31 Αυγούστου 2015

Η σ@ξι Βραζιλιάνα δήμαρχος ξεσηκώνει τα social media (και την... τσιμπίδα της Δικαιοσύνης)

Η 25χρονη Lidiane Leite διοικούσε τον δήμο της από απόσταση μέσω της εφαρμογής WhatsApp ενώ έχει ανοίξει και λογαριασμούς με την δικαιοσύνη της χώρας για υπεξαίρεση χρημάτων που προορίζονταν για τα σχολεία της πόλης της

BINTEO-MH ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Από την Αννίτα Πάνια στα ψηφοδέλτια του Λεβέντη. Χρήστος Ευαγγελινός.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τον στείλουμε και αυτόν στη Βουλή!

Ο Χρήστος Ευαγγελινός, γνωστός τηλεαστέρας στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια και...

Ο παπάς... fan του Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Επανεμφάνιση στην Αθήνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. Όπως αποκαλύπτει το βίντεο του Star, ο Γιάνης Βαρουφάκης, βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, μετά από τις διακοπές του, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του στο θολό πολιτικό τοπίο, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ; Ξαφνικά ο Λάκης χρειάζεται διαφορετικές απόψεις αλλά όχι εμφύλιο

Μέσα σ' αυτή τη διάχυτη απελπισία που γίνεται αισθητή στην ελληνική κοινωνία μετά την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, οι πολίτες θα πρέπει να αναλογιστούν ενόψει των εκλογών, ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας σήμερα, ποια θέση διεκδικούν για τη χώρα τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ποιες πολιτικές, με ποιες συνέπειες, τους προτείνει το κάθε κόμμα ξεχωριστά - αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο Ομπάμα σε σόου... επιβίωσης στην άγρια φύση!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα δοκιμάσει τις ικανότητες επιβίωσής του στην άγρια φύση καθώς θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Running Wild που διαδραματίζεται στην Αλάσκα και θα προβληθεί αργότερα φέτος από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

ΒΙΝΤΕΟ-Μεϊμαράκης στην Πάτρα: Από εδώ ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Μιλά στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα. Ο κ. Μεϊμαράκης στις 7.30 το απόγευμα μίλησε  στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Οικονομικό σκάνδαλο στην Καλαμαριά: Στο εδώλιο ο ΠΑΣΟΚος πρώην Δήμαρχος Χ.Οικονομίδης

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προτείνει η αντεισαγγελέας Εφετών Δέσποινα Σιδηροπούλου να παραπεμφθούν ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο πρώην γενικός γραμματέας του ίδιου δήμου Δημήτρης Λέκκας, κατηγορούμενοι για οικονομικό σκάνδαλο με επίκεντρο τη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών Καλαμαριάς.

Παραμένει η κύρωση του ΕΣΡ για τα πικάντικα δελτία καιρού της Πετρούλας

Η κύρωση επιβλήθηκε, καθώς, μετά από καταγγελίες τηλεθεατών, το ΕΣΡ έκρινε ότι ο τρόπος προβολής του δελτίου καιρού, από την Πετρούλα, δεν είχε την απαιτούμενη «ποιοτική στάθμη που επιβάλλει η αποστολή της τηλεόρασης»

Παραμένει η κύρωση της σύστασης που επιβλήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο τηλεοπτικό σταθμό Star Channel, λόγω του ιδιαίτερου πικάντικού τρόπου με τον οποίο παρουσίαζε τα δελτία καιρού η νεαρή γνωστή Πετρούλα.

Αυστριακό αφιέρωμα για Βασιλική Θάνου: Εχθρός του Σαμαρά, σύμμαχος του Τσίπρα

Για να επικρατήσει μια γυναίκα στην ανδροκρατούμενη πολιτική της Ελλάδας χρειάζεται μια οικογενειακή δυναστεία ή το Σύνταγμα -η συντηρητική πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, και η αριστερή πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχαν τους πατέρες τους, η Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου έχει το άρθρο 37 του Συντάγματος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές αποφάσισε ο ΓΑΠ

Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές θα επιχειρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά το «ναυάγιο» του εγχειρήματος για κοινή συμπόρευση του ΚΙΔΗΣΟ με το ΠΑΣΟΚ.

Βίντεο: Καρέ-καρέ δύο δραματικές διασώσεις με Super Puma στη Χίο

Σώοι οι επιβάτες ενός ιστιοφόρου, το οποίο παρουσιάστηκε εισροή υδάτων, αλλά και ένας μετανάστη

Κόβουν την ανάσα τα παρακάτω βίντεο στα οποία καταγράφονται καρέ-καρέ δύο επιχειρήσεις διάσωσης που έγιναν σήμερα και χθες στη θαλάσσια περιοχή της Χίου, από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Βούτσης απαντά στη Ζωή: Δεν ασχολούμαι

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, απάντησε στην πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έτσι θα μπείτε δωρεάν στη ΔΕΘ…

Η 80η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το πρόγραμμά της αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις  5/9/2015 και η λήξη της θα πραγματοποιηθεί στις 13/9/2015.

Η Cosco έφερε τον Πειραιά στην παγκόσμια ελίτ των λιμανιών

Μπορεί η απελθούσα κυβέρνηση να μην είχε λάβει ξεκάθαρη θέση για την Cosco και το λιμάνι του Πειραιά μετά την ανάληψη της σύντομης θητείας της, αλλά αυτό που είναι πεντακάθαρα αποδεδειγμένο είναι τα θετικά σημεία της κινεζικής επένδυσης. Απόδειξη; Η παρουσία του Πειραιά μεταξύ των 40 μεγαλύτερων λιμανιών παγκοσμίως!

Κόντρα για τον τηλεοπτικό χρόνο-Ο Σκουρλέτης που ζει στην ΕΣΣΔ θέλει να υποχρεώσει τα ιδιωτικά κανάλια να του δώσουν τζάμπα χρόνο!

Κόντρες για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων και το ντιμπέιτ

Η κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο ήταν το κύριο θέμα που απασχόλησε τη Διακομματική Επιτροπή κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Βράζει» και πάλι η Ουκρανία-Ένας νεκρός σε διαδηλώσεις-Τραυματίστηκε υπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα στέλεχος της ουκρανικής Εθνοφρουράς έχασε σήμερα την ζωή του μετά από σφαίρα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων ενώπιον του ουκρανικού Κοινοβουλίου στο Κίεβο, ενώ μεταξύ των περίπου 100 τραυματιών είναι ένα υφυπουργός της χώρας και δύο δημοσιογράφοι!

Θρίλερ με τον ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία

Στη... δοκιμασμένη λύση της παράτασης κατέφυγε τελικά το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αποφύγει την «κόμπλα» με την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση λόγω λήξης χρόνου.

Η πρώτη οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών: Μαζέψτε έσοδα, κόψτε έξοδα, βοηθήστε επενδύσεις

Η συλλογή των εσόδων, η συγκράτηση των δαπανών και η διευκόλυνση επενδύσεων, αποτελούν τους τρεις άξονες στους οποίους εστιάζει το υπουργείο Οικονομίας για το επόμενο διάστημα.

Η s@xy αράχνη που σκόρπισε πανικό στην Ψαρρού!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε την γυναίκα αράχνη, είδος γυναίκας με τόλμη και εξυπνάδα που όταν θέλει, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και το μπικίνι αράχνη. Πρόκειται για είδος γυναικείου μαγιό με ανοίγματα σε σχήμα αράχνης.

Του φυγε μέχρι κι ο λογογράφρος του μαλ@κα μου!! Σε λίγο θα τον χωρίσει κι η γυναίκα του....

Τον δρόμο της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ είδε άλλο ένα στέλεχος και μάλιστα, δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κόλλια, βασικό μέλος της ομάδας των λογογράφων του πρώην πρωθυπουργού και σύμβουλος στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού τους τελευταίους μήνες. Ο κ. Κόλλιας, σε επιστολή αποχώρησης που εξέδωσε και που έχε τίτλο «Για όσα δεν έκανα, για όσα δεν είπα, για όσα δεν μπόρεσα να αποτρέψω», εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από το κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στην Κω/λου-Συμβασιούχοι διέκοψαν την ομιλία-Έξαλλη Ζωή:«Δολοφονείτε την προσωπικότητά μου-Θα συνεργαστώ με τον Λαφαζάνη»

- Επίθεση από τους απλήρωτους συμβασιούχους υπαλλήλους της Βουλής δέχτηκε το μέχρι πρότινος... αφεντικό τους, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ
- Οι συμβασιούχοι είχαν αναρτήσει από νωρίς πανό κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με σύνθημα “ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ”
- Μένουμε στο δρόμο, χωρίς ρεύμα, με παιδιά, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη", είπε δακρυσμένη μία υπάλληλος της Βουλής
- "Μην με κοιτάτε ειρωνικά, δεν σας λέω ψέματα. Στεναχωριέμαι που βλέπω νέους ανθρώπους με αυτό το ειρωνικό βλέμμα", είπε απευθυνόμενη στην κ. Κωνσταντοπούλου
- "Είχατε πει στους διαδρόμους της Βουλής 'Σιγά μην ασχοληθούμε με αυτούς'"
- Για προβοκάτσια έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΓΕΣ ΜΑΡΗ ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΕ; Η Πρωτοψάλτη παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις του Ψινάκη

«Διαφωνώ κάθετα με δηλώσεις που καταγράφονται ως προσβλητικές» αναφέρει σε ανακοίνωση της η αν. Υπουργός Τουρισμού κυρία Αλκηστις Πρωτοψάλτη διαχωρίζοντας τη θέση της από την «φρασεολογία που προσβάλει το ήθος της» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει του Ηλία Ψινάκη.

Παραιτήθηκε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Εβρου: «Οι προσδοκίες μας διαψεύστηκαν»

Την παραίτησή τους γνωστοποίησαν τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στον Εβρο.

Οπως τονίζουν σε ανοικτή επιστολή τους οι προσδοκίες τους εξαπατήθηκαν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «όπως και οι υπόλοιπες επαίσχυντες κυβερνήσεις κατέφυγε στην υπογραφή μνημονίου».

Οι διαφορές της Αθήνας με τις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες -Ενα βίντεο αποκαλύπτει [βίντεο]

Άναρχη. Απειθάρχητη. Αντιαισθητική. Ποια είναι η πόλη που ζω; Το αστικό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει αντικατοπτρίζει την κουλτούρα που έχουμε.

Οι 3+3 προτάσεις του Αλέξανδρου Κοντού για τους αγρότες

Την ανάγκη ενός δίκαιου και αντικειμενικού τρόπου εξακρίβωσης του εισοδήματος των αγροτών με βάση τα πραγματικά έσοδα τους επισημάνει ο βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Κοντός σε επιστολή την οποία απέστειλε στον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με την οποία παραθέτει τη δική του πρόταση για τη φορολογία των αγροτών, στο πλαίσιο της δέσμευσης του κόμματος για αναζήτηση ισοδύναμων μέτρων.

Μεϊμαράκης:Τετ α τετ με Γιούνκερ για το ΕΣΠΑ-«Σώσαμε το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση θα σώσουμε και το ΕΣΠΑ»-ΒΙΝΤΕΟ

Στο Στρασβούργο θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλλά και τον πρόεδρο της ΚΟ του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Το σχόλιο της Κω/λου που προκάλεσε γέλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με χιουμοριστικό τρόπο, σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου ένα περιστατικό που συνέβη στην αρχή της συνέντευξης τύπου.

Ατύχημα που κόβει την ανάσα σε ράλι στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ανάβασης Ομαλού έκοψε την ανάσα στους δεκάδες θεατές αλλά και στους διοργανωτές. Ο οδηγός αγώνων Χρήστος Λάππας σε μια «κλειστή» δεξιά στροφή δεν υπολόγισε σώστε και η πίσω δεξιά ρόδα του οχήματος του χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να ντεραπάρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr.

Ο Καραμανλής ” επιστρέφει ” στη Ρηγίλλης-Η φώτο που ανέβασε ο Κωστάκης Καραμανλής

“Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, 40 χρόνια πριν, εγκαινίασε τα γραφεία στην οδό Ρηγίλλης στις 11 Ιουλίου του 1975.

Αύριο στις 19.30 θα είμαστε όλοι ξανά στο σπίτι μας, στη Ρηγίλλης 18.”

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! Η... σ@ξι εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή

Κατέφθασε στην ΕΣΗΕΑ για να παρακολουθήσει τη συνέντευξη τύπου της Ζωής

Με κόκκινο κολάν και αμάνικο μπλουζάκι έφτασε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο και γυμνασμένο της σώμα.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Ζωή και Ραχήλ με το κίνημα «Δεν πληρώνω», στη βουλή

Μπορεί να μην ανακοινώθηκε επίσημα η συνάντησή τους, αλλά την Κυριακή η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχτηκε στο γραφείο της στη Βουλή το κίνημα "Δεν πληρώνω".

Κίνα: Δημοσιογράφος ομολόγησε ότι προκάλεσε το χάος στις χρηματιστηριακές αγορές

Ένας δημοσιογράφος ομολόγησε ότι προκάλεσε «τον πανικό και την αναστάτωση» στα κινεζικά χρηματιστήρια και «τεράστιες απώλειες στην χώρα», σύμφωνα με βίντεο που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, την ώρα που το Πεκίνο καταβάλλει προσπάθειες για την επάνοδο της ηρεμίας στις αγορές.

ΒΙΝΤΕΟ-Με τον «Ξανθόπουλο» του 11880 το πρώτο προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη

«Παρελαύνουν» και μια σειρά πολιτών που δηλώνουν τη δημόσια στήριξή τους στην Ένωση Κεντρώων

Το πρώτο προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η Ένωση Κεντρώων.

Πλιάτσικο στο ΤΑΙΠΕΔ: 120 χιλιάρικα για σύμβουλο επικοινωνίας!

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

​Έχουμε πληρώσει πανάκριβα (και) το ΤΑΙΠΕΔ από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του μέχρι τώρα, σε υπέρογκες αμοιβές για νομικούς, χρηματοοικονομικούς, τεχνικούς, συμβούλους ακινήτων κλπ, στους οποίους έχουν δαπανηθεί ένα σωρό εκατομμύρια χωρίς να έχει προκύψει το παραμικρό σχεδόν αποτέλεσμα. Τώρα το Ταμείον, που είναι μείον, ετοιμάζεται να πληρώσει 120 χιλιάδες ευρώ (!) για… σύμβουλο επικοινωνίας!

Βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές καίνε ζωντανούς τέσσερις άνδρες δεμένους χειροπόδαρα

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Την έκτελεσή τους ανακοινώνει ένας κουκουλοφόρος άνδρας με γυαλιά - Πριν τους σκοτώσουν τους βάζουν να δουν αντίστοιχες εκτελέσεις

Άλλο ένα βίντεο φρίκης με θύματα τέσσερις άνδρες έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τζιχαντιστές καθώς για δεύτερη φορά εκτελούν εχθρούς τους καίγοντας τους ζωντανούς.

Ελβετία: Βάζουν τους Κινέζους τουρίστες σε ξεχωριστά τρένα επειδή... φτύνουν!

«Έκρηξη» Κινέζων τουριστών παρουσιάζεται στις Ελβετικές Άλπεις - Τι λέει ο επικεφαλής των τοπικών σιδηροδρόμων για τον λόγο της δρομολόγησης τρένων μόνο για τους τουρίστες από την Ασία

ΜΠΑ; ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ; Αυτοπυροβολήθηκε 72χρονος συνταξιούχος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του βρισκόταν στην Καβάλα, όπου πήγε να γράψει την κόρη τους, που πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις

Ένας 72χρονος συνταξιούχος, πρώην ταχυδρομικός υπάλληλος, έβαλε τέλος στη ζωή του με το κυνηγετικό του όπλο, στο Ακρωτήρι της Μυτιλήνης.

Βρετανία: Σε πλήρη εγκατάλειψη ο τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Χορταριασμένος και εγκαταλελειμμένος είναι ο τάφος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας - Ο τάφος βρίσκεται στο κτήμα της πατρικής της οικογένειας, στο Άλθορπ του Northamptonshire

Αρχαιολόγοι κατά Ψινάκη για τις «ανοργασμικές»: Σεξιστική αθλιότητα και χυδαιολογία

Αγάνακτηση και οργή από το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων - Καλούν τα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού να καταδικάσουν τα όσα είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα

Λίγες μέρες έπειτα από τις θανατηφόρες ατάκες του Ηλία Ψινάκη, με αποδέκτη «τις ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές, που δεν μας άφησαν να κάνουμε στο χώρο που έπρεπε» τη συναυλία με την υπουργό Τουρισμού, Άλκηστι Πρωτοψάλτη, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) απαντά στο δήμαρχο Μαραθώνα, εξαπολύοντας πυρά τόσο στον ίδιο όσο και στην υπηρεσιακή υπουργό, που άκουσε το «παραλήρημά» του, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο.

Κύκλωμα Μυκόνου: Διάλογοι-«φωτιά» -Ο Αραβας που ζητούσε 4 γυναίκες και ο γκέι πολιτικός [διάλογοι]

Τριγμούς προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως για το κύκλωμα της Μυκόνου που αναλάμβανε να καλύψει τα πανάκριβα γούστα των πλούσιων τουριστών του νησιού σε ναρκωτικά και οργιώδη σεξουαλικά πάρτι.


Ποιος είναι ο Τούρκος ναυαγός της Ψαρούς

Μανιακός του καραόκε, λάτρης του ωραίου φύλου και χουβαρντάς, ο Τούρκος βιομήχανος Ishak Cerit από ένα λάθος είδε το dream yacht του των 6 εκατ. ευρώ να βυθίζεται

Το ναυάγιο της θαλαμηγού «Aloha» στη Μύκονο, ιδιοκτησίας του Τούρκου βιομηχάνου Ishak Cerit, εξακολουθεί να μονοπωλεί τις συζητήσεις και την επικαιρότητα του κοσμικού νησιού. Ελληνες και ξένοι επισκέπτες το ανήγαγαν σε νέα τουριστική ατραξιόν, με τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης να γεμίζουν από selfies με πλάνα από το μισοβυθισμένο γιοτ. Ενα θέαμα που δεν συναντάς κάθε μέρα στα ήρεμα νερά της πιο δημοφιλούς παραλίας του νησιού.

ΒΙΝΤΕΟ-Κινέζος παθαίνει κρίση πανικού σε γυάλινο μονοπάτι σε ύψος 5000 ποδιών

Αν κάποιος φοβάται το ύψος τότε υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να κάνει.

ΑΝΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Σε ανάκριση ο Γιώργος Τράγκας για ανακριβές «πόθεν έσχες»

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του Πρωτοδικείου βρίσκεται ο δημοσιογράφος και  εκδότης ημερήσιων εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων Γιώργος Τράγκας για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Βρούτσης: Τα τρία… μηδενικά του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα δηκτικό σχόλιο για τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ τους μήνες που έμεινε στην εξουσία έκανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ψηφοφόροι της χρονιάς

  • Το κοινωνικό πείραμα. Το απόλυτο must see.

Επιστρέφει στη Ρηγίλλης από αύριο η Νέα Δημοκρατία

Στα «παραδοσιακά» της γραφεία, στην οδό Ρηγίλλης 18, επιστρέφει την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εγκαταλείψει το νεοκλασικό κτίριο, όπου στεγαζόταν από το 1975, στην οδό Ρηγίλλης και μεταφέρθηκε σε κτίριο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.  Τα γραφεία της Συγγρού ήταν σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο 6.300 τετραγωνικών μέτρων, με 125 θέσεις πάρκινγκ και μηνιαίο ενοίκιο 50.000 ευρώ.

Αποδόμηση Τσίπρα και ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών

Της Έλλης Τριανταφύλλου

Με μια πειστική, συνεκτική και ρεαλιστική πολιτική πρόταση που θα κατατεθεί στον δημόσιο διάλογο τις αμέσως επόμενες ημέρες και με μία συγκέντρωση… α λα παλαιά έξω από το ιστορικό κτήριο της οδού Ρηγίλλης στην οποία θα παραστεί το σύνολο των οργανωμένων δυνάμεων της παράταξης μπαίνει η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική μάχη, με στόχο να διεκδικήσει ευθεία αναμέτρηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βαριές κατηγορίες κατά Παπασταύρου

Φέρεται να σχετίζεται με επενδυτικό fund, συμφερόντων του Σάμπι Μιωνή και του καταζητούμενου επιχειρηματία Άγγελου Μεταξά, με καταθέσεις ύψους 550 εκατ. δολαρίων στην HSBC.

Αμφίπολη και Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα: Τι θα γίνει αύριο στο ΚΑΣ

Τρία θέματα που αφορούν στην ανασκαφή της Αμφίπολης θα εξεταστούν αύριο από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Η 34χρονη Ελληνίδα που επί 46 ώρες έτρεχε στις Αλπεις -Σε αγώνα, με την ελληνική σημαία στα χέρια [βίντεο]

Η 33χρονη φυσιοθεραπεύτρια από τα Ιωάννινα, Αλεξάνδρα Τσουκανέλη, έγινε η πρώτη Ελληνίδα η οποία τερμάτισε στη μεγάλη διαδρομή των 170 χιλιομέτρων στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος, Ultra Trail du Mont-Blanc, μίας αθλητικής διοργάνωσης που θεωρείται η πλέον δημοφιλής στον πλανήτη.