13 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ-Η καυτή καθηγήτρια που έκανε μαθήματα σ@ξ σε 18χρονους!

Δεν μπόρεσε να ελέγξει τις ορμές της και η 32χρονη Nicole McDonough, καθηγήτρια Αγγλικών στο West Morris Mendham High School, ήρθε πολύ κοντά με τέσσερις 18χρονους μαθητές της.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ! Σε ποια κυβερνητική θέση διορίστηκε ο δάσκαλος Γρηγορόπουλου και Ρωμανού

Τον Γιώργο Θαλάσση, δάσκαλο του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού, αλλά και του προφυλακισμένου Νίκου Ρωμανού, όρισε...

Απίστευτη καταγγελία! Η Παναρίτη απαίτησε και πήρε από συνεργείο του ΜEGA κασέτα με δηλώσεις που δεν ήθελε να ακουστούν!!

[Διαβάστε τα όσα απίστευτα είπε χθες βράδυ η Παναρίτη, το υβρεολόγιο εναντίων των τροικανών και προπάντων τη φασιστική κίνηση να απαιτήσει την κασέτα με τις δηλώσεις της από το συνεργείο (προφανώς αφού υπάρχουν πλάνα της στην ΤιΒι δεν την πήρε τελικά αλλά με τη μεσολάβηση του Ανδριανόπουλου το MEGA δεν έπαιξε απόσπασμα από την ομιλία της...)]

Πριν λιγο ολοκληρωθηκε ομιλια της κυριας Παναριτη στο INSTITUTE OF DIPLOMACY AND GLOBAL AFFAIRS επί της Ηπίτου, μια διοργανωση του Deree ...

Υπενθυμιζω οτι η Παναριτη, πρωην συνεργατης του ΓΑΠ, ειναι ο βασικοτερος ισως συνεργατης του Γιανη, απο τους βασικοτερους πρωην οικονομικους συμβουλους του ΓΑΠ ...

Επίσης η κ. Παναριτη εχει εργαστει στην Παγκοσμια Τραπεζα και νομιζω στο ΔΝΤ.

Ηρθε καθυστερημενη λογω της συμμετοχης της στις διαπραγματευσεις.

Αμίμητη απολογία Βλαστού: Τι είπε για τη Λίτσα την «Πατσαβουρίτσα» και τα λεφτά που της έδινε για botox

Απίστευτες ατάκες περιλάμβανε η απολογία του Παναγιώτη Βλαστού ο οποίος έκανε... αποκαλύψεις για την ξαδέλφη του Λίτσα την οποία αποκαλούσε... «Πατσαβουρίτσα».

Συνέντευξη στην αυστριακή Der Standard έδωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας για το ελληνικό ζήτημα του χρέους, τις γερμανικές αποζημιώσεις και ένα τρίτο πρόγραμμα.

Βαρουφάκης: Είπαμε και μερικές μαλ@κίες παραπάνω που τώρα πρέπει να τις παγώσουμε

Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα έρθει σε συμφωνία με το Eurogroup μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (12 Απριλίου) εμφανίστηκε σε ομιλία του στην Ιταλία ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΩ! Λαφαζάνης τεντώθηκε για να χαιρετίσει Μητσοτάκη...

Τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη χαιρέτησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην ολομέλεια της Βουλής.

A! Ορκίστηκε κι ο Πάκης! Απουσίες με νόημα στην ορκωμοσία

Ηχηρή ήταν η απουσία τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της...

ΔΑΠ για Νομική: Κατάληψη της δημοκρατίας με την ανοχή της κυβέρνησης

Για «θέατρο του παραλόγου που παίζουν οι συγκεκριμένοι γνωστοί άγνωστοι με την ανοχή της κυβέρνησης» κάνει λόγο η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ με αφορμή την κατάληψη της Νομικής καλώντας την ελληνική κυβέρνηση «να πάρει θέση και να αποφασίσει άμεσα τι Πανεπιστήμιο θέλει».

ΦΩΤΟ-Για να πούμε και καμιά μ@λακία: Δεν πληρώνουμε τις διακοπές της Δανάης στο Κόμο για βολτίτσα στη λίμνη με τον Γιάνη χεράκι-χεράκι

Έχει τρελαθεί στη δουλειά και τη μελέτη ο γιάνης!

Την ευκαιρία ενός περιπάτου στο ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης του Κόμο στην Ιταλία είχε ο Γιάννης Βαρουφάκηςκαι η Δανάη Στράτου.

Λίντσαραν μέχρι θανάτου βιαστή 11χρονης (Σκληρές εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ)

Φρικτό θάνατο βρήκε 18χρονος βιαστής στην Ινδία καθώς κάτοικοι χωριού πήραν το νόμο στα χέρια τους.

Ο 18χρονος βίασε και δολοφόνησε 11χρονο κορίτσι με τους συγχωριανούς να αναλαμβάνουν ρόλο αστυνομίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ζουράρις τα βρήκε μπαστούνι με τον Άδωνι και δεν ήξερε τι να πει

Την έντονη λογομαχία του με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ακούγεται στο διάλογο που έχει με τον κ. Ζουράρι να ρωτάει αν...

Αδωνις: Η μόνη κόκκινη γραμμή που έχει ο Βαρουφάκης είναι αυτή στο σακάκι του

Για τα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής μίλησε σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Εστίασε, δε, στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ! Παναρίτη λέει ότι τους πρότειναν στάση πληρωμών, το ΥΠΟΙΚ επιβεβαιώνει και μετά διαψεύδει η Παναρίτη!

Έχουν χάσει τη μπάλα! Δεν ξέρει η αριστερά τι κάνει η δεξιά... φαντάζεστε τι ζουν οι ξένοι διαπραγματευτές και προπάντων τι γέλιο ρίχνουν με τον ηλίθιο ελληνικό λαό που έστειλε τέτοια νούμερα να τον εκπροσωπούν!!

«Μύλος» επικρατεί με τις δηλώσεις της συμβούλου του Γιάνη Βαρουφάκη, Ελενας Παναρίτη, αναφορικά με την απαίτηση των δανειστών να μην πληρώσει η κυβέρνηση μισθούς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας.

Καραγκούνης για Παναρίτη: Υιοθετούν αυτό για το οποίο τότε κραύγαζαν

«Η κα Παναρίτη, με τις δηλώσεις της επιβεβαίωσε τις δεσμεύσεις για το ασφαλιστικό του mail Βαρουφάκη» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Η Ζωή δεν άφησε τον Γρηγοράκο να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Προέδρων... επειδή "στην προηγούμενη Βουλή ήταν παράνομα αντιπρόεδρος"

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου, που είχε ορίσει ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων.

ΚΛΑΙΩ!! ΣΥΡΙΖΑ το πρωί «φεύγουν το βράδυ»... ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ «ε καλά θα φύγουν όταν τελειώσουν... το τέλος της άλλης εβδομάδας»

Το επικοινωνιακό «κρυφτούλι» της κυβέρνησης συνεχίζεται και για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν οι μπαρούφες που έλεγαν το πρωί ότι θα τους διώξουν το βράδυ γιατί δεν τους θέλουν στα πόδια τους το ΣΚ, αφου απόψε παραδέχονται ότι τα κλιμάκια της τρόικα θα μείνουν στην Αθήνα μέχρι να τελειώσουν – ήτοι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Πόσα χρήματα βγάζει τον χρόνο ο 75χρονος Πελέ

Ο Μάικ Τζόρνταν είναι ο πιο πλούσιος αθλητής που σταμάτησε την ενεργό δράση, σύμφωνα με το Forbes, αλλά ο Πελέ στα 75 του δείχνει ακόμη ότι... περνά η μπογιά του.

Αυτό είναι το νέο νησί που ξεφύτρωσε στον πλανήτη -Δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες και μαγεύει [εικόνες]

Μία μοναδική ανακάλυψη έκαναν τρεις κάτοικοι από το Βασίλειο των Τόγνκα, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας, όταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού βρέθηκαν μπροστά σε ένα νέο ανεξερεύνητο ηφαιστειογενές νησί.

Οι δέκα πιο πλούσιες τρομοκρατικές οργανώσεις: Πανίσχυρες και επικίνδυνες [εικόνες & βίντεο]

Τρομοκρατικές οργανώσεις που αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο της παγκόσμιας κοινότητας είναι δέκτες πολλών εκατομμυρίων, που ενισχύουν τις φρικιαστικές τους δράσεις.

Οι 10 εταιρείες που όλοι οι νέοι στην Ελλάδα θέλουν να πιάσουν δουλειά [λίστα]

Ικανοποιητική αμοιβή, ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και εργασιακή ασφάλεια: Αυτά ζητούν οι νέοι στην Ελλάδα στον επαγγελματικό τομέα.

BINTEO-XOYNTA ΛΕΜΕ! Ξουλίδου: Ο στρατός θα διανέμει σε σχολεία συγγράμματα για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μέχρι κι ο Καμπουράκης φρίκαρε όταν την άκουσε να λέει "Θα τα βγάλει το Υπ. Άμυνας γιατί το Υπ. Παιδείας επί 35 χρόνια έχει κατακρεουργήσει την παιδεία"... "άρα θα αναλάβει ο Στρατός" της απάντησε ο Τσιόδρας. Φυσικά κανείς δεν ασχολήθηκε με μια δήλωση που αν την είχαν κάνει Άδωνις ή Βορίδης θα είχε πέσει η κυβέρνηση...

Την έκδοση και τη διανομή συγγραμμάτων ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ από επιτελεία του στρατού με θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα πρότεινε η Σταυρούλα Ξουλίδου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Παναρίτη: Οι δανειστές ζητούν να μην πληρώνουμε μισθούς για δύο μήνες! Τι, δε θα φάνε αξιοπρέπεια;

«Όταν λέμε ότι έχουμε πρόβλημα ρευστότητας, μας απαντούν μην πληρώσετε και κανένα μισθό για 1-2 μήνες, μείνετε χωρίς μισθούς για 1-2 μήνες», αποκάλυψε η πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ και νυν επικεφαλής των διαπραγματεύσεων της χώρας με τα τεχνικά κλιμάκια του BG (βλέπε Τρόικα) κ. Έλενα Παναρίτη.
Και που είναι το πρόβλημα, λέμε εμείς;
Αφού ο κόσμος, όπως λέει ο Γιάνης, δε θέλει δουλειά, δε θέλει χρήματα. Αξιοπρέπεια θέλει. Ας βγει λοιπόν ο Τσίπρας να κάνει διάγγελμα πως θα πληρωθούν οι μισθοί σε αξιοπρέπεια.
Και ας αφήσει ο Γιάνης τις «διαρροές» πως «εκνευρίστηκε» και «ένοιωσε ντροπή», ακούγοντας τέτοιες απόψεις. Ας κάνει μια ακόμη φωτογράφηση στο Λυκαβηττό και θα το ξεπεράσει.

Καραγκιοζιλίκια Πάκη στον τλαφο του Κ. Καραμανλή

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της εκλογής του επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», ενώ πήγε και στον τάφο του ιδρυτή της ΝΔ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΔΙΑ! Τσίπρας Φεβρ 2015 ΕΛΛΕΜΜΑ 190 εκ - Σαμαράς Φεβρ 2014 ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 487 εκ

Τα έσοδα είναι μειωμένα 1 δις τον Φεβρουάριο αλλά τους σώζουν οι δαπάνες που είναι 800 εκ κάτω και για 1-2 μήνες ακόμα θα εμφανίζουν πλεόνασμα... μετά "άντε γειά"

Υστέρηση έναντι των στόχων καταγράφει το πρωτογενές πλεόνασμα τον Φεβρουάριο του 2015, έχοντας μάλιστα συρρικνωθεί σε σχέση με τα επίπεδα του περσινού Φεβρουαρίου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Εσωκομματικές αλλαγές στη ΝΔ

Mία ακόμη κίνηση στην εσωκομματική σκακιέρα των αλλαγών στη ΝΔ έκανε χθες το βράδυ ο κ. Αντώνης Σαμαράς με την ανακοίνωση για τη συγκρότηση και σύσταση του άτυπου δεκαπενταμελούς Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Αναρχοάπλυτοι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό συνεργείο στη Νομική

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε καθώς θεώρησαν πως η κάμερα εστίαζε στα πρόσωπά τους

Παραμένει στη Νομική Σχολή, στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα αντιεξουσιαστών, που κατέλαβε το κτήριο περί τις οκτώ το πρωί.

Αστείο βίντεο: Ο Ομπάμα διαβάζει τα tweets που τον βρίζουν στον Jimmy Kimmel!

Με κέφι και χωρίς καμία ενόχληση, ο Αμερικανός πρόεδρος διαβάζει τα επικριτικά tweets που έστειλαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Στο νυχτερινό talk show του κωμικού ηθοποιού και παρουσιαστή Jimmy Kimmel, το «Jimmy Kimmel Live», δεν γλυτώνει κανένας καλεσμένος από την «ταπείνωση»! Και αυτό, επειδή όλοι οι celebrities καλούνται να διαβάσουν δυνατά μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές του αμερικανικού καναλιού ABC όλα τα αρνητικά tweets που στέλνει γι' αυτούς το κοινό...

ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας με την ελληνική κυβέρνηση

Μετά τον Σόιμπλε και ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ μίλησε για το ενδεχόμενο «ατυχήματος» που θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ - «Αυτός ο κίνδυνος υπάρχει» σημείωσε

Ντάισελμπλουμ: Οι Έλληνες να μην κατηγορούν τους Γερμανούς για τα προβλήματά τους

Ο πρόεδρος του Eurogroup είπε πως η Γερμανία έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να βοηθήσει την Αθήνα

ΣΙΓΑΑΑ!ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Κομισιόν: Η τρόικα θα πάει και στο ΓΛτΚ-Γατάκια: Δεν θα περάσουν ούτε απ' έξω

Και ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις στο ξενοδοχείο Χίλτον ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια των εταίρων και της κυβέρνησης ξαφνικά προέκυψε ένα δήθεν ζήτημα που θα λυθεί με το γνωστό πλέον τρόπο "πουλάμε τσαμπουκά για τα γίδια και μετά κάνουμε πίσω αφού τα γίδια ξεκά@λωσαν βλέποντας τον τσαμπουκά".

Καγκελαρία: Δεν έχουμε καμία ιδιωτική βεντέτα με την Ελλάδα

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα ή, τουλάχιστον, να μεταφέρει το κέντρο βάρους από το δίπολο Αθήνα-Βερολίνο, ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ ότι δεν υπάρχει θέμα βεντέτας.

Ο υπ. Δικαιοσύνης ΘΑ κλείσει τις φυλακές τύπου Γ' -Πού ΘΑ μεταφερθούν οι βαρυποινίτες

Στην κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' προχωρά την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως είχε εξαγγείλει και στις προγραμματικές δηλώσεις του ο υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

FAZ: Ξεδιάντροπες και έωλες απειλές από την Αθήνα-SZ: Mεγάλη φασαρία μεταξύ Βερολίνου και Αθήνας

«Τα νευρά είναι τεντωμένα» σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, παρατηρώντας ότι «ο τόνος από την πλευρά της Ελλάδας προς τους πιστωτές της γίνεται ολοένα πιο οξύς και πιο προσωπικός».

Βορίδης: Εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνω καμία πρόβλεψη

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει πει η κυβέρνηση διαψεύδονται».

ΚΛΑΙΩ! «Η Ελλάδα μας χρωστάει 11 δισ. ευρώ αποζημίωση για τη Λέανδρος και τον Κορδάλη...τραυμάτισαν τα αυτιά μας»

Και σ'αυτό όμως όπως θα δείτε στο τέλος αυτοσαρκάζονται (με τους Modern Talkingκαι δεν είναι κομπλεξικοί σαν αυτούς που εκστασιάζονται με Λαζόπουλο...

Υπάρχει η σοβαρή εκδοχή του πράγματος που έχει να κάνει με την ιστορική μνήμη και τις ανοιχτές πληγές που άφησε στην Ελλάδα ένα οριακό γεγονός όπως είναι η γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και η σατιρική.

Γελάνε οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι Spiegel και Νixon για τη φωτογράφιση Βαρουφάκη στο Paris Match [εικόνες]

Σχεδόν με ηδονή ειρωνεύονται τον Γιάνη Βαρουφάκη δύο κορυφαίοι δημοσιογράφοι που ασχολούνται εντατικά με την Ελλάδα, ο Peter Spiegel και ο Simon Νixon στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter.

Το... δεξί χέρι της Μέρκελ: Η Γερμανία δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις ψευτομάγκικες αερολογίες της Ελλάδας

Ο Βόλγκερ Κάουντερ είναι κάτι παραπάνω από ένας ακόμη βουλευτής του CDU. Κατέχει μια εξέχουσα κοινοβουλευτική θέση και από πολλούς αναλυτές θεωρείται το «δεξί χέρι» της Άνγκελα Μέρκελ. Οι, δε, απόψεις που εκφράζει δημόσια επηρεάζουν καταστάσεις εντός της Γερμανίας.

Τη συνηθίζουν τη λογοκρισία οι φασίστες! Επίθεση αδερφής Βαλαβάνη σε όσους κρίνουν την αδερφή της: «Ντροπή να πιάνετε στο στόμα σας μια αγωνίστρια»

Με ένα παραλήρημα, η γνωστή Ηρακλειώτισσα ψυχολόγος Τερέζα Βαλαβάνη υπερασπίζεται την υπουργό αδελφή της Νάντια για όσα τον τελευταίο καιρό βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με καταθέσεις αλλά και για την επιλογή της να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ-Κυβέρνηση Lifestyle! Τσίπρας-Βαρουφάκης και οι selfies στο Παρίσι

Ενθουσιασμένοι με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται πως έμειναν οι εργαζόμενοι του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Τσιόδρας: Έχουμε γυρίσει στην εποχή της χούντας και δεν το έχουμε καταλάβει; - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας άσκησε ο Δημήτρης Τσιόδρας με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε για τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων αναφορικά με το θέμα των γερμανικών οφειλών, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Ο Λουράντος απειλεί με διακοπή εφημεριών & διανυκτερεύσεων-Τι ζητάει από τον Τσίπρα

Να εφαρμόσει άμεσα το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» σε ό,τι αφορά στην υγεία, και ειδικά στον φαρμακευτικό κλάδο, κάλεσε χθες την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Λουράντος.

Γελάει ο κόσμος με τον λιτό σοσιαλιστικό βίο Βαρουφάκη με τσιπούρες και κρασιά κάτω απ'την Ακρόπολη

Το πιο γελοίο βέβαια είναι ότι η φωτογράφιση έγινε Φεβρουάριο με ψοφόκρυο και ο Γιάνης με τη Δανάη έστρωσαν τραπέζι στο μπαλκόνι για να φαίνεται η Ακρόπολη και έκαναν ότι έτρωγαν με τα κοντομάνικα... άσε που άλλαζαν και ρούχα και αλλού είναι με φορέματα και πουκάμισα κι αλλού με μπλουζάκια. Τι να λέμε τώρα...

Και ξαφνικά, χθες το απόγευμα, τα social media έμοιαζαν να ενδιαφέρονται για ένα και μόνο θέμα.

Οχι για τις νέες δηλώσεις Σόιμπλε περί της υπομονής του που εξαντλείται, ούτε για τις νέες μεταρρυθμίσεις Τσίπρα. Το θέμα ήταν η απρόσμενη φωτογράφιση του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάης Στράτου για το Paris Match.

Κουτρουμάνης: Να αυξήσουν τις συντάξεις Στρατούλης και Ρωμανιάς, αν έχουν δίκιο

Η περιουσία των Ταμείων εισφέρει μόνο το 0,2% του ετήσιου κόστους συντάξεων που είναι 29 δις

«Τις προδιαγραφές των αναλογιστικών μελετών στο ασφαλιστικό τις καθορίζει η Επιστημονική Ομάδα του Eurogroup και του ECOFIN σε όλη την Ευρώπη και όχι ο κάθε υπουργός, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο τέως υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη και το γενικό γραμματέα Γιώργο Ρωμανιά.

Reuters: Η Ελλάδα πληρώνει σήμερα τη δόση των 340 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ

Η πρώτη δόση προς το ΔΝΤ πληρώθηκε κανονικά πριν από λίγες ημέρες από την πλευρά της Ελλάδας.

Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και σήμερα, καθώς εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή της δεύτερης δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ->Ψαλίδι 45% στο μέρισμα των συνταξιούχων -Αύξηση των εισφορών για τους εργαζομένους

Ο καραγκιόζης ο Ρωμανίας που βγαίνει κάθε μέρα και λέι ότι τα Ταμεία έχουν περιουσία και λεφτά και η ΝΔ έκανε μαϊμού αναλογιστικές μελέτες για να τα βγάλει ελλειμματικά και να μειώσει τις συντάξεις, τι έχει να πει; Αλλά ποιος θα τον ρωτήσει; Ο περιπτεράς ο Παπαδάκης... Εδώ και 2-3 μέρες σέρνεται το συγκεκριμένο θέμα και κανείς δημοσιοκάφρος δεν ρωτάει τους ΣΥΡΙΖΑίους που τάζουν αυξήσεις

Με ανοιχτό το ενδεχόμενο κήρυξης στάσης πληρωμών το Μάιο, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου ενδέχεται να καταλήξει τελικά στο «κούρεμα» του μερίσματος που χορηγεί στους δημοσίους υπαλλήλους.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ! Το 52% των Γερμανών δεν θέλει πια την Ελλάδα στο ευρώ

Η πλειοψηφία των Γερμανών δεν θέλει πια την Ελλάδα στο ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού ZDF, που δείχνει ότι η λαϊκή υποστήριξη προς την Ελλάδα και η υπομονή των Γερμανών φθίνει .

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΣ!Αβραμόπουλος: Να σταματήσει η κράτηση μεταναστών υπό ακατάλληλες συνθήκες

Την πεποίθηση ότι η κράτηση μεταναστών υπό ακατάλληλες συνθήκες θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα, ειδικά στις περιπτώσεις ασυνόδευτων ανηλίκων, εξέφρασε ο επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Bloomberg: Αγαπητή Ελλάδα, ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τέλειωσε πριν από 70 χρόνια

Πολεμικές αποζημιώσεις, ξανά. Ένα θέμα που δεν πρόκειται ποτέ να... ησυχάσει. Όσο δεν λύνεται, είναι η απάντηση. Ή όσο η Ευρώπη δεν αποφασίσει να σταματήσει να σκιαμαχεί με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κρυφές αυξήσεις ΣΥΡΙΖΑ στα τιμολόγια της ΔΕΗ υπέρ ΑΠΕ

"Καπέλο" 1,3% έως 11,9% πληρώνουν από 1ης Ιανουαρίου οι καταναλωτές, το οποίο μάλιστα επιβλήθηκε εν κρυπτώ, με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, με στόχο να καλυφθεί το έλλειμμα του λογαριασμού από τον οποίο πληρώνει ο ΛΑΓΗΕ τους παραγωγούς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Κείμενο φωτιά ανέβασε χθες βράδυ στην προσωπική του σελίδα στο facebook  o Θάνος Τζήμερος, προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.
Με τίτλο : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ και χαρακτηρίζοντας τη μέχρι τώρα πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης ως"Ρεσιτάλ γελοιότητας, ρεσιτάλ ασυνέπειας, ρεσιτάλ κωλοτούμπας" προκαλεί θύελλα αντιδράσεων σε facebook και twitter.