29 Νοεμβρίου 2013

Παρέμβαση εισαγγελέα για το δημοσίευμα του Παπαγιάννη περί επικείμενου «κουρέματος» καταθέσεων

Tη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το δημοσίευμα του blog fimotro, του γνωστού Παπαγιάννη περί επικείμενου «κουρέματος» καταθέσεων στην Ελλάδα, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου .

Το εντυπωσιακό βίντεο της νυχτερινής άσκησης στον Έβρο (VIDEO)

Εκπληκτικές εικόνες από τη χθεσινή άσκηση των αρμάτων

 Επειδή «μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ένα πραγματικά εντυπωσιακό – επτάλεπτης διάρκειας – βίντεο από τη χθεσινή νυχτερινή άσκηση «Νυχτερινή Αστραπή 2013» στον Έβρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξέρει γιατί κλαίει ο Προέδρας: Με τον Γεωργιάδη μιλάω με τον Βορίδη όχι

[Ο Γιώργαρος ξέρει ότι ο Μάκαρος θα γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός της ΝΔ και γι αυτό φρικάρει στο άκουσμα του ονόματός του] 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επικοινωνεί με τον Άδωνι  Γεωργιάδη όχι όμως με τον Μάκη Βορίδη. Αυτό δήλωσε στο Action24 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αστέρας Βουλιαγμένης: Έμειναν τρεις οι "μνηστήρες". Έξι προσφορές για το λιμάνι της Χίου

Τρεις ενδιαφερόμενοι προχωράνε τελικά στην επόμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του Αστέρα.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., έγινε την Παρασκευή (29/11) η αποσφράγιση των τεσσάρων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.»

Βίντεο: Δείτε καρέ-καρέ τη ληστεία στο ξενοδοχείο Carlton στις Κάννες με λεία 103 εκ ευρώ

Κατάφερε μέσα σε μισό λεπτό να αρπάξει κοσμήματα αξίας 103 εκατ. ευρώ – Τέσσερις μήνες μετά καμία πρόοδος στις έρευνες

Βίντεο-ντοκουμέντο έδωσαν στη δημοσιότητα οι γαλλικές αρχές, στο οποίο έχουν καταγραφεί από κύκλωμα ασφαλείας οι κινήσεις του ληστή που αφαίρεσε, τον περασμένο Αύγουστο, από την καλά φυλασσόμενη ιδιωτική πτέρυγα του ιστορικού ξενοδοχείο Carlton στις Κάννες, κοσμήματα αξίας 103 εκατομμυρίων ευρώ

ISOΝ: Κι όμως κάτι υπάρχει ακόμη

Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, τα οποία έκαναν λόγο για ολική διάλυση του ISON χθες βράδυ, η NASA ανακοίνωσε πως ίσως τελικά να επέζησε ένα τμήμα του κομήτη.

Δημοσκόπηση Metrisi: Σταθερά μπροστά η ΝΔ και ο Σαμαράς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ)

Παραμένει πρώτη η ΝΔ στη δημοσκόπηση της εταιρίας Metrisi για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, αν και με ελαφρά μειωμένη διαφορά σε σχέση με το 1,2% της προηγούμενης μέτρησης της ίδιας εταιρίας.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει προβάδισμα...

Σωστός ο Ζλάταν προς Σιόβα: «Μην μου μιλάτε και μη με ακουμπάτε γιατί θα σας γ...»!

Ένας θεός ξέρει τι είχε τραβήξει για να φτάσει στο σημείο να τους πει "μη με ακουμπάτε γιατί θα σας γαμήσ@" και να αφήσει ο Σιόβας τα ψόφια ότι άρχισε και τον έβριζε στα καλά καθούμενα!

Στις «ντίβες» δεν αρέσουν οι στενές επαφές! Δεν θέλουν καν να τους μιλάς πόσο μάλλον να τις ακουμπάς! Ένας κανόνας που επιβεβαίωσε προχθές στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ ντε Πρενς και η «πριμαντόνα» της γαλλικής ομάδας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος απέδειξε ότι η κλάση του - που κανείς δεν την αμφισβητεί - συνοδεύεται από πολλά κιλά κομπλεξισμού, διανθισμένου με «παραληρήματα μεγαλείου».

Ελλάδα 2013: Εμπόδισαν υπαλλήλους του ΕΚΠΑ να εργαστούν!

Να επιστρέψουν στις εργασίες τους επιχείρησαν μάταια το πρωί διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, ωστόσο εμποδίστηκαν από απεργούς συναδέλφους τους, όπως καταγγέλλει ο γενικός γραμματέας του συλλόγου των υπαλλήλων Δημήτρης Σακάτος.

Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό [εικόνες]

Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό. Ηταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.

«Καρφώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ η Παπαρήγα για το θέμα των φαρμάκων

Το ΚΚΕ θα κάνει αντίλογο και δεν θα υιοθετήσει τη λογική των προσωπικών χαρακτηρισμών κατά του υπουργού Υγείας, ξεκαθάρισε η Αλέκα Παπαρήγα - «Γι' αυτό σας σέβομαι ως ιδεολογικό αντίπαλο» απάντησε ο Άδωνις

Τι σκαρφίστηκε προπονητής του ΝΒΑ για να πάρει τάιμ άουτ -Η έμπνευση θα του κοστίσει 50.000 δολάρια [βίντεο]

Δαιμόνιος αποδείχθηκε ο Τζέισον Κιντ, αλλά μάλλον θα χρειαστεί μερικά μαθήματα υποκριτικής. Ο προπονητής των Μπρούκλιν Νετς σκαρφίστηκε ένα απίθανο κόλπο για να πάρει τάιμ άουτ η ομάδα του, όμως δεν το... έπαιξε καλά και τον πήραν χαμπάρι, με αποτέλεσμα να πληρώσει ακριβά την έμπνευσή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τι γίνεται όταν «εκρήγνυνται» τα σωθικά μιας νεκρής φάλαινας

Ένα άκρως αηδιαστικό βίντεο

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που το κουφάρι μιας φάλαινας «εκρήγνυται» κατέγραψαν επιστήμονες στα νησιά Φερόες στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.

Δημήτρης Τσάκας

Όπου φτωχός και η μοίρα του. Κοτζάμ Παναθηναϊκός, για να μη ξεχνιόμαστε, πριν ακόμα τα μαζέψουν να φύγουν οι πολυμετοχικοί που καταχρέωσαν την εταιρεία, έγινε παιχνιδάκι κάποιου Τσάκα, ένας ομορφάντρα σκέτο φωτομοντέλο, επειδή θα έφερνε έναν πιο όμορφο γαμπρό για την ομάδα. Έναν σεΐχη βασιλικής οικογενείας.

Ο Κασιμάτης θυμίζει στον Αλέξη τη διαφορά της "ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα του Μνημονίου" με το λιμό της Ουκρανίας

Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Περιέργως, θα έλεγα από συνήθεια. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι καθόλου περίεργο ότι δεν είδα να δημοσιεύονται στον ελληνικό Τύπο τίποτε αφιερώματα ή έστω μια απλή μνεία στον φοβερό λιμό της Ουκρανίας, που κόστισε τη ζωή 3,3 εκατομμυρίων ανθρώπων πριν από 80 χρόνια. Κάτι τέτοιο θα εθεωρείτο αντικομμουνισμός, το οποίο στην Ελλάδα θεωρείται πολύ κακό πράγμα. Επειδή όμως του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ενδέχεται οι αναφορές στα εγκλήματα του κομμουνισμού να διώκονται βάσει του αντιρατσιστικού, ας προλάβω να θυμίσω τι ήταν αυτή η τρομερή υπόθεση...

Δείτε πώς κάνουν πολλαπλασιασμό οι Κινέζοι! (video)

Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Δείτε:


Τατσόπουλος σε ρόλο Βαρουφάκη: το είχα προβλέψει για τους μπάτσους

Τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις της αστυνομίας στο "στέκι" των Εξαρχείων σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ένα κείμενο που μάλλον θα προκαλέσει... ξανά. Έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

BINTEO Ντοκουμέντο: Η Θεσσαλονίκη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ένα μοναδικό βίντεο- ντοκουμέντο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πλάνα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης την περίοδο 1915-1917, δηλαδή κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Παγκόσμιου Πολέμου.
Στα πλάνα φαίνονται, μεταξύ άλλων, η Παλαιά Παραλία, ο Λευκός Πύργος, η Καμάρα, ο Βαρδάρης…

Ποιά Ελληνίδα δηλώνει ότι είναι τσιγγάνα; (ΦΩΤΟ)

Γιατί αποκάλυψε το μυστικό της;

Για τον γάμο στα 19 της και τον χωρισμό μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Αρέσει τρελά η νέα παραλία Θεσσαλονίκης: Μια καλοδεχούμενη αστική ανάπλαση [εικόνες]

Την 1η Δεκεμβρίου 2013 παραδίδεται στους κατοίκους της πόλης, η ανακαινισμένη Νέα Παραλία της πόλης. Παρότι η προσπάθεια δεν θυμίζει την υπέροχη παραλιακή της Βαρκελώνης, όπου οι άνθρωποι περπατούν και κολυμπούν στη θάλασσα, εντούτοις η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.

Handelsblatt: Εντυπωσιασμένη η Merkel από την Ελλάδα - Χρονιά αλλαγής το 2014

Εντυπωσιασμένη δηλώνει η Καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel από τις επιτυχίες της Ελλάδας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

H εφημερίδα σημειώνει ότι σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, το 2014 θα είναι η χρονιά της αλλαγής, έπειτα «από την πιο μακροχρόνια και δύσκολη ύφεση την οποία έζησε ευρωπαϊκή χώρα από το τέλος του πολέμου».

Τσιρίζει ο άπλυτος Κων/νου: "Ο Δένδιας επιτρέπει συγκέντρωση ΧΑ και απαγορεύει πορεία αντιφασιστών"! Καλά κάνει! Να σας επιτρέψει να τα σπάσετε;

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (διαβάστε τη στο τέλος) λέει ότι απαγορεύονται οι πορείες αλλά επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις :))))
Κάντε και εσείς συγκέντρωση σαν τους ΧΑυγίτες να είστε σταθεροί σε ένα σημείο και να μην περιφέρεστε σαν τα ρεμάλια σε όλη την Αθήνα για να σας επιτραπεί...

Διαβάστε την ανακοίνωση του άπλυτου Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που βολτάριζε έξω απ' τη MARFIN όταν την έκαιγαν τα φιλαράκια του

Ο Δένδιας απαγορεύει την αντιφασιστική διαδήλωση κάνοντας πλάτες στους νεοναζί.

Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 30 Νοέμβρη, Προπύλαια 4μμ

Αστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως επέδωσαν στον συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Πέτρο Κωνσταντίνου «Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής»  Κωνσταντίνου Μιχαιρίνα με την οποία...

Ο άντρας που η καρδιά του χτυπάει από την κοιλιά – Ζει από θαύμα και πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση [εικόνες]

Εδώ και 24 χρόνια ακούει την καρδιά του να χτυπάει όχι από το στέρνο του, αλλά κάτω από το δέρμα της κοιλιάς του.

Ο νεαρός Ho Zhiliang που πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πάσχει από το σύνδρομο συγγενούς καρδιακής έκθεσης, μια πάθηση από την οποία πεθαίνει το 90% των ασθενών λίγο μετά τη γέννησή τους.

Απίστευτο γέλιο η κωλοτούμπα Στρατούλη-ΣΥΡΙΖΑ: Μέγιστο έγκλημα η ανασφάλιστη εργασία

Και για λέγε Δημητράκη; Τα πρόστιμα να τα μειώσουμε όπως ζήτησες αρχικά ή τώρα θα μας πεις να τα αυξήσουμε κιόλας;

Ως ένα τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ την ανασφάλιστη εργασία σύμφωνα με τον Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος απαντά στις δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου. Ο τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει συκοφαντίες τα όσα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα της ανασφάλιστης εργασίας και κατηγορεί την κυβέρνηση για την διόγκωση αυτού του προβλήματος.

Και μετά λένε ότι ο κομμουνισμός δεν είναι αρρώστεια: Ο Μπογιόπουλος γλύφει το ΚΚΕ που τον φίμωσε και τον απέλυσε...

Ένα κείμενο του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου δημοσιεύεται σήμερα στο «Ριζοσπάστη», παρά τον «τρικυμιώδη» τρόπο με τον οποίο εξοβελίστηκε από την κομματική εφημερίδα του ΚΚΕ ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Τσαυτάρη γίγαντα!! Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έστειλε μουχλιασμένα τυριά σε άπορους

Το υπουργείο "διερευνά" την υπόθεση και επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στη μεταφορική εταιρεία... λες και τα τυριά μούχλιασαν σε 2-3 μέρες κατά τη μεταφορά...

Περίμεναν τα τρόφιμα πως και πως οι άποροι της Ξάνθης για να μείνουν τελικά με... την όρεξη! Μεγάλες ποσότητες από τυρί, κασέρι και γραβιέρα, που προορίζονταν για χιλιάδες δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επεστράφησαν πίσω στον αποστολέα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας που έφτασε στην Ξάνθη ήταν μουχλιασμένο και αισθητά ακατάλληλο για κατανάλωση.

ΦΩΤΟ-Η Αστυνομία μπούκαρε χωρίς πολλά-πολλά στην ισπανική «ΕΡΤ»

Μέσα στο μήνα και όχι στο πεντάμηνο όπως οι δικοί μας

Αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο μέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης στην Βαλένθια. Οι ισπανικές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν επέμβαση στο κτίριο που στεγάζεται η κρατική τηλεόραση της επαρχίας της Βαλένθια με τις εικόνες που έρχονται να θυμίζουν ΕΡΤ.

Ένταση μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων στο ΕΚΠΑ-Οι μισοί υπάλληλοι του ΕΜΠ προσήλθαν στη δουλειά τους

Στα ύψη έχει εκτοξευθεί η ένταση μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι φέρονται διχασμένοι ως προς το ζήτημα της συνεχιζόμενης εδώ και περίπου τρεις μήνες απεργίας τους, ενάντια στη διαθεσμότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Στην κοσμάρα του ο Κακλαμάνης: Θα είμαι υποψήφιος στην Αθήνα

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχεία της Αθήνας εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του Star ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Ερευνά 11.000 ύποπτες συντάξεις χηρείας το ΙΚΑ-Πάνω από 1 εκατ. ευρώ η ζημιά

Ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ η ζημιά από την παράνομη χορήγηση συντάξεων χηρείας, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Ιδρύματος, με αφορμή τις συλλήψεις τριών πολιτών οι οποίοι...

Αλληθώρισε ο Τουρκαλάς με το δαντελένιο αποκαλυπτικό μπουστάκι της Ολγας [εικόνες]

Αν και τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει εντύπωση η εξαιρετικά συντηρητική, σχεδόν ανδρόγυνη στυλιστική παρουσία της Ολγας Κεφαλογιάννη, η πρόσφατη επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με μια εμφάνιση εκρηκτική.

Πάτρα: Αλβανό ζώο έσφαξε 43χρονη, παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού - ''Είχαμε σχέση'' είπε στους αστυνομικούς

- Συγκλονίζει την Πάτρα η στυγερή δολοφονία της γυναίκας που βλέπετε στην φωτογραφία
- Ο δράστης του εγκλήματος παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα με τα χέρια του αιματοβαμμένα
- Δεν ξέρουν τι να πουν στην 8χρονη κόρη της, οι στενοί συγγενείς της άτυχης γυναίκας
- Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο του φόνου
- Η ομολογία του δράστη

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το έγκλημα με θύμα την 43χρονη, Ναταλία Βοτσινά, έγινε στις 09.00 το πρωί στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος που είναι Αλβανός κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Έβριζαν τους δικαστές στο ξεκίνημα της δίκης για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» οι αντάρτες της πούτσ@ς, φίλοι του Γρηγορόπουλου

Μιλάμε για πολύ αντάρτικο από τα κωλοπαιδάκια που πιάστηκαν σαν ηλίθιοι στην πρώτη παράνομη πράξη που έκαναν

Επεισοδιακά ξεκίνησε η δίκη των έξι κατηγορουμένων για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Λίγοι οι ΠΑΣΟΚοι αλλά μπετόν-αρμέ: Tα Νέα αποδομούν τον Σταϊκούρα επειδή τόλμησε να ασκήσει κριτική στον Στουρνάρα

Εκκινώντας με το ερώτημα «Τι είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας» και υπό τον τίτλο «Κακά», η στήλη Αγιογραφίες στα Νέα σήμερα είναι αφιερωμένες στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα με την εκτίμηση «Τι θα ήταν, αν ήταν κάτι; Λοιπόν θα ήταν ένας Ιάγος του νεοκαραμανλισμού».

"Αστραπή πυρός" στον Έβρο - Εντυπωσιακές φώτο απο την νυκτερινή άσκηση

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδεύοντας τον ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον ΥΦΕΘΑ κ. Θανάση Δαβάκη παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ 2013», που διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων «ΑΕΤΟΣ» στο Νομό Έβρου.

Τουριστική απογείωση για Μύκονο & Σαντορίνη

Τα εντυπωσιακά νούμερα που κατέγραψε ο τουρισμός σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2013, πιστοποιούνται με την ολοκλήρωση της σαιζόν και από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΤΕ για την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2013.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Μύκονος κατέγραψε αύξηση των αφίξεων...

BINTEO-Γεωργιάδης: Καλώ όλους σε διάλογο για την Υγεία- Παπαρήγα: Ερχόμαστε αλλά δεν σας έχουμε εμπιστοσύνη

Πρόσκληση σε διάλογο προς όλα τα κόμματα αλλά και προς τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για την δημιουργία μιας δημόσιας ενιαίας πρωτοβάθμιας υγείας με καθολική πρόσβαση στις παροχές απεύθυνε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην εξαιρέσει κανένα από την τήρηση της νομοθεσίας τονίζοντας ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πολίτες δύο κατηγοριών.

Τι εφημερίδες διαβάζει ο Σαμαράς στο αεροπλάνο

Σχεδόν άδειο ήταν αυτή τη φορά το πρωθυπουργικό Gulfstream που μετέφερε τον Αντώνη Σαμαρά στη Λιθουανία για τη Σύνοδο της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.

Πήρε μαζί του μόνο τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και υπηρεσιακούς διπλωμάτες, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Λάθος η εμμονή στον Μπόνγκ...

Ο Μίτσελ επιμένει στη λύση του Μπονγκ για το αριστερό άκρο της άμυνας και δυστυχώς το πληρώνει διαρκώς αφού ο αριστεροπόδαρος άσος  πάει από την μία γκέλα στην άλλη...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Η Κύπρος στη «μαύρη λίστα» της φίλης Ρωσίας;

[Άλλη μια φάπα στα παπαγαλάκια που όταν βάρεσαν κανόνι οι τράπεζες στην Κύπρο μας έλεγαν ότι ο Πούτιν τα είχε πάρει στην κράνα με την Μέρκελ!! Γατάκια διαβάστε ότι μέχρι τότε ο Πούτιν την είχε την Κύπρο στη μαύρη λίστα, απ' όπου την έβγαλε μετά το κανόνι και θα την ξαναβάλει τώρα]

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η ρωσική οικονομική εφημερίδα Vedomosti υπό τον τίτλο «Ρωσία: Η Κύπρος τέλος», αναφέρει πως αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών προειδοποιεί Κύπρο και Λουξεμβούργο ότι κινδυνεύουν να ενταχθούν στη «μαύρη λίστα» την οποία καταρτίζει η Μόσχα και περιλαμβάνει κράτη σε βάρος των οποίων εφαρμόζονται ειδικά μέτρα, διότι λειτουργούν ως υπεράκτιοι οικονομικοί προορισμοί.

BINTEO-Σκορδάς: «Ο Ευρωπαίος πουλάει 30% φθηνότερα το γάλα και κερδίζει-Δεν θα κινδυνεύσει το σπίτι φτωχού»

«Στόχος είναι να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα αίτια που οδηγούν στην ακρίβεια στην χώρα και όχι τα συμπτώματα», τόνισε την Παρασκευή ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Αθανάσιος Σκορδάς μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», για τις προτάσεις που περιλαμβάνει η έκθεση του ΟΟΣΑ σχετικά με τις τιμές στα βασικά προϊόντα κατανάλωσης.

Σίβυλλα alert! Η φωτογράφιση-υπερπαραγωγή του υπουργού και τα μπριγιαντένια μανικετόκουμπα

[Μάλλον για καναν Παπαντωνίου τα λέει...]

Ο υπουργός είχε λάβει θέση απέναντι από την κάμερα του ακριβοπληρωμένου φωτογράφου. Καθόταν σε μία μεγάλη πολυθρόνα από χειροποίητο δέρμα στο σαλόνι του σπιτιού του στην Κηφισιά. Μια πολυτελή μεζονέτα με φόντο τον καταπράσινο κήπο. Το τζάκι είχε ανάψει στο πολυτελές σαλόνι, ενώ το προσωπικό του σπιτιού είχε φροντίσει να στολίσει ένα glamorous χριστουγεννιάτικο δέντρο, σχεδόν όμοιο με αυτό που υπάρχει κάθε χρόνο στο…White House.

ΦΩΤΟ: Μόνο στην Ελλάδα!

Την περίοδο αυτή και για τις επόμενες εβδομάδες χιλιάδες θα είναι αυτοί που θα αγοράσουν το νέο τους χριστουγεννιάτικο δέντρο. Άλλοι θα πάρουν μεγάλο, κάποιοι άλλοι μικρό, ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Πώς όμως γίνεται η μεταφορά του δέντρου από τον έμπορο στο σπίτι;

Σαν τον Άκη: Ύποπτος για ανακριβές «πόθεν έσχες» σε βαθμό κακουργήματος ο Παπαντωνίου

Ως ύποπτο για δύο πράξεις ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες», σε βαθμό κακουργήματος, για τα έτη 2010 και 2009 κάλεσε τον πρώην υπουργό, Γιάννο Παπαντωνίου, η εισαγγελέας αρμόδια για θέματα διαφθοράς, Ελένη Ράικου.

ΦΩΤΟ: Στο Facebook γιόρτασε την τετραετία Σαμαρά ο Μουρούτης

Σαν σήμερα το 2009 ο Σαμαράς κέρδισε την κούρσα διαδοχής από την Μπακογιάννη

Σαν σήμερα, το 2009, ο Αντώνης Σαμαράς κέρδιζε την κούρσα διαδοχής από τη Ντόρα Μπακογιάννη και διαδέχονταν τον Κώστα Καραμανλή ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Γατάκι Μπαρνιέ! Οι Ελληναράδες ενημερώνονται από τον Καμμένο και δεν σε πιστεύουν: «Κανένα κουρέμα για καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ευρωπαίος επίτροπος, Μισέλ Μπαρνιέ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αθήνα, για το φλέγον θέμα του κουρέματος των τραπεζικών καταθέσεων.

Μετά τα φάρμακα και τα υποβρύχια, η αδήλωτη εργασία

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Μια γκάφα του Δ. Στρατούλη έγινε η νέα αφορμή του πολέμου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ύστερα από την τροπολογία για τα φάρμακα και την υπόθεση των υποβρυχίων. Στο παιχνίδι, μάλιστα, μπήκε και η κυβέρνηση, με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Ρήγα-Βούτση

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Γελάσαμε και σήμερα: Η Αυγή των φαρμακοβιομηχάνων και του "λεφτά υπάρχουν" κατηγορεί τη ΔΗΜΑΡ για λαϊκισμό και διαπλοκή

Η Αριστερά είναι διαρκής ευαισθησία, έλεγε ο Γιώργος Ιωάννου. Και όντως, η Αριστερά της Ευθύνης είναι διαρκώς ευαίσθητη για τη γνώμη των συστημικών μίντια. Της αρέσει να την επαινούν, να την κανακεύουν, να την αντιδιαστέλλουν με το καφριλίκι του ΣΥΡΙΖΑ κι όταν πέφτει στα νύχια της κριτικής και του θυμού τους, ταράζεται σφόδρα και αντιδρά σπασμωδικά, γράφει η Αυγή.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάνε κι πέτρες με τον Κυριάκο: «Οι πολιτικοί πληρωνόμαστε για να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις»

[Ρε Κυριάκο για πες μας πόσες δύσκολες αποφάσεις πήρες μέχρι τώρα; Απέλυσες κανέναν άχρηστο; Ή εννοείς δύσκολη απόφαση το ότι θα φύγουν 200.000 με σύνταξη χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου και θα μας πεις "μείωσα το δημόσιο;" Σοβαρός είσαι; Επιτρέπεται να δηλώνεις κατά καιρούς πόσους θα προσλάβεις το 2014 για να συντηρήσεις τον καημό του Έλληνα; Σοβαρέψου! Εκτός αν εννοείς μεταρρύθμιση την προσπάθεια να πειράξεις τη Διαύγεια που πήρες πίσω μετά το κράξιμο... Σοβαρέψου μπας και σου πούμε και κανα μπράβο γιατί ήσουν η μεγαλύτερη ελπίδα και αποδείχθηκες η μεγαλύτερη φούσκα]

Για όλους και για όλα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το θέμα της δημοτικής αστυνομίας, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:

ΒΙΝΤΕΟ-Κεφαλογιάννης για 10 φορά: Δεν θα ξανάρθω

[Ρε Μανώλη γαμ@ την τρέλα μου! Όλο απειλές είσαι αλλά ποτέ δεν το κάνεις!! :)]
"Κύριε Παπαδάκη σας είπα ότι δεν θα ξανάρθω" είπε ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Την επόμενη φορά, με τόσο πληθωρισμό στελεχών, δεν θα ξαναρθώ. Σας το είχα πει και την άλλη φορά".

Έρχεται αγγούρι για τους Ελ. επαγγελματίες: Τι αλλάζει στη φορολόγηση τους-Δείτε αναλυτικά τις 8 ανατροπές

Ανατροπές έρχονται στο φορολογικό τοπίο το 2014 για 1 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιτηδευματίες, καθώς οι εν λόγω φορολογούμενοι θα κληθούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να πληρώσουν υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα που θα αποκτήσουν φέτος.

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται... θα φάτε κι άλλο "ξύλο"

Ο υπουργός προειδοποιεί τους γιατρούς για νέα μέτρα

Με νέα μέτρα προειδοποίησε τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε περίπτωση που συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

ΒΙΝΤΕΟ: Επικός ελληναράς εκφωνητής στο ΣΕΦ: "Οι δικοί τους παίκτες θα τιμωρηθούν, οι δικοί μας είναι άρχοντες"

Προσπαθώντας να αποτρέψει τους "επιστήμονες" να μπουκάρουν μέσα ο εκφωνητής στο ΣΕΦ είπε και το εξής αμίμητο:

Ε όχι και ρατσιστές οι ΣΥΡΙΖΑίοι επειδή δε θέλουν τα ινδικά γενόσημα!

Οποιος παρακολουθεί (στο περίπου) πώς εξελίσσεται ο κόσμος τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει τι πρόοδο έχει σημειώσει στους τομείς της τεχνολογίας και της βιομηχανίας η Ινδία. Δεν χρειάζεται κάποιος να ασχολείται εις βάθος. Φθάνει να παρακολουθεί πότε πότε CNN. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι κάθε τόσο...

Γιατί ο Notis δεν είναι φασίστας!

Με πολύ στενοχώρια και αγωνία για τον πολιτισμό της πολύπαθης χώρας μας (η οποία, αν εξαιρέσεις τα 9/10 του πλανήτη, θα πρέπει να είναι από τις πιο βασανισμένες που υπάρχουν), αντιμετώπισα την είδηση της διάλυσης της συνεργασίας του Notis του Σφακιανάκη με τη Δέσποινα τη Βανδή. Τολμώ να υποθέσω πως είστε κάτοικοι αυτού του πλανήτη και άρα γνωρίζετε τις αιτίες της διάλυσης αυτής, οπότε μπαίνω κατευθείαν στο ψητό λέγοντας πως, παρά τη γνώμη που κάποιοι επιπόλαιοι έχουν σχηματίσει γι’ αυτόν, ο Notis ο Σφακιανάκης δεν είναι φασίστας.

Πανικός με τον φουσκωμένο πύθωνα που έφαγε μεθυσμένο Ινδό [εικόνα & βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες η εικόνα ενός «παραφουσκωμένου» πύθωνα ο οποίος, σύμφωνα με την ιστορία που συνοδεύει την εν λόγω φωτογραφία έφαγε έναν... μεθυσμένο Ινδό.

Επιτέλους κάποιος το σκέφτηκε! Εκτός σχολικού ωραρίου οι γενικές συνελεύσεις των εκπαιδευτικών

[2 φορές το χρόνο... συνδικαλισμός καθηγητών (μια μέρα ΓΣ και μια μέρα εκλογές) με τον οποίο δεν ασχολούνται ούτε οι ίδιοι μιας και ελάχιστοι πάνε στις ΓΣ και τις εκλογές... Επιτέλους κόβεται η κοροϊδία και οι καθηγητές θα συνδικαλίζονται εκτός ώρας εργασίας...

Πώς αφόπλισα τον Αλβανό δραπέτη

«Ούτε στιγμή δεν δίστασα να ενεργήσω με τον τρόπο που ενήργησα. Το επάγγελμά μας έχει ρίσκα. Ο επαγγελματισμός και η εκπαίδευσή μας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα».

Τα λόγια ανήκουν στον ανθυπαστυνόμο της δίωξης ναρκωτικών Καστοριάς που...

Αθανασίου για Σύμφωνο Συμβίωσης: Θα περιμένω την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου και θα δούμε

Το τελικό κείμενο της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης αναμένει να μελετήσει για να πάρει θέση δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Κατά την συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και απαντώντας σε αιτιάσεις φορέων, περί...