26 Ιουλίου 2015

Φωτορεπορτάζ: Τα ΚΟΡΜΙΑ της ελληνικής showbiz με τα μαγιό τους- Προκαλούν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

​Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Μύκονος είναι το hot spot των επώνυμων… οι παραλίες του νησιού είναι γεμάτες από κόσμο ενώ οι εντυπωσιακές παρουσίες κλέβουν την παράσταση με τα μικροσκοπικά μαγιό τους.

Άγριος καβγάς Άδωνι - Αυλωνίτου: «Είστε άσχετη»! - «Λέτε ανοησίες»!

Οι συχνές παρεμβάσεις της Ελένης Αυλωνίτου την ώρα που μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέληξαν σε έναν τρικούβερτο καβγά στην εκπομπή "Ακραίως" που ανάγκασε τον Τάκη Χατζή να περάσει σε διαφημίσεις μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Νέο κόμμα 40ρηδων ιδρύει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος επιβεβαιώνει ότι πολύ σύντομα ιδρύει νέο κόμμα που θα στηρίζεται σε σε νέους ανθρώπους, ηλικίας 30 έως 45 ετών και σκοπό να ηγηθεί σε ένα «πλατύ αντιλαϊκιστικό μέτωπο»

Παραδέχεται το σχέδιό του ο Βαρουφάκης, αλλά λέει ότι θέλουν να τον παρουσιάσουν ως «προδότη»

«Οι αναφορές είναι ακριβείς» δηλώνει στον Telegraph ο τέως ΥΠΟΙΚ, «αλλά κάποια ελληνικά δημοσιεύματα τις έχουν διαστρεβλώσει», ώστε να φανεί ότι σχεδίαζε την επιστροφή στη δραχμή από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ως υπουργού Οικονομικών

Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΕΙΤΩ! Κύκλοι Μαξίμου: "Η κυβέρνηση δε γνωρίζει τίποτα"

Τον Βαρουφάκη τον ξέρετε τουλάχιστον; Ή ούτε αυτόν τον γνωρίζετε;

Της Νίκης Ζορμπά

"Όποιος γνωρίζει κάτι ας το πει, η κυβέρνηση δε γνωρίζει τίποτα", σχολιάζουν στο Capital.gr κυβερνητικοί κύκλοι, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" και τους ισχυρισμούς του Γ. Βαρουφάκη ότι σχεδίαζε plan B με εντολή του πρωθυπουργού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ερχονται τα «ραβασάκια» ΣΥΡΙΖΑ από Αύγουστο... ΕΝΦΙΑ, αυξημένοι φόροι κι άλλοι φόροι και ξανά μανά φόροι ΣΥΡΙΖΑ

Οι διαδοχικές παρατάσεις που δίνει η κυβέρνηση – λόγω των έκτακτων συνθηκών – σε φορολογικές υποχρεώσεις δεκάδων δισ. ευρώ, απλώς μεταθέτουν τον... λογαριασμό για το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου.

Ένας Tσίπρας που καταρρέει, επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα στήνοντας επιχείρηση “Kαθαρά Xέρια”

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία και μετά ως φάρσα.

Το αξίωμα αυτό του Καρλ Μαρξ θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ΄ όψιν αυτοί που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την επιχείρηση «καθαρά χέρια» η οποία όπως φαίνεται αναμένεται να προκαλέσει επικίνδυνους τριγμούς στη δημόσια ζωή παραλύοντας παράλληλα κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στη χρεοκοπημένη Ελλάδα.

ΦΩΤΟ-Α! γιαυτό ήθελε επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ ο Παππάς...

Για να τη χρησιμοποιήσει σαν απόθεμα:

Το βίντεο που ο... Βαρουφάκης διαψεύδει τον εαυτό του [βίντεο]

Μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να μιλά – κατά την προσφιλή του τακτική – για «προβοκάτσιες», διαψεύδοντας τον τίτλο της φυλλάδας του Χατζηνικολάου όπου σε συνέντευξή του φέρεται να ζητάει την παραίτηση της κυβέρνησης, ωστόσο, ένα βίντεο στο CNN με συνέντευξη του... ιδίου, τον διαψεύδει πανηγυρικά.

«Η διαβολική χήρα είχε μαχαιρώσει τον καπετάνιο πριν το έγκλημα»-Κόπηκε με κονσέρβα, έλεγε αυτή

Nέα στοιχεία ΣΟΚ για την υπόθεση της Αργολίδας-Λύγισαν οι συγγενείς του θύματος

​Με οργή και κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση με την 38χρονη χήρα που στις 8 Δεκεμβρίου 2014 φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του 42χρονου συζύγου της, με δύο πιστολιές πυροβόλου όπλου, στην αυλή φιλικού τους σπιτιού στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Μουρούτης: Ποιος πλήρωσε το σημερινό οπισθόφυλλο της ΑΥΓΗΣ;

Μα φυσικά ο μαλ@κας ο φορολογούμενος πολίτης και οι μέτοχοι της ΕΘΝΙΚΗΣ... Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν:

Μπακογιάννη (ΝΔ): Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις δόλου από πλευράς Βαρουφάκη

Τι αναφέρει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη

«Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις δόλου από πλευράς Βαρουφάκη», αναφέρει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη...

Οδηγίες ΥΠΟΙΚ για τις συναλλαγές των επιχειρήσεων

Αναλυτικές οδηγίες στις ειδικές επιτροπές που λειτουργούν στις τράπεζες, σχετικά με το ποια αιτήματα επιχειρήσεων πρέπει να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Τα κατάφεραν οι πολιτικοί μας… Και στο τέλος γίναν όλοι “μνημονιακοί” και ιδιοκτήτες των μνημονίων…

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής καταπληκτικό. Η συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων, περιλαμβανομένης και της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν τα Μνημόνια. Αυτό απέδειξε η ψηφοφορία στην Ελληνική  Βουλή. Ψήφισαν όλοι σαν αρνιά τα κείμενα που τους έστειλε ο Γερμανός Σόιμπλε. Για να μην κρύβουμε τα λόγια μας, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τους έβαλε όλους στο ίδιο σακί.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ! Δικογραφία για οικονομικές ατασθαλίες 26,1 εκατ. ευρώ στην παλαιά ΕΡΤ

Τοποθετήθηκε νέος διαχειριστής ο Χαρ. Παναγιωτόπουλος και διαβιβάζεται η δικογραφία στην Εισαγγελία για πιθανές ατασθαλίες

Αντικαταστάθηκε, με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών, η  προσωρινή διαχειρίστρια της παλαιάς ΕΡΤ Αφροδίτη Γουγά και στη θέση της τοποθετήθηκε νέος διαχειριστής ο παλαιός διευθυντής της κρατικής τηλεόρασης, Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος.

Μάρδας: Το φημολογούμενο σχέδιο Βαρουφάκη εμφανίζει ζητήματα νομιμότητας

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε μεταξύ άλλων πως το φημολογούμενο plan B του Γιάνη Βαρουφάκη φαντάζει ωραίο ως μυθιστόρημα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΝΗ; ΚΛ@ΣΑΜΕ ΜΕΝΤΕΣ; Προσπάθεια διάψευσης του plan B από Βαρουφάκη

Να διαψεύσει επιχειρεί ο Γιάνης Βαρουφάκης το plan B το οποίο προετοίμαζε και το αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή της Κυριακής.

Αυξάνονται τα έσοδα από τον τουρισμό, ενώ μένουν στάσιμα τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια τα έσοδα από τον τουρισμό αυξάνονται τουλάχιστον κατά 20% κάθε χρόνο, ενώ αυτή την αύξηση δεν την εισπράττουν ταυτόχρονα τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! Ούτε με τα ξαδέρφια της μιλούσε η ΒαλαΒΓΑΝΕΙ που επιτίθεται στην εφημερίδα

Εξάλλου όπως λέει δεν μπορεί να ευθύνεται για ότι κάνουν τα ξεδέρφια της... σίγουρα έχει δίκιο... μόνο ο Βουλγαράκης ευθυνόταν για την offshore του πεθερού του και πήγε σπίτι του...

Η κ. Βαλαβάνη κατηγορεί την εφημερίδα για ανακρίβειες και για απαράδεκτη προσπάθεια σύνδεσής της με τις τραπεζικές συναλλαγές των συγγενών της.

Ο Καμμένος πουλάει F-16, άρματα και φρεγάτα!!

Για να ανταπεξέλθουν οι Ενοπλες δυνάμεις στις περικοπές 300.000.000 €
Έντονες αντιδράσεις του ΓΕΑ για τη μείωση των μαχητικών αεροσκαφών

Σε οικονομικό αδιέξοδο κινδυνεύουν να οδηγηθούν οι Ενοπλες Δυνάμεις εξαιτίας των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για περικοπές.

Βίντεο: Η Άντζελα στη Ρόδο χαιρετάει... την Κύπρο!

Γλωσσικό ολίσθημα, χιούμορ ή... βρήκε γνωστούς της στο κοινό η «λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου

Σε κοσμικό γεγονός στο νησί της Ρόδου βρέθηκε χθες η Άντζελα Δημητρίου, η οποία δεν παρέλειψε να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει για τους παρευρισκόμενους ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ! Δείτε τα ξενοδοχεία που τους πρότειναν!

Eνώ η κυβέρνηση περιμένει τους Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ), Ντέκλαν Κοστέλο (Κομισιόν) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM) φουντώνουν οι φήμες για το μέρος που θα καταλύσει η αποστολή.

H NΔ συνεδριάζει εκτάκτως για την αποκάλυψη του Plan B του Βαρουφάκη και ζητά απαντήσεις

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν μείζον πολιτικό, οικονομικό και ηθικό ζήτημα για την κυβέρνηση το οποίο θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος για τη διακρίβωση των όποιων ευθυνών, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Reuters: Τα σχέδια περί επιστροφής στη δραχμή φανερώνουν το χάος στο ΣΥΡΙΖΑ

Στα μυστικά σχέδια που είχαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή της χώρας στην δραχμή σχολιάζει σε νέο του δημοσίευμα το Reuters υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται το χάος που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος.

Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αν διαφωνήσει σε νομοσχέδια

Βόμβα έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Ακραίως, με τον Τάκη Χατζή.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: "Αν έρθει νομοσχέδιο που διαφωνούμε, δεν θα ψηφίσουμε συνολικά τη συμφωνία. Διαζώζουμε τη χώρα και ψηφίζουμε τη χώρα. Αναγκαζόμαστε, πράγματα που ως κυβέρνηση είχαμε απορρίψει, να τα ψηφίσουμε. Αποδεικνύουμε...

Έξι μήνες μετά είναι μια άλλη χώρα η Ελλάδα

Σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα που άφησε ο Σαμαράς, με τη βούληση του ελληνικού λαού βεβαίως, που οι λέξεις Grexit, τραπεζική αργία, capital controls, ουρές στα ΑΤΜ, εξαθλιωμένοι παππούδες δεν υπήρχαν καν στο λεξικό του Μπαμπινιώτη

Καμπάνα 30.000 ευρώ για «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου του 2011

Μη ποιοτική εκπομπή το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της 25ης Οκτωβρίου 2011 - Όλη η επίμαχη   στιχομυθία

Με την σφραγίδα του Συμβουλίου Επικρατείας δεν είχε ποιοτική στάθμη η εκπομπή του  Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της 25ης Οκτωβρίου 2011, κατά την οποία παρουσιάστηκε σατιρικά η οικονομική κατάσταση της χώρας και οι υπαίτιοι της κατάστασης αυτής.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Ετοιμάζεται για διακοπές ο Τσίπρας

Με το γεμάτο πρόγραμμα και τις διαδοχικές συναντήσεις, συσκέψεις και ό,τι άλλο περιλαμβάνει η φορτωμένη καθημερινότητα του Αλέξη Τσίπρα, το Σούνιο είναι η «όαση» για εκείνον.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Αυλωνίτου: Ο Βαρουφάκης είναι η… Βουγιουκλάκη της πολιτικής

Πολλές αντιδράσεις ακόμα και στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της Καθημερινής για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη.

Χανιά: Βέλγος έκλεβε επειδή του… χρωστάει η Ελλάδα

Ο τουρίστας απάντησε αφοπλιστικά πως η χώρα μας του οφείλει χρήματα κι αυτό του δίνει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώνει

Συναγερμός για 4-5 τζιχαντιστές που έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς με πλαστά διαβατήρια

Επείγον σήμα από την ΕΥΠ με αναφορές για χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων από την Σαουδική Αραβία και έρευνες τις τελευταίες ώρες σε λίστες επιβατών πτήσεων.

Ότι βλέπει ένας πιλότος πυροσβεστικού canadair (VIDEO)

'Ενα πραγματικό βίντεο με την κάμερα να καταγραφει ότι και τα μάτια του πιλότου την ώρα που κάνει κατάσβεση

NA TOYΣ ΜΟΥΤΖΩΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ; Καμπάνια κατά της δραχμής ξεκινά ο Μάρδας

«Τα έχω γράψει και παλαιότερα και τώρα σε προσωπικό επίπεδο θα αρχίσω να ενημερώνω τον κόσμο για τα όσα ακούγονται περί ευρώ ή δραχμής»

ΦΩΤΟ-Αλέξη μη σταματάς να μοιράζεις στον μαλ@κα νεοΈλληνα ψέμματα

Όσο μπορεί να απασχολεί τον αποχαυνωμένο και εθισμένο στο ψέμμα νεοΈλληνα:

24 Ιουλίου 2015: Τσίπρας ζητάει νέο δάνειο από ΔΝΤ... 


12 Μαρτίου 2015:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Πόσο γελοίος ακούγεται τώρα ο Τσίπρας

Πράγματι! Πόσο αστεία ακούγονται τώρα πια αυτά που κατήγγειλε προεκλογικά και έκανε μετεκλογικά:

Οι δέκα πιο περίεργες εξαφανίσεις αεροπλάνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρόνος έχει περάσει περίπου (8/3/2014) από την περίεργη εξαφάνιση του boeing της Malaysian Airlines, η οποία μετέφερε 239 επιβάτες.

ΦΩΤΟ-Θα σώσει τη "ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΑ" η Ζωή Κω/λου;

Μάθε πρώτα πως γράφεται και βλέπουμε:

Υπόθεση «Πίου»: Από τον «Αγαπούλα» στα 58 «γκολ» που έφαγε

«Ήμουν απελπισμένος, δεν είχα να φάω» εξομολογείται το «μαύρο πιστόλι» της γνωστής διαφήμισης και περιγράφει πώς έγινε βαποράκι ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης - «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

Γιατί ο ανώμαλος Έλληνας θεωρεί συμπαθεί το «Τσακαλώτο τη Βουλή ομιλητάει» και «“Μισογεμάτο το πεοτήρι”»

Οι ατάκες και τα τσαλακωμένα ρούχα του κατάφεραν να κάνουν συμπαθή στον κόσμο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος στην πιο κρίσιμη για την Ελλάδα εποχή ανέλαβε τον αντιπαθή και άχαρο ρόλο του υπουργού Οικονομικών

Να γελάς ενώ παράλληλα ακούς από το στόμα υπουργού την επιβολή φόρων και μέτρων, μόνο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπορεί να το επιτύχει.

ΝΑ ΤΗ Χ@ΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΟΥ! Η συγγνώμη του Μάρδα στους συνταξιούχους και τους επιχειρηματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μαδάς ζήτησε συγγνώμη από τους συνταξιούχους και τους επιχειρηματίες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τις προηγούμενες ημέρες σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Επιδρομή ΣΥΡΙΖΑ για πρόσθετα έσοδα 2,4 δισ. από την αύξηση του ΦΠΑ

Από την περασμένη Δευτέρα, οι αυξημένοι συντελεστές του ΦΠΑ αποτελούν πλέον τη νέα σκληρή πραγματικότητα. Μεταβιβάζοντας 126 δασμολογικούς κωδικούς προϊόντων από το 13% στο 23%, επιβάλλοντας ΦΠΑ στην εκπαίδευση και αυξάνοντας τους συντελεστές σχεδόν για όλες τις υπηρεσίες –μεταξύ των οποίων εστιατόρια, μεταφορές, ξενοδοχεία–, η κυβέρνηση αναζητεί πρόσθετα έσοδα 2,4 δισ. ευρώ μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Και συγγενείς της ΒαλαΒΓΑΝΕΙ σήκωσαν εκατοντάδες χιλιάδες € λίγο πριν από την επιβολή των capital controls

Να υποθέσω ότι όλη η οικογένεια είναι αριστερή με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας τους...

Τις δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία εκτός από τη μητέρα της πρώην υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη φαίνεται ότι προέβλεψαν και άλλοι συγγενείς της, οι οποίοι πρόλαβαν και έκαναν αναλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους πριν την επιβολή των capital controls.

AFP: O πονοκέφαλος της Ελλάδας -Πώς να αρθούν τα capital controls

Πώς θα αρθούν οι έλεγχοι κεφαλαίων που προστατεύουν τις τράπεζες, αλλά «πνίγουν» την υπόλοιπη οικονομία; Αυτός είναι ένας πονοκέφαλος που δεν χρειαζόταν η ελληνική κυβέρνηση, γράφει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

ΤΟ 12% ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Ο Κατρούγκαλος για την τρόικα: Θα αναγκαστούμε να διαπραγματευτούμε - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η διαπραγμάτευση, αυτή τη στιγμή συζητείταιακόμη στο εσωτερικό της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η συμβουλή του Κλίντον στον Τσίπρα -Τι του είπε πριν από τη Σύνοδο Κορυφής

Τις κρίσιμες ώρες του τριημέρου που κορυφώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, πριν από τη συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Ευρωπαίων, πολλές ήταν οι παρεμβάσεις από Αμερικανούς αξιωματούχων.

ΕΠΕΣΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ: Ο Πρόεδρος των Επιτροπών της Βουλής των Λόρδων σε πάρτι με κοκαΐνη και ιερόδουλες [εικόνες]

Ενας παντρεμένος Βρετανός πολιτικός που είναι επιφορτισμένος με την εποπτεία των προτύπων στη Βουλή των Λόρδων κατηγορείται για χρήση κοκαΐνης με δύο ιερόδουλες πολυτελείας. Μάλιστα η φωτογραφία του από σχετικό βίντεο έγινε και πρωτοσέλιδο στη Sun

Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος με τουρίστες σε κατοικημένη περιοχή στο Τόκιο - BINTEO

Μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουρίστες συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο, με αποτέλεσμα σπίτια και αυτοκίνητα να πιάσουν φωτιά και να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Τόκιο.

Πόλεμος Βαρουφάκη-«Αυγής» - Απάντηση μέσω επιστολής του πρώην ΥΠΟΙΚ

Με επιστολή απάντησε στην εφημερίδα «Αυγή» ο Γιάνης Βαρουφάκης για το άρθρο της 19ης Ιουλίου με τίτλο «Από γκουρού των οικονομικών... μετεξεταστέος της πολιτικής».

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Τσέχος πρόεδρος: Θα ήθελα το συντομότερο δυνατόν η Ελλάδα να βγει από το ευρώ

Ο Μίλος Ζέμαν τάχθηκε υπέρ της αναβολής της ένταξης της χώρας του στην Ευρωζώνη όσο η Ελλάδα είναι μέλος της ίδιας ομάδας

Βελκουλέσκου - Αναστασιάδης: Η νύχτα που ο Πρόεδρος της Κύπρου πέταξε την καρέκλα προς την εκπρόσωπο του ΔΝΤ

Το πιο «σκληρό» πρόσωπο της Τρόικας, η οποία αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, είναι δίχως αμφιβολία η Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου.