21 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ-Τι στο διά@λο; Τα περιστέρια την έχ@σαν;

Ή λούστηκε κανα φρέντο;

ΤΑ ΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ BLACKROCK! Ο υπουργός πήγε στη Ρίγα με κολατσιό στο... αλουμινόχαρτο - ΦΩΤΟ

Ταξίδεψε στη Ρίγα συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό στην Σύνοδο Κορυφής, προέβλεψε όμως φεύγοντας από το σπίτι να πάρει μαζί του... κολατσιό.

Ο λόγος για τον...

Πολύ γέλιο: Τσιουάουα πάει να τα βάλει με πίτμπουλ (βίντεο)

Πόσο γενναίος πρέπει να είναι κάποιος για να τα βάλει με έναν μεγαλόσωμο του; Ανατρέχοντας κανείς στην βιβλική ιστορία του Δαβίδ με το Γολιάθ, τότε, θα δει ότι ακόμα και ο μικρόσωμος μπορεί να κρύβει μέσα του «ψυχική δύναμη» και στο τέλος, να βγει αυτός νικητής.

Χολιγουντιανός ηθοποιός «τύφλα» από τις βότκες πέφτει από την καρέκλα on camera [βίντεο]

Ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών, ωστόσο, κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο για διαφορετικούς λόγους.

ALERT! Ο Αργύρης Ντινόπουλος βρήκε τη δουλειά που του ταιριάζει...

Πολύς λόγος έγινε πριν από μικρό χρονικό διάστημα με την αγγελία που ανάρτησε ο Αργύρης Ντινόπουλος ζητώντας εργασία και γράφοντας τα προσόντα του. Εν τέλει έγινε γνωστό πως ο πρώην υπουργός, κατάφερε τελικά να βρει επαγγελματική στέγη!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρήκε την λύση για τις... σφαλιάρες στα Final 4: Μεταγραφή ψυχολόγου

Ακόμα και… ψυχολόγο είναι έτοιμοι να προσλάβουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκειμένου οι παίκτες να μην φοβούνται στα τελευταία λεπτά των αγώνων, όπως αποκάλυψε ο Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας στο ρωσικό Τύπο σε μία μακροσκελέστατη συνέντευξη.

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ! Ολαντ: Δεν θα κάνουμε διαπραγμάτευση για την Ελλάδα - Μόνο μια φιλική κουβέντα

Στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας, ο Φρανσουά Ολαντ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει διαπραγμάτευση αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα.

Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ! Είσαι βουλευτής; Παίρνεις άτοκο δάνειο – 12 εκπρόσωποι του κοινοβουλίου πήραν «ανάσα»

Στην καλύτερη... τράπεζα αναδεικνύεται η Βουλή, όπως προκύπτει από την απόφαση να χορηγήσει άτοκο δάνειο σε 12 βουλευτές, όλων των κομμάτων – πλην του ΚΚΕ.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟΣ! Πρόταση δανειστών για δύο συντελεστές ΦΠΑ που φέρνει ανατιμήσεις «φωτιά»

Με σκληρό σενάριο για μειωμένο συντελεστή 12% (κατά άλλες πληροφορίες 11%) και 23% κατέβηκαν οι εκπρόσωποι των δανειστών στο παζάρι για το ΦΠΑ.

Γέλια και ειρωνείες: Γιατί «έκραξαν» τον Φάρατζ στο Ευρωκοινοβούλιο [βίντεο]

Ειρωνική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Νάιτζελ Φάρατζ οι συνάδελφοί του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Είναι άνδρας που κρατάει τον λόγο του», είπε ειρωνικά ο Γκι Φερχόφσταντ. «Είστε ο μεγάλος χαμένος των βρετανικών εκλογών», συμπλήρωσε ο Μάνφρεντ Βέμπερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γνωστή ηθοποιός καθάρισε με μαντηλάκι τα χέρια της στο διάλειμμα επειδή την χαιρέτησαν στην εκπομπή!

«Γιατί το κάνεις αυτό; Τι βίτσιο είναι αυτό;», αναρωτήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

Καλεσμένη στο πλατό του «Mega με μία» ήταν η Κωνσταντίνα...

Τέλος το ενδεχόμενο Grexit με υπογραφή... UEFA (ΦΩΤΟ)

Grexit ήταν και... πάει. Η UEFA, με επιστολή που απέστειλε στο υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Σταύρο Κοντονή, τελειώνει όλα τα σενάρια για αποχώρηση της χώρας μας από τη σκέπη της ευρωπαϊκής, αλλά και της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Άννα Καραμανλή: Ανέστειλαν το πρόγραμμα ανάσα για χιλιάδες οικογένειες

Στην ανάκληση του προγράμματος για άνεργους από 29 έως 64 ετών αναφέρθηκε με ερώτησή της στον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς στη Ρίγα με ένδυση ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία


Στη Ρίγα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να λάβει μέρος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο κ. Σαμαράς, έφθασε στη Ρίγα έχοντας...

Οι "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" για την φασίστω Κωνσταντοπούλου

«Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι καταδικάζουν την απρεπή συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι της ζήτησαν να προβεί σε δηλώσεις, σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα μπροστά στη Βουλή», υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους η παράταξη "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσθέτουν:

Δείτε τι είπε ο Μ.Κεφαλογιάννης κατάφατσα στον Γκρούεφσκι (VIDEO)

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης των ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος παρουσία του Σκοπιανού πρωθυπουργού Νίκολας Γκρουέφσκι σε παρέμβασή του τόνισε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ! ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! Η Ζωή επιτίθεται σε δημοσιογράφο και κάνει υποδείξεις στα κανάλια

Νέο χτύπημα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, με την πρόεδρο της Βουλής να τα βάζει με τους δημοσιογράφους και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τι αποκαλύπτουν τα emails της Χίλαρι Κλίντον που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Αλληλογραφία για την τρομοκρατική επίθεση του 2012 στην Βεγγάζη κατά την οποία σκοτώθηκε ο Αμερικανός πρέσβης, Κρις Στίβενς

ΝΕΕΣ ΦΑΠΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΤΖΙΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ-Νέα πρόκληση Ράμα: Τσάμηδες στην αλβανική κυβέρνηση

Το ΚΕΑΔ, που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα, αναμένεται, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό

Νέα ένταση στις ήδη τεταμένες ελληνοαλβανικές σχέσεις προκαλεί η προκλητική κίνηση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, να εντάξει επίσημα ως εταίρο στην κυβέρνησή του το ανθελληνικό κόμμα των Τσάμηδων (PDIU).

Επεισόδια από ακραίους εθνικιστές στο «δικαστήριο» της Αμμοχώστου

Δικάζεται το ζευγάρι των Τουρκοκυπρίων που αναρτά στο σπίτι και το κατάστημά του τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το σχοινί της έντασης τεντώνουν ακραίοι Τούρκοι εθνικιστές στα κατεχόμενα, οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια σήμερα έξω από το «δικαστήριο Αμμοχώστου» στο οποίο δικάζεται το ζευγάρι των Τουρκοκυπρίων που αναρτά στο σπίτι και το κατάστημά του τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Αθώοι Βουλγαράκης - Πελέκη για τη λίστα Λαγκάρντ

[Βέβαια τα γίδια ξέρουν καλύτερα "έφαγε λεφτά από το Βατοπαίδι, έχει οφσόρ" κ.λπ κ.λπ. Πράγματα που έχουν αποδειχθεί ψέμματα που διέδιδαν τα τότε παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ...]

Κατηγορήθηκαν για υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες το 2007

Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του Ι' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης και η σύζυγός του, Αικατερίνη Πελέκη, συμβολαιογράφος, για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες του έτους 2007.

Ενας αριστεροφασίστας συγγραφέας υποδεικνύει στον Κασιμάτη να μη γράφει και να μη μιλάει

Σε σκληρό ύφος, κάποιος συγγραφέας Απόστολος Διαμαντής, αναλαμβάνει στο tvxs να υπερασπιστεί τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά και επιτίθεται στον δημοσιογράφο της Καθημερινής Στέφανο Κασιμάτη αφαιρώντας του με φασιστικό στόμφο, το δικαίωμα που αναγνωρίζει στον εαυτόν του... να μιλάει.

SOS! Μιχελογιαννάκης απειλεί να διώξει Τσίπρα από το ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό κι αν είναι είδηση. Ο ...περιοδεύων βουλευτής εκ Κρήτης βαρέθηκε τις μεταγραφές και αποφάσισε να κατασκηνώσει μόνιμα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Απίστευτο: Εβαλαν τον Αδωνι ως... δώρο σε φιλανθρωπική εκδήλωση [εικόνα]

Δώρο σε φιλανθρωπική εκδήλωση έγινε ο Αδωνις Γεωργιάδης όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μέσω Twitter.

Σε κάποιο φιλανθρωπικό διαγωνισμό ανάμεσα στα δώρα οι διοργανωτές έβαλαν και ένα...

ΝΔ: Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θέλουν να κάνουν πρέσβη τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

«Μέσα σε 100 μέρες έχουμε κατάρρευση της διεθνούς εικόνας της χώρας. Δεν πάμε καλά ούτε μέσα, ούτε έξω» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος

«Μόνο ως μπαγιάτικο πρωταπριλιάτικο αστείο μπορώ να το εκλάβω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ισχύει» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας την πληροφορία ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ορίζει πρέσβη εκ προσωπικοτήτων τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Η Αστυνομία να μην ενοχλεί τους νέους που κάθονται σε παγκάκια και πεζούλια

Αφού έκαναν σαν τα μούτρα τους το Ναυαρίνο έχουν επεκταθεί σαν τις κατσαρίδες στο "τρίγωνο της βερμούδας" Ικτίνου-Ζεύξιδος-Π.Π. Γερμανού, πίνοντας μπύρες, που αγοράζουν απ'τα ψιλικατζίδικα, στα παγκάκια και τα πεζούλια... η περιοχή έχει ήδη αρχίσει να αναδύει μια μπίχλα από τους άπλυτους ενώ το σκουπιδαριό που αφήνουν πίσω τους είναι απίστευτο (δείτε φώτο πιο κάτω)

Μετά το επεισόδιο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μια νέα... κόντρα ανάμεσα σε Αστυνομία και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη.

Α ΝΑ ΓΈΙΑ ΣΟΥ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Αυγή: Μ@λ#κία τα περί εσωκομματικού προβλήματος στον ΣΥΡΙΖΑ -Ονειρεύονται ανάσταση νεκρών

Πχ. οι διαφωνίες Λαφαζάνη και οι απειλές για καταψήφιση συμφωνίας με αυξήσεις φόρων είναι στημένες και για ξεκάρφωμα... όλοι θα ψηφίσουν σαν πρόβατα ακόμα κι αν διαφωνούν κάθετα σήμερα, η γλύκα της καρέκλας είναι πολύ μεγάλη για να την εγκαταλείψουν

«Περί μαλακίας, με την αρχαία έννοια» έχει τίτλο το σημερινό άρθρο του Θανάση Καρτερού στην Αυγή που απαντά σε όσους κάνουν λόγο για εσωκομματικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πολ Μέισον βλέπει συμφωνία, παραίτηση Βαρουφάκη και διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ

Σενάριο απόλυτης ανατροπής βλέπει για την Ελλάδα ο δημοσιογράφος του channel 4 Πολ Μέισον.

Συγκεκριμένα γράφει στο blog του πως το σενάριο της περιπέτειας της ευρωζώνης, θα έχει ως πιθανότερο τέλος τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

ΦΩΤΟ-Ο Τσίπρας πάει στο πόλεμο... με C-130

Δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του ο πρωθυπουργός παρότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει ως τη Ρίγα Λετονίας με αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας, σε απίστευτες συνθήκες.

Spiegel: Δεν είπαν τζογαδόρο τον Βαρουφάκη στη Ρίγα - Βαρουφάκης: Αποκαθίσταται η αλήθεια

Οι λέξεις αυτές, όπως και το "χασομέρης", δεν ακούστηκαν από τους συναδέλφους του υπουργούς, υποστηρίζει - «Χαίρομαι που αποκαθίσταται η αλήθεια» απάντησε άμεσα μέσω Twitter o ΥΠΟΙΚ

Οι λέξεις «τζογαδόρος», «ερασιτέχνης» και «χασομέρης», ως χαρακτηρισμοί για τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν ακούστηκαν ποτέ στην συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ->ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός λαός δεν είναι μια κοινότητα με βάση την καταγωγή αλλά η πολιτική κοινότητα αυτών που ζουν και εργάζονται εδώ... και όσων τρυπώσουν στο μέλλον

“Η ιθαγένεια του παιδιού αλλοδαπών πρέπει να αποσυνδεθεί από το νομικό καθεστώς των γονέων”... δηλ. να την πάρουν και παιδιά των λάθρο

Ο ελληνικός λαός δεν είναι μια κοινότητα που ενοποιείται με βάση την καταγωγή και το “ελληνικό αίμα”, αλλά η πολιτική κοινότητα αυτών που ζουν, εργάζονται και αγωνιούν για το κοινό παρόν και το κοινό μέλλον τους στον τόπο μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που χαιρετίζει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

ΡΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ! Κάμερον: “Κόκκινη γραμμή η μείωση πρόσβασης μεταναστών στο Βρετανικό σύστημα”

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι ο περιορισμός της πρόσβασης μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Βρετανία είναι μία “απόλυτη αξίωση” στις επαναδιαπραγματεύσεις που θα κάνει με την ΕΕ.

Οι συνεργάτες του πατριώτη του κ@λου Καμμένου: Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τα Σκόπια... «Μακεδονία»

Η Κομμουνιστική Τάση του κόμματος φιλοξενεί άρθρα από... Σκοπιανούς μαρξιστές συντρόφους

Την ονομασία «Μακεδονία» φαίνεται ότι υιοθετεί η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στα Σκόπια, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ευρύτερη περιοχή, λόγω των ραγδαίων εσωτερικών εξελίξεων στη γείτονα χώρα.

11 ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΣΘΟ! Πόσα λεφτά θα παίρνουμε αν γίνουμε Ρουμανία

Ο ελάχιστος μισθός στη Ρουμανία θα διαμορφωθεί στα 1200 λέι (269 ευρώ), τον Ιανουάριο του 2016 ενώ το κόστος ζωής είναι σχεδόν ίδιο με την Ελλάδα!!
Ο υψηλότερος μισθός θα είναι αυτός του Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους μισθούς, του Προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου, του Πρωθυπουργού, αλλά και του Προέδρου της Βουλής, όπως δήλωσε η υπουργός Εργασίας Ροβάνα Πλαμπ.

Handelsblatt: Τσίπρας, ο νέος «μερκελιστής» της Ελλάδας

Ως ηγέτης της ελληνικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας είχε δαιμονοποιήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο ως "την πιο επικίνδυνη πολιτικό στην Ευρώπη", όμως όταν ανέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο, άρχισε να καλλιεργεί καλές σχέσεις...

Πόσα χρωστάει ο ΕΟΠΥΥ -Δισεκατομμύρια οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

Στοιχεία-σοκ για την οικονομική κατάσταση του ΕΟΠΥΥ διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τα οποία αποκαλύπτουν πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Οργανισμού προς τα νοσοκομεία αγγίζει τα...

ΒΙΝΤΕΟ-Σταρόβας: Χούφτωσε on air την Μπεκατώρου!

Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Σηκώθηκε μετά από προτροπή του Αρναούτογλου για να καμαρώσουν το πόσο όμορφη ήταν μέσα στο μπλε μάξι φόρεμα της και όταν πήγε να καθίσει προσγειώθηκε πάνω στη χούφτα του Δημήτρη Σταρόβα.

Στα 800 δισ. δολάρια το τουρκικό ΑΕΠ... δείτε πόσο είναι το χρέος τους

Η οικονομική αποτίμηση του ΑΕΠ της Τουρκίας καταγράφηκε στα 800 δισ. δολάρια το 2014, με το ποσοστό του χρέους της χώρας να αναλογεί στο...

