05 Οκτωβρίου 2015

Εκανε ένα μήνα θητεία στο στρατό και απολύεται ο Κορωνάκης... πίνει ήδη φρέντο στο Κολονάκι

Στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ο παραιτηθείς γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είχε πατήσει τα 40 και εξακολουθούσε να είναι «ανυπότακτος».

Το ανέκδοτο του Μπογδάνου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ανέκδοτο στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι «ιστορικές» προεκλογικές υποσχέσεις των πολιτικών αρχηγών, από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα, είπε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Αναστολή του 23% στο ΦΠΑ για την εκπαίδευση για ένα μήνα...

Την αναστολή του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, τουλάχιστον έως την ψήφιση του προϋπολογισμού στα μέσα Νοέμβρη, ώστε να βρεθούν ισοδύναμα, ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΤΣΟΦΛΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟ! Ο Τσίπρας «ψήφισε» Μεϊμαράκη: Ελπίζω να συνομιλώ μαζί σας για μακρύ χρονικό διάστημα

Θέση πήρε... εμμέσως ο Αλέξης Τσίπρας στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, όταν κάποια στιγμή βγήκε εκτός κειμένου των προγραμματικών δηλώσεών του, στη βουλή.

Η απορία Βουλγαράκη για τα κρατικά αυτοκίνητα

Αιχμηρό σχόλιο έκανε μέσα από τα social media o Γιώργος Βουλγαράκης. Ο πρώην υπουργός με αφορμή τον «πανικό» που επικράτησε στα ΚΤΕΟ , όλης της χώρας λόγω του προστίμου που… καραδοκούσε «κάρφωσε» τα κρατικά αυτοκίνητα.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! Λεβέντης: Δεν είμαι σίγουρος ότι οι τρελοί έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

«Το κοινοβούλιο είναι χειρότερο από ότι είχα πει στο παρελθόν» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ. «Χασομέρι γενικό, 2-3 μέρες για να απογραφείς» σημείωσε ο κ. Λεβέντης σχετικά με τις πρώτες μέρες παρουσίας του στη Βουλή.

Και ο Τζιτζικώστας απόψε στη Βουλή

Στην ολομέλεια της Βουλής θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας για να παραβρεθεί στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την οποία θα ανοίξει η τριήμερη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης.

Στη μάχη της ενημέρωσης και με τα σημάδια της επίθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της όταν χειροβομβίδα που έριξαν οι ισραηλινοί έσκασε λίγα μέτρα μακριά της με το ωστικό κύμα να της προκαλεί εγκαύματα στο πρόσωπο.

Ψάχνει γραφεία στη Βουλή ο Ν. Βούτσης - Ο "άστεγος" Σαμαράς

Αυτοψία στους χώρους της Βουλής πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με σκοπό να εξεύρει άδεια γραφεία προκειμένου να στεγάσει τις ανάγκες των κομμάτων και όσων δικαιούνται χώρων εργασίας εντός του ιστορικού κτηρίου.

«Κατεβάζει» Όλγα η Νέα Δημοκρατία!

Στην πρώτη γραμμή της μάχης των προγραμματικών δηλώσεων κατεβαίνει η Όλγα Κεφαλογιάννη καθώς ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία ειδική αγορήτρια με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη που θα είναι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ->Τούρκοι σέρνουν το πτώμα Κούρδου στους δρόμους - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας καταδίκασε σήμερα με τον εντονότερο τρόπο τη μετάδοση ενός βίντεο που φέρεται να δείχνει το πτώμα ενός Κούρδου αντάρτη που τον έχουν δέσει από τον λαιμό σε ένα τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας και το σέρνουν στους δρόμους μιας πόλης, πιθανότατα στην επαρχία Σιρνάκ.

ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ; Το ΣτΕ δικαίωσε εγκυμονούσα που «κόπηκε» από διαγωνισμό πυροσβεστών με απόφαση του αρχηγού του Σώματος

Το "ατύχησες στο χρόνο προκήρυξης διαγωνισμού" δεν υπάρχει για κάποια που είναι έγκυος; Γιατί το κράτος πρέπει να περιμένει να γεννήσει η άλλη για να προσλάβει πχ εποχικούς υπαλλήλους; Και γιατί πχ. το κράτος δε δίνει το δικαίωμα στον φοιτητή να μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμό προσλήψεων και να προκαλέσει την αναβολή του μέχρι να πάρει το πτυχίο του; Γιατί το κράτος να ενδιαφέρεται μόνο για τη "μητρότητα" των υπαλλήλων του ακόμα και των επίδοξων υπαλλήλων του και όχι για τη "μητρότητα" της νοικοκυράς ας πούμε ή της δικηγόρου πχ; Κωλοχανείο σκέτο ενδιαφέρεται μόνο για τους μισούς Έλληνες....

Πέπλο προστασίας στην μητρότητα και την οικογένεια άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας

Πέπλο προστασίας στην μητρότητα και την οικογένεια άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας, με μια απόφασή του που δικαιώνει εγκυμονούσα η οποία αποκλείστηκε με απόφαση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος από τις αθλητικές δοκιμασίες του σχετικού διαγωνισμού  για να εισαχθεί στο ΠΣ ως δόκιμος  πυροσβέστης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "στολίζει" τον ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέματα της παιδείας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ρύθμιση για την εκλογή πρυτάνεων σε πέντε Πανεπιστήμια με...

ΝΔ: Πρόταση Τζιτζικώστα για πέντε προσυνεδριακές συνδιασκέψεις

«Πρέπει να διευκολυνθούν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τη βούλησή τους, όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό μας»

ΦΩΤΟ-Πως έγινε έτσι η Ντούβλη ρε; Μάνα με παιδί;;;

Και έχει, βόλτα με το γιο της! Φωτογραφίες


Η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η τηλεπερσόνα που έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες του Σειρηνάκη, και χάθηκε τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες και ήταν κυριολεκτικά... μια άλλη!

Αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Μπαλτάκος

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρώην γραµµατέας συντονισμού επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά είχε...

Φωτογραφίες: Δείτε τις πλωτές βίλες που δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ (στο Ντουμπάι...)

Αν σας περισσεύουν περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και δεν μπορείτε να το διακαιολογήσετε στην Εφορία, μπορείτε να αγοράσετε μια πλωτή βίλα τριών ορόφων και να μετακομίσετε στο Ντουμπάι

Αυτά είναι τα πιο πολύτιμα brand εταιρειών στον κόσμο -Τα 100 κορυφαία [λίστα]

Ηταν να μην ανέβει στην κορυφή η Apple. Γιατί δεν δείχνει καμία... διάθεση να την αποχωριστεί.

Για τρίτη συνεχόμενη σειρά, είναι το πιο πολύτιμο brand στον κόσμο, σύμφωνα με την έκθεση της Interbrand για το 2015. Η Apple παραμένει στην κορυφή από τότε που κατάφερε να «εκθρονίσει» την...

Τι είπαν στο τηλέφωνο Τζιτζικώστας-Μεϊμαράκης – Ολος ο διάλογος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το απόγευμα οι ανθυποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΛΑΨΤΕ! Άπλυτοι αποκλείουν τον ΣΥΡΙΖΑ από το αντιρατσιστικό φεστιβάλ... και οι ΣΥΡΙΖΑίοι διαμαρτύρονται

Για τον αποκλεισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του από το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΩΣΤΟΣ! Βρούτσης: Η ΝΔ δεν πρέπει να ψηφίσει ούτε ένα σεντ μείωση σύνταξης

«Η ΝΔ δεν πρέπει να ψηφίσει ούτε ένα σεντ μείωση σύνταξης γιατί είναι άδικη και μπορούσαμε να το αποφύγουμε» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Τζιχαντιστές απειλούν να βάλουν φωτιά στα Βαλκάνια – Kαι o Τσίπρας στο στόχαστρο!

Ερωτήματα αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί τις τελευταίες ώρες μήνυμα που έφτασε σε Αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό και φέρεται να έχει αποσταλεί από παρακλάδι των τζιχαντιστών στη γείτονα χώρα.

Στο TAXIS βρέχει ραβασάκια για τα γίδια -Tα 315.000 με διπλάσια προκαταβολή φόρου

Αναρτήθηκαν στο Taxis 315.000 ραβασάκια με διπλάσια προκαταβολή φόρου και στέλνονται τα email από την Εφορία.

Σήμερα είχαμε …Περιστέρα! Τι ενόχλησε την πρώτη κυρία στο μάθημα της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς συνοδεία έφτασε το πρωί το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Σεξουαλικό σκάνδαλο: Τέσσερις ανώτατοι αξιωματικοί βγαίνουν με την ίδια γυναίκα!

Οσμή σκανδάλου στο υπουργείο Άμυνας στη Βρετανία - Πρώην σύντροφος 27χρονης υπαλλήλου σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ, καταγγέλλει με επιστολή του την ταυτόχρονη σχέση της με τέσσερις ανώτατους αξιωματικούς, εκ των οποίων ο ένας παντρεμένος με δύο παιδιά

Δείτε 30χρονο ανώμαλο, υπάλληλο λούνα παρκ, που ασελγούσε σε δύο αδελφάκια

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικους έναντι αμοιβής, οι οποίοι συμπλήρωσαν τα δέκα, όχι όμως τα 15 έτη της ηλικίας τους, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια

Καθηλωτικές εικόνες: Δείτε τα αποτελέσματα του εμφυλίου στη Συρία από το... Διάστημα

Δύο νυχτερινές φωτογραφίες της Συρίας, μία από το 2012 και το 2015 δείχνουν με ξεκάθαρο τρόπο το «σκοτάδι» στο οποίο έχει βρεθεί η χώρα και οι άνθρωποί της μέσα σε τρία χρόνια εμφυλίου πολέμου

Ξεχασμένο Ελληνικό συγκρότημα των 80s στην καμπάνια του Gucci - BINTEO

Η μουσική ενός ελληνικού συγκροτήματος των 80s παίζει στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci.

Συγκεκριμένα, οι "Alive She Died" σχηματίστηκαν το 1984 στην Αθήνα, παίζοντας new wave ηλεκτρονική μουσική, ενώ διαλύθηκαν το 1987. Αργότερα μέλη τους, δημιούργησαν τους "Trespass" κυκλοφορώντας το δίσκο "Strange Times" το1988.

Καταγγελία ΣΟΚ της Κω/λου: Διώχνουν όσους βόλεψα στη Βουλή... για να βολέψουν άλλους!

Ευκαιρία έψαχνε να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ευκαιρία βρήκε! Ποιος "είδε" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν τη φοβήθηκε. Με... απανωτά tweets, η τέως πρόεδρος της Βουλής τα... έσουρε στην κυβέρνηση για την "παραίτηση" του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Θαλάσση.

Τι κρίμα που δεν τα δίνει στους λάθρο!! 2,5 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη σίτιση μαθητών σε σχολεία

Νέα δωρεά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη του προγράμματος «Διατροφή», για τη σίτιση και προώθηση υγιεινής διατροφής σε δημόσια σχολεία της χώρας, κατά το τρέχον σχολικό έτος, ανακοίνωσε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Bίντεο σοκ: Άγγλος εκατομμυριούχος τραυματίζει 28 θεατές με την Porsche του

Ο πολύ γνωστός στην Αγγλία Paul Bailey είχε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη στιγμή σε επίδειξη αυτοκινήτων στην Μάλτα όπου έχασε τον έλεγχο της πανάκριβης Porsche του και έπεσε πάνω στους θεατές

Δείτε πόσο θα πληρώσετε για τέλη κυκλοφορίας το 2016

Σε δύο κατηγορίες είναι χωρισμένα τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για το 2016, που θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλους Δεκεμβρίου 2015 .

Σοκαριστική πτώση φιλάθλου στην Αργεντινή - Γλίτωσε από θαύμα [βίντεο]

Από θαύμα σώθηκε ένας φίλαθλος στην Αργεντινή όταν έχασε την ισορροπία του στις κερκίδες και έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από μεγάλο ύψος.

Δείτε τις λαμπερές υποψήφιες «πρώτες Κυρίες» της Νέας Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

Το προφίλ των συζύγων των διεκδικητών της αρχηγίας

«Πίσω από κάθε ισχυρό άντρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα», κάτι που στην περίπτωση των συγκεκριμένων πολιτικών αντρών ταιριάζει γάντι.

Σκόπια: Οι χάρτες που δείχνουν ότι το ψέμμα δεν μπορεί να σταθεί

Το ψέμμα των Σκοπίων που παλεύουν με νύχια,δόντια και απάτες να το κάνουν γεωγραφική πραγματικότητα, παρουσιάζεται μέσα από τους χάρτες του National Geographic. Τους οποίους άπαντες εμπιστεύονται. Στο βίντεο παρουσιάζεται όλη η αλήθεια για το πως...

Το μάθημα στο ΑΠΘ έκρυβε εκπλήξεις - Κινητό τηλέφωνο κατέγραψε τα πάντα (Βίντεο)!

Το βίντεο με τα όσα έγιναν στην αίθουσα του ΑΠΘ κατά τη διάρκεια του μαθήματα κάνει θραύση στο youtube - Δείτε την απάντηση του καθηγητή για τα όσα έγιναν...

Το βίαιο πρόσωπο της Χίλαρι και τα ξεσπάσματα εναντίον του Μπιλ Κλίντον

Το νέο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον, όπως εμφανίζεται μέσα από το βιβλίο του Roger Stone, αναμένεται να προκαλέσει σάλο και πιθανόν να επηρεάσει την πορεία της προς το Λευκό Οίκο.

Άδωνι-Απόστολε λίγο ψυχραιμία ρε σεις! Πονάνε τα μυαλά μας όταν βλέπουμε να σας στηρίζουν όσοι μας προκαλούν αλλεργία

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι δύο επίδοξοι Πρόεδροι είναι ότι ο κόσμος βγάζει σπυράκια με τους συστημικούς δημοσιογράφους που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για το ποιον θα βγάλει αρχηγό η ΝΔ.

Δεν μπορεί ρε φίλε Άδωνι να αναδημοσιεύεις στο Twitter μέχρι και τις...

Ο Πάγκαλος καλεί σε "άμεση εγρήγορση" εναντίον της κυβέρνησης

Με νέο άρθρο στην προσωπική του σελίδα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος καταφέρεται εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης. Το άρθρο έχει τίτλο «Το γλωσσάριο της κωλοτούμπας – Διαφορετικότητες» και ο κ. Πάγκαλος περιγράφει :

Τριπλή φορό - «παγίδα» ΣΥΡΙΖΑ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων – Κλαίνε τα γατάκια της ΠΟΜΙΔΑ που έκραζαν Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΜΙΔΑ για ανείσπρακτα ενοίκια: Θηριωδία σε βάρος ιδιοκτητών και ενοικιαστών

Η… λυπητερή για ορισμένους ιδιοκτήτες ακινήτων θα έρθει ακόμα και «τριπλή» σε κάποιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που εκμισθώνουν τα ακίνητά τους, θα υποστούν την κατάργηση της δυνατότητας εκχώρησης των ανείσπρακτων ενοικίων στο δημόσιο.

Μεϊμαράκης καλεί Τζιτζικώστα στην Κ.Ο.: Ας γίνουν οι εκλογές όποτε θέλουν-Περιμένω να πάρει πίσω ο Τσίπρας το 23% στην εκπαίδευση

«Ας γίνει ό,τι θέλουν και όποτε θέλουν» ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος υπογράμμισε ότι όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από την κεντρική εφορευτική επιτροπή, χωρίς ο ίδιος να μπαίνει να μπαίνει στο παιχνίδι της κόντρας.

ΜΠΑ ΔΕ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ; Το «ΝΙΕΤ» Ρώσων επιχειρηματιών στον Μπουτάρη!

Ακυρώθηκε το ταξίδι του δήμου Θεσσαλονίκης που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου στην Αγία Πετρούπολη. Όπως μαθαίνουμε στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου λέγεται ότι δεν υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες στη Ρωσία να συναντηθούν με την ελληνική αντιπροσωπία!

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! ΝΔ: Μητσοτάκης και Γεωργιάδης κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι επί των προγραμματικών δηλώσεων

Και έτσι πρέπει όποιος βγει νέος Πρόεδρος... να αξιοποιήσει όλα τα στελέχη όπως μπορεί και χωρίς αποκλεισμούς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν από τη ΝΔ να είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Παραλίγο να λιντσάρουν τον διευθυντή της Air France -Η εταιρεία ανακοίνωσε 2.900 απολύσεις

Πολλές εκατοντάδες εργαζόμενοι εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά της Air France, ενώ παραλίγο να λιντσάρουν τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού.

ΝΔ για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση: Η κυβέρνηση παραπαίει, δημιουργεί σύγχυση, λέει και ξελέει

Επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή και τις δύο διαφορετικές ανακοινώσεις για το θέμα από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής.

ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ «ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ»! Δανάη Στράτου: Δεν θα έκανα ξανά τη φωτογράφιση στο Paris Match [βίντεο]

Με πολύ τρακ και υπερβολικά βαμμένη, η Δανάη Στράτου φιλοξένησε εκπομπή του Star στο σπίτι της και μίλησε για όλα.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! Παράταση αργίας για τους επίορκους με τροπολογία που ακυρώνει τον Κατρούγκαλο

Την παράταση της αυτοδίκαιης αργίας για τους υπαλλήλους που έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για σοβαρά ποινικά αδικήματα αποφάσισε η κυβέρνηση.

Νέες αλλαγές στα capital controls-Διευκολύνσεις για συναλλαγές επαγγελματιών με το εξωτερικό

Στη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό αφορούν και οι δύο νέες αλλαγές στα capital controls που αποφάσισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Να διαχωρίζονται οι χριστιανοί από τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

[Κόμπο στο στομάχι του Ευαγγελάτου προκαλεί η πρόταση... λογικό... στην Εκάλη που μένει δεν έχει μουσουλμάνους να τον απειλούν αυτόν και τα παιδιά του... αν είχε θα είχε ανέβει στα κάγγελα]

Έναν κόμπο στο στομάχι και σκηνικά άλλων εποχών που η ανθρωπότητα θέλει να σβήσει από τη μνήμη της προκαλεί η πρόταση του αντιπροέδρου των Χριστιανοκοινωνιστών στην Γερμανία να διαχωρίζονται οι πρόσφυγες σε χριστιανούς και μη (εντέχνως ο δημοσιοκάφρος αποκρύπτει το "αν αισθάνονται ότι απειλούνται").

Ο αντιπρόεδρος του CSU και πρώην υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χανς-Πέτερ Φρίντριχ εξέφρασε φόβους για την ασφάλεια των χριστιανών αιτούντων άσυλο στη χώρα και επιθυμεί να έχουν το δικαίωμα σε ένα ειδικό ασφαλές κατάλυμα στην περίπτωση που αισθάνονται ότι απειλούνται από τους ισλαμιστές.

«Έπεσε» το facebook από αυτή τη φωτογραφία γάμου στη Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Μία… βόλτα πήγαν στη Τούμπα, λίγο πριν τη σέντρα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ένα ζευγάρι που μόλις είχε παντρευτεί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο γαμπρός προκειμένου να εμψυχώσει την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο γήπεδο, την ημέρα του γάμου του. Οι συγγενείς είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό.