21 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΝΔ!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα μισά από ΝΔ για «ανθρωπιστική κρίση» αλλά σαρώνει τις εντυπώσεις

Του Χάρη Φλουδόπουλου

“Μέτρα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης”. Το στέλεχος του Μαξίμου που είχε τη λαμπρή ιδέα, να ομαδοποιήσει σε ένα κοινό πακέτο τα πρώτα κοινωνικά μέτρα της νέας κυβέρνησης, υπό τον ομολογουμένως εντυπωσιακό αυτό τίτλο, είχε ήδη κερδίσει το ματς από τα... αποδυτήρια. Και το κυριότερο με σχεδόν τα μισά συγκριτικά με τα έκτακτα κοινωνικά μέτρα και κονδύλια που διέθεσε το 2014 η προηγούμενη κυβέρνηση (200,3 εκ. ευρώ έναντι 383,6 εκ. ευρώ). Εάν δε συμπεριληφθούν στο πακέτο της προηγούμενης κυβέρνησης και άλλες κοινωνικές δράσεις μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τότε τα τωρινά 200,3 εκ. ευρώ είναι ένα μικρό ποσοστό.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 22-03-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκαριστικό! Πέθανε πάνω στο ρινγκ αθλητής του κατς (Σκληρές εικόνες!)

Το μοιραίο χτύπημα!

Ο κορυφαίος Μεξικανός αθλητής Perro Aguayo Jr.σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ματς στην Tijuana. Ήταν γιος ενός από τους πιο χαρισματικούς perfomers και ο ίδιος ξεκίνησε την πάλη ως έφηβος και έγινε αμέσως ένας από τους κορυφαίους σταρ στο είδος που υπηρετούσε.

Άδωνις: Είδες ο Κατρούγκαλος; Η κάλυψή του απ'το Μαξίμου δείχνει το ήθος τους

Με δύο «χτυπήματα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις καταγγελίες εναντίον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Μ'ΑΥΤΟΝ! Λίστα Λαγκάρντ: Γνωστός πολιτικός έχει πάνω από 5 εκατομμύρια

Ρε Αντώνη τι θα γίνει μ'αυτόν τον γελοίο; Θα μας ταλαιπωρεί για καιρό ακόμα;

Μια αποκάλυψη για πρόσωπο που βρίσκεται στην περιβόητη λίστα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Και αυτό γιατί πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο.

Oι επικοινωνιακές γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ... τις οποίες βέβαια τα ΜΜΕ κουκουλώνουν

Τη Δευτέρα έλεγε πως δεν σήκωσε ποτέ μπροστά στην κάμερα το μεσαίο του δάκτυλο. Την Τρίτη είπε πως ίσως και να το σήκωσε, αλλά δεν εννοούσε τίποτε κακό για τους Γερμανούς. Την Τετάρτη άλλαξε πάλι γνώμη, και είπε πως το δάκτυλό του ποτέ δεν θα έκανε τέτοια απρέπεια. Και την Πέμπτη σώπασε, κι έβαλε το χέρι στην τσέπη να μη φαίνεται το δάκτυλο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΑΜΕ! Κατρούγκαλος: "Προβοκάτσια και πλαστογραφία"-Ικανοποιήθηκε το Μαξίμου από τις εξηγήσεις του

«Το πρωί ανάρτησα στο Twitter μια ανακοίνωση, στην οποία μιλούσα για μια επίθεση που περίμενα από πληροφορίες που είχα ότι θα εκδηλωνόταν σε βάρος μου και σε βάρος της κυβέρνησης και τη χαρακτήριζα συκοφαντική», τόνισε πριν από λίγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και πρόσθεσε:

Το tweet του Βρούτση για τον Κατρούγκαλο

Με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα» για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Μπίζνα όχι μαλ@κίες!! Ο Κατρούγκαλος υποσχόταν διορισμούς με προμήθεια 12%-Το παραδέχεται ο ίδιος!! Να παραιτηθεί λέει η ΝΔ

Δημοσίευμα του Βήματος φέρει τον αναπληρωτή υπουργό να υπογράφει ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους του Δημοσίου, σύμφωνα με τα οποία λαμβάνει προμήθεια 12% επί των αποζημιώσεων σε περίπτωση επαναπρόσληψης. Η απάντηση Κατρούγκαλου και οι αντιδράσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.

Η ΝΔ κατηγορεί τον Τσίπρα ότι οικειοποιείται τα 2 δις που διαπραγματεύτηκε ο Σαμαράς για την νεανική ανεργία

Η πλάκα είναι ότι ενώ τα 2 δις είναι για νεανική ανεργία και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοσιοκάφροι μιλάνε για λεφτά που κέρδισαν για την ανθρωπιστική κρίση και το γίδι νομίζει ότι θα πάνε σε τζάμπα ρεύμα και φαί... 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και κατηγορεί πως προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Σαμαρά, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία διά του εκπροσώπου της Κώστα Καραγκούνη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει έκτακτη εκπομπή στο κανάλι της Βουλής -Εχει καλέσει μετανάστες στη Γερουσία

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τώρα και σε ρόλο... παρουσιάστριας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού η Ζωή Κωνσταντοπούλου διοργάνωσε έκτακτη εκπομπή για το θέμα, η οποία μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τι λέει η έκθεση της τρόικα της 10ης Δεκεμβρίου την οποία η Μέρκελ περιμένει να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να αξιολογηθεί

Της Δήμητρας Καδδά

Λίγες ώρες αφού επαναβεβαιώθηκε, σε κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου Κορυφής, η προώθηση των διαπραγματεύσεων βάσει της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου και των μεταρρυθμίσεων που αυτή περιλαμβάνει, τέθηκε από την Καγκελάριο A. Merkel (σ.σ. με την οποία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται την Δευτέρα) μία… πρόσθετη «βάση».

Καραγκούνης: Να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ζημιές στην Νομική

«Να σταλεί ο λογαριασμός στην Κουμουνδούρου και όχι στους Έλληνες φορολογούμενους» ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και χαρακτηρίζει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «ανίκανη να ελέγξει τους κουκουλοφόρους που προξένησαν καταστροφές στην Νομική και όχι μόνο».

Έχει καταλάβει η ΝΔ γιατί έχασε;

Διαβάζουν τους αριθμούς για να δουν τι έγινε ξαφνικά και ο Τσίπρας είναι καβάλα στ’ άλογο;

Μόλις χθες βγήκε μια έρευνα η οποία έδειχνε τα εξής εντυπωσιακά στοιχεία:

Στα χρόνια της κρίσης, δηλαδή με κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τα χαμηλότερα στρώματα αναγκάστηκαν να υποστούν φορολογικές επιβαρύνσεις που αυξήθηκαν έως και 337% σε σχέση με το παρελθόν. Αντίθετα, τα ανώτερα οικονομικά στρώματα υπέστησαν περαιτέρω επιβαρύνσεις της τάξεως μόλις του 9%.

Τα... highlights της λίστας μεταρρυθμίσεων που "περιμένει" έγκριση: Αυξήσεις φόρων και περικοπές συντάξεων αλλά δεν το λένε καθαρά ακόμα

"Κόκκινος πυρετός" επιρκατεί στο κυβερνητικό επιτελείο, με στόχο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό η ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων με στοιχεία, αριθμούς και χρονοδιαγράμματα, ούτως ώστε να "απελευθερωθεί" μέρος της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ.

Daily Mail: Ο «Σοσιαλιστής της σαμπάνιας» νοικιάζει τη βίλα του για να ξεχρεώσει η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

«Σοσιαλιστή της σαμπάνιας» αποκαλεί η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, με αρκετή δόση ειρωνείας τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη βαρουφάκη. Αφορμή για το καυστικό άρθρο, ήταν η αγγελία προς ενοικίαση με την οποία διαθέτει ο υπουργός το πολυτελές εξοχικό του στην Αίγινα.

ΑΠΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΣΤΟ "ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜ@ΣΟΥΜΕ": Ξεκίνησε η αποστολή e-mails στους οφειλέτες – Ολόκληρο το κείμενο

Μήνυμα στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή θα αρχίσουν να βρίσκουν από σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου.

Διδάσκουν "Βαρουφάκη" στα Λύκεια

Στους μαθητές της Α΄ και της Β' τάξης την φετινή σχολική χρονιά

Οι μαθητές του Λυκείου στην Ελλάδα θα διαβάζουν και θα εξετάζονται σε κείμενα του έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη. Από το ογκώδες σύγγραμμα από την «Πολιτική Οικονομία», του Γιάννη Βαρουφάκη θα υπάρχουν αποσπάσματα στα σχολικά βιβλία του λυκείου.

Όταν η Κωνσταντοπούλου έφυγε κατακόκκινη από το γραφείο του Τσίπρα

- Τι ειπώθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο μετά το ατόπημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- «Πάρτο πίσω» της είπε εκνευρισμένος ο Αλέξης Τσίπρας για την ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή
- Ποιοι ήταν παρόντες στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή
- Πως αντέδρασε η Πρόεδρος της Βουλής στον... εξάψαλμο
- Κυβερνητικά στελέχη την κατηγορούν για προσωπική ατζέντα

Έτοιμη να σκάσει η «φούσκα» του ΣΥΡΙΖΑ

Ένας αμερικανός δημοσιογράφος έγραψε πριν μερικές ημέρες: «Η μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ είναι οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα».

Πόσο δικαιώνεται βλέποντας όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Αν είναι κάτι που απειλεί το κοινό νόμισμα, την όποια ευρωπαϊκή σταθερότητα και φυσικά το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας είναι οι κλόουν που αποφάσισε ο λαός να μας κυβερνήσουν.

Νέα στοιχεία από μάρτυρα - κλειδί για το «Σχέδιο Πυθία»

Ο ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας καλεί τους πρώην υπουργούς κκ Πέτρο Μολυβιάτη και Γιάννη Βαληνάκη να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση διερεύνησης του «Σχεδίου Πυθία», το οποίο έχει καταγραφεί ως απόπειρα δολοφονία κατά του πρώην πρωθυπουργού κ Κώστα Καραμανλή.

Από ανήλικοι μέχρι άνεργοι...οι μεγαλοκαταθέτες Έλληνες στις Ελβετικές τράπεζες (λίστα)

Τα αποτελέσματα έρευνας για τους Έλληνες με τις μεγαλύτερες καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες παρουσιάζει η εφημερίδα Τα Νέα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΜΠΑ! Αυτοί είναι οι αναρχοάπλυτοι τρόμπες του διαδικτύου και υβριστές του Βαγγέλη

Μεταξύ άλλων τραμπουκίσει και εδώ μέσα με σχόλια πριν 3-4 χρόνια

Στα ίχνη τριών ατόμων τα οποία φέρονται να προχώρησαν στις προσβλητικές αναρτήσεις για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο διαδίκτυο, έφτασαν οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η απίστευτη ατάκα του Άδωνι που έκανε όλη τη Βουλή να γελά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κύριε Σταθάκη, ξέρετε σας θεωρώ άνθρωπο καλό, σχεδόν δεξιό», είπε στη διάρκεια τοποθέτησης του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα σενάρια για την… ανατροπή της Ζωής στη Βουλή

Η περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε προκαλέσει από την πρώτη στιγμή… συζητήσεις, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι πόνταραν τα χρήματά τους στην προοπτική να εξελιχθεί η Πρόεδρος της Βουλής σε “βραχνά” για τον Αλέξη Τσίπρα.

Τι θυμάται ο Κώστας Καραμανλής σήμερα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από 18 χρόνια σαν σήμερα, το 1997, ο Κώστας Καραμανλής εκλέγεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το συνέδριο του κόμματος παίρνοντας τα ηνία του κόμματος από τον Μιλτιάδη Έβερτ. Εκείνη την εποχή ο βετεράνος πολιτικός Γιάννης Βαρβιτσιώτης είχε ως ιδέα την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή ως «τρίτη λύση» στο δίπολο Έβερτ – Μητσοτάκη και τις εσωκομματικές συγκρούσεις τους. Ο Καραμανλής φάνταζε ως η ιδανική επιλογή. Νέος, άφθαρτος και φέρει ένα ιστορικό όνομα για το κόμμα.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Σφάζονται στην Charlie Hebdo για τα 30 εκατ. ευρώ που έβγαλαν από τις δολοφονίες των συναδέλφων τους!

Δύο μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση, που οδήγησε στον θάνατο τα περισσότερα μέλη της συντακτικής ομάδας της Charlie Hebdo, οι επιζήσαντες συντάκτες έχουν χωριστεί σε ομάδες.

Financial Times: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάξει στάση, οδηγεί την Ελλάδα εκτός ευρώ

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάξει στάση, οδηγεί τον ελληνικό λαό έξω από το κοινό νόμισμα», προειδοποιούν οι Financial Times, τονίζοντας πως «με κάθε μέρα που περνά» χωρίς να υπάρχει «ούτε κοινός τόπος για συζήτηση» μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών, ο κίνδυνος ενός Grexit «πλησιάζει όλο και περισσότερο».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Επί Παπαδόπουλου και Τσίπρα γίνονται τέτοιες παρελάσεις-Ο Καμμένος είναι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ-Ο Σαμαράς διαπραγματεύτηκε τα 2 δις για την ανεργία και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

Την έκπληξή του για τον τρόπο που θα γίνει εφέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσουν χοροί, κάτι που δεν ενοχλεί κανένα από τους μέχρι τώρα πολέμιους ΣΥΡΙΖΑίους, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ "ΨΕΚΑΣΜΟ" ->Καμμένος: Ο Γερμανός πρέσβης έκανε "ντου" στο Γενικό Λογιστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός συνωμοσιολόγος που από σχολιαστής του διαδικτύου κατέληξε βουλευτής για να υπογραμμίσει την κατάντια της Ελλάδος...

Αιχμές για τη στάση της προηγούμενης κυβέρνησης απέναντι στη Γερμανία άφησε ο Δημήτρης Καμμένος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ καταγγέλλοντας ότι ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έμπαινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΕΝΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΡΟΜΟΣ! Το ΥΠΟΙΚ μπλόκαρε λογαριασμούς πολιτών!

Απίστευτη κίνηση από το Υπουργείο Οικονομικών!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση , η οποία αποτυπώνει και την έλλειψη ρευστότητας στο δημόσιο, προχώρησε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών. Ενώ η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση των 100 δόσεων, που ξεκίνησε σήμερα, ολοκληρώνεται...

Δημοσκόπηση: Παραμονή στο ευρώ "ψηφίζει" το 84%-Στο 58% όσοι ανησυχούν

Σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης και, ύστερα από την εντυπωσιακή κοινωνική αποδοχή που συγκέντρωσε αυτή στα αρχικά βήματά της, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια ανησυχίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι στον Γιάνη: Όλη η Ευρώπη το λέει τρόικα και μνημόνιο και γελάει μαζί σας-Θα σας δείξει ο ΄Βορίδης πως να βρίσκετε ΦΕΚ

Άδωνις: Σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν κ. Βαρουφάκη;
Βαρουφάκης: Η φιλία μας έχει σημασία από εδώ και πέρα
Άδωνις: Θα σας δείξει ο Βορίδης πως να βρίσκετε τα ΦΕΚ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιάνη Βαρουφάκη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να λέει απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΕΘΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ που μόνο δε μας έχουν βομβαρδίσει αφού πραγματοποίησαν 100 παραβιάσεις στο Αιγαίο σε 48 ώρες

Εκατόν τρεις συνολικά παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν Τουρκικά τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι 65 από αυτές τις παραβιάσεις καταγράφηκαν την Πέμπτη (19/3/2015) και οι υπόλοιπες 38 καταγράφηκαν χθες, Παρασκευή (20/3/2015).

Νέο στρώμα παρήγγειλε για τον Μιχαλολιάκο η Ζαρούλια: Σαν... πουλάκι κοιμήθηκε χθες!

Θα κάνει πλέον εκτός φυλακής όνειρα γλυκά με την Ελένη του αγκαλιά

​Με γλυκά φιλιά, θερμές αγκαλιές και…  νέα στρώματα υποδέχτηκε τον Νίκο Μιχαλολιάκο στο σπίτι τους η Ελένη Ζαρούλια! Η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής είχε φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια με αφορμή την αποφυλάκιση του κ.Μιχαλολιάκου!

Δημοσκόπηση Metrisi: Μόνο 12% διαφορά-Μόνο 43% οι αυνάνες που δηλώνουν ικανοποιημένοι με τα ξεφτιλίκια!

Διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη αναφορικά με το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και τις προοπτικές και τη στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως καταγράφει νέα δημοσκόπηση.

Ερωτηματικά για την απουσία Κωνσταντοπούλου

Η απουσία της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη συνεδρίαση της Βουλής, αντικείμενο της οποίας ήταν η συζήτηση και ψήφιση του κατεπείγοντος νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», αποτελεί ένα από τα θέματα που συζητιούνται περισσότερο στα κομματικά γραφεία και στο Περιστύλιο.

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε για Βρυξέλλες στην τρίτη θέση;

Δείτε τον απίστευτο λόγο

Η απόφαση του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς τις Βρυξέλλες για τις κρίσιμες χθεσινές συναντήσεις στην οικονομική θέση, προκάλεσε την έκπληξη των επιβατών του αεροπλάνου, αλλά και των πολιτών της χώρας. Το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό. Αντιθέτως...

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Προβάδισμα 26,5 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 26,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Palmos Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SBC.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε βασική μάρτυρας στην υπόθεση Χριστοφοράκου

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε βασική μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση για το σκάνδαλο Siemends-Χριστοφοράκου.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ! Να μείνει ο Σαμαράς ζητάει το 25% των πολιτών

Σε δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρεία Palmos Analysis, για λογαριασμό του του τηλεοπτικού σταθμού SBC, η πλειοψηφία των πολιτών ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ αφού λογικό είναι να μισούν τον Σαμαρά όσοι δεν τον ψήφισαν και γι'αυτό άλλωστε δεν τον ψήφισαν.

ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Μέρκελ: Λεφτά μόνο μετά από αξιολόγηση από τρόικα-Τη Δευτέρα θα μιλήσουμε για τον Φούχτελ

Ξαναθυμίζω: Χθες το πρωί ο Χατζηνικολάου άκουγε σα χάνος τον Σακελλαρίδη να του λέει ότι μόλις καταθέσουν λίστα με "μεταρρυθμίσεις" (μέτρα δηλ.) θα απελευθερωθούν τα χρήματα... και δεν έβγαλε κιχ ο ξεφτίλας!!

Η Μέρκελ αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα θα συζητήσει  για το αν η νέα ελληνική Κυβέρνηση θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Φούχτελ ή τον αγαπημένο ΦούχτεΡ του Πανάρα...

Η Ανγκελα Μέρκελ φρόντισε να στείλει νέο μήνυμα στην Αθήνα, μετά την πολύωρη συνεδρίαση της οκταμερούς στις Βρυξέλλες. «Αποπληρωμή της δανειακής βοήθειας μπορεί να γίνει μόνο με θετική αξιολόγηση του προγράμματος» τόνισε.

Άδωνις: Η βία αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο

Την βία και τους βανδαλισμούς σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!"Μαχαιριά" κατά στρατιωτικών! Τέλος οι δαπάνες για νοσήλια!

Νοσήλεια τέλος για το στρατιωτικό προσωπικό με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ένα ακόμη πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στα πολλά που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους. Κι αυτό πλέον αφορά άμεσα όσους στρατιωτικούς ή μέλη των οικογενειών τους αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις.