08 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑίοι κάντε ΜΠΕΕΕ: Όταν ο Τσίπρας αρνούνταν να μπει σε εκκλησία

Κάντε μπεεε ρε να δούμε κάτι τώρα που ο Τσίπρας κοιτάζει εκστασιασμένος τις εικόνες και ζητάει να μείνει μόνος με την εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί"

«Όπως γνωρίζετε βέβαια δεν είμαι θρησκευόμενος, δεν θέλω να κρύβομαι, δεν θέλω να λέω ψέμματα στον κόσμο... Ακόμα κι αν ήμουν όμως...

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η 35χρονη ξανθιά δασκάλα που έκανε σεξ με δυο μαθητές της

Για αποπλάνηση και δεύτερου ανηλίκου κατηγορείται η 35χρονη καθηγήτρια αγγλικών Brianne Land Altice που εργαζόταν στο Davis High School στην πόλη Kaysville της Utah.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η «ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ»!Για μη έκδοση αποδείξεων συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του διάσημου club της Μυκόνου Cavo Paradiso προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ που πραγματοποίησαν ελέγχους στο νησί των ανέμων.

Σουηδός υποψήφιος βουλευτής υποστηρίζει ότι είναι γιος του Φρανσουά Μιτεράν

Ο Χραβν Φόρσνε, ένας 25χρονος Σουηδός, υποψήφιος με την κεντροδεξιά στις προσεχείς βουλευτικές και δημοτικές εκλογές, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι νόθος γιος του Φρανσουά Μιτεράν, καρπός της σχέσης που διατηρούσε επί χρόνια ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας με μια Σουηδή δημοσιογράφο.

Γελάει ο Πλεύρης με τον Τσίπρα: Θα πάει και στα γόνατα στην Τήνο

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θανάσης Πλεύρης την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος. ¨Όπως έγραψε στο twitter το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που θα καταλάβει την έδρα του Δ. Αβραμόπουλου όταν αναχωρήσει για την Ευρώπη...

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Η ΧΑΒΟΥΖΑ! «Το Καστρί δεν πωλήθηκε, ούτε πρόκειται»

Μετά από αρκετά δημοσιεύματα, που ήθελαν τη βίλα στο Καστρί να βγαίνει στο «σφυρί», η Σοφία Παπανδρέου διεμήνυσε ότι η οικία της οικογένειας δεν πωλήθηκε, ούτε πωλείται.

Βίντεο: Σοβαρό ατύχημα για την Αμερικανίδα χρυσή ολυμπιονίκη του επί κοντώ

Το κοντάρι της Τζεν Σουρ έσπασε κατά τη διάρκεια προπόνησης

Το άλμα επί κοντώ είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άθλημα. Το κατάλαβε καλά και η εκ των κορυφαίων, Τζεν Σουρ, η οποία είχε σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

"ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΙΣ ΤΗΣ ΔΗΑΚΟΠΕΣ ΜΟΡΗ ΚΑΡΓΗΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ"! Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια συγκριτικά με πέρσι, αδειάζουν πρωτεύουσα και αστικά κέντρα

Αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εκτόξευσαν διαμάντι στο διάστημα - Όποιος το βρει, το κρατάει!

Το αξίας 12.000 λιρών διαμάντι θα προσγειωθεί με ένα τεράστιο πορτοκαλί αλεξίπτωτο - Ειδικές συσκευές εντοπισμού θα δώσουν το στίγμα

Ένα διαμάντι αξίας 12.000 λιρών εκτοξεύθηκε στο διάστημα σήμερα το πρωί, και το καλύτερο είναι πως όποιος το βρει όταν προσγειωθεί πάλι στη Γη, μπορεί να το κρατήσει!

Βρετανία: «Ξήλωσαν» την «άτακτη» πρώτη γυναίκα κυβερνήτη πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού

Η 42χρονη Σάρα Γουέστ απομακρύνθηκε από τη θέση του κυβερνήτη και θα τοποθετηθεί σε νέο πόστο

Στην καθαίρεση της Σάρα Γουέστ από τη θέση της κυβερνήτη πλοίου προχώρησε το βασιλικό πολεμικό ναυτικό της Βρετανίας.

Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν παιδιά Χριστιανών στην Μοσούλη - Όσα κατέφυγαν στα βουνά πεθαίνουν από πείνα και δίψα!

[Η φωτογραφία αριστερά κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει μικρά παιδιά που έχουν πεθάνει από την πείνα και την δίψα στα βουνά του Ιράκ]

Μια συγκλονιστική συνέντευξη στο CNN έδωσε ένας επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια με καταγωγή από το Βόρειο Ιράκ. Ο Μαρκ Αραμπο είπε ότι στην Μοσούλη γίνεται γενοκτονία των Χριστιανών και μάλιστα περιγράφοντας την κατάσταση, είπε ότι αποκεφαλίζουν παιδιά, βιάζουν τις μητέρες τους και κρεμούν τους πατεράδες τους.

ΦΩΤΟ-Η Αγιά Σοφιά εν μέσω καταιγίδας

Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμοι πλήττουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την Κωνσταντινούπολη.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις.

ΕΠΙΚΟ Βίντεο: Έχω και Lamborghini, πάμε μια βόλτα; Συγγνώμη, είναι της γιαγιάς

Αυτοσαρκασμός, έμπνευση, γρήγορα αυτοκίνητα και όμορφες γυναίκες. Τα τέλεια συστατικά για να φτιάξεις ένα viral βίντεο.

Ο Vitaly Ζdοrοvetskiy είναι γνωστός "διαδικτυακός" φαρσέρ και συνηθίζει να χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να προκαλεί το γέλιο αλλά και για να σαγηνεύει το γυναικείο κοινό.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ! Μόνο 5,25 εκατ. ευρώ η προσφορά της Intralot

και αντί να του την πετάξουν στα μούτρα την στείλαν στο "συμβούλιο εμπειρογνωμόνων"

Δεν έλαβε απόφαση το σημερινό δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο συνεδρίασε για την αξιολόγηση της προσφοράς της Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα. Με την προσφορά να ανέρχεται στα 5,25 εκατ. ευρώ και να κρίνεται χαμηλή, το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.

Αυτός είναι ο Αργεντίνος δισεκατομμυριούχος που θέλει να σώσει τη χώρα του από τη χρεοκοπία

Ένας Αργεντίνος δισεκατομμυριούχος, ο Eduardo Eurnekian, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Deutsche Bank, την JP Morgan, τη Citigroup και την HSBC, καθώς και τα hedge funds που κρατούν τα ομόλογα της χώρας, προκειμένου να βγάλει την Αργεντινή από τη χρεοκοπία, το ταχύτερο δυνατό.

Εμπλέκουν και τον Μέσι στον «πόλεμο» προπαγάνδας μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ

Ως πατέρας είμαι βαθιά λυπημένος από τις εικόνες που βλέπω, φέρεται να έγραψε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στη σελίδα του στο Facebook, ένα μήνυμα που όμως δεν μπορεί να δει κανείς, παρά μόνο ίσως τα αραβικά μέσα που το επινόησαν και τα εβραϊκά που το αναπαράγουν

Θεωρίες συνωμοσίας για τους πιο «παράξενους» θανάτους στην ιστορία της ροκ

Εικασίες και σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του John Lennon, τον πνιγμό του Brian Jones και το μυστηριώδη θάνατο του Jimi HendrixJim Morisson

Φωτογραφίες: «Λιώμα» ο Γιουσέιν Μπολτ

Ο άνθρωπος-αστραπή τα «έτσουξε» σε μπαρ του Λονδίνου

Μια βραδιά κραιπάλης με πολύ αλκοόλ φαίνεται ότι πέρασε ο Γιουσέιν Μπολτ το βράδυ της Πέμπτης.

CNN: Στις 20 ομορφότερες παραλίες το ναυάγιο της Ζακύνθου και το Πόρτο Κατσίκι

Αφιέρωμα του αμερικανικού δικτύου για τις πιο εντυπωσιακές απόκρημνες παραλίες του κόσμου

Το CNN travel για ακόμα μια φορά συμπεριλαμβάνει στις λίστες του ελληνικές παραλίες. Στην κατηγορία «οι είκοσι πιο εντυπωσιακές απόκρημνες παραλίες» το Ιόνιο έχει την τιμητική του, καθώς δύο παραλίες του βρίσκονται στην εικοσάδα. Στη δεύτερη θέση είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και στην δέκατη πέμπτη το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα.

ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ! Επιστολή Γλέζου σε Πούτιν για το ρωσικό εμπάργκο

Επιστολή προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Μανώλης Γλέζος αγνοώντας προφανώς (όπως οι πατριώτες του κώλου και κάτι αστείοι σαν τον "Τέρενς Κλυνν") ότι οι "κυρώσεις" Πούτιν στοχεύουν στις μικρές χώρες ώστε να πληγούν και να αρχίσει η γκρίνια προς τους μεγάλους της ΕΕ προκειμένου να διασπάσει το μέτωπο της Ευρώπης... αν ήθελε να πλήξει με τις κυρώσεις θα έλεγε σταματάω το φ.α. στη Γερμανία ;) Δεν υπάρχει ούτε λίγο νιονιό στο ακατοίκητο ρε βλάκες να σκεφτείτε γιατί ο Πούτιν κάνει εμπάργκο στα Γερμανικά "ροδάκινα" και όχι στη Siemens ή δεν τους κόβει κατευθείαν το φυσικό αέριο; Τόσο στόκοι πια!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει έκκληση στον Ρώσο πρόεδρο να ξανασκεφτεί την απόφαση του εμπάργκο ως προς τους Έλληνες αγρότες, δεδομένων των ακραίων στερήσεων που βιώνει αυτή την εποχή ο ελληνικός λαός.

ΦΩΤΟ-Η δεύτερη ημέρα του Τσίπρα στο Άγιο Όρος

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται για δεύτερη ημέρα  σήμερα στην Αθωνική Πολιτεία και συνεχίζει τις επισκέψεις του σε μονές του Αγίου Όρους.

Ληστής εγκατέλειψε κλεμμένο ΙΧ με 5χρονο στο πίσω κάθισμα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια πεντάχρονου αγοριού, στην Περαία της Θεσσαλονίκης.

Άγνωστος έκλεψε το αυτοκίνητο στο οποίο το είχε αφήσει ο πατέρας του, προκείμενου να ψωνίσει από περίπτερο, έχοντας αφήσει τα κλειδιά στη μηχανή του αυτοκινήτου.

ΒΙΝΤΕΟ-Επέστρεψε στη φυλακή ο στόκος

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μετήχθη το μεσημέρι, από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, ο καταδικασθείς για τρομοκρατικές πράξεις Νίκος Μαζιώτης.

Η μεταγωγή του έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Thestival.gr:

Ρατσιστικές ευχές στον Ομπάμα με λέιζερ στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα! ΦΩΤΟ

Οι σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες τους. Όμως, αυτό που έγινε στις 4 Αυγούστου ημέρα των γενεθλίων του Μπαράκ Ομπάμα στην πρεσβείατων ΗΠΑ στην Μόσχα, ταν κάτι παραπάνω από προκλητικό εκ μέρους των Ρώσων. Ήταν ρατσιστικό.

Νομοσχέδιο για το εφάπαξ στις Ενοπλες δυνάμεις -Περισσότεροι οι δικαιούχοι

Τους νέους όρους και τις προϋποθέσεις, για τη χορήγηση εφάπαξ στους δικαιούχους από τους Ειδικούς Λογαριασμούς Αλληλοβοηθείας Στρατού Ναυτικού και Αεροπορίας καθορίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας που κατατέθηκε στη βουλή.

Τι απαντά το Υπ. Πολιτισμού στα ξένα ΜΜΕ για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Δείτε την οντισιόν του Τομ Χανκς για τον «Forrest Gump»

Μια από τις σπάνιες στιγμές του μεγάλου σταρ, πριν παίξει τον... ρόλο της ζωής του

Είναι ο ρόλος της ζωής του που απογείωσε την καριέρα του, καθώς του χάρισε το δεύτερο σερί βραβείο Όσκαρ. Ο λόγος βέβαια για τον Τομ Χανκς και την ταινία «Forrest Gump» που διηγείται τη ζωή και τις περιπέτειες ενός πολύ ιδιαίτερου ήρωα. Πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την οντισιόν που πέρασε ο ηθοποιός.

ΡΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! Ο φύλακας σχόλασε και… κλείδωσε τους τουρίστες μέσα στο Κάστρο!!!

Ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και από εκεί ο Δήμος για να ξεκλειδώσει

Μάλλον δεν περίμεναν οι τουρίστες πως υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο στους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και το πιο σίγουρο είναι πως δεν περίμεναν να μείνουν για αρκετή ώρα κλειδωμένοι, επειδή ο φύλακας… σχόλασε και κλείδωσε τις πόρτες χωρίς να δει αν υπάρχει κανείς μέσα.

Βροχή οι «γαλάζιες» ερωτήσεις-Τι ζητούν 24 βουλευτές της Ν.Δ. από τον Χαρδούβελη για τους αγρότες

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσαν 24 βουλευτές της ΝΔ, με πρώτη υπογράφουσα την Φεβρωνία Πατριανάκου, και με την οποία ζητούν:

Στο α' 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου θα εκδοθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.... τέλος του ίδιου μήνα η εξόφληση

Το ίδιο διάστημα θα ανοίξει και η εφαρμογή στο taxis.net για βελτιώσεις στο Ε9

Εντός του πρώτου 15νθημέρου του Σεπτεμβρίου θα εκδοθούν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΝΦΙΑ που είχαν εκτυπωθεί με τραγικά λάθη, ενώ το ίδιο διάστημα θα ανοίξει και η εφαρμογή στο taxis.net για βελτιώσεις στο Ε9.

Ελεύθερος ο Ματθαιόπουλος

Σχεδόν ένα μήνα μετά την προφυλάκισή του αποφυλακίζεται, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Σύμφωνα με το βούλευμα (1502/2014), ο βουλευτής, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά...

ΘΑ'ΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ! Άγιο Όρος: Ο διάλογος Τσίπρα – μοναχών για τον... Φλωράκη

Έχουν περάσει 19 χρόνια από την τελευταία φορά που ηγέτης κόμματος της Αριστεράς επισκέφτηκε το Άγιο Όρος. Για την επίσκεψη του Χαρίλαου Φλωράκη στην αθωνική πολιτεία, ο Αλέξης Τσίπρας είχε έναν διάλογο με τον μοναχό Νικόδημο της Μονής Αγίου Παύλου. 

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ! Στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο Μαζιώτης

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Παπανικολάου από τις φύλακες Διαβατών ο κρατούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας Νίκος Μαζιώτης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! Με ελονοσία οι δύο ασθενείς σε «Λαϊκό» και «Σωτηρία»

Ο δεύτερος, ωστόσο, βρίσκεται στο θάλαμο απομόνωσης του νοσοκομείου, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον Έμπολα -κάτι που απαιτεί από μερικές ώρες έως ένα 24ωρο

Εκτός απομόνωσης βρίσκεται πλέον ο ασθενής που διακομίστηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Λαϊκό που εμφάνιζε συμπτώματα της ασθένειας που προκαλεί ο ιός Έμπολα. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άνδρας είναι αρνητικές για τον ιό.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ! O Λάτσιος “αρπάζει” 1.6 εκατομμύρια ευρώ από την Μενεγάκη!

Διέκοψε τις διακοπές της η Ελένη!
Η απόφαση του δικαστηρίου έπεσε σαν βόμβα στην Ελένη Μενεγάκη, η οποια διέκοψε τις διακοπές της και επέστρεψε εσπευσμένα στη Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τους δικηγόρους της.

ΦΩΤΟ-ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΥΤΗ! Δείτε που κάνει διακοπές η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της, αλλά όχι σε κάποιο ελληνικό νησί, αφού αυτή τη φορά επισκέφθηκε το...

ΦΩΤΟ-ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΙΝΕΣ! ΑΝΑΚΙΡΙΞΑΝ ΟΡΕΟΤΕΡΟ ΝΙΣΙ ΤΗΣ ΕΒΡΟΠΗΣ ΤΗ ΜΑΔΕΡΑ!

Η Μαδέρα ή Μαδέιρα -με πορτογαλική προφορά- είναι ίσως το πιο όμορφο νησί της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών στον Ατλαντικό Ωκεανό που ανήκουν στην Πορτογαλία. Είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ τα νησιά είναι φημισμένα παγκοσμίως για το κρασί της Μαδέρας.

Κάμπινγκ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: σκυλάδικο και γαΐδουριά

Μισανοίγω το μάτι. 07.03,  ξημερώματα Πέμπτης 7 Αυγούστου. Για πέμπτη συνεχή νύχτα, εκατοντάδες , ίσως λίγες χιλιάδες άνθρωποι, μάταια προσπαθούμε να κοιμηθούμε στο Βαθύ, έξω απ' το Γύθειο. Απίθανα σκυλάδικα με απίθανους στίχους (του τύπου «εγώ γεννήθηκα ελεύθερος και θέλω τις γυναίκες δέκα δέκα και τα μαγαζιά τα καίω» - βάλτε το σε ρίμα) κανονιοβολούν κάθε βράδυ απ' το διπλανό κάμπινγκ, όπου λαμβάνει χώρα μία, ας πούμε πολιτική, εκδήλωση: το «2ο Κάμπινγκ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ».

Γελάει ο Βουλγαράκης: "Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, έχουν μεγάλη πλάκα λοιπόν"

Με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος
 
Σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο Γιώργος Βουλγαράκης στο Facebook τόσο την επίσκεψη του Τσίπρα στο Άγιο Όρος όσο και την υπεράσπιση των ένστολων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πανικός σε παραλία στη Ζάκυνθο -Αυτοκίνητο έκανε ελεύθερη πτώση και προσγειώθηκε στη θάλασσα [εικόνες]

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Πόρτο Λιμνιώνα στη Ζάκυνθο, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, αυτοκίνητο πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων για να καταλήξει στη θάλασσα.

Μεϊμαράκης προς τους βουλευτές: Δεν θα πάρετε καινούργιο αυτοκίνητο... μόνο ο Μπένυ θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με την BMW των 750.000 ευρώ

Καινούργια αυτοκίνητα περίμεναν, καινούργια αυτοκίνητα δεν θα λάβουν. Μια καλοκαιρινή, δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς τα αυτοκίνητα που τους έχουν διατεθεί και τα οποία σκόπευαν να αντικαταστήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα παραμείνουν... ως έχουν.

Αδιαφορούν οι Ρώσοι όπως και οι Ευρωπαίοι για τις απαγορεύσεις εισαγωγής τροφίμων

[Αν ήταν λίγες για τους Ρώσους θα είναι λίγες και για τους Ευρωπαίους... έτσι δεν είναι]

Δεν φαίνεται να απασχολεί τους Μοσχοβιτες- και πολύ λιγότερο τους Ρώσους άλλων πόλεων -η απαγόρευση της εισαγωγής τροφίμων, οπωρολαχανικών και ιχθυρών. Μάλιστα για πολλούς, όπως δείχνουν δηλώσεις τους στον Τύπο και στα ΜΜΕ, είναι «μια ευκαιρία να αξιοποιηθεί και να βελτιωθεί η ποιότητα της ντόπιας παράγωγης».

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΥΤΟΣ: O Mπουρούσης βάζει τρίποντα καθιστός από τον πάγκο

​Κώστας Καϊμακόγλου και ο Γιάννης Μπουρούσης είπαν να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι δύσκολο και ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ενόψει του σημερινού φιλικού με τη Σερβία (19:00) στο Πο της Γαλλίας.

ΤΕΡΕΝΣ ΜΗ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ! ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Αναβλήθηκε η συνάντηση μελών της Ελληνικής πρεσβείας με τη ρωσική υπηρεσία υγειονομικού ελέγχου

[Θυμίζουμε στον Τέρενς Κουίκ πως τα ελληνικά φρούτα ούτως ή άλλως θα μπαίναν σε καραντίνα στη Ρωσία αφού τους στείλαμε σάπια νεκταρίνια... οπότε μη σκίζεις τα ρούχα σου για το ότι φταίει ο Σαμαράς... και την Ευρωπαϊκή απόφαση να τίναζε στον αέρα πάλι δεν θα πουλάγαν τα σάπια νεκταρίνια τα λαμόγια... θέμα εμπάργκο για ελληνικά φρούτα είχαν θέσει οι Ρώσοι πολύ πριν τις απαγορεύσεις... οπότε το λαϊκισμό μόνο στα γίδια σου Τέρενς]

Η προγραμματισμένη συνάντηση της ρωσικής υπηρεσίας υγειονομικού ελέγχου και αντιπροσωπείας της ελληνικής πρεσβείας, αναβλήθηκε επ΄ αόριστον με πρωτοβουλία της ρωσικής πλευράς.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος υποψήφιος πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής NATO

Οριστικό και επίσημο τέλος για το “μυστήριο” της θέσης “εξωτερικού” που διεκδικεί ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας. Θέση την οποία διεκδικούν ένας Ιταλός κι ένας Τσέχος.

ΚΗΡΥΣΣΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ:Δύο «ύποπτα» κρούσματα λοίμωξης από τον ιό Έμπολα στην Ελλάδα

Σε ειδικές εξετάσεις υποβάλλονται δυο άνθρωποι που έφτασαν τις δυο τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και εμφανίζουν συμπτώματα του ιού Έμπολα. Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παγκοσμίως κήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Καθησυχάζει η Κομισιόν για ενδεχόμενο εξάπλωσης στην Ευρώπη.

Καλύτερα δεν γίνεται! Κλήρωση "λουκούμι" για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Ευχάριστα νέα ήρθαν από την Ελβετία για τους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας στα πλέι οφ του Europa League. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την...

Ενας Βρετανός τα λέει έξω από τα δόντια: Πρέπει να επιστρέψουμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα

[Δεν είναι "Μάρμαρα" αλλά "Γλυπτά"... αλλά άντε να παλέψεις την καφρίλα των ελληνων δημοσιοκάφρων ... και φυσικά δεν είναι δικαιολογία "μα οι ξένοι τα λένε έτσι"... εμείς που τα θέλουμε πρέπει να τα λέμε αλλιώς!]

Ο σύμβουλος ιστορίας Greg Jenner με ένα ψύχραιμο και ουσιαστικό άρθρο στην Huffington Post παίρνει μέρος στη δημόσια διελκυστίνδα που έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα.

Η αποθέωση του κιτς: Ινδός μεγιστάνας κυκλοφορεί με πουκάμισο φτιαγμένο από χρυσάφι και τέσσερις μπράβους [εικόνες]

Ενας Ινδός επιχειρηματίας στην προσπάθεια του για επίδειξη της οικονομικής του άνεσης αποφάσισε να κάνει μία από τις πιο εκκεντρικές και σίγουρα κιτς εμφανίσεις. Εφτιαξε ένα πουκάμισο από χρυσάφι και κυκλοφορεί στους δρόμους για να μπορούν όλοι να τον βλέπουν.

Επιστολή Τζαμτζή στον Σαμαρά: Δεν μπορώ να προβλέψω τις αντιδράσεις

Επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, για τους ροδακινοπαραγωγούς της Πέλλας.

Στην επιστολή με θέμα «Σε απόγνωση οι ροδακινοπαραγωγοί και οι φορείς της Πέλλας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων: