23 Μαΐου 2014

H εξήγηση για την περίφημη κουτουλιά του Ζιντάν στο Μουντιάλ -Το του είπε ο Ματεράτσι

Συνέντευξη για το περιστατικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 παραχώρησε ο Μάρκο Ματεράτσι, στην οποία αποκάλυψε πως προκάλεσε τον Γάλλο αναφέροντας στον διαπληκτισμό τους...

Δημοσκόπηση GPO ΤΕΛΙΚΑ! Μια χαρά: ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, ΝΔ 23% -Στο 1,5% η διαφορά

Τα τελικά αποτελέσματα της έρευνάς της για τις Ευρωεκλογές παρουσιάζει η εταιρεία GPO.

Στην επικαιροποιημένη πρόθεση ψήφου για την μάχη της κάλπης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 1,5 μονάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, καταγράφει ποσοστό...

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Α. Σαμαράς στο Σύνταγμα: Kατάντια και μαζεύουν ψήφους απο τη Χρυσή Αυγή, αλλά δεν θα μας γυρίσουν πίσω

Με την ανοιχτή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εν όψει της κρίσιμης μάχης της Κυριακής για τις Ευρωεκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος». Διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και καινούργια μνημόνια».

ΤΙ ΛΕΕΙ: ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ; Το απόρρητο ρωσικό έγγραφο για τα αντίποινα στη Δύση

Κορυφαίος σύμβουλος του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι έχει ήδη προετοιμάσει ένα διαβαθμισμένο έγγραφο για τα μέτρα που θα ληφθούν ως αντίποινα εάν η Δύση επιβάλει και νέες κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία λόγω των ενεργειών της όσον αφορά στην κρίση στην Ουκρανία.

Ασημακοπούλου ανακεφαλαιώνει το γλύψιμο ΣΥΡΙΖΑ στην ΧΑ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, για το κάλεσμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΚΑΡΤΕΣ! Έρχεται πέ@ς σε Περιφέρεια Αττικής και Αθήνα... γιαυτό δεν είδατε γκάλοπ

Για να μην σας παραμυθιάζουνε διάφορα κομματόσκυλα... έχουμε κάτι σαν Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

Τεράστιες διαφορές βλέπουν οι μπουκμέικερς σε Περιφέρεια Αττικής και Αθήνα.
Και όπως έχουμε ξαναγράψει, και οι μπουκ κάνουνε λάθη, αλλά σίγουρα κάνουν τα λιγότερα από τους υπολοίπους.  Γιατί αυτοί δεν είναι “αεριτζήδες” (δημοσκόποι, αναλυτές του κώλου κ.λ.π.)  και  το λάθος τους θα το πληρώσουν και ακριβά.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Σαμαράς συνάντησε τον... Σαμαρά

Με θερμές χειραψίες, ευχές και δώρα για τα γενέθλια του υποδέχθηκαν τον Πρωθυπουργό οι διεθνείς μας λίγο πριν ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, όπου τους επισκέφθηκε. Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έμεινε στη μπάλα και τις φανέλες που δώρισαν στον Αντώνη Σαμαρά με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς τον κάλεσε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Βίντεο ντοκουμέντο με τον νεκρό διαδηλωτή στην Τουρκία

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον θανάσιμο τραυματισμό διαδηλωτή στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 30χρονος, Ουγκούρ Κουρτ, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ της τουρκικής αστυνομίας και διαδηλωτών, έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-Μaria Menounos-Δημήτρης Γιαννέτος: Πόσο γρήγορα μπορούν να μιλήσουν ελληνικά;

Ένα αστείο βιντεάκι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια Maria Menounos, στο οποίο δείχνει μαζί με τον καλό της φίλο hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο σε έναν Αμερικανό της φίλο πόσο γρήγορα μιλάνε οι Ελληνες τα ελληνικά.

Η ανάπαυση των «πολεμιστών»: Ιωαννίδης και Τζιτζικώστας τα λένε κρυφά στην παραλία [εικόνες]

Την στιγμή που το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα ενόψει των Ευρωεκλογών, αλλά και των επαναληπτικών εκλογών για την Αυτοδιοίκηση, δύο φωτογραφίες του Γιάννη Ιωαννίδη και του Απόστολου Τζιτζικώστα δείχνουν μια άλλη πτυχή της μεταξύ τους μάχης.

Δείτε πόσα λεφτά ζήτησε η Conchita για να εμφανιστεί στη Μύκονο

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε με την νίκη της Conchita στην Eurovision η Drag Queen έχει γίνει περιζήτητη. Έτσι, στο πλαίσιο των συζητήσεων που έγιναν για κάποιες guest εμφανίσεις της ανά τον κόσμο, ακούστηκε και αυτό του νησιού των ανέμων. Όπως φαίνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, η εκκεντρική persona της Αυστρίας, θα...

Το Ευρωκοινοβούλιο έχει περισσότερους μεταφραστές και διερμηνείς από ευρωβουλευτές -Κοστίζουν το ένα τέταρτο του προϋπολογισμού

Το Ευρωκοινοβούλιο έχει περισσότερους διερμηνείς και μεταφραστές παρά ευρωβουλευτές! Είναι μάλιστα τέτοια η γλωσσική βαβέλ που επικρατεί στην ΕΕ των 28, ώστε το Ευρωκοινοβούλιο δαπανά γύρω στο ένα τέταρτο του προϋπολογισμού του σε διερμηνείες και μεταφράσεις.

ΠΑΤΕΡ ΕΥΛΟΓΗCON! Πατριάρχη Σερβίας για τις πλημμύρες: Τιμωρία από τον Θεό επειδή ψήφισαν Κοντσίτα στην Eurovison

Στον δικό του κόσμο φαίνεται πως ζει ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος, ο οποίος αποδίδει τις φονικές πλημμύρες που κόστισαν τη ζωή σε 33 ανθρώπους και ισοπέδωσαν τη χώρα στην ψήφο των Σέρβων στην Eurovision.

ΒΙΝΤΕΟ! Εσπασαν τα μηχανάκια της τηλεθέασης όταν παρουσιάστρια πέφτει και αποκαλύπτεται ότι δεν φοράει εσώρουχο!

Παραπονιόμαστε για το επίπεδο της εγχώριας τηλεόρασης, ξεχνώντας ότι πάντα υπάρχουν χειρότερα. Αυτό απέδειξε τηλεοπτική εκπομπή στη Βραζιλία, όπου οι ημίγυμνες παρουσιάστριες έδωσαν ρέστα.

Κατακόρυφη αύξηση της τηλεθέασης προκάλεσε το «ατύχημα» που είχε στο πλατό μια παρουσιάστρια .

O Aδωνις γελάει με τον Μπόλαρη: Δεν τα λέγατε αυτά όταν ψηφίζατε το Μνημόνιο υπουργέ μου...

Αντιμνημονιακός εμφανίζεται τώρα ο βουλευτής Μάρκος Μπόλαρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, υποστηριζόμενος από την ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν εξελέγη για τον β' γύρο. Ο Αδωνις Γεωργιάδης του θυμίζει ότι άλλα έλεγε στο παρελθόν.

Δημοσκόπηση Palmos δηλ. ΣΥΡΙΖΑ: Μια χαρά! Μόνο 4,3% μπροστά βγάζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευρωβουλευτής του Κούλογλου

Σε γενικές γραμμές οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν προσδώσει χαρακτήρα Εθνικών Εκλογών, στις ευρωκάλπες ενώ οι ψηφοφόροι δείχνουν μέχρι στιγμής να επιλέγουν τη συσπείρωση γύρω από τους δυο μεγάλους πόλους (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ).

Πιο αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

ΟΤΑΝ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ->Απορρίφθηκε από τον Αρειο Πάγο η πρώτη προσφυγή του ΥΠΟΙΚ για τις καθαρίστριες

Καλά ρε βλάκα Στουρνάρα που πας; Δώσε κάτι τις στα παιδιά να αποφασίσουν "τυφλά"... Μόνο με γεμάτη τσέπη μπορούν να αποφασίζουν... [Στη φώτο βλέπετε τύπισσα που παίζει να πιάνει και πρώτη φορά σκούπα στο χέρι για τις ανάγκες φωτογράφησης... οι άλλες καθισμένες θρέφουν κ@λους και δεν πιάνουν σκούπα ούτε για φωτογραφία...]

Απορρίφθηκε από τον Αρειο Πάγο η προσφυγή του υπουργείου Οικονομικών κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την προσωρινή επαναπρόσληψη των 397 καθαριστριών στις υπηρεσίες του υπουργείου.

Έλα ρε γίγαντα, μάθε στα γατάκια την πολιτική!!

Με άλλο ένα tweet που δεν κατάλαβε κανείς μας βομβάρδισε το τέρας της πολιτικής που λέγεται Ευάγγελος Αντώναρος...

Ο Ευάγγελος προφανώς προειδοποιεί για κινήσεις, που...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! 1,2 εκ τουρίστες ως τον Μάρτιο... αλλά μας έσωσαν οι 26.000 Ρώσοι

Πάλι θα μας πούνε οι στόκοι ότι μας έσωσαν οι 26.000 Ρώσοι... λογικό αφού αφήνουν ίσα με 100.000 ευρώ ο καθένας, ε; Να χέσ@ τους συμμάχους σας καραγκιόζηδες... μέχρι και οι Αμερικάνοι ήταν περισσότεροι...

Στα 1,187 εκατομμύρια έφθασε ο αριθμός των τουριστών που επισκέφτηκαν την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του έτους, καταγράφοντας αύξηση κατά 18,2% σε σχέση με πέρυσι. Αντίθετα, μείωση κατά 39% εμφάνισαν οι αφίξεις τουριστών από τη Γαλλία και 1,2% από τη Γερμανία.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ-Σκουρλέτης: "Αχυράνθρωπος" του Τομπούλογλου ο Γεωργαμλής

Τις υποψηφιότητες για τον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΒΙΝΤΕΟ-Γκλέτσος: Στήριξα Γιαννόπουλο και τώρα στηρίζω Μπακογιάννη

Την στήριξή του στον Κώστα Μπακογιάννη εκφράζει μέσα από το STAR o δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Όταν εμείς βάζαμε υποψηφιότητες τα γατάκια έτρωγαν μπανάνες στα δέντρα ρε! "Ρεκόρ υποψηφίων έχει η Ελλάδα στις φετινές ευρωεκλογές"

Ρεκόρ υποψηφίων έχει η Ελλάδα στις φετινές ευρωεκλογές, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και τα κόμματα, ανά χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεβρωμίζει η Νέα Δημοκρατία! Παραιτήθηκε ο Γιαννόπουλος

[Του φταίει ο Σαμαράς κι ο Άδωνις του καράβλαχου... επειδή προφανώς δεν τον κάνανε Πρόεδρο στον ΕΟΦ ξερωγω... Ρε ουστ λαμόγια! Αρκετά φάγατε...]

Την αποχώρηση του από την Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Θανάσης Γιαννόπουλος, που ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εγκρίθηκε το νέο ΕΣΠΑ ύψους 26 δισ. ευρώ

Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για ανέργους, αντιμετώπιση της φτώχειας, δημιουργία επιχειρήσεων κ.α. θα προκηρυχθούν μέσα στο 2014, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ανακοινώνοντας την έγκριση του ελληνικού προγράμματος για την περίοδο 2014-2020 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έκανε κι η Ντόρτμουντ κάτι καλό: Απίθανο βιντεάκι εναντίον του ρατσισμού

Δείτε το να λυθείτε στα γέλια:

Οι Ανεύθυνοι (The Irresponsibles)

Του Δημήτρη Γ. Απόκη

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσα στα βιβλία που περιείχε η προτεινόμενη βιβλιογραφία που μας είχε δώσει ο καθηγητής στο βασικό μάθημα αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, ήταν και μια μονογραφία του 1940, του αμερικανού ποιητή και αργότερα επικεφαλή της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, Archibald MacLeish, με τον προκλητικό τίτλο «Οι Ανεύθυνοι».

