20 Νοεμβρίου 2014

Λάδωσε τα οπίσθια και… ξεπούλησε το s@x tape της!

Ξεπέρασε την Πάμελα Άντερσον η Κιμ Καρντάσιαν

​Τα στήθη και… τα οπίσθια προέταξε η Κιμ Καρντάσιαν και τα κατέφερε: το s@x tape της ανέβηκε στην κορυφή των πωλήσεων και είναι το πιο ακριβό όλων των εποχών, ξεπερνώντας εκείνο της Πάμελα Άντερσον!

Πίπ@ κ@λο τους πάει ο Άδωνις: «Ο Τσίπρας λέει στην τρόικα ''Μετά υπογράφω τα πάντα, αλλά μη μου το ζητήσετε πριν και γίνω ρεζίλι''»

Βούτυρο ψωμί του Άδωνι, το απόλυτο μπάχαλο που εξελίσσεται από το πρωί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατία από αυτήν την Βουλή.

ΤΑΙΠΕΔ: Πούλησε 4 από τα 7 ακίνητα στην Πλάκα [λίστα&εικόνες]

Το ΤΑΙΠΕΔ κατάφερε να πουλήσει τα τέσσερα από τα επτά ακίνητα στην Πλάκα που είχε βγάλει στο «σφυρί» καθώς ολοκληρώθηκε η σχετική ηλεκτρονική δημοπρασία, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ; "Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ολαϊτάν"

Σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, προπονήθηκε  για πρώτη φορά μετά το σοβαρό περιστατικό με την υγεία του στο ντέρμπι της περασμένης περιόδου εναντίον του Παναθηναϊκού, ο Μάικλ Ολαϊτάν.

BINTEO-Η διαδρομή του μαύρου χρήματος των SUPER PUMA

Πέντε κατηγορούμενοι για ενεργητική και παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος» θα κληθούν από τον ανακριτή Διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, να απολογηθούν για τις φερόμενες «μίζες» στην αγορά των SUPER PUMA.

BINTEO-Θεός ο Γιώργαρος! Με φοβούνται οι αμερικάνοι γιαυτό μου έστησαν την ιστορία!!!!!

Η απάντηση Καρατζαφέρη για την υπόθεση με τις offshore

Μέσα από την εκπομπή του στο ΑΡΤ θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για την υπόθεση με τις off shore και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πολιτικού συστήματος κάνοντας λόγο για «στημένα παιχνίδια που σκοπό έχουν την διαπόμπευσή του».

Εικόνα με ανθρώπους να αλέθονται σε μπλέντερ σε βιβλίο της Ε' Δημοτικού!

Στην ενότητα «Μελετώντας τα μίγματα» της Φυσικής της Ε' Δημοτικού Σχολείου - Πρόκειται για έργο του εκκεντρικού Ιάπωνα καλλιτέχνη Άιντα Μακότο - Εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο!

Απίστευτο. Έβαλαν εικόνα που δείχνει ανθρώπους να… αλέθονται μέσα σε τεράστιο μπλέντερ, για να εξηγήσουν στους μικρούς μαθητές την έννοια του μίγματος.

Πειθαρχική δίωξη σε Μελισσανίδη!!-Ολυμπιακός: Θα μηνυθεί ο Μελλισανίδης

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη άσκησε ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, για την από 14/11/2014 γραπτή του δήλωση - απάντηση στις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Νεκρός έλληνας κομμουνιστής στην Ουκρανία-Είχε πάει να πολεμήσει στο πλευρό των ρωσόφωνων

- Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλληνας πολίτης σκοτώθηκε από πυρά κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ
- Η πληροφορία για το θάνατό του δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά έτσι αναφέρουν πολλές τοπικές πηγές
- Στην Ελλάδα ζει η οικογένειά του, η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά, γιος και κόρη
- Ο ίδιος παλιότερα είχε εκμυστηρευτεί ότι εγκαταλείπει την Αθήνα για να πολεμήσει στο πλευρό των ρωσόφωνων κατά των Ουκρανών

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ήχος της προσεδάφισης του Philae στον κομήτη

Τους πραγματικούς ήχους της προσεδάφισης του οχήματος Philae στον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA).