ΦΩΤΟ-Η διαφορά των προηγούμενων κι αυτών, σε 2 φωτογραφίες

Η ξεφτίλα Καμμένου σε όλο το μεγαλείο της:

Ποια είναι η αρχαία πόλη Παλμύρα, που κινδυνεύει με αφανισμό από τους τζιχαντιστές (ΦΩΤΟ)

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών βρίσκεται η αρχαία πόλη της Παλμύρας, ένα από τα σπουδαιότερα κληροδοτήματα της αρχαιότητας και σταυροδρόμι των πολιτισμών της αρχαίας Ελλάδας, της Ρώμης, της Περσίας και του Ισλάμ.

Τα "χρόνια πολλά" της Μενεγάκη στον Καραμανλή - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει σήμερα και στο πλατό της εκπομπής στήθηκε πάρτι!

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και τα λουλούδια που της πρόσφεραν οι συνεργάτες της.

"Χαριστική βολή" στο δωρεάν Wifi - ΒΙΝΤΕΟ

Το σενάριο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για δωρεάν Wifi μέχρι το τέλος του 2015 σε ολόκληρη την χώρα ναυαγεί, αφού σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρίστο Σπίρτζη, το σχέδιο αυτό ήταν «εικονική πραγματικότητα».

Νέα ήθη: Να μην τιμωρούνται όσοι δεν υπηρετούν τη θητεία τους ζητά Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ!

Άρτσι μπούρτζι και λουλάς! Ο καθένας λέει τα δικά του σε αυτό το κόμμα και το κακό είναι ότι αυτό κρατά τις τύχες του τόπου στα χέρια του!

Βίντεο: Το «καυτό» φιλί on camera του Σακίλ Ο' Νιλ στον συμπαρουσιαστή του

Ο Σακ δεν δίστασε ούτε στιγμή όταν τον «εγκλώβισε» η kiss cam - «Θύμα» του ο Έρνι Τζόνσον

Άλλη μια «παράσταση» όπως αυτές που μόνος εκείνος ξέρει να χαρίζει, έδωσε ο Σακίλ Ο' Νιλ στον πρώτο αγώνα της σειράς Ατλάντα Χόκς-Κλίβελαντ Καβαλίερς για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

ΦΩΤΟ-Άδωνις: Ο Καμμένος είναι το μεγαλύτερο τρολ όλων των εποχών

Ως το «μεγαλύτερο τρολ όλων των εποχών» χαρακτηρίζει Άδωνις Γεωργιάδης τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο.

Αφορμή στάθηκε το εξής tweet του βουλευτή των ΑΝΕΛ:

Bild: Ελλάδα… για να τραβάς τα μαλλιά σου

«Είναι για να τραβάει κανείς τα μαλλιά του με την Ελλάδα» γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

«Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο ξεχνάει το πρωί τι έχει πει το προηγούμενο βράδυ αλλά θέλει τώρα να καλέσει 250 μάρτυρες στη Βουλή μεταξύ των οποίων τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» τονίζει η Bild και συνεχίζει:

Peter Spiegel (FT): Η Μέρκελ δεν θα καθίσει τελικά δίπλα στον Τσίπρα στο δείπνο της Ρίγας

Δείτε τι έγραψε ο δημοσιογράφος

Με ένα tweet ο Peter Spiegel των Financial Times αποκαλύπτει αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη χωροταξία του δείπνου που θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.

ΦΩΤΟ-Ο Νίκας βάζει πωλητήριο στη βίλα στη Σαρωνίδα και φεύγει για εξωτερικό

Δείτε φωτογραφίες από την υπερπολυτελή έπαυλη

Μια από τις πλέον γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα της κρίσης και να φύγει στο εξωτερικό. Ο λόγος για την οικογένεια Νίκα- της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας- η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική.

Η ώρα της “νέας δραχμής”; Οι FT αποκαλύπτουν τα βήματα της Ελληνικής χρεοκοπίας

Με την Ελλάδα να στερεύει από χρήματα, οι επενδυτές και οι κυβερνήσεις έχουν αρχίσει να αναλογίζονται το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας και τις επιπτώσεις της.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ->Γλέζος: Κάλεσμα στο λαό να βγει στους δρόμους

Έκκληση, «αύριο κιόλας να βγει ο λαός στους δρόμους», απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε δήλωσή του στην οποία παράλληλα καταγγέλλει την ασφυξία που επιβάλλουν οι εταίροι στον ελληνικό λαό, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.