίτ του τόπου, που συνεχίζει να περνάει τη μέρα της σε παραλίες, κότερα και ξαπλώστρες. Το ρεπορτάζ του newpost είναι αποκαλυτπικό:

Το Curiosity εντόπισε ίχνη από αρχαία ρυάκια νερού στον πλανήτη Άρη

Μετά από περίπου 7 εβδομάδες περιπλάνησης στον κόκκινο πλανήτη, το όχημα «Curiosity» της NASA, βρήκε ενδείξεις ότι κάποτε έτρεχε νερό στον πλανήτη επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες εκτιμήσεις των ερευνητών.

Επίθεση Χατζηνικολάου στο ΣΚΑΪ για τον Μεϊμαράκη... κατά τ' άλλα κάνει "μόνο" ρεπορτάζ και δεν απειλεί όποιον του πει πόσο αστείος είναι

Από το μικρόφωνο του Real Fm συνεχίζεται σήμερα το «Καρούζος Gate» με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κόντρα με κανένα, αφού εκείνος κάνει μόνο ρεπορτάζ. Μάλιστα επιτέθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ λέγοντας «μου επιτίθεται ο ΣΚΑΪ, γιατί ο ανταγωνισμός τυφλώνει και οδηγεί σε λάθος επιλογές».

Νέο ρατσιστικό χτύπημα: Αφγανά ζώα απήγαγαν και βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι δύο Πακιστανούς

Απίστευτης αγριότητας απαγωγή σημειώθηκε σε περιοχή της Καβάλας με θύματα δύο Πακιστανούς, οι οποίοι μάλιστα βασανίστηκαν φρικτά από τους δράστες. Οι απαγωγείς, επτά Αφγανοί, απήγαγαν δυο Πακιστανούς από αγροικία και αφού τους μετέφεραν σε εγκαταλελειμένο σπίτι τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι.

Βίντεο: Κυνηγώντας Ταλιμπάν στα βουνά του Αφγανιστάν

Τα πλάνα που ακολουθούν δεν είναι από παιχνίδι. Είναι από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στο κράνος στρατιώτη της ISAF στο Αφγανιστάν. Αυτή καταγράφει τις στιγμές που δέχεται εχθρικά πυρά από μέλη των Ταλιμπάν. Αρχικά εμφανίζεται αρχικά να πυροβολεί, κρυμμένος πίσω από έναν βράχο. Οι σφαίρες ακούγονται καθώς χτυπούν τις πέτρες γύρω του.

Συνελήφθη ο παραγωγός της αντι- ισλαμικής ταινίας στο Λος Άντζελες

Ο παραγωγός της επίμαχης ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», η οποία υπήρξε αιτία για σωρεία αιματηρών αντιδράσεων από τον μουσουλμανικό κόσμο, συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Λος Άντζελες και φυλακίστηκε χωρίς εγγύηση κατηγορούμενος ότι παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του.

Πανικός με τις λίστες! Ο καθένας έχει και μία-Γκιουλέκας: Υπάρχει και άλλη λίστα (βίντεο)

Στη Βουλή έφτασε κι άλλη λίστα με ελεγχόμενους από το ΣΔΟΕ

Σε αποκάλυψη νέας λίστας προχώρησε ο Κώστας Γκιουλέκας. Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega, ο βουλευτής της Ν.Δ., τόνισε ότι στη Βουλή έχει φτάσει κι άλλη λίστα με φυσικά πρόσωπα.

Ο Τσίπρας ξέχασε την καταγγελία του μνημονίου στην Αθήνα-Άλλα είπε στους δημοσιογράφους και άλλα στον Σούλτς

Διαγραφή χρεών αλά…Γερμανία το 1953... ζήτησε από τους Έλληνες δημοσιογράφους αλλά στον Σούλτς μούγγα

Τη γνωστή «συνταγή» άλλα να λέει στους δημοσιογράφους και άλλα στους Ευρωπαίους συνομιλητές του χρησιμοποίησε και κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς.

Πολύ έξυπνα τα νέα μέτρα: Φόροι, φόροι, φόροι... και καμία απόλυση εννοείται... Μπράβο ηλίθιοι

[Θα το εκτιμήσουν δεόντως οι δημόσιοι υπάλληλοι που ξέρουν ότι έπρεπε να είχαν απολυθεί αλλά ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ τους κρατάνε με νύχια και με δόντια... όπως θα εκτιμήσουν κατάλληλα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες  ότι θα πληρώσουν από 2.000 έως 5.000 έξτρα φόρο καθώς και οι ιδιώτες θα πρέπει να δουλεύουν άλλα δύο χρόνια για να μην απολυθεί κανένα κοπρόσκυλο... μπράβο στους μαλάκ@@ της ΝΔ που στην οικονομία έγιναν ΠΑΣΟΚ]

Φοροεισπρακτικά μέτρα-φωτιά για 2.500.000 μικρομεσαίους επιτηδευματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες οι οποίοι ασκούν ατομικά τις δραστηριότητές τους και, ταυτόχρονα, επιπλέον φόροι σε περίπου 3.000.000 μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα σχεδιάζει να επιβάλει η κυβέρνηση, με στόχο να εισπράξει συνολικά περίπου 3,6 δισ. ευρώ πρόσθετα έσοδα εντός της διετίας 2013-2014.

Περί ανοησιών ότι το μαύρο χρήμα ξεπλένεται με τον αυξανόμενο τζίρο... όπως λέει ο κ. Χατζηνικολάου

Για να μαθαίνουμε τα απλά και να μην λέμε ανοησίες στα ραδιόφωνα:
Το ξέπλυμα δεν έχει σχέση με το τζίρο όπως είπε χθες ο κ. Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο.
Μέσω αγοραπωλησιών ακινήτων δεν ασπρίζει το μαύρο χρήμα. Μεταβιβάζεται και παραμένει μαύρο.
Το μαύρο χρήμα του αγοραστή, το παίρνει μαύρο ο πωλητής...

Αι βλαβεραι συνέπειαι των ΑΕροψεκασμών... εις τον Τέρενς της αργομισθίας των 57.000 ευρώ

 Ο Τέρενς Κουίκ της αργομισθίας των 57.000 ευρώ που μάσησε από τη ΝΔ, κατήγγειλε χθες τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκη Παπαγεωργίου και τη βουλή για διαδικασίες ξεπέταγμα και μη σοβαρότητα. Ο λόγος για την επίθεση είναι ότι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ προφανώς πήγε σε άλλη συνεδρίαση επιτροπών από αυτή που πήγαν οι υπόλοιποι βουλευτές

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Κάποιοι μπερδεύουν το πεζοδρόμιο με το ταρτάν του τέννις (βίντεο)

Αναφορά σε μεγάλο-δημοσιογράφους- παράγοντες που θέλουν να στήσουν μια νέο-διαπλοκή έκανε ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας χθες ( 27-09-12) στην Βουλή για την υπόθεση Καρούζου, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος προχθές του έκλεισε το τηλέφωνο, επειδή δεν τον έγλυφε.

Για 80 εκ. μίζες κατηγορείται ο Σμπώκος, ο γιός του βοσκού!!

Τι λένε οι κατηγορίες για το πάρτυ του στενού συνεργάτη του Άκη

Το ποσό των 40 εκατ. ευρώ που προέρχονταν από «μίζες» για τα εξοπλιστικά διαχειρίστηκε από το 1998 έως το 2010 ο πρώην διευθυντής εξοπλισμών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος – που πλέον κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία αυτή στις 5 Οκτωβρίου ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Χάλασε ο κόσμος: Ερώτηση για την κατάργηση της Σαρίας στην Θράκη κατέθεσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Ερώτημα προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπινών Δικαιωμάτων και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη και Γιάννης Πανούσης, ζητώντας την κατάργηση της Σαρίας, του ισλαμικού ιερού νόμου, που εφαρμόζεται στην Θράκη από την εκεί μουσουλμανική μειονότητα.

Τελικά ο Διώτης την "έπνιξε" τη λίστα της Λαγκάρντ: Επιβεβαιώνει και ο Παπ την ύπαρξή της

Με αφορμή τα όσα γράφονται σε ΜΜΕ και την έρευνα που έχει ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας για τη λίστα με Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκανε την ακόλουθη δήλωση: