11 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ: ΑΗΔΙΑ!! Γυμνή η Ρομπέρτενα... χάλι μαύρο δεν βλέπεται!

Τώρα γιατί μου ήρθε στο μυαλό το "Ρομπέρτο μαλάκ@ ψάξε μέσα στη ντουλάπα" όπως φωνάζαμε μικροί στον Φοιρό μαζί με το "Ρε Φοιρέ ρε Φοιρέ άνοιξέ της ένα καμπαρέ" :)))

Η σύζυγος του τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων»... χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά η Μάρτα Ντομίνγκεζ δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία με τις αδελφές της, όπου και οι τέσσερις εκρηκτικές ξανθιές είναι γυμνές -καλύπτοντας βέβαια τα επίμαχα σημεία- και φορούν στεφάνια από λουλούδια στο κεφάλι.

"Μην αγοράζετε το βιβλίο που διαφημίζει τη δολοφονία του πατέρα μου"

O κύριος έξω από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, κάθεται διακριτικά δίπλα στη βιτρίνα και μοιράζει αυτό το χαρτί σε αυτούς που ετοιμάζονται να μπουν στο βιβλιοπωλείο. «Το βιβλιοπωλείο αυτό πωλεί βιβλίο που διαφημίζει τη δολοφονία του πατέρα μου».   Ο Γιώργος...

Νέο χαστούκι στην Τρόικα για τις τράπεζες -Kαι οίκος Fitch συμφωνεί με την ΤτΕ για τις κεφαλαιακές ανάγκες

Μετά από τη MOODY'S, ένας ακόμα Οίκος αξιολόγησης, ήρθε για να συμφωνήσει με τα αποτελέσματα των stress tests της Τράπεζας της Ελλάδας, δείχνοντας να μην υιοθετεί τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ για μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες. Με ειδική Έκθεση, η FITCH επισημαίνει, μάλιστα, ότι...

Για τους βλάκες που λενε "να αυξηθεί η κατανάλωση Γερμανίας για να σωθούμε εμείς": Οι Γερμανοί ξοδεύουν περισσότερα από ποτέ

Το έχουμε ξαναπει: Όσο και να αυξηθεί η κατανάλωση στην Γερμανία εμείς δεν θα έχουμε κανένα όφελος αφού δεν έχουμε να τους πουλήσουμε τίποτα μιας και δεν παράγουμε τίποτα... εκτός αν οι Λαπαβίτσες και Βαρουφάκηδες θεωρούν ότι μπορούμε να τους φλομώσουμε στα αγγούρια και τις ντομάτες... 

Στο ποσό-ρεκόρ του 1,6 τρισεκατομμυρίου ευρώ έφθασε η κατανάλωση στην Γερμανία, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας (Destatis).

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΔ!! Ψήφισαν ΟΧΙ στην άρση ασυλιάς Γιακουμάτου... μα αν είναι αθώος, τι φοβούνται;

Ποιοι αλλοι ψηφισαν ΟΧΙ

Να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του κ. Γερ. Γιακουμάτου αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια. Το σχετικό εισαγγελικό αίτημα που διαβιβάστηκε στην Βουλή αφορούσε την υπόθεση του οίκου ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» και τυχόν ποινική εμπλοκή του «γαλάζιου» βουλευτή.

Oι 10 πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες όλων των εποχών

Αρκεί να σκεφτείς ότι το "Avatar" του Κάμερον βρίσκεται μόλις στην 14η θέση και η πιο πρόσφατη ταινία της λίστας είναι από τον ίδιο σκηνοθέτη, ο "Τιτανικός" του 1997 αλλά ούτε αυτή είναι στο νούμερο 1.

Σρι Λάνκα: Ζητείται δήμιος για γερά νεύρα -Ο τελευταίος παραιτήθηκε μόλις αντίκρισε το ικρίωμα

Επαθε σοκ όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το ικρίωμα και υπέβαλε την παραίτησή του. Πρόκειται για τον τελευταίο δήμιο που εργαζόταν στη Σρι Λάνκα και πλέον η χώρα αναζητά νέο επαγγελματία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Γκόμενες πήγαιναν κι έρχονταν στο κόκπιτ του Boeing της Malaysia Airlines;

Σάλο έχουν προκαλέσει δηλώσεις μιας νεαρής γυναίκας από την Αυστραλία η οποία υποστηρίζει ότι ο συγκυβερνήτης του αγνοούμενου Boeing 777 των Μαλαισιανών γραμμών, ο Fariq Abdul Hamid, είχε ψυχαγωγήσει εκείνη αλλά και μια φίλη της στο πιλοτήριο του αεροσκάφους πριν από τρία χρόνια και μάλιστα κατά τη διάρκεια πτήσης!

ΒΙΝΤΕΟ-Προσέξτε το υφάκι Τσίπρα: "Χαχαχα τον ξεφτίλησα τον Μπόνο"

Ο Αλέξης άνοιξε τα μάτια των Ιρλανδών...

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για την παρέμβαση του τραγουδιστή των U2 Μπόνο στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Γελάει ο κόσμος με τον αστείο: Στο Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα Κατσανέβα κατά της Βικιπαίδεια

Σε ισχύ διατήρησε το Πρωτοδικείο την προσωρινή διαταγή αφαίρεσης της φράσης «όνειδος για την οικογένεια μου», που φέρεται να είχε περιλάβει ο Ανδρέας Παπανδρέου σε διαθήκη του, αναφερόμενος στον τότε σύζυγο της κόρης του Θόδωρο Κατσανέβα, από το βιογραφικό του ακαδημαϊκού και προέδρου του κόμματος «Δραχμή», στην Βικιπαίδεια.

Στηρίζει Ηλία η Ζωή: Σε δύο στρατόπεδα ο ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας της Χρυσής Αυγής

Νέο ραντεβού δίνουν αύριο στις 12 το μεσημέρι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος να λάβει την τελική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσουν αναφορικά με την άρση ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ: Τις θέσεις του κόμματος «Το Ποτάμι» παρουσίασε ο Στ. Θεοδωράκης

Τις θέσεις του νέου κόμματος που δημιούργησε, «Το Ποτάμι», παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Αφού ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα «κατεβάσει» κανέναν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε τις προτάσεις του νεοσύστατου κόμματος, στις οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:

Η Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη [εικόνες]

H «Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε στις 2 Μαρτίου στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Πειραιά Φαήλου Κρανιδιώτη.

ΣτΕ: Τέλος στα προνόμια των πολύτεκνων οικογενειών για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Τα πάνω κάτω στο καθεστώς των προνομίων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών σχετικά με την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθ΄ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων φέρνει με απόφασή της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ελλαδάρα ρε! Έπιασαν δουλειά οι πλιατσικολόγοι στο ναυάγιο του Τούρκικου Πλοίου στη Μύκονο! ΦΩΤΟ

Όταν έλαβε χώρα το δυστυχές συμβάν του ναυαγίου, ένας από τους αναγνώστες μας χαριτολογώντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το παρακάτω Μήνυμα:

BINTEO: Δεν άφησε παραπονεμένο κανέναν αντίπαλο

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό γκολ σημειώθηκε στην αναμέτρηση Εθνικών ομάδων Κ16, ανάμεσα στον Ισημερινό και την Παραγουάη.

Ο Φαμπιάνο Τέγιο, παίκτης του Ισημερινού πέρασε 8 (!) συνολικά αντιπάλους του πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα στης Παραγουάης!

Κριμαία: Περισσότερο «δική» μας απ’ όσο πιστεύουμε.

Της Ανδ.Π.Χρυσάφη

Οι αρχαίοι Έλληνες την είπαν Ταυρική χερσόνησο, γιατί, σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, την όργωσε ο Ηρακλής με ένα γιγάντιο ταύρο. Και εκεί, στο ιερό της Αρτέμιδας, εξόρισαν οι Μυκηναίοι την πριγκίπισσα τους, την Ιφιγένεια, για να τη σώσουν από το πατρικό μαχαίρι, που την έβαλε ανθρωποθυσία στο βωμό για να ξεκινήσουν τα καράβια των Αχαιών έναν ακόμα μυθικό εποικισμό, αυτόν της Μικρασιατικής χερσονήσου, αυτόν που τον είπαν Τρωικό Πόλεμο…

Πάλι παπαριές λέγαν οι δημοσιοκάφροι: Μόνο 37.299 περιμένουν σύνταξη ΙΚΑ και όχι 200.000 όπως γράφανε τα παπαγαλάκια

Σαφώς λιγότερες είναι οι περιπτώσεις εργαζομένων που ενώ έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους στο ΙΚΑ για σύνταξη βρίσκονται ακόμη σε «λίστα αναμονής» ξεκαθαρίζει το Ταμείο. Μάλιστα, η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εκτιμά ότι το φαινόμενο θα μειώνεται προοδευτικά μέχρι τον πλήρη μηδενισμό του φαινομένου εντός του 2016.

Θεός Μπουτάρης: Πήρε τον άλλο σαν εθελοντή και μετά από λίγο τον διόρισε με μισθό 5.000...

Είναι νόμιμο αλλά είναι και ηθικό;
 
Η Άννα Ευθυμίου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και δικηγόρος, στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 10-03-2014 σημείωσε ότι η διοίκηση του κ. Μπουτάρη δημιουργεί ενδείξεις αδιαφάνειας και ειδικότερα ρώτησε για ποιο λόγο εν μέσω θερινής ραστώνης και συγκεκριμένα παραμονή Δεκαπενταύγουστου συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΘ, για να προσλάβει....

Πώς μπορεί ένα Boeing απλώς να εξαφανιστεί από προσώπου γης;

Διαβάστε απαντήσεις σε εννέα ερωτήματα - Το μυστήριο με την πτήση MH370 των Malaysia Airlines

Τη στιγμή που το θρίλερ με την εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών με 239 επιβαίνοντες, συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα, με τα στοιχεία γύρω από το μυστήριο που το καλύπτει να δίνονται με το σταγονόμετρο, εύλογα ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την τύχη της πτήσης MH370. Σε αυτά κλήθηκε να απαντήσει ο ανταποκριτής των The New York Times, με την ελπίδα να δώσει μία εξήγηση για όσα ολόκληρος ο πλανήτης διερωτάται.

Γελάν κι οι κότες: Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι θα υποβάλουν πρόταση και για το λιμάνι του Πειραιά

[Ρε τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι για να βελτιώσουν το προφίλ της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία! Ρε καραγκιόζηδες εδώ ο Σαμαράς μόνο τα παντελόνια δεν του κατέβασε του Μίλερ τον οποίο είδε 3-4 φορές στο Μαξίμου και τελικά οι άνθρωποι δεν κατέθεσαν ούτε καν πρόταση για τη ΔΕΠΑ... και τώρα θέλετε να πιστέψουμε ότι ξαφνικά θα πάρουν τους σιδηρόδρομους...]

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρός τους Βλαντίμιρ Γιακούνιν.

Μηνυτήρια αναφορά για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας καταθέτει η ΝΕΡΙΤ

Την παρέμβαση εισαγγελέα για τη διερεύνηση των καταγγελιών για οργανωμένη επιχείρηση έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών γλωσσομάθειας σε υποψήφιους εργαζόμενους στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ζητά η ΝΕΡΙΤ.

Επιμένει στις αντιρρήσεις της για το κοινωνικό μέρισμα η τρόικα

Στις έντονες αντιρρήσεις της φέρεται να εμμένει η τρόικα αναφορικά με το ύψος του κοινωνικού μερίσματος που θα διανεμηθεί από την κυβέρνηση από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013.

Παράλληλα, θέτει και θέμα συνολικών αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων, με τον εξορθολογισμό ορισμένων ειδικών αποδοχών, όπως, π.χ. τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας που λαμβάνουν.

Ο Τετράτζε και ο μικρός Κλάους

Μία φωτογραφία από τα πολύ παλιά ανάρτησε στην σελίδα του Στέφανου Αθανασιάδη στο facebook, φίλος του. Ο μικρός Κλάους, παίκτης των Ακαδημιών τότε, στέκεται στο πλευρό του Ομάρ Τετράτζε που τότε αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ

ΕΛΛΑΔΑΡΑ! BINTEO-Έριξαν τραπέζια, καρέκλες και μαξιλάρια στον Παντελίδη

Η διασκέδαση «χτύπησε» κόκκινο στο κέντρο που τραγουδάει ο Παντελής Παντελίδης. Οι θαμώνες έσπασαν στην κυριολεξία το μαγαζί, αφού πέταξαν στην πίστα ότι βρήκαν μπροστά τους.

Οδηγίες Σνόουντεν για προστασία από την NSA

Η κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι αποτελεσματική όσον αφορά την παρεμπόδιση των παρακολουθήσεων και οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να προστατεύσουν την ιδιωτική του ζωή με ποικίλους τρόπους μέσω εύχρηστων εργαλείων, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρώην σύμβουλος της αμερικανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), Έντουαρντ Σνόουντεν.

Λύθηκε το μυστήριο των εξωσωματικών εμπειριών...

Επιστήμονες μελέτησαν το "αστρικό ταξίδι" μιας γυναίκας

Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει εξωσωματικές εμπειρίες, ή όπως είναι αλλιώς γνωστές οι εμπειρίες αποχώρησης της συνείδησης από το σώμα ως… «αστρικά ταξίδια».

Κι άλλος του 'φυγε με ελαφρά πηδηματάκια του Σταύρακα! «Δεν είμαι μέλος κόμματος»

Γράφει ο Ανδρέας Πετρουλάκης στο protagon.gr:

Τα πράγματα, σε ό,τι αφορά εμένα, έχουν ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη Τύπου. Δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας παλιός φίλος του, από τον οποίο ζητά και συχνά υπολογίζει τη γνώμη του. Κι εγώ τη δική του, δεν είναι το θέμα μας. Μάλιστα είχε την τόλμη, στην πρώτη εκείνη δημόσια εμφάνιση να διευκρινίσει ότι για το συγκεκριμένο εγχείρημα, του κόμματος, είχα άλλη γνώμη.

Μαζί με τους συμβούλους έχασε και το μέτρημα!

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι από τους εκλεγμένους συμβούλους του όλοι είναι μαζί του, εκτός από 2 δημοτικούς και 3 διαμερισματικούς! Βέβαια ήδη 3 δημοτικοί έχουν δηλώσει δημόσια ότι στηρίζουν τον Άρη αλλά κάποιος μπορείς να πει τι 2 τι 3, μπερδεύτηκε ο άνθρωπος.

Όμως το πιο ενδιαφέρον δεν ήταν αυτό καθώς αλλά...

Γιατί χαμογελά η Μόνα Λίζα -Ιστορικός υποστηρίζει ότι έλυσε το μυστήριο | Ειδήσεις και νέα με άποψη

Το αινιγματικό  χαμόγελο της Μόνα Λίζα  συναρπάζει και συνάμα προκαλεί αμηχανία στους εμπειρογνώμονες επί αιώνες.Τώρα, όμως, ο Γουίλιαμ Βάρβελ υποστηρίζει ότι έλυσε αυτό το μυστήριο. Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός υποστηρίζει ότι η μούσα του Ντα Βίντσι ήταν μια φεμινίστρια του 16ου αιώνα η οποία, μάλιστα, διεκδίκησε για τις γυναίκες έναν ενεργητικότερο ρόλο στην Καθολική εκκλησία.

Πάρτε γατάκια: Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ παρότι επεστράφησαν φόροι, υπεδιπλάσιοι του στόχου

[Επειδή ένα συχνό επιχείρημα για την ύπαρξη πλεονάσματος είναι το ψεκασμένο: "έχουν πλεόνασμα επειδή δεν επιστρέφουν ΦΠΑ" έχετε υπόψη ότι το πρώτο δίμηνο του έτους επεστράφησαν φόροι ύψους 500 εκ έναντι στόχου 193 εκ, όταν πέρσι επεστράφησαν μόλις 96 εκ]

Το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 2,1 δισ. ευρώ ή στο 1,1% του ΑΕΠ, έναντι 487 εκατ. ευρώ ή 0,3% του ΑΕΠ το περυσινό δίμηνο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

O Σωτήρης Δανέζης από το μέτωπο της Ουκρανίας: Ντονέτσκ, η πόλη με το 1 εκατ. τριαντάφυλλα [εικόνες]

Μια πανέμορφη, πλούσια και βιομηχανική πόλη στα ανατολικά της Ουκρανίας, περιγράφει στο fortunegreece ο πολεμικός ανταποκριτής του Mega Σωτήρης Δανέζης. Το Ντονέτσκ είναι παγκόσμια γνωστό ως η πόλη με το ένα εκατομμύριο τριαντάφυλλα.

ΒΙΝΤΕΟ "Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην εκπομπή του Ζακ Γαλυφιανάκη"

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή του διάσημου ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Ζακ Γαλυφιανάκη. Η εκπομπή «Between Two Ferns» είναι μια σατυρική εκπομπή, στην οποία ο γνωστός για το καυστικό του χιούμορ Ζακ φιλοξενεί διάσημους ηθοποιούς και όχι μόνο.

Στο 3,9% η ύφεση το 2013-Στο 2,3% το δ τρίμηνο

Στο επίπεδο του 3,9% διαμορφώθηκε η ύφεση στην ελληνική οικονομία, σε μέσα επίπεδα το 2013, από αρχική εκτίμηση για μείωση του ΑΕΠ κατά 3,7% και έναντι πρόβλεψης του προϋπολογισμού για ύφεση της τάξης του 4%.

ΒΙΝΤΕΟ-Τηλεπαρουσιάστρια καταγγέλλει επιχειρηματία

Τηλεπαρουσιάστρια καταγγέλλει επιχειρηματία ότι την άφησε έγκυο και εξαφανίστηκε. Οι δικηγόροι των αντιδίκων μίλησαν στην εκπομπή "Μελέτησέ το".

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Θανάσης Πλεύρης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι η πελάτης του ζητά την αναγνώριση του παιδιού από τον πατέρα και να αναλάβει τις υποχρεώσεις που του αναλογούν.

ΤΟΥ ΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ! Παπαδημούλης: Προβάλλουν σκανδαλωδώς το «Ποτάμι»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον realfm 97,8, για το πρόσφατο Eurogroup, την επικείμενη δόση, ενώ σχολίασε τις διεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς και το Ποτάμι.

Ακριβό το γάλα στην Ελλάδα

Στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα κατέχει την τέταρτη υψηλότερη τιμή παραγωγού αγελαδινού γάλακτος μεταξύ των χωρών της ΕΕ διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ουκρανία: Άγριος ξυλοδαρμός μέλος του κοινοβουλίου-Ανεξαρτησία ψήφισε η Κριμαία -«Θα σας διαλύσουμε» απειλεί το Κίεβο-Έκλεισε ο εναέριος χώρος της Κριμαίας

Μια ομάδα αντρών με επικεφαλής των ηγέτη του ριζοσπαστικού κόμματος της Ουκρανίας μπήκαν στο γραφείο μέλους του τοπικού κοινοβουλίου Λουνγκάσκ στην Ανατολική Ουκρανία κι αφού του έβαλαν χειροπέδες, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Σάλος από διαφήμιση της American Apparel με υπονοούμενα για το Μπαγκλαντές [εικόνες]

Η φίρμα ρούχων American Apparel έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, για σεξουαλοποίηση των ανήλικων μοντέλων της και για παράνομες συνθήκες εργασίας.

Αυτή την εβδομάδα η φίρμα προκαλεί νέο σάλο με την τελευταία της διαφήμιση, η οποία παρουσιάστηκε στο περιοδικό Vice. Εμφανίζεται ...

Ψάχνουν την μικρή Μαντλίν στην Κρήτη -Τι αναφέρει έγγραφο της Europol

Σήμα στις ελληνικές αρχές για τη διερεύνηση μιας πληροφορίας για ένα ξανθό κοριτσάκι σε ξενοδοχείο των Γουβών, πριν καιρό, έστειλε πρόσφατα η Europol.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», όπως σημειώνει το Cretalive.gr,  πριν από λίγες ημέρες...

Νέα δεδομένα για τη μοιραία πτήση: Ο Στρατός της Μαλαισίας υποστηρίζει πως εντόπισε το αεροσκάφος-Ακόμα καλούν τα κινητά των επιβατών-Μαρτυρία ατόμου που το είδε να πέφτει στη θάλασσα

Ο Στρατός της Μαλαισίας ανακοίνωσε πως εντόπισε μέσω ραντάρ το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Παρασκευή το βράδυ στα στενά της Μάλακα (Malacca Strait), πολύ μακριά από το σημείο που είχε δώσει το τελευταίο του στίγμα.

Δεν θα βγουν από τη φυλακή οι βουλευτές της ΧΑ -Στον Κορυδαλλό η επιτροπή της Βουλής για την άρση ασυλίας τους

Στις φυλακές του Κορυδαλλού θα μεταβούν την επόμενη Πέμπτη τα μέλη της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, επί των αιτημάτων για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς φοβούνται πως...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: «Πείτε μας για το Στάλιν» - Κανέλλη: «Ακούς Στάλιν και κλάνεις μαλλί» απάντησε και έσκισε το καλσόν της

Τον πραγματικό της εαυτό έβγαλε για άλλη μια φορά η Κανέλλη που άρχισε να αποκαλεί τον Άδωνι Χάρο που σκοτώνει ασθενείς και όταν αυτός της είπε για τα 30 εκ που σκότωσε ο Στάλιν και τον έχουν άγαλμα στον Περισσό... άρχισε τα βρισίδια... επίπεδο βουλευτή... για γυναίκα δεν το συζητάμε...

Άναψαν τα αίματα στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις τιμολογήσεις φαρμάκων.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν δείτε τον Τσίπρα ρωτήστε τον αν έχει χαρτί υγείας σπίτι του γιατι αν είμασταν Βενεζουέλα όπως θέλει, δεν θα είχε

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

«Μας έλεγαν να γίνουμε Αργεντινή, ο κ. Τσίπρας τη λέξη Αργεντινή σπίτι του την έχει απαγορεύσει, δεν τη λέει πια», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας με έντονο ύφος:

Εξαλλο το παλάτι της Δανίας -Οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας Μαίρη με μαγιό, κάνουν το γύρο του Ιντερνετ [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας είναι γνωστή για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ο,τι φορά γίνεται μόδα. Ωστόσο, πρόσφατες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στις Μαλδίβες, εκτός του ότι προκάλεσαν πονοκέφαλο στο παλάτι, προκάλεσαν και αρνητικά σχόλια για τη... φόρμα της πριγκίπισσας.

BINTEO-Στον ΣΥΡΙΖΑ όλα καλά; "Ρέει το αίμα στην ειρηνική μπολιβαριανή Δημοκρατία (λέμε τώρα) της Βενεζουέλας"

Ο θάνατος της Τζιζέλα Ρουμπιλάρ, 47 ετών, η οποία σπούδαζε στην πόλη Μερίντα, στη δυτική Βενεζουέλα, ανέβασε τον αριθμό των νεκρών στους 21 συνολικά μέσα στις 5 εβδομάδες που έχουν διαρκέσει οι διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του προέδρου Νικολά Μαδούρο.

Μόνο ο Σταύρακας! Θα φέρει πίσω και κατοχικό δάνειο και αρχαία...

Τις βασικές θέσεις του "Ποταμιού" παρουσιάζει την Τρίτη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους", μεταξύ των θέσεων που θα παρουσιάζει ο κ. Θεοδωράκης είναι: ολιγομελείς κυβερνήσεις με 20 το πολύ υπουργούς, αλλαγή του εκλογικού συστήματος, περιορισμού των κομματικών επιχορηγήσεων κατά 50% και Βουλή 200 βουλευτών.

Επανάσταση ALERT! Η ΕΣΗΕΑ καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της ψόφιας ΕΡΤ

Με sms το οποίο έστειλε στα μέλη της, η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους σε συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ...

Ότι νάναι από γραφικότητες! Υφυπουργός: Εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα η τρόικα

[Δηλ. ρε μεγάλε ο Τόμσεν θα βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και θέλει να ικανοποιεί αιτήματα; Ή λαδώνεται για να εξυπηρετεί συμφέροντα; Τα ήξερε και από χθες τα συμφέροντα και τους χρωστάει; Κοινή λογική λέει ότι αν κάποιος απ' τους δυό σας εξυπηρετεί συμφέροντα στην Ελλάδα, αυτός είσαι εσύ... και επειδή η τρόικα δεν σε αφήνει, αντιδράς με αρλούμπες. Φυσικά αυτό που δεν έχει καταλάβει ο εν λόγω είναι ότι επιτέλους πολλοί πολίτες ή και επιχειρήσεις που δεν βγάζουν άκρη με το τέρας του δημοσίου απευθύνονται στην τρόικα για να πιέσει να αλλάξει ότι δεν θέλουν να αλλάξουν οι τυχαίοι που έγιναν υπουργοί επειδή δούλευαν σε πολιτικά γραφεία δεινοσαύρων...]

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον της Τρόικα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος υποστηρίζοντας πως εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα. Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο κ.Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα «γωνιακό μαγαζάκι», που δέχεται αιτήματα ιδιωτικών φορέων.

Η χαρά του Έλληνα! Από 12 Μαρτίου οι αιτήσεις για τζάμπα διακοπές από το κράτος. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται

Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επιδότηση είτε των εξαήμερων διακοπών είτε του υποπρογράμματος Τουρισμός για την Γ' Ηλικία.

Ο ΕΟΤ στο πλαίσιο του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2014 για την β φάση υλοποίησης του θα διανέμει εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και οι αιτήσεις στα ΚΕΠ ξεκινούν αύριο 12 Μαρτίου .

Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις:Θα ζεις στη Λαμία, αλλά θα νιώθεις ότι μένεις στην Δανία!

Ματ στη γραφειοκρατία και το σούξου-μούξου με τους εφοριακούς

Κίνηση ΜΑΤ στη γραφειοκρατία και σε συγκεκριμένες πρακτικές φοροδιαφυγής κάνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Με ποιόν τρόπο; Με την προσυμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων η οποία μετά από τουλάχιστον μια δεκαετία εξαγγελιών και σχεδιασμών γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

"Επιτέλους! Οι προπονητές της εξέδρας αναλαμβάνουν προπονητές της ομάδας"... το σύνθημα του Σταύρακα

Το "απ' όλους" ξέχασες Σταύρακα... "πολιτική για όλους απ' όλους" έπρεπε να είναι το σύνθημα αφού δεν σου αρέσει αυτό του τίτλου και όχι το «Πολιτική για όλους» που διάλεξες... 

Το βασικό σύνθημα της καμπάνιας του Ποταμιού, του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για τις ευρωεκλογές, θα είναι το «πολιτική για όλους».

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Επίθεση Βερύκιου σε Ακρίτα-Λάσκαρη-Λιάγκα-Κωστόπουλο

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος «επιτέθηκε» σε όλους εκείνους που έκριναν τα όσα είπε για το Αύγουστο Κορτώ.

«Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, mea culpa, τελεία και παύλα!», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια ξέσπασε:

ΚΛΑΙΩ! Έξαλλος ο Λιάγκας με τη Σκορδά: «Τους βλέπεις όλους γκόμενους πλην εμού! Σου τρέχουν τα σάλια»!

Τι ήταν να πει η Φαίη Σκορδά ότι ένας άντρας ήταν γκόμενος, ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος που άκουσε την γυναίκα του να λέει αυτή τη λέξη on air στο Πρωινό!
Η Φαίη είπε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι γκόμενος... Τότε σε έντονο ύφος είπε: