26 Αυγούστου 2014

Δε θα πιστεύετε ποια τραγουδίστρια θα συμμετέχει σε ταινία του Σειρηνάκη

Είναι μελαχρινή καλλονή, μικροκαμωμένη και έχουμε τραγουδήσει λίγο πολύ επιτυχία της!
Ο λόγος για την ...

Μ. Βορίδης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι κεντροδεξιάς κατεύθυνσης

Την πολιτική του άποψη για το θέμα εκλογής του νέου προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους, πως αυτή η Βουλή θα εκλέξει πρόεδρο και δεν θα ακολουθήσει την πρόταση του κ. Τσίπρα.

Άκουσε όρκο και θυμήθηκε τον φιλελέ μέσα του ο Θάνος Τζήμερος

Πολιτικό όρκο θα δώσουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Θάνος Τζήμερος και Κωστής Ψαραδέλης, του συνδυασμού «Δημιουργούμε μαζί!», στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Οι τρεις εσωκομματικοί γρίφοι του Αντώνη Σαμαρά

Εκτός από τα μεγάλα αγκάθια, σε εθνικό και θεσμικό επίπεδο όπως η διαπραγμάτευση του χρέους, και η  εκλογή νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός καλείται να λύσει και τρεις “γρίφους” στα εσωκομματικά της ΝΔ, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αλβανία: Κατάρριψη δύο ελικοπτέρων της αστυνομίας από εμπόρους ναρκωτικών

Δύο ελικόπτερα της αλβανικής αστυνομίας κατερρίφθησαν στην πόλη Σκόδρα της βόρειας Αλβανίας την Τρίτη, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Forbes: Η Ελλάδα αναζητά «εναλλακτικές» για προμήθεια φυσικού αερίου

Σε «εναλλακτικές επιλογές» της Ελλάδας, όσον αφορά την προμήθεια φυσικού αερίου, ενόψει των χειμερινών μηνών και σε περίπτωση που η Ρωσία αποφασίσει διακοπή στην προμήθεια, λόγω των εξελίξεων γύρω από την Ουκρανία, αναφέρεται δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα του Forbes.

Ο γερμανικός στρατός προτιμά τα ελληνικά έπιπλα

Σε νέα κατακύρωση διαγωνισμού υπέρ της εταιρείας ΔΡΟΜΕΑΣ για την προμήθεια επίπλων αξίας ενός 1.150.000 ευρώ, προέβη ο Γερμανικός Στρατός, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία.

ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Ο Σόρος στο πλευρό της Αργεντινής στη μάχη με τους «γύπες»

Πείτε μας τώρα για παγκοσμιοποίηση, νέα τάξη, Λέσχη Μπίλτερμπεργκ κ.λπ για να γελάσουμε... σε λίγο θα κάνετε κοινό μέτωπο και με τον Γιωργάκη...

Την αμερικάνικη τράπεζα που δεν κατέβαλε το ποσό που κατέθεσε η Αργεντινή για την πληρωμή πιστωτών έχει μηνύσει ο Τζορτζ Σόρος. Ζητά να μην εφαρμοστεί η απόφαση του δικαστή Γκριέζα για τα ομόλογα που δεν υπάγονται στο αμερικάνικο δίκαιο.

Διευκρινίσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για το ακίνητο του Δημοσίου στην Επανομή Θεσσαλονίκης

Το ΤΑΙΠΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει ότι το ακίνητο του Δημοσίου στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο μεταβιβάστηκε για αξιοποίηση στο Ταμείο, δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα αξιοποίησης.

Γιακουμάτος για ΦΠΑ: Άλλο Σύμη και άλλο Μύκονος

«Δεν μπορούμε να αυξήσουμε τον ΦΠΑ στο καλάθι της νοικοκυράς, στα τρόφιμα που καταναλώνει ο φτωχός και μέσος Έλληνας» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θα το σκεφθεί οπωσδήποτε και ο υπουργός Οικονομικών. Όταν η Αγγλία έχει μηδενικό ΦΠΑ στο γάλα, εδώ δεν μπορεί από το 13% να πάει παραπάνω. Αυτό θα είναι καταστροφή» σημειώνει ο κ. Γιακουμάτος.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΄Η ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΟΛΟ Η ΝΔ; Βούλτεψη: Η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της με τον ΕΝΦΙΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επέκρινε το ΣΥΡΙΖΑ για εξαπάτηση, καθώς, όπως είπε, λένε ότι θα καταργήσουν την «αθλιότητα του ΕΝΦΙΑ», αλλά δεν λένε με τι θα το αντικαταστήσουν

Αποχωρεί ο ομοφυλόφιλος Δήμαρχος Βερολίνου

Την αποχώρησή του από τη θέση του δημάρχου του Βερολίνου και του κυβερνήτη του ομόσπονδου κρατιδίου την 11η Δεκεμβρίου, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη εκλογή του και σχεδόν δύο χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας του, ανακοίνωσε σήμερα ο Κλάους Βόβεραϊτ.

BINTEO-Ελλάς Μελβούρνης: Ιστορική συμφωνία για την πιο ιστορική ομάδα

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Ελλάς Μελβούρνης, είναι η συμφωνία της ενοικίασης του γηπέδου Λέϊκσαϊντ για 40 χρόνια. Στις πολύχρονες διαβουλεύσεις με το Στέϊτ Σπόρτς Σέντερ Τράστ, συμμετείχαν μέλη του ΔΣ της Ελλάς, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ράϊαν Σμιθ, ο Υπουργός Σχεδιασμού και Πολυπολιτισμού Μάθιου Γκάϊ και ο δικηγόρος του Συλλόγου και Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Οι ΗΠΑ συνεργάζονται ήδη με τον Άσαντ για την εξόντωση των τζιχαντιστών

Τι αναφέρει πληροφορημένη «πηγή» που υποστηρίζει ότι η Ουάσιγκτον δίνει ήδη πληροφορίες στο καθεστώς Άσαντ για τις θέσεις των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στο συριακό έδαφος

Βρούτσης: Δεν αλλάζουν τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης-Στα 945 ευρώ η μέση σύνταξη τον Αύγουστο

«Δε θα θιγούν όσοι συνταξιοδοτούνται κάτω από 62 ετών βάσει των μεταβατικών διατάξεων στο ασφαλιστικό» αποσαφήνισε  ο υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση  της 15ης έκθεσης του πληροφοριακού συστήματος «HΛΙΟΣ», που αφορά στις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα για το μήνα Αύγουστο.

H ISIS ζητά 6, 6 εκατομμύρια δολάρια για να απελευθερώσει 26χρονη Αμερικανίδα

Σύμφωνα με το ABC News, η τρομοκρατική οργάνωση ζητάει από τους Αμερικανούς αξιωματούχους με τους οποίους διαπραγματεύεται, 6,6 εκατομμύρια δολάρια για να αφήσει ελεύθερη μια Αμερικανίδα.

Βίντεο: Αναλαμβάνει ο διάσημος «γητευτής» για να πιάσει τον… Σήφη

Μετά από πολυήμερο παιχνίδι του Σήφη του κροκόδειλου με τις παγίδες οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι πλέον χρειάζεται να τεθεί σε εφαρμογή το plan b

Την ώρα που ο Σήφης, ο αγαπητός σε όλους πλέον, κροκόδειλος της Κρήτης «σουλατσάρει» ελεύθερος στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών, έφτασε στο νησί ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων Ολιβιέ Μπεχρά.

Ανοίγει για το κοινό ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό Θεσσαλονίκης -Το βάθος του φτάνει τα 35 μέτρα

Ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ανοίξει στο κοινό την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, από τις 17.30 το απόγευμα έως και τις 20.00.

Ειρωνική απάντηση Άδωνι σε Γάλλο υπουργό

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter στην ερώτηση του πρώην  υπουργού Παιδείας της Γαλλίας.

Αλλάζει όψη η παραλιακή Αθήνα: Ετοιμη το 2018 η «ελληνική Ριβιέρα»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την ανάπλαση του Φαληρικού Ορμου, ενός έργου -πνοής γα την Αττική, με το οποίο θα δημιουργηθούν τεράστιοι χώροι πρασίνου, η θάλασσα θα γίνει ένα με το πάρκο και θα υπάρξουν αρκετές νέες θέσεις εργασίες, τόσο κατά τις εργασίες υλοποίησης του σχεδίου όσο και μετά.

Δυναμικό «παρών» από την Κίνα στη ΔΕΘ

Τους καρπούς των κόπων της φαίνεται πως δρέπει φέτος η ΔΕΘ-Ηelexpo, αφού έπειτα από προσπάθειες χρόνων, η Κίνα είπε τελικά το "ναι" κι έτσι θα συμμετάσχει στη φετινή, 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με 40μελή αποστολή.

Πώς ζουν τα παιδιά των δισεκατομμυριούχων -Η κόρη του Αμπράμοβιτς μας το δείχνει [εικόνες]

Mια ματιά από την κλειδαρότρυπα στη οικογενειακή ζωή του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιτρέπουν σε όλους να ρίξουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Ιnstagram η κόρη του Σοφία.

Απίστευτα ανεπαρκής αποδεικνύεται η Κατερίνα Σαββαΐδου

Η γενική γραμματέας Εσόδων διέψευσε τις υψηλές προσδοκίες

Ως άξια καραμανλική και με περγαμηνές εμφανίστηκε στο πολιτικό σκηνικό πριν από λίγο καιρό η διάδοχος του Χάρη Θεοχάρη στη Γενική Γραμματεία Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει πάει καθόλου καλά.

Στήριξη της Εκκλησίας της Ελλάδος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Τη στήριξή της στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εκφράζει η Εκκλησία της Ελλάδος, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το πέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΠΟΥΤΙΝ: Οργή Μόσχας με δήλωση κοινοτικής επιτρόπου ότι η Ρωσία ξεκίνησε τον Β’ Παγκόσμιο

Η αλήθεια είναι πικρή και έχει καταγράψει ότι εισέβαλαν ταυτόχρονα σε Πολωνία και σαν σύμμαχοι ξεκίνησαν τον Β ΠΠ άσχετα αν στο δρόμο τα χάλασαν στη μοιρασιά [Ο ΥΠΕΞ της ναζιστικής γερμανίας Ρίμπεντροπ με τον Στάλιν]

Εξαγριωμένη είναι η Μόσχα με τη δήλωση της Επιτρόπου Δικαιοσύνης της ΕΕ Μαρτίνε Ράιχερτς, η οποία κατηγόρησε τη Ρωσία για την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με σκληρή ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε ως...

Σε εκεχειρία διαρκείας συμφώνησαν Χαμάς και Ισραήλ - περισσότεροι από 2.200 οι νεκροί

Σε συμφωνία για εκεχειρία διαρκείας στη Λωρίδα της Γάζας κατέληξαν το Ισραήλ και η Χαμάς, με τη διαμεσολάβηση της Αιγύπτου, όπως επιβεβαίωσε ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, αλλά και ένας ανώτατος αξιωματούχος του Ισραήλ.

Εκλστοουν: «Οι Ελληνες θέλουν τη Formula 1 - θα δούμε αν έχουν και τα χρήματα»

«Η διεξαγωγή ενός γκραν πρι στην Ελλάδα της κρίσης είναι, ενδεχομένως, στον ορίζοντα, σύμφωνα με το αφεντικό της Formula 1 Μπέρνι Εκλστοουν».

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ: Αποκαλύφθηκε το ψηφιδωτό δάπεδο στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη, από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Αφαιρέθηκε και ο τελευταίος δόμος από τον τοίχο σφράγισης, που έκλεινε την πρόσοψη του ταφικού μνημείου, αποκαλύπτοντας τη συνέχεια του ψηφιδωτού δαπέδου.

Εντυπωσιακά και s@xy κορίτσια στα Πελοποννησιακά καλλιστεία – (φωτο&video)

Η Καλαμάτα γιόρτασε το Σάββατο, με τη γλυκιά μέθη της παρουσίας εντυπωσιακών κοριτσιών, την προκριματική φάση των φετινώνΠελοποννησιακών Καλλιστείων. Στον καταπληκτικό χώρο του Elite City Resort που φιλοξένησε τη διοργάνωση, το θερμόμετρο ανέβηκε σε δείκτες καύσωνα με τις εμφανίσεις των φιναλίστ.

Ο Μ. Αλέξανδρος της Ακρόπολης. Το περίφημο γλυπτό μετά την επίσκεψή του στην Αθήνα

Ένα από τα καλύτερα σωζόμενα γλυπτά του Μουσείου της Ακρόπολης είναι το "πορτρέτο" του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δείτε τα υπόλοιπα γλυπτά από μουσεία σε όλο τον κόσμο

Το πορτρέτο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που βρέθηκε το 1886 κοντά στο Ερέχθειο και σήμερα εκτίθεται στο Μουσείο της Ακρόπολης, διεκδικεί τα πρωτεία ως ένα από τα καλύτερα σωζόμενα και πιο όμορφα γλυπτά του.

Το άλλο άκρο των πατριωτών του κ@λου! Βγήκε ο Δήμου απ'το λαγούμι του: «Καλύτερα να μη βρεθεί τίποτα στον τάφο της Αμφίπολης»

Ο γνωστός Νίκος Δήμου, βρήκε άλλη μια ευκαιρία για τη δημοσιότητα που αποζητάει λέγοντας πάλι κάτι που προκαλεί άπειρο γέλιο σε σοβαρούς ανθρώπους: Να καταργήσουμε την αρχαιολογία πιθανώς να θάψουμε και όλους τους αρχαιολογικούς χώρους που έχουν βρεθεί γιατί παίρνουν εύκολα τα μυαλά μας αέρα και καλό θα ήταν να μην βρεθεί τίποτα μέσα στον τάφο... Φυσικά για άλλη μια φορά γελάει ο κόσμος με το κόμπλεξ του αφού ήδη το μέγεθος του τάφου, έστω κι αν είναι άδειος, είναι επιβλητικό και προκαλεί από μόνο του, το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Φυσικά για να τα λέμε όλα ο Νίκος Δήμου μαζί με αναρχοΣυριζαίους είναι...

BINTEO VICE-Αναστενάρια: Έκσταση και Χορός με τους Αγίους στη Φωτιά

Κάθε χρόνο, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το χωριό Αγία Ελένη Σερρών παίρνει ζωή. Εκατοντάδες επισκέπτες μαζεύονται για να συναντήσουν από κοντά τους διάσημους αναστενάρηδες, τους ανθρώπους που χορεύουν στα κάρβουνα κρατώντας εικόνες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Άμα βρούμε επιγραφή στα σλάβικα θα σας τη στείλουμε»

Η εκπληκτική απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Σερρών στους Σκοπιανούς Αρχαιολόγους που ζήτησαν να πάνε στην Αμφίπολη να βοηθήσουν στην ανασκαφή
 
Μία άγνωστη πτυχή των όσων έχουν συμβει το τελευταίο διάστημα στην Αμφίπολη Σερρών , έφερε στο φως η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Περιστέρη: Για δυο-τρεις μέρες θα συντηρήσουμε τα ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης

Στη στερέωση και συντήρηση των αρχαιολογικών ευρημάτων πρόκειται να αφοσιωθούν τις επόμενες δυο-τρεις μέρες οι αρχαιολόγοι στον Τύμβο Καστά, στην Αρχαία Αμφίπολη, προκειμένου να τα προστατεύσουν, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η επικεφαλής της ανασκαφής, αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, επαναλαμβάνοντας προηγούμενη δήλωσή της ότι «ένα μνημείο βγαίνει και παράλληλα συντηρείται, αλλιώς το χάσαμε».

Και η Ξηροτύρη -με τη βολεμένη κόρη στη ΔΕΗ- εκλιπαρεί για μια θεσούλα στον ΣΥΡΙΖΑ

Το κλίμα κατά του Φώτη Κουβέλη στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ διευρύνεται.

Μετά τον γλείφτη του Νίκου Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ “καθηγητή” Πανούση και μια άλλη βουλευτής του κόμματος αρνείται ψήφο στον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, σε πιθανή υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πρόκειται για την Ασημίνα Ξηροτύρη.

Μαρί Σαντάλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στην Ελλάδα

Στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες περνούν τις ημέρες τους

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος επισκέφθηκαν την Ελλάδα. Η οικογένεια κατέφθασε στην χώρα με το υπερπολυτελές σκάφος της, πριν από λίγες ημέρες και κατευθύνθηκε στο στο Πόρτο Χέλι.

ΟΑΕΕ: Τι χρειάζεται να προσκομίσουν οι οφειλέτες για δωρεάν περίθαλψη

Πρόκειται για 22.833 ελεύθεροι επαγγελματίες

Δωρεάν παροχές περίθαλψης, όπως διευκρινίζει η διοίκηση του ΟΑΕΕ, δικαιούνται οι 22.833 ελεύθεροι επαγγελματίες, που διέκοψαν την ασφάλιση τους τα έτη 2011, 2012, 2013.

Βίντεο από το σημείο της πτώσης του Α7 Corsair στην Κομοτηνή (Video)

Βίντεο από ερασιτεχνική κάμερα κατέγραψε τις πρώτες στιγμές της πτώσης του A-7 Corsair της ΠΑ σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Κομοτηνής.

Ο άνθρωπος που αυξάνει την κοινοβουλευτική δύναμη της Ν.Δ.

Αυξάνεται κατά μία έδρα, η οποία μπορεί ν’ αποβεί πολύτιμη κατά τη διαδικασία της Προεδρικής εκλογής, η κοινοβουλευτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας.

Άδωνις προς Τζιτζικώστα: Μερίδιο της ανακάλυψης στην Αμφίπολη σου ανήκει

Δείτε ποια διάσημη περσόνα εμφανίστηκε με αυτό το μπούστο αφήνοντάς τους όλους... "άφωνους"!
Κατά την τηλεοπτική συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα σε πρωινή εκπομπή του ANT1, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης άδραξε την ευκαιρία να τον συγχαρεί για τη συμβολή του στις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

ΕΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ! Ρ. Μακρή: Ο λαός στερείται μεταφορών στα νησιά και ο Βενιζέλος παίρνει το Eμπραέρ

Επειδή ο λαός δεν ξεχνά, αφιερωμένα στη Ραχήλ και τους ψεκασμένους:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ταξιδάκι Καμμένου Αθήνα-Μύκονο και πίσω με ελικόπτερο του Στρατού!!! Πόσο μας στοίχισε;
Π. Καμμένο, πες τι πήγες να κάνεις Μύκονο και άσε τα ότι το Bell212 δεν μπορεί να πάει και να έρθει στη Σύρο χωρίς ανεφοδιασμό
Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με ερώτησή που κατέθεσε στην Βουλή, ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εξωτερικών

Πολιτική θύελλα προκαλεί η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος αναφορικά με την χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς και η κυρία Ραχήλ Μακρή, με ερώτησή που κατέθεσε στη Βουλή, ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εξωτερικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Στα όρια του ηλιακού μας συστήματος το New Horizons

Χρειάστηκαν μόλις οκτώ χρόνια και οκτώ μήνες ώστε το διαστημικό αεροσκάφος της NASA "New Horizons" να φτάσει στον Ποσειδώνα. Επόμενος προορισμός του αναμένεται να είναι ο Πλούτωνας τον προσεχή Ιούνιο.

O Άρης “τρώει” το Curiosity της NASA (φωτογραφίες)

Οι φωτογραφίες του Curiosity της NASA που συνεχίζει να σαρώνει τον Άρη "τρομάζουν" τους επιστήμονες. Ο Άρης έχει “φάει” τις μεταλλικές ρόδες...

Οι εικόνες που ανήρτησε στο διαδίκτυο η NASA δείχνουν το μέγεθος της διάβρωσης που έχει υποστεί το όχημα Curiosity από την περιπέτειά του στον πλανήτη Άρη.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙΑ! Στα ΚΕΠ η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας IX και μοτοσικλετών

Άλλη μια εστία διαφθοράς και λαδώματος ελπίζουμε να τελειώσει με την μεταβίβαση της αρμοδιότητας στα ΚΕΠ... όλοι λίγο πολύ ξέρουμε και έχουμε πληρώσει το 20αρικάκι (η μας το έχει ζητήσει ο πωλητής για να το δώσει σαν λάδωμα) για να γίνει γρήγορα η μεταβίβαση

Πιο γρήγορα και πιο απλά θα πραγματοποιείται από τις 2 Σεπτεμβρίου η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης, καθώς η διαδικασία αυτή, αρμοδιότητας του υπουργείου Υποδομών, θα πραγματοποιείται πλέον και μέσω των ΚΕΠ.

Συστάσεις από το Μαξίμου για τη ΔΕΘ

Χωρίς κουστωδίες και πολυτέλειες η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών
 
Στο ...σεμνά και ταπεινά επιστρέφει η κυβέρνηση με το Μέγαρο Μαξίμου να δίνει οδηγίες προς τους υπουργούς, τους βουλευτές και τα κυβερνητικά στελέχη που θα παραβρεθούν στην ΔΕΘ να έχουν ...λιτή παρουσία.

Για να καταλάβετε το τεράστιο μέγεθος του τύμβου της Αμφίπολης (ΦΩΤΟ)

Μεγαλύτερο από την Ακρόπολη Αθηνών, σχεδόν ίδιο με το ΟΑΚΑ

To φωτομοντάζ επιμελήθηκε και απέστειλε μηχανολόγος, αναγνώστης του Greece-Salonika σημειώνοντας τα εξής:

Τα μυστήρια της Αμφίπολης - Γιατί λένε ότι ο τάφος δεν έχει συληθεί

Τα σενάρια για τη δράση τυμβωρύχων από τη φωτογραφία με το «ελιπές» τμήμα του διαφραγματικού τοίχου - Τι απαντούν όσοι παρακολουθούν την ανασκαφή από κοντά

«Σε απόσταση 6 μέτρων από το άνοιγμα της εισόδου αποκαλύφθηκε το άνω μέρος μαρμάρινου διαφραγματικού τοίχου, ελλιπούς κατά τμήμα του αριστερού μέρους του», αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού με όλα τα νεότερα για την ανασκαφή στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη.

Ο Ελληνας που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των σταρ του Χόλιγουντ -Στην εκπομπή του σχολιάζει όλες τις εμφανίσεις τους

Ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Κοτσιόπουλος, είναι ένας από τους βασικούς παρουσιαστές της εκπομπής Fashion Police, του γνωστού αμερικανικού καναλιού E! Entertainement HD. Χθες το βράδυ βρέθηκε στην απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy και σχολίασε τις εμφανίσεις στο «κόκκινο χαλί».

Η κυβέρνηση διορθώνει τον ΕΝΦΙΑ: Ολες οι αλλαγές-6 οι δόσεις-Εξαιρείται για ΄1 έτος η Κεφαλλονιά

[Ρε καραγκιόζηδες του ΥΠΟΙΚ δεν αφήνετε τα σάπια ότι θα μας βοηθήσετε να συμπληρώσουμε σωστά τα λάθη που κάναμε!!! Εμείς μια χαρά συμπληρώσαμε το Ε9 και βάλαμε τον κωδικό 99 που σημαίνει ημιτελές στο έντυπο!! Εσείς απλά σαν στόκοι δεν το λάβατε υπόψη σας και τώρα μας λέτε αλχημείες  για να δικαιολογήσετε την ανεπάρκειά σας! Βγαίνουν οι γελοίοι και λένε "εκτός από ημιτελές πρέπει να συμπληρωθεί και το ότι είναι μη ηλεκτροδοτούμενο"... μα αφού ρε γελοίοι τα "μη ηλεκτροδοτούμενα" δεν έχουν έκπτωση και το ΦΕΚ του ΕΝΦΙΑ λέει ότι τα ημιτελή έχουν έκπτωση 60% χωρίς να κάνει ανα φορά σε ηλεκτροδοτούμενα ή μη αφού θεωρεί δεδομένο ότι ένα ημιτελές είναι και μη ηλεκροδοτούμενο... και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες "ναι αλλά μπορεί να έχει εργοταξιακό ρεύμα" γιατί και αυτό "μη ηλεκτροδοτούμενο θεωρείται"]

Το τελικό πακέτο διορθώσεων στον ΕΝΦΙΑ, ώστε να υπάρξουν τις επόμενες μέρες οι απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις, συμφωνήθηκε κατά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ τα περί ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ

«Όσα γράφονται και λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.