18 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Η χαβαλέ επανάσταση τελείωσε... τώρα αρχίζει η πραγματική

Μετά τη σύλληψη 30 ηλιθίων (συνολικά 65 προσαγωγές και 20 συλλήψεις) που είχαν καταφύγει σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Κερατσίνι και τελούσαν υπό την προστασία της Κούρτοβικ (που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο), έχει επέλθει πλήρη ηρεμία, με όλους τους δρόμους στην κυκλοφορία, τόσο στο Κερατσίνι όσο και σε Θεεσαλονίκη και Πάτρα... οι επαναστάτες γύρισαν σπίτια και στα wifi γιατί έχουνε και δουλειές... είναι και 700ΜΒ το γαμημέν@...

Ιατρικό λάθος!! Καθαρή η αξονική του Καμμένου: Πορτοσάλτε, Καψής και Παπαχρήστος φταίνε για το κατοστάρι της ζωής μου (ΒΙΝΤΕΟ)

[Το τερμάτισε ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα. Είπε με λίγα λόγια ότι στο Κερατσίνι τον κυνήγησαν οι Πορτοσάλτε, Καψής, Παπαχρήστος, Μπόμπολας, Μέρκελ, Σόιμπλε και από πίσω τους τον κυνηγούσε κι ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο... τώρα γιατί το παντελόνι του παρά λίγο να βρεθεί λάφυρο στα χέρια αναρχοάπλυτων, μόνο αυτός ξέρει...]

Μέσω των social media, και του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o Πάνος Καμμένος ενημέρωσε ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του, μετά την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κερατσίνι, ενώ βγαίνοντας από το νοσοκομείο έκανε και δηλώσεις

Αναστήθηκε ο νεκρός... αφού οι αναρχοάπλυτοι βομβάρδισαν το Κερατσίνι, έσπασαν και λεηλάτησαν μαγαζιά (ΦΩΤΟ)

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Κερατσίνι. Αντιεξουσιαστές πέταξαν βόμβες μολότοφ, εκτόξευσαν πέτρες, έβαλαν φωτιές σε κάδους και έστησαν οδοφράγματα με την αστυνομία να απαντά με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Πατέρας δύο παιδιών, εργάτης στην ιχθυόσκαλα: Το προφίλ του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα

Πατέρας δύο παιδιών εργάτης στης ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και οδηγός βυτιοφόρου είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο Χρυσαυγίτης δράστης της δολοφονίας του 35χρονου το βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη Κερατσινίου.

Δείτε το βίντεο με τον Καμμένο να τρέχει πιο γρήγορα από το 4G, με σχεδόν κατεβασμένα παντελόνια...

Στην Αμφιάλη μετέβη νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θέλοντας να λάβει μέρος στην αντιφασιστική διαδήλωση για την καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη.

Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο κ. Καμμένος δέχτηκε επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων οι οποίοι προπηλάκισαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Επεισόδια και στην πορεία της Θεσσαλονίκης – φωτογραφίες και video

Σε φθορές καταστημάτων με σπάσιμο βιτρινών προχώρησαν διαδηλωτές που συμμετέχουν στην αντιφασιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη ενώ έχουν βάλει φωτιές σε κάδους. Στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου με Δωδεκανήσου οι διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ και η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα.

Το βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα να οδηγείται στον εισαγγελέα

Αργά το βράδυ της Τετάρτης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά για να απολογηθεί ο 45χρονος Χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση στον Π. Φύσσα

Βίντεο-ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δείχνει τι έγινε λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο στο Κερατσίνι.

Ο "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ" Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο "ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ... ΕΝΩΝΕΙ

Έκαστος στο είδος του και ο κ. Καμμένος στο σούσι από αστακό και μαγιάτικο!
Ευτυχώς!!!

Ο "αντισυστημικός" πρόεδρος (επί 19 συναπτά έτη βουλευτής, πριν γίνει.. πρόεδρος) των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" κ. Πάνος Καμμένος δεν αποχώρησε σήμερα από τα... έδρανα της προσφιλούς και γνώριμης (κατά δήλωση του) σ' αυτόν "τηλεοπτικής δημοκρατίας". Ο κ. Αυτιάς ήταν πιο διαλλακτικός μαζί του, απέφυγε να τον ζορίσει και έτσι μπόρεσε ο κ. Καμμένος να πεί όσα αποστήθισε για τις... Σκουριές μέχρι τέλους.

Φασιστοειδή κτύπησαν εκπαιδευτικό... τους επέπληξε γιατί έκαιγαν ελληνική σημαία (BINTEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πορείας των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, κουκουλοφόροι είχαν αρπάξει ελληνικές σημαίες από κατάστημα στην οδό Βενιζέλου.

Όταν η πορεία περνούσε από την Εγνατία τέσσερις από αυτούς βγήκαν στην άκρη του δρόμου και κρέμασαν στην περίφραξη
του Μετρό μία ελληνική σημαία με σκοπό να την κάψουν.

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ο Καμμένος που παραμένει στην κοσμάρα του και μιλάει μόνο για μαύρο μέτωπο γλύφοντας αυτούς που τον πλάκωσαν στις φάπες!!

Δήλωση Καμμένου: "Δεν φοβόμαστε, θα το τελειώσουμε το "μαύρο μέτωπο". Σε νοσοκομείο μεταβαίνει μετά από προτροπή των γιατρών ο Πάνος Καμμένος.

"Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε" είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε. Ο κ. Καμμένος έσπευσε να διευκρινίσει ότι...

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταδίκασαν την επίθεση εναντίον του Καμμένου

Η ΝΔ καταδικάζει ως απαράδεκτη την επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που έλαβε χώρα στην Αμφιάλη . «Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης.

Μιχαλολιάκος: Καταδικάζω απερίφραστα τη δολοφονία στην Αμφιάλη

Δήλωση για τη δολοφονία στην Αμφιάλη εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικάζοντας «απερίφραστα» το περιστατικό και διαψεύδει κάθε εμπλοκή του κόμματός του.

ΕΛΑΣ: «Ενώ διατηρούσε ακόμα τις αισθήσεις του, υπέδειξε το δράστη»

Διαβάστε τι αναφέρεται στην έκθεση της Αστυνομίας για την αποτρόπαια δολοφονία του παύλου Φύσσα - Πριν το φονικό ο 34χρονος είχε διαφωνήσει με άλλα άτομα οι οποίοι κάλεσαν για ενίσχυση τον δολοφόνο - Για ψευδορκία συνελήφθησαν η σύζυγος του δράστη και η εξαδέλφή της

«Κατά την επέμβαση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ένας ήταν αιμόφυρτος και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Ο τραυματίας, ενώ διατηρούσε ακόμα τις αισθήσεις του, δήλωσε και υπέδειξε ως δράστη το άλλο άτομο».

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-ΤΩΡΑ αναρχοάπλυτοι προσπαθούν να καταλάβουν το ΑΤ Κερατσινίου!!! Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους με δακρυγόνα

Συγκρούσεις με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οδομαχίες σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη Γ. Λαμπράκη, έξω από το ΑΤ Κερατσινίου, με την πορεία των αναρχοάπλυτων να έχει σπάσει στα δύο.

Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 στο Κερατσίνι

Στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1, επιτέθηκαν άγνωστοι στο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι όπου και δολοφονήθηκε ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.

Συνελήφθη η γυναίκα του δολοφόνου

Για ψευδορκία συνελήφθησαν η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας του Π. Φύσσα στην Αμφιάλη και άλλη μια γυναίκα, γιατί στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν ψευδώς...

ΦΩΤΟ: Γελάνε οι αναρχικοί με τον Καμμένο

Δείτε τι γράφουν:

Βράχος ο Χρύσανθος: Εκτός συνταγματικού τόξου ο ΣΥΡΙΖΑ-Δεν θα απολογηθώ για τις μαλακί@ς της Ζωής

«Η ένταση που καλλιεργείται από τον ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί την ένταση της Χρυσής Αυγής, που οδηγεί σε βία και νεκρούς» είπε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και τον επιβεβαιώνουν η παρουσία του Λαφαζάνη και τα πανώ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο σημείο της δολοφονίας


Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο λεγόμενο συνταγματικό τόξο εξέφρασε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ υποστήριξε πλήρως τη θεωρία των δύο άκρων, λέγοντας: «Η ένταση που καλλιεργείται από τον ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί την ένταση που δημιουργεί η Χρυσή Αυγή και οδηγεί στη βία και το θάνατο. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σπάσει».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο θεός είναι μεγάλος: Χτύπησαν «πολιτικά» στο κεφάλι τον Καμμένο-Έφυγε τρέχοντας με ματωμένη μύτη από το Κερατσίνι-Κρύφτηκε στον Βαρβιτσιώτη

Αναρχοάπλυτοι κινήθηκαν εναντίον του Καμμένου που έσπευσε στο σημείο της δολοφονίας για να καπηλευθεί το γεγονός... Φαντάζομαι ότι τώρα πια κατάλαβε ότι κανείς δεν γλιτώνει από το πολιτικό λιντσάρισμα που προτείνει

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο ηλικίας 2 ημερών γιός του «αρχηγού» ο νεαρότερος κάτοχος διαρκείας

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ και το απέδειξε για ακόμα μια φορά... Ο γκαρντ της Εφές έγινε πρόσφατα πατέρας και πήρε εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ στον γιο του!

Μιώνεται κι άλλο το τέλος ακινήτου: Πόσο θα πληρώσετε το 2014 για το σπίτι σας

Ποσό άνω των 4 δισ. ευρώ θα βεβαιωθεί το 2014 μέσω του ενιαίου φόρου ακινήτων. Πρόκειται για αύξηση του συνολικού ποσού της φορολογίας για τα ακίνητα κατά τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, το οποίο καλούνται κατά κύριο λόγο να πληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους γη, εντός και εκτός σχεδίου.

BINTEO-Βορίδης ξεβρακώνει Χρυσή Αυγή

Σκληρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης από το βήμα της Βουλής, "ρωτώντας" τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής, μετά τις διακοπές του τελευταίου:

Ο Αυτιάς… σε ρόλο προξενήτρας για Καμμένο-Τσαπανίδου

Σε ρόλο… προξενητή, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Πάνου Καμμένου και της Πόπης Τσαπανίδου, εμφανίστηκε σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς.

Μειώθηκε κατά 100% και σχεδόν μηδενίστηκε το έλλειμμα Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών

Σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος,που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, το έλλειμμα μειώθηκε κατά 6,2 δισ. ευρώ και διαμορφώθηκε μόλις στα 155 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με 6,4 δισ. ευρώ πέρυσι (μείωση κατά 97,6%). Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε κατά κύριο λόγο η σημαντική μείωση του εμπορικού ελλείμματος κατά 3,0 δίσ. ευρώ και ακολούθως η αύξηση των πλεονασμάτων των ισοζυγίων τρεχουσών μεταβιβάσεων κατά 2,4 δισ. ευρώ και υπηρεσιών κατά 774 εκατ. ευρώ.

Η κόντρα των θυμάτων, δεν είναι κόντρα των πολιτών



Χρήσιμος πολιτικός είναι αυτός που ρίχνει τους τόνους σε περιόδους αναταραχής και σωστός πολίτης, αυτός που δεν έλκεται από τη δημαγωγία και την ένταση, που απευθύνονται στα κτηνώδη ένστικτα του ανθρώπου. Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται με τη βία, είναι σίγουρο όμως ότι η βία -από όπου κι αν προέρχεται, ακόμη και από τους "τοκογλύφους" ή τους επικυρίαρχους- γεννά κι άλλη βία. Το κακό είναι όμως, ότι πάντα την πληρώνουν αθώοι.

Αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων... στα μουλωχτά όσο εμείς πληρώνουμε

Αυξημένος εμφανίζεται ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων στο ελληνικό δημόσιο, από τον περασμένο Ιούλιο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Τι είπες τώρα!!! Σιούφας: Να μπουν στη διαθεσιμότητα και οι υπάλληλοι της Βουλής

Να ενταχθούν στη διαθεσιμότητα και υπάλληλοι της Βουλής, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ, Παύλος Σιούφας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος, Ευ. Μεϊμαράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑΣ: Εσπευσε για να σκοτώσει ο δράστης της δολοφονίας-Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Πήγε στο Κερατσίνι για να σκοτώσει ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι δεν ήταν παρών στην αρχική συμπλοκή και ότι ειδοποιήθηκε για να «ενισχύσει» την ομάδα των ακροδεξιών που είχαν ήδη εμπλακεί στο επεισόδιο.

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοφιλής ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος

​Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η σημερινή είδηση του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Μιχάλη Γιαννάτου.

Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.

Πλήρωσε τους φόβους του ο Μίτσελ...

Ο Ισπανός έχυσε μόνος του την καρδάρα με το γάλα που γέμισε πριν λίγες ημέρες γιατί φοβήθηκε να κάνει πράξη αυτά που προανήγγειλε... Πόσο χειρότερος του Μετζανί είναι ο Μανωλάς;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Καμμένος: Παίρνω την ευθύνη γι αυτά που είπα... αφού έχω ασυλία χοχοχο

Επικός ο Πρόεδρος έβγαλε σήμερα ανακοίνωση ότι είναι μόνο 10 δευτερόλεπτα στην ΤιΒι τη στιγμή που χθες ήταν στο ΣΤΑΡ και σήμερα σε ΣΚΑΪ και ΡΕΑΛ... εν τω μεταξύ οι χαχόλοι του συμφωνούν "ναι είμαστε αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ"

Δείτε πως έκανε κωλοτούμπα ο Καμμένος στον Χατζηνικολάου για το «λιντσάρισμα» Πάχτα, και την αποχώρηση από την εκπομπή της Τσαπανίδου

Για όλα όσα εξελίχτηκαν το πρωί της Τρίτης στο STAR στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U», μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος .

Παππάς για τον δολοφόνο του Φύσσα: Ο κάθε ημιπαράφρων μπορεί να λέει ότι είναι Χρυσή Αυγή, τι σημαίνει αυτό;

Συνεχίζει να επιμένει η Χρυσή Αυγή ότι ο 45χρονος Γ.Ρ. ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα δεν είναι μέλος της, με τον βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Χρήστο Παππά να δηλώνει πως ο καθένας μπορεί να λέει ότι είναι Χρυσή Αυγή.

Παπαμιμίκος: "Αυτό είναι το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής"

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, για τη στυγερή δολοφονία του τριαντατετράχρονου στο Κερατσίνι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κασιδιάρης μετά την έφοδο της αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στην είσοδο των γραφείων του κόμματος στη Λεωφόρο Μεσογείων, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως τέτοιες επιχειρήσεις "δυναμώνουν" την Χρυσή Αυγή, η οποία δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Αλληλοφωτογραφίζονταν με τους δημοσιογράφους οι ΧΑυγίτες (ΦΩΤΟ)

Με την αποχώρηση του εισαγγελέα από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε η έρευνα στο κτήριο της λεωφόρου Μεσογείων. Νωρίτερα μέλη της ΧΑ που βρέθηκαν στο σημείο...

Έρευνα εισαγγελέα για τα αίσχη στο Μελιγαλά

Ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα εξέταση για τα επεισόδια της Χ.Α. και στο Μελιγαλά, όπου ο νταής Παναγιώταρος επιτέθηκε και έσπρωχνε ηλικιωμένους ανθρώπους χωρίς να σεβαστεί ότι είναι συγγενείς θυμάτων των κομμουνιστών

Κατεπείγουσα έρευνα για όσα διαδραματίστηκαν στην Πηγάδα του Μελιγαλά από τη Χρυσή Αυγή διέταξε αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας, Δημήτρης Σταύρου, με βάση....

Σαμαράς σε Ρώσους: Τώρα που εμπεδώσατε ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, ρίξτε την τιμή του αερίου

Σήμερα στη Μόσχα η συνάντηση ΔΕΠΑ - Gazprom με αντικείμενο το ελληνικό αίτημα για μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου που πουλάνε στην Ελλάδα.

Μια ακόμη συνάντηση μεταξύ της ΔΕΠΑ και της Gazprom με αντικείμενο το ελληνικό αίτημα για μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου πραγματοποιείται σήμερα στη Μόσχα.

ΒΙΝΤΕΟ: Εξαιρετικά χαμηλούς τόνους από τον πτέρα του δολοφονηθέντα-Δείτε τι είπε

Παρότι αριστερός και μέλος του συνδικάτου μετάλλου ο πατέρας του δολοφονηθέντα κρατάει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους μιλώντας για τον χαμό του γιού του. Ας τον δούνε αυτοί που τσιρίζουν από τα ξημερώματα:

Βουλευτής της ΧΑ με καλυμμένες... άρπαξε μια κλήση και του τις αφαίρεσαν... (ΒΙΝΤΕΟ)


Πάλι θα φωνάζουν οι στόκοι ότι τους κυνηγάει το σύστημα, ενώ την ίδια στιγμή οι απέναντι στόκοι θα λένε ότι οι Αστυνομία τους αβαντάρει... Δεν υπάρχει σωτηρία, παρά μόνο αν πέσουν κορμιά και ηρεμήσουν εκατέρωθεν

Και ... ξαφνικά ένα ασημί Fiat Punto evo έκανε την εμφάνισή του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων. Ο οδηγός χωρίς να υπολογίζει τίποτε ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και πάρκαρε, πάνω στο σημείο όπου υπάρχει διάβαση για τους ανάπηρους...

Αφήστε τους να καούν ρε!! Ηλεία: Τσιγγάνοι πήραν με τις πέτρες τους πυροσβέστες που έσβηναν φωτιά!

Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά στην περιοχή της Γαστούνης...

Με πέτρες υποδέχθηκαν τσιγγάνοι της περιοχής της Γαστούνης τους πυροσβέστες που επιχείρησαν να σβήσουν φωτιά στην ευρύτερη περιοχή πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο patrisnews.com ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας, Χρήστος Γιαννακόπουλος.

Έρευνες σε όλα τα γραφεία της ΧΑ στην Αττική με εντολή εισαγγελέα-Κασιδιάρης: Καταδικάζουμε τη δολοφονία και την προσπάθεια καπήλευσης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έρευνα παρουσία εισαγγελέα έκανε η αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων αλλά και στα γραφεία στην Δεληγιάννη μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από μέλος του κόμματος στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με την αστυνομία θα γίνουν έρευνες και στα 9 γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αττική.

Συμφωνία Ελλάδας - Ιταλίας για οριοθέτηση ΑΟΖ

Την έναρξη σύντομα διαβουλεύσεων για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και άλλων θαλάσσιων ζωνών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο ιταλός Πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα στη χθεσινή τους συνάντηση στη Ρώμη.

Πόλεμος ΔΟΛ (MEGA)-STAR με αιχμές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από Χατζηνικολάου

[Βέβαια τα παρακάτω τα γράφει ο γνωστός Παπαχρήστος στα ΝΕΑ με την μειωμένη αξιοπιστία, αλλά όσο να 'ναι η καταγγελία είναι σοβαρή και πρέπει να απαντηθεί από τον Χατζηνικολάου]

Τον έναν τον ξεσκονίζουν από καιρό. Δηλαδή, ήδη από την περασμένη άνοιξη, για να είμαι ακριβής.

Πρόκειται για γνωστό ιδιοκτήτη ενός από αυτά τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (κάθε χρόνο τέτοια εποχή τάζουν λαγούς με ή χωρίς πετραχήλια στα παιδιά που για να τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν μείνει εκτός ΑΕΙ ή ΤΕΙ), που…

Στο γραφείο του Καραμανλή η Όλγα Κεφαλογιάννη

Τι θα συζητήσουν η υπουργός Τουρισμού και ο πρώην Πρωθυπουργός;

Την πόρτα της εισόδου που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πέρασε πριν από πέντε λεπτά η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγούδια του δολοφονηθέντα ράπερ

Αυτή ήταν η μουσική που έπαιζε ο ακροαριστερός ράπερ Killah P που δολοφονήθηκε από τον ναζί για το ποδόσφαιρο:

Κουράστηκε το καλοκαίρι ο ΓΑΠ... και ζήτησε νέα άδεια από τη Βουλή

Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν με τις άδειες τους Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή. Κι αυτό γιατί χθες, πρώτη ημέρα λειτουργίας του Γ' Θερινού Τμήματος στη Βουλή στο οποίο -θεωρητικά- συμμετέχει ο πρώην Πρωθυπουργός, ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου αιτήθηκε και πήρε τελικά νέα άδεια με το καλημέρα. Κι ας έλειπε από τις 23 Ιουλίου, για δύο περίπου μήνες δηλαδή, αφού δεν συμμετείχε ούτε στο Α' ούτε στο Β' Θερινό Τμήμα.

Βίντεο: Ο Σουμάχερ κάνει τζετ σκι στην Μύκονο!

Λίγο χεσμ@νος το οδηγάει το τζετ σκι :))

Στη Μύκονο «συνέλαβε» η κάμερα του «Mykonos LiveTV. com» τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Χαλαρό, ευδιάθετο και με πολλή διάθεση για...διακοπές, ο θρύλος της Φόρμουλα 1 εθεάθη να κάνει jet ski δαμάζοντας τα κύματα του Αιγαίου.

Πως δολοφόνησε τη γιαγιά του ο μακελάρης της Ραφήνας: Ο,τι δεν κοβόταν το έσπαγα

Σενάριο ταινίας τρόμου θυμίζει η ιστορία με την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας στη Ραφήνα από τον 28χρονο εγγονό της. Οι αστυνομικοί που άκουσαν την ομολογία του δράστη δεν πίστευαν τα όσο τους έλεγε για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Ομολόγησε ο δολοφόνος του ραπερ: Μαλώσαμε για το ποδόσφαιρο και περάσαμε και στην πολιτική

Εγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο δράστης για τη δολοφονία του Παύλου Φϋσσα συνελήφθη, πρόκειται και τον Γ.Ρ. και είναι γνωστός ακροδεξιός της Νίκαιας. Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα και είπε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Η επιχείρηση της ΕΛ ΑΣ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Αυτή την ώρα η αστυνομία βρίσκεται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιήσει έρευνα, με την σύλληψη του 45χρονου που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση,τα ξημερώματα στο Κερατσίνι. Στη Μεσογείων έχουν σταθμεύσει κλούβες της αστυνομίας που μετέφεραν δοιμιρίες των ΜΑΤ.

ΕΛΑΣ: Ομολόγησε ο δράστης-Τον μαχαίρωσε για το ποδόσφαιρο-Ανήκει στη ΧΑ-Ερευνα ΕΛΑΣ σε γραφεία ΧΑ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. , ο 45χρονος που συνελήφθη, για την αιματηρή συμπλοκή στο Κερατσίνι, ομολόγησε την δολοφονια του Π.Φύσσα, ενώ παραδέχτηκε ότι ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής, όπως προκύπτει και από μαρτυρικές καταθέσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Λαζαρίδης σε Στρατούλης: Εκτός της ναζιστικής ΧΑ φταίει κι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα «γουναράδικα» και τα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Mega, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρύσανθος Λαζαρίδης θύμισε στον γραφικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «Με λένε Στρατούλη και με χτυπάει η Χρυσή Αυγή» (όταν έχεις τέτοια γελοία περιστατικά, πόσο σοβαρά μπορείς να ακούσεις την άποψή τους για πολιτική δολοφονία στο Κερατσίνι), ότι εκτός από τη ναζιστική οργάνωση ΧΑ φέρει ευθύνες και η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να πολώνει το κλίμα με εμφυλιοπολεμικά συνθήματα

Ανακατέλαβαν οι αναρχοάπλυτοι το θέατρο Εμπρός που είχε σφραγίσει το ΤΑΙΠΕΔ

Το θέατρο είχε σφραγιστεί από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας. Το χώρο ανακατέλαβαν περίπου 150 άτομα των συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο Εμπρός, ύστερα από απόφαση της συνέλευσής τους που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στην περιοχή του Ψυρρή.

Μαυρής εναντίον Πρετεντέρη: Είμαι καλύτερος δημοσκόπος κι ας προέβλεπα νίκη ΣΥΡΙΖΑ με 6%...

Ο ιδιοκτήτης της Public Issue Γιάννης Μαυρής, μέσω του προσωπικού site του, αντεπιτίθεται στον Γιάννη Πρετεντέρη, απαντώντας στην κριτική που κατά καιρούς έχει ασκήσει ο γνωστός δημοσιογράφος στις έρευνες της εταιρείας του για την αποτύπωση της δύναμης των πολιτικών κομμάτων.

Πεδίο μάχης το Μοναστηράκι -Συμπλοκές Ελλήνων και Αλβανών -Εξι τραυματίες και 89 προσαγωγές

Το απόλυτο χάος επικράτησε περίπου στις 11:30 το βράδυ στο Μοναστηράκι, όταν ένας καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών κατέληξε σε γενικευμένη σύρραξη και κυνηγητό στην περιοχή. Ολα ξεκίνησαν στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης όταν Έλληνες και Αλβανοί ήρθαν στα χέρια. Ακολούθησε κυνηγητό στους δρόμους της περιοχής, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία που προχώρησε σε 89 προσαγωγές.

BINTEO: Δήμαρχος Κερατσινίου: Διαπληκτίστηκαν για το ποδόσφαιρο και του έστησαν ενέδρα-Συνδικάτα: Τον σκότωσαν φασίστες-ΧΑ: Δεν έχουμε σχέση


Για διαπληκτισμό με αφορμή το ποδόσφαιρο και ενέδρα που οδήγησε στη δολοφονία του 34χρονου μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει λόγος ο δήμαρχος Κερατσινίου, Λουκάς Τζανής

Δολοφονία στην Αμφιάλη-Συμπλοκή με πολιτικά κίνητρα ερευνά η στυνομία

Αιματηρό επεισόδιο με έναν 34χρονο νεκρό σημειώθηκε στην Αμφιάλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ανήκε στον αριστερό χώρο, ήταν γνωστό στην περιοχή για την αντιφασιστική του δράση, ασχολούνταν με την μουσική χιπ χοπ και όπως λένε οι αριστεροί δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από ομάδα ακροδεξιών.

ΦΩΤΟ: Ω ρε (γ)κολάρα ο Βάις

Δείτε τη:

ΒΙΝΤΕΟ: Η Κανέλλη απαντάει στην ανέραστη για το πως ψηφίζουν στη Βουλή και γιατί λέει παπαριές

[Μόνο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΕροψεκασμένοι ψήφισαν την πρόταση αντισυνταγματικότητας της ανέραστης, επιβεβαιώνοντας τη φανερή εδώ και μέρες συμμαχία των δύο που φαίνεται με τη στήριξη του Καμμένου για το "λιντάρισμα" από όλους τους παρασιτικούς δημοσιοκάφρους του ΣΥΡΙΖΑ]

Απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε η Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τα όσα είπε για τη γνωστή ιστορία που κυκλοφορούν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ, περί νοθευμένων πρακτικών, και με την οποία μας έχουν ζαλίσει εδώ και μια βδομάδα...

Έβαλε και λίγο γυμνό η ΔΤ χθες το απόγευμα... αλλά ήταν καλλιτεχνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, η Δημόσια Τηλεόραση έπαιζε μια παλιά ελληνική ταινία με τον Νίκο Κούρκουλο. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά στους δέκτες μας εμφανίστηκε μια σκηνή που μόνο από τη Δημόσια Τηλεόραση δεν περιμέναμε...!

ΦΩΤΟ: Άρχισαν τα όργανα...

Δείτε τη φώτο:

Πηγή Reuters: «Σαφώς κάτω» από τις εκτιμήσεις Κομισιόν το δημοσιονομικό κενό 2015-16

«Σαφώς κάτω» από το 2% του ΑΕΠ αναμένεται να είναι το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας κατά τα έτη 2015 και 2016, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, ενόψει του επόμενου γύρου αξιολόγησης από την τρόικα, σημειώνοντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη φετινή τουριστική περίοδο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καυγάς Μαρκογιαννάκη-Σπασαρχίδας

Όποιος δεν έχει παρακολουθήσει συνέλευση φοιτητικού συλλόγου, μπορεί να πάρει μία γεύση για την πάγια τακτική των αναρχοάπλυτων της αριστεράς στο βίντεο στο τέλος... μιλάνε μέχρι να φρικάρουν οι υπόλοιποι με σκοπό να τους διώξουν και να μείνουν μόνοι τους...

Άγριο καυγά είχαν για ακόμη μια φορά στη βουλή ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή το χρόνο της ομιλία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης γιατί, όπως είπε, "επιχειρείται να εισαχθεί με πλαστά πρακτικά και χωρίς κανένα μέλος της επιτροπής (σ.σ. Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης) να έχει ψηφίσει θετικά σε κανένα άρθρο του νομοσχεδίου". [Σημειώστε ότι ακόμα και αν είχε γίνει ψηφοφορία στην επιτροπή και είχε απορριφθεί το νομοσχέδιο, αυτό θα ερχόταν στην ολομέλεια της Βουλής όπου οι βουλευτές θα ψήφιζαν μιας και η επιτροπή δεν αποφασίζει για νομοσχέδια αλλά απλά κάνει πρόταση ψήφισής τους ή όχι... Συνεπώς όλες οι τσιρίδες της ανέραστης είναι άνευ αντικειμένου και γίνονται μόνο για να σπάνε αρχίδι@...]