16 Ιουνίου 2015

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ

  Εδώ και 2 μήνες περίπου σας τα έγραψα ,σας τα ξαναέγραψα και δεν το πιστεύατε. Με το δίκιο σας θα λέγατε μέσα σας ,ότι δεν μπορεί, θα υπογράψει ο Τσίπρας τη συμφωνία.
     Μα δεν βλέπατε τα σημάδια ?
     Δεν βλέπατε  ότι τα μόνα νομοσχέδια που ψήφισε αυτή η Βουλή ήταν η επαναλειτουργία της ΕΡΤ και η πρόσληψη των καθαριστριών ?
    Α, και η κατάργηση του 5ευρου από τα νοσοκομεία ,που το πιθανότερο ανακούφισε τους αλλοδαπούς.
    Πέντε μήνες τίποτα άλλο. Μηδέν ,ΖΕRO .
    Δεν πήγε το μυαλό σας στο πονηρό? Δεν είπατε μέσα σας " καλά γιατί φροντίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο την κομματική του πελατεία" ?
    Μα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.
    Να σας πω δε κάτι άλλο ακόμα .
    Είτε πάμε σε ρήξη ,η, συμφωνήσουμε , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    Τα μέτρα θα είναι τόσο ΣΚΛΗΡΑ που θα βλαστημίσουμε το γάλα που ήπιαμε.
    Η κατάσταση θα ξεφύγει τόσο πολύ ,που δεν μπορείτε να το φανταστείτε.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ δε ακόμα και τώρα ,με κάποιο τρόπο ,θα την κάνει και θα μετατραπεί ως ΚΟΜΜΑ της ΔΡΑΧΜΗΣ.
   Θα αφήσει την οποιαδήποτε οικουμενική κυβέρνηση προκύψει, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
   Πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ.
  Ανατρέξτε σε προ διμήνου αναρτήσεις μου και θα δείτε τι σας έγραφα.
    τώρα ο σώζων εαυτώ σωθήτω.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή: Εκτιμούν ότι απαιτείται εγρήγορση και η ΝΔ αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κατάσταση που έχει δημιουργήσι ο ΣΥΡΙΖΑ

[άντε να δούμε τι θα πούνε πάλι τα πληρωμέν παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου που μας έχουν ζαλίσει με το πόσο εκτιμάει τον Τσίπρα ο Καραμανλής...]

Μια ώρα και ένα τέταρτο διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που έγινε το βράδυ της Τρίτης στην οικία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κηφισιά.

ΑΠΑΠΑΠΑ! Η Ζωή Κω/λου λογοκρίνει τις ερωτήσεις της Ραχήλ Μακρή;

Σε μια δήλωση που σίγουρα μοιάζει με βόμβα στο ήδη… «βομβαρδισμένο» πολιτικό σκηνικό της χώρας προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μιλώντας την Τρίτη στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Αντιθέσεις» και στον Πέτρο Κουσουλό.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Μαξίμου για Γιούνκερ: Δεν είπαμε ότι είναι δικές του απόψεις... απλά το κείμενο που μας έδωσαν προέβλεπε αύξηση ΦΠΑ σε ρεύμα και φάρμακα

Διαψεύδει τη διάψευση η κυβέρνηση, καθώς, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, προσπαθεί να ρίξει τους τόνους αναφορικά με τις δηλώσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η Ελλάδα κάτω και από Αλβανία, Ιράν, Τυνησία στην βαθμολογία της FIFA

Η έρευνα "ESPN" αποκάλυψε τους πιθανούς αντιπάλους της Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ωστόσο η κατάσταση είναι ακόμα πιο τραγική, αφού η χώρα μας αναμένεται να κατρακυλήσει, στην καλύτερη περίπτωση, 15 θέσεις, κατά την ανακοίνωση του επόμενου FIFA ranking.

ΣΑΝΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Πολιτικό Μνημόνιο με... τον Πούτιν υπογράφει ο Τσίπρας με τα 5 δις Χατζηνικολάου στο τραπέζι

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αγία Πετρούπολη... έτσι διαρρέει ο σταλίνας Λαφαζάνης

Ενώ οι εκπρόσωποι των κρατών-μελών της Ευρωζώνης προετοιμάζουν την μεθαυριανή, κρίσιμη για την χώρα μας σύνοδο του Eurogroup, με το κλίμα μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της να μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον «εκρηκτικό», πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ΕΕ για την χώρα μας -πιθανότατα έως και την Κυριακή- προκειμένου να βρεθεί λύση για το ελληνικό ζήτημα.

Τατσόπουλος: Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι... παιδική χαρά

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει «το μνημόνιο της αριστεράς» σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή

Τη διαπίστωση πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται σαν να είναι αντιπολίτευση έκανε ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Μητσοτάκης «καρφώνει» Βαρουφάκη για νέο νόμισμα

Δείτε τι έλεγε το 2011 ο υπουργός ΟικονομικώνΕνα γράφημα που απεικονίζει τις θέσεις Βαρουφάκη όπως αυτές διατυπώνονταν το 2011 για το τί θα συνέβαινε αν η χώρα πήγαινε εν μία νυκτί σε νέο νόμισμα, δημοσίευσε στο twitter ο Κυρίακος Μητσοτάκης.

"Τσίπρα, διώξε τον Βαρουφάκη"

Να απολύσει τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ!

ΝΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΛΕΞΗ! Εκρηξη Γιούνκερ: Ο Τσίπρας λέει ψέμματα! Ποτέ δεν ζήτησα αύξηση ΦΠΑ και ρεύματος!-Σουλτς: Εκνευρίζομαι από τα παιχνιδάκια του Τσίπρα

Φωτιά φαίνεται πως έβαλαν για ακόμη μια φορά τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στους δανειστές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετανάστες διαδηλώνουν έξω από τη Βουλή για την ιθαγένεια... σε όλους

Σύμφωνα με του διαδηλωτές, οι διατάξεις που περιλάμβανονται στο νέο σχέδιο νομού αποκλείει από το δικαίωμα της ιθαγένειας τα μισά από τα παιδια των μεταναστών

Έξω από τη Βουλή βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 300 μετανάστες και μέλη μεταναστευτικών οργανώσεων, ζητώντας απο την ελληνική κυβέρνηση να δοθεί ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών.

ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ; Η Προεδρία "αδειάζει" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη... φιέστα

Μπορεί από τη Βουλή να έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι παρών στη Βουλή για την ανακοίνωση των πρώτων συμπερασμάτων της Επιτροπής για το χρέος, η Προεδρία, όμως, "χαλάει" τα σχέδια της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αλβανία: Κλίμα εκφοβισμού της μειονότητας στη Χειμάρρα

Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Φρέντη Μπελέρη, τον οποίο στηρίζουν ΚΕΑΔ και «Ομόνοια»

Τον εκφοβισμό των ομογενών ψηφοφόρων στην περιοχή της Χειμάρρας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής στην Αλβανία, επιχειρούν άγνωστοι που, το περασμένο Σάββατο, προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές στο Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Φρέντη Μπελέρη -ο οποίος έχει την υποστήριξη των κομμάτων ΚΕΑΔ (Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και «Ομόνοια», που εκπροσωπούν την ελληνική μειονότητα- στο χωριό Λούκοβο.

ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Τουλάχιστον 13.000 προσλήψεις ζητά ο Kουρουμπλής από τον Σουλτς

Σχέδιο αντιμετώπισης των δραματικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στις δομές του Συστήματος Υγείας και στην υγεία των πολιτών - Η ελληνική πρόταση επικεντρώνεται στην άμεση στελέχωση του ΕΣΥ

Συγκέντρωση πολιτών την Πέμπτη στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ

Πρωτοβουλία πολιτών μέσω facebook

Αντισυγκέντρωση οργανώνεται την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος, ως απάντηση στη συγκέντρωση που διοργανένεται την Τετάρτη από πολίτες μέσω Διαδικτύου με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Οι ζωές μας δεν ανήκουν στους δανειστές».

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή

Η κυβέρνηση «σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο» και «οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή» δήλωσε ο Κ. Καραγκούνης μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ; Πατέρας και κόρη "έφαγαν" 100.000 ευρώ από το ΙΚΑ

Από το 2007 έως και σήμερα ένας 70χρονος μαζί με την 43χρονη κόρη του ζημίωσαν το ΙΚΑ με 100.000 ευρώ. Μετά από έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 70χρονος δεν δήλωσε το θάνατο του αδερφού του το 2007, λαμβάνοντας παράνομα από το Ι.Κ.Α. τη σύνταξή του.

Απίστευτο: Στα Νησιά Φερόε πήραν πριμ... ψάρια

Τα Νησιά Φερόε ακόμη πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ελλάδας το περασμένο Σάββατο.

Και μοιάζει ιστορικό γεγονός το ότι κέρδισε τους Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές δύο φορές στα προκριματικά του EURO 2016.

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ο Σαμαράς – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ, η οποία κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη και την καταστροφή.

ΦΩΤΟ-Όλοι Golden Hall ρε, να δούμε την Θεώνη

Την κουζίνα της Σαντορίνης παρουσιάζει η ΟΝΝΕΔίτισσα έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου

Την Σαντορίνη και την πολιτιστική της κληρονομιά μας καλεί να γνωρίσουμε η Έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό αφιέρωμα στο Εμπορικό Κέντρο “Golden Hall”, στο Μαρούσι Αττικής.

Γεωργιάδης: Θα πάρουν τη χώρα στο λαιμό τους

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως η χώρα πάει στα βράχια.

Διπλή χαρά για την Ελλάδα: Σήμερα γιορτάζουν ο Άγιος Μνημόνιος και ο Γιώργος Παπανδρέου!

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα νομίζουμε ότι …κάποιος παίζει με τον πόνο μας, γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη «διαβολική» σύμπτωση της επίσημης χριστιανικής εορτής του Αγίου Μνημονίου και των γενεθλίων του Γιώργου Παπανδρέου;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! Ο Πορτοσάλτε… θυμίζει την εντολή των πολιτών στις εκλογές του Γενάρη

Ο Άρης Πορτοσάλτε υπενθυμίζει με… νόημα ποια ήταν η εντολή των πολιτών στις εκλογές του Γενάρη.

Κράξιμο Κικίλια για την ανούσια επίσκεψη της Ντόρας στον Τσίπρα

Στις  συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας  κάνοντας λόγο για αρχηγούς κομμάτων και βουλευτές που καλεί ο πρωθυπουργός…

ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ! Ο Βαρουφάκης έπεσε στα πατώματα για να τραβήξει την προσοχή... [εικόνες]

Στα... πατώματα έφτασε να πέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης για να τραβήξει την προσοχή των media.

Οπως θα δείτε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο αθεράπευτα νάρκισσος υπουργός Οικονομικών, επέλεξε να κάτσει στο πάτωμα της αίθουσας που συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενέδρα στον Τάκη Τσουκαλά!

Του επιτέθηκαν μετά την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Άγνωστοι έστησαν ενέδρα στον Τάκη Τσουκαλά χθες μετά την τηλεοπτική του εκπομπή και τού επιτέθηκαν.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-1.795 κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν από αρχές Ιουνίου

1.795 κρατούμενοι των φυλακών αλλά και  αλλοδαποί «φιλοξενούμενοι» που κρατούνταν μέχρι τις αρχές του Ιουνίου στα αστυνομικά τμήματα, αποφυλακίστηκαν με βάση τον νέο νόμο 4322/`15 ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από το κοινοβούλιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι φυλακές ανέπνευσαν για πρώτη φορά από το 2006, αφού σήμερα μετρούν τους 10.300 εγκλείστους (σ.σ παλαιότερα άγγιζαν τις 12.500 ).

Πολ Μέισον: Η ΕΚΤ μπορεί να αναγκάσει την Ελλάδα να κάνει ακόμη και κατάσχεση καταθέσεων

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές έχουν πέσει σε αδιέξοδο – τίποτα πιο δεδομένο αυτό. Οι διαφορές τους φτάνουν μέχρι το 0.6% του ΑΕΠ και άπαντες προσδοκούν σε μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής.

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ! Μαξίμου: Ο Τσίπρας δεν είπε σε Θεοδωράκη ότι δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ

Και φυσικά μετά τον άδειασαν...

Ο Τσίπρας είπε στον επικεφαλής του Ποταμιού ότι η κυβέρνηση ζητά λύση που να αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα που έχουν τεθεί, μεταξύ των οποίων και το χρηματοδοτικό, αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου.

Σαμαράς προς Μπακογιάννη: Έπρεπε να με ενημερώσεις πριν πας στον Τσίπρα

Την έντονη δυσφορία του για την πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ, όταν η βουλευτής επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Δήμητρα, τι θα γίνει με το ποτάκι; -Το μήνυμα στη φοιτήτρια που έγινε viral [εικόνες & βίντεο]

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο για να πείσει μια κοπέλα να βγει μαζί του για ποτό επέλεξε ένας φοιτητής στην Ξάνθη. Ο νεαρός αποφάσισε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη διαφημιστικής πινακίδας που είναι αναρτημένη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Βίντεο: Ασθενείς έπαιξαν ξύλο στο νοσοκομείο για έναν φορτιστή

Το απίστευτο βίντεο με τον τσακωμό δυο ανδρών κάνει το γύρω του κόσμου, καθώς του καταγράφει να παίζουν ξύλο στους διαδρόμους του νοσοκομείο. Στο περιστατικό εμπλέκονται και οι γυναίκες των δυο ανδρών που έχουν πιαστεί λίγο πιο πέρα μαλλί με μαλλί.

Σαν σήμερα οι πρόγονοί μας αποκεφάλισαν τον ληστοσυμμορίτη Βελουχιώτη για να μας εντάξουν στον ελεύθερο κόσμο-Τι απέγινε η κεφάλα του;

16 Ιουνίου 1945.Στη χαράδρα του Φάγγου στη Μεσούντα Άρτας πέφτει νεκρός ο Άρης Βελουχιώτης ένα πρόσωπο που αποτελεί μια από τις πιο εγκληματικές προσωπικότητες της νεότερης ιστορίας μας. Πρόκειται για αδίστακτο εγκληματία τον οποίο κάποιοι ηλίθιοι έχουν αναγάγει σε ήρωα.

Πανάρα φέρε πίσω την ΥΕΝΕΔ

Με καυστικό τρόπο σχολίαζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος την πρωτοβουλία του Πάνου Καμμένου για την ένταξη στην ΕΡΤ εκπομπής για τις ένοπλες δυνάμεις.

Δεν θέλουν συμφωνία – Διαπραγματεύονται για τις εντυπώσεις

Μια κυβέρνηση που είπε τόσα ψέματα στους πολίτες, πριν εκλεγεί, είναι φυσικό να ψεύδεται και μετά την απόλυτη εκλογική της κυριαρχία.

Είναι απίστευτο, είναι αφύσικο, είναι αδιανόητο, είναι όμως αληθινό.

Τσίπρας: Ψάχνει «προθύμους» εκτός Σύριζα... και υπάρχουν πολλοί

Σαφές στίγμα των προθέσεων του αναμένεται να δώσει στην ομιλία του στην ΚΟ του Σύριζα που συνεδριάζει στις 14.00 ο Αλέξης Τσίπρας.

H νέα ελληνική σημαία: Πορτογάλος την εμπνεύστηκε από τις διαπραγματεύσεις [σκίτσο]

Μια καλλιτεχνική πρόταση που στην ουσία αποτυπώνει τον λαβύρινθο των διαπραγματεύσεων έκανε ο Πορτογάλος σκιτσογράφος της ευρείας κυκλοφορίας πορτογαλικής εφημερίδας Publico, Jorge Goncalves.

Καταρρέει το Χρηματιστήριο εν μέσω λεονταρισμών "δεν υπογράφω" Τσίπρα

Το σερί της πτώσης συνεχίζεται και σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Μάλιστα, η πτώση πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, εν μέσω της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε «κεραυνούς» κατά των εταίρων-δανειστών και τις πραγματικές προθέσεις τους όσον αφορά την Ελλάδα.

ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΔΙΑ! Οι Θεσσαλονικείς θέλουν συμφωνία και παραμονή στο ευρώ… πάση θυσία-Το 74% δεν θέλει να ακούει για ρήξη

Ένθερμοι  υποστηρικτές του ευρώ εμφανίζονται οι Θεσσαλονικείς, την ώρα που, στην πλειοψηφία τους, λένε όχι σε πρόωρες εκλογές και επιζητούν συμφωνία με τους εταίρους της χώρας.

Τελικά δικαιούνται γιοι στρατιωτικών τη σύνταξη του πατέρα τους αλλά όχι όλοι-Δείτε ποιοι τη δικαιούνται

Αυτο-αναιρούμενες αποφάσεις, με επικρατέστερη ωστόσο την απόφαση του 2014 -και όχι παλαιότερες του 2009 ή του 2011-  έχει εκδώσει το ανώτατο δημοσιονομικό δικαστήριο, όσον αφορά τις συντάξεις των άγαμων γιων στρατιωτικών.

FAZ: Το "πείραμα" με την Ελλάδα απέτυχε

Για παιχνίδι αλληλοκατηγοριών κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, καθώς το «πείραμα», όπως χαρακτηρίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την Ελλάδα, απέτυχε.

«Τώρα ξεκινάει ένα “Blame Game”, όπου κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη και το μπαλάκι ρίχνεται στην Αθήνα. Μόνο η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι ασυνήθιστα σιωπηλή.

Μέσι και Ντι Μαρία κορόιδευαν τον προπονητή τους - Γελούσαν μαζί του στη φυσούνα [βίντεο]

Ξινά βγήκαν τα γέλια στους Αγχελ Ντι Μαρία και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι λίγο πριν ξεκινήσει το 2ο ημίχρονο του αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα, κορόιδευαν τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, Τάτα Μαρτίνο.

"Σωριάστηκε" στην Εξεταστική ο πρώην γγ της ΕΛΣΤΑΤ, Μανώλης Κοντοπυράκης

Ξαφνική αδιαθεσία αισθάνθηκε ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΛΣΤΑΤ, Μανώλης Κοντοπυράκης, αναγκάζοντας τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες μπήκε η χώρα μνημόνια, να διακόψουν.

Ο Μάρδας για τα "διαθέσιμα" της Βουλής και οι αιχμές για την Κω/λου - ΒΙΝΤΕΟ

"Όφειλαν να δώσουν τα διαθέσιμα τα οποία υπάρχουν" δήλωσε στην εκπομπή "στον ενικό", ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με την άρνηση της Πρόεδρου της Βουλής να ικανοποιήσει το αίτημα της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μάρδας είπε:

Ιερά Σύνοδος: H γιόγκα δεν είναι γυμναστική αλλά τελετή του Ινδουϊσμού

[Παπατζιλίκια των παππάδων! Όποιος συμμετέχει σε θρησκευτική τελετή χωρίς να ξέρει τι κάνει είναι σα να μη συμμετέχει... δηλ. οι ξένοι που μπαίνουν μέσα σε εκκλησίες δικές μας επειδή τους αρέσουν οι εικόνες ή οι ψαλμωδίες γίνονται χριστιανοί ορθόδοξοι; Σοβαροί να'μαστε!]

Απολύτως ασυμβίβαστη με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη χαρακτηρίζει τη γιόγκα η Ιερά Σύνοδος, με αφορμή την καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα»

Πόλεμο με τη γιόγκα ξεκινά η Ιερά Σύνοδος, σημειώνοντας πως «αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού» και «δεν αποτελεί είδος γυμναστι­κής».

Bild: Η Ελλάδα θα ζητήσει 6μηνη παράταση για την πληρωμή του ΔΝΤ

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται κυβερνητικές πηγές - Άγνωστο αν θα πράξει το ίδιο και για τις δόσεις προς την ΕΚΤ γράφει ο συντάκτης - Την πληροφορία διαψεύδουν ελληνικές κυβερνητικές πηγές

Κατά διαόλου ελληνικά ομόλογα

Συνεχίζουν την πτώση τα ελληνικά ομόλογα καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο αδιέξοδο των ελληνικών διαπραγματεύσεων μετά την εμπλοκή που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα. Οι ανησυχίες των επενδυτών αυξάνονται, καθώς αυξάνεται το ρίσκο της χρεοκοπίας και του Grexit, όπως αποτυπώνεται στις αποδόσεις των ομολόγων.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Μητσοτάκης με το κανάλι της Ζωής Κω/λου: Δείχνει απίθανους τύπους με σαγιονάρες και λαχανί πουκάμισα

Γελάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μέλη της επιτροπής "αλήθειας" για το δημόσιο χρέος που ευτελίζουν την εικόνα της Βουλής και η Ζωή Κω/λου έχει αποφασίσει να τους προβάλλει εις βάρος σημαντικών νομοσχεδίων που συζητούνται στη Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Η Ντόρα δίνει επιχειρήματα ώστε ο Φίλης να απαντάει στον Κυριάκο

«O ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε για να φύγει» απάντησε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη βουλή.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ! Αργόσχολο κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ προτάθηκε για πρόεδρος του ΟΛΠ

Ο Γιάννης Κούβαρης, μέλος της επιτροπής Μεταφορών και υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Συνδυασμένων Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αναλαμβάνει την προεδρία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Business Insider: Αν δεν υπάρξει συμφωνία ως την Κυριακή, η Ελλάδα θα πάει σε έλεγχο κεφαλαίων

Η πρώτη που έκανε λόγο για άμεση εφαρμογή ελέγχου κεφαλαίων στην Ελλάδα, κατόπιν απαίτησης της Ευρώπης, ήταν η Suddeutsche Zeitung στο χθεσινό της φύλλο.

ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ! Θα στείλουν φαντάρους στα σχολεία για να καλύψουν τις κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Φώναζαν πέρσι για κενά και φέτος θα είναι μεγαλύτερα!!

Οι φαντάροι απόφοιτοι παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών θα είναι αυτοί που θα καλύψουν τα κενά σε θέσεις εκπαιδευτικών.

Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως κινείται η κυβέρνηση για την επόμενη σχολική χρονιά.

Αστέρι της Μπαρτσελόνα τα «έσπασε» στον Βέρτη [εικόνες]

Την Ελλάδα επέλεξε για πρώτο προορισμό των διακοπών του ο Ραφίνια Αλκάνταρα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την αθηναϊκή νύχτα της παραλιακής. Ο άσος της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του και πρώην προπονητή του Αρη, Μαζίνιο, στο μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.