Η Νεολαία του ΕΛΚ κάνει προτάσεις, οταν η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με ...τα πανηγύρια


Ο Κ. Κυρανάκης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία παρουσίασε τις προτάσεις της Νεολαίας του ΕΛΚ, για την φορολογία και την ανεργία. Προτάσεις που υιοθετήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Οι 3 βασικές προτάσεις της οργάνωσης είναι:

BINTEO-ΤΣΙΠΡΑΣ: Λεφτά υπάρχουν!

Δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, ποιος πραγματικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται λεφτά, ο Στρατούλης ότι θα μας επιστραφούν λεφτά κι ο Λαφαζάνης ότι θα βγούμε από το ευρώ και θα τυπώσουμε δραχμές! Ένα μοναδικό βίντεο....

Η μέθοδος της «κωλοτούμπας» από τον Α.Τζιτζικώστα

Οι υπ.περιφερειάρχες Κ.Μακεδονίας κ. Γιάννης Ιωαννίδης, με το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», και Α.Τζιτζικώστας, με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη», είχαν δημόσιο διάλογο (debate) στο Ρ/Σ Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης.

Πάλι μοιράζει εγκεφαλικά στα γατάκια το ΥΠ.ΟΙΚ.: Υπερ3πλάσιο στο 1 δις, σε σχέση με πέρσι το πρωτογενές πλεόνασμα-Στο 1,146 δισ ευρώ το έλλειμμα

Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για το 4-μηνο  Ιανουαρίου – Απριλίου 2014, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.146 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος...

Εξωγήινοι στο δρόμο για τα γραφεία Καμμένου... εθεάθηκαν πάνω απ'τη Χαβάη

Παράξενα φώτα που σχημάτιζαν ζιγκ - ζαγκ εμφανίστηκαν στον ουρανό της Χαβάης προχθές, δημιουργώντας αναστάτωση στους ντόπιους που κατέκλυσαν με μηνύματα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!

Η Ν.Δ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

   Εγώ το γράφω από σήμερα και δεν περιμένω ούτε συγκεντρώσεις ,ούτε άλλες δημοσκοπήσεις.
   Η  ΝΔ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
   Δεν κάνω το μάντη,δεν κάνω το μάγο.
   ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ,καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες και δείτε τα αποτελέσματα τη Κυριακή.

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
  

Γελοία πράγματα: Ο Παπανδρέου θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ με… email

Εmail από τον Γιώργο Παπανδρέου, έλαβε την Τετάρτη ο Βαγγέλης Βενιζέλος, στο περιθώριο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Ελιάς, στο οποίο ο πρώην Πρωθυπουργός ανέφερε στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ότι θα βρει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη «με πολύ καθαρό τρόπο».

Δημοσκόπηση GPO: Μόνο 1% ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά... μια χαρά

Μια δημοσκόπηση η οποία διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αφού δείχνει τη ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ να έχουν απόσταση μόλις μια μονάδα σας παρουσιάζει το Newsit σε συνεργασία με την εταιρεία GPO.

Σε αυτή την δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με μια μονάδα (23,2% έναντι 22,2%) και αναδεικνύεται...

Επισκέφθηκε τους διεθνείς ο Αντώνης Σαμαράς

Τους παίκτες της εθνικής ομάδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της «γαλανόλευκης» στο EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σκληρή αυτοκριτική Κατσιφάρα: Ξέρετε ποιοι είμαστε και από που ερχόμαστε!!!