Ε-Μ-Ε-Τ-Ο-Σ! Τρανσέξουαλ πατέρας θηλάζει τον γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «Γονείς Τρανσέξουαλ» είναι μια νέα σειρά του Amazon που παρουσιάζει άντρες που υπήρξαν στο παρελθόν γυναίκες και κάνοντας εγχείρηση αλλαγής φύλλου μπόρεσαν να γίνουν γονείς.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 23χρονος Trevor MacDonald, ο οποίος μίλησε στην Huffington Post, θηλάζοντας, παράλληλα τον μικρό του γιο, το οποίο απέκτησε μετά από επέμβαση.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-Άπλυτοι, ψεκασμένοι κλπ εισηγούνται άρσης ασυλίας Μιχελάκη για την υπόθεση Πάλλη

Είναι μεγάλος ο πόνος από τις απανωτές δηλώσεις βουλευτών ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο στην παρούσα βουλή και ο πανικός έχει κυριεύσει τους ΣΥΡΙΖΑίους που ψάχνουν σανίδα σωτηρίας κατασκευάζοντας ενόχους... θα πάρουν τον πούλο στη Βουλή και θα ηρεμήσουν!

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη πρότεινε πριν από λίγο η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με οριακή πλειοψηφία πέντε υπέρ έναντι τεσσάρων κατά.

Φωτογραφίες – σοκ απο την πριγκίπισσα Νταιάνα μετά το τροχαίο και τη νεκρή Μέριλιν

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν το 1997 σε ένα τροχαίο στο κέντρο του Παρισιού που ακόμα και σήμερα δεν έχει ξεχαστεί και δίνει τροφή σε θεωρίες συνωμοσίας.

Η πολυτελής λιμουζίνα στην οποία βρισκόντουσαν συγκρούστηκε στον τοίχο σήραγγας στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από φωτορεπόρτερ.

ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εμφανίστηκε στην επιτροπή με σορτσάκι, φανελάκι και γεμάτος τατουάζ

Μεγάλε άλλος έχει εγκλιματιστεί και όχι οι βουλευτές...

Σοκαρισμένοι έφυγαν οι βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής μετά την επίσκεψή τους στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να εξετάσουν τον Ηλία Κασιδιάρη για την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

ΗΠΑ: Βλαμμένη νταντά έκανε… σ@ξ με 10χρονο αντί να τον προσέχει

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη θα βρεθεί 25χρονη νταντά στις ΗΠΑ καθώς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο αγόρι. Η 25χρονη Μέριμπεθ Ράταϊκ, ενώ είχε κληθεί να προσέχει το παιδί φιλικού της ζευγαριού εκείνη είχε άλλα… «σχέδια».

Αμφίπολη: Το γαλάζιο μάτι του αλόγου «δείχνει» το νεκρό;Ανακοινώσεις, νέες φωτογραφίες και νέα ευρήματα;

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από τις νέες -επίσημες- ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργείου για την πορεία της ανασκαφικής εργασίας στην Αμφίπολη, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ελπίζουν να έχουμε φτάσει ακόμη πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου της Αμφίπολης.

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Για 2η χρονιά πριν τα Χριστούγεννα οι συντάξεις του Ιανουαρίου

Η πλάκα είναι ότι ένα αστείο δημοσίευμα έλεγε σήμερα "το ΙΚΑ δανείστηκε 50 εκ για να πληρώσει τις συντάξεις Δεκεμβρίου"... παπαριές δηλ. αφού πρόκειται για εσωτερικό δανεισμό των Ταμείων που είναι σύνηθες

Νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες θα πληρωθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου, τις οποίες καταβάλλουν τα εποπτευόμενα από το υπουργείο Εργασίας ασφαλιστικά Ταμεία, με απόφαση του υπουργού Γιάννη Βρούτση.

Χάνει η μάνα το παιδί… στον ΣΥΡΙΖΑ: Και Κοντονής έτοιμος να ψηφίσει Πρόεδρο μαζί με τον Σταθάκη

Χάνει η μάνα το παιδί και το… παιδί τη μάνα στον ΣΥΡΙΖΑ. Το μπάχαλο συνεχίζεται μετά την πρωινή δήλωση του Γιώργου Σταθάκη και παρά τις αντιδράσεις  της Κουμουνδούρου και τη διορθωτική δήλωση του ιδίου!

Τι μπορείτε να αγοράσετε με 4 ευρώ σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο

Από κοσμήματα στην Ινδία έως ένα γεύμα στο Ανόι του Βιετνάμ... Αυτό μπορείτε να αγοράσετε σε κάποιο ταξιδάκι σας στο εξωτερικό με λιγότερα από 5 δολάρια ή με μόλις 4 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΣΟΥΖΕΙ! Κομμούνια έφτιαξαν παρωδία της Αμφίπολης με Κούδα και μπουγάτσα

Ένα σατιρικό βίντεο για την ανασκαφή της Αμφίπολης ανέβασε μια καλλιτεχνική ομάδα κομμουνιστών (αν κρίνω από το "Νοέμβρης 2014"  όπως λέμε Οχτώβρης-Άσχετο! Το τραγικό είναι ότι αυτές τις κομμουνιστικές αηδίες με τους μήνες τις μαθαίνουν τώρα και στα μικρά παιδιά στο δημοτικό!) στο διαδίκτυο. Στο βίντεο δίνεται μια χιουμοριστική νότα στα ευρήματα του ταφικού μνημείου με τις μπουγάτσες και τον «Μεγαλέξανδρο» του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κούδα, να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Δεκέμβρης 1944 - Πώς φτάσαμε στην προαποφασισμένη σύγκρουση

Του Σάκη Μουμτζή

Σήμερα 70 χρόνια μετά, μπορούμε να πούμε, πως όσο σημαντικές ήταν οι 33 ημέρες που διήρκεσαν οι μάχες στην Αθήνα άλλο τόσο σημαντικό ήταν το δίμηνο που προηγήθηκε και που οδήγησε στη σύγκρουση. Γιατί αυτή δεν προήλθε απο τις σφαίρες της αστυνομίας στις 3 Δεκεμβρίου 1944 στο Σύνταγμα –όπως είναι η ‘επίσημη εκδοχή, δηλαδή αυτή της Αριστεράς– αλλά ήταν προϊόν της απόφασης που ειχε πάρει η ηγεσία του ΚΚΕ στις 27 Νοεμβρίου, σε συνεδρίαση του Π.Γ. στο Αρεταίειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο Γ Ιωαννίδης, γραμματέας μαζί με τον Σιάντο του κόμματος. Ενδιαφέρον  λοιπόν  παρουσιάζει όλη αυτή η διαδρομή που κατάληξή της είχε αυτήν την απόφαση, δηλαδή ο ΕΛΑΣ να μην παραδώσει τα όπλα του στις 10 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που είχε ορίσει η κυβέρνηση Εθνικης Ενότητας.

ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ! Βήμα: Στη Δεξιά συγκατοικούν μαχαιροβγάλτες, θεομπαίχτες μιζαδόροι, πελοποννήσιοι και εθνικό - λαϊκιστές της συμφοράς

Είναι εμφανές ότι ο μπαμπάς έβγαλε το φίμωτρο του Παπανδεϊκού ΠΑΣΟΚου και τον έβαλε να γαυγίζει μετά την αποχώρηση του γιού από τη ΝΔ... τώρα γίνεται εμφανές που οφείλεται η κοινωνική ευαισθησία και η απογοήτευση από το πολιτικό σύστημα που οδήγησε τον γιο σε παραίτηση... στη στροφή προς λύσεις...

Ντόροθι Κινγκ, η ξανθιά ακαδημαϊκός αγαπάει την Ελλάδα και έχει μια εναλλακτική πρόταση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Το όνομα της εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στις ειδήσεις και τις ιστοσελίδες της Ελλάδας. Είναι η Ντόροθι Κινγκ, αρχαιολόγος που ειδικεύεται στην Αρχαία Ελλάδα και σύγκρινε τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν με το αρχαιοελληνικό άγαλμα, “Αφροδίτη Καλλίπυγο”. Αντιδρά στην σκοπιανή προπαγάνδα και λέει ότι η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Γράφει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στον τύμβο Καστά ή γι” αυτόν έγινε ο τάφος και όταν η ανασκαφή δεν τη δικαιώνει, υποστηρίζει την εκδοχή ότι είναι ο Ηφαιστίωνας.

Ζωή Λάσκαρη: Οταν έπιασα τον Λυκουρέζο να με απατά

Η μοναδική Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε με τον χαρακτηριστικό της τρόπο για όλους και για όλα. Από τα σημεία της κουβέντας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν η αναφορά της ηθοποιού στις απιστίες του συζύγου της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Σφοδρή επίθεση του Μελισσανίδη στον Μαρινάκη... επειδή ελέγχει αντ'αυτού το ποδόσφαιρο

Καταγγελίες και κατηγορίες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που προκαλούν αίσθηση, εξαπέλυσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ξένα ΜΜΕ γράφουν για το επεισόδιο Κονέ-Μάτιτς

Στο σκληρό μαρκάρισμα του Νεμάνια Μάτιτς ο Παναγιώτης Κονέ δεν συγκράτησε τα νεύρα του και η υψωμένη γροθιά του κάνει το γύρο του κόσμου.

Κυβέρνηση σε Τρόικα: Ξεχάστε αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Σαφές μήνυμα στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, ότι δεν συζητείται θέμα κατάργησης των ειδικών χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου, στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου και το οικονομικό επιτελείο λίγες ώρες πριν από την τηλεδιάσκεψη με την Τρόικα (στις 8 το απόγευμα), όπου θα κριθεί εάν οι επικεφαλής θα ορίσουν ημερομηνία επιστροφής ή αν θα παραταθεί το θρίλερ.

Τράπεζα της Ελλάδας:Αυξήθηκε το πλεόνασμα

Αύξηση κατά 58% εμφάνισε το πλεόνασμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Μελάς: Εάν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καραμανλή δεν θα τον ψηφίσουμε εμείς;

Με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού και σταθμίζοντας όλα τα ενδεχόμενα θα αποφασίσει για την ψήφο του στην προεδρική εκλογή ο Παναγιώτης Μελάς όπως τόνισε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

Μεϊμαράκης: Ο Καρατζαφέρης με πίεζε να υπογράψω για τα υποβρύχια

Εξοργισμένος με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

Πέλλα: Αθηναίος δικηγόρος ζώο συνελήφθη για ασέλγεια σε 13χρονο!

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο τον 53χρονο κι αυτός του δάγκωσε το χέρι - 'Ετσι προσήχθη στο τμήμα και παράλληλα ξεκίνησε έρευνα που οδήγησε στο αποτρόπαιο περιστατικό

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ! Σταθάκης:Να οριστούν εκλογές μπας προλάβουμε... γιατί βλέπω να βγάζουν Πρόεδρο

Με νέα δήλωση ο Σταθάκης επιμένει στην πρόταση του να οριστούν οι εκλογές την άνοιξη-Όλες οι αντιδράσεις

Με νεώτερη δήλωσή του ο Γιώργος Σταθάκης επιβεβαιώνει όσα είπε στο RealFm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ! Δεν προβλέπει νέα εισπρακτικά μέτρα ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους

Υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα και ρυθμό ανάπτυξης στο 3%, περαιτέρω μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους στο 160% του ΑΕΠ προβλέπει ο νέος κρατικός προϋπολογισμός 2015, που καταθέτει αύριο στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΓΛΙΦΟΥΜΕ Ι ΜΟΥ ΦΕΝΑΙΤΕ; ! Καμμένος: Πιο έντιμη η στάση του Ψυχάρη

Μήνυμα προς τον Παναγιώτη Μελά έστειλε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Αν κάποιος από τους ΑΝΕΛ παραβιάσει την απόφαση δεν εχει θέση στους ΑΝΕΛ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΑΙΝΕ! Θαλάσσιος ελέφαντας βιάζει πιγκουίνο!

Δείτε το βίντεο:

Κάθε αρνητική είδηση υιοθετείται ως θέσφατο ενώ καθε θετική περιέχει χάλκευση, συνομωσία, σκοπιμότητα

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε κάτι που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε:

Σημαντική αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,7% το Γ Τρίμηνο του έτους που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην Ευρωζώνη.

Η συνέχεια στον αριθμοφασίστα imperatorlex

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Φίλης προς Άδωνι: «Αισθάνεσαι μαλάκ@ς;»

[Απίστευτος ο εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή οι 3 βουλετές της ΝΔ από το ΛΑΟΣ δεν εμπλέκονται πουθενά στις λαμογιές Καρατζαφέρη και μάλιστα όπως είπε ο Άδωνις το 2009 είχε κάνει ερώτηση την οποία η ΑΥΓΗ δημοσίευσε μόνο μετά από εξώδικο, με την οποία ζητούσε τον έλεγχο της εταιρίας που λάδωσε τον Καρατζαφέρη! "Το έκανες για ξεκάρφωμα" απάντησε το παχύδερμο που δεν χωράει στην καρέκλα και έχει απλώσει την κοιλιά πάνω στο τραπέζι...]
 
Άναψαν τα αίματα το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανάμεσα στον διευθυντή της εφημερίδας Αυγή Νίκο Φίλη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Συνελήφθη καθίκι οφθαλμίατρος, Προϊστάμενος Κλινικής στη Βόρεια Ελλάδα για δωροληψία και απείθεια

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας συνελήφθη ιατρός – οφθαλμίατρος, Προϊστάμενος Κλινικής Νοσοκομείου στη Βόρεια Ελλάδα για δωροληψία και απείθεια

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑΤΕ; Χρυσοβελώνη: Βρήκαμε και τρίτη offshore του Καρατζαφέρη

Την ύπαρξη και τρίτης offshore εταιρείας με την οποία φέρεται να συνδέεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Οι αλλαγές στα προνόμια των συνδικαλιστών

Αλλάζουν πολλά πλέον στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών, μετά την απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας να προχωρήσει σε αλλαγές του συνδικαλιστικού νόμου.

Ολλανδή μητέρα φόρεσε μπούρκα, μπήκε στο ισλαμικό χαλιφάτο και έσωσε την κόρη της από τους τζιχαντιστές

Η Μονίκ είναι η μητέρα που αψήφησε όλους τους κινδύνους για να σώσει την κόρη της που βρισκόταν στην πόλη Ράκα της Συρίας , άτυπη πρωτεύουσα του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ! Ο Ασκητής είναι ένας αγάμ@τος, πανίβλακας που λέει παπαριές κ να κάτσει σπίτι του να τον παίζει!

Ηταν να μην σπάσει τη σιωπή του ο Λάμπης Λιβεριάτος. Η συνέντευξη που έδωσε για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει... μάχη.

Αυτοί είναι 10 ακριβότεροι εμπορικοί δρόμοι του κόσμου -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ερμού

H οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια πέρα από τις γνωστές επιπτώσεις που βιώνουν όλοι έχει και άλλες, όπως τον εξοστρακισμό της Ερμού από τη δεκάδα με τις πλουσιότερες εμπορικές οδούς. Το 2014 βρέθηκε στην...

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ-Περιπτεράς κατά Χαρδούβελη: Ο Βασιλάκης Καΐλας...

Γελοία κριτική κατά του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, άσκησε ο περιπτεράς, Γιώργος Παπαδάκης, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η ρύθμιση για τις 100 δόσεις δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά το υπουργείο στέλνει mail για ρύθμιση οφειλών.... ενώ θα έπρεπε να τα χαρίσει...

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΓΙΑ "ΤΡΑΓΟΣ"!Μητροπολίτης Γρεβενών: Είμαι Άρης! Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ;

«Η μαγκιά είναι να είστε ο εαυτός σας» είπε ο Γαβριήλ στους νέους που τον άκουγαν

Η φοβερή ομιλία του Μητροπολίτη Γρεβενων και ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης των νέων παιδιών. Μιλώντας την… γλώσσα τους, ο Ποιμενάρχης Γρεβενών δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά, ενώ τόνισε ότι υποστηρίζει τον Άρη!

BINTEO-Άδωνις: Είμαι στη γραμμή Λαφαζάνη για τη συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα

Αν είναι να πάει ο κ. Τσίπρας για να κάνει μια δήλωση που θα λέει «Σαμαρά παραιτήσου» με το Μαξίμου στο πλάνο, τότε αυτό δεν είναι συνάντηση συναίνεσης, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Ο Γιόζεφ Άκερμαν αναλαμβάνει πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου

Ξεκινά σε λίγη ώρα στη Λευκωσία η γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Κύπρου η οποία θα κληθεί να εγκρίνει τη νέα διοικητική ομάδα του πιστωτικού ιδρύματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια για συνάντηση με κυβέρνηση, για συναντήσεις με "κοράκια" και για ξεβράκωμα από Μητρόπουλο

Το «τρίπτυχο» της θρυλούμενης συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα, το ταξίδι των στελεχών του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ στους «λύκους των αγορών» αλλά και οι ατυχείς δηλώσεις ορισμένων στελεχών της Κουμουνδούρου, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, παρόντος του Αλέξη Τσίπρα.

Το βίντεο με τα ξέκωλα που ο άντρας γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστρια θέλει να ξεχάσει

Η παρουσία της όμορφης ξανθιάς παρουσιάστριας στο σταθμό ALTER όπου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην Αθήνα ήταν από τα τηλεοπτικά γεγονότα που συζητήθηκαν από τους γνωρίζοντες τα media αφού επρόκειτο για μια όμορφη, sexy και ταλαντούχα παρουσία.

Ο λόγος για τη...

ΗΠΑ: Την «ελευθερία» της ζητά η καθηγήτρια που συμμετείχε σε τρίο με μαθητή της

Στις αρχές του περασμένου μήνα ένα απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλόνισε τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

«Πρωταγωνίστριες» ήταν δύο καθηγήτριες από το το Λύκειο «Destrehan» στην πόλη Κένερ, η  32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, οι οποίες είχαν συνευρεθεί -και οι δυο μαζί- ερωτικά με έναν ανήλικο μαθητή τους.

Βέτο Καραμανλή για Τατούλη!

Βέτο στην υποψηφιότητα της κόρης του Τατούλη στην Αρκαδία θα βάλει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" εκνεύρισε την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος δεν ξεχνά πως...

Η Σίσσυ Χρηστίδου «απογείωσε» το Instagram με μια γυμνή φωτόγραφία

Δεν το συνηθίζει, αλλά αυτή τη φορά το έκανε και ανέβασε κατακόρυφα την θερμοκρασία στα social media.

Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ανέβασε μια σέξι γυμνή φωτογραφία της στο Instagram για να δείξει πως γίνεται το μαύρισμα τον χειμώνα.

Ισόβια στον 40χρονο για τη δολοφονία συνταξιούχου εκπαιδευτικού... Αλβανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός
04.08.2014 -> Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά
07.08.2014 -> Τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ... Ουκρανός φυσικά
11.08.2014 -> Τον έσφαξε μέσα στο διαμέρισμά του... Πακιστανός φυσικά
10.09.2014 ->  Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83χρονου στη Χαλκίδα... Βούλγαροι φυσικά
20.10.2014-> Αναζητούν το δολοφόνο 59χρονης ζωγράφου από τη Νάξο... φυσικά Αλβανός
23.10.2014 -> Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο των ηλικιωμένων... φυσικά Αλβανό 
19.10.2014 -> Συνελήφθησαν οι σφαγείς της 85χρονης... φυσικά γύφτοι

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο διαμέρισμα όπου διέμενε το 67χρονο θύμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης - Ο δράστης φιλοξενείτο το προηγούμενο διάστημα από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό, με τον οποίο -κατά τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου- διατηρούσε περιστασιακά ερωτική σχέση