10 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο Βαξεβανης συνομιλει με τον εαυτον του! ΦΩΤΟ

Πάντως Κώστα αυτό πρέπει να το κοιτάξεις με κάνα γιατρό:

ΦΩΤΟ: Άρχισε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν όλοι εκεί...

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν ηχηρό παρών μεταξύ άλλων οι: ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης , ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριακού και η Λούκα Κατσέλη! Αυτό που λέμε όλος ο καλός ο καλός ο κόσμος. Κρίμα που είναι στη στενή ο Άκης. Δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε υπό άλλες συνθήκες... Δείτε τους:

ΒΙΝΤΕΟ: Πετούσε πέτρες ο ντολμάς και μόλις τον τσίμπησαν έβαλε τη γκόμενα να τσιρίζει

10 "μπατσοι" τους κανανε τρελούς... Δείτε τον χαλβα στο βίντεο μετά το 1:30 να πετάει πέτρες  και δείτε τι έπαθε στη συνέχεια...:

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ Δημόσια Τηλεόραση: Με ακρίβεια... BBC ξεκίνησε στις 9 ακριβώς (ΦΩΤΟ)

Με εγγλέζικη ακρίβεια στις 9 το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε η εκπομπή του προγράμματος της μεταβατικής ΕΡΤ. Οι τίτλοι αρχής της ταινίας «Η κυρία Δήμαρχος» άρχισαν να προβάλλονται στις οθόνες των τηλεοράσεων από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης. Ωστοσο, οι παρατηρητικοί εντόπισαν ένα... παράδοξο. Την αλλαγή του logo του καναλιού μέσα στα τρία με πέντε λεπτά της εκπομπής προγράμματος.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβαστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρειτε την πόλη:

Επεσε το left.gr και έμειναν χωρίς γραμμή τα ΣΥΡΙΖΑκια

Το ενδιαφέρον για το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε πρόβλημα στην λειτουργία της ιστοσελίδας left.gr.

Αιγύπτιος φωτορεπόρτερ κινηματογράφησε το θάνατό του

Η κάμερα τραβούσε και κατέγραφε της σκληρές σκηνές της εξέγερσης στην Αίγυπτο. Κάποια στιγμή στο πλάνο μπαίνει ένας στρατιώτης. Είναι απέναντί του, αλλά σε μεγάλη απόσταση. Τον σημαδεύει. Ο Αχμέτ Σαμίρ Ασεμ συνεχίζει να κινηματογραφεί. Ο στρατιώτης τραβάει την σκανδάλη και ξαφνικά πέφτει μαύρο.

Απίθανος καβγάς σε λεωφορείο ΚΤΕΛ Σερρών "Κατέβα κάτω μωρή κλανιάρα" !

Καβγάδες σε πάσης φύσεως μέσα μαζικής μεταφοράς έχουμε ζήσει λίγο-πολύ όλοι μας με διαφορετικές αιτίες και πρωταγωνιστές όμως ο συγκεκριμένος καβγάς ανάμεσα σε ηλικιωμένους επιβάτες του λεωφορείου τω ΚΤΕΛ Σερρών που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Αθήνα τα ξημερώματα της Τρίτης (09/07), είναι πραγματικά πρωτάκουστος...

«Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας» η πρόταση Νίμιτς;

Περιμένουμε την τοποθέτηση της ελληνική πλευράς», ανακοίνωσε η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ

Τις αντιδράσεις τόσο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ όσο και της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι αναφορές του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι, ο οποίος σε ομιλία του την Τρίτη στη Σόφια, ανέφερε πως υπάρχει πρόταση για ονομασία «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Στην Κρήτη για διακοπές ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ

Στην Κρήτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την Ιρίνα Σάικ. Σύμφωνα με το sport24.gr, o ποδοσφαιριστής και το μοντέλο κάνουν τις βουτιές τους στην Ελούντα από το Σάββατο, όταν έφτασαν στο Ηράκλειο με ιδιωτικό αεροσκάφος υπό απόλυτη μυστικότητα.

Φράουλα σε σχήμα πέους δημοπρατείται για καλό σκοπό

Το παράξενο δημιούργημα της φύσης θα δημοπρατηθεί (!) για φιλανθρωπικό σκοπό

Όταν η Κάρολ Κόλεν φύτευε στον κήπο του σπιτιού της στο Ντάρτφορντ του Κεντ φράουλες, δεν πίστευε πως θα έβλεπε κάποια μέρα ένα από τα πιο παράξενα δημιουργήματα της φύσης.

Άντε μπράβο!! Διαψεύδει το υπ. Δικαιοσύνης τα περί μείωσης ποινών σε παιδόφιλους

Καμία σχετική διάταξη δεν προωθείται στη Βουλή και ούτε, ανήκει στις προθέσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπου Αθανασίου να θεσμοθετηθεί οποιαδήποτε ρύθμιση, που θα προσβάλει την ανηλικότητα και την εν γένει ανθρώπινη υπόσταση

Στα 1,6 δις το έλλειμμα, πολύ κάτω του στόχου των 3,9 δις

Η καθυστέρηση υποβολής φορολογικών δηλώσεων, ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας και ο ΦΠΑ είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους δημιουργήθηκε μαύρη τρύπα 1,62 δισεκατομμυρίων ευρώ στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού για το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Αυτοδιαλύθηκε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ... στα τσακίδια

Με συντριπτική πλειοψηφία, το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΝ αποφάσισε πριν από λίγο την αυτοδιάλυση του κόμματος. Ψήφισαν 513 σύνεδροι. Υπέρ της αυτοδιάλυσης ψήφισαν...

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης για χρέη προς το Δημόσιο

Χειροπέδες στο γνωστό επιχειρηματία Στηβ Κακέτση για χρέη προς το Δημόσιο πέρασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σωκράτης Κόκκαλης και πρώην κορυφαία στελέχη του ΟΠΑΠ το 2007 καλούνται να απολογηθούν στον εισαγγελέα Διαφθοράς

Σε απολογία για τις 18 Ιουλίου έχουν κληθεί, από τον ανακριτή υποθέσεων διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή, ο πρόεδρος της εταιρείας ΙΝΤΡΑΛΟΤ Σωκράτης Κόκκαλης και ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων οι δύο πρώην επικεφαλής του ΟΠΑΠ, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν απιστία σε βάρος του Οργανισμού.

ΦΩΤΟ: Ποια επανασταση ρε; Τωρα δεν προλαβαινουμε...

Παντως και χωρις ονομα δεν ειναι δυσκολο να βρεις ποια φωτο ειναι απο Ελλαδα:

ΦΩΤΟ: Συνεντευξη Πανου Καμμενου για τα CDs... για τα DVDs θα μας τα πει την επομενη φορα

Γελαει ο κοσμος με τους ΑΕροψεκασμενους:

« Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ »

΄Αγχος έχει κυριεύσει την καθημερινότητά μας, από τη μια πλευρά ο αγώνας όλων μας για την καθημερινή επιβίωση και τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και από την άλλη η απειλή της ρύπανσης του περιβάλλοντος σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι μας.

Σχόλιο σε ανοησίες της Διεθνούς Αμνηστίας οτι η Ελλάδα θα πρεπει να δεχεται ολους τους λαθρο

του Νέστορα Νικηφορίδη

Ενα σχολιο για τη "Διεθνή Αμνηστία" που μας κατηγορεί επειδή παίρνουμε μέτρα, για να μην μπαίνουν οιλαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Προφανώς, η Διεθνής Αμνηστία θεωρεί ότι οι μετανάστες που έρχονται από και μέσω Τουρκίας, διατελούν σε κίνδυνο της ζωής τους αποκρουόμενοι στα σύνορα Ελλάδος –Τουρκίας, κατά την προσπάθειά τους να εισέλθουν στην Ελλάδα. Αυτό είναι καταπληκτικό, διότι σημαίνει ότι επιστρέφοντας στην Τουρκία κινδυνεύει η ζωή τους!

Θα πρέπει συνεπώς να μας εξηγήσει η Διεθνής Αμνηστία:

Φρεσκο ψεμα Βαξεβανη-ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Γραφει σε σημερινο αρθρο ο "εγκριτος":

Και τότε εμφανίστηκε η ομάδα Μουρούτη για βοήθεια [οι γνωστες παπαριες... εμενα πχ. με πληρωνει ο Μουρουτης απο το 2007 που εχω το blog για να λασπωσω τον "εγκριτο" το 2013].Η ομάδα της ΝΔ στο τουίτερ που τρολάρει και συκοφαντεί όποιον τα βάζει με το κόμμα και το Σαμαρά. Η ομάδα αυτή εμφάνισε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο παρελθόν ο εκδοροσφαγέας από print screen σε οθόνη υπολογιστή. Στη συνέχεια εμφάνισε μια άλλη που είχα ανεβάσει εγώ πάλι με print screen. Το συμπέρασμα έλεγε πως αφού τα δύο print screen δείχνουν ίδια διάταξη υπολογιστή ο Βαξεβάνης, είναι ο Εκδοροσφαγέας άρα ο ρουφιάνος.

Πλήγμα για την Τουρκία η απομάκρυνση του Μοχάμεντ Μόρσι – Καταρρέουν οι φιλοδοξίες για δημιουργία ισλαμιστικών δυνάμεων στην περιοχή

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΗ

Σε αντίθεση με τις περισσότερες συμμαχικές της αραβικές χώρες, η Τουρκία καταδίκασε την απομάκρυνση του αιγύπτιου Προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι. Αναλυτές υποστηρίζουν ότι η πτώση του Μόρσι προκάλεσε σημαντική οπισθοδρόμηση στην φιλοδοξία της Τουρκίας να διευρύνει την επιρροή της στη Μέση Ανατολή.

ΦΩΤΟ: Αυτα ειναι τα παραλληλα συμπαντα φουσκες της αριστερας

Μελετηστε τα:

ΦΩΤΟ: Μπινελικακι απ' τον εγκριτο

΄΄Ετσι για να μην ξεχναμε ποιον Κωστα Βαξεβανη βραβευσε ο Guardian:

Παλι κλαιγονται οι κλαψομουνηδ@ς στο indymedia επειδη εφαγαν 5 φαπες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπαθησαν να μας ξεφτιλισουν στους τουριστες αλλα τους πηραν στο κυνηγι οι αστυνομικοι της ομαδας ΔΕΛΤΑ και κλαιγονται... 

Πέταξαν φέιγ βολάν και έγραψαν συνθήματα ζητώντας την αποφυλάκιση Σακκά – Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομίαΈνταση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι στην Ακρόπολη, κατά τη διάρκεια δράσης αλληλεγγύης προς τον προφυλακισμένο Κώστα Σακκά, που πραγματοποίησαν περίπου 150 άτομα.

Άδωνις: Δεν θα υπάρξουν απολύσεις αλλά μετακινήσεις (στο ΕΣΥ)

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε με σημερινές δηλώσεις του ότι οι περίπου 2.500 εργαζόμενοι στον χώρο του ΕΣΥ που θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας, δεν θα απολυθούν, αλλά θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις.

Γελαει ολο το twitter με τον Βαξεβανη (ΦΩΤΟ)

... και την ξεφτιλα να τον πιασουμε με 2ο λογαριασμο απ' οπου κανει τις βρωμοδουλειες. Δειτε τι του γραφουν:

Πλεύρης: Ζω ως δικηγόρος, όσο δεν είμαι βουλευτής

Δίπλα στον Άδωνη Γεωργιάδη ως άμισθος σύμβουλος του Υπουργού Υγείας βρίσκεται πλέον ο Θάνος Πλεύρης, και με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″ έδωσε ένα στίγμα των σκέψεών του.

Αυτή είναι η παιδοκτόνος της Αχαΐας! (Φωτογραφίες και βίντεο)

Δηλώνει μετανιωμένη - Tην Πέμπτη η απολογία της τοξικομανούς μάνας που σκότωσε το βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη

Προθεσμία για αύριο, Πέμπτη, πήρε η 31χρονη γυναίκα προκειμένου να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα του τριών μηνών βρέφους, καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ρακιντζή για ΕΟΠΥΥ: Να κλείσει ο οργανισμός-Βουλευτές, πανεπιστημιακοί και γιατροί χρέωναν τον Οργανισμό για νοσήλια εξωτερικού

Πόρισμα κόλαφος από τον επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή για το θολό τοπίο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως η τρύπα των 1,2 δισ. ευρώ μοιάζει αυθαίρετη, αφού δεν υπάρχει σαφής εικόνα τόσο για τις δαπάνες όσο και για τις ακολουθούμενες διαδικασίες. Παράλληλα ο κ. Ρακιντζής υποστηρίζει πως ο ΕΟΠΥΥ είναι ένα ελεύθερο πεδίο αυθαιρεσιών και λειτουργεί στα όρια της νομιμότητας.

Με πούλμαν φτάνουν στην Αθήνα οι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-Μες στη τρελη χαρα καθως βλεπουν μπροστα τους τις κυβερνητικες καρεκλες (ΦΩΤΟ)

[Καλα το 80% σαν εμπειροι πρωην ΠΑΣΟΚοι ξερουν απο συνεδρια κ.λπ]

Μέσα στην καλή χαρά και ασυγκράτητα ευδιάθετοι φτάνουν στην Αθήνα σήμερα από διάφορα σημεία της χώρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λάβουν μέρος στο πρώτο συνέδριο του ενιαίου κόμματος.

Δε παλευεται η φτωχεια!! Καταραμενη Μερκελ: "Ρεκόρ τζίρου 500 εκ. € για τα Jumbo"

Ρεκόρ τζίρου, ξεπερνώντας τα 500 εκατ. ευρώ, σημείωσε στην ετήσια χρήση Ιούνιος 2012 - Ιούνιος 2013 η Jumbo, μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα.

Τα ΕΑΣ είναι η αντιΕΡΤ…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Η εθνική στρατηγική, στην οικονομία ή οπουδήποτε, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθούμε σε λογιστές, έστω και σινιέ.

Τα Ενιαία Αμυντικά Συστήματα, η ΕΑΒ και η ΕΛΒΟ σίγουρα νοσούν. Τα χρέη και τα ελλείμματα τους, η χρόνια κακοδιοίκηση, οφείλονται όμως στην πολιτική ηγεσία. Δεν έπαθαν ιλαρά. Κάποιοι έπαιρναν πολιτικές αποφάσεις. Κι έχουν όλοι μερτικό.

Σύγκρουση στο twitter Αλαφούζου, Ψυχάρη και Καρακούση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Αντώνης Καρακούσης αναφέρει σε πρωινό του tweet: Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαυλης πολιτικής οικογένειας!» Αμεση ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου:

Σοβιετία και δάνεια

undefined
Του Φώτη Σαραντόπουλου

H Σοβιετία (και οι πολίτες της) έχουν συγκεκριμένους τρόπους σκέψης.
Για παράδειγμα, γίνεται συζήτηση για τα στεγαστικά δάνεια και το πόσο δυσβάστακτα είναι, για το αν πρέπει να κουρευτούν (ή να γραφτούν στο χιόνι) κλπ.
Αλλά δεν άκουσα κανένα να στεναχωριέται για τα δάνεια των βιοτεχνών, των εμπόρων, των επιχειρηματιών.

Σφάζονται για μια καρέκλα στα νεα γραφεια του ΠΑΣΟΚ

Επεισοδιακή η μετακόμιση στην Χ. Τρικούπη

Δεν θα έχουν όλοι γραφείο στην Χαριλάου Τρικούπη και όσα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τελικά θα εξακολουθήσουν να έχουν θα πρέπει να ξεχάσουν την χλιδή της Ιπποκράτους.

Ενοχληθηκε ο Αρης που εκπεμπει η προσωρινη ΕΔΤ... αν και τετοιο σαινι που ειναι μπορει να μην καταλαβε τι εγινε

[Φυσικα και αυτος μαζι με τους ΣΥΡΙΖΑιους κανει τον ηλιθιο και κανει πως δεν καταλαβαινει πως το σημα και το ονομα ΕΔΤ ειναι για τον προσωρινο φορεα. Τα εχουμε ξαναπει: Το ονομα και το λογοτυπο της νεας ΕΡΤ θα το αποφασισει το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.]

Κάθε άλλο παρά… θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε στο νέο σήμα της ΕΡΤ.

Μπιζνες Χρυση Αυγη: Κασιδιάρης και Παναγιώταρος πλασαραν τη νεα εμφανιση της ομαδας (φωτο)

[Οπως οι ομαδες αλλαξουν καθε χρονο εμφανιση για να τρεχουν οι οπαδου να σκανε τις 60αρες να αγορασουν την καινουργια μπλουζα, ετσι και η Χρυση Αυγη πλασαρε το νεο της μπλουζακι για να τσιμπησει το 10αρικακι...]

Ενα νέο σήμα της Χρυσής Αυγής λάνσαρε στη διαδικτυακή τηλεόραση του εθνικιστικού αυτού μορφώματος ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος. Το μπλουζάκι του είχε στο κέντρο το σήμα της Χρυσής Αυγής και ακριβώς από κάτω δύο πολεμικά όπλα τύπου... M-16, χιαστί, ωσάν να επρόκειτο για κάποια κρυφή οργάνωση.

Τζαμτζης: Ρε Στρατουλη για πες μας πως διοριστηκες στον ΟΤΕ; Αξιοκρατικα ΄η γλυφοντας

[Σε οσους λενε οτι η ΝΔ διοριζε κ.λπ το 1977 διοριστηκε ο Στρατουλης στον ΟΤΕ... επι ΝΔ, ετσι;]

Άναψαν τα αίματα με τον Ιορδάνη Τζαμτζή και τον Δημήτρη Στρατούλη για όσα είπε ο Σίμος Κεδίκογλου, τον οποίο ο κ. Στρατούλης χαρακτήρισε «εκπρόσωπο του σύγχρονου Ηρώδη».

Καμια προσφορα για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό-Νέος διαγωνισμός

Διαδικασίες για νέο διαγωνισμό για την κατασκευή του τζαμιού στο Βοτανικό ξεκινά το υπουργείο Υποδομών αφού χθες δεν κατέθεσαν προσφορές όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή λόγω και των αντιδράσεων κατοίκων της περιοχής και πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ.

«Γιαγιά μήπως έχεις λίγο ψωμί να φάμε;» ρώτησαν οι δραπέτες των Τρικάλων μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα

Την ώρα που 1.000 αστυνομικοί και καταδρομείς ήταν στο κυνήγι των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα τους έδινε λίγο φαγητό και τους ξεπροβόδιζε, δείχνοντας τους το δρόμο προς τα βουνά.

Εντεκάχρονη περιμένει το παιδί του συντρόφου της μητέρας της

Σάλο έχει προκαλέσει στη Χιλή η είδηση ότι ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι περιμένει το παιδί του συντρόφου της μητέρας της, ο οποίος τη βίαζε κατ΄ εξακολούθηση τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο άνδρας έχει ομολογήσει τις πράξεις του, ενώ την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η μητέρα της μικρής...

Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο τέως βασιλιάς – Ανησυχία λόγω της βεβαρημένης υγείας του

Ενημερωση: Πήρε εξιτήριο το μεσημερι και επεστρεψε σπιτιου

Οι έντονοι πόνοι στο ουροποιητικό σύστημα σε συνδυασμό με ένα λιποθυμικό επεισόδιο οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Κωνσταντίνο, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους τους λόγω της περιπέτειας που έχει περάσει με την καρδιά του.

Εξέπεμψε η νέα ΕΡΤ -Αυτό είναι το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης -Σκυλιασαν τα κοπροσκυλα [Βιντεο-εικόνα]

Στον αέρα το νέο σήμα της νέας ΕΡΤ από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης με την ονομασία Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.

Σήμα εκπέμπει από τις 8 σήμερα το πρωί η «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση», στις συχνότητες της ΕΡΤ. Προς το παρόν, εκπέμπεται μόνο μια κάρτα με το σήμα του καναλιού και με ταυτότητα «ΕΔΤ».

Συνομιλίες του Άκη με τον Σμπώκο κυκλοφόρησαν στο youtube! Ακούστε τις, με επιφύλαξη για την αυθεντικότητά τους

Αίσθηση προκαλούν δύο ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται να συνομιλεί με τον Γιάννη Σμπώκο και δημοσιεύτηκαν στο enikos.gr . Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο YouTube δημιουργήθηκε στις 5 Ιουλίου οπότε και ανέβηκε το πρώτο βίντεο. Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες αναφέρονται...

Γελάει ο κόσμος με τον γιωτά Χρυσαυγίτη που θα πάρει την Πόλη... ειναι και ανυπότακτος εκτός των άλλων - Τι λέει το πόρισμα του ΓΕΣ

''Καραμπινάτος'' ανυπότακτος και με μήνυση ''στην πλάτη του'' από το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας προέκυψε από την έρευνα που διέταξε η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά ο φερόμενος ως Χρυσαυγίτης που πήρε τον περασμένο Μάιο νέα αναβολή από το ΚΕΕΜ Σπάρτης κάνοντας, σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, φασαρία.

ΓΑΠ: Φταίει ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Τρισε, ο Ντράγκι, ο Ρεν, ο Γιουνκερ, ο Χανς, ο Φριτς, ο Γιαν... (η υπόλοιπη υφήλιος δεν χωράει στον τιτλο και σταματω εδω)

Εντονα διασκεδαστική είναι η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη συζήτηση που ξεκίνησε πάλι χθες με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για τα λάθη του μνημονίου που όμως οφείλονται στα λανθασμένα δεδομένα που έστελνε η κυβερνησή του το 2010 με υπουργό τον Παπακωνσταντίνου.

Μήπως να το κάνουμε κι εμείς έτσι με τον Σακκά; "Ταΐζουν βίαια και παρά τη θέλησή τους απεργούς πείνας" [βίντεο]

Tις βίαιες πρακτικές ταϊσμού των κρατουμένων απεργών πείνας των φυλακών του Γκουαντανάμο καταγράφει ένα τετράλεπτο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας αίσθηση για τις πρακτικές που ακολουθούνται.

Άρση ασυλίας Γερμενή και αλλων δύο

Αίρονται οι ασυλίες ενός βουλευτή της ΝΔ και δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με ονομαστικές ψηφοφορίες που διεξήχθησαν στην Ολομέλεια της Βουλής, ήρθη η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ, Ευθύμιου Καρανάσιου, καθώς και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμένη και Στάθη Μπούκουρα.

Υπερψηφίστηκε στην επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ, παρά τις τσιρίδες της ανεραστης

Με την έγκριση των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπερψηφίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ. Τα υπόλοιπα κόμματα τάχθηκαν κατά, ενώ η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Το νέο γυμνό τεύχος του ESPN περιέχει έναν 77χρονο και μια ετοιμόγεννη [εικόνες]

Η φωτογράφηση διάσημων αθλητών όπως τους γέννησε η μανούλα τους για το ESPN the Body Issue έχει γίνει θεσμός. Επειδή, όμως, οι θεσμοί κουράζουν αν δεν έχουν κι ένα καινούριο στοιχείο, στη λίστα των γυμνών αθλητών του τεύχους που κυκλοφορεί την Παρασκευή (12/07) συμπεριλαμβάνονται ένας 77χρονος γκόλφερ και μια ετοιμόγεννη βολεϊμπολίστρια.

Τρελάθηκε το instagram με τους κοιλιακούς της Βανδή [εικόνα]

Η νέα τάση της μόδας επιτάσσει δημοσίευση φωτογραφιών από το γυμναστήριο. Ιδρωμένες. Να αναδεικνύουν το κορμί που χτίστηκε έπειτα από πολύ κόπο για να εμφανιστεί καλοσχηματισμένο στις παραλίες.