17 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Λαθρο χτύπησαν άνδρες του Λιμενικού και πολίτες επιτέθηκαν σε ΣΥΡΙΖΑίες «αλληλέγγυες»

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με τραυματισμούς και συλλήψεις λαθρομεταναστών ενώ οι πολίτες φώναζαν "μέσα, μέσα, ο επόμενος μέσα" όταν οι λιμενικοί τους οδηγούσαν στο τζιπ με χειροπέδες. Όλα ξεκίνησαν όταν 300 λαθρομετανάστες ξεκίνησαν πορεία από το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης προς το Λιμάνι της πόλης διαδηλώνοντας με συνθήματα και πλακάτ, για να τους δοθούν άμεσα τα έγραφα και να φύγουν για τον Πειραιά.

ΚΛΑΙΩ! Το Γερμανικό, “αδελφό” κόμμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, Die Linke, στηρίζει Λαφαζάνη

Την αντίθεσή του με το νέο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας εξέφρασε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού αριστερού κόμματος «Die Linke», Γκρέγκορ Γκίζι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle.

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Αιματηρή «εκδίκηση» ταύρου! (ΒΙΝΤΕΟ-Σκληρές εικόνες)

Παρότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο έθιμο που διαχρονικά συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, φέτος ο αριθμός των νεκρών από τις ταυρομαχίες στην Ισπανία, είναι ασυνήθιστα υψηλός.

ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Αφορολόγητο για συναλλαγές με πλαστικό χρήμα εξετάζει η κυβέρνηση

Τρύφωνα πες το και στην τρόικα να γελάσει όπως με τους καλωδιωμένους τουρίστες του Βαρουφάκη

Την σύνδεση του αφορολόγητου με το πλαστικό χρήμα φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; Τέσσερα ερωτήματα «φωτιά» από τους Στρατιωτικούς (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Απαντήσεις σε «καυτά» ζητήματα για τα οποία η κυβέρνηση είχε αφήσει να φανεί πως έχει λύσεις ζητούν οι Στρατιωτικοί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

Βίντεο: Δείτε τον ευρηματικό τρόπο που διαμαρτύρονται οι γαλακτοπαραγωγοί της Αγγλίας

Θυμίζοντας τον «διαγωνισμό» με τους παγωμένους κουβάδες νερού, οι γαλακτοπαραγωγοί της Αγγλίας χύνουν επάνω τους του γάλα για να διαμαρτυθούν για την πολύ χαμηλή τιμή του

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ ΛΕΜΕ! Επαναπροσλήψεις 300 υπαλλήλων «υπόσχεται» ο Κατρούγκαλος

Να γυρίσουν στη δουλειά τους όσοι είναι σε διαθεσιμότητα ζητά ο υπουργός Εργασίας - Στην επιστολή του προς τον κ. Σαγιά ο κ. Κατρούγκαλος υποστηρίζει πως η επανατοποθέτηση των 300 υπαλλήλων στα ασφαλιστικά ταμεία δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό

Συνεχίζει την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες ο Τσίπρας: Μετά την Μήλο, στην Σίκινο-Γελάει ο Άδωνις

Συνεχίζει την μίνι-κρουαζιέρα στις Κυκλάδες ο Πρωθυπουργός. Μετά το νησί της Μήλου που βρέθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Σίκινο.

Άδωνις: Ανίκητοι οι αριστεροί στο τρολάρισμα

«Οι αριστεροί στο τρολάρισμα ανίκητοι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μυτιλήνη: Αγριο ξύλο μεταξύ λάθροζώων που κάνουν κ@λοδάχτυλα στους λιμενιούς

Σκηνές που τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαδραματιστεί και στην Κω, εκτιλύχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Αγριες συμπλοκές μεταναστών μπροστά από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, όπου γίνονται οι καταγραφές των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών στη χώρα μας.

Μπανγκόκ: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης της βόμβας! Δίχως τέλος η τραγωδία - Τουλάχιστον 27 οι νεκροί, 80 οι τραυματίες!

- Ισχυρή έκρηξη από βόμβα σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ τηςΤαϊλάνδης
- Αυξάνεται λεπτό με το λεπτό ο κατάλογος των θυμάτων
- Τουλάχιστον 27 οι νεκροί μέχρι τώρα, τους 80 φτάνουν οι τραυματίες!
- Οι εικόνες από το σημείο "κόβουν την ανάσα"
- Απομακρύνονται οι άνθρωποι από την περιοχή υπό τον φόβο και νέας έκρηξης!

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ; Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός οι εκλογές -Τακτικιστής ο Τσίπρας

Την ανάγκη να σταματήσει άμεσα η εκλογολογία και να αναλάβει ο Πρωθυπουργός πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό επεσήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπολύοντας παράλληλα πολυεπίπεδη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ντάισελμπλουμ μιλούσε επί μία ώρα για την Ελλάδα με έναν 95χρονο θρύλο της Ε.Ε. [εικόνα]

Τι έλεγε επί μια ώρα με τον 95χρονο θρύλο της ΕΕ αλλά και της αντίστασης κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Μομ Βέλεστάιν ο Γερούν Ντάισελμπλουμ;

«Σφάζονται» Πανούσης-Παρασκευόπουλος για το ποιος έδωσε εντολή για τις έρευνες στον Κορυδαλλό

«Εβγαλαν μαχαίρια» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή το ποιος τελικά έδωσε την εντολή για τις έρευνες στα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, που κρατούνται μέλη της Συνομωσίας Πυρίνων της Φωτιάς.

Η Κομισιόν αποκαλύπτει τι προβλέπει το μνημόνιο με την Ελλάδα

Τις δύσκολες δεσμεύσεις που ανέλαβε η Αθήνα έναντι των εταίρων προκειμένου να λάβει το δάνειο από τον ESM περιγράφει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ένοχοι δέκα κρατούμενοι για την απόπειρα απόδρασης στην Κέρκυρα

Τους επεβλήθησαν ποινές κάθειρξης 12 μηνών για απόπειρα απόδρασης και 20 μηνών για τα αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν εντός των κελιών τους- Ένας από τους προσαχθέντες αθωώθηκε 

Ο μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ ενισχύει τον Οδυσσέα Νυδριού! (VIDEO)

Το πάθος του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ με το ποδόσφαιρο δεν μένει μόνο στην επένδυση του στη Μονακό, αλλά συνεχίζεται και σε ομάδες της Λευκάδας

Βίντεο: Δείτε το σοκαριστικό μαρκάρισμα-καράτε του Demba Ba

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και νυν της κινέζικης Shanghai Shenhua μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολεμική τέχνη και μετά κάνει τον... Κινέζο

Καταγγελία από αστυνομικούς της Κω: Οι λάθρο μας κλέβουν, μας προπηλακίζουν και μας απειλούν-Θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Κω μετά την έλευση των χιλιάδων παράτυπων μεταναστών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου σε αναφορά της προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Νέος γγ Δημόσιας Περιουσίας ο Νίκος Ματζάκος-"Ενεργοποιήθηκε συνδικαλιστικά" το διαμάντι του βιογραφικού του

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Ζ. Αλεξιάδης με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του νέου Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Νίκου Ματζάκου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Τειρεσίας... εξωτερικού από τον ΣΥΡΙΖΑ - Θα παρακολουθούν επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Βάση δεδομένων με στόχο την πλήρη παρακολούθηση των κινήσεων λογαριασμών κι εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό δημιουργεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τειρεσίας ΑΕ και τις τράπεζες.

Μαλλιά-κουβάρια έγιναν οι σωματοφύλακες Νταβούτογλου-Κιλιτσντάρογλου [βίντεο]

Οι κακές προσωπικές σχέσεις του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας μεταφέρθηκε προς στιγμήν και στους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας οι οποίοι αντήλλαξαν σπρωξιές και μερικά... γαλλικά.

ΠΕΣΑΝ' ΚΙ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;Ο μεγαλύτερος σταρ του ράγκμπι στην Αγγλία δηλώνει gay

Αφού ούτως ή άλλως οι περισσότεροι Άγγλοι είναι gay; Που το παράξενο;

Όταν στο πιο σκληροπυρηνικά αντρικό σπορ του κόσμου, ο μεγαλύτερος σταρ του, ο Άγγλος Keegan Hirst, δηλώνει ότι είναι gay, τότε αυτό αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους

Ζωή Τζάνη: Το τελευταίο... θύμα του Σπαλιάρα! (pics)

Η Ζωή Τζάνη είναι η τελευταία... επιτυχία του Σπαλιάρα και το αξίζει!

«Η μελέτη που δικαιώνει τον Καραμανλή»

Τι γράφει η εφημερίδα των Βρυξελλών στο κύριο άρθρο της για τα αίτια που οδήγησαν στην ελληνική κρίση και γιατί “αθωώνει” τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ

Η στιγμή που επιβάτης αναστατώνει μια ολόκληρη πτήση! Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπο το πλήρωμα πτήσης ενώ θα απογειωνόταν από το Salt Lake City.

Όταν το πλήρωμα ζήτησε από τη γυναίκα να βάλει το σκυλάκι της στο ειδικό κουτί μεταφοράς, αρνήθηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί παρέμβαση της αστυνομίας.

Πάτρα: Η μνήμη της πεθεράς τίναξε τον αρραβώνα στον αέρα - Η ερώτηση που έφερε σκηνές απείρου κάλλους στο σπίτι!

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες σε σπίτι της Πάτρας, που είχε γεμίσει από συγγενείς της μέλλουσας νύφης...

Εμφανίσιμη κυρία 42 Μαίων χωρισμένη επί μια δεκαετία έψαχνε με αγωνία να βρει σύζυγο να παντρευτεί καθότι το βιολογικό ρολόι της είχε χτυπήσει προ πολλού. Έβγαινε κάθε μέρα, ερχόταν σε επαφή με κόσμο και όλα αυτά για να γνωρίσει τον εκλεκτό… με τον οποίον θα συμβίωνε!

Σωτήρης Μουστάκας. Η φυλάκισή του από του Άγγλους επειδή συμμετείχε στον ένοπλο αγώνα της ΕΟΚΑ

Ο 15χρονος αγωνιστής της Κύπρου που ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, η συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στη βρετανική κυριαρχία στο νησί και η σύλληψη που λίγο έλλειψε να γκρεμίσει όλα τα όνειρα του αξέχαστου ηθοποιού

Το ελληνικό χρέος από το 10% του δικτάτορα Παπαδόπουλου στο 201% του αριστερού Τσίπρα ή 45 χρόνια συνεχούς αύξησης

Το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο, μη διαχειρίσιμο και μη εξυπηρετήσιμο....

Το χρέος μόνο αυξάνεται, αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία του ελληνικού χρέους από το 1970 έως το 2015 εξάγει το ασφαλές συμπέρασμα ότι το χρέος αυξάνεται.

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΡΕ ΦΑΗΛΟ: Η λαθρομετανάστευση σημαντικότερη από το Μνημόνιο

Τον Ελληναρά τον νοιάζει μόνο η τσέπη του... λεφτά να 'χει να τρώει και να πίνει στις ταβέρνες και στα παπάρια του οι λάθρο παραδίπλα... μέχρι να του τον ακουμπήσουν...

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η οικονομία με τον ένα ή άλλο τρόπο θα βρει τον δρόμο της. Ξαναϋπήρξαμε φτωχοί. Δεν μας εξαφάνισε η φτώχεια. Η ασύδοτη όμως και βίαιη πλημμυρίδα από σουνίτες μουσουλμάνους, που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθούν, θα μας ανατινάξει, είναι ζώσα εκρηκτική ύλη που διαχέεται στα νησιά και στις ηπειρωτικές πόλεις μας.

ΦΩΤΟ-Κι όμως! Αυτή ήταν υπουργός των Ελλήνων

Νάντια Βαλαβάνη με "ταλέντο" Πάνου Καμμένου:

Αυτό είναι το κείμενο-αντίδοτο για τις αυτοκτονίες στον Στρατό

Το κείμενο-οδηγός προς τους διοικητές για την πρόληψη των αυτοκτονιών στο στράτευμα παρουσιάζει το onalert.gr. Το κείμενο το οποίο συντάχθηκε με εντολή του διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Μενέλαου Μεϊμάρη, στηρίχθηκε και σε αμερικανικά εγχειρίδια. Οι ΗΠΑ που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τις αυτοκτονίες έχουν προχωρήσει σε έρευνες ,μελέτες και δράσεις για την αντιμετώπισή του.

Μύκονος: Ανέβηκε στη μπάρα και θάμπωσε τους πάντες - Ο αισθησιακός χορός που την έκανε θέμα συζήτησης (Βίντεο)!

Η εντυπωσιακή γυναίκα που βλέπετε έκανε μικρούς και μεγάλους να σταματήσουν για λίγο τις συζητήσεις...

Η Νάγια Μήλιου χορεύει καθημερινά σε πασίγνωστο beach club, μαζί με άλλες καλλίγραμμες χορεύτριες και έχει αποκτήσει το δικό της, φανατικό κοινό που... χαζεύει με τα λικνίσματα και τα προσόντα της.

Ποζάρουν τόπλες στην Times Square για τους τουρίστες

Οι νεαρές ισχυρίζονται πως οι πελάτες τις... χουφτώνουν, ενώ έπειτα από πολλές ώρες εργασίας, πρέπει να μοιράζονται και τα φιλοδωρήματά τους

Ποζάρουν τόπλες στην Times Square, αλλά όχι για το κέφι τους. Νεαρές γυναίκες το έχουν κάνει επάγγελμα, ποζάροντας παρέα με τους τουρίστες και ισχυρίζονται πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα «σκληρό επάγγελμα».

Οι 21 συνεργάτες του Βαρουφάκη: Τα ξενοδοχεία, τα αεροπορικά εισιτήρια και οι αμοιβές των «συμβούλων»

Με υπέρογκα ποσά για εισιτήρια, διανυκτερεύσεις και ημερήσιες αποζημιώσεις των «συμβούλων» του, όπως ο Κορεάτης Γκλεν Κιμ, που αξιώνει την υπερβολική αμοιβή των 125.000 ευρώ τον μήνα, χρέωσε το Δημόσιο ο Γιάνης Βαρουφάκης όσο καιρό ήταν υπουργός Οικονομικών.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Διώτη: Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι επιβεβλημένη-Κατριβάνου: Αν χρειαστεί θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα η βουλευτής Λάρισας, Ηρώ Διώτη, παρά που ψήφισε στις τελευταίες ψηφοφορίες παρών.

Ερώτηση Χάρη Θεοχάρη για τους συμβούλους του ΥΠΟΙΚ

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, κάνει ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι σύμβουλοι Γκλεν Κιμ, Κιμ Μπράϊαν Γιουιουν και Σόρους Σαμπαγιατ αλλά και οι εταιρείες LJ Capital, Nomura.

Μετρητά που θα δίνονταν σε φτωχούς μετέφερε το ινδονησιακό αεροσκάφος

Μετρητά αξίας 420.000 ευρώ τα οποία επρόκειτο να διανεμηθούν σε φτωχούς κατοίκους μετέφερε το ινδονησιακό επιβατικό αεροσκάφος που συνετρίβη με 54 επιβαίνοντες στην επαρχία Παπούα, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος των ταχυδρομείων, καθώς τα συνεργεία διάσωσης κατευθύνονται στην ορεινή περιοχή όπου κατέπεσε.

Ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την κοροϊδία

Με μια σκληρή ανακοίνωση το Ποτάμι σχολιάζει τις δηλώσεις που έγιναν σήμερα για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ από υπουργούς και βουλευτές του κόμματος.
Το Ποτάμι αναφέρει:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΗΜΑΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ; Ξάνθη: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρας της

Αποτροπιασμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η καταγγελία ανήλικης που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η 17χρονη Ελληνοαμερικανίδα Ariel και η μεγάλη απόφαση της για μείωση του στήθους της! (ΦΩΤΟ)

ΗAriel Winterείναι μόλις 17 ετών αλλά έχει γίνει γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην δημοφιλή αμερικάνικη σειρά Modern Family, αλλά και το… μεγάλο της στήθος που την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες συνομήλικες της. Ίσως φταίνε οι ελληνικές ρίζες της 17χρονης, από την πλευρά της μητέρας της για τα πλούσια σωματικά χαρίσματα, που όμως της προκαλούσαν προβλήματα και πήρε την μεγάλη απόφαση να τα… μειώσει.

Φωτογραφία-σοκ με μετανάστες από την Κω κάνει τον γύρο του κόσμου

Πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του εξωτερικού αποτελούν τις τελευταίες ημέρες οι εικόνες που καταγράφονται στις ακτές και τις θάλασσες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου καθώς καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες αποβιβάζονται από τα παράλια της Τουρκίας.

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ζάκυνθος: Σκοτώθηκε στο ασανσέρ του ΙΚΑ - Η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων μετά την ανείπωτη τραγωδία!

Η άτυχη Ιωάννα Ρουμαντζά, άνοιξε την πόρτα και έκανε ένα βήμα για να μπει στο ασανσέρ αλλά βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας σε βάθος τεσσάρων μέτρων...

Γλέζος κατά Τσίπρα: Αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου

- Δήλωση - παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου με σκληρές εκφράσεις για την κυβέρνηση
- Ζητεί: "Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση"
- Καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να "συνέλθει"

Αφγανοί μετανάστες: «Δεν πάμε πουθενά, θα μείνουμε στο Πεδίον του Άρεως (να λιαστούμε)»

Δεν ακολούθησαν χθες τους άλλους μετανάστες και αρνήθηκαν την πρόσκληση της κ. Τασίας να μεταφερθούν στα μίνι λουξ δωμάτια του ΒοτανικούΚαι μετά τη χθεσινή μεταφορά των μεταναστών από το Πεδίο στο Βοτανικό πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν φόβο για πιθανότητα - παρά τη διακριτική αστυνόμευση της περιοχής συνεχούς παρουσίας - ομαδικής κατασκήνωσης και νέων μεταναστών στο ευάερο και ευήλιο χώρο του Πεδίου του Άρεως.

ΑΚΟΥΕΙ "ΑΛΕΞΗΣ" ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ! Τσίπρας- Ιγκλέσιας: Όχι πια σύντροφοι (ούτε φίλοι)

«Κατέβασε» τον Έλληνα πρωθυπουργό από την φωτογραφία του προφίλ του στο Twitter ο Ισπανός επικεφαλής των Podemos μετά τις εξελίξεις - Έκδηλη η απογοήτευση στις τάξεις του κόμματος από τις αποφάσεις και τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβερνηση

Εβδομάδα σημαντικών πολιτικών εξελίξεων εκτιμούν στη ΝΔ πως θα είναι οι επόμενες ημέρες και ήδη το κόμμα έχει τεθεί σε εκλογική ετοιμότητα.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι του Ελαιώνα γιούχαραν άγρια την Χριστοδουλοπούλου

Η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για τα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, βρέθηκε χθες από νωρίς στον Ελαιώνα προκειμένου να υποδεχθεί τους μετανάστες που θα μεταφέρονταν εκεί από τον Πεδίον του Αρεως.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ η Τασία: Άλλοι 1.500 μετανάστες στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Υπό τραγικές συνθήκες, καθώς οι άνθρωποι πήραν χαρτιά και δεν βρίσκουν εισιτήριο στα πλοία για να φύγουν - Κοιμούνται κάτω και τρώνε από τα σκουπίδια για μέρες γιατί δεν υπάρχει καμία μέριμνα - Εξέγερση στην τοπική κοινωνία που απαιτεί λύσεις - Απόγνωση σε όλα τα νησιά, όπου δημιουργούνται παρόμοιες καταστάσεις

Άδωνις γελάει με Κουρουμπλή: Παρακαλάει για εκλογές για να γλιτώσει από το πεντάευρω

Την εκτίμησή του για την στάση του υπουργού Υγείας κάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΠΙ: Με φουσκωτό και όχι κότερο λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι πήγε ο Τσίπρας στη Μήλο

Ναι αμέ! Ξεκίνησε ο Πολάκης με φουσκωτό από την Αθήνα να πάει Χανιά και πήρε μαζί του και τον Τσίπρα. Καταρχάς ο Πολάκης το φουσκωτό εν μέσω καλοκαιριού τι το είχε πάει στην Αθήνα; Με αυτό πάει πάνω κάτω το Κρήτη-Αθήνα; Και ξεκίνησε Σάββατο να πάει από Αθήνα, Σφακιά δηλ. να κάνει 10ωρο ταξίδι ενώ είχε κακοκαιρία στην Κρήτη; Και πήρε μαζί και τον Τσίπρα με 2 μικρά παιδιά; Πείτε μας και ότι θα δώσετε 13η σύνταξη να γελάσουμε κι άλλο... 

Αντιφατικές πληροφορίες για το πώς έφτασε ο πρωθυπουργός στο νησί - Άλλοι λένε με φουσκωτό, ενώ τα τοπικά μέσα miloslife.gr και milosvoice.gr λένε ότι μετέβη με θαλαμηγό - Τι δηλώνει ο δήμαρχος Μήλου - Πληροφορίες ότι ταξίδεψε με σκάφος του υφυπουργού Εσωτερικών Παύλου Πολάκη