Διέλυσε όλα τα κοντέρ χθες ο θείος του παλιού Κατσιφάρα, Απόστολος Κατσιφάρας, της γνωστής οικογένειας Κατσιφάρα που έχει παρουσία περίπου...30 χρόνια στη ζωή της Δυτικής Ελλάδας.


"Η πρώτη φορά" για Σαμαρά

Το λογοπαίγνιο του πρωθυπουργού με ψηφοφόρο που τον ξάφνιασε
 
Λογοπαίγνιο με το σποτάκι του Ποταμιού για την «Πρώτη φορά» που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων έκανε ο, γνωστός για το χιούμορ του, Αντώνης Σαμαράς με έναν ψηφοφόρο του στη Θεσσαλονίκη.

Βενιζέλος σε Guardian: To e-mail του Παπανδρέου που με έστειλε στην κλινική στις 4 τα ξημερώματα

«Ηταν ένα δείπνο μόνο για 4 από τους 14, όπου κανείς δεν μίλησε και κανείς δεν έφαγε». Με μυθιστορηματικό τρόπο που παραπέμπει σε ατμόσφαιρα μυστηρίου η Guardian γράφει για το περίφημο δείπνο το Νοέμβριο του 2011, μέσα από την αφήγηση του ίδιου του Ευάγγελου Βενιζέλου στην εφημερίδα. Κορυφώσεις, αγωνία, απόγνωση, όλα υπάρχουν στην εξιστόρηση του προερου του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί είναι οι επικοινωνιολόγοι που σχεδίασαν τις καμπάνιες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ –Πρόσωπα-έκπληξη

Με την ορμή των social media να καθορίζει εν πολλοίς την τελική εικόνα κομμάτων και υποψηφίων, χωρίς διαμεσολαβήσεις, η διεισδυτικότητα και το καθαρό μήνυμα που μπορούν να στείλουν οι καμπάνιες των κομμάτων ενόψει των εκλογών έχουν μικρότερη απήχηση από παλιά. Η πρόκληση είναι μεγάλη και καλούνται να ανταποκριθούν παλιοί γνώριμοι, άλλοτε και συνεργάτες, επικοινωνιολόγοι και αναλυτές που τρέχουν τις καμπάνιες των μεγάλων κομμάτων. Ποιοί είναι όμως αυτοί;

ΚΛΑΙΩ! Ζαρούλια και Ματθαιόπουλος συναντήθηκαν στη Μόσχα με επική φάτσα, ψεκασμένο σύμβουλο του Πούτιν

Ταξίδι με προορισμό τη Μόσχα και στο βάθος το... Κρεμλίνο, πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Δεν ήταν ένα εθιμοτυπικό ταξίδι, αλλά είχε ως κύριο στόχο της συνάντησης των δύο με τον καθηγητή Πανεπιστημίου και σύμβουλο του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν.

Νίκη Τζαβέλα: Η «νονά» της Ελληνικής ΑΟΖ

Το όνομα της Ελληνίδας ευρωβουλευτού έχει συνδεθεί απόλυτα στις Βρυξέλλες με την ενέργεια και την ΑΟΖ.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, από τις 14 Μαρτίου του 2013 όπου και υπερψηφίστηκε η ομώνυμη έκθεση για τον ευρωπαϊκό ενεργειακό οδικό χάρτη έβαλε την υπογραφή της στα ευρωπαϊκά ενεργειακά δρώμενα.

«Τα Νέα» και «Το Βήμα» δείχνουν… κόκκινη κάρτα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Οι δύο εφημερίδες  «Τα Νέα» και «το Βήμα» αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, μετά το… φιάσκο με τα exitpollsτου πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΚΛΑΙΩ με το εξώδικο Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑίο: Σας συγχαίρω που είστε τίμιος επαγγελματίας... με 1,5 εκ εισόδημα, πισίνα και κότερο

Λίγο το προεκλογικό κλίμα, λίγο οι αλλαγές στη φαρμακευτική πολιτική που αλλάζουν και πάλι το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών αλλά και τον τρόπο που εργάζεται ο κλάδος τα τελευταία χρόνια, κάνει τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του ΦΣΑ (που χάνει τη μάσα) να …ανταλλάσσουν εξώδικα με τον Άδωνι να ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑίο.

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Νταμπίζας-Στο νοσοκομείο φρουρούμενος

Νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο - Τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας με την οποία συγκρούστηκε, νεκρή η συνεπιβάτης του δικύκλου

Στο Ασκληπιείο της Βούλας νοσηλεύεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος στις 4 τα ξημερώματα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Δημοσκόπηση Public Issue για την εφημερίδα των ΣΥΡΙΖΑίων: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ... λογικό

Προβάδισμα 2,5 μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τις ευρωεκλογές, τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει ποσοστό...

ΦΩΤΟ: Βούλιαξε και την Ομόνοια χθες ο Αλέξης... μια γωνία της για να ακριβολογούμε...

Αλέξη καλή η Επανάστα και η Ανατροπή αλά πρέπει να ακολουθεί και λίγος λαός...

Τι σου είναι όμως η ΤιΒι και οι σκηνοθέτες! Κάνουν μερικές χιλιάδες να φαίνονται για δεκάδες χιλιάδες... Όσοι νομίζουν πάντως ότι ο Αλέξης έκανε συγκέντρωση στην Ομόνοια να μην κάνουν κλικ να δουνε τις φωτογραφίες γιατί...

ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς που η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ και με ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έρθει πρώτη φορά στην εξουσία

Ρε είστε σίγουροι ότι δεν κυβερνάγατε τα προηγούμενα 40 χρόνια:

Η αριστερή ιδεολογία κατέστρεψε τη χώρα!

Του Θεοχάρη Α. Φιλιππόπουλου

Είδα το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεόραση με κεντρικό σύνθημα «Για πρώτη φορά Αριστερά», και κυρίως θέμα το ότι η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα, και αναρωτήθηκα μέχρι ποιον βαθμό μπορεί οι αυταπάτες να υπερτερούν της λογικής.

ΒΙΝΤΕΟ: Ρόμπα έκανε τον Τόλη ο Ιωαννίδης... Δείτε τι τον ρώτησε

Δείτε την ερώτηση που υπέβαλε στον ανθυποψήφιό του ο Γιάννης Ιωαννίδης, στο debate του Αντέννα. Αφορούσε το εάν ο ίδιος ο Τζιτζικώστας αισθάνεται την οποιαδήποτε ευγνωμοσύνη στον...

"Επιστρέφουν οι Έλληνες στην Τουρκία";

Μπορεί να έχουν γίνει βήματα για να αφεθεί πίσω η μιλιταριστική παράδοση του κεμαλισμού κατά της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία, ωστόσο μια συνολική αναθεώρηση της εχθρικής πολιτικής της Τουρκίας κατά των μειονοτήτων που ζουν στην χώρα δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

ΦΩΤΟ-Πόσα είναι τα social media;

Πόσα είναι τελικά τα social media και ποιες είναι οι κατηγορίες στις οποίες μπορούμε να τα κατατάξουμε;

Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι στον Πειραιά από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Την Κυριακή θα κριθεί οριστικά η μάχη για τον Δήμο του Πειραιά και στον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου ήδη μετρούν τους ψήφους για να υπολογίσουν ποιοι θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου.

FAZ: O Σαμαράς μαστιγώνει τον φασισμό

«Ο Σαμαράς "μαστιγώνει" τον φασισμό», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Frankfurter AllgemeineZeitung» σχετικώς με την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική εκδήλωση των 73 χρόνων από τη μάχη της Κρήτης και στον χαιρετισμό του από το ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε.