16 Μαρτίου 2014

Η φωτό της Στικούδη που προκάλεσε παραλήρημα στους φαν της! Γυμνή στο ντους!

Με μία ανάρτησή της, η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να προκαλέσει... πανικό και παραλήρημα στους φαν της!
Η τραγουδίστρια μετά το τέλος της εμφάνισής της χθες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδά με τον Πάνο Καλλίδη και τον Ηλία Βρεττό είπε να χαλαρώσει με ένα ντους. Και τότε της ήρθε η...

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑίοι θαυμαστές της Βενεζουέλας τα έκαναν μπάχαλο για να μην ακουστεί ο Άδωνις

Καλά το να σου πληρώνει ο μπαμπάς τις σπουδές στο Imperial, να θαυμάζεις τη Βενεζουέλα και να ενδιαφέρεσαι δήθεν για όσους ζορίζονται στην Ελλάδα... δείχνει πόσο καραγκιόζης και μαλάκ@ς είσαι.... όσο οι γελοίοι στα βίντεο που φασιστικά διέκοψαν την ομιλία του Άδωνι καταπατώντας τα δικαιώματα της σιωπηλής πλειοψηφίας που δεν μπαίνει σε αντιπαράθεση με τους φασιστοαριστερούς...εκτός από έναν ηρωικό φοιτητή που τους φώναξε κάποια στιγμή:

Τάσος Κάκος: Διαιτητής, greek lover ή πυγμάχος;

Ο 44χρονος σαββατογεννημένος και... νάρκισσος ρέφερι θαυμάζει τον Τσε αλλά και το ωραίο φύλο

Το «δράμα» του Τάσου Κάκου είναι ότι οι φίλαθλοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο για να τον θαυμάσουν ως μοντέλο... και greek lover με σφυρίχτρα. Αντίθετα απαιτούν να είναι ακριβοδίκαιος διαιτητής. Απέτυχε και στα δύο. Τελευταίο επεισόδιο στην Τούμπα όπου προκάλεσε την οργή των Ολυμπιακών καθώς... δεν είδε την γροθιά στον Εντιγκά (ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ Κ@ΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΣΑΛΙΝΟ...).

Γελάει ο πλανήτης με τις εκλογές αλά Στάλιν-Κριμαία: 93% υπέρ Ρωσίας, λένε τα exit polls...

Άντε να πανηγυρίσετε με σημαίες με σφυροδρέπανα στις πλατείες με τα αγάλματα του Λένιν...

Λευκός Οίκος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οφείλεται στη βία και τον φόβο

Ποσοστό περίπου 93% των ψηφισάντων στην Κριμαία, εμφανίζονται να έχουν ψηφίσει υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία, σύμφωνα με exit polls που μεταδίδουν ρωσικά μέσα και επικαλούνται και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Αποχώρηση Καραμανλή από το Ινστιτούτο, επειδή έτσι έπρεπε-Σταθερά υποστηρικτής του Σαμαρά ο πρώην Πρωθυπουργός

Στη μετοχική του απεμπλοκή από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (ΙΔΚΚ) προχώρησε, προ ημερών, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, σε μία κίνηση που στο εσωτερικό της Ν.Δ. έλαβε πολλαπλές ερμηνείες (μάλλον οι δημοσιογράφοι που πλάθουν σενάρια ασχολήθηκαν περισσότερο απ' ότι στο εσωτερικό της ΝΔ).

Guardian: Το τελευταίο «καληνύχτα» ειπώθηκε μετά το κλεισίμο του αναμεταδότη του Boeing

«Το άτομο που είπε "Όλα καλά, καληνύχτα" γνώριζε ότι το σύστημα επικοινωνιών (Aircraft Communications Addressing and Reporting System) είχε κλείσει χειροκίνητα»

Μια νέα αποκάλυψη για το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά στο χαμένο Boeing κάνει την Κυριακή η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Δημοσκόπηση ALCO: 8% οι μαλάκ@ς και 5% οι καραμαλάκ@ς στην Ελλάδα

Να αποχωρήσει από την πολιτική ο Γιώργος Παπανδρέου ζητούν οι πολίτες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO.

Μεταξύ των ερωτηθέντων της έρευνας που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», το...

ΚΡΙΜΑ! Δε θα τη δούμε νυφούλα τη Ρένα Δούρου: "Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης"

«Η μαμά μου δεν μπορεί να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα, βέβαια, για την κόρη της», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για την επιλογή της να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της μίλησε η Ρένα Δούρου στην εκπομπή JOY του ΣΚΑΪ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κασιδιάρης για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο: "πολλά τα λεφτά Άρη"

Με καθυστέρηση μίας ημέρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, σχολίασε την ανεξαρτητοποίηση του συναδέλφου του, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης "ανακάλυψε" ότι ο Αλεξόπουλος είναι...

Ρίχνεται στον "στίβο" της πολιτικής ο Ιβάν Σαββίδης;

Σενάρια για δημιουργία κόμματος Ποντίων πυροδότησε η πληθωρική εμφάνιση του ομογενούς επιχειρηματία στην Βουλή την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν μέσα στις προθέσεις του είναι και η δημιουργία ενός δικού του κόμματος στην Ελλάδα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Έχω νέα! Παπαριές οι παραπομπές για το δήθεν σκάνδαλο Βατοπεδίου: Αντιφάσεις και σφάλματα βλέπει ο αντεισαγγελέας

του Παναγιώτη Στάθη

Αντιφάσεις, ελλείψεις, λογικά σφάλματα και απουσία στοιχειοθέτησης ή επαρκούς αιτιολογίας βλέπει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Μποροδήμος στο βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκαν σε δίκη για την υπόθεση του Βατοπεδίου   14 άτομα, μεταξύ των οποίων, ο ηγούμενος Εφραίμ,  ο μοναχός Αρσένιος, η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη (σύζυγος του τέως υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη) και δύο συγγενικά της πρόσωπα,  οι δικηγόροι  Διονύσης και Δημήτρης Πελέκης (πατέρας και αδελφός της).

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στον Σ.Θεοδωράκη στα Χανιά... αλλά οι φίλοι στα ΜΜΕ δεν το προβάλουν

Το Βίντεο είναι απόσπασμα, από την ομιλία του, Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά. Η έρωτηση έρχεται από έναν ηλικιωμένο, που του λέει σε λίγες γραμμές, αυτά που του λέμε όλοι:

ΒΙΝΤΕΟ-Οπαδοί της Ντνίπρο σήκωσαν ουκρανικές σημαίες και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο απέναντι στην Σεβαστούπολη

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ντίπρο, σήκωσαν ουκρανικές σημαίες και έψαλλαν τον ουκρανικό εθνικό ύμνο στην αναμέτρηση απέναντι στην Σεβαστόπολ από την Κριμαία.

Μπουρδέλο η Βρετανία: Ο Τόνι Μπλέρ είχε δεσμό με τη γυναίκα του Ρούπερτ Μέρντοχ; [εικόνες]

Πριν λίγους μήνες γράφτηκε ότι η γυναίκα του Μπλέρ είχε σχέση με τον παλαβό δήμαρχο Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον... είναι όλοι τους μια ωραία ατμόσφαιρα...

Εδώ και καιρό υπάρχει μια έντονη φημολογία πως ο πρώην πρωθυπουργός, Τόνι Μπλέρ, έχει υπάρξει ιδιαίτερα άτακτος και φαίνεται πως διατηρούσε δεσμό με τη λαμπερή, Γουέντι Ντένγκ, πρώην γυναίκα του μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η Βουλή των προνομίων: Βουλευτής πήρε 10.000 ευρώ άτοκα πριν καν καταθέσει ερώτηση

Αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 βουλευτής, πριν καν καταθέσει την πρώτη του ερώτηση στη Βουλή και προτού συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κοινοβουλευτική επιτροπή, άσκησε το δικαίωμά του να ζητήσει και να πάρει 10.000 ευρώ άτοκα από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Βουλής.

Δεν φαντάζεστε με πόσους άντρες έχει πάει η Μαρία Μενούνος!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Maria Menounos αποκάλυψε με πόσους άντρες έχει πάει. Και πραγματικά σοκάρει!

Και δεν σοκάρει αρνητικά αλλά πολύ ευχάριστα αφού όπως είπε στο people...

Σχεδιασμένο σε γραφεία της διαπλοκής το εγχείρημα «ας κάνουμε Πρωθυπουργό τον Διευθυντή του ΚΛΙΚ»

[Γιατί μπορεί χθες ο Σταύρακας να είπε στον ΣΥΡΙΖΑίο "πες πόσα ένσημα έχει κολλήσει ο Τσίπρας και τα ξαναλέμε", αλλά κι ο ίδιος τα περισσότερα τα έχει κολλήσει σαν κρατικοδίαιτος ΠΑΣΟΚος της ΕΡΤ και Διευθυντής της υποκουλτούρας του ΚΛΙΚ του ΠΑΣΟΚου Κωστόπουλου]
To γεγονός ότι το πολιτικό σκηνικό είναι κατακερματισμένο δεν χρειάζονται οι δημοσκοπήσεις για να το καταλάβουμε. Το γεγονός και μόνο ότι σχεδόν 1 στους 3 ψηφοφόρους δεν ξέρει τι θα ψηφίσει και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές όποτε γίνουν, δείχνει ακριβώς την πολιτική θολούρα που επικρατεί

Ο Ούλι Χένες και ο καταραμένος φόρος

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Η ιστορία του Ούλι Χένες είναι ένα παραμύθι για την εποχή μας, συνδέοντας τη λάμψη του πασίγνωστου και αγαπητού αθλητή και παράγοντα ποδοσφαίρου με την αλαζονεία της παράβασης αλλά και με την ελπίδα της εξιλέωσης μέσω της πτώσης και της τιμωρίας. Ο τρόπος που ο ίδιος χειρίστηκε την υπόθεση της φοροδιαφυγής του, και η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τις φορολογικές και δικαστικές αρχές της χώρας του, έχουν όλα τα στοιχεία ενός προσωπικού αλλά και εθνικού ψυχογραφήματος.

Ααα ΓΙΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 8% ΠΕΡΣΙ; Καμμένος: Δημοσκόπος μου ζητούσε 6.000 για να με βγάλει ψηλά

[Το συμπέρασμα από την ατάκα Καμμένου είναι: Προφανώς ο Πανάρας πέρσι τα ακούμπαγε και οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν στο 6-7-8% ενώ φέτος δεν τα ακουμπάει και τον δείχνουν στο 2,5%.... το να κατάλαβε ο κόσμος με τι λαμόγια έχει να κάνει, μιά με τις οφσόρ, μια με τα σκάφη, μια με τα εξοχικά που έχτισαν με κρατικές επιδοτήσεις κ.λπ δεν του περνάει απ' το μυαλό του Πανάρα... αχ ρε μεγάλε και πως θα γελάμε μετά τις επόμενες εκλογές που θα εξαφανιστείς....]

Αιχμές για τις δημοσκοπήσεις άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον RealFM 97.8.

Σε ερώτηση για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Καμμένος δήλωσε:

''Ο Σαμαράς θα μας βγάλει από τα Μνημόνια''

''Δεν με προβληματίζει το Ποτάμι, δεν είναι καιρός για ψευτοδιλήμματα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη χώρα θα τη βγάλει από τα Μνημόνια ο Αντώνης Σαμαράς'' δηλώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Οι τουρκικές κάλπες κάνουν τζαμί την Αγία Σοφία;

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΓΙΑΣ

[Η Αγία Σοφία, το μεγαλύτερο μνημείο του βυζαντινού πολιτισμού, έρχεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας στην Τουρκία.]

Σε μια περίοδο που η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με σαρωτικές πολιτικές εξελίξεις και κοινωνικό αναβρασμό, το μεγαλύτερο μνημείο του βυζαντινού πολιτισμού, η Αγία Σοφία, έρχεται στο επίκεντρο της τουρκικής επικαιρότητας. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμης σημασίας δημοτικές εκλογές, το μέλλον της προκαλεί αναταραχές στο πολιτικό σκηνικό της γειτονικής χώρας.Ηδη από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, διάφορες εθνικιστικές ομάδες της Τουρκίας πρότειναν την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τεμένους.

Ρε αι γαμηθείτ@ που είναι "διεθνή ύδατα" οι παραλίες της Μυκόνου!! "Διπλωματικό θρίλερ μετά το ναυάγιο του τουρκικού πλοίου στη Μύκονο"

Σε παρασκηνιακό διπλωματικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση του τουρκικού φορτηγού πλοίου «Yusuf Cepnioglu», το οποίο το περασμένο Σάββατο κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες προσάραξε σε βραχώδη περιοχή, βόρεια της Μυκόνου.

Απίστευτος σαλτιμπάγκος!! "Μπορώ να συνεργαστώ με ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να δοθούν λύσεις"

Εμφανίζεται ως κάτι καινούργιο που δεν κουβαλά βαρίδια του καταδικασμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης. «Πετάχτηκε» ξαφνικά μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες με όπλο τη δημοφιλία του Σταύρου Θεδωράκη και διεκδικεί από τους πολίτες να τον κρίνουν θετικά γιατί δεν έχει παρελθόν στην πολιτική!

Σπηλιωτόπουλος: Η διάσπαση της ΝΔ δίνει στον Καμίνη την πρωτιά

Στον Νικήτα Κακλαμάνη χρεώνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος την πρωτιά του Γιώργου Καμίνη στη σημερινή δημοσκόπηση της ΜRB για τη Real Νews και εμμέσως πλην σαφώς τον καλεί να εγκαταλείψει την εκλογική κούρσα για το καλό της ΝΔ.

Τα πανεπιστήμια, έρμαια της βίας των μειοψηφιών

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

[Φοιτητές εισβάλλουν στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Τα επεισόδια και οι διακοπές των συνεδριάσεων των θεσμικών όργανων των ΑΕΙ είναι παλαιά πρακτική των μειοψηφιών που αντιδρούν βιαίως σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης στον χώρο της εκπαίδευσης.]

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα στα μεγάλα πανεπιστήμια τα κρούσματα βίας, τα οποία εν μέσω προεκλογικής περιόδου –ευρωεκλογών, αυτοδιοικητικών, αλλά και των φοιτητικών εκλογών– αποκτούν και έντονη πολιτική διάσταση.

Έλεος με τις κότες της ΝΔ που δεν στηρίζουν Άρη-Κουμουτσάκο-Ιωαννίδη και Καλαφάτη

Η ψήφος είναι και μυστική και ιερή, αυτό το ξέρουμε από τότε που υπάρχει δημοκρατία. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους πολιτικούς. Μπορούν να ψηφίζουν όποιον θέλουν χωρίς ποτέ εμείς να το μάθουμε. Με μια ειδοποιό διαφορά. Εφόσον ανήκουν σε κάποια παράταξη οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που αυτή δίνει. Αλλιώς δεν πρόκειται για κόμμα αλλά για διαδήλωση ή στην καλύτερη περίπτωση για πολιτική Βαβέλ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η οργή της φύσης: Δείτε πώς κλείνει ο ουρανός του Ντουμπάι από καταιγίδα μέσα σε 2 λεπτά

Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση.

Στην αρχή του βίντεο ο ουρανός είναι καθαρός και στο βάθος διακρίνονται αστραπές. Το τι συμβαίνει στη συνέχεια, είναι η απόδειξη του ότι κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στα φυσικά φαινόμενα.

Ρακιντζής: Νέα φόρμουλα για να τα "παίρνουν". Φτιάχνουν οργανώσεις τύπου ΜΚΟ

Για τον κίνδυνο εμφάνισης νέων εστιών διαφθοράς «τύπου ΜΚΟ» στους ΟΤΑ, με τη σύσταση των ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις) προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.

Δημοσκόπηση για τη δυτική Ελλάδα

Δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές διενήργησε στους τρεις νομούς (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας) της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η εταιρία DATA RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Δεν παλεύεται ρε Αντώνη η βρώμα και δυσωδία: Πως αγόρασε Audi Quatro Turbo ο ΓΓ του υπ Δικαιοσύνης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Αν δείτε στον δρόμο σας ένα γκρι μεταλλικό Audi Quatro Turbo (από αυτά που σπανίως κυκλοφορούν πλέον), πείτε στον οδηγό του «με γεια σου»! Το πιθανότερο είναι να το οδηγεί ο γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Νίκος Κανελλόπουλος. Αλλά μπορεί πάλι να έχει και συνοδό οδηγό κι εκείνος να αναπαύεται στο πίσω κάθισμα. Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο αυτό το πληρώσαμε όλοι από την τσέπη μας μόλις την εβδομάδα που πέρασε. Και για να μην το μάθει ίσως και ο πολιτικός του προϊστάμενος, ακούστε τι έκανε ο «δαιμόνιος» γραμματέας.

Υγρό πυρ από τον υπαρχηγό στόλου Σπ. Κονιδάρη για το φιάσκο στα Ιμια και τα υποβρύχια που σκουριάζουν

Η τελευταία ημερήσια διαταγή του υπαρχηγού Στόλου Σπύρου Κονιδάρη, όπως αναγνώστηκε χθες παρουσία πολλών απόστρατων ανώτατων αξιωματικών, μεταξύ των οποίων και επίτιμων αρχηγών, όπως ο Γρηγόρης Δεμέστιχας και ο Κοσμάς Χρηστίδης, περιείχε αρκετές «βόμβες βυθού».
Ο αντιναύαρχος Στέλιος Κονιδάρης, που παρέδωσε στον υποναύαρχο Νικόλαο Τσούνη σε ειδική τελετή στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, μιλά για την εθνική υποχώρηση στην οποία οδήγησαν την πατρίδα ο...

Γιατί οι Ρωμιοί της Πόλης βρέθηκαν επί δεκαετίες στο στόχαστρο-Πώς η Τουρκία απέλασε τους Έλληνες της Πόλης-Οι διεκδικήσεις των Κωνσταντινουπολιτών μετά πενήντα έτη

Του Κώστα Ράπτη

Η απέλαση των Ελλήνων υπηκόων της Κωνσταντινούπολης, από την οποία συμπληρώνονται 50 χρόνια στις 16 Μαρτίου, υπήρξε το ισχυρότερο πλήγμα που δέχθηκε η πολίτικη ρωμιοσύνη, όμως δεν ήταν το πρώτο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικό πλοίο έλαβε σήμα για το Boeing

Στην περιοχή των στενών της Μάλακα εστιάζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών. Το πρωί της Κυριακής ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας της Μαλαισίας έστειλε σήμα σε όλα τα παραπλέοντα πλοία να σπεύσουν στο σημείο.

«Περιμένουμε να ξυπνήσει» δήλωσε η μάνατζερ του Σουμάχερ

Η μάνατζερ του Mίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό RTL στη μετάδοση του GP της Αυστραλίας, μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! «Χαράτσι» στους αιώνιους φοιτητές;

«Χαράτσι» στους αιώνιους φοιτητές είναι το εναλλακτικό σενάριο της αυτόματης διαγραφής τους  από τα μητρώα των ΑΕΙ. Η πρόταση-βόμβα «ξεπήδησε» από τις εκθέσεις του ΟΟΣΑ και κυκλοφορεί στα συρτάρια των υπουργών Παιδείας από την εποχή της Άννας Διαμαντοπούλου.

To νέο "Τρίγωνο των Βερμούδων"

Άλυτο παραμένει το μυστήριο της εξαφάνισης του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, με τις Αρχές να μελετούν σοβαρά το σενάριο της αεροπειρατείας και να συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες, δίχως ωστόσο αντίκρισμα.

Η εγγονή του Χρουστσόφ εξηγεί πως ο παππούς της "έδωσε" την Κριμαία - ΒΙΝΤΕΟ

Κρίσιμο δημοψήφισμα σήμερα στην Κριμαία. Όχι προς το αποτέλεσμα το οποίο μάλλον θεωρείται δεδομένο υπέρ της Ρωσίας, αλλά για τις επιπτώσεις που θα έχει στην παρατεταμένη κρίση με την Δύση.

Στο CNN μίλησε η εγγονή του Χρουστσόφ , Νίνα που ζει φυσικά στις ΗΠΑ. Εξήγησε....

Τρελαθείτε!! Δαπάνες 285 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο ανά έτος για τηλεφωνικές κλήσεις

Τάξη στο χάος των τηλεφωνικών συνδέσεων του Δημοσίου επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση. Και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για αυτό, καθώς κάθε χρόνο δαπανώνται 285 εκατ. ευρώ σε τηλεφωνήματα.

Τέλος στις φοροαπαλλαγές για τις ασφάλειες ζωής: Τι ίσχυε και οι νέες ρυθμίσεις

Ένα «κρυφό» και έμμεσο επιπλέον κόστος στις ασφαλίσεις που ισχύει για τις δηλώσεις εισοδήματος του 2013 θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους όσοι έχουν πραγματοποιήσει ή σκέφτονται να πραγματοποιήσουν ασφάλεια ζωής. Ο λόγος για την κατάργηση των φοροαπαλλαγών από τις δαπάνες ασφαλίστρων ζωής που έφεραν οι νόμοι 4110/2013 και 4172/2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Κρανιδιώτης: Δεν είναι αξιόπιστος αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Μη αξιόπιστο αντίπαλο χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

«Ο αντίπαλος ο δικός μας είναι ο εαυτός μας στην ουσία. Δεν φαίνεται ότι έχουμε αξιόπιστο αντίπαλο. Δεν είναι αξιόπιστος αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι...

ΦΩΤΟ-Το ατύχημα της Ραχήλ... στο τάε κβον ντο

Εντατική προπόνηση κάνει το τελευταίο διάστημα η Ραχήλ Μακρή, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso της Κυριακής.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξασκείται στις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα στο τάε κβον ντο. Προκειμένου μάλιστα να μπορεί να τα βγάλει εις πέρας, κάνει personal μαθήματα με έναν έμπειρο δάσκαλο τις νυχτερινές ώρες, όταν ολοκληρώνει τις κοινοβουλευτικές της δραστηριότητες.

Υποχρωτικό μάθημα τα ελληνικά στα κατεχόμενα

Τα ελληνικά άρχισαν να διδάσκονται ως υποχρεωτικό μάθημα στα δημοτικά σχολεία στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, σύμφωνα με τον συνεργάτη του ραδιοσταθμού «'Αστρα», Χασάν Καφετζίογλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πως και πότε θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα

Tον Απρίλιο θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα σε 700.000 δικαιούχους.

Δείτε όλες τις πληροφορίες στο βίντεο από το Mega.

ΒΙΝΤΕΟ: "Πανηγυρίζοντας" τον θάνατο στη Συρία

Η Συρία μπορεί να έχει φύγει από τις πρώτες σελίδες των μεγάλων εφημερίδων του πλανήτη και από τα τηλεοπτικά δίκτυα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αιματηρός εμφύλιος τελείωσε. Αντιθέτως μαίνεται.

Το βίντεο δείχνει τον θάνατο ενός πληρώματος...

Η Τζάκι Κένεντι έβγαζε selfies εξήντα χρόνια πριν -H σύζυγος του Ωνάση ήταν μπροστά από την εποχή της [εικόνα]

Υπήρξε σύζυγος δυο εμβληματικών προσωπικοτήτων, του 35ου προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι και του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Τζάκι Κένεντι ή Τζάκι Ω, υπήρξε εκτός από fashion icon και πρωτοπόρος. Η Huffington Post δημοσιεύει μια φωτογραφία...

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ... Τσίπρας: Ουρά κάνουν προσωπικότητες εκτός πολιτικής για να συμμετέχουν σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Όλος ο πλανήτης (τρόικα, ΕΕ, ΔΝΤ, οίκοι αξιολόγησης, αγορές...) έχει συμμαχήσει να βγει η Ελλάδα στις αγορές ώστε να αποδυναμώσουν τον ΣΥΡΙΖα και να μην βγει κυβέρνηση... αυτό λέει λίγο πολύ ο Αλέξης

Για «πλεόνασμα θράσους» κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη στην Realnews κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «στημένη θεατρική έξοδο», στις αγορές. Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για στημένο παιχνίδι εκ μέρους της κυβέρνησης σημειώνει χαρακτηριστικά πως:

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Καμία ανοχή στις "καταλήψεις" ιστορικών κτηρίων

Δείτε τι δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μπροστά στο υπό κατάληψη, από αναρχοάπλυτους, κτήριο της εφημερίδας "Εμπρός" στου Ψυρρή:

Ξεκινάει το δημοψήφισμα παρωδία στην Κριμαία -Κλίμα βίας και τρόμου [εικόνες]

Μην ξεχνάμε ότι στα ψηφοδέλτια δεν προβλέπεται το ΟΧΙ στην ένωση με τη Ρωσία!!

Σε κλίμα καθαρά ψυχροπολεμικό, με το δάκτυλο στη σκανδάλη και με προκλήσεις ανοίγουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της χερσονήσου της Κριμαίας. Οι κάτοικοι θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν σε καθεστώς αυτονομίας αλλά υπό τη σκέπη του ουκρανικού κράτους ή θα προσαρτηθούν στη Ρωσία.

Συμφωνίας κυβέρνησης - Τρόικα για διανομή 400 εκατ. ευρώ από το πλεόνασμα-Προς πολιτική λύση τα «αγκάθια» με την τρόικα

"Κλείδωσε" στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα η διανομή μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος από την κυβέρνηση μετά την επικύρωσή του από την Eurostat στις 23 Απριλίου.

Σύμφωνα με το "Το Βήμα της Κυριακής", ο συμβιβασμός επιτεύχθηκε έπειτα από σκληρό παζάρι. Η τρόικα θα αποδεχθεί...

Μπααα; Καίνε και στο Παρίσι σόμπες λόγω φτώχειας; Το νέφος πνίγει το Παρίσι - αποφασίστηκαν περιορισμοί στη χρήση των αυτοκινήτων

H αιθαλομίχλη κάνει γκρίζο τον ουρανό στο Παρίσι και δυσδιάκριτο τον Πύργο του Αϊφελ. Η γαλλική πρωτεύουσα όπως και πολλές άλλες πόλεις πλήττονται από την ατμοσφαιρική ρύπανση και ήδη αποφασίστηκαν μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των ΙΧ.

Ύποπτος για ξέπλυμα χρήματος ο Γιανουκόβιτς

Υποψίες για ξέπλυμα χρήματος σε μεγάλη κλίμακα βαρύνουν τον έκπτωτο πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς και το περιβάλλον του και η Γενική Εισαγγελία της Συνομοσπονδίας αναλύει τα στοιχεία.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚ@Α ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ-Βενιζέλος: Χαίρομαι γιατί έγινε αυτό που είχα προτείνει για τα υποβρύχια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για για την εξέλιξη αυτή

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Τεχεράνη- όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη - σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής  Άμυνας για τα τέσσερα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού,  για τα οποία επήλθε συμφωνία με τα ΕΝΑΕ, δήλωσε τα εξής:

ΠΑΛΙ ΣΚΝΙΠΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!! Έχει καταθέσει στο ΣτΕ αίτημα διακοπής εργασιών και αναρωτιέται: «Επιτέλους, θα γίνει το Μετρό;»

«Απαράδεκτη από κάθε άποψη», χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τη δήλωση διακοπής των έργων του Μετρό, που υπέβαλε η κατασκευάστρια κοινοπραξία

Επιτέλους, θα γίνει το Μετρό, αναρωτιέται ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και απαιτεί δέσμευση σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο