03 Ιουνίου 2014

O Τζέραρντ λιώνει στην προπόνηση για το Μουντιάλ και η σύζυγός του «σκοράρει» με το μπικίνι της στην παραλία [εικόνες]

Εκείνος λιώνει στην προπόνηση και εκείνη στις παραλίες. Την ώρα που ο Στίβεν Τζέραρντ είναι, ως μέλος της ομάδας της Αγγλίας, στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ, η σύζυγός του Αλεξ «σκοράρει» με το μπικίνι της.

ΦΩΤΟ: Αβάσταχτη η μοναξιά του Τέρενς στους ΑΕροψεκασμένους

Έλα Τέρενς Κουίκ τελείωνε με τις παπαριές! Κάντην κι εσύ γιατί έμεινες μόνος σου:

ΚΛΑΙΩ! ΑΝΤΕ Κ ΠΑΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ: Συλλυπητήρια Του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδημία του γ. Μωυσή

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει η πολιτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδημία του Αγιορείτη λόγιου μοναχού Μωυσή σε επιστολή που απέστειλε στον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στην οποία ανήκε η καλύβη (Αγ.Ιωάννου του Χρυσοστόμου)του μακαριστού γέροντα.

Ορέγονται συνάντηση κορυφής Σαμαρά-Τσίπρα για το δημόσιο χρέος

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεχτεί ο Αλέξης Τσίπρας πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να συζητήσουν, άφησε την Τρίτη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΕΦΕΡΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑ! Οχι από το ΣτΕ στην περίθαλψη άγαμων θυγατέρων και αδελφών από το Δημόσιο

Οχι είπε το συμβούλιο της Επικρατειας σε διάταξη προεδρικού διατάγματος που έδινε το δικαίωμα υγειονομική περίθαλψης από το Δημόσιο σε άγαμες κόρες και αδελφές γυναικών που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις.

ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΘΑ 'ΧΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Όλοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ...

Ζωντανό θα τον είχαν φάει τον Μπένυ...

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται δυο εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές σε φάση έντονης εσωστρέφειας.

Βουλευτές και στελέχη του τις τελευταίες ημέρες επιχειρηματολογούν έντονα και ενίοτε εκτοξεύουν εκατέρωθεν βέλη στην αντιπαράθεση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, όπως επιχειρείται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το εγχείρημα της «Ελιάς» και την προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κακλαμάνης: Η Ιατρίδη παραιτήθηκε γιατί ο Καμμένος είπε όχι σε εκλογή Προέδρου

Μια διαφορετική άποψη για τους λόγους που οδήγησαν την Μίκα Ιατρίδη στην παραίτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΒΛΑΜΕΝΗ! Euobserver: Η Χρυσή Αυγή «άνθισε» γιατί η κυβέρνηση είχε λάθος μεταναστευτική πολιτική

[Πόσο αλλού κι αλλού και εκτός τόπου και χρόνου είναι κάποιοι άνθρωποι φαίνεται από αυτά που γράφει η τύπισσα από το Παρατηρητήριο (μη χ@σω) για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Για να περιοριστεί η ΧΑ προτείνει περισσότερο κυνήγι στη ΧΑ αλλά προπάντων νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, χορήγηση ασύλου και μη ελέγχους της Αστυνομίας!! Τι παίρνεις μαρή βλαμμένη;]

«Αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει πραγματικά να βρει τις απαντήσεις για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να επανεξετάσει τη δική της αντιμεταναστευτική πολιτική». Αυτό υποστηρίζει, σε γενικές γραμμές, άρθρο που δημοσιεύεται στον ευρωπαϊκό ιστότοπο www.euobserver.com

ΒΙΝΤΕΟ-Η Τεχεράνη «χάθηκε» μέσα στην φονική αμμοθύελλα -Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το Ιράν

Ενα πρωτοφανές φαινόμενο αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Τεχεράνης, οι οποίοι είδαν τη πόλη τους να χάνεται μέσα στο χαμό που δημιούργησε η πανίσχυρη αμμοθύελλα. Οι σφοδροί άνεμοι που έφτασαν την ταχύτητα των 150 χιλιομέτρων ανά ώρα δημιούργησαν τεράστια προβλήματα τόσο στη πόλη, όσο και στους κατοίκους της.

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣ@Η ΜΟΥ!! «Δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά καλά νέα για τον Σουμάχερ -Η οικογένειά του προετοιμάζεται»

Σχεδόν πέντε μήνες από το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ και ενώ κανένα νέο για την πορεία της υγείας του δε βγαίνει από το στόμα των συγγενών του, δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Γκάρι Χάρτστιν, πρώην επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Φόρμουλα 1.

ΦΩΤΟ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ! ΟΣΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ! ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ! Έβδομη "απώλεια" η Ιατρίδη για τους ΑΝ.ΕΛ.-Η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της

Η Μίκα Ιατρίδη είναι η έβδομη βουλευτής που αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είχαν προηγηθεί οι Κώστας Μαρκόπουλος, Γιάννης Κουράκος, Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα και Βασίλης Καπερνάρος. Έτσι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. «μετρά» 13 βουλευτές, ενώ είχε εκλέξει 20 στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012.

H επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μίκας Ιατρίδη προς τον Πάνο Καμμένο

ΚΛΑΙΩ! Τσίπρας προτείνει Γιούνκερ και παρακαλάει Σαμαρά να τον ενημερώσει

Υπέρ της υποψηφιότητας Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς όπως υπογράμμισε είναι ο επικεφαλής του κόμματος που βγήκε πρώτο στις ευρωεκλογές. Στο εσωτερικό πεδίο αίσθηση προκάλεσε...

Κηδεία στους ΑΕροψεκασμένους! Δεν έχουν ούτε το κουράγιο να επαναλάβουν τα γνωστά "τα πήρε" για την Ιατρίδη

Οι ΑΝ.ΕΛ. για την Μίκα Ιατρίδη

Με μια λακωνική ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν την αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη από την κοινοβουλευτική τους ομάδα.

Μύθος το περιβόητο "φαινόμενο" του φετινού Αυγούστου

Το περιβόητο "φαινόμενο" του Αυγούστου που συμβαίνει κάθε 823 χρόνια τελικά δεν είναι φαινόμενο αλλά μύθος...

Ειδικότερα, στο διαδίκτυο και στα social media κυκλοφορεί ότι ο φετινός Αύγουστος έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές. Όλα καλά μέχρι εδω.

Η πιο δυνατή διαφήμιση του Μουντιάλ -Οι Χιλιανοί ανθρακωρύχοι φωνάζουν «δεν φοβόμαστε το θάνατο» [βίντεο]

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ, ο δεύτερος όμιλος είχε χαρακτηριστεί ως εκείνος του «θανάτου». Με Ισπανία, Ολλανδία, Χιλή και Αυστραλία να κληρώνονται μαζί, ήταν λογικό. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν φοβούνται το θάνατο. Οι ανθρακωρύχοι ήρωες της Χιλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανός τηλεφώνησε στη Μέρκελ για βοήθεια στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»!

Ήταν το πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Στην εκδοχή του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" με celebrities, ο πολιτικός του κόμματος CDU της Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, στην ερώτηση για 500.000 ευρώ δεν ήξερε την απάντηση στην ερώτηση για μια μάρκα πλυντηρίων της εποχής της Ανατολικής Γερμανίας, τα αποκαλούμενα WM66.

«Γιατί ήταν τόσο θρυλικά τα WM66;», ήταν η ερώτηση.

ΜΠΟΡΝΤ@ΛΟ! Συγνώμη… λάθος - Εκτός ΤΑΙΠΕΔ μένουν τα τρία ακίνητα του παράκτιου μετώπου της Αττικής

Εκτός ΤΑΙΠΕΔ μένουν τελικά, ύστερα από αλλαγή στην  αρχική απόφαση της Διυπουργικής, τα τρία ακίνητα - φιλέτα του Δημοσίου στην παράκτια Αττική.

Πρόκειται για την έκταση όπου λειτουργεί το ξενοδοχείο...

Ο ανασχηματισμός, τα σενάρια και ο Άδωνις

Ποιοι και γιατί στέλνουν εκτός κυβέρνησης τον υπουργό Υγείας
 
Τις τελευταίες μέρες με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό έχουν φουντώσει οι πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, είτε να μετακινείται, είτε να μένει εκτός κυβερνητικού σχήματος. Επειδή, η πιάτσα είναι μικρή, οι πάντες έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ποιοι, αλλά κυρίως γιατί διακινούνται τα συγκεκριμένα σενάρια.

Επιμένει στην αθωότητά του ο Βασ.Παπαγεωργόπουλος

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων απολογήθηκε την Τρίτη ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ από τον κεντρικό δήμο.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ!ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Μίκα Ιατρίδη... δεν ξέρει πλέον ποιος θα του την κάνει επόμενος ο Καμμένος

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής Δωδεκάνησου στην προηγούμενη Βουλή ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Με επιστολή της προς τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Έλενα Κουντουρά, η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Ο τελευταίος των Ευρωεκλογών -Πόσες ψήφους πήρε, σε ποιο κόμμα ανήκει

Οσο ενδιαφέρον έχει το πόσες ψήφους συγκέντρωσε ο πρώτος των πρώτων ευρωβουλευτής, άλλο τόσο ενδιαφέρον έχει και το πόσες έλαβε ο τελευταίος των τελευταίων σε ψήφους. Και μπορεί να γνωρίζουμε όλοι ότι πρώτος και με διαφορά αναδείχθηκε ο Μανώλης Γλέζος (445.800 σταυρούς), αλλά ποιος ήρθε τελευταίος;

Ποια ελληνίδα παρουσιάστρια έχει αυτό το σώμα μετά από δύο παιδιά;

Η αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz και μάλιστα μετά από δύο παιδιά. Όπως η ίδια έχει δηλώσει από μικρή ηλικία γυμναζόταν και πρόσεχε τη διατροφή της. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο...

ΒΙΝΤΕΟ: Αεροσκάφος περνάει ξυστά από λουόμενο που έκανε ηλιοθεραπεία

Εναν αληθινό εφιάλτη έζησε ένας λουόμενος, ο οποίος λιαζόταν κάτω από τον καυτό ήλιο σε παραλία της βόρειας Γερμανίας. Ενα αεροσκάφος πέρασε ξυστά από πάνω του κατά τη διάρκεια προσγείωσης. Μάλιστα, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, το αεροπλάνο μοιάζει να γλείφει τον λουόμενο άνδρα.

ΦΩΤΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ!

Άτομο που μείωσε το προσωπικό από 1100 σε 140 άτομα... θα μπορούσε να ζητάει από το κράτος να μην απολύσει κανέναν! Ευτυχώς στο τέλος της χθεσινής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ρώτησε αν  θα ήθελε να κάνει το κράτος αυτό που έκανε και ο ίδιος... να κρατήσει το 10% των εργαζομένων
Μιλάμε για τον αχυράνρωπο...

Κόντρα Ρένας-Αλέξη για την εξουσία. Οι κακές γλώσσες "τρώνε" τον Αλέξη που...δεν τραβάει!!!

Ο Οπορτουνισμός είναι χαρακτηριστικό της Ανανεωτικής Αριστεράς! Πολιτικοί παράγοντες και άνθρωποι της αγοράς που διάβασαν την προχθεσινή 8σέλιδη "Αγιογραφία" της Ρένας Δούρου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σχολίαζαν, ότι ενώ στο τέλος της διετίας όταν θα έχουμε εκλογές, η Ρένα Δούρου θα έχει καταγράψει μια αξιοσημείωτη πολιτική και διαχειριστική εμπειρία από την περιφέρεια Αττικής , ο Τσίπρας ακόμη δεν θα έχει κολλήσει ένσημο από εργασία. Και δεν τραβάει κιόλας...
Τα συμπεράσματα δικά σας...

BINTEO-Νέο αίμα στο Χόλιγουντ: Η 24χρονη Λατίνα διάδοχος της Τζέσικα Αλμπα που «απειλεί» τη Σάλμα Χάγιεκ

Στην πατρίδα της έγινε γνωστή από πολύ μικρή ηλικία, καθώς, πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και κυκλοφορούσε δίσκους και τραγούδια, ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό την Εϊζα Γκονζάλεζ την έμαθε για τα καλά όλο το Χόλιγουντ.

Τούρτα με κόλυβα για Έλληνα παρουσιαστή!(ΦΩΤΟ)

Αυτό ειλικρινά δεν το έχω ξαναδεί. Να συμπληρώνει συνάδελφος και φίλος δημοσιογράφος τα 40 και να του κάνουν δώρο τούρτα με κόλυβα!!!!!Δεν πάει το μυαλό σας . Ε… πως να πάει. Ειδικά δε αν σας πώ τον ηθικό αυτουργό θα πέσετε απο τα σύννεφα. Θύμα ο...

Θράκη, η αλήθεια των αριθμών δείχνει ότι η μειονότητα ψήφισε τελικά σαν ένα "ενιαίο τουρκικό πράγμα"

Δημήτρης Τσιόδρας

Η μειονότητα της Θράκης έγινε απροσδόκητα κεντρικό θέμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης, με αφορμή την επιλογή της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση της υποψήφιας ευρωβουλευτού από τον χώρο της μειονότητας. Υστερα από σφοδρές αντιδράσεις, η υποψηφιότητα άλλαξε και το θέμα της μειονότητας αποσύρθηκε από την επικαιρότητα το ίδιο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε. Ούτε η πρωτιά του μειονοτικού DEB-Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Και Φιλίας (ΚΙΕΚΦ) απασχόλησε, πέραν κάποιων σύντομων σχολίων. Η ακτινογραφία του αποτελέσματος ωστόσο είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την εξαγωγή συμπερασμάτων αλλά και για την κατάρριψη κάποιων βολικών μύθων.

Μεγάλοι κ@λοι: Η δεύτερη «θρησκεία» της Βραζιλίας [βίντεο]

Δύο είναι τα θέματα που παρακολουθούν με θρησκευτική προσήλωση οι βραζιλιάνοι τηλεθεατές: τις σαπουνόπερες και την λεγόμενη «τηλεόραση Bum Bum», δηλαδή εκπομπές όπου τα οπίσθια είναι το κύριο θέμα.

Τι θα συμβεί τον Αύγουστο και γίνεται κάθε 823 χρόνια!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τελικά τα 823 χρόνια είναι μύθος...

Ο φετινός Αύγουστος δεν είναι σαν τους προηγούμενος. Και για να είμαστε ακριβής αυτό που θα ζήσουμε αυτή τη χρονιά είχε ξαναγίνει πριν από 823 χρόνια!

Χειροπέδες σε 52χρονο ζώο που αποπλανούσε ανήλικα

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το τμήμα ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε βάρος 52χρονου για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και της αντίστασης. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα δύο άτομα, ηλικίας 28 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο Ερντογάν κατηγορεί τον ξένο Τύπο για κατασκοπεία

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγόρησε σήμερα τον ξένο Τύπο, περιλαμβανομένου του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN πως επιδίδεται σε δραστηριότητες "κατασκοπείας" και θέλει να προκαλέσει ταραχές στη χώρα του, μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το αφεντικό της BlackRock πάντρεψε το γιο του στο Κρανίδι σε γάμο χλιδής

Καλεσμένοι από Νέα Υόρκη, Κολοράντο, Μόσχα, Λονδίνο, Γενεύη πέταξαν στην Αθήνα και από εκεί στο Κρανίδι για τον γάμο του γιου του κυρίου Fink προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου της περίφημης BlackRock.

Τέσσερα νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ράβουν υπουργικό κοστούμι

Παρότι αναχώρησε για προγραμματισμένο ταξίδι σε Βαρσοβία και Βιέννη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταλήξει στο ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση στον ανασχηματισμό που θα γίνει το πιθανότερο αύριο, Τετάρτη.

Ποιοί κρίθηκαν επιτυχημένοι και ποιοί φεύγουν από την κυβέρνηση

Αυτές είναι οι χώρες με την ακριβότερη βενζίνη -Που είναι η Ελλάδα

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg πραγματοποίησε έρευνα σε 61 χώρες ανά τον κόσμο καταγράφοντας την τιμή της βενζίνης και τα αποτελέσματα έδειξαν πως η Νορβηγία είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με την Βενεζουέλα να είναι στην τελευταία θέση.

Ο Σαμαράς μοίρασε χαρτοφυλάκια στους ευρωβουλευτές της ΝΔ -Που έβαλε τον Ζαγοράκη

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους πέντε ευρωβουλευτές της ΝΔ και αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια τους μοίρασε χαρτοφυλάκια. Στη συνάντηση που διήρκεσε παραπάνω από μισή ώρα ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, όρισε επικεφαλής...

Αυξήθηκαν οι εξαφανίσεις παιδιών στην Ελλάδα -Κυρίως κορίτσια που δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση

Ολοένα και περισσότερο βγαίνουν στην τηλεόραση ανακοινώσεις για εξαφάνιση παιδιών στην Ελλάδα. Το φαινόμενο παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς τα νούμερα δείχνουν μια ραγδαία αύξηση των εξαφανίσεων παιδιών.

Το αγορασμένο Μουντιάλ του Κατάρ: Οι βρετανοί «δείχνουν» τον Μισέλ Πλατινί

Ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί είχε μυστική συνάντηση με τον Μοχάμεντ μπιν Χαμάμ, ο οποίος ξόδεψε μια ολόκληρη περιουσία για να ενθαρρύνει την υποψηφιότητα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Πόσο πραγματικά κόστισαν στο κράτος οι διπλές κάλπες

Εως τις 14 Ιουνίου θα καταβληθεί η εκλογική αποζημίωση σε 50.000 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.

Αναβολή πήραν οι βουλευτές της ΧΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Εφετείο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να απολογηθούν για τη δράση της οργάνωσης.

Ο πρώτος που παρουσιάστηκε στο ανακριτικό γραφείο ήταν ο Αντώνης Γρέγος που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 19 Ιουνίου. Εξερχόμενος...

"Τατσόπουλος της Ισπανίας" ο Χουάν Κάρλος

Έχει κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες, ενώ τα "έριξε" μέχρι και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τη Δευτέρα ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος ανακοίνωσε την παραίτησή του, σε μία αιφνιδιαστική κατά πολλούς κίνηση, η οποία άνοιξε το δρόμο για τον θρόνο στο γιο του, πρίγκιπα Φελίπε.

Φουρτούνες στο Ποτάμι: οι αιχμές του Δ. Παπαδημητριάδη που παραιτήθηκε

Στη δίνη μιας εσωκομματικής αντιπαράθεσης βρίσκεται Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη, στέλεχος του κόμματος από την πρώτη στιγμή, να αφήνει αιχμές για τη δημοκρατική του λειτουργία.

Παραδώστε τα i-phones σύντροφοι... αν θέλετε να γίνετε μελισσοκόμοι

του Κ. Στούπα

Τέσσερα χρόνια μετά τη χρεοκοπία και μετά από αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, το ελληνικό πρόβλημα συνίσταται πως ακόμη ζούμε καλύτερα σε σχέση με το επίπεδο διαβίωσης που μπορεί να μας εξασφαλίσει η οικονομία μας.

Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται καθώς στη χώρα, όχι μόνο συνεχίζεται η διάλυση της οικονομίας και κοινωνίας που εγκαινίασαν τα σοσιαλιστικά πειράματα του Ανδρέα Παπανδρέου στις αρχές της δεκαετίας του ’80, αλλά επιταχύνονται...

Το πρόβλημα της χώρας τα τελευταία τριάντα χρόνια ήταν η μείωση των επενδύσεων σε παραγωγικό κεφαλαιουχικό εξοπλισμό και η αντικατάστασή του με παρασιτικό κεφαλαιουχικό εξοπλισμό. Κλείναμε εργοστάσια με παραγωγικές αλυσίδες που παρήγαγαν εξαγωγικά προϊόντα ή προϊόντα που υποκαθιστούσαν εισαγωγές και ανοίγαμε καφετέριες και σουβλατζίδικα.

Η κυρίαρχη αριστερή κρατικοδίαιτη ιδεολογία που έχει διαποτίσει ολοκληρωτικά και τη δεξιά, πίστευε πως ο εξαπανδρισμός του μεγάλου κεφαλαίου (κλείσιμο εργοστασίων) και η αντικατάστασή του με μικρομεσαίους επιδοτούμενους διασκεδαστές, θα συνέβαλε στη μείωση της διαφοράς εισοδήματος, άρα συνιστούσε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόοδο και το σοσιαλισμό.

Επί τριάντα χρόνια λοιπόν η χώρα έχανε σε παραγωγικό κεφαλαιουχικό εξοπλισμό και αύξανε τις επενδύσεις σε παρασιτικό κεφαλαιουχικό εξοπλισμό (μηχανές του εσπρέσο και ψηστιέρες για γύρους και κεμπάπ).

Τώρα, τα τελευταία χρόνια μετά τη χρεοκοπία χάνουμε και το σημαντικότερο κομμάτι του κεφαλαιουχικού εξοπλισμού που μπορεί να διαθέτει μια οικονομία, το ανθρώπινο.

Οι νέοι που αξίζουν και θα μπορούσαν να παράγουν υπεραξία και εισόδημα και για τους υπόλοιπους φεύγουν από την Ελλάδα, γιατί μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερο εισόδημα σε χώρες της Ευρώπης όπου υπάρχουν ανταγωνιστικότερες οικονομίες, με υψηλότερους μισθούς, χαμηλότερους φόρους και να απολαύσουν καλύτερες υπηρεσίες δημόσιες και ιδιωτικές... Ποια είναι χώρα πρώτης επιλογής που επιθυμούν να εργαστούν; Η Γερμανία της Μέρκελ και της λιτότητας όπως την χαρακτηρίζει η αριστεροκρατούμενη ελληνική πολιτική τάξη.

Στην Ελλάδα μένουν όσοι δεν μπορούν να παράγουν με ανταγωνιστικούς όρους και όσοι έχουν παγιδευτεί στο δημόσιο σαν προνομιούχοι πελάτες στην αρχή, σαν οριακά βιοποριζόμενοι τώρα και σαν τριτοκοσμικά αμειβόμενοι (με εγγυημένες συλλογικές συμβάσεις αύριο...) πένητες αύριο.

Οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι να φτωχύνουν περισσότερο, μέχρι οι μισθοί να πέσουν τόσο που να ανταποκρίνονται στη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της κρατικοδίαιτης οικονομίας τους.

Για το ενδεχόμενο αυτό ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι Έλληνες και οι πολιτικές τους επιλογές, που καλλιεργούν ψευδαισθήσεις πως αν πάνε και χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι της Μέρκελ, αυτή θα ανοίξει το πουγκί, θα χαλαρώσει η λιτότητα και να ζήσουν καλύτερα οι Έλληνες μέσω της αύξησης της ζήτησης που θα μειώσει την ανεργία κλπ. Το βασικό σενάριο ερμηνείας της κρίσης από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά.

Φέρουν ευθύνη π.χ. οι Έλληνες που δίνουν βάση σε παραμυθολογίες πως αν κλείσουν τα ορυχεία και στραφούν στη μελισσοκομία ή το ελαιόλαδο θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν βιοτικό επίπεδο σαν αυτό των άλλων ευρωπαίων.

Όσοι τα υποστηρίζουν αυτά είναι είτε ψεύτες, είτε άσχετοι. Δεν γνωρίζω ποιο είναι πιο επικίνδυνο.

Π.χ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης είχε υποστηρίξει το κλείσιμο των ορυχείων χρυσού στη Χαλκιδική και την απασχόληση των κατοίκων με τη μελισσοκομία. Ο κύριος αυτός έχει μια στρεβλή εικόνα για τις δυνατότητες της μελισσοκομίας στην εξασφάλιση εισοδήματος για μεγάλο πληθυσμό. Η παγκόσμια παραγωγή μελιού φτάνει το 1,5 εκατ. μετρικούς τόνους. Μια μέση τιμή που μπορεί να βρει κάποιος είναι περί τα 2.000 δολάριο ο τόνος. Ήτοι, η αξία της παγκόσμιας αγοράς είναι 3 δισ. δολάρια.

Η Ελλάδα παράγει σύμφωνα με τα στοιχεία του 2007 περί τις 16.000 τόνους μέλι. Με 2.000 δολάρια ο τόνος έχουμε 32 εκατ. δολάρια το χρόνο συνολικό τζίρο. Ή 23 εκατ. ευρώ...

Αν υποθέσουμε πως ο κόσμος πάθει υπογλυκαιμία, η κινέζικη μελισσοκομία καταστραφεί και η Ελλάδα δεκαπλασιάσει τις εξαγωγές, κάτι που αποτελεί επιστημονική φαντασία με βάση τα δεδομένα της ανθοφορίας στην έκταση της ελληνικής επικράτειας, η αξία της ελληνικής παραγωγής θα έφτανε τα 2,3 δισ., όσα χρειάζεται περίπου το μήνα το ελληνικό κράτος για να πληρώνει συντάξεις.

Η Ελλάδα εξάγει περί τους 1.000 τόνους μέλι. Αν τους υπολογίσουμε με 2.000 δολάρια ο τόνος εισπράττουμε 1,5  εκατ. ευρώ. Το ελληνικό μέλι θεωρείται καλής ποιότητας και είναι ακριβότερο και γι΄ αυτό  δεν εξάγεται εύκολα...

Για να αντιληφθούμε περίπου τι αντιπροσωπεύουν οι ελληνικές εξαγωγές μελιού σε εισαγωγικές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, το 2013 ξοδέψαμε περίπου 5 εκατ. το μήνα μόνο για αγορές i-phones.

Όλο χρόνο εξαγάγαμε μέλι 1,5 εκατ. και μόνο για i-Phones πληρώσαμε 5 εκατ. το μήνα. Και βρισκόμαστε και εν μέσω χρεοκοπίας...

Είναι φανερό πως μας κυβερνάνε άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσο αξίζει το smartphone και με πόσες ώρες εργασίας  στη μελισσοκομία μπορούν να το αποκτήσουν.

Οι Έλληνες είμαστε καταδικασμένοι να φτωχύνουμε περισσότερο... γιατί κυρίως αποδεικνυόμαστε φτωχοί σε μυαλό και δεν είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε τις βλακείες και τα παραμύθια από την πραγματικότητα...

Δεν υποστηρίζω πως δεν πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της ελληνικής μελισσοκομίας, αλλά καταδεικνύω πως από μόνη της δεν αρκεί... ούτε αυτή, ούτε η ελαιοκομία, ούτε ο κρόκος Κοζάνης...

Θέλουμε και αυτά αλλά και πολύ περισσότερα που θα γίνουν με επενδύσεις που πρέπει να προσελκύσουμε από το εξωτερικό κυρίως...

capital.gr

Μέσω e-mail τα εκκαθαριστικά του μειωμένου ΕΝΦΙΑ

Μέσω Διαδικτύου και συγκεκριμένα με e-mail θα ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογουμένους για το ποσό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) που θα πρέπει να πληρώσουν το 2014. Από τον Ιούλιο το υπουργείο Οικονομικών θα ξεκινήσει την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων στους υπόχρεους και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει...

Αρχίζουν οι λιποθυμίες στα γατάκια: Μείωση ανεργίας κατά 1,1% τον Φεβρουάριο, στο 26,5%

Και τον Φεβρουάριο μάλιστα... μέσα στο καταχείμωνο...

Στο 26,5% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας πτώση σε σχέση με τον Ιανουάριο (27,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Αφιερωμένο στους ψεκασμένους: Το δείπνο του Σαμαρά με την οικογένεια Καραμανλή

Και ειδικά στους γραφικούς που κατά καιρούς αναπαράγουν τον Αντώναρο και τον Πάκη για να πούνε τις παπαριές τους ότι ο Καραμανλής τα έχει σπάσει με Σαμαρά και θαυμάζει Τσίπρα και Καμμένο! Παιδιά περαστικά σας...

Δύο συναντήσεις σε διάστημα μικρότερο της μιας ημέρας θα έχουν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να...

O Ριμπολόβλεφ ενοικίασε αστυνομικούς, βατραχανθρώπους και ελικόπτερα για το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

[Όταν εκνευρίζομαι με καμια μαλακ@α της κυβέρνησης αυτόματα σκεφτομαι ότι η εναλλακτική λύση των κομμουνιστοπατριωτών όταν πουλιόταν ο Σκορπιός, ήταν να τον αγοράσει το κράτος και να κάνει κατασκηνώσεις για τα παιδιά των βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων... αυτόματα σαπίζω στα γέλια και κάνω το Σταυρό μου για το τι έχουμε γλιτώσει]

Στον Σκορπιό θα ξεκινήσει αύριο το τριήμερο πάρτι της χρονιάς της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Στο νησί του Ιονίου αναμένονται προσωπικότητες από τη διεθνή showbiz όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η Σαρλότ Κασιράγκι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό κ.α.. , με τον Ρώσο μεγιστάνα να έχει ήδη λάβει δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Ανοιχτά τα χειρουργεία του ΕΣΥ το απόγευμα για τους ασθενείς που θα μπορούν να πληρώσουν

Στα πρότυπα των απογευματινών ιατρείων θα ανοίγουν πλέον και τα χειρουργεία του ΕΣΥ το απόγευμα, ώστε οι ασθενείς που επιθυμούν να παρακάμψουν τυχόν λίστες αναμονής αλλά και να επιλέξουν τον γιατρό που θα τους χειρουργήσει, να μπορούν να εξυπηρετηθούν και το απόγευμα καταβάλλοντας τη σχετική αμοιβή.

ΒΙΝΤΕΟ-"Εδώ υπήρχε η Κάνδανος"

Κάντανος, ένα μικρό χωριό της Κρήτης, στο νομό Χανίων, έμελλε να γίνει ένα από τα μνημεία της ναζιστικής θηριωδίας κατά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

Οι κάτοικοί της, των γύρω χωριών, αλλά και πολλοί από την επαρχία Σελίνου, αν και ήξεραν ποιο θα ήταν το τίμημα που θα πλήρωναν, αποφάσισαν να αντισταθούν και να θυσιαστούν στην επέλαση των ναζί.

Ψαριανός σε Μαργαρίτη: Στο ΣΥΡΙΖΑ θα σας βάλουν να σφουγγαρίζετε σκάλες και να πλένετε ζάντες

Μήνυμα με αποδέκτες τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που δείχνουν να επιθυμούν πρσέγγιση του κόμματος με το ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο κ. Ψαριανός απευθυνόμενος στον Θεόδωρο Μαργαρίτη, είπε ότι αυτή η Δημοκρατική Αριστερά με αυτό το σχέδιο προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιλαμβάνει τον ίδιο.

Τα γνωστά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ γλύφουν ξεδιάντροπα τον Τσίπρα

Στο… κλάδεμα της Ελιάς, αμφισβητώντας ευθέως τις πρωτοβουλίες  για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, προχωρούν συντονισμένα τα γνωστά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ (Σκανδαλίδης, Ρέππας κ.λ.π.)

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντίνος: Η Αλίκη, η χούντα, η επιστροφή στην Ελλάδα και ο «παππούς» Γέωργιος Παπανδρέου

Με απασχολούν πάρα πολύ οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις - Θα επιστρέψω όποτε θέλω και όχι όποτε μου πουν

Για όλους και για όλα μίλησε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος στο ΡΙΚ.

Ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουγκλάκη, τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Μακάριο ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα.