28 Νοεμβρίου 2012

"Ποιοι θα πάρουν τα 7 δισ. που τους χρωστάει το Δημόσιο"...και μούγγα οι μαλάκ@@ που μας έλεγαν ότι η δόση θα ξαναγυρίσει στους δανειστές

[Επί μήνες, οι ξερόλες με τη "σωστή" πληροφόρηση, μας έλεγαν ότι τα 31 δις της δόσης θα πάνε στις τράπεζες και στους δανειστές για εξόφληση δανείων...΄τώρα που αποδεικνύεται ότι αρκετά δις θα μείνουν στην χώρα και θα επιστρέψουν στην αγορά... έχουν μουγγαθεί... περαστικά παιδιά και άλλη φορά μη γράφετε ότι σας λένε τα αφεντικά σας γιατί ξεφτιλίζεστε]

Ως μάννα εξ ουρανού περιμένουν τις πληρωμές που τους χρωστάει το Δημόσιο εξαγωγικές, κατασκευαστικές, φαρμακευτικές και λοιποί προμηθευτές. Τα χρέη ανέρχονται σε 7 δισ. αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν και θα εξοφληθεί μόνο μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Το Δημόσιο χρωστάει:

Ο Στουρνάρας για την απόφαση του Eurogroup

Ενδιαφέρουσα ήταν η περιγραφή του υπουργού Οικονομικών για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων των υπουργών της Ευρωζώνης, η οποία πέρασε «από σαράντα κύματα» μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Τα μαζεύουν οι θρασύδειλοι

Μετά την επίσημη διαμαρτυρία από το ελληνικό υπουργείο και την ακύρωση του ταξιδιού Αβραμόπουλου (φάνηκε ότι η επιλογή του ταξιδιού ήταν λάθος εξ αρχής καθώς οι κάφροι θα είναι πάντα κάφροι) η αλβανική κυβέρνηση φαίνεται πως προσπαθεί να ρίξει τους τόνους με την εκπρόσωπο του Σαλ'Μπερίσα να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης:

Δεν ξεχνώ: Ντου και συνθήματα κατά Αρη, Γκάλη και Ιωαννίδη (βίντεο)

Ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ έκανε... ντου στο Αλεξάνδρειο, που λαμβάνει χώρα το φιλικό των βετεράνων, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αρη, του Νίκου Γκάλη και Γιάννη Ιωαννίδη

Αναμενόμενο: Αθώοι οι τρεις κάφροι που επιτέθηκαν στον Γερμανό πρόξενο

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις εργαζόμενοι που κατηγορούνταν για το προ ημερών επεισόδιο εναντίον του Γερμανού Γενικού Πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 3η Ελληνογερμανική Συνάντηση.

Άπαιχτος!!! «Αντί να μας κατηγορείτε που ψηφίσαμε τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας»

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι δεν «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα», ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί μια νέα του δήλωση.

Ειδικός φρουρός κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 27χρονη! Μετά έριξε το αυτοκίνητό του σε κολώνα της ΔΕΗ

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε σήμερα το πρωί, όταν ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός πήγε στο σπίτι 27χρονης. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός, που συνελήφθη, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού της 27χρονης στο Ρέθυμνο.

Δημοσκόπηση "ακριβείας" VPRC: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ όπως πάντα... πτώση μόνο 0,5% για τη ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση της Vprc για λογαριασμό των Επίκαιρων δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει με διαφορά στην πρώτη θέση... Φυσικά η VPRC είναι γνωστή για την ακρίβειά της, με τη φωτεινότερή της στιγμή να είναι μερικές μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου όταν έδινε προβάδισμα 3,5% στον ΣΥΡΙΖΑ... Δείτε τι ποσοστά δίνουν σήμερα:

Στο εδώλιο για ανακριβή "πόθεν έσχες" ο Τσοχατζόπουλος

Οριστικά και αμετάκλητα ο προφυλακισμένος τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για ανακριβείς δηλώσεις "πόθεν έσχες" της τριετίας 2006-2009.

Βαρβιτσιώτης: Αλέξη μάζεψε τους βουλευτές σου-Πάντζας: Εσάς όλους θα μαζέψει ο Αλέξης

Στα σχόλια μέσω Twitter του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την τοποθέτηση του Γιώργου Πάντζα στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, που είχε θέμα την ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων σχετικά με το πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Simon Fraser του Καναδά, απάντησε ο δεύτερος και μάλιστα με έντονο τρόπο.

Προκλητικές δηλώσεις Μπερίσα.Ακύρωσε το ταξίδι του ο Αβραμόπουλος

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας, ο υπουργός Εξωτερικών αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι στα Τίρανα εξαιτίας των προκλητικών δηλώσεων του Σαλι Μπερίσα.

Βίντεο: Τα «καλύτερα» γυναικεία ατυχήματα

Επίδοξες τουρίστριες σε ανέμελες στιγμές, κολυμβήτριες, αθλήτριες και τραγουδίστριες με ένα βασικό κοινό στοιχείο: τη γυναικεία τους φύση.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ατυχείς, γκαφατζίδικες στιγμές τους- ξεκαρδιστικές στην πλειονότητά τους- αν και όλες ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές... 

Ξεπουλάνε τα ακριτικά νησάκια του Ιονίου σε Γερμανούς, Γάλλους και Ιταλούς

Δύσκολες στιγμές περνούν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών, Μαθράκι, Οθωνοί, Ερείκουσα, Κάλαμος και Καστός στο Ιόνιο αφού όπως δηλώνουν έχουν αφεθεί οι ίδιοι, αλλά ο τόπος τους στη μοίρα τους. Δεν υπάρχει γιατρός, υποδομές, ούτε καν λάμπες για την ηλεκτροδότηση των δρόμων. Μάλιστα οι τελευταίοι γέροντες που έχουν απομένει φύλακες των νησιών ξεπουλάνε τις περιουσίες τους σπίτια και χωράφια σε Γερμανούς, Γάλλους και Ιταλούς.

Έλεος ρε ξεφτίλα: Η σύζυγος του ΣΥΡΙΖΑίου Ε. Τσακαλώτου λογογράφος και σύμβουλος του Προβόπουλου!

[Όπου σταθεί κι όπου βρει κάμερα, το συγκεκριμένο νούμερο, που κάνει τον καθηγητή και δεν μπορεί να εκφραστεί, κατηγορεί τις Τράπεζες και από πίσω τα παίρνουν χοντρά!! Έλεος ρε υποκριτές που δουλεύετε τους ηλίθιους!]

Αναμφίβολα, είναι ευτύχημα καταξιωμένοι επιστήμονες να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις ευθύνης, ακόμη περισσότερο δε όταν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δημόσια ιδρύματα, με αποτέλεσμα η επιστημοσύνη τους να επιστρατεύεται για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Εν τούτοις αναδεικνύεται ένα ζήτημα «ηθικής κομψότητας» όταν η- όντως διαθέτουσα «απαστράπτον βιογραφικό»- Heather D. Gibson, μέλος του τμήματος Ερευνών της ΤτΕ και στενή σύμβουλος του κεντρικού τραπεζίτη, Γιώργου Προβόπουλου, είναι γυναίκα ενός εκ των κορυφαίων του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η παγκόσμια ιστορία διαγραφής χρεών: Από το 1950 σβήστηκαν 1,3 τρισ. δολάρια για 95 κράτη [πίνακας]

Πάνω από 600 αναδιαρθρώσεις χρέους έχουν γίνει τα τελευταία 60 χρόνια, με μεγαλύτερη από όλες το ελληνικό κούρεμα του 2011. Αυτό δείχνουν τα εντυπωσιακά στοιχεία που δημοσιεύεται σε μια νέα οικονομική μελέτη.

Απόπειρα βιασμού κατά αρραβωνιαστικιάς βουλευτή της Χρυσής Αυγής;

Θύμα απόπειρας βιασμού από μετανάστη έπεσε η αρραβωνιαστικιά βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το περιστατικό έγινε πριν από δύο Κυριακές γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος δέχτηκε επίθεση σε στενό δρομάκι λίγο πριν από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά.

Τι μισθούς και πόσα bonus έδινε ο Μέγας Αλέξανδρος για να κατακτήσει τον κόσμο

Πόσο κόστισε στον Μέγα Αλέξανδρο η κατάκτηση του κόσμου. Μπορεί να έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ιδιότητα του ικανού στρατηλάτη, αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν εξίσου δεινός οικονομολόγος, με... μάστερ στα οικονομικά του πολέμου, τα οποία δεν προσφέρονταν για αδύναμους «λύτες».

Πόσα παίρνει ο νερουλάς της Βουλής;

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής…
παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον… Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν...

Πισσαρίδης (Κύπριος Νομπελίστας): Η Αθήνα θα αναστηθεί μέσα σε 2 χρόνια – Ιστορική η συμφωνία του Eurogroup

«Πρόκειται για ιστορική στιγμή. Μέσα σε δύο χρόνια η Αθήνα θα αναστηθεί», δηλώνει στην εφημερίδα «La Republica» της Ρώμης, ο Κύπριος νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης.

ένα ανέκδοτο να γελάσουμε και λίγο


Ένας τύπος πεθαίνει και πάει στην κόλαση. Με το που φτάνει εκεί, αρχίζει και φωνάζει. Τον πιάνει ένας από τους «προϊσταμένους» εκεί μέσα και τον ρωτάει:

- Τι συμβαίνει; Γιατί φωνάζεις;

- Είναι να μη φωνάζω; Στην κόλαση είμαι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Απόρριψη τροπολογιών για απευθείας εμπόριο με τα Κατεχόμενα


Υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία (44 ψήφους υπέρ, 2 εναντίον και 3 αποχές) στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η γνωμοδότηση της επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, κας Μαριέττας Γιαννάκου, σχετικά με την βοήθεια της ΕΕ προς την Τουρκοκυπριακή (τ/κ) κοινότητα.


ALERT Πατριώτες του κώλου: Η Γερμανοί βάζουν χέρι στις ισπανικές τράπεζες! Θέλουν να φάνε τις καταθέσεις των Ισπανών!


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τα σχέδια αναδιάρθρωσης για τις τέσσερις ισπανικές κρατικοποιημένες τράπεζες, NCG Banco, Catalunya Bank Banco de Valencia και Bankia, της οποίας η διαπραγμάτευση της μετοχής έχει ανασταλεί από το πρωί.

Ένταση στη δίκη για τον Γερμανό πρόξενο (βίντεο)

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, στη δίκη των τριών συλληφθέντων, ένας εκπαιδευτικός και δυο δημοτικοί υπάλληλοι, για την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο έξω από τη ΔΕΘ.

Αντώνης Σαμαράς σε βίντεο: «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει...»

Υπό την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού Search for Freedom, ο Πρωθυπουργός έδωσε στη δημοσιότητα μονόλεπτο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το μήνυμά του προς τους Έλληνες λίγα 24ωρα μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup όπου αποφασίστηκε η συμφωνία για τη σωτηρία της χώρας.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Μπ.Βωβού

Αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός που συνελήφθη χθες για χρέη στο Δημόσιο.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο, ύψους 1,010 εκατ. ευρώ.

Βίντεο: Η ξεφτίλα του Έλληνα βουλευτή σε επιτροπή της Βουλής: «Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε εδώ κάθε εβδομάδα;»

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος πήρε μέρος σε υποεπιτροπή υδατικών πόρων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Όπως ακούσαμε, για την συγκεκριμένη επιτροπή, οι βουλευτές πληρώνονται μόνο τη μία συνεδρίαση τον μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό που θα προκύψουν.

Ανασχηματισμός: Ο Βενιζέλος θέλει, ο Κουβέλης όχι (βίντεο)

Με κατηγορηματικό τρόπο οι δύο εταίροι της συγκυβέρνησης δήλωσαν εξερχόμενοι από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντησή τους με τον Αντ. Σαμαρά ότι δεν συζητήθηκε το θέμα του ανασχηματισμού. Πάντως, ερνηνεύοντας τις δηλώσεις των δύο πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα το "θα δούμε" του Ευ. Βενιζέλου και το "δε μας απασχολεί" του Φ. Κουβέλη, διαφαίνεται μία διάσταση απόψεων.

Στον Άρειο Πάγο στέλνει ο Ρουπακιώτης το… φιάσκο του Κορυδαλλού

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε να συγκρίνει και να σταθμίσει όλα τα στοιχεία των δύο πορισμάτων για την αποφυλάκιση από τις φυλακές Κορυδαλλού ενός εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, που είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, με θύματα δύο νεαρούς ειδικούς φρουρούς στην περιοχή του Ρέντη, τον περυσινό Μάρτιο.

Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες: Παραγγελία-μαμούθ για κρόκο Κοζάνης από εταιρεία κολοσσό στις ΗΠΑ!

Οι παραγωγοί κρόκου της Κοζάνης έκλεισαν μια “τεράστια” συμφωνία με εταιρεία κολοσσό στον κλάδο των μπαχαρικών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, για την  πώληση 600 κιλών κρόκου, που θεωρείται εκ των πραγμάτων μια πώληση-μαμούθ, που αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο της ετήσιας παραγωγής της περιοχής και αποδεικνύει ότι ακόμα και στον καιρό της κρίσης ο κρόκος είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα που παράγονται στη χώρα μας.

Ο Φράγκος Φραγκούλης για τον ΠΑΟΚ του ΙΒάν Σαββίδη και τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο

Στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι" βρέθηκαν πάνω από 1.000 άτομα και μεταξύ αυτών δεκάδες στελέχη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον τέως υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη που μίλησε χθες στον Sport 103FM" για τη μεγάλη αγάπη του, το "Δικέφαλο". Αναλυτικά όσα είπε:

Μανία Βενιζέλου να διπλασιάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Πρωτοβουλία ώστε να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει –σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr– ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται προσωπικά σε επαφή και με άλλους συνταγματολόγους, ώστε να εξευρεθεί και να οριστικοποιηθεί η φόρμουλα της πρότασής του.

Με άδεια κυκλοφορίας και ΑΦΜ στις τράπεζες τα τέλη κυκλοφορίας-Πόσο πληρώνουμε;

Με την άδεια κυκλοφορίας και το ΑΦΜ μπορεί πλέον κάποιος να παραλάβει το σήμα κυκλοφορίας του 2013 για το όχημα που διαθέτει.

Μπορεί κάποιος να κατευθυνθεί σε κάποιο υποκατάστημα τράπεζας θέλει ή στα ΕΛΤΑ, να πληρώσει και να παραλάβει την απαραίτητη απόδειξη.

Ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού ξεσπά με τους άχρηστους που έχουμε μπλέξει...

«Η απελευθέρωση του εγκληματία που σκότωσε το γιο μου ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Εξυσε μια πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ. Το κράτος ξέχασε τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν όλη την Ελλάδα να κλάψει. Πέρασαν δύο χρόνια από τότε. Εμείς θρηνούμε, αυτοί λησμονούν».

Γιατί ο Σαμαράς τηλεφώνησε μεσάνυχτα στον Πρωθυπουργό της Μάλτας

Οκτώ φορές αναγκάστηκε ο πρόεδρος του Εurogroup να διακόψει τη συνεδρίαση- θρίλερ της Δευτέρας. Οι υπουργοί Οικονομικών κόντεψαν πολλές φορές να έρθουν στα χέρια και να ναυαγήσουν οι συνομιλίες για την εύρεση λύσης για το ελληνικό θέμα.

Πολιτικό «Μαγειρείο» από την Ανθή

Στην κουζίνα της Ανθής οι πολιτικοί θα αποκαλύπτουν τις συνταγές και τις λύσεις στα θέματα της χώρας

Αυτός θα είναι ο τίτλος της εκπομπής που ετοιμάζει η ΝΕΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη, με αρχισυντάκτη τον Τάσο Ζορμπά, όταν φυσικά, θα είναι έτοιμη να βγει στον «αέρα».

Πάμε σαν άλλοτε!!‏


Καλημέρα, πολύ ξενύχτι προχθές... αν άξιζε τον κόπο θα το δείξει σίγουρα το μέλλον!!!!

Αξίζει κανείς να παρατηρήσει τα εξής: 1. Το λεγόμενο πολιτικό κόστος είναι πανευρωπαικό-παγκόσμιο φαινόμενο, αφού γι' αυτό (βλ.Γερμανικές εκλογές) δεν δόθηκε από χθες οριστική λύση με πιο γενναίο κούρεμα, λύση που...

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Δεν κρύβεται η πίκρα τους...

Και σήμερα καταβάλλεται προσπάθεια από το γνωστό λόμπι , να μειωθεί η σημασία της χθεσινής απόφασης του Eurogroup... Τα παπαγλαράκια της δημοσιογραφίας συνεχίζουν την πρακτική που εφαρμόζουν στα διαπλεκόμενα blogs τους και μεταφέρουν την πίκρα τους και στα πρωτοσέλιδα...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Σταϊνμάιερ: Η διαγραφή του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη

Βέβαιος ότι θα πρέπει να γίνει διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους στο επόμενο χρονικό διάστημα, και ότι αυτό απλά αναβλήθηκε λόγω των γερμανικών εκλογών, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

Συνάντηση Βρούτση με τους κοινωνικούς εταίρους


Με τους κοινωνικούς εταίρους συναντάται, σήμερα στις 10 το πρωί, ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης.

Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις: Έλληνας Φυσικός αναδείχθηκε ο καλύτερος δάσκαλος της Ευρώπης

Σε μία χώρα που μαστίζεται από την κρίση και που τα κονδύλια για την παιδεία έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, υπάρχει ένας καθηγητής που ξεχωρίζει και ακόμα και με τις πενιχρές παροχές κάνει την Ελλάδα περήφανη, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Σάντος: Η Ελλάδα υποφέρει, αλλά θα τα καταφέρει

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέδριο που έγινε στην Πορτογαλία, που διανύει επίσης μία δύσκολη περίοδο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός περιέγραψε τη ζοφερή πραγματικότητα στη χώρα και εξέφρασε την αισιοδοξία πως Έλληνες και Πορτογάλοι θα… επιβιώσουν.

Αντιδρούν και με το δίκιο τους για το μαχαίρι στη φοροαπαλλαγή τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

Θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών έχουν προκαλέσει τα σχέδια της κυβέρνησης για κατάργηση του πρόσθετου αφορολογήτου που δικαιούνται έως σήμερα οι συγκεκριμένες οικογένειες, όπως αυτά αποτυπώνονται στο προσχέδιο του νομοσχεδίου το οποίο εστάλη για διαβούλευση στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τα χρήματα, αλλά όχι τη... δόση

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Το breakfast με τους Ευρωπαίους πρεσβευτές ήταν ακόμη μία εκδήλωση του... κεντρώου εαυτού του Αλ. Τσίπρα. Λόγοι εσωτερικής κατανάλωσης, όμως, επιβάλλουν στροφή, όταν απευθύνεται στο ελληνικό ακροατήριο. Έτσι, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε εχθρικός απέναντι στη συμφωνία στο Eurogroup, αλλά δεν αναφέρθηκε στην εκταμίευση της δόσης και στα χρήματα που λαμβάνει η Ελλάδα...

Ούτε ένας από τους καταθέτες του εξωτερικού δεν έκανε συμπληρωματική δήλωση

Τη γάτα με το ποντίκι φαίνεται πως παίζουν η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και οι Έλληνες φορολογούμενοι που εντοπίστηκαν να έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, τις οποίες δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, αφού παρά τα ειδοποιητήρια κανείς τους δεν έχει υποβάλει συμπληρωματική δήλωση.

Spiegel: Βουλευτές της κυβέρνησης διαφημίζουν το «κούρεμα»

Σύμφωνα με εκτίμηση του γερμανικού περιοδικού Spiegel που μεταφέρει και σχετικές δηλώσεις, οι φωνές από το εσωτερικό του κυβερνητικού υπό την Καγκελάριο Angela Merkel συνασπισμού, οι οποίες ζητούν «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, αυξάνονται διαρκώς. Και διατρανώνουν όλο και πιο έντονα την πίστη τους.

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τον άνθρωπο που είχαν μέσα στο Μουσείο οι ληστές -Ποιος τους βοήθησε;

Μπορεί οι ληστές της μεγάλης ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας να έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο από ότι φαίνεται το συγκεκριμένο σίριαλ αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια, αφού τώρα η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που βοήθησε τους ληστές εκ των έσω.

Ρένα Δούρου σε αγγλικά του κώλο@: Το πρόβλημα του (σ.σ. του Κασιδιάρη) είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός

Δικαιολογημένα αίσθηση προκαλεί η παραπάνω δήλωση της Ρένα Δούρου για τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία βρήκαμε «θαμμένη» στα πλαίσια ενός -μάλλον ετεροχρονισμένου- θέματος του Αμερικάνικου GQ που μόλις κυκλοφόρησε σχετικά με την ελληνική κρίση.

O... Άγιος Μοσκοβισί

Στον πιο καλό και πιστό σύμμαχο του Γιάννη Στουρνάρα, κατά τη διάρκεια του Eurogroup, εξελίχθηκε ο Πιέρ Μοσκοβισί, όπως διαβάζουμε στον Μικροπολιτικό.

Για ψώνια στα Σκόπια; Πλήρωσε διόδια

Τη λειτουργία σταθμού διοδίων κοντά στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, με στόχο τον περιορισμό των τακτικών επισκέψεων Ελλήνων στην αγορά των Σκοπίων, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.

"Αγαπώ τον αμερικάνικο λαό" δηλώνει η Λιάνα Κανέλλη

Για τον Ηλία Κασιδιάρη, την κρίση και -απροσδόκητα- την αγάπη της για την Αμερική μίλησε η Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ.

«Το παρατσούκλι μου για χρόνια ήταν...

Αυτός ο πρώην ΠΑΣΟΚος βουλευτής, απλά δεν υπάρχει!

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν - ίσως σε εκείνο που κινείται και ο ΓΑΠ- και νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους δυο ή τριών ημερών χωρίς μνήμη! Απίστευτος:

Ο Κασιδιάρης προτείνει στους Αμερικάνους να δώσουν άσυλο σε όλους τους Αφγανούς που είναι στην Ελλάδα

Κεντρικό πρόσωπο του θέματος για την ελληνική κρίση του Αμερικάνικου GQ βρέθηκε να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Εκεί που αποκάλυψε την γνώμη του για τον Χίτλερ, το με τι χτυπάς μια γυναίκα και γιατί δεν ήπιε καφέ το πρωινό του επεισοδίου με το χαστούκι στην Κανέλλη.

Βίντεο: Τι ρώτησε ο Άδωνις τον Μηλιό για τους ΣΥΡΙΖΑίους;

«Ο,τι ζητάει ο Τσίπρας, το επιτυγχάνει ο Σαμαράς» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Γιάννης Μηλιό, ενώ του έθεσε και το ερώτημα...

Fitch: Υποβάθμισε την Αργεντινή, πέντε βαθμίδες, στα "σύνορα" της χρεοκοπίας! Σχόλιο από "πατριώτες" του κώλου; (βίντεο)

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Αργεντινής, κατά πέντε βαθμίδες, από Β σε CC (μόλις μια βαθμίδα πριν το CCC που σημαίνει "χρεοκοπία"), αναφέροντας ότι είναι «πιθανή» μια νέα χρεοκοπία για τη λατινοαμερικάνικη χώρα.

Ειρήσθω ΑΚΕΛ: «Ο Διγενής ζη και μας… καθοδηγεί»

Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε Ν Ο ΚΟΜΜΑ είναι το ΑΚΕΛ. Ετών 71 από την ίδρυσή του το 1941. Υπερήλικας 86 χρονών υπερηφανεύεται το ίδιο να προβάλλεται ως διάδοχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου τού 1926. Ωστόσο, απ’ όλες αυτές τις 10ετίες των γηρατειών του, κανέναν απ’ τους διατελέσαντες ιστορικούς ηγέτες του ούτε θυμάται, ούτε προβάλλει, για τις ανάγκες τού προεκλογικού του αγώνα.

Στόκοι με περικεφαλαία: Από 1η Ιανουαρίου θα θεωρούν φοροφυγάδες τους Έλληνες ομογενείς!!

Από την 1η Ιανουαρίου 2013, όσοι Ελληνοαμερικανοί διαθέτετε κάποιο είδος περιουσιακό στοιχείο στην Ελλάδα, ή και απλώς ΑΦΜ (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου) ετοιμαστείτε να χαρακτηριστείτε από τη γενέτειρα «ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ». Να καλά το ακούσατε. Διότι τα ξεφτέρια της πολιτικής που χρεοκόπησαν την Ελλάδα και τους Ελληνες, αφού δεν μπορούν...

Ευτυχώς που μας ακολουθούν στην παρακμή...

Στα χνάρια του Αντρέα βαδίζουν και οι Τούρκοι που καταργούν τις σχολικές ποδιές

Το τουρκικό υπουργείο Παιδείας εξέδωσε απόφαση με την οποία καταργείται η υποχρεωτική χρήση σχολικής στολής. Η σχετική απόφαση, η οποία ρυθμίζει τις διαδικασίες και τη βάση του νέου σχολικού ενδυματολογικού κώδικα στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της χώρας δημοσιεύτηκε, σήμερα, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.