25 Μαρτίου 2015

Τα πέταξε έξω και την χώρισε! (ΦΩΤΟ)

Η Ουκρανή καλλονή Alena Politukha, έχει προκαλέσει ίλιγγο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, και ο σύζυγός της και πολιτικός, Aleksandr Politukha, την έστειλε σπίτι της!Η32χρονη ξανθιά, δεν λέει να... βάλει ρούχο πάνω της, και μετά τη δημοσιότητα που πήρε παγκοσμίως, ο σύζυγός της, ο οποίος είναι πολιτικός στην Ουκρανία, δεν άντεξε και την χώρισε!

Αποκλειστικό: Τα μυστικά ελληνορθόδοξα υπερόπλα

Για την ύπαρξή τους είχε μιλήσει πρώτος ο μεγάλος δάσκαλος του γένους –και μέντορας του σημερινού υπουργού Εθνικής Άμυνας– Δημοσθένης Λιακόπουλος. Πρόκειται για τα μυστικά ελληνορθόδοξα υπερόπλα, τα περίφημα «Χανεμπού», για τα οποία τόσος λόγος έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά που οι προσκυνημένες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έκρυβαν την ύπαρξή τους.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; Βαρουφάκης σε πολίτη: Να είστε μαζί μας και μετά τη ρήξη – ΒΙΝΤΕΟ

"Ρήξη"; Τι Ρήξη; Χρεοκοπία, πείνα κ.λπ;

«Να είστε μαζί μας και μετά τη ρήξη», είπε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε μία πολίτη, στα Χανιά, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

ΣΙΓΑ ΜΑΡΗ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Ραχήλ Μακρή: Δεν θα ψηφίσω περικοπές μισθών και συντάξεων - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα ψηφίσω τίποτα από όλα αυτά που κατήγγειλα σε όλο μου το κοινοβουλευτικό βίο τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε η Ραχήλ Μακρή, και πρόσθεσε ότι κι αν είναι το πολιτικό κόστος, δεν θα ψηφίσει περικοπές μισθών και συντάξεων, αποκρατικοποιήσεις επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ! «Βουνό» πληρωμών 5,2 δισ. ευρώ ως το τέλος Απριλίου: Ποιους πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα μέσα σε 19 ημέρες

Με το... πάσο τους κινούνται οι Ευρωπαίοι, «κλείνοντας» τη μια μετά από την άλλη τις «πηγές» χρηματοδότησης, με προφανή στόχο να σύρουν την κυβέρνηση σε μια λίστα μέτρων έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να μην «σκάσουν» τα κρατικά ταμεία, υπό το βάρος των εσωτερικών και εξωτερικών της υποχρεώσεων.

Ο «Ελληνας» Πάμπλο Γκαρσία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και το επαναστατικό μήνυμα του [εικόνα]

Τον φώναζαν «Τσε Γκεβάρα» του ποδοσφαίρου, τον χαρακτήρισαν «επαναστάτη» και «ασυμβίβαστο».

ΚΛΑΙΩ! ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΛΑ! Το νέο υπερόπλο που θα παρουσιάσει ο Πούτιν στον Τσίπρα το Μάϊο

Τα τελευταία πρωτότυπα στρατιωτικά οχήματα της Ρωσίας εντοπίστηκαν πρόσφατα να κάνουν ασκήσεις για την επικείμενη "Ημέρα της Νίκης" στη Μόσχα στις 9 Μαΐου, έπειτα από περισσότερο πέντε χρόνια έρευνας κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό το όχημα είναι κατασκευασμένο ώστε να αντικαταστήσει κάθε στρατιωτικό όχημα επίθεσης, το οποίο είχε στην υπηρεσία του ο ρωσικός και προηγουμένως ο σοβιετικός στρατός από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Όλοι οι καυγάδες περιπτερά-Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Καλά κάνει ο Αδωνις και συνεχίζει να πηγαίνει... του τη λέει στα ίσια του λαϊκιστή περιπτερά και τον κάνει πύραυλο

Όσοι παρακολουθούν τακτικά τις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη είναι βέβαιο ότι δεν ένιωσαν έκπληξη όταν τον είδαν να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως συνέβη σήμερα. Οι δύο άνδρες έχουν πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς σε επικούς καυγάδες, τους οποίους σας θυμίζει το enikos.gr.

Παπαδάκης στον Άδωνι: Πάρε ένα χαπάκι

Μέσα στο μακρύτερο τούνελ του κόσμου - Με μήκος 24,5 χλμ [εικόνες & βίντεο]

Ο «βασιλιάς» των τούνελ βρίσκεται στη Νορβηγία και είναι με διαφορά η μεγαλύτερη σήραγγα του κόσμου αφού έχει μήκος 24.510 μέτρων.

«Οι δρόμοι δεν είναι για να παρελαυνουμε αλλά για να διαδηλώνουμε»-Ποιος το ΄γραφε

Πως αλλάζουν οι καιροί. Και δεν χρειάζεται να περάσουν και πολλά χρόνια για να αλλάξουν. Αρκούν μια ,δυο εκλογικές αναμετρήσεις κι ένας κυβερνητικός εταίρος “άλλων πεποιθήσεων” για να δεις την παρέλαση με άλλο…μάτι. Ο λόγος για τον...

ΦΩΤΟ-Ήταν και ο Κολοκοτρώνης του Καμμένου στην παρέλαση!

Η φωτογραφία του Νίκου Παναγιωτόπολου “αποτυπώνει” το κλίμα της φετεινής παρέλασης για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα.

Δεν έχουμε ψωμί… ε, φάτε περηφάνεια μαλ@κες!

Του Προφήτη

Στις 23 Αυγούστου 1939 υπογράφεται στη Μόσχα το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης, που έμεινε στην Ιστορία ως «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ», διαβόητο για το Μυστικό Πρωτόκολλο του που προέβλεπε το μοίρασμα της Πολωνίας και της Ανατολικής Ευρώπης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης, δημιουργώντας αντίστοιχες σφαίρες επιρροής.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό στο μουσείο της Τυνησίας

Μετά την τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στο μουσείο Μπάρντο στην Τύνιδα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 άτομα,  ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Εσπασε το παρμπρίζ και οι πιλότοι έχασαν τις αισθήσεις τους -Η νέα θεωρία για την συντριβή του μοιραίου Airbus [βίντεο]

Μια νέα θεωρία για το τι μπορεί να συνέβη με το μοιραίο αεροσκάφος της Germanwings που συνετρίβη χθες έρχεται στο φως.

Bloomberg: Περιθώριο 5 ημερών δίνει η Ευρωζώνη στην Αθήνα

Πέντε ημέρες έχει στη διάθεσή της η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να καταθέσει μία ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων, όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.

Κρατήρας “κατάπιε” λεωφορείο στη Βραζιλία - ΒΙΝΤΕΟ

Τύχη “βουνό” φαίνεται πως είχαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου στη βόρεια Βραζιλία, που κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από αυτό, όταν ο δρόμος υποχώρησε και ένας κρατήρας, που υπήρχε κάτω από αυτόν, το “κατάπιε”.

Χανιά: Φυγάδευσαν τον Γιάνη Βαρουφάκη από το κέντρο της πόλης-Πανικός πιτσιρικιών για μια selfie μαζί του

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Δανάη Στράτου έφθασε το πρωί στα Χανιά για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση...

Απατημένη σύζυγος τουλούμιασε στο ξύλο τη δασκάλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε... ρινγκ μετατράπηκε μια τάξη, όταν εισέβαλλε μια απατημένη σύζυγος και άρχισε να τουλουμιάζει στο ξύλο τη δασκάλα, η οποία ήταν η πέτρα του σκανδάλου!

Ξάνθη: Ο επιδειξίας που έκανε άνω κάτω την παρέλαση - Δείτε φωτό από την επιχείρηση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο κακός χαμός στο κέντρο της πόλης, στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία, με μία γυναίκα να βάζει ξαφνικά τις φωνές...

Ο στρατιώτης που δεν θα στέλνατε ποτέ στη μάχη - ΒΙΝΤΕΟ

Η αδεξιότητα και η απειρία ενός Κινέζου στρατιώτη παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του ο Κινέζος στρατιώτης  επιχείρησε να ρίξει μακριά μία χειροβομβίδα, αλλά αυτή του έφυγε από τα χέρια του και έπεσε δίπλα του.

ΦΡΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙων! Τα συνθήματα των Βατραχανθρώπων και των Ικάρων – ΒΙΝΤΕΟ

Με φωνές και συνθήματα αψηφώντας τη βροχή παρέλασε η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών ενώ με πάθος και δυνατή φωνή ξεχώρισαν και οι Ίκαροι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

ΦΩΤΟ-Γελάει όλο το ιντερνετ με το ορθογραφικό λάθος των ΑΝ.ΕΛ.

Πρόκειται για την... ανορθογραφία της ημέρας που κάνει το γύρο των social media.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το στεφάνι που κατέθεσαν οι ΑΝ.ΕΛ. στα Τρίκαλα, είχε ένα ορθογραφικό λάθος που...

Κρήτη: Καθηγήτριες και δασκάλες που μαγνήτισαν τις κάμερες στις παρελάσεις - Έδωσαν το στίγμα τους και έκλεψαν τις εντυπώσεις (Φωτό)!

Όλες συνόδευαν τους μαθητές τους στις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής μας επετείου στο Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι...

Γελάει ο Πλεύρης: Ρένα σ'ευχαριστώ που συγκίνησες τον πατέρα μου... Δεν κράζω, θαυμάζω

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την ανάρτησή του, ένα tweet του Θάνου Πλεύρη για τη Ρένα Δούρου και την παρέλαση έγινε θέμα συζήτησης στα social media.

ΦΩΤΟ-Σάλκε: Ζito h 25 Martiou!

Ανάρτηση με χρώμα ελληνικό "ανέβασε" στο προφίλ της στο facebook η γερμανική Σάλκε.

Με αφορμή την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου, η γερμανική ομάδα...

Αυτη ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΖΕΙ τον ΣΥΡΙΖΑ για τις παρελάσεις

Αιχμηρή για ακόμη μια φορά, η πρώην επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανοιχτή Πόλη και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένη Πορτάλιου, έσπευσε μέσα από άρθρο της στην Ένωση Οπαδών για τη Συσπείρωση της Αριστεράς να εκφράσει την έντονη αντίθεσή της για τη σημερινή παρέλαση, σχολιάζοντας αρνητικά τις επιλογές της κυβέρνησης.

Γερμανική Ραδιοφωνία: Ο Τσίπρας έχασε την ευκαιρία…

Αιχμηρή είναι η άποψη που διατυπώνει η γερμανική ραδιοφωνία DLF σε σχόλιό της, επισημαίνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας έχασε την ευκαιρία να φέρει πιο κοντά την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Και η ξεφτίλα συνεχίζεται! Πάλι πήγαν χωρίς προτάσεις στο EWG και μετά φταίει ο Ντράγκι που "μας σφίγγει τη θηλιά"

Δείτε τι ζητάει η τρόικα!

Με προτάσεις που δεν φαίνεται να είναι ακόμα πλήρως ολοκληρωμένες, κοστολογημένες και χρονολογημένες από την ελληνική πλευρά φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κύλησε η σημερινή τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα.

Μήνυμα προς όλους τους Ελληνες από τον Ιβάν Σαββίδη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε μήνυμα με δήλωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του “Δικέφαλου Αετού”.

Το κείμενο αναφέρει:

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ! Οι κορυφαίοι στοχαστές για το 2015: Σε ποια θέση είναι ο Γιάνης

Τη λίστα με τους κορυφαίους στοχαστές του κόσμου δημοσιοποίησε το περιοδικό Prospects και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

ΚατρΟΥΓΚΑΝΟΣ: Ακόμα να καταθέσει τις αγωγές και διαρρέει ότι η Bild επιδιώκει συμβιβασμό...

Σε συμβιβασμό οδεύει πιθανότατα ο  αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μετταρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος με τη γερμανική εφημερίδα Bild, όπως διαρρέει ο ίδιος σε εφημερίδες.

Τατσόπουλος: Λυπάται η ψυχή μου τους σταλινοπαράφρονες του ΣΥΡΙΖΑ...

«Πρέπει να ποιήσουν την ανάγκη φιλοτιμία και να τα κάνουν πλακάκια με τους στρατόκαυλους Ψεκασμένους», έγραψε ο συγγραφέας

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, την στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΔΕ Ο ΠΑΣΟΚος! FT: Πλιάτσικο στα ταμεία της υγείας και του μετρό για να βρει χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ

Πριν ένα μήνα ο Άδωνις είχε καταγγείλει ότι περιέκοψαν στο μισό τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων... τότε ο ΠΑΣΟΚος Κουρουπλής έλεγε ότι το έκανε για να χρησιμοποιήσουν τα αποθεματικά τους... τώρα αποδεικνύεται ποια είναι η αλήθεια: Πήραν τα λεφτά από τα νοσοκομεία για να πληρώσουν το ΔΝΤ, αφού έχουν διαλύσει τα πάντα και κανείς δεν πληρώνει φόρους...

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει «επιδρομή» στα ταμεία των δημοσίων υπηρεσιών υγείας και του μετρό της Αθήνας, καθώς διευρύνει το κυνήγι κεφαλαίων με στόχο να διατηρηθεί η ίδια στη ζωή αλλά και να εξυπηρετήσει τα χρέη της».

ΚΑΥΛΩΣΕ! Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν κατά των παρελάσεων... αν είναι να τις διοργανώνουμε εμείς

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είχε ταχθεί κατά των παρελάσεων, ήθελε οι παρελάσεις μας να αποκτούν έναν άλλο χαρακτήρα επίκαιρο, ουσιαστικό, αγωνιστικό. Και νομίζω αυτή την προσπάθεια καταβάλαμε και φέτος όσο ήταν δυνατόν.

ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ-Εμφανίστηκε ο Τσίπρας στην παρέλαση και έριξε καρέκλες

Πρώτη φορά στην παρέλαση σαν Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και οι ουρανοί άνοιξαν για να αποδειχθεί άλλη μια φορά η γκαντεμιά του:

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΡΙΖΑ->DW: Σύνταξη στα 67 σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση

Το τρίτο πακέτο στήριξης είναι θέμα χρόνου και η κυβέρνηση Τσίπρα θα αθετήσει πολλές προεκλογικές υποσχέσεις μεταξύ των οποίων και η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑ@ΛΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΗΣ! Ο Λαφαζάνης λικνίζεται στους ρυθμούς του "περνάει ο Στρατός της Ελλάδος Φρουρός"

Όλη αυτή η κα@λα που βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στις φετινές παρελάσεις είναι αποτέλεσμα απωθημένων που συσσωρεύτηκαν επί δεκαετίες όπου έπρεπε να προσποιούνται ότι είναι αντίθετοι ενώ το μόνο τους πρόβλημα ήταν ότι δεν τις διοργάνωναν οι ίδιοι!

Τα εμβατήρια τον έκαναν να κινείται ρυθμικά καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης. Οπως θα δείτε στο βίντεο, παρά τη δυνατή βροχή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «χόρεψε» στους ρυθμούς των εμβατηρίων με την καρδιά του, πάνω στην εξέδρα

Η νέα εφαρμογή στο Facebook που θα κάνει θραύση -Θα γίνει αγαπημένη όλων [εικόνα]

Ταξίδι πίσω στο χρόνο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι χρήστες του Facebook μέσα από την καινούργια εφαρμογή, που αναμένεται να εγκαινιαστεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Την παρέλαση παρακολούθησε κι ο Κωνσταντίνος

Από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
 
Την στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα παρακολούθησε σήμερα ο Κωνσταντίνος από το μπαλκόνι του στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΩ!! Λοβέρδος: Δε χρειάζονται κάγκελα γιατί αυτοί που προκαλούσαν τα επεισόδια είναι πια στην κυβέρνηση

"Προφανώς και τα κάγκελα στις παρελάσεις δεν είναι πια απαραίτητα, αφού οι δυνάμεις που προκαλούσαν επεισόδια είναι στην κυβέρνηση" έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter o Ανδρέας Λοβέρδος.

Γιατί τα ελληνικά αγάλματα είναι γυμνά- Το Βρετανικό Μουσείο απαντά [εικόνες]

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα αρχαία ελληνικά αγάλματα είναι γυμνά, το Βρετανικό Μουσείο έρχεται να σας δώσει την απάντηση.

Στις μέρες μας, θεωρούμε τη γύμνια των αγαλμάτων δεδομένη. Ωστόσο, τα γυμνά αγάλματα υπήρξαν θέμα ταμπού για τους Αθηναίους. Για τους πολιτισμούς πριν την αρχαία Ελλάδα, η γύμνια ήταν συνώνυμο της αδυναμίας, σημάδι του ότι κάποιος χάνει τη μάχη, ένας εξευτελισμός του σώματος.

Γελάει το Reuters με την παρέλαση του ΣΥΡΙΖΑ, άσχετα αν μετά πήγε να το μαζέψει (ΦΩΤΟ)

Η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ και σε πολλές περιπτώσεις τα σχόλια είναι σε επικριτικό και ειρωνικό τόνο από το παράδοξο μια κυβέρνηση της αριστεράς να διοργανώνει χουντικές φιέστες.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Reuters, Hugo Dixon...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Η επική ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει ο Καμμένος

[Για τον Χατζηνικολάου, απ' όπου και η είδηση, η ερώτηση ήταν "προκλητική" από προβοκάτορα ξερω γω που ήθελε "να προκαλέσει αντιπαράθεση"... αν κάποιος πέρσι ειρωνευόταν με ερώτηση τον Σαμαρά -πως πάει το success story κ. Πρόεδρε;- θα ήταν "αγανακτισμένος"]

Μια προκλητική φυσιολογική για τα πιστεύω του ερώτηση δέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, από ήρωα πολίτη.

Παραίτηση Κατρούγκαλου ζητά η ΝΔ

Η παραίτηση του κ. Κατρούγκαλου είναι πλέον μονόδρομος, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Παραίτηση Κατρούγκαλου ζητά η ΝΔ

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! EWG: Αδύνατη η επιστροφή του 1,2 δισ. στην Ελλάδα-Εκπρόσωπος Σόιμπλε: «Κανένας λόγος για αποδέσμευση 1 δισ. στην Ελλάδα»

- Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group
- Παραπέμπουν την Ελλάδα στο διοικητικό Συμβούλιο του EFSF
- Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή του 1,2 δισ. στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι νομικά αδύνατη
- Για να εγκριθεί το αίτημα χρειαζόταν ομοφωνία, κάτι που δεν επετεύχθη

Το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου - Δείτε τις εικόνες!

Το βίντεο που ανέβηκε νωρίς το πρωί της 25ης Μαρτίου, κάνει το γύρο των social media...
Η Εθνική μας Γέφυρα χαιρετίζει την Εθνική μας Γιορτή με μία ιστορική διαπίστωση αντί άλλου μηνύματος: «Όσες φορές χτίσαμε γέφυρες μεταξύ μας, είχαμε επαναστατικά αποτελέσματα».


Ο μοναδικός Νοβίτζκι συμπλήρωσε 10.000 ριμπάουντ και έγραψε ξανά ιστορία

Ένα ακόμα ρεκόρ στη ήδη πλούσια καριέρα του πρόσθεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ντιρκ Νοβίτζκι, στη νίκη των Μάβερικς με 101-94 επί των Σπερς.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός, συμπλήρωσε 10.000 χιλιάδες ριμπάουντ και έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία, όπου έχει...

Η ελληνική κρίση έκανε πιο ισχυρή την Μέρκελ – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση στη Γερμανία

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διενήργησε το περιοδικό Stern σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό RTL δείχνει πως η Άνγκελα Μέρκελ όχι μόνο δεν έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια της, καθώς διαπραγματεύεται την ελληνική κρίση, και τα γενικότερα προβλήματα της Ευρωζώνης, αλλά αντιθέτως ισχυροποιεί τη θέση της στο εσωτερικό.

Γερμανική εφημερίδα κάνει "συνταγματάρχη" τον Καμμένο και ...Ντράγκι τον Βαρουφάκη!

Με διάθεση χιούμορ και σάτιρας -υποτίθεται τουλάχιστον- η γερμανική εφημερίδα Die Welt “καρφώνει” τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών. Καμμένος και Βαρουφάκης δεν “χωνεύονται” με τίποτα από τον γερμανικό Τύπο.

Πως οι υπάλληλοι της Βουλής έπαιρναν πάνω από 2.300€ σύνταξη και πάνω από 300.000 από 2 εφάπαξ;

Υπάλληλοι της Βουλής έπαιρναν διπλάσια σύνταξη με το τρικ των επιδομάτων! Είχαν διαλύσει το Ταμείο τους και μοιράζονταν αποθεματικά που δεν είχαν καταβάλει ποτέ!

​Την ώρα που οι συνταξιούχοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έβλεπαν από το 2010 την μία περικοπή μετά την άλλη, το πολιτικό σύστημα προστάτευε τα «δικά του παιδιά», δηλαδή… τους υπαλλήλους της Βουλής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΕΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ο Τσίπρας στην ομιλία του στο ΕΚΠΑ;

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το φονικό στην Αγία-Νάπα-Μαμαλικόπουλος: Ξέρω Μαζιώτη και Πυρήνες αλλά δεν μιλάω

Ένα μυστηριώδες πρόσωπο που εμφανίζεται σε τηλεφωνικό κατάλογο με το όνομα «Τζο» και προχωρεί σε κρίσιμες επικοινωνίες τη στιγμή της εγκληματικής επίθεσης και μία έκθεση πραγματογνώμονα που παρήγαγε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της «σκηνής του εγκλήματος» είναι ορισμένα από τα άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία της δικογραφίας για την πενταπλή δολοφονία που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην περιοχή της Αγίας Νάπα στην Κύπρο με θύματα σωματοφύλακες γνωστού κύπριου επιχειρηματία. Ήταν μία από τις πιο αιματηρές επιθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.