05 Νοεμβρίου 2013

Η Λαρισαία Μίκα Παυλάκη, πρωταθλήτρια του Belly Dance, ξελόγιασε τους Γερμανούς με το χορό της [εικόνες&βίντεο]

Μπορεί στην Ελλάδα ο χορός οριεντάλ ή αλλιώς Belly Dance, να θεωρείται για λίγους, ωστόσο η Ελληνίδα Μίκα Παυλάκη βρέθηκε στο επίκεντρο του Βερολίνου, κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό.

Στο αντάρτικο ο Γιωργάκης... (VIDEO)

Ένα "όχι" στο άρθρο 18 δημιουργεί εξελίξεις

Εξελίξεις δρομολογεί η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου από τα ταξίδια του αφού συνοδεύτηκε με ένα βροντερό «Όχι» στην τροπολογία για τις αδειοδοτήσεις ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Καταδίκη του μουφτή Ξάνθης για παράβαση καθήκοντος

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης στον διορισμένο από το ελληνικό κράτος, μουφτή στην Ξάνθη Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου, ο οποίος κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος.

Αρχίζουν τα μαθήματα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από τη Δευτέρα- Στην ίδια κατεύθυνση το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστρέφουν στα αμφιθέατρα οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από τη Δευτέρα, καθώς η γενική συνέλευση των καθηγητών αποφάσισε την έναρξη των μαθημάτων, προκειμένου να μη χαθεί το εξάμηνο. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στο Συμβούλιο του Ιδρύματος και τον πρύτανη.

NEO BINTEO ΣΟΚ! ΟΛΗ Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ!!

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μόνο που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τη στιγμιαία βιαιότητα και τις φρικτές εικόνες που ακολουθούν. Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβάνεσαι αυτό που δε μπορείς να κατανοήσεις. Το ανελέητο μίσος που έχει φωλιάσει στις ψυχές νέων ανθρώπων. Καταρρέουν όλα τα σενάρια και οι φλυαρίες περί αποσταθεροποίησης και άλλων συναφών.

Ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η παρέα το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά να γλυτώσει....

ΒΙΝΤΕΟ-"Γιατί πέταξα κέρματα στον Τόμσεν"... Μήπως γιατί είσαι λίγο γκάου;

"Δεν ήθελα να βλάψω τον Πολ Τόμσεν, ήθελα να του στείλω το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο", δήλωσε ο πολίτης που πέταξε κέρματα προς τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ κατά την είσοδό του στο υπουργείο Οικονομικών.


Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Δεύτερη γενιά Σέχτας βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τη διπλή δολοφονία

Μεταξύ όσων συμμετείχαν σε ένοπλες ενέργειες για τις οποίες υπήρξε ανάληψη ευθύνης από τη «Σέχτα Επαναστατών» αναζητάει η Αντιτρομοκρατική τους δράστες της διπλής δολοφονίας μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

ΤΩΡΑ-Ο Γλέζος στο νοσοκομείο

Πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και αποφασίστηκε να...

Επειδή θίχτηκαν από το "εγκληματική οργάνωση", σε ποιο κόμμα είπαμε είναι αυτός: "Να παραμείνει η ποινή του Μαντέλη"

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας πρότεινε σήμερα στο Ποινικό Τμήμα να απορριφθεί η αίτηση του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη, με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που του επέβαλε τριετή φυλάκιση με τριετή αναστολή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες το διάστημα που είχε πάρει ως χορηγία από τη Siemens το ποσό των 450.000 μάρκων.

SdZ: Ο Σαμαράς έχει τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη- Θα μετάσχει στη Συνάντηση Ηγετών

Στη Γερμανία θα βρεθεί στις 23 Νοεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς προσκεκλημένος της Süddeutsche Zeitung για την ετήσια "Συνάντηση Ηγετών", που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα.

Ως τον ηγέτη με τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά η Sueddeutsche Zeitung. Μάλιστα, επισημαίνοντας πως «πρόσφατα σημείωσε καταπληκτικές επιτυχίες» στον τομέα, σχετικά με τον προϋπολογισμό και την ανάπτυξη, η γερμανική εφημερίδα προετοιμάζει το έδαφος για τη συμμετοχή του Ελληνα πρωθυπουργού στη «Συνάντηση Ηγετών».

ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ALERT!! Ανέκδοτο η Ολυμπιακή φλόγα, έχει σβήσει 44 φορές- «Ευτυχώς δεν είχε τέτοια δάδα ο Προμηθέας», λένε οι Ρώσοι

Είναι η μεγαλύτερη Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία της ιστορίας, αφού θα καλύψει 65.000 χιλιόμετρα. Εχει περάσει από το Βόρειο Πόλο, θα φτάσει στο διάστημα, αλλά υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια: η Ολυμπιακή φλόγα επιμένει να σβήνει. Με τέτοια συχνότητα, που πλέον έχει γίνει ανέκδοτο στη Ρωσία.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Η Αργεντινή ξανά στα πρόθυρα της χρεοκοπίας - Τα μαθήματα για την Ελλάδα

Δώδεκα χρόνια μετά το κραχ του 2001, η χώρα βρίσκεται και πάλι στα πρόθυρα του χάους.

Στις μερικές βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου στην Αργεντινή, το κόμμα της προέδρου Κίρτσνερ σημείωσε σαφή υποχώρηση, χωρίς πάντως να χάσει τον έλεγχο του κοινοβουλίου. Όπως όλα δείχνουν, το ρεύμα του «κιρτσνερισμού» πλησιάζει προς το τέλος του. Δώδεκα χρόνια μετά το κραχ του 2001, η χώρα βρίσκεται και πάλι στα πρόθυρα του χάους.

Η Μέρκελ ενδιαφέρεται και για τη διαφορά Ελλάδος - ΠΓΔΜ στο ζήτημα της ονομασίας - Τι είπε στον Νίμιτς

Για τις συνεχιζόμενες διπραγματεύσεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ενημερώθηκε η Ανγκελα Μέρκελ από τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς σε σύντομη συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο.

Süddeutsche Zeitung: Κύπρος, το νησί των κατασκόπων

Σύμφωνα με την εφημερίδα η βάση παρακολούθησης βρίσκεται στα ανατολικά της Κύπρου, ακριβώς δίπλα στην Πράσινη Γραμμή μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και των Κατεχόμενων


Για «νησί των κατασκόπων» κάνει λόγο δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, αναφερόμενο σε παρακολουθήσεις και υποκλοπές δεδομένων από βάση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (GCHQ) στον Άγιο Νικόλαο Κύπρου.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΕΕ! Κολλητή του Αρβανιτόπουλου το λαμόγιο που πιάστηκε με τη μίζα στο χέρι [έγγραφο]

Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανίτοπουλου ήταν αποσπασμένη η υπάλληλος του Οίκος Ναύτου που φέρεται να... καταλήστευσε το συγκεκριμένο Ταμείο, οργανώνοντας την κομπίνα του ενός εκατ. ευρώ που έγινε γνωστή την Παρασκευή όταν και συνελήφθησαν τα έξι μέλη του κυκλώματος.

ΧΡΕΟΣ: Μειώθηκε κατά 62 δισ. ευρώ το 2012

Ο απόλυτος αριθμός του εθνικού χρέους από 365 δισ. ευρώ μειώθηκε κατά 62 δισ. ευρώ δήλωσε ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Καραβοκύρης, παραδίδοντας νωρίτερα στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την ετήσια έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον ισολογισμό και απολογισμό του 2012.

Κουτσοί στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα: Και βρετανικές παρακολουθήσεις στο Βερολίνο;

Το κέντρο παρακολούθησης στην αμερικανική πρεσβεία του Βερολίνου φαίνεται ότι δεν είναι το μοναδικό στη γερμανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την Independent, και οι Βρετανοί διατηρούν ένα κέντρο κατασκοπείας.

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του 29χρονου

Σταθερά βελτιούμενη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Πλωτό «νησί» απειλεί τις ΗΠΑ!

Αυτό το περίεργο νησί έχει το μέγεθος του Τέξας και φτιάχτηκε από πέντε εκατομμύρια τόνους συντρίμμια - Διασχίζει τον ωκεανό από την ημέρα που χτύπησε το φονικό τσουνάμι

Ένα πλωτό νησί στο μέγεθος του Τέξας διασχίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό και κατευθύνεται προς τις δυτικές ακτές της Αμερικής ως αποτέλεσμα του καταστροφικού τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Ολο το βίντεο της εκτέλεσης των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου όπου εκτελέστηκαν οι δύο Χρυσαυγίτες την Παρασκευή στις 19:05. Στο βίντεο απεικονίζεται καρέ καρέ η επίθεση των δύο ενόπλων που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο Φουντούλη και Καπελώνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα.

Κανέλλη προσπαθεί να κάνει γαργάρα ότι ζητούσε τον θάνατο των ΧΑυγιτών

Αφού δεν υπάρχει εισαγγελέας να την καλέσει, τώρα λέει "εγώ δεν είπα ΧΑυγίτης δεν θα μείνει, είπα φασίστες" θέλοντας να πει ότι δεν εννοούσε τους ΧΑυγίτες τους οποίους όμως μέχρι τώρα πάντα αποκαλούσε φασίστες... Δείτε το βίντεο νηστικοί... γιατί μπορεί να ξεράσετε με την πατσαβούρα:

ΒΙΝΤΕΟ: Η... σπεσιαλιτέ του ΠΑΟΚ

Παραπάνω από τα μισά γκολ του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν έχουν προέλθει από στημένες φάσεις.

Δώδεκα από τα είκοσι γκολ του ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague και τρία από τα έξι στο Europa League έχουν προέλθει από κόρνερ, φάουλ και πέναλτι.

ΦΩΤΟ: Δημοσιογραφία για το πέος... από παπαγαλάκια

Ο Βασίλης Χιώτης γνωστό παπαγαλάκι, παρατρεχάμενος και ταϊσμένος από τον Ρουσόπουλο και ο συλληφθείς από το FBI για το σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ στις ΗΠΑ, Αποστόλης Ζουπανιώτης, έχουν στήσει κουβεντούλα και κάνουν πλακίτσα με τον πίνακα "Η Ελλάς ευγνωμονούσα" που είχε εξαφανίσει ο ΓΑΠ και επανέφερε ο Σαμαράς στο Πρωθυπουργικό γραφείο... φυσικά είναι τόσο άσχετοι οι στόκοι που δεν ξέρουν περί ποιου πίνακα πρόκειται...

Θαυμάστε διάλογο παπαγάλων που κάνουν και τους δημοσιογράφους τρομάρα τους:

BINTEO: Φαήλος ξεκοκκαλίζει την "επαναστατική" αριστερά

Από τη χθεσινή εκπομπή του enikos:

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν υπάρχει λέμε!! Πανικός στο πρωινό όταν η ταλαίπωρη πήρε θέση για αποτρίχωση μπικίνι...

Δείτε τι έγινε την ώρα της αποτρίχωσης!

Αποτρίχωση μπικίνι θέλησαν να παρουσιάσουν στο Πρωινό και η κατάσταση ξέφυγε...

Όταν το μοντέλο γύρισε ανάποδα και γονάτισε...

Με μια γελοιογραφία επέλεξε ο Γιώργος Μουρούτης να σχολιάσει τον Αλέξη Τσίπρα στο Twitter.

Ακολουθεί το σχόλιο που έκανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

Συμφωνία στο ποδόσφαιρο μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων

Σύμφωνα με έγγραφο που υπεγράφη, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα είναι η Υπεύθυνη Αρχή για την οργάνωση, τη διαχείριση και τον έλεγχο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο, αλλά και τις διεθνείς ποδοσφαιρικές δραστηριότητες εντός αυτής.

Σύγκρουση αεροπλάνων στα 12.000 πόδια -Βίντεο που κόβει την ανάσα [βίντεο]

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι συγκλονιστικές στιγμές της σύγκρουσης στον αέρα, δύο ιδιωτικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ, που κατέγραψαν καρέ-καρέ οι κάμερες που ήταν τοποθετημένες στα κράνη των αλεξιπτωστικών, οι οποίοι επέβαιναν στα αεροπλάνα.

Πατέρας Φουντούλη: Mήνυμα στην οικογένεια Καπελώνη μέσω Facebook


«Θέλω να εκφράσω μέσα από την ραγισμένη καρδιά μου τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του Μανώλη Καπελώνη για τον άδικο χαμό του παιδιού τους, φίλου και αδερφού του Γιώργου μας που τόσο άνανδρα τους στέρησαν την ζωή. Δεν μπορώ να απαλύνω τον μεγάλο πόνο σας γιατί μας πνίγει ο δικός μας.

ΦΩΤΟ: Μαδρίτη-Xρυσαυγίτες εισέβαλαν σε Πανεπιστήμιο


Εισβολή 15 περίπου ατόμων, που φώναζαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.


Πάγκαλος: Κυριλέ ηθοποιός, δημαγωγός και ψηθοφήρας ο Τσίπρας - Ποιά είναι τα Λαφαζάνια...

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM.
«Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτά που έλεγε πριν είναι ειλικρινή ούτε αυτά που λέει τώρα έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Πρόκειται απλώς για δημαγωγικές υποθέσεις και συμπεριφορές. Έχει γίνει κυριλέ ο κ. Τσίπρας και επειδή έχει γίνει κυριλέ, λέει το εξής απλό, στο βαθμό που το μυαλό του μπορεί να κάνει αναλύσεις:

Δένδιας: Όποιος έχει στοιχεία για παρακολουθήσεις, να τα υποβάλει στον εισαγγελέα

Δεν συντρέχουν λόγοι διερεύνησης για την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, διότι το εμπλεκόμενο αστυνομικό προσωπικό ενήργησε εντός των υπηρεσιακών του καθηκόντων και υποχρεώσεων, όπως προκύπτει από έγγραφες απαντήσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια οι οποίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή μετά από ερωτήσεις για τις διαρροές προϊόντων παρακολούθησης συνομιλιών μελών της Χρυσής Αυγής.

Επέστρεψε το Γιωργάκι για να καταψηφίσει πρόταση της κυβέρνησης

Στο Κοινοβούλιο επιστρέφει, μετά από καιρό, ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για παράταση της προσωρινής άδειας στα τηλεοπτικά κανάλια, ματαιώνοντας ουσιαστικά το διαγωνισμό αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης.

Που θα βρει μωρέ στόκε Σγουρέ 20 εκ. να τα δώσεις στην ΑΕΚ; Πόσο μαλ@κες τους περνάς;

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Πέτρου Παππά, συνοδεία Κ. Κοτσάτου, με τον Περιφερειάρχη Ατικής Γ. Σγουρό ολοκληρώθηκε και το μήνυμα που βγήκε ήταν το εξής: "Τα έργα για το γήπεδο ξεκινάνε σύντομα'!

Ο Μουρούτης για τον πόνο που μοίρασε ο Σαμαράς με το «free wi-fi»

Φυσικά ο πόνος οφείλεται στο ότι δεν το εξήγγειλαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλλά τους πρόλαβε ο Σαμαράς που θα το κάνει και έργο...

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, απάντησε με ανάρτησή του, νωρίτερα στο Facebook, στις πίκρα που βγάζουν οι μίζεροι ακούγοντας την υπόσχεση του πρωθυπουργού, κατά την χθεσινοβραδινή συνέντευξή του, ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ.

Ιδού τι έγραψε νωρίτερα:

Οι "Αετοί" πεθαίνουν στον αέρα...

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του κόντρα στην Μπενφίκα απόψε στο Καραϊσκάκη και με νίκη σχεδόν κλειδώνει την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι αερομαχίες θα κρίνουν τον αγώνα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Μούγγα τα παπαγαλάκια: Κατά 24% ξεπέρασαν τους στόχους τα έσοδα τον Οκτώβριο... για 4ο συνεχόμενο μήνα

Τα στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους ενισχύουν την εκτίμηση ότι το 2013 θα κλείσει με πρωτογενές πλεόνασμα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον Οκτώβριο τα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κινήθηκαν πολύ καλύτερα από τους στόχους.

To "χάος" στο γραφείο Σαμαρά δείχνει ότι το χρησιμοποιεί

Σε αντίθεση με άλλα πρωθυπουργικά γραφεία που θαυμάζονται για τις... καθαρές επιφάνειές τους, το συγκεκριμένο του Αντώνη Σαμαρά, έτσι όπως το είδαμε στη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του, είναι κατάφορτο από χαρτιά και αντικείμενα. Κάτι που δείχνει πως δεν είναι... διακοσμητικό έπιπλο.

Ο Mιχάλης Ιγνατίου ξεφτιλίζει τον Πάγκαλο: Να σταματήσει να περιφέρεται στα ΜΜΕ σαν «αρκούδα» στα πανηγύρια

Χωρίς αμφιβολία, η ιστορία θα γράψει τα έργα και τις ημέρες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου. Εχει να επιδείξει μία «λαμπρή» καριέρα -πλήρη σε λάθη- που κόστισαν στη χώρα, με αστεία και ανέκδοτα με τα οποία γελά μόνο ο ίδιος, με φραστικές «ρουκέτες» που έχουν στόχο «συντρόφους» του και αντιπάλους, τους οποίους στη συνέχεια υπηρετεί, γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου σε άρθρο του στο Έθνος, αποδομώντας πλήρως τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου:

Σαμαράς: Πριν από 25 μέρες, πήρα το αυτοκίνητο, μόνος, πήγα στο Λουτράκι και...

Μια παρόρμηση – ή, μήπως, μια εσωτερική ανάγκη- έκανε τον πρωθυπουργό ένα πρωί να αφήσει τις σκοτούρες της διακυβέρνησης, να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει στο Λουτράκι για να νιώσει λίγο φυσιολογικός άνθρωπος, ακούγοντας το ντέρτι του κόσμου. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, στη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του.

Θα γλιτώναμε το χαράτσι στα ακίνητα εαν οι Έλληνες δεν ήταν κάφροι

ίδιος ο δημοσιογράφος που παρακάτω τα φορτώνει όλα στην ανεπάρκεια του φοροεισπρακτικού μηχανισμού να εισπράξει τα 17 δις φόρους και πρόστιμα (όχι ότι δεν φταίνε κι αυτοί), είναι ο ίδιος που μόλις το κράτος σκεφτεί να νομοθετήσει κατάσχεση καταθέσεων για όσους έχουν αλλά δεν πληρώνουν γράφει τον επικό τίτλο: «Η εφορία βάζει χέρι στους λογαριασμούς των ελληνων!!»... Κατάλαβες τώρα μαλάκ@ Ευαγγελάτε και newsit.gr πως θα γλιτώνατε το χαράτσι αν δεν μπριζώνατε τον κόσμο να τσιρίζει σε κάθε μέτρο που συμφέρει τους τίμιους και τσιμπάει τα λαμόγια;]

Πάνω από 17 δισεκατομμύρια ευρώ από φόρους και πρόστιμα αδυνατεί να εισπράξει η Εφορία, που θα ήταν υπεραρκετά για να γλιτώσουμε και το νέο χαράτσι στα ακίνητα αλλά και οποιαδήποτε συζήτηση με την τρόικα για νέα μέτρα.

Όμηροι της ανικανότητας του φοροεισπρακτικού μηχανισμού είναι οι Έλληνες πολίτες όπως προκύπτει από την αμείλικτη αλήθεια των αριθμών.

Αυτή τη στιγμή πρόσθετοι φόροι και πρόστιμα ύψους 17,376 δισεκατομμύρια ευρώ, που έχουν βεβαιωθεί και οριστικοποιηθεί από τα δικαστήρια, δεν εισρέουν στα Δημόσια Ταμεία γιατί πολύ απλά ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός δηλώνει έμπρακτα την αδυναμία του.

Προσέξτε τώρα από τι δεινά θα είχαμε απαλλαχθεί στην περίπτωση που έκαναν στοιχειωδώς την δουλειά για την οποία πληρώνονται.

- Δεν θα πληρώναμε κανένα φόρο για τα ακίνητα, ενώ τώρα θα πρέπει να βρεθούν 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ

- Δεν θα τολμούσε ποτέ η τρόικα να βάλει στο τραπέζι νέα μέτρα για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως και το χρηματοδοτικό κενό των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την διετία 2014 - 2016

Καθρέφτης της ανικανότητας είναι το ποσοστό εισπραξιμότητας.

Πως αλλιώς δηλαδή μπορεί να χαρακτηρισθεί το ότι τα δικαστήρια επιδίκασαν προς είσπραξη φόρους και πρόστιμα ύψους 17,376 δισεκατομμυρίων ευρώ και στα ταμεία μπήκαν μόλις 887,66 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει δηλαδή πως κατόρθωσαν το συγκλονιστικό ποσοστό είσπραξης του 5%.

newsit.gr

Το παχύδερμο χθες δεν έκανε εκπομπή λόγω πένθους... σήμερα τελείωσε το πένθος


Χθες δεν είδαμε την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα τρέλα». Αντιθέτως εκείνη την ώρα ήταν σε επανάληψη η εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται»!

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν προβλήθηκε η εκπομπή; Ο Θέμος Αναστασιάδης...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πολίτης Παπάρας πέταξε κέρματα στον Πολ Τόμσεν και η Λουκά κατάρες

[Να θυμίσω την υποκρισία των ηλιθίων που πανηγυρίζουν επειδή κάποιος πέταξε κέρματα μερικών ευρώ στον Τόμσεν: Την περασμένη εβδομάδα έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για κάποιον που δήθεν σήκωσε τα τελευταία 1-2 ευρώ από λογαριασμό τράπεζας για να πάρει γαλατάκι στο παιδάκι του... τόσο μαλάκ@ς μιλάμε...]

Μία ευχάριστη έκπληξη, που του δείχνει πως οι έλληνες έχουν ακόμα λεφτά για πέταμα, περίμενε τον Πολ Τόμσεν έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Ένας "αγανακτισμένος" πολίτης, που του έχει λείψει το μπούκωμα με τα δανεικά, πέταξε κέρματα κατά του απεσταλμένου του ΔΝΤ και μέλους της Τρόικα την ώρα που έφθανε στο υπουργείο, στο πλαίσιο της συνάντησης με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.Προφανώς τον πέρασε για κανα ψιλικατζή...

Κομισιόν για Ελλάδα: Ανάκαμψη 0,6% και μείωση ανεργίας στο 26% το 2014

Το 2015 η ανεργία θα διαμορφωθεί στο 24% - Το έλλειμμα στο 2% την επόμενη χρονιά

Στο 4% αναμένεται να υποχωρήσει η ύφεση το 2013 από 6,4% το 2012, ενώ ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας προβλέπεται το 2014 στο +0,6% η οποία θα παγιωθεί το 2015 στο 2,9%, σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Ιατροδικαστής για Ασλάνη: Τελικά ήταν αυτοκτονία-Πως αυτοκτόνησε

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης έδωσε σαφείς απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη στην εφημερίδα "Espresso": "Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία. Κατανάλωσε θανατηφόρα δόση φαρμάκων. Ήθελε να 'φύγει'. Υπολογίζεται ότι ο θάνατος του επήλθε αρκετές ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Ωστόσο...

Διαψεύδει η Αστυνομία τις παπαριές των ηλιθίων για κατάσχεση αλεξίσφαιρων γιλέκων της ΧΑ

Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κατάσχεση αλεξίσφαιρων γιλέκων από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, διαψεύδει η αστυνομία.

Έχουμε κι αυτή τη γαμημ@νη την κρίση: Οι Έλληνες συνεχίζουν να τα «σπάνε» στα μπουζούκια

Η Ελλάδα τελικά παρά την τεράστια οικονομική κρίση διασκεδάζει στους κιτς ναούς της παραλιακής και τα βλαχομπαρόκ μαγαζιά της Ιεράς Οδού. Αυτό πράγματι είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο, σχολιάζει η στήλη της Σίβυλλας στο Βήμα.

Φοιτητές στο Πάντειο «έχτισαν» με βιβλία την είσοδο του γραφείου του υπουργού Παιδείας [εικόνες]

Φοιτητές αριστερών παρατάξεων σε ένδειξη συμπαράστασης στους διοικητικούς υπαλλήλους του Παντείου για το θέμα της διαθεσιμότητας, αποφάσισαν να «χτίσουν» με βιβλία την είσοδο του γραφείου του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στο Πανεπιστήμιο.

ΒΙΝΤΕΟ-"Από εξολοθρευτής...Βασιλάκης Καΐλας ο Κασιδιάρης"

Σκληρή κριτική στον Ηλία Κασιδιάρη άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μυστήρια η μουγγαμάρα του indymedia

[Το εντυπωσιακότερο όλων είναι η μούγγα των αριστεροφασιστών στα social media... η σιωπή τους, ενώ άλλες φορές απειλούσαν με επανάσταση, είναι ένδειξη ότι το έκλεισαν μόνοι τους!]

«Σιωπή» επικρατεί στη γνωστή ιστοσελίδα athens.indymedia.org και δεν έχει γραφεί τίποτα για τη δολοφονία των οπαδών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, από τη μέρα που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, η ιστοσελίδα έχει «πέσει» και η λειτουργία της δεν έχει αποκατασταθεί ούτε για μερικές ώρες της ημέρας.

Τι είπε ο Hλίας Κασιδιάρης στον Τράγκα για τις δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής; [video]

Αποκαλυπτικός ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Γιώργο Τράγκα για τις δολοφονίες των δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Θεσσαλονίκη: Κέντρο φυσικοθεραπείας είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής

Αντί για θεραπευτικές συνεδρίες... πήγαιναν για ερωτικές συνευρέσεις! Ενα μεγάλο μυστικό, το οποίο ωστόσο αποκαλύφθηκε, φαίνεται πως έκρυβε καλά ένας 40χρονος άνδρας, στη Θεσσαλονίκη. Σε διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε στην καρδιά της πόλης και στεγάζεται εργαστήριο φυσικοθεραπείας λειτουργούσε παράνομα οίκος ανοχής, όπου έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, εκδίδονταν επ' αμοιβή 25χρονη.

Ο Ζουράρις έκανε κόμμα με επικό όνομα και επιδιώκει κατάληψη της εξουσίας

«Θέλουμε κατάληψη εξουσίας, οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν γελοίο» δηλώνει ο γνωστός διανοούμενος, πολιτειολόγος και συγγραφέας Κώστας Ζουράρις ως επίτιμος πρόεδρος του κόμματος με το χαρακτηριστικό όνομα...

Το free wi-fi του Σαμαρά βραχυκύκλωσε τους αριστερούς και έβγαλε στη χώρα την υποκρισία τους

[Eιρωνεύονται οι Παπαδημούληδες ("πεινάμε και το free wi-fi μας μάρανε") αλλά την καφετέρια τη διαλέγουν ανάλογα με το αν έχει wi-fi... ]

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi

Αίσθηση προκάλεσε η υπόσχεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για δωρεάν wi-fi
σε ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, ο πρωθυπουργός μεταξύ μνημονίων, ανεργίας και κρίσης είπε ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Βορίδη - Δούρου

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Μάκη Βορίδη και της Ρένας Δούρου, μιλώντας στο πολιτικό πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 για την οικονομική πολιτική.