16 Οκτωβρίου 2013

BINTEO: Τα κλασικά σύνεργα του ενός άκρου βρέθηκαν στο σπίτι του συνεταίρου του παχύδερμου Θέμου

Ατελείωτο είναι το οπλοστάσιο που βρέθηκε στη βίλα του καταζητούμενου, Αναστάσιου Πάλλη, στενού συνεργάτη του εφοπλιστή Ρέστη και φερόμενου ως μετόχου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ο Πάλλης φέρεται να συνδέεται και με τη Χρυσή Αυγή. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο σπίτι στη Βούλα, εκτός από αυτά που βρέθηκαν χθες (20 όπλα και 60 μαχαίρια), κατασχέθηκαν επίσης:

Χ. Αθανασίου: Καμία ανοχή στη βία, δεν υπάρχει «καλή» και «κακή»

Στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας «Βία, πολίτες και θεσμοί» στην Παλαιά Βουλή παρευρέθη ο υπουργόςΔικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Χαιρετίζοντας την εκδήλωσε ανέπτυξε το πλαίσιο στο οποίο μια ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίζει ακραία φαινόμενα βίας αλλά και τις προσπάθειες επιβολής της άποψης άλλων, την οποία χαρακτήρισε «χειρότερη μορφή φασισμού».

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριαζίδης: «Γιατί έριξα "λευκό"»... Και καλά έκανες, γιατί έχει χαθεί το μέτρο...

Ο Κυριαζίδης πάντως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κρυφοφασίστας επειδή ψήφισε "όχι" στην άρση ασυλίας κάποιου ΧΑυγίτη, γιατί μέσα στη Βουλή, έχει "πλακωθεί" μαζί τους επανειλημμένα...

 Εξηγήσεις σχετικά με το «λευκό» που έριξε στην κάλπη για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Πάνο το καράβι βουλιάζει!! Αποχώρηση-βόμβα 35 στελεχών από τους ΑΝΕΛ!

Με μία επιστολή-βόμβα 35 στελέχη των ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο ενός από τους υπογράφοντες ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από το κόμμα και καμία επίσης διάθεση να τους μεταπείσουν.

Πέφτει απ' τα σύννεφα η ΠΑΣΟΚα Σώτη: «Βιάστηκε να μας "καπελώσει" ο Κώστας Σημίτης»... έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμα

Οι προβληματισμοί, οι ζυμώσεις, και τα επιχειρήματα για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς συνεχίζονται δύο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του κειμένου των 58.

Η συγγραφέας και αρθρογράφος Σώτη Τριανταφύλλου που συνυπέγραφε το κείμενο εξέφρασε τη δυσφορία της για την παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβλεπε ο Φέλιξ ενώ έπεφτε από την άκρη του διαστήματος προς τη Γη

Ενα συγκλονιστικό βίντεο που ουσιαστικά παρουσιάζει τι έβλεπε ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ ενώ έπεφτε από τα 40.000 μέτρα προς τη Γη δόθηκε στη δημοσιότητα ένα χρόνο μετά το άλμα του τολμηρού Αυστριακού.

Τι κάνει σήμερα ο πρασινοφρουρός Χρήστος Ιακώβου

Η φράση σήμα-κατατεθέν «Κάτσε κάτω από την μπάρα». Τα «χαστούκια» που έριχνε στον Πύρρο Δήμα πριν εκείνος επιχειρήσει να πάρει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο. Η διαδρομή του Χρήστου Ιακώβου, του ανθρώπου που δημιούργησε την dream team της άρσης βαρών, δεν ξεχνιέται εύκολα. Οπως και το τέλος της βέβαια, όταν το σκάνδαλο ντόπινγκ του 2008 με τα 11 θετικά δείγματα της εθνικής ομάδας «έσβησε» τα φώτα.

Πέντε προφυλακίσεις για ομαδικό βιασμό τενίστριας στο Μαραθώνα!

Η Αμερικανίδα παίκτρια κατήγγειλε ότι στις 4 Οκτωβρίου, βιάσθηκε στο δωμάτιό της από έναν Γερμανό, τρεις Γάλλους τενίστες και από έναν Ρουμάνο υπάλληλο του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των αθλητών

Σε δημόσια διαβούλευση στο opengov ο μεταναστευτικός κώδικας

Φυσικά το νομοσχέδιο αντικαθιστά το λαθρονόμο Ραγκούση και αφορά ΜΟΝΟ τους νόμιμους μετανάστες και όχι τους λάθρο... οπότε εξυπνάδες του στύλ "δίνουν ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά των λάθρο" είναι μόνο στο μυαλό των πατριωτών του κώλου

Για 12 ημέρες θα είναι «ανοιχτός» σε σχόλια και παρατηρήσεις - Διαβάστε όλο το σχέδιο νόμουΤο σχέδιο νόμου για τον Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης θα τεθεί τελικά σε δημόσια διαβούλευση από τις 17 Οκτωβρίου.

Τα έστειλε αδιάβαστα τ' αμερικανάκια-Παπανδρέου προς ΗΠΑ: Κάντε δημοψήφισμα -Bloomberg: Θα μας τρελάνετε!

Για ειρωνεία και συσσωρευμένη εμπειρία μιλάνε στο twitter άνθρωποι από όλο τον κόσμο που είχαν την ευκαιρία να δούνε τον Γιώργο Παπανδρέου στο Bloomberg TV σήμερα το μεσημέρι. Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν «Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;»

Σάλος στην Πολωνία με άγαλμα σοβιετικού στρατιώτη που βιάζει έγκυο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει έργο νεαρού γλύπτη που εγκαταστάθηκε παράνομα στο Γκντανσκ της Πολωνίας και στο οποίο απεικονίζεται ένας σοβιετικός στρατιώτης να βιάζει μία έγκυο γυναίκα.

Μυστική εκτόξευση ρωσικού πυραύλου έγινε ορατή από το Διάστημα

Πολλοί νόμιζαν ότι επρόκειτο για UFO, όταν η Ρωσία εκτόξευσε προ ημερών τον πρώτο διηπειρωτικό βαλλιστικό που αναπτύσσει μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Ένα γιγάντιο σύννεφο που σχηματίστηξε έξω από την ατμόσφαιρα εξέπληξε μάλιστα τους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS).

Να τελειώνει το καραγκιοζιλίκι Καψή με την ΕΡΤ ζητούν 32 βουλευτές της ΝΔ

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή σχετικά με τις προθέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει, ώστε, όπως σημειώνουν, να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατέθεσαν 32 βουλευτές της ΝΔ.

Το δίκιο του κ. Κατρούγκαλου

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Δεν υπήρχαν δημοσκοπήσεις στη Γερμανία του 1938 αλλά, με δεδομένο τον διάχυτο αντισημιτισμό της εποχής, η «Νύχτα των Κρυστάλλων» είναι καθ’ όλα δικαιολογημένη ή έστω δεν χρήζει καταδίκης. Αυτό θα ήταν το επιχείρημα ενός Χρυσαυγίτη ακούγοντας τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, στην προχθεσινή εκπομπή «Ανατροπή» (Mega 14.10.2013) αφού καταδικάζει μόνο «οποιαδήποτε μορφή βίας που δεν έχει κοινωνικό αντίκρισμα». Συνεπώς -όπως ορθώς παρατήρησε ο κ. Γιάννης Μιχελάκης- με τη λογική αυτή και η βία κατά των μεταναστών, δεν έπρεπε να καταδικαστεί, αφού έμοιαζε να έχει κοινωνικό αντίκρισμα.

ΦΩΤΟ: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή... είναι μαλακί@»

Ελληνικό Πανεπιστήμιο σου λέει ο Πελεγρίνης... χρειάζεται 45 μνημόνια και 4 αιώνες τρόικα μπας και στρώσει:

Το "Success Story" της κυβέρνησης δεν θα κριθεί από τις αριστερές βουβουζέλες...

Θα κριθεί από τους μεγάλους κριτές...

Αυτούς που άφρονα σνομπάρουν οι φανατικοί λάτρεις του ολοκληρωτισμού...

ΦΩΤΟ: Τυχαίο;

Μόνο τυχαίο ΔΕΝ είναι ότι οι προτροπές συγκεκριμένου χρήστη του twitter που το παίζει και αναρχικός, συχνά γίνονται άρθρα στην κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΥΓΗ:

6+1 λόγοι που κάνουν τον Αλέξη τον Τσίπρα έτοιμο να κυβερνήσει

του Μάνου Βουλαρίνου

Παρακολούθησα τη Δευτέρα τον βράδυ την εκπομπή του Νίκου του Χατζηκνικολάου με καλεσμένο τον Αλέξη τον Τσίπρα και δεν μπορώ να μην πω πως η παρακολούθηση αυτή με γέμισε χαρά. Πρώτον, γιατί κατάφερα – χρησιμοποιώντας διάφορες βουδιστικές τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης – να την παρακολουθήσω ολόκληρη και δεύτερον, γιατί πλέον δεν έχω ούτε μια αμφιβολία, παρά μόνο μια ακλόνητη βεβαιότητα, πως ο Αλέξης ο Τσίπρας είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Οι πυλώνες που στηρίζουν τη βεβαιότητα μου αυτή είναι 7. Οι 6 πρώτοι, τους οποίους έγραψα απλώς και μόνο για να μεγαλώσει το κείμενο, στην πραγματικότητα περισσεύουν καθώς ο έβδομος τους εμπεριέχει και είναι από μόνος του αρκετός για να αποδείξει και στον πιο δύσπιστο πως η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό εν αναμονή.

Κλαίω λέμε!!! "Έχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς; Κάνε το παρακάτω τεστ..."

Τα σχόλια περιττεύουν... Δεν μας φτάνουν 60 μνημόνια και 6 αιώνες τρόικα...

Φοβερό!!! Έχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς; Κάνε το παρακάτω τεστ...
Σίγουρα κανείς δεν θέλει να το δει αυτό γιατί η αλήθεια είναι τρομακτική και η άγνοια ευτυχία, αλλά αν θέλετε να ξέρετε αν έχετε επηρεαστεί από chemtrails (αεροψεκασμοί), μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι.

ΒΙΝΤΕΟ: Του φάνηκε βουνό να μάθει να δένει τη γραβάτα... αλλά θα σώσει την Ελλάδα

Για τον Αλέξη μιλάμε ντε... δείτε το βίντεο:

Ζούμε ιστορικές στιγμές

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Από την ημέρα που προβιβάστηκα σε ενεργό πολίτη, διεπίστωσα πως η ελληνική καθημερινότητα δεν είναι παρά το περίσσευμα που αφήνουν πίσω τους οι μεγάλες ιστορικές στιγμές. Και από τη στιγμή που το συνειδητοποίησα, μπόρεσα να εξηγήσω πάρα πολλές από τις κακοτεχνίες της κοινής μας ζωής. Δεν είναι ας πούμε δυνατόν να χάνεις τον χρόνο σου με την κατασκευή πεζοδρομίων ή με τα ωράρια των μέσων μεταφοράς, όταν ξέρεις πως στην πραγματικότητα η χώρα οφείλει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του διαρκούς ραντεβού με την Ιστορία.

Ττο indymedia είναι μέσα; Δένδιας: "Να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της βίας από το γιαούρτι μέχρι τη βόμβα"

«Χιλιάδες ατόμων φλερτάρουν με την ιδέα μιας εσωτερικής τρομοκρατίας» είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης - Ζήτησε στοίχιση όλων των κομμάτων ενάντια σε αυτό το φαινόμενο - Αθανασίου: Τις επόμενες εβδομάδες στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Τις θέσεις τους για τη βία ανέλυσαν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Kαθημερινή: Γιατί ντρέπεται ο Αλέξης Τσίπρας

Μια βασική αρχή του lifestyle διαφεύγει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον κάνει να ντρέπεται, όπως εξηγεί ο Φαληρεύς στη στήλη του σήμερα, με αφορμή και την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τζαμτζής ξέχασε το μικρόφωνο και είπε τη λέξη από "μ"

Ένα... ατύχημα είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή, για την άρση της ασυλίας των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Τζαμτζής "ξέχασε" ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και είπε...

Δεν έχει πάτο η ηλιθιότητα Καψή: Παρακαλάει και σήμερα τους καταληψίες αντί να ζητήσει από Δένδια να ξεβρωμίσει τον σταύλο που κατάντησαν την Αγ. Παρασκευή…

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο υφυπουργός (τον κρούει στους πολίτες αντί για την κεφάλα του;), υπεύθυνος για τα θέματα της Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, για το αν θα μπορέσει να καλυφθεί επαρκώς η Ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σκυλακάκης (με λίγη σάλτσα για παπαριά): Ό,τι θέλετε να μάθετε για τα χρέη των κομμάτων

παπαριά κολλάει πχ. στο ότι του Σκυλακάκη του φταίει ότι η ΝΔ μετέφερε ετεροδημότες επειδή δανειζόταν ενώ αυτός δεν μπορούσε να το κάνει... λες κι αν μπορούσε θα ήταν κυβέρνηση και θα μας είχε λύσει όλα τα προβλήματα... Αντί να προβληματιστεί για το ότι όσες φορές μετρήθηκαν οι φιλελέδες πέρασαν κάτω από τον πήχη που είναι στο ύψος του αστραγάλου, κάθεται στο παχυλό μισθό των 25.000 μηνιαίως, που του εξασφάλισε η Ντόρα και του φταίνε οι άλλοι...]

Όσοι ανακάλεσαν στη μνήμη τον πρωτότυπο τίτλο του φιλμ του Γούντι Άλεν, θα με συγχωρέσουν να τους ζητήσω να αφήσουν τους αυτονόητους συνειρμούς και συσχετίσεις που προκύπτουν από τον τίτλο, γράφει ο πρόεδρος του κόμματος Δράση και ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης.
Και συνεχίζει στο άρθρο του ο κ. Σκυλακάκης, το οποίο δημοσιεύτηκε στην Athens voice και εμείς αναδημοσιεύουμε από την προσωπική του ιστοσελίδα:

Φασίστας ο Τσίπρας! Κάνει πλάτες στη ΧΑ! Ποιοι βουλευτές απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των έξι της ΧΑ [λίστα]

[Εντάξει ο Σαμαράς είναι φασίστας και δεν πήγε να ψηφίσει γιατί τα έχει βρει με τη ΧΑ... αλλά κι ο Τσίπρας ή η Παπαρήγα; Αφιερωμένο στους μίζερους αντιφασίστες που κάνουν την τρίχα τριχιά και ερμηνεύουν τυχαία γεγονότα... όπως τους βολεύει]

Πολλές απουσίες καταγράφηκαν στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των έξι της ΧΑ. Εκτός από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Νίκου Μιχσαλολιάκου που αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη Βουλή απουσίαζαν τέσσερις από τους έξι πολιτικούς αρχηγούς, καθώς και αρκετοί βουλευτές.

Οι ατάκες του Διογένη του Κυνικού, του πρώτου αναρχικού τρολ της ιστορίας

Αναρχικός στη σκέψη και την πράξη, κοσμοπολίτης που γύριζε αδέσποτος εντός και εκτός Αττικής, μα πάνω απ' όλα φιλόσοφος performer με απαράμιλλο ταλέντο στην πανηγυρική γελοιοποίηση και διάλυση κάθε αξίας και θεσμού της οργανωμένης κοινωνίας...

Η Google αναβαθμίζει τους χάρτες

Η αμερικανική εταιρεία Google προχώρησε στην αναβάθμιση των εκδόσεων των χαρτών της και της εφαρμογής YouTube για «έξυπνες» συσκευές που «τρέχουν» με λειτουργικό iOS.

Συγκεκριμένα, οι χάρτες της Google θα παρέχουν στους χρήστες...

ΒΙΝΤΕΟ: Άρση ασυλίας έξι βουλευτών της ΧΑ-Ποιοι δεν ψήφισαν υπερ

Υπέρ της άρσης ασυλίας των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλο, Ε. Μπούκουρα, Γ. Γερμενή, Η. Παναγιώταρου, Η. Κασιδιάρη και Χρ. Αλεξόπουλο αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ψηφοφορία ψήφισαν 247 βουλευτές.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα...

Εύσημα Σαμαρά στις Ένοπλες δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του πρωθυπουργού η άσκηση πυρπολητής

Τα εύσημα στις ένοπλες δυνάμεις έδωσε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της ασκήσεως των Ενόπλων Δυνάμεων «πυρπολητής» που πραγματοποιήθηκε στα νότια της νήσου Δοκός. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς ωστόσο ο πρωθυπουργός την παρακολούθησε με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος

ΑΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑΜΕΕΕΕ!! Προσαγωγή 10 μαθητών του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας στην αστυνομία!

Κατηγορούνται μετά από μήνυση του σωστού διευθυντή!

Δέκα μαθητές του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας το οποίο τελεί υπό κατάληψη, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, εντός του προαυλίου χώρου του σχολείου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν στο Αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας, οι Διευθυντές του ΕΠΑΛ αλλά και του ΙΕΚ τα οποία συστεγάζονται.

Άγριος καυγάς Άδωνι – Προέδρου Εργαζομένων Ευαγγελισμού

Η απεργία των εργαζομένων στα Δημόσια νοσοκομεία που γίνεται για να μην κλείσουν άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα και κλίνες φέρνει στα άκρα τις δύο πλευρές.

Σε άγρια κόντρα εξελίχθηκε τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου του σωματείου εργαζομένων Ευαγγελισμού Ηλία Σίωρα.

άνοιξαν τα κοντέινερ του Πάλλη: ένα αντιαεροπορικό του 40 και μια Σεβρολέτ τα ευρήματα

Σημειώστε ότι ο ίδιος είχε δηλώσει πως τα κοντέινερ περιείχαν μουσειακά είδη-Το αντιαεροπορικό του 40 ήταν λυμένο άρα αλλού πρέπει να ψάξουν για τα όπλα που λένε ότι έχει...

Εκτός από τα πυροβόλα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη στον Πειραιά, οι αρχές βρήκαν και ένα αντιαεροπορικό όπλο αλλά και ένα αυτοκίνητο σεβρολέτ στα δύο εμπορευματοκιβώτια που συνδέονται με τον επιχειρηματία, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Bασιλική Φεγγούλη, η νεότερη δήμαρχος της Ευρώπης βασιλεύει στα ...Αγραφα Ευρυτανίας [εικόνες]

Η μόλις 26 ετών Βασιλική Φεγγούλη είναι η νέα δήμαρχος στην περιοχή των Αγράφων και η νεότερη στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μετά την αργία στην οποία τέθηκε ο μέχρι πρόσφατα δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης.

Κόρη πολύτεκνου ιερέα με τέσσερα αδέρφια, έχει σπουδάσει θεολογία και είναι κατηχήτρια, ενώ μεγάλωσε με αγάπη για τον Θεό και τον συνάνθρωπο κι ένιωσε ότι έχει ηθική υποχρέωση να βοηθήσει τους συνανθρώπους της μέσα από την πολιτική.

Η Φινλανδή που έδωσε ένα «σκαστό» φιλί στον Στουρνάρα

Οι Έλληνες υπουργοί Οικονομικών από τα τέλη του 2009 και μετά... δεινοπαθούν στις συνεδριάσεις του Eurogroup. Ανάλογη δοκιμασία πέρασε και ο Γιάννης Στουρνάρας, το βράδυ της Δευτέρας, αν και όπως λένε συνεργάτες του έχει περάσει πολύ πιο δύσκολες νύχτες εκεί.

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται και κάνει συνεχείς κωλοτούμπες

"Ενώ εμείς πιστοι στα ίδια, εδώ και 100 χρόνια" ξέχασε να πει

Την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε εκ νέου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος τόνισε πως «εάν μιλάμε για εναλλακτική λύση πραγματικής συνεργασίας και συμμαχίας, προφανώς αυτό που απαντάμε είναι ότι δεν υπάρχουν σε επίπεδο πολιτικών δυνάμεων τέτοιες»

Εγκληματική οργάνωση: Δεκάδες κατηγορούμενοι ΣΥΡΙΖΑίοι στη δικογραφία χιλιάδων σελίδων για Σκουριές

Δεκάδες κατηγορούμενοι περιλαμβάνονται στη δικογραφία 3.000 σελίδων που έχει σχηματίσει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χαλκιδική, με αφορμή την επένδυση για εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Αντίδραση Αμβρόσιου για φυλλάδιο περί… ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση προέβει πριν από λίγο η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων, σχετικά με ένα φυλλάδιο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδύκτιο και απεικονίζει τον Εσταυρωμένο με κομμουνιστικό σφυροδρέπανο.

ΑΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ! Επέμβαση ΜΑΤ σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας

Να δούμε όμως να κλείνει και κανα indymedia έτσι κ. Δένδια;

Επέμβαση της Αστυνομίας έγινε περίπου στις 5 τα ξημερώματα σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, με έδρα στη Χαλκίδα, που τελούσε υπό κατάληψη για περίπου ένα μήνα.

Επιτέλους! Στο εμπόριο το ποτό-αντίδοτο για τους ψεκασμούς!

Το «Anti-Psek Mix» εξουδετερώνει την επίδραση των χημικών ουσιών του αεροψεκασμού, που προκαλούν υπακοή, εμμονή στη λογική και μια σειρά άλλων νεοταξικών συμπτωμάτων, χάρη στην διεγερτική ουσία «Ξυπνατερίνη»

Οι Θεσσαλονικείς θα ΄χουν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον πήχη πάνω απ' τον Μπουτάρη! Κρείττον… η δημαρχία

​Ενδιαφέρον για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης. Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες διατηρεί σχέσεις με το...

Τώρα και σε φυλλάδα! από ειδικό χαρτί εναντίον των αεροψεκασμών!

Την τυλίγετε σε σχήμα περικεφαλαίας, τη φοράτε στο κεφάλι και κάθεστε κάτω απ' το ψεκαστικό άφοβα...

Όπως αποκαλύπτει το site typologies.gr, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η εφημερίδα...

Τιμές πετρέλαιου θέρμανσης σε ολόκληρη τη χώρα – Πώς πέφτει στα 85 λεπτά το λίτρο

Τον πίνακα με τις τιμές λιανικής του πετρελαίου θέρμανσης σε ολόκληρη τη χώρα παρουσιάσει το fpress.gr. Πρόκειται για τις πρώτες τιμοληψίες που έγιναν μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης. Οι τιμές από 190 πρατήρια σε όλους τους νομούς της χώρας δείχνουν ότι η σεζόν ξεκινάει με ένα εύρος τιμών το οποίο κυμαίνεται από 1,24 έως 1,45 ευρώ ανά λίτρο. Δείτε πώς μπορείτε να ρίξετε την τελική τιμή κάτω από τα 90 λεπτά το λίτρο.

Έφοδος στο Α.Τ. Χαλκίδας: Χειροπέδες σε αστυνομικό- Βρέθηκαν ναρκωτικά, φλόμπερ και λαθραία τσιγάρα

Αιφνίδια έφοδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας πραγματοποίησε η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή

Συνελήφθη ένας αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών δισκίων.

ΣΤΟΚΟΣ με περικεφαλαία ο Μαζιώτης... Δείτε τι τον πρόδωσε! 1,5 η λεία από τις ληστείες που έκανε ο αναρχικός του κ@λου

Σε επιφυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με ένα πιθανό τρομοκρατικό «χτύπημα» του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη, το οποίο μάλιστα φέρεται να έχει ως στόχο σημαντικό οικονομικό ή πολιτικό πρόσωπο.

Ποιοι είναι στην ομάδα του Μαζιώτη

«Χειρότερος του ΓΑΠ! Δε λέει απλά "Λεφτά υπάρχουν" αλλά... "ελάτε να τα φάτε"»

Την άποψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, με το «λεφτά υπάρχουν» ήταν «παιδί της πρώτης δημοτικού μπροστά σε αυτά που λέει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας», εξέφρασε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Γιατί ο Σαμαράς επέλεξε Πρετεντέρη αντί Χατζηνικολάου

Την προσεχή Δευτέρα, ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση από τον Ιούνιο του 2012 όταν και ανάλαβε την Πρωθυπουργία. Και η συνέντευξη αυτή θα δοθεί στον Γιάννη Πρετεντέρη του Mega, στο δημοσιογράφο δηλαδή που καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύοντας στα στελέχη του να συμμετάσχουν στην εκπομπή του.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, δεν επέλεξε τον Πρετεντέρη στη λογική...

Έλεος βλάκες ψεκασμένοι!! Σάλο δεν προκαλούν τα βίντεο με τις γοργόνες, αλλά τα σαλεμένα σας μυαλά! ΒΙΝΤΕΟ

Άντε πάλι θα μας γκαστρώσουν πάλι με τις μαϊμού γοργόνες. "Μα το Animal Planet έδειξε ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει την ύπαρξή τους" θα πει ο Ελληναράς που τον ψεκάζουν και τον μπριζώνουν οι ηλίθιοι της ενημέρωσης

Ναι ρε βλάκα έδειξε, αλλά αν ψάξεις λίγο θα δείς ότι...

Ποιος υπουργός κυκλοφορεί με αυτό το απίστευτο μπλε hands free;

Το γέλιο της αρκούδας, χωρίς να ενοχλείται ο ίδιος, πέφτει σε όλες τις συσκέψεις που συμμετέχει ο υπουργός...

Κι όμως υπάρχουν κι αυτοί οι επιχειρηματίες-Σαράντης: Κλείνει το εργοστάσιο στη Ρουμανία και μεταφέρει την παραγωγή στην Ελλάδα

Το κλείσιμο του Ρουμάνικου εργοστασίου παραγωγής κρεμικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας ELMIPLANT, BIOTEN, KOLASTYNA και τη μεταφορά της παραγωγής στο εργοστάσιο των Οινοφύτων στην Ελλάδα αποφάσισε ο όμιλος Σαράντη. Η εν λόγω μεταφορά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναμένεται να ολοκληρωθεί στο Α’ τρίμηνο του 2014.

Ο Σβαρτσενέγκερ στον τάφο του Φράνκο!

Ο αμερικανός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης στην αμερικανική πολιτεία Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επισκέφτηκε το μαυσωλείο του θανόντος δικτάτορα της Ισπανίας Φρανθίσκο Φράνκο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος μιας ένωσης η οποία προασπίζεται το αμφιλεγόμενο μνημείο σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποδοκιμάστηκε η Ρεπούση σε εκδήλωση για τη διαθεσιμότητα... τόλμησε και τους είπε να ανοίξουν τα παν/μια

Σε εκδήλωση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Το μέτρο της διαθεσιμότητας και οι συνέπειές του για το δημόσιο Πανεπιστήμιο και την κοινωνία», βρέθηκε η βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία αποδοκιμάστηκε όταν υποστήριξε ότι τα πανεπιστήμια θα πρέπει να μείνουν ανοιχτά.

Πώς τα τουρκικά σήριαλ καταφέρνουν να «τρυπώνουν» στις κοινωνίες όπου προβάλλονται και να τις αλλάζουν

Είναι γνωστό ότι τα τουρκικά σίριαλ έχουν εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ασία.

Αυτό που παραμένει ανεξερεύνητο είναι πώς αυτά καταφέρνουν να διεισδύουν στην κοινωνική και θρησκευτική πραγματικότητα των μουσουλμάνων γυναικών, ιδίως του αραβικού κόσμου, και να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι ίδιες τον εαυτό τους, υποστηρίζοντας τη συζήτηση για τα γυναικεία δικαιώματα, σε χώρες που κάτι τέτοιο φαντάζει εξωπραγματικό.