25 Ιανουαρίου 2013

Φοράει ή όχι εσώρουχα η Τζένιφερ Λόπεζ; [εικόνες]

Η εκρηκτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Parker» έδωσε πολλή τροφή για σχόλια και ερωτήματα.

Η 43χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της και έδειχνε ιδιαίτερα ευτυχισμένη στο πλάι του νέου της αμόρε, Κάσπερ Σμάρτ.

"Σε site γνωριμιών παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ"... site για γυναίκες ή για gay;

Χαμός επικρατεί στην Αγγλία μετά από αποκάλυψη ενός site γνωριμιών στο ίντερνετ που έκανε γνωστό πως παραπάνω από 40 παντρεμένοι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ το χρησιμοποιούν για παράνομες συνευρέσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Όλο το σύμπαν σε έξι λεπτά

Ένα εντυπωσιακό βίντεο ξεκινάει από τα Ιμαλάϊα για να φτάσει στο απώτατο άκρο του Κόσμου και στην αρχή του, το Big Bang.

Διαξιφισμοί Γεωργιάδη-Ακριβοπούλου (βίντεο)

Ένταση επικράτησε σε τηλεοπτική εκπομπή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου. "Μάλλον εγώ και η κυρία Ακριβοπούλου ζούμε σε δύο διαφορετικές χώρες, ούτε καν στην ίδια πόλη", επεσήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή...

Ελληνικής καταγωγής ο επόμενος Αρχηγός του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού!

Ελληνικής καταγωγής θα είναι ο επόμενος Αρχηγός του φημισμένου Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού (RoyaL Navy), μετά από χθεσινή απόφαση του υπουργού Αμύνης της Βρετανίας. Πρόκειται για τον Ναύαρχο Sir George Michael Zambellas, μέχρι σήμερα Διοικητή της ΝΑΤΟϊκής Ναυτικής Διοικήσεως του Northwood, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τον προσεχή Απρίλιο του 2013. Τυπικά ο τίτλος του είναι First Sea Lord, που στην πραγματικότητα αντιστοιχεί με τον δικό μας Αρχηγό ΓΕΝ.

Τα πιστεύει ή του ξεφεύγουν; Πήρα το ρίσκο να αντιπαρατεθώ με το κατεστημένο, είπε ο Γιωργάκης απ' την Τουρκία

Στην Τουρκία βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που είχε συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ θα μιλήσει σε forum οικονομικών παραγόντων της γειτονικής χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο μέχρι...τελικής πτώσης

Απίστευτες σκηνές διαδραματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στο Chicago Simeon και στο Morgan Park για το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ στις ΗΠΑ. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν τις ικανότητες τους στο μποξ και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών και των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας δικαιολογεί το ΔΝΤ και κατηγορεί την Ελλάδα

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί 13ου και 14ου μισθού επιτίθεται στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας πως δικαιολογεί το ΔΝΤ και κατηγορεί την Ελλάδα.

Κεδίκογλου: "Ακριβής και σωστός ο προγραμματισμός του Σαββίδη"

Μιλώντας στην "Φωνή της Ρωσίας" ο Σίμος Κεδίκογλου, που είναι οπαδοός της ΑΕΚ, απάντησε στην ερώτηση αν άλλαξε ομάδα τώρα που ο φίλος του Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, σημείωσε:

Ρωσία: Νομοσχέδιο απαγορεύει τη δημόσια αναφορά στην ομοφυλοφιλία

Αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που απαγορεύει κάθε δημόσια αναφορά στην ομοφυλοφιλία, την οποία βαφτίζει «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα», ενέκρινε κατά πλειοψηφία σε πρώτη ανάγνωση η ρωσική Δούμα.

Δημοσκόπηση Rass: Και εδώ πέρασε μπροστά με ανατροπή, η ΝΔ!

Το 80% συμφωνεί με την ανακατάληψη των δημοσίων κτηρίων!

Πρωτιά για τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά δίνει άλλη μία δημοσκόπηση των τελευταίων ημερών, της εταιρίας Raas (22-24/01), για να υπογραμμίσει αυτό που δείχνουν και οι υπόλοιπες: Ότι η ΝΔ ανακάμπτει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και ο κόσμος ελπίζει να πάει καλά η κυβέρνηση.

Τσίπρας... η χαρά των Αμερικάνων: Νέα επίθεση στην ΕΕ από το Κολούμπια

[Τέτοιο σύμμαχο, ούτε στα καλύτερά τους όνειρα οι Αμερικάνοι... όπου σταθεί και όπου βρεθεί, βρίζει την ΕΕ...]

Κατά την ομιλία του στο πανεπιστήμιο Κολούμπια ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για ιστορικές ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ακολούθησε δρόμο αντίθετο από εκείνον του Ομπάμα. «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χώρα αναφοράς για όποιον θέλει να μελετήσει το πώς η πολιτική της ύφεσης καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό» τόνισε.

Τζήμερος:Το epitaxin έκανε περδίκι τους υπάλληλους του Μετρό

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των εργαζομένων στο Μετρό σχολίασε πριν από λίγο στο Twitter o Θάνος Τζήμερος.

27 μήνες φυλακή στον Ανδρέα Κουρή (του Μάκη) που έχει τo MAD και τα Metropolis

Σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών, χρηματικό πρόστιμο 7.800 ευρώ με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα ερήμην ο ιδιοκτήτης των Metropolis Ανδρέας (Γεράσιμου) Κουρής.

Εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου: Χορτάσαμε από ψέματα του Ρίζου (Βίντεο)

Ανακοίνωση ενάντια στον Δημήτρη Ρίζο και τις δηλώσεις στην εκπομπή «Βράδυ» που μεταδόθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου. «Χορτάσαμε από ψέματα» αναφέρουν και απαντούν σε όσα ανέφερε ο εκδότης. Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων.

To νέο απόλυτο όπλο της Μεγάλης Βρετανίας που «γράφει» το DNA σε υπόπτους[φωτό]

[Το ιδανικό "όπλο" εναντίον αναρχοάπλυτων μπαχαλάκηδων στην Αθήνα]

H εταιρεία ασφάλειας Selectamark δημιούργησε ένα πιστόλι νέας γενιάς, το πιστόλι DNT. Ονομάζεται Selecta DNA High Velocity System είναι υψηλής ταχύτητας και δρα ως «σφραγίδα» επί των υπόπτων.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!!!

Κύριε Αθανασόπουλε, γνωρίζετε καλά την ευαισθησία του πρωθυπουργού σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων και επίσης γνωρίζετε την πολιτική εξορία που είχε υποστεί γι αυτήν ακριβώς την ευαισθησία του.

Συλλήψεις μετά από έρευνα για τον εμπρησμό στα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά

Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα η αστυνομία σε χωριά των Σφακίων, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εμπρησμό στα σπίτια του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα.

Έρχεται νέο κόμμα αυτήν εβδομάδα-Στο κόλπο Ζώης και Μανώλης!

Πιθανώς και την Δευτέρα κατατίθενται τα απαραίτητα έγγραφα στο Πρωτοδικείο

Γεννητούρια νέου κόμματος θα έχουμε αυτή την εβδομάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το parapolitika. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν νέο αντιμνημονιακό κεντροδεξιό σχηματισμό, τον οποίο σε πρώτη φάση θα...

Ξανά πάνω από τις 1.000 μονάδες το Χρηματιστήριο-Νέα πτώση του spread

Mε τοποθετήσεις από τους επενδυτές σχεδόν σε όλο το φάσμα της αγοράς, το Χρηματιστήριο Αθηνών επέστρεψε την Παρασκευή σε επίπεδα άνω των 1.000 μονάδων, αποκομίζοντας κέρδη 2,74%.

Με τον Βαγγέλα πάει στο Κατάρ ο Σαμαράς-Δείτε ποιοι άλλοι επιχειρηματίες πάνε μαζί

Με πολλούς και δυνατούς παίκτες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Ελλάδα θα ταξιδέψει ο Αντώνης Σαμαράς στο Κατάρ την Τρίτη, για την 48ωρη επίσημη επίσκεψη.

H μύγα του Ομπάμα εξώφυλλο στο Reuters [εικόνα]

Μια μύγα προσγειώθηκε στο μέτωπο του πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα κάνοντας τους φωτογράφους που ήταν παρόντες να εξασφαλίσουν μια εικόνα που διαδίδεται με τρελούς ρυθμούς στο διαδίκτυο.

ΝΔ: Ο Τσίπρας έθεσε θέμα κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και ο ΣΥΡΙΖΑ παραποίησε τη δήλωσή του!

Με μία ειρωνική ανακοίνωση θέλησε η ΝΔ να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από τις ΗΠΑ σχετικά με τον 13ο και 14ο μισθό.

Στην ανακοίνωση της ΝΔ με δηκτικό τρόπο αναφέρεται: «Ευθύ χτύπημα κατά της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας αποτελεί η σκοταδιστική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να παραχαράξει τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα.

Συνδικαλιστικό Βατερλώ

Οι συνδικαλιστές που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στην κρατική εταιρία «Αττικό Μετρό», έκριναν ότι έπρεπε να αντιδράσουν με δυναμικό τρόπο στην ψηφισμένη από τη Βουλή εξομοίωση των μισθών τους με εκείνους των δημοσίων υπαλλήλων.

Στη Βουλή το νομοσχέδιο που επιβάλει ισόβια κάθειρξη για χρήση καλάσνικοφ

Εντός του κώδικα περί ναρκωτικών βρίσκονται οι νέες ρυθμίσεις για την οπλοκατοχή και οπλοχρησία με ποινή ισοβίων σε όσους χρησιμοποιούν καλάσνικοφ, αλλά και αυστηρότερες ποινές σε όσους κατέχουν παράνομα όπλα.

Αν ο Θεοχάρης ψάχνει για έσοδα στο Facebook και στο Twitter... δεν θα τα βρει

Λάτρης των κοινωνικών δικτύων φαίνεται ότι είναι ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων είναι όλη μέρα... on line.

Επέλεξαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη για εξώφυλλο σε αγγλικό βιβλίο


Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ταινία "Το Κλοτσοσκούφι", παραγωγής 1960, επέλεξε η Αγγλίδα συγγραφέας, Ali Smith, για το εξώφυλλο του νέου της βιβλίου Artful.

Πόσο ξεφτιλισμένοι είστε ρε γελοίοι;

Εντάξει μπορεί η Google στις διαφημίσεις της που βάζουμε όλοι να πετάξει και καμιά διαφήμιση της Turkish Airlines (έτυχε και με μένα, κάποιος μου το είπε και την έκοψα)... αλλά να γράφουν άρθρο τα κοράκια της δημοσιογραφίας, όπως αυτοί του news247.gr, για το πόσο καλή και φτηνή είναι η τούρκικη εταιρία, όταν...

Βέροια: Λαμόγια του Δήμου βεβαίωναν την κατασκευή ανύπαρκτου δρόμου!

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην αντιδήμαρχος της Βέροιας , 4 υπάλληλοι του Δήμου και ένας εργολάβος για έναν δρόμο φάντασμα!!!

Η Βαβυλωνία του ΣΥΡΙΖΑ

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΟ
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ!

του Σεραφείμ Μηχιώτη

Πολυ-κόμμα, με πολλά πρόσωπα και πολύ περισσότερα προσωπεία, με πολλές συνιστώσες και υποσυνιστώσες, ομάδες και υπο-ομάδες, κινήσεις πολιτών και ...

Προκαλούν πάλι οι Αγγλίδες αδερφές: Ο Μέγας Αλέξανδρος ντύνονταν … γυναίκα;

Αναρωτιούνται οι αδερφές και προφανώς απαντούν ΝΑΙ για να αναθαρρέψουν

«Μέγας Αλέξανδρος: Ο κατακτητής του κόσμου φορούσε φουστάνια;», θα είναι το θέμα της αποψινής ομιλίας του Tony Spawforth στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο. Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Νιούκαστλ, προγραμματίζει αυτή την προκλητική διάλεξη για να απαντήσει στο ερώτημα που «σέρνεται» από το 2004, όταν ο Όλιβερ Στόουν στην ταινία του «Alexander» περιέγραφε το Μακεδόνα βασιλιά και κατακτητή του κόσμου σαν... bisexual.

«Πάρτι» προσλήψεων στο Μετρό: Τι αναφέρει η Εκθεση Ρακιντζή

Προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες που εξυπηρετούσαν την εκλογική «πελατεία» της εκάστοτε κυβέρνησης έγιναν όλα τα χρόνια λειτουργίας του Μετρό. Η Εκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή αποκαλύπτει πώς βρέθηκαν ...μουσικοί στη θέση του οδηγού συρμών. Αποκαλύπτει και τους μισθούς στο Μετρό.

Διαδηλώσεις για κατασκευή μεγάλου Τζαμιού στην Βουλγαρία

Νέοι από την περιοχή του Γκότσε Ντέλτσεφ δεν θα επιτρέψουν την κατασκευή ενός δεύτερου τζαμιού στην πόλη Γκότσε Ντέλτσεφ.

ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΕΡΓΟΣΕ ΚΑΙ «ΑΚΤΩΡ»- ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 30 ΕΚΑΤ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

Κακουργηματικές ποινικές διώξεις κατά δύο προέδρων (νυν και πρώην) της ΕΡΓΟΣΕ και του νομικού συμβούλου της εταιρείας «Ακτωρ» (συμφερόντων Μπόμπολα - Καλιτσάντζη) άσκησε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για υπόθεση που αφορά έργα υποδομής στη Φθιώτιδα.

Αρνούνται ότι κλώτσησαν το μηχανάκι οι αστυνομικοί

[Βρήκαν το μπελά τους επειδή έκαναν τη δουλειά τους... τι να πεις; Μόνο στην Ελλάδα οι απατεώνες ζητάνε και τα ρέστα. Η μάνα του ενός τραυματία δεν ξέρει γιατί ο γιόκας της δεν σταμάτησε για έλεγχο και έγινε Λούης, αλλά ξέρει όπως της είπε μάρτυρας (πότε πρόλαβε και την βρήκε στο νοσοκομείο, μόνο αυτή ξέρει) ότι οι Αστυνομικοί κλώτσησαν το μηχανάκι...]

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι δύο αστυνομικοί εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια για το τροχαίο με θύματα δύο νεαρούς 15 και 19 ετών.

Χρυσό στεφάνι βρέθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης

[Άσχετο: Και στο Μετρό Θεσσαλονίκης έληξε η απεργία και πριν λίγο ξεκίνησε ο πρώτος συρμός :)]

Χρυσό στεφάνι βρέθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια κατασκευών στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι το ένατο που εντοπίζεται από την έναρξη του έργου της κατασκευής του μετρό στην πόλη.

Το πρώτο τραίνο έφυγε απ' τα Σεπόλια και ο Τσίπρας ζητάει να ανακληθεί η επιστράτευση!

Ξεκίνησε η λειτουργία του Μετρό με τα πρώτα δρομολόγια να γίνονται με αργούς ρυθμούς. Πριν από λίγο έφυγε ο πρώτος συρμός από το σταθμό Σεπόλια ενώ ο κ. Χατζηδάκης...

Πτήση τρόμου με αεροσκάφος της Turlish Airlines

Ένα αεροσκάφος της Turkish Airlines, το οποίο μετέφερε 114 επιβάτες, έκανε το βράδυ της Πέμπτης κατεπείγουσα προσγείωση, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, στο αεροδρόμιο της Σμύρνης παρά το γεγονός ότι ο ένας κινητήρας του είχε πιάσει φωτιά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ίδια η εταιρεία.

Εξοικονομούνται 12 εκατ. ευρώ από τον εξορθολογισμό συντάξεων ηλικιωμένων

Στον κρατικό προϋπολογισμό του 2013 έχει προβλεφθεί η εξοικονόμηση του ποσού 12 εκατομμυρίων ευρώ, από το μέτρο του εξορθολογισμού των συντάξεων των ανασφάλιστων ηλικιωμένων, όπως αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Χρυσή Αυγή σε Τσίπρα: Είσαι γελοίο ανθρωπάκι και ξεφτιλισμένος πολιτικάντης!

Σκληρή γλώσσα και βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή για να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε ομιλία του στις ΗΠΑ χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική της ομάδα «πτέρυγα Ναζί κακοποιών που προωθούν τον αντισημιτισμό και χαιρετούν όπως ο Αδόλφος Χίτλερ».

Τη βίαζε ο ψυχοθεραπευτής της όσο ήταν σε ύπνωση

Μια 19χρονη Βρετανίδα έπεσε θύμα του ψυχοθεραπευτή της, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά, την ώρα που αυτή ήταν σε κατάσταση ύπνωσης. Η 19χρονη έφευγε αναστατωμένη κάθε φορά από το γραφείο του ψυχοθεραπευτή, χωρίς να καταλαβαίνει για ποιο λόγο.

Βίντεο: Η στιγμή της επέμβασης των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια

- Στο ένα βίντεο τα ΜΑΤ χτυπάνε τις πόρτες για να μπουν μέσα στον χώρο όπου βρίσκονται οι απεργοί
- Στο άλλο βίντεο οι αστυνομικοί έχουν μπει στον χώρο και ζητούν τους εργαζομένους να βγουν με το καλό αλλιώς θα συλληφθούν
- Προσπάθειες να αρχίσει ακόμα και σήμερα η λειτουργία του ΜΕΤΡΟ
- Εχει μοιραστεί το 80% των φύλλων πορείας στους εργαζόμενους που έχουν επιστρατευθεί

Ξεκινούν τα δρομολόγια του Μετρό

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης, μέσα στις επόμενες ώρες (μετά τις 3 μμ λένε) θα αρχίσουν τα δρομολόγια του Μετρό.

Σταλόνε: Θύμα εκβιασμού ή κακοποιούσε την αδερφή του;

Στο απόγειο της δόξας του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, όπως αποκαλύπτει η New York Post, προχώρησε σε μυστικό διακανονισμό με την ετεροθαλή αδερφή του Toni - Ann Filiti μετά από ισχυρισμούς της πως ο διάσημος ηθοποιός την κακοποιούσε επί χρόνια.

Τι έχουν δει τα μάτια της Έλλης Στάη….

Για τη νομή της εξουσίας και όχι για το δημόσιο συμφέρον σφάζονται στην ΕΡΤ τα διάφορα κομματο-στελέχη. Η Έλλη Στάη, παρά τις έντονες διαφορές που έχει με τους προϊσταμένους της (Νίκος Σίμος, διευθύνων σύμβουλος, Αιμίλιος Λιάτσος, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλης Θωμόπουλος, διευθυντής ειδήσεων) ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη σύμβασή της ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ) με αμοιβή...

Τρίποντο του Ζήση στη λήξη του χρόνου από το κέντρο του γηπέδου [βίντεο]

Ο Νίκος Ζήσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη της Μπιλμπάο με 91-76 επί της Βαλένθια για τη φάση των «16» του Eurocup, ενώ πέτυχε και ένα τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου.

Eίδε τον Τόμσεν δύο φορές ο Τσίπρας

Μπορεί τόσο καιρό στην Αθήνα να προσπαθούσε να μην τον συναντήσει, στις ΗΠΑ ωστόσο δεν κατάφερε να το αποφύγει.

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνάντησε δύο φορές τον Πολ Τόμσεν. Η πρώτη φορά...

Ετοιμάζουν τους συρμούς για να λειτουργήσει το Μετρό (βίντεο)

- Ακόμη και σήμερα είναι πιθανόν να λειτουργήσει το Μετρό, μετά από 9 μέρες ακινησίας λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιών των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς. 
- Από τα ξημερώματα φτάνουν στα χέρια των εργαζομένων τα φύλλα πορείας για την επίταξη
- Έχουν επιστρατευτεί 14 οδηγοί για τη γραμμή 3 και 10 για τη γραμμή 2
- 24ωρη γενική απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα
- Ματαιώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της ΣΤΑΣΥ για την 24ωρη απεργία στο Μετρό
- Σε συγκέντρωση στις 13:00 στα Σεπόλια και πορεία στο Σύνταγμα στις 16:00 καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα κοράκια οι βρετανοί δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι μείναμε στο ευρώ-Citi: Σε 12-18 μήνες εκτός ευρώ η Ελλάδα

Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ τους επόμενους 12 – 18 μήνες προβλέπει η Citi, όπως την είχαν προβλέψει πριν 6 μήνες, πριν ένα χρόνο και πριν 1,5...

Διαφοροποιώντας τη στάση της από το σύνολο εκείνων που παρακολουθούν την ελληνική οικονομία, προβλέπει πολύ βαθύτερη ύφεση στην Ελλάδα, που θα φτάσει το 2014 ακόμα και στο 11,5%.

Βαξεβάνης: Υπάρχουν δύο λίστες Λαγκάρντ-Είχαν τη λίστα από την άνοιξη του 2010

Για προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ από τους Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, που την εμφάνιζαν ως παράνομη λίστα ώστε να μην ελεγχθεί, ενώ η λίστα είχε έρθει στην Ελλάδα από την Άνοιξη του 2010, κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Άλλη μια σφαλιάρα στους γνωστούς φασίστες: Ο Κασιδιάρης δεν μπορεί να αποκλειστεί από την προανακριτική

[Περίεργο που ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον αποκλεισμό του! Αφού προχθές τα βρήκαν και ζήτησαν μαζί να βάζουν τους μάρτυρες στον ορό της αλήθειας και να παρατηρούν με βιομετρικές κάμερες αν διαστέλλονται οι κόρες των ματιών τους όταν καταθέτουν...]


Ζήτημα δεοντολογίας έθεσαν οι συνήθεις ύποτοι της αριστεράς στον πρόεδρο της Βουλής για τη συμμετοχή στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι υπόδικος με βαρύτατες κατηγορίες και έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία.


Άδωνις: Ούτε φέρετρα ούτε τίποτα

«Καλημέρα παιδιά. Χωρίς να ανοίξει μύτη η επίταξη προχωρά. Ούτε φέρετρα, ούτε τίποτα. Το Κράτος δεν υποχωρεί και οι νόμοι ισχύουν για όλους»...

Βορίδης για εργαζόμενους μετρό: «Είναι από εκείνους που έχουν δουλειά...» [βίντεο]

«Οι απεργοί του Μετρό ζητούν το αδύνατο» είπε ο Μάκης Βορίδης στην «Κοινωνία Ώρα Mega» σχολιάζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του και έκανε έκκληση για ηρεμία.

Κεδίκογλου: Πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος (video)

«Διάλογος δε μπορεί να γίνει αδιαφορώντας για δικαστικές αποφάσεις. Πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος», τόνισε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, λίγες ώρες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων.

Έλεγχος στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό για να λειτουργήσει σήμερα!

Επιχειρείται αυτή την ώρα μερική ενεργοποίηση του δικτύου στις γραμμές 2 και 3 για να ελεγχθεί το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και σήμερα το Μετρό.

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ;

Άρθρο του Αλέξανδρου Κασίδη *

Ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους το λησμονούν δεν είναι ένα κόμμα απλά πολυσυλλεκτικό αλλά αποτελούμενο από πολλές συνιστώσες. Άλλες εξ’ αυτών είναι αστικές και άλλες κατά της αστικής κουλτούρας. Άλλες είναι ευρωπαϊστικές, άλλες ευρώ-σκεπτικιστικές και άλλες αμιγώς αντί-ευρωπαϊκές. Ο πλουραλισμός σε μια παράταξη που φιλοδοξεί να ασκήσει διακυβέρνηση είναι αναμφίβολα πολιτικό ευτύχημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr