14 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ: Εμετικό σχόλιο από εν δυνάμει υπουργό (λέμε τώρα...)!!!

Μακράν το πλέον εμετικό σχόλιο για τον 19χρονο που σκοτώθηκε πηδώντας απ' το εν κινήσει τρόλεϊ και οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν αναγάγει σε ηρωικό θύμα της κρατικής βίας... Δείτε τι έγραψε ο Γιάννης Μηλίος του ΣΥΡΙΖΑ:

Η "φρέσκια" Σερραία παρουσιάστρια που είναι η μοναδική... μεταγραφή στην ΕΡΤ3! (ΦΩΤΟ)

Η 32χρονη Κατερίνα Νώτα σπούδασε δημοσιογραφία στο ΑΠΘ μέχρι σήμερα εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στις Σέρρες και είναι η μοναδική που προσλήφθηκε στη νέα ΕΡΤ3 και δεν προέρχεται από την παλιά ΕΡΤ.

Ο Μίλιμπαντ «έφαγε» αυγά σε αγορά του Λονδίνου (video)

Επίθεση με αυγά δέχτηκε ο αρχηγός των Εργατικών της Βρετανίας Εντ Μίλιμπαντ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε αγορά του νότιου Λονδίνου.

Ένας 38χρονος πρώην άστεγος επιτέθηκε εναντίον του πετώντας αυγά, την ώρα που ο Βρετανός πολιτικός μιλούσε σε πολίτες.

Η νέα άκρως εντυπωσιακή τεχνολογία replay είναι βγαλμένη από το Matrix [βίντεο]

Ξεχάστε τα απλά, ταπεινά replay. Μην δίνετε σημασία στα super slow motion που καταγράφουν και την παραμικρή λεπτομέρεια ενός αγώνα. Το μέλλον στις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων είναι βγαλμένο από τον κινηματογράφο. Από το Matrix.

Βρούτσης: Θα γίνει επαναξιολόγηση των ευνοϊκών ρυθμίσεων για αιρετούς που ψήφισε η προηγούμενη Κυβέρνηση

Σε συνολική επαναξιολόγηση διευθετήσεων και ευνοϊκών ρυθμίσεων που ανήκουν σε προγενέστερα της παρούσας κυβέρνησης νομοθετήματα με σκοπό την κατάργησή τους ανακοίνωσε ότι προχωρά το υπουργείο Εργασίας, με αφορμή πρόσφατη εγκύκλιο του ΙΚΑ που αφορά τις συντάξεις αιρετών.

Αρπαχτές του Χαϊκάλη που έλειπε ένα μήνα απ' τη Βουλή!!

Επηρεασμένος από την παράσταση που παρουσίαζε όλο το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο «ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ», ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης αφού επέστρεψε στην Αθήνα, άρχισε τις επαγγελματικές και πολιτικές ακροβασίες.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Παύλος Χαϊκάλης έλειπε από τη Βουλή όλον...

Αρωμα νέας τρομοκρατίας πίσω από τη ληστεία στο Βελεστίνο

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την ένοπλη ληστεία, το μεσημέρι της Τετάρτης, από τέσσερις μεταμφιεσμένους δράστες, στην Εθνική Τράπεζα στο Βελεστίνο, με λεία που αγγίζει τα 400.000 ευρώ. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο για συμμετοχή αντεξουσιαστών στην συγκεκριμένη ληστεία που φέρεται να έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με την αιματηρή ληστεία στην Πάρο, πριν από έναν χρόνο. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

Την έπεσαν στη Διβάνη επειδή είπε τα αυτονόητα για τους τζαμπατζήδες και τους ελεγκτές...

“Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό”. Αυτό ήταν το σχόλιο της Λένας Διβάνη και τα κοράκια που εκμεταλλεύονται το νεκρό 19χρονο της επιτέθηκαν επειδή είπε την απαγορευμένη , για αυτούς λέξη, “τζαμπατζής”.

Τρομαξε το Reuters στο VOX στα Εξαρχεία: Αφισες με ενοπλους ανταρτες κοσμουν τους τοιχους

«Όχι πολύ μακριά από τα αθηναϊκά ερείπια που πριν από 2.500 χρόνια γεννήθηκε η Δημοκρατία, νεαροί αναρχικοί έχουν στόχο να ανατρέψουν το πολιτικό σύστημα που λειτουργεί σαν καφετέρια, όπου η μπύρα είναι φθηνή και τα έργα τέχνης και τα αστυνομικά αυτοκίνητα πυρπολούνται».

Και σε beach bar της Κουρούτας έκανε «πάρτι»... η φοροδιαφυγή! 5.000 άτομα και απόδειξη, ουτε για δείγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο dj ανακοίνωσε ότι υπάρχει φοροαπαλλαγή, γιατί μέρος των εσόδων από τη βραδιά θα δίνονταν για την ενίσχυση τοπικής ομάδας μπάσκετ

Τη «δόξα» των επιχειρηματιών και των καλλιτεχνών που θησαυρίζουν κάνοντας συναυλίες και... χοροεσπερίδες, χωρίς να κόβουν αποδείξεις, φαίνεται πως ζήλεψαν οι ιδιοκτήτες γνωστού beach bar στην Αμαλιάδα.

Αποδεδειγμένο οτι ο 19χρονος επιτέθηκε σε ελεγκτή και επιβάτη-Ελεύθεροι ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι

Δύο οι μέχρι τώρα μαρτυρίες (η μια παρουσιάστηκε και σε δελτίο ειδήσεων) που επιβεβαιώνουν οτι ο 19χρονος επιτέθηκε στον ελεγκτή και σε έναν επιβάτη που προσπάθησε να τον συγκρατήσει!

Ο εισαγγελέας τους κάλεσε σε ανωμοτί κατάθεση και ζήτησε να διερευνηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας

Καταδικάστηκε ο Πολωνός που βίασε τη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό

Στην έγγραφη κατάθεσή του ο δράστης παραδέχτηκε ότι ασέλγησε στο ζώο

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, εξαγοράσιμη έναντι του ποσού των 5 ευρώ ανά ημέρα καταδικάστηκε ο 53χρονος Πολωνός, ο οποίος βίασε μία σκυλίτσα, το περασμένο Σάββατο, στο Ολυμπιακό Χωριό.

Πάλι πονος για τους ΣΥΡΙΖΑίους της ΕΡΤ: Στη Δημόσια Τηλεόραση το ματς με Σάλκε

Από το συγκεκριμένο κανάλι θα μεταδοθεί ο αγώνας με τους Γερμανούς

Από την Δημόσια Τηλεόραση αναμένεται να μεταδοθεί το ματς του ΠΑΟΚ με την Σάλκε.

Βουτιά στο κενό από Αλβανό, για να αποφύγει τη σύλληψη... να καταργηθούν οι συλλήψεις θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Από τον πρώτο όροφο πήδηξε 31χρονος προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο 31χρονος Αλβανός που στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο από αστυνομικούς στην Πύλο Μεσσηνίας...

Παίζει με Σάλκε ο ΠΑΟΚ!

Ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ μιας και η πενταμελής Επιτροπή της UEFA (η απόφαση είναι ομόφωνη) αποφάσισε πως ο "Δικέφαλος" θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μνημονιο κι οι τοκογλυφοι φταινε: Πέθανε μετά το σεξ 59χρονος στην Ηλεία!


Αυτος ο θανατος θα μεινει ανεκμεταλλευτος συντροφοι; Μας ποτιζουν βιαγκρα οι τοκογλυφοι και το ανεχομαστε;

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 59χρονος στα Καλακέικα Σκαφιδιάς, τα ξημερώματα, μετά από... ερωτική πράξη με τη σύντροφό του.

Πως είναι σήμερα το λιβάδι των WINDOWS XP;

Ένα από τα πλέον διάσημα και χρησιμοποιημένα...wallpaper σε επιφάνειες εργασίας υπολογιστών είναι το περίφημο «Bliss» το βασικό θέμα των Windows XP.

Ένα καταπράσινο λιβάδι και ένας ολογάλανος ουρανός συνέθεταν ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό τοπίο. Η επιτυχία αυτού του wallpaper ήταν τέτοια που αν βάλετε ακόμα και σήμερα στο google τη λέξη Bliss θα το δείτε πρώτο στα αποτελέσματα.

Διακοπές στην Κέρκυρα για τον Τσίπρα... για ξεκαρφωμα θα κανει και μια ομιλια

Οργανώνει ομιλίες ... στη νησιώτικη Ελλάδα, προκειμενου να δικαιολογησει τις διακοπες

Τα στελέχη της αντιπολίτευσης ... συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο Τσίπρας και τα στελέχη του θυμήθηκαν την περιφέρεια και την νησιώτικη Ελλάδα τώρα που...

ΦΩΤΟ: Τσιτσίδι ξανά και ξανά!

Η 27χρονη που έβαψε το πρόσωπό της σαν να είναι τοίχος δωματίου πόζαρε στο φακό γυμνόστηθη ενώ φρόντισε να καλύψει το κάτω μέρος του σώματός της με ένα σκισμένο λευκό φανελάκι

Η Lady Gaga δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στο να ποζάρει γυμνή στο όνομα της τέχνης. Μέσα σε λίγες ημέρες η εκκεντρική ποπστάρ τα ξαναπέταξε όλα αυτή τη φορά για λογαριασμό του περιοδικού «V».

Πώς έγινε το απίστευτο δυστύχημα στο τρόλεϊ-Χτυπησε τον ελεγκτη και εναν επιβατη ο 19χρονος;(ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ευθυνονται οσοι εχουν φουσκωσει τους βλακες να μην πληρωνουν γιατι αλλοι τους κλεβουν τα "ονειρα";
Εθελοντής ελεγκτής διαπίστωσε ότι ο 19χρονος δεν είχε εισιτήριο - Πώς περιέγραψε ο ελεγκτής τον διαπληκτισμό του με το νεαρό - Δείτε βίντεο από τις σκηνές αλλοφροσύνης που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι - Πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος νέος

Ένα 19χρονο παιδί, που εντοπίστηκε να επιβαίνει στο τρόλλεϊ που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα-Περιστέρι, αντέδρασε ηλιθια όταν του ζητήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και να υπακούσει στην πάγια διαδικασία καταγραφής των στοιχείων από την αστυνομία, προσπάθησε να «δραπετεύσει» από το κινούμενο τρόλλεϊ, πήδηξε στο δρόμο και βρήκε τραγικό θάνατο...

Συνεχίζει το «μπαράζ» κλήσεων η Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας

Χθές, «έκοψε» πάνω από 1.000 κλήσεις για παράνομη στάθμευση

[Ακολουθει η κλασικη ελληνικη μαλακ@α] Προφανώς οι διευθυντές στις Υπηρεσίες Τροχαίας Αττικής έχουν λάβει εντολή να κόβουν πάνω από 1.000 κλήσεις της ημέρες, αφού από τη Δευτέρα ένστολοι σαρώνουν το κέντρο της Αθήνας και μοιράζουν πρόστιμα σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Σολωμός Σολωμού: Πάντα γελαστός, μα γελασμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

17 χρόνια από τη δολοφονία του στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Ήταν 14 Αυγούστου 1996. Τρεις μόλις ημέρες μετά τη δολοφονία του 24χρονου Τάσου Ισαακ, από το Παραλίμνι, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τουρκοκύπριους παρακρατικούς και εξτρεμιστές. Την ημέρα της κηδείας του, φίλοι και απλοί πολίτες θέλησαν να αφήσουν μερικά λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας. Η αγανάκτηση και οι προκλήσεις όμως των Τούρκων οδήγησαν σε νέα επεισόδια.

Κόντρα Αδ.Γεωργιάδη- ΔΣΑ για τις κατασχέσεις επιχειρήσεων

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η κυβέρνηση, διά του υπουργού Υγείας Αδ.Γεωργιάδη, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και στελέχους της ΝΔ (καλα εδω γελαμε καθως το ατομο εχει παει ΣΥΡΙΖΑ και ακομα πιο περα...), Γιάννη Αδαμόπουλου περί αντισυνταγματικότητας της ΠΝΠ που ανοίγει το δρόμο για κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σαββατοκύριακα, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και τον μήνα Αύγουστο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ... με το αμορε του! (φωτό)


Όλα του πάνε ... δεξιά! Δείτε την εμφάνιση του θεωρητικα εργενη, με την συνοδό του στην Επίδαυρο!

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, αλλά και στην επικαιρότητα.

Στην Αθήνα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ-Στην Αντίπαρο ο Τομ Χανκς (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας. Άλλωστε όπως έχει η ίδια αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της λατρεύει την Ελλάδα και έχει έρθει αρκετές φορές στην Αθήνα, αλλά και σε Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά.

Γεωργιάδης για το "εισιτηριο" στα νοσοκομεια και τους πλειστηριασμούς

Βαλε οτι εισιτηριο θες... αλλα για ολους και οχι ρατσιστικα μονο για τους ελληνες κι οι αλλοι τζαμπα!!


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή των Μ. Νιφλή και Μ. Λεονάρδου τονίζοντας ότι είναι αντίθετος στο μέτρο για την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία.

Ενταξει το τερματισαμε!!! Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο του 18χρονου!!

Το τι θα ακουσουμε απο τους ηλιθιους παλι δεν περιγραφεται!!! Φταιει αυτος που εκανε τη δουλεια του (ακομα και ο οδηγος!!!) και οχι αυτος που εκανε τη μαλ@κια!!! Ευτυχως που δεν σχηματιστηκε δικογραφια και για τους επιβατες... επειδη σα "μαλ@κες" ειχαν χτυπησει εισιτηριο....

Ανείπωτη τραγωδία το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών σε τρόλεϊ το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο “Ζάππειο-Άγιος Ιερόθερος”, ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς πήδηξε από το όχημα στον δρόμο, για να αποφύγει τον έλεγχο.

Αλβανοί μαλακ@ς έντυσαν σκυλιά με την ελληνική σημαία και τα περιέφεραν στο δρόμο [βίντεο]

Αλβανικό φασιστικό παραλήρημα. Με αφορμή το μνημόσυνο των τριών χρόνων από την δολοφονία του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα και την παρουσία σ' αυτό μελών της Χρυσής Αυγής, Αλβανοί έντυσαν σκυλιά με ελληνικές σημαίες και τα περιέφεραν στο δρόμο.

Δέκα χάρτες που κανένα σχολείο δεν θα διδάξει [εικόνες]

[Η εγκυροτητα τους ελεγχεται, αλλα ας το παραβλεψουμε λιγο...]

Oι χάρτες μπορούν να γίνουν ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για την κατανόηση του κόσμου. Χάρτες που αποτυπώνουν οικονομικά, θρησκευτικά, συναισθηματικά, γλωσσικά στοιχεία που κανένα σχολείο πρόκειται ποτέ να διδάξει παρουσιάζονται στον ιστότοπο digg.com.

Στη "φάκα" βρωμογυφτος τέρας που έσπρωχνε τα παιδιά του στην πορνεία και την επετεία

Πίεζε τα παιδιά του να βγουν στην πορνεία. Ολόγος, για έναν Ρομά, που συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως μεταδίδει το «thebest.gr», ο Ρομά υποχρεώνει τις δύο κόρες του, 12 και 14 ετών, να δέχονται τα χάδια ηλικιωμένων στην Κάτω Αχαΐα, για...

"Κουφαλα" Μερκελ!! Μέχρι και δέκα παράνομα επιδόματα έπαιρναν ασφαλισμένοι του ΟΓΑ

[Ρε παλικαρια της κυβερνησης δεν υπηρχε κατι σε πιο χουφταλο να βαλουμε Προεδρο του ΟΓΑ;]

Μέχρι και δέκα παράνομα επιδόματα έπαιρναν ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, σύμφωνα με την απογραφή που έκανε ο Οργανισμός, όπως δήλωσε την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984» ο πρόεδρος του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης.

ΒΙΝΤΕΟ: Ποσο μαλακ@ς ειναι αυτος στον ΑΝΤ!;

Δεν ξερω το ονομα του αυτου στον ΑΝΤ1, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι "Μαλακ@ς Μαλακιδης"! Δεν εξηγειται αλλιως η ηλιθια απορια του... δηλ. ρε στοκε υποννοεις οτι μπορει να ανοιξε την πορτα ο ελεγκτης και να πεταξε εξω απ το τρολει τον λαθρεπιβατη πιτσιρικα; Τοσο μαλακι@ πια!!! Δειτε το στοκο μαθητη του λαικιστη Παπαδακη, που δημιουργει ενα κλιμα:

Αιματηρή κατάληξη στην ομηρία της Λουιζιάνα μετά την επέμβαση της αστυνομίας BINTEO

Αιματηρή κατάληξη είχε η υπόθεση της ομηρίας σε τράπεζα στη βορειοανατολική Λουιζιάνα. Σύμφωνα με το Associated Press νεκροί είναι ο 20χρονος δράστης και ο ένας εκ των δύο ομήρων. Ο δεύτερος όμηρος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Αλβανιδα σκυλα: «Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος, φοβήθηκα τον πατέρα μου και την κατακραυγή... και το πεταξα στα σκουπιδια»

[Φυσικα η δημοσιογραφικη τους "δεοντολογια" δεν επιτρεπει να πουνε οτι οι χαμενες μανα και κορη ηταν αλβανιδες... μη χαλασουμε και το προφιλ των μεταναστων της πουτσ@ς που εχουν κατακλυσει τη χωρα...]

Πνιγμένη από τύψεις προφανώς η 20χρονη στην Ηλεία που πέταξε ή μάλλον επέτρεψε στην 44χρονη μητέρα της να πετάξει το βρέφος που μόλις είχε γεννήσει στα σκουπίδια, είπε τα πάντα στους αστυνομικούς. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν.

Τέλος εποχής για το καζίνο της Πάρνηθας - Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ζητάει την «κάθοδο» του από το βουνό

Μετά από 32 και πλέον χρόνια λειτουργίας το καζίνο της Πάρνηθας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το βουνό, αφού κατατέθηκε γραπτό αίτημα για τη μετεγκατάσταση του καζίνο σε θέση εκτός των ορίων του Δήμου Αθηναίων στην υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη από την ιδιοκτήτρια εταιρεία της επιχείρησης.

Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ανασφάλιστους

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Από τις 2 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ανασφάλιστοι και με χαμηλά εισοδήματα πολίτες να υποβάλλουν αίτηση, για να αποκτήσουν δωρεάν δικαίωμα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης και παρακολούθησης.

Αμμόχωστος: Μια πόλη-''φάντασμα'' ετών 39! BINTEO

Αττίλας ΙΙ - Η δεύτερη εισβολή του τουρκικού στρατού στην Κύπρο.

Τριανταεννέα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα απο την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής. Η δεύτερη φάση του Αττίλα ξεκίνησε αμέσως μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη το πρωί της 14ης Αυγούστου 1974.

Χαράματα της 14ης Αυγούστου 1974 βομβαρδίζουν οι Τούρκοι την Αμμόχωστο. Μοναδική ένδειξη αντίστασης, οι πυροβολισμοί από ελάχιστους άνδρες στο Νοσοκομείο και 32 εφέδρους στο Δασάκι.

Αίγυπτος: 15 νεκροί σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ, 30 σύμφωνα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα

Εκτεταμένη επιχείρηση κατά των υποστηρικτών του Μοχάμεντ Μόρσι ξεκίνησε από το πρωί στο Κάιρο η αυγυπτιακή αστυνομία, με επέμβαση στους χώρους όπου είναι συγκεντρωμένα μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Άργος: Μάχη της 17χρονης για να κρατηθεί στη ζωή. Θα μείνει παράλυτη εάν επιζήσει

Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή της 17χρονης Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο Άργος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Παρακαλαει ο Καψής να ανοίξουν το ραδιομέγαρο... για να προσλαβει κι αλλους

Μποϊκοτάζ στη ΔΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Δ. Βίτσας... "μποικοταζ", αφου ολοι οι ΣΥΡΙΖΑιοι εχουν κανει αιτηση να προσληφθουν...

Θέμα ημερών να εκπέμψει πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέα, σύμφωνα με τον υφυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή, ενώ την ίδια στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προανήγγειλε μποϊκοτάζ στη Δημόσια Τηλεόραση.

Μέρκελ: Να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα, υπάρχουν θετικά μηνύματα

«Πρέπει να δώσουμε στην Ελλάδα λίγο χρόνο, ώστε τα πράγματα να μπορέσουν να εξελιχθούν» δήλωσε η Μέρκελ σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Phoenix, ενώ σχολιάζοντας το περιεχόμενο της έκθεσης της Bundesbank για την ελληνική οικονομία, είπε ότι δεν προκύπτει κάτι νέο.

Θα παει ο Αδωνις στα 25€ την είσοδο στα νοσοκομεία ΜΟΝΟ για τους Ελληνες ΄η για ολους;

Ρε φιλε, 25€ για μας και τζαμπα για αφρικανους και ασιατες λαθρο; Μπραβο... Οσο για το λαικισμο του αρθρου οτι "θα γονατισουν οι πολιτες με το "χαρατσι" στα νοσοκομεια": Αν δεν εχουν ας κοψουν κανα κινητο απο τα 4 της οικογενειας οι "μη εχοντες", για να εχουν αν χρειαστουν...

Η εκτόξευση, από τα 5 ευρώ στα 25 ευρώ, της τιμής του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία έρχεται να "γονατίσει" τους πολίτες, καθώς ενδέχεται σε 4 μήνες να βάζουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία.

Ακύρωσε ο Ρέμος την συναυλία του στην Χαλκιδική, λόγω «υπερβολικών ελέγχων ΣΔΟΕ»!!!- Διαβάστε την ανακοίνωσή του

[Φυσικά ο λόγος που ακυρώνουν τις συναυλίες και δεν προτιμάνε να τις κάνουν νόμιμα, κόβοντας τα εισιτήρια και τις αποδείξεις, είναι ο φόβος ότι και τέλεια να τα κάνουν όλα, τη συγκεκριμένη μέρα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα ευρήματα των προηγουμένων ημερών... οπότε προτιμάνε να μην μπαίνουν στο μάτι του ΣΔΟΕ....]

Ο Αντώνης Ρέμος ακύρωσε την συναυλία στη Φούρκα της Χαλκιδικής, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Ο τραγουδιστής πήρε αυτή την απόφαση έπειτα από τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ στους συναυλιακούς χώρους, αφού όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή του...

Ο Αρκτούρος του Γιάννη Μπουτάρη δέχτηκε δωρεά 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή-Τι απαντά η οργάνωση;

Μπορεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, να εμφανίζεται λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, η περιβαλλοντική οργάνωση της οποίας είναι ιδρυτής, ο Αρκτούρος, φέρεται να έλαβε δωρεά 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή. Στην ιστοσελίδα του κόμματος, αναφέρεται:

Διαψεύδει το Λιμενικό ότι εμπόδισε ανθρώπους του ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσουν έλεγχο στη συναυλία του Βέρτη

Αναστάτωση προκάλεσαν στο Λιμενικό οι καταγγελίες αστυνομικών ότι στελέχη του Σώματος εμπόδισαν ανθρώπους του ΣΔΟΕ να εισέλθουν και να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη στη Λέσβο, σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμενικού.

Παρά τα "μπάνια του λαού" το κράτος λειτουργεί! ΚΕΕΡΦΑ: «Με τα περίστροφα στα χέρια εισέβαλαν αστυνομικοί στην Πακιστανική Κοινότητα»

Περαστικά στον Κωνσταντίνου και τους λαθρολάγνους του:

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αθήνα, 13-08-2013

«Με τα περίστροφα στα χέρια και χωρίς εισαγγελική εντολή μπήκαν οι αστυνομικοί του Δένδια στα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Η έφοδος έγινε με κινητοποίηση τεσσάρων περιπολικών και δέκα μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ. Κατέβασαν δέκα περίπου μετανάστες στο δρόμο αποχώρησαν!

Αγορά ακινήτου στην Αττική από Κινέζο με χορήγηση άδειας παραμονής

Υπογράφηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου το πρώτο συμβόλαιο που αφορά την πώληση ακινήτου στην Αττική σε Κινέζο υπήκοο, με βάση τον νέο νόμο 4146/2013, ο οποίος προβλέπει τη χορήγηση αδειών παραμονής σε πολίτες μη Ευρωπαϊκής Ένωσης αν αυτοί προβούν σε αγορά ακινήτων αξίας άνω των 250.000 ευρώ.

Βίντεο: Αποκεφαλισμένο φίδι δαγκώνει... τον εαυτό του!

Ένας άνδρας από το Huntsville στις ΗΠΑ βρήκε κρυμμένο στα ξύλα που είχε κόψει, ένα επικίνδυνο φίδι και προκειμένου να μην δαγκώσει το παιδί του ή τον σκύλο του αναγκάστηκε να το σκοτώσει, όπως δήλωσε στην Huffington Post
To εντυπωσιακό ήταν βέβαια ότι το αποκεφαλισμένο φίδι άρχισε να δαγκώνει την...