18 Νοεμβρίου 2014

6.000 Έλληνες και Ελληνίδες για έναν ρόλο… σε πορνό

Το μεροκάματο του σεξ στην εγχώρια βιομηχανία του πορνό‒ εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης‒ έφτασε τα… 1.000 ευρώ και εκατοντάδες υποψήφιοι «ηθοποιοί» συνωστίζονται για έναν ρόλο.

ΚΛΑΙΩ! Τι 180 ΝΑΙ; 200+ θα είναι: Και ο Μελάς ψηφίζει Πρόεδρο...

Γελάει το σύμπαν με την ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγες ώρες η ΚΟ των ψεκασμένων και έλεγε "κανείς δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο"

Μετά τον Χρήστο Αηδόνη, που άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως θα υπερψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ήταν η σειρά του Παναγιώτη Μελά να πει πως οι εκλογές πάνε την χώρα πίσω . Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον Alpha 989 δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΔΗΛ. ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ; Τους λογαριασμούς του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κατέσχεσε η ΕΥΔΑΠ

Την πρακτική της ΕΥΔΑΠ, να κατάσχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς δήμων για οφειλές προς αυτήν, κατήγγειλε σήμερα ο δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκιδόνας Άρης Βασιλόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσαν οι 10 δήμαρχοι της Αττικής (που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εργασιακές σχέσεις στην Αυτοδιοίκηση.

Η απάντηση του δήμου Κηφισίας για το πλημμυρισμένο σπίτι της Βίσση

Με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου το σπίτι της Άννας Βίσση υπέστη μεγάλες ζημιές.
Η τραγουδίστρια ζητάει αποζημίωση 58.740 ευρώ για καταστροφή ηχητικών μηχανημάτων, οργάνων γυμναστικής και ρούχων, αλλά και να καθαριστούν τα φρεάτια που βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! "Λουκέτο" στην Ελευθεροτυπία

Είχε προηγηθεί απεργία των εργαζομένων"
 
"Λουκέτο" μπήκε για ακόμα μία φορά στην Ελευθεροτυπία αφού σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το απόγευμα πάρθηκε απόφαση να κλείσει για ακόμα μία φορά η εφημερίδα της οδού Μίνωος.

ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! 1,1 δισ ευρώ ζητά από την Ευρώπη η Δούρου

Η  Περιφέρεια Αττικής υπέβαλε το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2014 – 2020 στην  Ευρωπαϊκή Επιτροπή προϋπολογισμού 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ βρήκαν στον Κεραμεικό επιτύμβια στήλη από την κλασική περίοδο [εικόνες]

Οι ανασκαφές στον Κεραμεικό προσφέρουν ακόμη συγκινήσεις και εκπλήξεις. Συναισθήματα που ένιωσαν οι αρχαιολόγοι, όταν βρέθηκαν μπροστά σε μία αττική επιτύμβια στήλη, που χρονολογείται στην κλασική περίοδο.

ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Συνελήφθη πρώην πρόεδρος του Ηρακλή για χρέη 282 εκατ.ευρώ που έγιναν μέσα σε 4 χρόνια!

Φυσικά πρόκειται για πλαστά και εικονικά τιμολόγια που εξέδιδε ο Ηρακλής προς διάφορους "προμηθευτές"

Ο Γιάννης Μαυροκορίδης συνελήφθη σήμερα για το υπέρογκο ποσό των 282 εκατ.ευρώ σε χρέη, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΟΚΑΝΕ! «Έπεσε» τη σελίδα του Λαφαζάνη κι αυτός βλέπει δάκτυλο

Ρε μπας και ο πάροχος πλήρωσε τον server του εξωτερικού με δραχμές και γι'αυτό πήρατε τον πούλο;

Επίθεση στην ιστοσελίδα iskra.gr που απηχει τις απόψεις της Αριστερης Πλατφόρμας έχουν εξαπολύσει πιθανότατα χάκερς, και από το πρωί οι διαχειριστές της δεν μπορούν να αναρτήσουν κείμενα.

Γιάννης Βρούτσης: «Επιτυχής η εξέλιξη της νέας ρύθμισης οφειλών»

Επιτυχής χαρακτηρίζεται η μέχρι στιγμής εξέλιξη των υπαγωγών στην νέα ρύθμιση για τις ασφαλιστικές οφειλές από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννη Βρούτση.

ΦΩΤΟ-Το μοντέλο που επανέφερε στον αριστερό καθωσπρεπισμό ο Παπαμιμίκος

Ως τώρα οι περισσότεροι τη γνώριζαν από μια τηλεοπτική διαφήμιση για το κολλαγόνο. Και αιφνιδίως την έμαθαν και από μια διαστρεβλωμένη ανάρτηση για το Πολυτεχνείο.

Το 26χρονο μοντέλο Ελλη Παπαγγελή, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ (και υποψήφια στην Περιφέρεια της Αττικής – με τον Γ. Κουμουτσάκο) ανήρτησε στο Facebook ότι ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί (παρά μόνο έξω) κάνοντας λόγο για «εφηβική εξέγερση, την οποία η Αριστερά προέβαλε ως πανεθνικό αγώνα». Το είδε ο Α. Παπαμιμίκος (γραμματέας της ΝΔ) και της τηλεφώνησε λέγοντάς της:

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@Σ! Φορτσάκης εισηγείται κατάργηση φοιτητικών συλλόγων

Ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα ζητούν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών για τα θέματα των καταλήψεων. Το ήδη τεταμένο κλίμα στο ΕΚΠΑ αναθερμαίνει η πρόταση αυτή, καθώς αναιρεί στην πράξη τις διαδικασίες των φοιτητικών συλλόγων, με τις γενικές συνελεύσεις τους.

Πωλείται το κανάλι του λαμόγιου

Στην καταγγελία της σύμβασης ενοικίασης του τηλεοπτικού σταθμού SBC προχωρούν οι εκκαθαριστές των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Κάνει πίσω η Τρόικα για τις 100 δόσεις

Κάνουν πίσω, προσωρινά τουλάχιστον, οι ελεγκτές της Τρόικας ως προς τις ρυθμίσεις με τις 100 δόσεις για χρέη στην εφορία.

Επίθεση στον Τσίπρα εξαπέλυσε (ξανά) ο μέντορας του

Την εκτίμηση ότι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ “παίζουν θέατρο” καθώς και πως αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ “δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί”, εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ! Εννοείται ότι οι αστυνομικοί ζήτησαν να αγοράσουν νερό αλλά ο περιπτεράς δεν πουλά σε "μπάτσους"

Tο λες και τρολιά να φωνάζουν για κλέφτες αυτοί που αποθεώνουν όσους απαλλοτριώνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ!

Εννοείται ότι το βίντεο είναι κομμένο και οι αναρχοάπλυτοι δημοσίευσαν ότι ήθελαν. Έκοψαν την αρχή όπου ο προκλητικός καραγκιόζης τους αρνήθηκε νερό λέγοντάς τους: "δεν πουλάω νερό σε μπάτσους". Και φυσικά εννοείται ότι οι "μπάτσοι" πήραν νερά και του άφησαν...

11χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και σώθηκε από θαύμα!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η επίμαχη φωτογραφία

​H φωτογραφία που δείχνει μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι ενός 11χρονου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Προς ολική επιστροφή οι Κούρδοι στην Κομπάνι

Οι Σύροι Κούρδοι που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους στο Κομπάνι σημείωσαν νέα πρόοδο εκδιώκοντας τους τζιχαντιστές από πολλά κτίρια στο κέντρο της συριακής πόλης και κατάσχοντας τα όπλα τους, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

O σκυλάραπας Ντουάιτ Χάουαρντ βαράει το παιδί του και του φταίει η μάνα που του ζητάει αποζημίωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται ποινική έρευνα κατά του μπασκετμπολίστα Ντουάιτ Χάουαρντ για παιδική κακοποίηση.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ντουάιτ Χάουαρντ, Αμερικανός μπασκετμπολίστας των Χιούστον Ρόκετς, χτύπησε τον 6χρονο γιο του με την πόρπη της ζώνης του.

Διαψεύδει τις πιέσεις Μπαλτάκου ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ

Κατηγορηματικά διαψεύδει την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου, αναφορικά με τις πιέσεις που δέχθηκε από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο για εξωδικαστικό συμβιβασμό στην υπόθεση της Energa-Hellas Power, ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ.

Χαλαρά ο Μήτρογλου μέσα στους χειρότερους επιθετικούς της Πρέμιερ Λιγκ... μαζί με Κοβάσεβιτς και Ποστίγκα

Η Daily Mail αξιολογεί όλους τους επιθετικούς που έχουν περάσει από την Πρέμιερ Λιγκκαι βγάζει τους 50 χειρότερους. Μέσα σε αυτή τη λίστα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Έλντερ Ποστίγκα.

Επίθεση ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελλάδα και Κύπρο επειδή απομονώνουν την Τουρκία

Διαμαρτύρονται γιατί οι συμφωνίες Ελλάδος-Κύπρου με Ισραήλ και Αίγυπτο απομονώνουν την αντιιμπεριαλιστική Τουρκία!!

Πυρά κατά της Κουμουνδούρου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου με αφορμή άρθρα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Κοσμά και του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Πέτρου Τσάγκαρη για τα κυριαρχικά δικαιώματα του κυπριακού λαού.

Στις Καρυάτιδες του Παρθενώνα ίδιο σύμβολο με το φέρετρο της Αμφίπολης (ΦΩΤΟ)

Από την τελευταία φωτογραφία που μας έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο πολιτισμού με τα οστέινα και γυάλινα διακοσμητικά, ξεχωρίζει η πρώτη σειρά με τα σύμβολα. Τα ίδια ακριβώς υπάρχουν ωστόσο και στις Καρυάτιδες στον Παρθενώνα, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ! Kείμενο Μαζιώτη: «Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας από εμάς»

Ο ηλίθιος που πήγε να κάνει ληστεία μέρα που η αθήνα ήταν πίτα στην Αστυνομία στηρίζει τον πανηλίθιο που πιάστηκε με τα κλοπιμαία στην τσέπη... ευτυχώς που την "επανάσταση" έχουν αναλάβει τέτοια γίδια αλλιώς τι θα κάναμε!

Με άλλο ένα κείμενο αυτή τη φορά αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό τον οποίο χαρακτηρίζει ότι «είναι ένας από εμάς» κάνει την επανεμφάνιση του ο Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές Διαβατών.

ΝΔ: Πρόταση για μείωση βουλευτών και μη παραγραφή αδικημάτων υπουργών

Ριζική αναθεώρηση των βασικών διατάξεων του Συντάγματος αναμένεται να προτείνει η ΝΔ με πρόταση τριάντα ενός σημείων που θα καταθέσει στην Βουλή τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Το τελικό κείμενο θα ζητά την αναθεώρηση 65 – 70 άρθρων και συγκεκριμένα την μείωση των βουλευτών, την κατάργηση της παραγραφής των αδικημάτων υπουργών, την επαναφορά του λεγόμενου «βασικού μετόχου», την καθιέρωση Συνταγματικού Δικαστηρίου, την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας και την δυνατότητα ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ο Φαήλος στηρίζει την Παπαγγελή: Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποστήριξε την Έλλη Παπαγγελή για αυτά που έγραψε για το Πολυτεχνείο με ανάρτησή του στο Facebook.

«Η δικτατορία βούλιαξε και έπεσε μέσα στο αίμα της Κύπρου. Δεν την έριξε το Πολυτεχνείο. Αρκετά με τις ανιστόρητες μαλακ@ες.

ΒΙΝΤΕΟ-Τόλμησες και εμπίδσες την Αστυνομία; Είπες και τον Αστυνομικό ρε; Πάρε τον πούλο και τρέχα...

Δείτε τον τσογλαναρά στο ξεκίνημα που χώνεται μπροστά στους Αστυνομικούς και προχωράει αργά για να εμποδίσει το περπ΄΄ατημά τους... πήρε το πούλο και έτρεχε:

Πανεπιστημιακός καθηγητής παρενοχλούσε ειδικευόμενες και νοσηλεύτριες

Πως τιμωρήθηκε Πανεπιστημιακός γιατρός

Σάλος έχει προκληθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας από καταγγελίες δύο εργαζομένων γυναικών ότι δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό ο οποίος μάλιστα τιμωρήθηκε με το πρόστιμο ίσο με τις αποδοχές ενός μηνός

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Παππούς με επαναστατικό μπερέ κρατάει μπροστά στην αμερικάνικη πρεσβεία σημαία των ΗΠΑ καμμένη και ξεσκισμένη... στην πλάτη έχει κρεμασμένη ομπρέλα...

ΒΙΝΤΕΟ-Το κάθε παρτσακλό μπαίνει ανενόχλητα στη Βουλή, παπαρίζεται και παίρνει το μικρόφωνο και παραγγέλνει burger!

Ένα απίστευτο βίντεο που τραβήχθηκε τον Ιούλιο έχει γίνει viral από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο, διότι δεν είναι από τα συνηθισμένα που βλέπει κανείς μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζήγρας στον Τσοχατζόπουλο: Βγάλε τα φουστάνια και ομολόγησε για να σώσεις το παιδί σου

Ένταση επικράτησε και σήμερα στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για τις "χρυσές" μίζες των εξοπλιστικών.

ΟΑΕΔ-Καλύφθηκαν 2.500 θέσεις εργασίας σε 45 λεπτά

Συνεχίζεται το μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρήσεων για προγράμματα επιδότησης απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ.

Bloomberg: Αδιέξοδο στις διαβουλεύσεις με την τρόικα

Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ανθίσταται σε πιέσεις της τρόικας των πιστωτών για πρόσθετες εξοικονομήσεις στον προϋπολογισμό του 2015 ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomebrg, το οποίο επικαλείται δύο πρόσωπα που έχουν γνώση των διαπραγματεύσεων.

Δανέζικη εφημερίδα εναντίον του Βρετανικού Μουσείου: Δώστε τα "Μάρμαρα" στην Ελλάδα

Ολοένα και περισσότερες «φωνές» συντάσσονται με το πάγιο αίτημα της Ελλάδας προς το Βρετανικό Μουσείο για την επιστροφή των Μαρμάρων Γλυπτών του Παρθενώνα. Ο νέος, απρόσμενος σύμμαχος της ελληνικής προσπάθειας έρχεται από τη Δανία.

"Ματάκιας" ο Έλβις Πρίσλεϊ (;) Δεν τον... συγκινούσε το μαύρο νεγκλιζέ της Πρισίλα

Είναι γνωστός ως ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ, αλλά το βιβλίο ενός καθηγητή του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, τον ανακηρύσσει βασιλιά των... προκαταρκτικών! Ο λόγος για τον αξεπέραστο Έλβις Πρίσλεϊ, για τον οποίο αποκαλύπτονται "πιπεράτες" λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

ΔΗΛ. ΠΟΤΕ! Τσίπρας: Θα συναντήσω τη Μέρκελ μόνο σαν πρωθυπουργός

«Ναι, είναι πολύ πιθανό» απαντά ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση της Ισπανίδας δημοσιογράφου της El Pais για τον αν βλέπει τον εαυτό του σαν πρωθυπουργό. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως ο λόγος του κόμματός του έχει γίνει πιο ρεαλιστικός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει μαλακώσει.

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-Παραιτήθηκε από τους ορισμούς ο Χιου Ντάλας-Διαψεύδει τον Σαρρή για τα περί απειλών

Η ελληνική διαιτησία δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Τη δολοφονική επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο ακολούθησαν καταγγελίες περί απειλών προς τον Χιου Ντάλας, ο οποίος αρχικά τις διέψευσε και στη συνέχεια βγήκε από τη διαδικασία ορισμού διαιτητών στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας και της Football League.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ! Μητρόπουλος: Μάλλον θα συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μνημονιακή πολιτική άν δεν εξασφαλίσει πλειοψηφία

Ερωτηματικά και… απορίες προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου, πως «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική».

Τετ α τετ Σαμαρά - Θεοδωράκη

Συνάντηση με τον επικεφαλής του κινήματος Το Ποτάμι, Σταύρο Θεοδωράκη, θα έχει το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Φωτιά και τσεκούρι Βορίδη για τους... φακελάκηδες!

Βαραίνουν οι ποινές για φακελάκι! Πως θα τιμωρούνται οι γιατροί

Με πιο βαριές ποινές που θα θυμίζουν κακουργηματικές πράξεις θα τιμωρούνται άμεσα όσοι γιατροί ζητούν φακελάκι και πιάνονται στα πράσα.

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής και το γνωστό μοντέλο

Η σχέση του Παναγιώτη Κονέ και της Χριστίνας Στεφανίδη έχει καταφέρει να αντέξει και στο χρόνο και στην απόσταση. Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής χρειάζεται πολύ συχνά να βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του λόγω των αγώνων.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ! ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! 4 ολόκληρα χρόνια με αναστολή στον Παπαντωνίου και την σύζυγο του για το αδήλωτο μύριο

[Έκρυψε 1 μύριο που ένας θεός ξέρει από που ήταν, πληρώνει 15.000 και παραδίδεται καθαρός στην κοινωνία...]

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες που αφορά στο έτος 2009 καταδικάστηκαν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Οι βουλευτές μαθαίνουν ξένες γλώσσες με…κρατικό χρήμα!

Η ξεφτίλα είναι ότι μέσα στο πρόγραμμα είναι και τα αγγλικά που σημαίνει ότι πολλοί δεν ξέρουν ούτε καν αγγλικά. τη στιγμή που το δημόσιο προτιμάει να προσλαμβάνει όσους ξέρουν έστω και αγγλικά και γιαυτό το ΑΣΕΠ τους πριμοδοτεί...

Την ώρα που είναι αμφίβολο αν η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία ή θα οδηγηθούμε σε εκλογές, και κατά συνέπεια είναι άγνωστο πόσοι απο τους νυν βουλευτές, που έτσι και αλλιώς είναι στην μέση της θητείας τους, θα επανεκλεγούν οι βουλευτές αποφάσισαν να μάθουν ξένες γλώσσες!

Λαφαζάνης vs Παπαδημούλη: Ο ένας ζητά συμφωνία με Σαμαρά κι ο άλλος σκίζει ακόμα τα μνημόνια

Απέναντι από την πρόταση που διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα βρέθηκε ο επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Εντυπωσιακό ψηφιδωτό στην Πλωτινόπολη Διδυμοτείχου

Στο φως ήρθαν νέα αρχαιολογικά ευρήματα που εντυπωσιάζουν ως κομψοτεχνήματα υψηλής καλλιτεχνικής αρτιότητας, στο μεγάλο ψηφιδωτό δάπεδο, στο ρωμαϊκό λουτρό της ανασκαφής στην Πλωτινόπολης Διδυμοτείχου.

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ξόφλησε!

Καταπέλτης για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την «παρέα του», όπως χαρακτήρισε τα εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε στη νέα παρέμβασή του ο Θόδωρος Πάγκαλος, χρεώνοντάς τους το μπλοκάρισμα των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Ζήγρας εναντίον Τσοχατζόπουλου στη δίκη για τα εξοπλιστικά

Η έκρηξη του Νίκου Ζήγρα εναντίον του Ακη Τσοχατζόπουλου με αφορμή τον 7χρονο εγγονό του πρώην υπουργού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έδωσε το πρόσημο στη σημερινή - τρίτη- συνεδρίαση της δίκης σε β' βαθμό, για τις μίζες από τα εξοπλιστικά.

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο χρήστης @papadimoulis λέει και καμία μαλ@κία παραπάνω στο Twitter

Αναστάτωση από την πρόταση Παπαδημούλη στο twitter για συμφωνία-πακέτο με Σαμαρά
           
Μπλέξιμο γραμμών προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η ανακίνηση της συζήτησης περί πιθανής συνάντησης Σαμαρά - Τσίπρα και συμφωνίας - πακέτου για κεντρικά θέματα όπως οι εκλογές και η Προεδρία της Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Oι λίστες προκαλούν αναταράξεις

Ως ένδειξη ότι οι εταίροι θεωρούν πιθανή μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες -και ως εκ τούτου προτιμούν να διαπραγματευθούν με την κυβέρνηση που θα προκύψει μέσα από αυτή τη διαδικασία- εκλαμβάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ την εικόνα άκαμπτης στάσης που αποδίδεται στην τρόικα. Από την άλλη, στην Κουμουνδούρου σε «αγκάθι» αναδεικνύεται το ζήτημα των ψηφοδελτίων.

Βρούτσης: Πιο αισιόδοξες από ποτέ οι προοπτικές του ασφαλιστικού

Διευκρινίσεις για το Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών έδωσε σήμερα Τρίτη ο υπουργός Εργασίας, με αφορμή την ανακοίνωση των στοιχείων της 18ης έκθεσης του πληροφοριακού συστήματος «HΛΙΟΣ» για το μήνα Νοέμβριο.

Σε ελληνικό εργαστήριο ο σκελετός της Αμφίπολης

Στο μικροσκόπιο ελληνικού εργαστηρίου θα τεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, ο σκελετός που αποκαλύφθηκε στην Αμφίπολη. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Πολιτισμού εκπονεί ειδική μελέτη για τα εκατό μαρμάρινα μέλη του περιβόλου που εντοπίστηκαν στη λίμνη Κερκίνη. Όταν δρομολογηθεί το έργο για την αναστήλωση του μνημείου, θα «κουμπώσουν» με τα τμήματα στα οποία ανήκουν.