22 Νοεμβρίου 2012

Οπαδός κατέβασε το σουτιέν της στην εξέδρα! (βίντεο)

Τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μπορεί να είναι πολλά. Απ' το να σκοράρει ο Αντριάνο καταστρατηγώντας το Fair Play μέχρι να γδύνονται κοπέλες στις εξέδρες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

«Ο Τσίπρας διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό»

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Βαρκελώνη ότι ο Σαμαράς έχει καταντήσει την Ελλάδα κλωτσοσκούφι.

Στουρνάρας: Μας χωρίζουν 10 δισ. ευρώ από τη συμφωνία

«Ποσό ύψους 10 δισ. ευρώ μας χωρίζει από την επίτευξη συμφωνίας για το ελληνικό χρέος», διεμήνυσε το βράδυ της Πέμπτης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Χτίστε τζαμιά για να μας ελεήσουν οι Τούρκοι

 (Ας το διαβάσει ο Τζαβάρας που θεωρεί καθήκον του την αναστήλωση του τζαμιού στη Ρόδο... όχι ότι θα ξεστραβωθεί, αλλά λέμε τώρα...)

γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την επανεμφάνιση και ανακαίνιση της οθωμανικής παρουσίας στην Ελλάδα για να έρθουν Τούρκοι τουρίστες και να στηρίξουν την ελληνική οικονομία, που όπως είναι γνωστό περνά μεγάλη κρίση, πρότεινε η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, σε σχετικό της...δημοσίευα στις 22 Νοεμβρίου.

Το... γράμμα του Χρύσανθου Λαζαρίδη από το Μαξίμου!

Τι έγραψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για τον Σαμαρά, τη μετάβασή του στην πολιτική και τη «Δεξιά»

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε χθες ο βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, γράφοντας στο διαδίκτυο για την φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και την προσωπικότητά του από τα «πέτρινα» χρόνια της πολιτικής του απομόνωσης μέχρι σήμερα.

Διαβάστε το παραπάκτω απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Χάκερς έριξαν την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ μετά από επίθεση χάκερς.

Αντίθετα δεν ευσταθεί η είδηση ότι...

Περιοδεία Τατσόπουλου

Δείτε την αφίσα εδώ

Για να μη μας λέτε ότι σας κλέβουμε και τις ειδήσεις...

Το μεσημέρι έβαλα ότι αυτός που απειλούσε να πυρποληθεί στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Τεκτερίδης που πριν 10 χρόνια είχε πάρε δώσε με τον εκσυγχρονιστή Πασχαλίδη. Έγραψα στο τέλος ότι η είδηση ήταν από το thebest.gr και πρόσθεσα μια φράση δικιά μου και δυο παραγράφους από τον ζούγκλα. Η φράση ήταν:

Αυτός ανήκε στη μισή Αθήνα που γάμησ@ ή στην άλλη μισή που ακόμα δε γάμησ@: "Tατσόπουλε γ@μ@ τους αγ@μητους σφιχτοκ@λ@δες"

Ξέσπασμα από τον γνωστό σκηνοθέτη Ζερβό ή Ζαβό υπέρ του βουλευτή!

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον φνωστό σκηνοθέτη Νίκο Ζερβό, που έσπευσε να υποστηρίξιε τον συγγραφέα και βουλευτή κάνοντας λόγο για αγ@μητους και αγ@μητες και κομπλεξικούς.

Δείτε τι υποστήριξε:

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος: Ο κυκλοθυμικός που κάνει τον υπ. Δικαιοσύνης αντάλλαξε απόψεις με τους εκτελεστές της 17 Νοέμβρη...


Τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, την ειδική πτέρυγα όπου κρατούνται τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών και το Κέντρο Αποκατάστασης Τοξικομανών Κρατουμένων επισκέφθηκε ο υπουργός και Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Σαμαράς:Η Ελλάδα έκανε το χρέος της

Η Ελλάδα έκανε το χρέος της και τώρα ήρθε η ώρα της Ευρώπης και του ΔΝΤ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εισερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Σώτη Τριανταφύλλου: Να πάψει να γιορτάζεται το Πολυτεχνείο γιατί ταυτίζεται με την τυραννική παρουσία της αριστεράς που, μέσω των επετείων

Αλλη μια παρέμβαση της γνωστής αρθρογράφου και συγγραφέα που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις των αριστερών, καθώς επιχειρηματολογεί για τους λόγους για τους οποίους η ίδια θεωρεί ότι ο εορτασμός της ιστορικής μνήμης του Πολυτεχνείου δεν έχει πλέον θέση στην ελληνική κοινωνία καθώς διχάζει, έχει χάσει το νόημά του, και καπηλεύεται από την αριστερά για ότι λάχει...

''Το Star θα κλείσει'' !! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι Γερμανοί προδότες, το Σταρ θα κλείσει»! Οργισμένη ''η παγκόσμια'' Ελένη Λουκά, έξω απο τον τηλεοπτικό σταθμό σταρ και τι δεν είπε..

Απολαύστε την:

ΣΟΚ! Σε πλήρη αναντιστοιχία με τα ποσοστά τους η παρουσία κομμάτων στην ΤV!!! Η μόνη αδικημένη, η ΝΔ!!

Τα στατιστικά στοιχεία μετρήσεων  για την αναλογικότητα προβολής των θέσεων των κομμάτων σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, καθώς και της παρουσίας εκπροσώπων τους σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου επικαλούνται τα παπαγλαράκια των διαπλεκόμενων δημοσιογραφικών blogs, για να "δικαιώσουν" το διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλλε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το κόμμα των ΑΕ Π. Καμμένου ...

Η συνέχεια και γιατί είναι αδικημένη η ΝΔ, στο antilogos-gr.blogspot.com

Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στην Εισαγγελέα

Οι έρευνες για τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Προέδρου των Εφετών στην οδό Κουντουριωτών στο Χαλάνδρι οδηγεί τις αρχές σε έναν παλιό τους γνώριμο. Πρόκειται για μεσήλικα πλέον τρόφιμο σωφρονιστικού ιδρύματος που έχει καταδικαστεί για τη συμμέτοχη του στο...

Kωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Προτείνω για υπουργό τον Πέτρο - Στο Eurogroup θα τα γ... όλα!

Με χιουμοριστικό αλλά ταυτόχρονα  καυστικό τρόπο σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τη δήλωση του συναδέλφου του από το ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα».

Ελληνική νίκη στο Ευρωκοινοβούλιο: Πρώτα λύση στις διμερείς διαφορές και μετά ένταξη

Για πρώτη φορά σε κείμενο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου γίνεται ρητή αναφορά στο ότι οι διμερείς διαφορές πρέπει να επιλύονται πριν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, γεγονός που ενισχύει τις ελληνικές θέσεις στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Αποκλειστικό: “Πως δεν με πήδηξε ο Τατσόπουλος”


Η μοναδική Αθηναία, που δεν “ευλογήθηκε” απ' τον συγγραφέα, λέει το παράπονό της

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλάει σπάνια, αλλά όταν ανοίγει το στόμα του (το twitter του τέλος πάντων) λέει μεγάλες αλήθειες. Οπως σήμερα που αποκάλυψε ότι μπορεί η Χρυσή Αυγή να τον αποκαλεί gay, αλλά ο ίδιος έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα.

Στην αντεπίθεση η λεβεντομαλάκας! Τι απαντάει σε όλη την Ελλάδα που κλαίει απ' τα γέλια

Προφανώς ο λεβεντομαλάκας δεν κατάλαβε ότι δεν γελάμε, ούτε τον κατηγορούμε για τη γλώσσα του, αλλά για το απίστευτης μαλακί@@ επιχείρημα-απάντηση που πέταξε

Τη δική του απάντηση στα σχόλια των χρηστών του Facebook και του Twitter δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας πως θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο κανιβαλισμό.
Όπως δηλώνει από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν.

Κουίκ:"Καμία εισήγηση για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"... εντάξει Τέρενς, σε πιστέψαμε

«Σε κανένα από τα όργανα του κινήματος (τα όργανα έχουν εκλεγεί από τα μέλη; με κείνο το συνέδριο που λέγαμε, τι θα γίνει;) δεν έχει έρθει προς συζήτηση θέμα ενδεχόμενης συνεργασίας μας με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν ήρθε να κάνει τέτοια εισήγηση και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρος του Κινήματος.

Κλαίει απ τα γέλια όλη η Ελλάδα με τον λεβεντομαλάκ@: «Αν δείτε 2ευρω στο δρόμο, μη σκύψετε... ο Τατσόπουλος τα πετάει»»

Καυστικά είναι τα σχόλια στο Twitter (#tatsopoulos ) που ακολούθησαν τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα και παρόλα αυτά... η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να τον λέει αδελφή.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε μερικά από τα tweets που ακολούθησαν την ατάκα του λεβεντομαλάκ@:

Λεβεντομαλάκ@ς: Σε κάποιο απ' τα παράλληλα σύμπαντα κατουρ@ω και λίγο, εδώ μόνο πηδάω

«Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή». Τάδε έφη, Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας (λέει ότι είναι, θα τρίζουν τα κόκαλα του Καζαντζάκη) και βουλευτής του… αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ (εδώ θα τρίζουν τα κόκαλα του Λαμπράκη).

Ο Ριζοσπαστης δε σεβαστηκε ουτε το νεκρο...

Άλλη μια επιβεβαίωση της αίσθησης ότι οι κομμουνιστές, όντας οπαδοί ενός σκληρού ολοκληρωτικού καθεστώτος, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο... Την Τρίτη απεβίωσε ο γνωστός συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος, γνωστός για το έργο, αλλά και για τις αριστερές καταβολές του. Είναι πολλοί εκείνοι -ανάμεσα τους κι εμείς- που έχουν ιδεολογικές διαφορές με τον Μίσσιο και με όλους τους αριστερούς.

Ο πικραμένος βουλευτής με το στυλό σκονάκι ζητάει τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ... να τα κάνει τι; Να τους απαγγείλλει κατηγορίες;

[Δηλ. ο λαϊκιστής με περικεφαλαία, επειδή δεν έγινε υπουργός, ζητάει από την κυβέρνηση να του πει τα ονόματα και αυτός να κάνει τον ντετέκτιβ να δει αν φοροδιέφυγαν ή όχι ώστε να προχωρήσει σε απαγγελία κατηγοριών; Αυτή είναι δουλειά του βουλευτή ή του ΣΔΟΕ και των δικαστηρίων;]

Σειρά ερωτημάτων προς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον υπουργό Οικονομικών καταθέτει με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με τη «λίστα Λαγκάρντ».

690 οι αυτοκτονίες φέτος και όχι 2.000-3.000 και 4.000 που λένε όσοι τις καπηλεύονται χωρίς στοιχεία...

[Και δεν οφείλονται αποκλειστικά στη φτώχεια όπως ξανάπαμε, γιατί τότε στη Σομαλία θα είχαν αυτοκτονήσει όλοι...]

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Θρίλερ με τα γατάκια του Ολυμπιακού που είναι ακόμα στη Γερμανία!

Ακόμα στη Γερμανία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού καθώς όλοι περιμένουν τον Κάρολ ο οποίος...

Σ. Κεδίκογλου: Βιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει για το αδιέξοδο στο Eurogroup

Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε να πανηγυρίσει για το αδιέξοδο στο Eurogroup. Δεν βλέπει ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου.

Πολιτική του 1980: Ο Μιχαλολιάκος ζητάει να συνεχίσουν να του πληρώνουν με δανεικά το πάρτυ...

[Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κ. Μιχαλολιάκος ότι η Κυβέρνηση δεσμεύτηκε να απολυθούν 2.000 μέχρι το τέλος του έτους!! Ζητάει από τον Μανιτάκη να αλλάξει συμπεριφορά δηλ. να του δώσει ας πούμε καμιά επιδότηση 10 εκ ευρώ για να προσλάβει μερικούς ακόμα ή να έχει δημοτικό σύμβουλο το γιο του Μελά... ή μήπως θέλει παραπάνω; Τότε ο Μανιτάκης θα δείξει καλή συμπεριφορά στον κ. Μιχαλολιάκο; Αστειότητες με τα λεφτά άλλων...].

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη, με αφορμή την εγκύκλιο για τη διαθεσιμότητα εργαζομένων ΙΔΑΧ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δώρισε το «Χρυσό Παπούτσι» του για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Το «Χρυσό Παπούτσι» που κέρδισε το 2011 και αξίζει 1,5 εκατ. δολάρια, δώρισε στο Ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης ο άσος της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να δημοπρατηθεί και τα έσοδα να δοθούν για την ανοικοδόμηση σχολείων στη Γάζα.

"Βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει την Κω ως τουρκική πόλη"... Ε, και; Δεν το είπαν δα και οι ναζί, για να επαναστατήσουμε

Βρετανική εφημερίδα αποκαλεί σε δημοσίευμά της την Κω τουρκικό νησί (πόλη γράφει συγκεκριμένα ο ηλίθιος...). Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στην εμμονή ενός τούρκου κυνηγού να ταξιδέψει 2.500 μίλια για να κυνηγήσει μία σερβιτόρα.

Ρεν: Να ανταποκριθεί η Ευρώπη στις θυσίες των Ελλήνων

Βαρυσήμαντη δήλωση του επιτρόπου Ολι Ρεν για την Ελλάδα, προ ολίγου.

"Πρέπει η Ευρώπη να ανταποκριθεί στις θυσίες των Ελλήνων, πρέπει να σταματήσει η παραφιλολογία ότι...

Die Welt: «H οξεία διαμάχη πρέπει να σταματήσει για χάρη της Ελλάδας»

Η Die Welt του Βερολίνου, σχολιάζοντας την έκβαση του τελευταίου Eurogroup, εκτιμά ότι στερεύει «η οικονομική δημιουργικότητα» των πιστωτών της Ελλάδας.

Υπενθυμίζοντας τη δήλωση του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ότι απαιτείται η διευθέτηση κάποιων «τεχνικών ζητημάτων», σχολιάζει:

ΤΩΡΑ! Στη Βουλή δικογραφία για τον Γιωργάκη

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία για την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, την άνοιξη του 2010, προκειμένου να διερευθυνηθούν τυχόν ευθύνες του τότε πρωθυπουργου Γιώργου Παπανδρέου...

Γατάκι ο Χριστόφιας στις Βρυξέλλες: "Κοντά στην υπογραφή..."... είπε κανας πατριώτης του κώλο@ κάτι;

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υπογραφή του Μνημονίου με την τρόικα, ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις και πάντοτε έχοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται ο τόπος μας», δήλωσε ο πρόεδρος Χριστόφιας, από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Τι άλλο θα ακούσουμε από την Κωνσταντοπούλου;

Τώρα υπερασπίζεται και τους επίορκους υπαλλήλους του δημοσίου, προς έκπληξη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Έπεσαν από τα σύννεφα οι βουλευτές που αυτή την ώρα συμμετέχουν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης στη Βουλή καθώς η γνωστή και μη εξαιρετέα Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασε να υπερασπιστεί ακόμη και τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.

Μανιτάκης: Οσο είμαι υπουργός δεν θα απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος.. απλά δεν θα τους πληρώνω μπουαχαχα

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης δήλωσε σήμερα στη Βουλή ότι δεν πρόκειται να υπογράψει για την απόλυση ούτε ενός δημοσίου υπαλλήλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: Οσο είμαι υπουργός δεν θα βάλω την υπογραφή μου.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΣΠΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Να διπλασιάσει τους πόρους που αντιστοιχούν στην Ελλάδα από τα κοινοτικά κονδύλια θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ο "φρουτάκιας" της Πέλλας και του Πασχαλίδη, Γιώργος Τεκτερίδης, ήταν αυτός που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Ο "φρουτάκιας" των Γιαννιτσών Γιώργος Τεκτερίδης είναι ο άνθρωπος που είχε μπει στο γραφείο της διευθύντριας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη γωνία των δρόμων Καρόλου Ντηλ και..
Ερμού στη Θεσσαλονίκη και απειλούσε να το βάλει φωτιά αν δεν αντιμετωπισθεί η οικονομική διαφορά που έχει με την εφορία.

Το Βερολίνο θέλει να βοηθήσει την Αθήνα με περισσότερα χρήματα - Κριτική στους χειρισμούς Merkel

Την έκβαση του κατά γενική ομολογία άκαρπου Eurogroup σχολιάζει ο γερμανόφωνος τύπος, ενώ φουντώνει η συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

ΤΩΡΑ: Ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο που απειλούσε να βάλει φωτιά στο Ταμείο (βίντεο)

Ο 72χρονος που τις τελευταίες ώρες απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί αιφνιδιάστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοι και οι πυροσβέστες αιφνιδίασαν τον ηλικιωμένο καθώς...

O Aκης και οι αμαξάρες

Χίλια πεντακόσια ευρώ βρέθηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς του Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό.

Στον αντίποδα, οι ανακριτικές αρχές έχουν δεσμεύσει...

Άδωνις σε Μανώλη: Ο αρχηγός σου ήταν υπουργός όταν έφυγε ο Χριστοφοράκος και δεν είπε τίποτα!


Για άλλη μία φορά ο  Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Μανώλης αντάλλαξαν "καρφιά" μέσω Twitter. Ο "καυγάς" ξεκίνησε από ένα σχόλιο του Μανώλη:
"Αν και πουλάς βιβλία, σε βολεύει να ξεχνάς Ιστορία. Τα κέρδη της Γερμανίας από τη κρίση, Siemens, κατοχ. δάνειο υποβρήχια"¨.

Αυτά βλέπει ο Μαρκόπουλος και την κάνει: Κασετοφωνάκι με ομιλία του Τσίπρα κατάπιε ο Μαριάς

[Τι δουλειά έχει ο Μαρκόπουλος, άντε και ο Ζώης, με νούμερα σαν τη Ραχήλ Μακρή και τον τον Χαϊκάλη ή κομμουνιστές τύπου Μαριά; Άντε παιδιά τελειώνετε, πολύ κράτησε το τσίρκο...]

Κι άλλος … «Συριζαίος» στους Ανεξάρτητους Έλληνες; Πώς να το εξηγήσεις διαφορετικά;

Κασετοφωνάκι με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα πρέπει να είχε καταπιεί ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς καθώς κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του σήμερα το πρωί στη Βουλή είπε στον Χρήστο Σταϊκούρα ό,τι ακριβώς είπε ο Πρόεδος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό κατά τον προϋπολογισμό.

Έξαλλος ο Χριστόφιας με το ποσό σωτηρίας Κύπρου: «Πότε έγιναν τόσα;»-Θα συνεχιστεί εξ αποστάσεως η διαπραγμάτευση με την τρόικα

[Επειδή οι στόκοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Χριστόφιας έδιωξε την τρόικα κ.λπ]

Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί εξ αποστάσεως, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας και την επιστροφή στο νησί του κλιμακίου των διεθνών πιστωτών για ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, αναμένεται να μεταφέρει σήμερα το θέμα στις Βρυξέλλες.

Γελάει ο κόσμος με τον Στυλιανίδη!! Κουνάει το δάκτυλο στους Ευρωπαίους και κάνει την πάπια στον Μπαλασόπουλο...

[Συνεχίζει τις γραφικότητες και την πολιτική του 1960 ο Στυλιανίδης... Βγήκε πρωί πρωί στην τηλεόραση να μας πει ότι κουνάει το δάκτυλο στους Ευρωπαίους να κάνουν τα μαθήματά τους... λες κι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Δηλ. για να καταλάβω, τους απειλεί ότι δεν θα πάρουμε τα λεφτά; Ποιο δάκτυλο κουνάει ακριβώς;

Για να κουνήσεις φίλε το δάκτυλο στους "κουτόφραγκους" πρέπει πρώτα να μη σε γράφουν στα παπάρια τους οι Δήμοι, όπως σε γράφουν παρότι κάθε τρεις και λίγο τους δίνεις λεφτά και δεύτερο και σημαντικότερο...

Ο Νάτσο Σκόκο «σκότωσε» τη Βραζιλία με δύο γκολ [βίντεο]

Ο Νάτσο Σκόκο πέρασε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό και με δύο γκολ οδήγησε την Αργεντινή στη φιλική νίκη επί της Βραζιλίας με 2-1.

Το ΑΠΘ του ΣΥΡΙΖΑίου πρύτανη: Τρόμος, βία με σιδηρογραθιές και σκουπίδια

Το χάος με την πλήρη ανομία και τους σωρούς σκουπιδιών στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Νομικής φοιτητές της σχολής, ενώ περιγράφουν απίστευτα περιστατικά βίας από κουκουλοφόρους που δέρνουν όποιον αντιδρά.

Ο άλλοτε «βασιλιάς του τζόγου» ο άνδρας που απειλεί να αυτοπυρποληθεί στη Θεσσαλονίκη;

Επιχειρηματίας από την Πέλλα ο άνδρας που απειλεί να αυτοπυρποληθεί στο παρακαταθηκών και δάνειων της Θεσσαλονίκης συμφώνα με τις πρώτες πληροφορίες .

Κοσμοπλημμύρα "ανεξάρτητων" δημοσιογράφων απόψε στο Novus City Hotel

Ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , συγκροτείται και συνεδριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφων , εργαζομένων στα ΜΜΕ όπως προαναγγέλλει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα « Η Αυγή».

Ελληνοτουρκική κόντρα στο Μανχάταν

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Σε υψηλού προφίλ ελληνοτουρκική κόντρα στο Μανχάταν εξελίσσεται η αντιπαράθεση της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ, συμφερόντων των αδελφών Γιάννη και Κυριάκου Φιλίππου, με την τουρκικών συμφερόντων Chobani για την κυριαρχία στην πολύ μεγάλη αγορά ελληνικού γιαουρτιού των ΗΠΑ.

Πως κρίνει ο Θ. Αθερίδης τους πολιτικούς αρχηγούς;

- Ακούστηκε ότι ενδέχεται να λάβουμε την πολυπόθητη «επόμενη δόση» από τους δανειστές σε… «υπό – δόσεις». Πολλοί άρχισαν να ζητούν, ως εκ τούτου και τα νέα μέτρα τμηματικά. Συμφωνείς;
Το ζήτημα είναι αν πιστεύουμε ότι αυτά τα μέτρα πρέπει να ληφθούν ή όχι. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι ένα μεγάλο μέρος τους χρειάζεται να ληφθεί, όχι εξαιτίας της χρεωκοπίας ή του δανείου. Θα’ πρεπε να τα έχουμε πάρει ήδη για να σταματήσει αυτό το βρώμικο αλισβερίσι, αυτά τα δύο όνειρα των Ελλήνων: το Real Estate και «το παιδί μου στο Δημόσιο».

Κρατάει όμηρο τη διευθύντρια και απειλεί να αυτοπυρποληθεί

- Σε εξέλιξη το θρίλερ με τον άντρα να έχει ρίξει ήδη βενζίνη στο γραφείο της διευθύντριας
- Απομακρύνθηκε ο κόσμος και οι αστυνομικοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν
- Κρατάει πιστόλι φωτοβολίδων και με αυτό απειλεί να αυτοπυρποληθεί αν τον πλησιάσουν

Μείωση έως 38% στα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων [πίνακας]

Οι περικοπές και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό έχουν προκαλέσει αναταραχή στο δημόσιο με αποτέλεσμα να οι αιτήσεις συνταξιοδότησης να παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 15% έως και 20%.

Η κυβέρνηση που… θέλει ο Κυριάκος

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο “Βήμα 99,5″, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την πρόσφατη θέση του ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση με γρήγορο και αποτελεσματικό βηματισμό, που θα διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα την κρίση και θα δώσει ώθηση σε πρωτοβουλίες και λύσεις.