10 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ- Rihanna: Ποζάρει χωρίς εσώρουχο για γαλλικό περιοδικό

Πανικό σε όλο το διαδίκτυο προκάλεσαν οι φωτογραφίες της Rihanna χωρίς εσώρουχο, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να φωτογραφηθεί για γαλλικό περιοδικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος: Ο Αλέξης Τσίπρας τραγουδάει τα... καγκέλια

To video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
 
Ένα απίστευτο video κάνει τον γύρο του διαδικτύου το οποίο φυσικά είναι προιόν μοντάζ και εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα σαν να τραγουδάει τα γνωστά καγκέλια...

Ποινική δίωξη σε βάρος του «αντεξουσιαστή» της πούτσ@ς, Ραγκούση, για το φαξ στις φυλακές

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της πρόσκλησης σε τέλεση κακουργήματος, άσκησε η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα στον Φραγκίσκο Ραγκούση.

ΒΙΝΤΕΟ-Το "επεισόδιο" μεταξύ του Μαριά και του Σκρέκα

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη βουλή όταν στο βήμα βρισκόταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.
Ο κ. Μαριάς αναφέρθηκε στις γερμανικές εταιρείες HDW και ThyssenKrupp λέγοντας ότι χρηματοδοτούσαν τους ναζί και τον Χίλτερ.

Καταγράφηκε ο δράστης από τις κάμερες-Γιατί βλέπουν τον Μαζιώτη πίσω από το χτύπημα

Καρέ - καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής τις δεκάδες κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή όπου εξερράγη το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κάμερες έχει καταγράψει έναν νεαρό άνδρα ο οποίος φορά μαύρα ρούχα, κράνος ή κουκούλα να σταθμεύει το αυτοκίνητο - βόμβα στην οδό Αμερικής και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο, κρατώντας ένα σακίδιο.

Αν έχετε φαγούρα είναι γιατί ο ΓΑΠ έκανε δήλωση για την έξοδο στις αγορές

«Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σκληρών προσπαθειών των Ελλήνων, η χώρα έχει πλέον τις προϋποθέσεις να μπει στην τελική ευθεία για την έξοδο της από την κρίση», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωσή του αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας τις αγορές.

"Πέρασε" από την Επιτροπή το αντιρατσιστικό

Μαλακί@ς τούμπανα και σε δουλειά να βρισκόμαστε φτιάχνοντας νόμους... ότι το υπάρχον πλαίσιο ήταν αρκετό και δεν χρειαζόταν μπουρδολογίες φαίνεται από το ότι η μισή ΧΑ είναι στη φυλακή...

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη Β' ανάγνωσή του από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι υποψήφιος με συνδυασμό που στηρίζει η ΝΔ

Την υποψηφιότητα του γνωστού ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη με τον συνδυασμό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Τζανακούλης.

Στην εισαγγελέα 3 υπάλληλοι της Βουλής για τη συνάντηση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

Τρεις υπάλληλοι της Βουλής οι οποίοι σύμφωνα με τον πρώην ΓΓ της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο μπήκαν στο γραφείο του την ώρα της επίμαχης συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη, καλούνται να καταθέσουν αύριο στην εισαγγελέα Καλλιόπη Νταγιάντα που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες καταγραφής της συγκεκριμένης συζήτησης.

Ερχεται η Μέρκελ στην Αθήνα-Τα μέτρα ασφαλείας και το πρόγραμμά της

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ για την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ την Παρασκευή και ενώ ακόμα δεν έχουν διαλυθεί οι καπνοί από τη βόμβα, που εξερράγη στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα.

H βουλευτής Μίκα Ιατρίδη υπερ του χημικού ευνουχισμού των παιδεραστών

Δεν έχει και άδικο για επαναλαμβανόμενους δράστες-ζώα

Τον έντονο προβληματισμό της σχετικά με τις ποινές που προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας», εξέφρασε στην αρμόδια Επιτροπή της βουλής η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ

Ανοίγεις τηλεόραση ,πας στον ΣΚΑΙ και βλέπεις Θεοδωράκη.
Γυρίζεις στον ΑΛΦΑ νάσου πάλι συνέντευξη με το Θεοδωράκη. Τσαντίζεσαι κλείνεις το χαζοκούτι,ανοίγεις το PC ,ψάχνεις για ειδήσεις,παντού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το ποτάμι.

Δημοσκόπηση Pulse: Μείωσε τη διαφορά η ΝΔ στο 1%

Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24 δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μικρό προβάδισμα έναντι της ΝΔ τόσο στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές όσο και για τις Εθνικές Εκλογές με 1,5% και 1% αντίστοιχα.

BINTEO-Διάγγελμα Σαμαρά: Μην κάνετε λάθος, όλα έγιναν χάρη στις θυσίες του λαού -Εχουμε δρόμο, αλλά είμαστε ενωμένοι

Για θεαματική επιστροφή της Ελλάδας στην ομαλότητα, έκανε λόγο στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε ότι η εμπιστοσύνη προς την πατρίδα επισφραγίστηκε από τον πιο αντικειμενικό κριτή, τις ίδιες τις αγορές.

Στο εδώλιο για κακούργημα ο ΠΑΣΟΚος πρώην υφ. Ανθόπουλος: Κατηγορείται για τοκογλυφία κατ΄εξακολούθηση

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Ανθόπουλος, μετά το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών που τον παραπέμπει σε δίκη μαζί με 3 ακόμη πρόσωπα για το αδίκημα της τοκογλυφίας κατ'εξακολούθηση.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΡΗΞΗ!

Tου Μανώλη Κοττάκη

Και να θέλει η κυβέρνηση δεν μπορεί να φύγει το θέμα Μπαλτάκου από την κορυφή της ατζέντας . Οι λόγοι είναι και υποκειμενικοί και αντικειμενικοί. Υποκειμενικοί διότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα πλήν ΝΔ ανακάλυψαν τον μήνα που θα θρέψει τους εννιά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.logiastarata.gr/

Τον Πούτιν και όχι ουκρανικό πογκρόμ, φοβούνται οι Ουκρανοί Εβραίοι

[Ο Σολομών Φλακς, πρόεδρος του Συνδέσμου Εβραίων Βετεράνων του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος του Ντνιπροπετρόφσκ.]

Τις πληροφορίες για δήθεν επικράτηση νεοναζί εξτρεμιστών στην Ουκρανία διαψεύδει κατηγορηματικά ο αρχιραββίνος του Ντνιπροπετρόφσκ, Σμούελ Καμινέτσκι.

ΦΩΤΟ: Το 'χασε το κορμί ο Αλέξης!

Σε μεγάλο λάθος φαίνεται ότι οδηγήθηκε ο Αλέξης στην επιλογή του να μην κατεβάσει τον Καρυπίδη υποψήφιο περιφερειάρχη. Ο Καρυπίδης συγκεντρώνει πολλά στελέχη γύρω του, αλλά και μερικές πολύ όμορφες υποψηφιότητες όπως αυτή της Αργυρώς Ξανθοπούλου. Η Αργυρώ είναι...

Η ηθική των επανδρωμένων αποστολών στο διάστημα

Το ηθικό ζήτημα της καταπόνησης της υγείας των αστροναυτών σε μελλοντικές επανδρωμένες διαπλανητικές αποστολές εξετάζει η NASA, η οποία παρήγγειλε τη συνεισφορά ειδικών ερευνητών.

To μέλλον του αμερικανικού διαστημικού προγράμματος περιλαμβάνει σχέδια για επανδρωμένη αποστολή εξερεύνησης σε κάποιον αστεροειδή και μακροπρόθεσμα στον πλανήτη Άρη (μετά το 2025). Τέτοιου τύπου εγχειρήματα αναμένεται να θέσουν το πλήρωμα σε κινδύνους που ξεπερνάνε τα αποδεκτά όρια, γεγονός που επιτάσσει την εξέταση της ηθικής σκοπιάς από την πλευρά της NASA.

Γελάει ο κόσμος: Πάλι άδειασε τον... εαυτό του ο Αλέξης Τσίπρας!

Νέα γκάφα από τον Αλέξη Τσίπρα. Μετά την ανακοίνωση του κόμματος του που παρέπεμπε για τις δηλώσεις του αρχηγού στην... Δημόσια Τηλεόραση, την οποία μέχρι χτες δεν αναγνώριζαν, ήρθε το σχόλιο του Αλέξη για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, σαν κερασάκι στην τούρτα.

Όταν η σάτιρα δίνει τη θέση της στη μισαλλοδοξία του Λάκη

Βασίλης Στεφανακίδης

Παρ' ότι είμαι  θιασώτης της  έξυπνης  και πρωτοποριακής σάτιρας καθώς θεωρώ ότι είναι μέσα στο DNA μας, η διακωμώδηση όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας, εν τούτοις σπάνια μπορώ να ανεχτώ το δήθεν χιούμορ και τα σατιρικά κείμενα που προβάλλονται μέσα από την τηλεόραση ή τη σύγχρονη επιθεώρηση  και η οποία καταφανώς βρίσκεται σε παρακμή και σε επίπεδο Δελφινάριου  προκαλώντας γέλιο μόνο σε ένα ειδικό και περιορισμένο κοινό με όπλο κυρίως τη βωμολοχία και όχι κάποιο σπιρτόζικο και ευρηματικό κείμενο.

Όταν Έλληνας καμικάζι απειλούσε να ρίξει αεροπλάνο στο τουρκικό προξενείο που ήταν γεμάτο κόσμο

Θεσσαλονίκη 1981. Ώρα 11 το πρωί. Οι υπάλληλοι του τουρκικού προξενείου υποδέχονταν τους υψηλούς καλεσμένους για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από τη γέννηση του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο Τούρκος πρέσβης, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, άρχισε την ομιλία του στην αυλή του σπιτιού που γεννήθηκε ο Ατατούρκ, αλλά λίγο πριν τελειώσει...

Ετοιμάζει διάγγελμα ο Σαμαράς

Από ώρα σε ώρα το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού

Νέο διάγγελμα ετοιμάζει ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και αναμένεται...

Οι ξεφτίλες "γαλάζιοι" δήμαρχοι έκαναν ανταρσία στον Κουμουτσάκο

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία τους στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη
 
Σύσσωμη  η  Νέα  Δημοκρατία , οι υπουργοί , οι  βουλευτές, οι ευρωβουλευτές και τα στελέχη  συμμετείχαν στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Κάραβελ. Μεταξύ  άλλων το παρών έδωσαν  οι...

Το ΠΝ παίρνει την τύχη στα χέρια του -προβάδισμα 8ετίας έναντι του Τουρκικού Ναυτικού στα Y/B Αναερόβιας Πρόωσης

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή η τροπολογία με την οποία επιλύεται το χρονίζον πρόβλημα με τα υποβρύχια. Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας – που περιλαμβάνει 7 άρθρα και την έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους:

Τα υδροπλάνα ανάβουν μηχανές

Το Λιμενικό Ταμείο της Σκύρου μετά από αρκετούς μήνες προσπάθειας την Παρασκευή ολοκληρώνει την διαγωνιστική διαδικασία όπου θα παραχωρήσει (μισθώσει) χρήση χώρου ως υδατοδρομίου εντός της ζώνης λιμένα σε ανάδοχο επενδυτή ο οποίος θα αναλάβει εξ αρχής, χωρίς καμία επιβάρυνση για το Λιμενικό Ταμείο, την υποβολή αίτησης για αδειοδότηση, θα κατασκευάσει το υδατοδρόμιο και στη συνέχεια θα αναλάβει ως Φορέας Λειτουργίας Υδατοδρομίου.

Μαρία Μενούνος: Γιατί με αποκλήρωσαν και με άφησαν άστεγη οι γονείς μου

«Με είχαν αποκληρώσει οι γονείς μου» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Η δημοφιλής Ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο λόγο που οι γονείς της έλαβαν την απόφαση αυτή και έχει να κάνει με τον σύντροφό της.

Στα 3 δισ. ο δανεισμός από τις αγορές με ετήσιο επιτόκιο 4,75%

Την πώληση πενταετούς ομολόγου ονομαστικής αξίας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 4,75% ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα το υπουργείο Οικονομικών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η...

Φρίκη: Βιβλία με εξώφυλλα από ανθρώπινο δέρμα βρέθηκαν στο Χάρβαρντ [εικόνες]

Ανάμεσα σε 15.000 βιβλία που διαθέτει η επιβλητική βιβλιοθήκη του Χάρβαρντ, του διάσημου πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, κρύβονται τρία μακάβρια απομεινάρια της εποχής που τα εξώφυλλα γίνονταν από ανθρώπινο δέρμα.

Γερμανικά ΜΜΕ: Οι Έλληνες ξανάρχονται

Πληθώρα δημοσιευμάτων σήμερα στο γερμανικό Τύπο σχετικά με την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης για έκδοση ομολόγου πενταετούς διάρκειας. Το θέμα κυριαρχεί στη σημερινή επισκόπηση.

Η Κατερίνα Λέχου προβάρει τον αρχαιοελληνικό χιτώνα ως η νέα πρωθιέρεια

Η Κατερίνα Λέχου προβάρει τον χιτώνα και τα σανδάλια της, αφού θα είναι η νέα πρωθιέρεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στη θέση της Ινώς Μενεγάκη, ύστερα από επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΒΙΝΤΕΟ-Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του αλβανού δολοφόνου στις φυλακές Νιγρίτας

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη στο σωφρονιστικό κατάστημα από τη μεταγωγή, μέχρι το θάνατο του Αλβανού δολοφόνου Ιιλι Καρέλι.

Το βίντεο...

Επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της FIFA η Εθνική!

H παγκόσμια ομοσπονδία γνωστοποίησε τις αλλαγές στο FIFA Ranking με την εθνική μας ομάδα να κάνει… άλμα τριών θέσεων

Πιάσε μια χωριάτικη κι ένα καλό επιτόκιο

Την ώρα που η Ελλάδα έβγαινε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια στις αγορές, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας αποφάσισαν να γευματίσουν με χωριάτικη σαλάτα.

Μουρούτης: Οι προπονητές της εξέδρας

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης,  σχολίασε στο Twitter τις θέσεις των οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Μην ξεχνιόμαστε! Έξοδος στη σύνταξη πριν από τα 60 για μητέρες σε ΔΕΚΟ-τράπεζες

Έξι ευνοϊκές διατάξεις δίνουν τη δυνατότητα στις μητέρες ανηλίκων να πάρουν σύνταξη πριν από τα 60 από τα Ταμεία των ΔΕΚΟ και των τραπεζών, σύμφωνα με το Εθνος.

Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια συνελήφθη ο Μαζιώτης και άλλοι πέντε του Επαναστατικού Αγώνα... τυχαίο;

Καθώς η Αθήνα ζει το σοκ της ισχυρής έκρηξης έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος και τα διεθνή μέσα αναμεταδίδουν την είδηση σχολιάζοντας πως επισκιάζει την έξοδο της χώρας στις αγορές, κάποιοι θυμούνται πως ακριβώς σαν σήμερα, το 2010 άρχισε η εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα με έξι συλλήψεις...

Ο Αγγελος Φιλιππίδης βολτάρει χαλαρός στο Κολωνάκι και λέει «Καθάρισα»

Με φόρμα και αθλητικά παπούτσια κάνει βόλτες στο Κολωνάκι ο βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι δεν θα γίνει δίκη.

Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης:

Νέο μυστήριο με τη Θάλεια Χούντα

Για νέα κατάθεση κλήθηκαν στην Ασφάλεια η Θάλεια Χούντα και ο σύζυγός της, ποινικολόγος Νίκος Μπούρας για την υπόθεση της απαγωγής της, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν κενά στις μαρτυρίες τους για τους πυροβολισμούς που είχαν στόχο το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου πριν από ένα μήνα στην Παλλήνη.

Επαναστάτες του κ@λου ALERT! Τα Mikel κερνάνε καφέ λόγω πένθους για τον αποθανόντα παππού του ιδιοκτήτη

Δωρεάν καφέ και άλλα ροφήματα προσφέρουν στα καταστήματά τους σε ολόκληρη τη χώρα από το πρωί και μέχρι τις δύο το μεσημέρι σήμερα τα Mikel, στη μνήμη του παππού των καφέ, Μιχάλη Κυριακάκη που πέθανε χθες σε ηλικία 85 ετών.

Le Figaro για Θεοδωράκη: Ανετος αέρας, ειρωνικό χαμόγελο, πονηρό βλέμμα

Ενα εκτενές άρθρο που συνδυάζει δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά και εκτιμήσεις της δημοσιογράφου δημοσιεύει σήμερα η γαλλική Le Figaro λέγοντας «αυτό το Ποτάμι σπάει τα παλαιοκομματικά φράγματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο σαρδάμ Βούλτεψη για Σαμαρά-Δείτε πως τον αποκάλεσε... κατά λάθος βέβαια

Τα σαρδάμ παραμονεύουν και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι πως η Σοφία Βούλτεψη ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής αντί να πει περιβάλλον Σαμαρά είπε περιβάλλον...

Καναλάρχης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ! (ΦΩΤΟ)

Εκπλήξεις και ανοίγματα περιλαμβάνει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που παρουσιάζεται στις 12 το μεσημέρι από τον γ.γ. του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, μεταξύ των υποψηφίων είναι ο...

Ο στόκος του ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκης έπλασε νέο σενάριο: Άφθονος δανεισμός μας με 4% προκειμένου να καταστραφούμε

Ενώ τον Φεβρουάριο ο καθηγητής (λέμε τώρα) Οικονομίας έγραφε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να δανειστεί με επιτόκιο 5% από τις αγορές μόλις είδε ότι αυτό έγινε... έπλασε ένα νέο σενάριο το οποίο προβλέπει άφθονο δανεισμό μας με 4%...

Τέζα τα γατάκια: Στο 4,95% το επιτόκιο του ελληνικού ομολόγου - στα 20 δισ. ευρώ οι προσφορές

Κάτω από το 5% προσδιορίζει το ελληνικό Δημόσιο την ενδεικτική τιμολόγηση για το πενταετές ομόλογο που αναμένεται να εκδώσει την Πέμπτη, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Συνολικά υποβλήθηκαν πάνω από τα 450 αρχικές προσφορές που...

Έτοιμοι να ξανακυλίσουμε στα ναρκωτικά; "Και 12μηνο έντοκο για τα ελληνικά νοικοκυριά μετά τη διαφαινόμενη επιτυχία του πενταετούς ομολόγου"

[Δε νομίζω η κυβέρνηση να είναι έτοιμη να ξαναπέσει στα σκληρά ναρκωτικά που μας έφεραν εδώ, οπότε θεωρώ τα παρακάτω δημοσιογραφικούς φαντασιώσεις... ]

Η διαφαινόμενη επιτυχία της έκδοσης του πενταετούς ομολόγου γεννά νέες νέες σκέψεις στο οικονομικό επιτελείο. Οι παράγοντες του ΟΔΔΗΧ, δεν αποκλείουν να εκδοθεί (χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος) και 12μηνο έντοκο γραμμάτιο, το οποίο θα απευθύνεται και στα ελληνικά νοικοκυριά. Επίσης, δεν αποκλείεται, χωρίς να υπάρχει επί του παρόντος κάποια μελέτη, η έκδοση και 3ετούς ομολόγου.

Το 46% των Ελλήνων πιστεύει ότι η επίσκεψη Μέρκελ θα βοηθήσει την κυβέρνηση και τη χώρα κατ'επέκταση

Αλλά το 69% των πολιτών έχει αρνητική γνώμη για την κυρία Μέρκελ

Μπορεί για την κυβέρνηση η αυριανή επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα να είναι άλλο ένα θετικό μήνυμα, έπειτα από την έξοδο της χώρας στις αγορές, ωστόσο, φαίνεται πώς για τους Έλληνες πολίτες, η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτη στην χώρα.

ΦΩΤΟ: Γραφικός μέχρι τελικής πτώσης ο Πανάρας-Δείτε πως σχολίασε την έξοδο στις αγορές

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο γραφικός πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, με ανάρτησή του στο twitter, την οποία συνόδευσε με την αντίστοιχη φωτογραφία.

Άδωνις για το χτύπημα: Έκδηλος ο πανικός όσων θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το αυτοκίνητο-βόμβα που εξερράγη σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter-  ότι...

Επίδομα 200 έως 370 ευρώ για τα χαμηλά εισοδήματα -Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Μέχρι το Σεπτέμβριο αναμένεται να δοθεί από το υπουργείο Εργασίας, μέσω των δήμων, το επίδομα ύψους 200 έως 370 ευρώ σε δικαιούχους με χαμηλά εισοδήματα. Τα κριτήρια για την επιλογή των δικαιούχων αναμένεται να καθοριστούν τον Απρίλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Ημίτρελοι όσοι διαδηλώνουν στο κέντρο

Επίθεση σε όσους διαδηλώνουν στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «ημίτρελους που κάθε τόσο κλείνουν το κέντρο της Αθήνας» αφήνοντας αιχμές για την στάση...

ΒΙΝΤΕΟ-Έκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στην Ελλάδα, μετά από ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος, επί της οδού Αμερικής 3, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στις 5.55 το πρωί. Η ιστοσελίδα zougla.gr και η Εφημερίδα των Συντακτών, είχαν δεχτεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα περίπου 45 λεπτά νωρίτερα.

ΒΙΝΤΕΟ: Και μην ξεχνάμε: Η Bayern είναι η ομάδα του προλεταριάτου

Και φυσικά χθες η λαϊκή πάλη έστειλε στο καναβάτσο τους εγκάθετους μεγαλοαστούς του καπιταλισμού. Η εξουσία των μονοπωλίων κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος απέναντι στην παλλαϊκή επίθεση της εργατιάς... Δείτε ένα διαφορετικό βίντεο:

Ντελίριο στις αγορές: Ρεκόρ με 18 δισ. προσφορές (κάλυψη 6 φορές) και επιτόκιο 4,8%, για το ελληνικό 5ετές ομόλογο - Έρχεται και το CDS

Αποτελεί επιτυχία της Ελλάδος η πρώτη έξοδος στις αγορές….με 5ετές ομόλογο

Προσφορές ρεκόρ που ξεπερνούν τα 17,8 δισεκ. ευρώ έχουν υποβληθεί έως τώρα πριν το άνοιγμα του βιβλίου προσφορών στο private placement 5ετούς έκδοσης της Ελλάδος ύψους μάλλον 3 δισεκ. ευρώ από αρχικό στόχο 2 δισεκ. ευρώ.

To βιβλίο προσφορών θα ανοίξει...

Απίστευτες αντοχές ΣΥΡΙΖΑ στην ξεφτίλα! Ετοιμάζουν επόμενη: Καλούν όλη την Αθήνα σε διαδήλωση κατά της Μέρκελ

Έχει καλέσει σε παλλαϊκό ξεσηκωμό, έχει υποσχεθεί ότι η Κυβέρνηση θα πέσει από τον κόσμο που θα βγει στους δρόμους, αλλά δε τους ακολούθησε κανείς. Έχει επιστρατεύσει τους όψιμους ΣΥΡΙΖΑίους και πρώην ΠΑΣΟΚους συνδικαλιστές, σε απεργίες, κινητοποιήσεις, πορείες, αλλά είναι τόσο μόνοι. Κι όμως, εκεί στην Κουμουνδούρου, δεν κουράζονται να ξεφτιλίζονται…

Φτιάχνοντας τον χάρτη του σύμπαντος

Επιστήμονες υπολόγισαν ότι, περίπου τρία δισεκατομμύρια χρόνια μετά την "Μεγάλη Έκρηξη" (Μπιγκ Μπανγκ), δηλαδή 10,8 δισεκατομμύρια χρόνια πριν την εποχή μας, το σύμπαν διαστελλόταν κατά 1% κάθε 44 εκατ. χρόνια (ή κατά 68 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο ανά ένα εκατομμύριο έτη φωτός).