02 Οκτωβρίου 2014

Η πιο όμορφη 50αρα στον πλανήτη (40 photos)

Είναι η πιο πολυσυζητημένη 50αρα, μοντέλο από τα 16 χρόνια και απολαμβάνει την ζωή μόνη της μετά το τελευταίο διαζύγιο.

Ο λόγος για την Μόνικά Μπελούτσι, που εμφανίστηκε στο κοινό ως μοντέλο στην ηλικία των 16 χρόνων.Λίγα χρόνια μετά πέρασε στον κινηματογράφο που απογειώθηκε ως το απόλυτο sexy θηλυκό.

ΒΙΝΤΕΟ-Η αρχαία πόρτα έκανε ρόμπα την σκοπιανολάγνα Παλαγγιά! Περιστέρη: Η θύρα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μακεδονικό τάφο στην Αμφίπολη

Εκτέθηκε η σκοπιανολάγνα αρχαιολόγος

Από την πρώτη στιγμή έχουμε εκφράσει την άποψη ότι τον πρώτο λόγο στην ανασκαφή της Αμφίπολης έχει η κυρία Περιστέρη και η ομάδα της. Σήμερα επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά , καθώς βρέθηκε μαρμάρινη θύρα, που οδηγεί προφανώς σε υπόγεια κλίμακα έως και 2 μέτρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ραχήλ για Καμμένο Δεν έχω προβλήματα με τα ψυχολογικά του αλλά πρέπει να ακολουθεί το καταστατικό

"Κατηγορούμαι ότι έκανα μία ανάρτηση στο facebook" δήλωσε η Ραχήλ Μακρή σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ ότι Πρόεδρος των ΑΝΕΛ την παραπέμπει για αντικομματική συμπεριφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από συγκεκριμένα στελέχη και βουλευτές τους οποίους έθιξε και αν αυτοί αποδεχτούν την συγγνώμη της τότε θα κριθεί το μέλλον της.

Φαήλος: Σκουπίδια στην Κίνα, φύκια στους ιθαγενείς

Για τους ποικιλόχρωμους συντρόφους της παρδαλής «προόδου» όλα είναι σχετικά, όλα τεντώνονται, κάμπτονται, ξεχειλώνουν ή σουρώνουν, αρκεί να υπηρετούν τις ιδεοληψίες του Καρόλου, που τον τάιζε ο Εγκελς, και των αιρέσεων που ξεπήδησαν από τη φονική τους ψευτοθρησκεία, χωρίς Θεό αλλά με δόγματα, ιερατείο κι όλα τα καλούδια του ολοκληρωτισμού, που διένειμε στους πολλούς τη μιζέρια, το αίμα και τον ιδρώτα και στους κομισάριους την εξουσία και την καλοπέραση.

Πόσο στοιχίζει η δωρεάν σίτιση των φοιτητών;

Δίνουν σε ανάδοχο σίτισης 1,80 ευρώ + 13% ΦΠΑ ανά ημέρα, για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό!!
 
Το Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταβάλλει στον ανάδοχο σίτισης το ποσό του 1,80 € + 13% ΦΠΑ ανά ημέρα, για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Οι σουρεαλιστικές τιμές στη ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα μέσα από φωτογραφίες

Το Reuters προσπαθεί φωτογραφικά να συλλάβει την οικονομική κρίση της χώρας και τον τρόπο με τον οποίο «χτυπά» τις τσέπες των κατοίκων της

Το να βρίσκει κανείς εικόνες για να συνοδεύουν την οικονομική ιστορία μιας χώρας δεν είναι εύκολο.

Τουρκία: Επιστρέφουν εκτάσεις στην κοινότητα Τενέδου

Συνολικά 11 εκτάσεις μεγέθους από δύο έως τέσσερα στρέμματα

Με πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφιών επεστράφησαν συνολικά έντεκα εκτάσεις μεγέθους από δύο έως τέσσερα στρέμματα, στην Κοινότητα Τενέδου. Σε ένα από τα οικόπεδα που επεστράφησαν, μάλιστα, υπάρχει παρεκκλήσι και δύο πέτρινα σπίτια, λένε παράγοντες της ομογένειας.

Στο προσχέδιο του προϋπολογισμού οι φοροαπαλλαγές

Σε καλό κλίμα συνεχίζονται οι συζητήσεις ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού. Στο προσχέδιο οι φοροαπαλλαγές που υποσχέθηκε ο Σαμαράς.Πώς σχολιάζουν κύκλοι της κυβέρνησης τις αποφάσεις Ντράγκι και τις αναφορές για «πρόγραμμα».

Αθώος ο Προεδράρας για την ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του ποδοσφαιριστή Γ. Σιδέρη

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο ο επιχειρηματίας Γιώργος Κοσκωτάς, άλλοτε ιδιοκτήτης της τράπεζας Κρήτης, που μετά το 1989 ονοματοδότισε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, ο οποίος δικάστηκε ως ηθικός αυτουργός σε απόπειρα δολοφονίας του παλαίμαχου επιθετικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργου Σιδέρη.

Πώς σχεδίαζαν να χτυπήσουν τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ

Είχαν χρονομετρήσει τη διαφυγή τους από τη συμβολή της Συγγρού με την Αμφιθέας μέχρι το γκαράζ-γιάφκα στον Βύρωνα

Την 4η Οκτωβρίου, το μεθαυριανό Σάββατο δηλαδή, σχεδίαζε το μεγάλο χτύπημά της η ομάδα των συνεργατών του Νίκου Μαζιώτη.

Διέρρευσαν και ολόγυμνες φωτογραφίες της Nicki Minaj!(ΦΩΤΟ)

Η γνωστή τραγουδίστρια έπεσε και αυτή θύμα των χάκερ που δημοσιοποιούν χωρίς φόβο και πάθος φωτογραφίες των διασήμων που προέρχονται από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τραγόπαπας έσπασε στο ξύλο γυναίκα αστυνομικό:Τον σταμάτησε για έλεγχο γιατί έτρεχε

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας όταν ένας αρχιμανδρίτης απάντησε στον έλεγχο με... μπουνιές, τραυματίζοντας γυναίκα αστυνομικό.

Ομολογία-σοκ του αρχηγού της Ατλέτικο: «Ναι, έστησα ματς!»

Στην παροδοχή όταν ήταν εμπλεκόμενος σε στημένο αγώνα πριν από τρία χρόνια προχώρησε ο Γκάμπι.

Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ΝΔ, Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη

Το μεγάλο χτύπημα σχεδιαζόταν στις 4 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ - Ηθελαν να κάνουν «πρόβα τζενεράλε» μία μέρα νωρίτερα - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 30χρονο που ανήκει στο δίκτυο Μαζιώτη - Αρνείται να δώσει αποτυπώματα και να συνεργαστεί

Αυτά είναι τα πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ένα αληθινό σκηνικό τρόμου μπορεί να είναι και... δίπλα σας!

Τα μυστήρια - πάντα και όλους - θα μας μαγνητίζουν με ανεξήγητο τρόπο... Είναι αυτές οι ιστορίες για τα στοιχειωμένα μέρη με τους τρομακτικούς μύθους και το βαθύ σκοτάδι.

ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ! Ξερίζωμα των φωτοβολταϊκών ζητά ο Γλέζος

Ερώτηση στον Επίτροπο Γεωργίας Phil Hogan από τον ΣΥΡΙΖΑίο Ευρωβουλευτή
 
Ένα... παράδοξο αίτημα μετέφερε στον Επίτροπο Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, Phil Hogan, ο Μανώλης Γλέζος.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Το ΣτΕ Ξεμπλοκάρει τραπεζικούς λογαριασμούς επιχειρηματία που ελέγχεται για βαριά ποινικά αδικήματα και είχαν δεσμευτεί από τον ΣΔΟΕ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη σχετική διάταξη

Αντισυνταγματικότητα στη νομοθετική ρύθμιση που επέτρεψε σε όργανα του ΣΔΟΕ να δεσμεύουν τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία ελεγχόμενου για σοβαρά ποινικά αδικήματα επιχειρηματία «είδε» με απόφασή της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Στο σφυρί ακόμα έξι παλιά δεξαμενόπλοια και άλλα πλοία από τον ΟΛΠ

Στα 12.800 ευρώ η χαμηλότερη τιμή εκκίνησης για τα μικρότερα αλιευτικά - Η υψηλότερη στα 80.000 ευρώ για το δεξαμενόπλοιο «Μαρούλα»

Σε διαδικασία «δημοπρασίας» βγάζει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς παλιά και παροπλισμένα πλοία που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια δεμένα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Μαθήματα γερμανικής οικονομίας στο ...Oktoberfest -Γιατί η μπύρα κοστίζει €10

του Jeevan Vasagar (Βερολίνο)

Μπορεί να κάνει αυστηρές συστάσεις στους άλλους, αλλά η Γερμανία διαθέτει έναν ιδιαίτερα ανελαστικό εγχώριο κλάδο υπηρεσιών –όπως δείχνει και η άνοδος της τιμής της μπύρας πάνω από τα €10 στο διάσημο φεστιβάλ ζυθοποσίας του Μονάχου.

Διαψεύδει το ΥΠΠΟΛ τα περί κινδύνου «κατάρρευσης» της Ακρόπολης

Την αντίδραση των αρμοδίων ελληνικών αρχών προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Times, σύμφωνα με το οποίο Έλληνες αρχαιολόγοι προειδοποιούν πως «η Ακρόπολη καταρρέει».

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ! Χαιρετίζει τις επενδύσεις της Samsung στην Ελλάδα ο Δένδιας

Με ικανοποίηση δέχθηκε την ενημέρωση ότι η Samsung σχεδιάζει επενδύσεις στην Ελλάδα ο  υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ.  Νίκος Δένδιας.

Απίστευτο drone βίντεο μέσα από ηφαίστειο που εκρήγνυται στην Ισλανδία

Δεν είναι οι Πύλες της Κόλασης. Δεν είναι πλάνα από το Lord of the Rings. Είναι τα πλάνα που κατάφερε να τραβήξει με την GoPro κάμερα και το drone του ένας σκηνοθέτης "μπαίνοντας" κυριολεκτικά μέσα σε ένα ηφαίστειο της Ισλανδίας.

Ηταν "γνωστή" η παραίτηση Κατσανιώτη αμέσως μετά τις Περιφερειακές Εκλογές. Ανέμενε τον αντικαταστάτη του. Κατσανιώτης: Εκλογές κάθε 4 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την... Πάτρα ο Ανδρέας Κατσανιώτης είχε ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από ΓΓ Επικοινωνίας, αμέσως μετά το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών. Υπενθυμίζουμε πως το αποτέλεσμα στην Δυτική Ελλάδα αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Νέα Δημοκρατία, αλλά για τους καλά γνωρίζοντες μόνο έκπληξη δεν ήταν. Ετσι ο Αχαιός περίμενε την αντικατάστασή του από την κυβέρνηση, προκειμένου να αφοσοιωθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του. 

Ο Πούτιν στο στοιχείο του: Θα παρακολουθήσει παρέλαση στο Βελιγράδι με κομμουνιστικά σύμβολα

Με κομμουνιστικά σύμβολα η στρατιωτική παρέλαση στο Βελιγράδι, την οποία θα παρακολουθήσει και ο Πούτιν. Προβληματισμός δυτικών διπλωματών για την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου.

ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!! Σφοδρή επίθεση Λούλη στην κυβέρνηση για... φιάσκα

Τι καταγγέλλει ο γραφικός αναλυτής της πο@τσας
 
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Γιάννης Λούλης με άρθρο του στο “Έθνος”, καταλογίζοντας “πέντε φιάσκα”, που σύμφωνα με τον ίδιο οδηγούν σε κατάρρευση το σημερινό σχήμα κυβερνητικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ! Ο Ντράγκι αγοράζει χρέος από τις ελληνικές τράπεζες... αλλά μόνο αν είναι σε μνημόνιο

Σημαντική στήριξη στις ελληνικές τράπεζες, των οποίων η ρευστότητα αναμένεται να ενισχυθεί, προσφέρει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, (ΕΚΤ), Μάριο Ντράγκι.

Πως το παθε ο Γλέζος και μίλησε σαν Έλληνας και όχι σαν κομμουνιστής; «Τι θα κάνετε για να επιστρέψουν οι λαφυραγωγημένες αρχαιότητες στην Ελλάδα» [Βίντεο]

Σχήμα οξύμωρο να μας κατηγορούν για φασίστες οι κομμουνιστές όταν μιλάμε για Ελλάδα και οι ίδιοι που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν έθνη αλλά τάξεις, να πανηγυρίζουν επειδή ο γλέζος ζήτησε να επιστραφούν στην Ελλάδα οι κλεμμένες αρχαιότητες... να το κοιτάξουν λίγο αυτό οι ΣΥΡΙΖΑίοι...

Το θέμα της επιστροφής αρχαιοτήτων στην Ελλάδα έθεσε στον υποψήφιο Επίτροπο Πολιτισμού και Παιδείας (Τιμπόρ Νάβρασιτς) Τibor Navracsics, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, επισημαίνοντας στον υποψήφιο Επίτροπο ότι ο πολιτισμός αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της Ευρώπης και δε θα πρέπει «να στηρίζεται στην αρπαγή, τη λεηλασία και τη λαφυραγωγία».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: επιτέθηκε με μαχαίρι σε γιατρό ο Τσάρλι Σιν!

​Στο «μάτι» της Αστυνομίας μπήκε ο Τσάρλι Σιν, καθώς φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε γιατρό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 49χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε οδοντιατρείο στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου η βοηθός του γιατρού προσπάθησε να του βάλει μια ειδική μάσκα στο πρόσωπο προκειμένου να του χορηγηθεί αναισθησία.

Πώς αξιολογήθηκε από την Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Με απόλυτη ομοφωνία από όλα τα κόμματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εγκρίθηκε από την Επιτροπή LIBE για τις Κοινωνικές Ελευθερίες, τη Δικαιοσύνης και τις Εσωτερικές Υποθέσεις η υποψηφιότητα του νέου Επιτρόπου, του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

ΗΠΑ: Ο ασθενής με Έμπολα ήρθε σε επαφή με περισσότερα από 80 άτομα!

Αγνωστο αν ο αριθμός αναφέρεται σε Αμερικανούς ή Ευρωπαίους πολίτες - Σε απομόνωση συγγενικά του πρόσωπα

Όχι με δύο αλλά με... 80 άτομα φέρεται να συναναστράφηκε ο ασθενής με Έμπολα που από χθες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΦΩΤΟ-Αμφίπολη: Βρέθηκε μαρμάρινη πόρτα και σκάλα που οδηγεί σε υπόγειο βάθους 2 μέτρων-Συνέντευξη Περιστέρη

Νέα ευρήματα έδωσε η ανασκαφή της Αμφίπολης στην ομάδα των αρχαιολόγων της Κατερίνας Περιστέρη, τα οποία ενισχύουν τη θέση της αρχαιολόγου πως πρόκειται για τάφο και μάλιστα μακεδονικό.

Τέλος στο... τέλος επιτηδεύματος -Ποιους αφορά το μέτρο

Πράσινο φως για την κατάργηση του Τέλους Επιτηδεύματος, το οποίο ανέρχεται στα 650 ευρώ (στα 500 ευρώ αν πρόκειται για «μπλοκάκια»), ανάβει η ΓΓΔΕ, τουλάχιστον όσον αφορά σε εκείνους που δεν ασκούν εμπορική δραστηριότητα ή διατήρησαν ανενεργά «μπλοκάκια» όλη την προηγούμενη χρονιά.

Επικός Βαρτζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα εκρηκτικό μείγμα κομμουνιστών και ''Νεάντερταλ ΠαΣοΚ'' που θέλει ψυχίατρο

Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ψυχίατρος στο επάγγεμα, μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για την παραίτησή του από την κυβέρνηση, τον Α. Τζιτζικώστα και το κόμμα που θέλει… ψυχίατρο.

Βίντεο-Νέες ατάκες Ψινάκη:"Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, είναι ζώα"

Τα "γαλλικά" του Ηλία Ψινάκη φαίνεται πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον δήμο Μαραθώνα που μετά το "σκάσε μωρή" συνεχίζει ακάθεκτος.

Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αποκάλεσε ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου "ζώα".

Λάρισα -Υποψήφιος ευρωβουλευτής κυνηγούσε με καραμπίνα δικαστική επιμελήτρια στο κέντρο της πόλης

Ενα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη Λάρισα με πρωταγωνιστή έναν πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος απείλησε με καραμπίνα την δικαστική επιμελήτρια που είχε πάει να του επιδώσει το χαρτί της έξωσης από το κατάστημά του αλλά και αστυνομικό που έφθασε προς ενίσχυση στο σημείο.

Σύμβουλος της Θάτσερ «αποκαθηλώνει» την Νταϊάνα: Γιατί ντυνόταν προκλητικά, με σούπερ μίνι, αλλά το έπαιζε μελό και θλιμμένη [εικόνες]

Προκλητικά ψεύτικη μετριοφροσύνη. Αυτό πουλούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σύμφωνα με τον γκουρού της επικοινωνίας και σύμβουλο της Θάτσερ επί πρωθυπουργίας της Τίμοθι Μπελ. Ο Μπελ, ο οποίος υποστηρίζει ότι το θλιμμένο βλέμμα της Νταϊάνα το οποίο αποτέλεσε κάτι σαν σήμα κατατεθέν της, όπως και όλη η εικόνα της ήταν ένα κατασκεύασμα επικοινωνιολόγων και δικηγόρων, «αποκαθηλώνει» την πριγκίπισσα περιγράφοντας τη συμπεριφορά της σε ένα δείπνο στο οποίο βρέθηκαν από κοινού.

ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Εξώδικο της Ραχήλ στον Πανάρα-ΑΝ.ΕΛΛ: Δεν θα συνδράμουμε στην αυτοπροβολή της

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κινήματος που θα συνεδριάσει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Αμφίπολη: Νέα ευρήματα που δείχνουν ότι πρόκειται σίγουρα για τάφο!

- Βρέθηκε σπασμένη πόρτα από μάρμαρο Θάσου στην Αμφίπολη
- Βαθύτερος κατά δύο μέτρα ο τρίτος θάλαμος
- "Τυπικός μακεδονικός τάφος" εκτιμούν οι αρχαιολόγοι
- Η πόρτα πιθανότατα έσπασε μετά την κατασκευή του τύμβου
- Σιδερένια και χάλκινα καρφιά "πιστοποιούν" πως... πρόκειται για τάφο

Ποιοι επιστρέφουν σε λίγες μέρες στη ΝΔ;

Η ψήφος εμπιστοσύνης, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, είναι μόνο η αρχή. Το σχέδιο προβλέπει μια σειρά κινήσεων ενδυνάμωσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας και ιδιαίτερα της παράταξης της ΝΔ

Εξι συλλήψεις ο απολογισμός της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Πέντε Ελληνες -τέσσερις άνδρες, οι δύο ηλικίας 26 ετών και οι υπόλοιποι 23 και 30 ετών, και μία 25χρονη-, καθώς και ένας 30χρονος Αλβανός συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική.

Είναι οριστικό:Ο Παύλος Τσίμας πάει Σκαϊ

Tι θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος;

Τις τελευταίες μέρες, ακούγεται έντονα , πως μετά την αποχώρηση του, από το Mega, ο Παύλο Τσίμας, κατηφορίζει προς το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο

Εξουδετερώθηκε από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο - Eξουδετερώθηκε από τις αρχές

Aπάντηση Σταϊκούρα στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ: Τον κατηγορεί για επιλεκτική εφαρμογή των θεσμικών διαδικασιών

Ανακοίνωση απάντηση στον επικεφαλής της Ελληνική Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέα Γεωργίου εκδόθηκε την Πέμπτη από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Αναβλήθηκε η δίκη του Η. Κασιδιάρη για το on air χαστούκι στην Λ. Κανέλλη

Αναβολή πήρε τελικά, για τις 12 Δεκεμβρίου 2014, η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη ​για το χαστούκι που είχε δώσει στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και για την επίθεση εναντίον της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου, λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων.

EPIKO! Λεσβίες που προφανώς θα διαμαρτύρονται για ρατσισμό που υφίστανται, μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες]

Ενα ζευγάρι λευκών λεσβιών μητέρων μηνύει ένα κέντρο σπέρματος στο Σικάγο γιατί η μια από αυτές γονιμοποιήθηκε με σπέρμα από λάθος δότη με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μαύρο παιδί αντί λευκού που ήθελαν.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιο κανάλι έχει βάλει... στο μάτι τη Eurovision και διαρρέει ότι η ΝΕΡΙΤ τη χάνει;

Μπορεί πολλοί να την χαρακτηρίζουν ως «πανηγυράκι», αλλά το φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Παρά δε το κόστος αγοράς των δικαιωμάτων προβολής της, τα προηγούμενα χρόνια η διοίκηση της ΕΡΤ κατάφερε να κερδίσει από τη μετάδοσή της, αφού μεγάλο μέρος των εξόδων παραγωγής ανέλαβε το MAD. Το «πανηγυράκι» λοιπόν αποδείχτηκε ότι μπορεί εκτός από πηγή «τηλεθέασης» να είναι και πηγή εσόδων για την κρατική τηλεόραση, όταν δεν γίνονται… ασύστολα έξοδα και πολυμελείς αποστολές.

ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Ρόσενμπεργκ: Είχε δίκιο ο προπονητής! Καλύτερη η Σάλτσμπουργκ απ'τον Ολυμπιακό

Ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ αποδείχθηκε ο... δήμιος του Ολυμπιακού και ο Σουηδός έσπευσε να στηρίξει τον Χαρέιντε που πριν το ματς είχε δηλώσει ότι η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα από τους "ερυθρόλευκους".

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: 70 χρόνια μετά βρέθηκαν πτώματα Γερμανών ναζί- Εικόνες

Μετά από 70 χρόνια, η Ιστορία "έρχεται στο φως της δημοσιότητας" και φέρνει άσχημες μνήμες. Κοντά στο Βραδεμβούργο, στο Κλεσίν, βρέθηκαν οι τάφοι των Γερμανών ναζί, οι οποίοι πολέμησαν στη μάχη του Βερολίνου.


Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προκαλούν ανατριχίλα, καθώς όπως βλέπετε οι σκελετοί «φορούν» ακόμη τα κράνη, τα στρατιωτικά ρούχα και τα άρβυλα τους.


Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι στις συγκεκριμένες μάχες έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 12.000 Γερμανοί στρατιώτες.


Οι μάχες στο συγκεκριμένο σημείο, ανάμεσα στον Σοβιετικό και τον Γερμανικό στρατό, κράτησαν τρεις ημέρες τον Απρίλιο, του 1945.


Περίπου 1 εκατομμύριο στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού επιτέθηκαν στις Πύλες του Βερολίνου και τελικώς τις κατέλαβαν.


Οι Γερμανοί αν και αμύνθηκαν σθεναρά, ηττήθηκαν, και η συγκεκριμένη ήττα φαίνεται πως ήταν αυτή που οδήγησε τον Αδόλφο Χίτλερ στην αυτοκτονία.





star.gr