23 Ιανουαρίου 2016

Οι… μπροστόβαρες αποκαλύψεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «αέρα» της εκπομπής της;

Πανικός δημιουργήθηκε στο πλατό του «Σπίτι μου σπιτάκι μου», αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μια πολύ… άτυχη στιγμή στον αέρα της εκπομπής.

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονιστική ελληνική συμμετοχή στο αμερικάνικο X-Factor έκανε τους κριτές να κλάψουν!

Ό Έλληνας συμμετέχοντας διαγωνίστηκε στην υποκριτική και με την παρουσίασή του έκανε τους γνωστούς κριτές να κλάψουν ενώ μετά το τέλος της παράστασης ο κόσμος τον χειροκροτούσε όρθιος! Δείτε την guest star εμφάνιση του....

Νέες αποκαλύψεις για τους διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωση για γέλια από ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη μητέρα, τον αδερφό του και μια φίλη του, ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσωνας Σχινάς Παπαδόπουλος φέρεται να είχε μεσολαβήσει για να προσληφθούν στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού και φίλοι του από το Facebook. Οργισμένη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Πανηγύρια» Φλαμπουράρη για τον ένα χρόνο μάσας του με ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται στους δρόμους ο υπουργός Επικρατείας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ένα χρόνο μετά την πρώτη εκλογική νίκη της 25ης Ιανουαρίου

Κυνηγοί αποθεώνουν με καραμπίνες Κύπριο βουλευτή που παραβίασε τη νομοθεσία! (VIDEO)

Ο εν λόγω βουλευτής του ΔΗΣΥ είχε ποστάρει το Δεκέμβριο φώτο στο Facebook όπου έτρωγε αμπελοπούλια... και φυσικά οι κυνηγοί τον έκαναν ήρωα αφού τόλμησε να πει αυτό που κάνουν πολλοί παράνομα...

Ποιά Ευρωπαϊκή Ένωση, ποιά νομοθεσία; Εδώ είναι Κύπρος δεν είναι... παίξε-γέλασε για να παραφράσουμε την γνωστή ρήση "εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε"...
Τελικά λέτε να τρίζει η καρέκλα του Αβέρωφ Νεοφύτου;

Όταν ο Στάλιν άφησε εκατομμύρια Ουκρανούς να πεθάνουν από την πείνα [εικόνες]

Είναι μια από τις σκοτεινότερες σελίδες της ρωσικής ιστορίας και του Ιωσήφ Στάλιν προσωπικά, οι οποίες αποσιωπήθηκαν. Αποκαλύφθηκαν σε όλη τους την τραγική μεγαλοπρέπεια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος. Πρόκειται για την γενοκτονία του λαού της Ουκρανίας από το κομμουνιστικό καθεστώς του Στάλιν.

Γλύφει τον Κυριάκο ο σύμβουλος που πήρε στο λαιμό του τον Βαγγέλη

Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» ανήκαν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ οι Νίκος Καραχάλιος και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο σύμβουλος όμως του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσπαθεί...

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: Ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας… ΠΑΣΟΚ->ΝΔ->ΣΥΡΙΖΑ->;;;

Ήταν παραμονές των εκλογών του 2012, όταν ο Αλέξης Τσίπρας, με τον αέρα του διεκδικητή της εξουσίας, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ3 και τον “Λαβύρινθο”. Ο παρουσιαστής της εκπομπής τον υποδέχεται με θέρμη κι ως απόδειξη των αισθημάτων του προς τον μελλοντικό πρωθυπουργό, του προσφέρει…

ΒΙΝΤΕΟ-Η δασκάλα Αγγλικών του Τσίπρα ! Behold !

Δείτε την, απολαύστε το μάθημα Αγγλικών :

Οι επτά μεγαλύτερες απειλές για την ανθρωπότητα

Από το «σούπερ-ηφαίστειο» στον πυρηνικό χειμώνα και στην έκρηξη των ακτίνων Γ - Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε κίνδυνο 

Δυσοίωνο είναι το μέλλον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τους επιστήμονες οι οποίοι προειδοποιούν ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας επτά ακραίων απειλών.

Με φωτογραφικές διατάξεις "καθαρίζουν" τα δικά τους παιδιά και τα διορίζουν

Γράφει ο INSIDER

Όσοι γνωρίζουν εκ των έσω τί ακριβώς συζητά ο κ. Τσίπρας με το επιτελείο του, εντυπωσιάζονται από ένα και μόνο πράγμα: Την πίεσή του προς αυτούς, να βρουν τρόπους για να ικανοποιήσουν τις προσλήψεις κομματικών παρατρεχάμενων, συγγενών και φίλων!

ΦΩΤΟ-Μπινελίκι ανέβασε η ΕΡΤ και δικαιολογήθηκε ότι ο αρμόδιος έξυνε τα παπάρια του στο FB λόγω αυξημένης ροής εργασίας!

Δεν φαντάζεστε τι ανάρτησαν στο facebook και το κατέβασαν κακήν κακώς στη συνέχεια...

Το αγαπημένο μου της ΕΡΤ... αυτή τη φορά ήρθε από τα social media. Η ΕΡΤ σε μεγάλα κέφια, είπε να δώσει ένα άλλο χρώμα στις αναρτήσεις, στη σελίδα της στο facebook, και έκανε share την παρακάτω ανάρτηση από τη σελίδα "Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία":

Βουλευτές της ΝΔ σχολιάζουν τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Γιάννης Πλακιωτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Χρήστος Δήμας και Σταύρος Καλαφάτης διατυπώνουν τα σχόλιά τους για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΒΙΝΤΕΟ-«Σκάλωσαν» στην Ξάνθη οι ΣΥΡΙΖΑίοι που πήγαιναν να γκρεμίσουν το φράχτη

Στο μπλόκο που έχουν στήσει αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ξάνθης, στο ύψος της γέφυρας του Νέστου, «σκάλωσαν» το μεσημέρι του Σαββάτου διαδηλωτές που κατευθύνονταν στον Έβρο για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις κατά του φράχτη.

ΚΛΟΠ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η Λίβερπουλ έχανε 3-1, το γύρισε, ισοφαρίστηκε και νίκησε 5-4 στο 95' [βίντεο]

95 λεπτά αγώνα, εννέα γκολ και πολλές ανατροπές!

Σε ένα ματς πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική η Λίβερπουλ μετέτρεψε το εις βάρος της 3-1 από τη Νόριτς σε 3-4, ισοφαρίστηκε στο 93΄ όμως πήρε τη νίκη με γκολ του Λαλάνα στο 95΄ (4-5)!

Νταβός: Ανησυχία για τη ζωή χωρίς την Μέρκελ

Ένας κόσμος όπου η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα είναι πλέον η καγκελάριος της Γερμανίας αποτελεί έναν παράγοντα κινδύνου που είναι δύσκολο να υπολογιστεί σύμφωνα με κορυφαίους επιχειρηματίες αναφέρει το Bloomberg.

Οι αγρότες δεν το βάζουν κάτω παρά τα κόλπα Τσίπρα που τους καλεί σε "διάλογο"-Αποκλεισμοί εθνικών δρόμων μέχρι και την Τρίτη

Καθημερινούς δίωρους αποκλεισμούς του εθνικού δικτύου αποφάσισε η πανελλαδική συνέλευση των αγροτών στα Τέμπη, με την ερχόμενη Τρίτη να συνεδριάζουν εκ νέου για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Κι εδώ μπροστά η ΝΔ

Πίσω από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε ακόμη μία δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης.

Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής», η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων «αγγίζει» το...

O βουλευτής που άλλαξε τρία κόμματα σε μια ημέρα!

Τέτοια σαρδάμ δεν επιτρέπονται, τέτοιες ημέρες, με τέτοιες διεργασίες που γίνονται στα κόμματα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός φώναξε στο βήμα της Βουλής τον βουλευτή του...

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ! ΤΟΥ ΦΤΑΙΝ'ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ιερώνυμος: Υπάρχουν σχέδια να αλλάξει το κοινωνικό στάτους κβο με την είσοδο των μεταναστών

Παράλληλα εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τον ρόλο των ΜΚΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση του προσφυγικού

Την άποψη ότι υπάρχουν σχέδια για αλλαγή του κοινωνικού και πολιτιστικού στάτους κβο στην Ευρώπη από την είσοδο των μουσουλμάνων στην Ευρώπη εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ενας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ -Ολα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες

«Η ελπίδα έρχεται», ήταν το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα που κυριαρχούσε πέρυσι τέτοια εποχή, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζουν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Επιστολή των αγροτών στον Τσίπρα

Εκπρόσωποι από 25 αγροτικά μπλόκα -από τη Θράκη μέχρι την Ηλεία- κτηνοτρόφοι και αλιείς, βρίσκονται στους δρόμους για να συντονίσουν τον αγώνα τους τους καθώς και να καθορίσουν την αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά την πρόσκληση που ο ίδιος τους απηύθυνε.

Ποιος είναι ο θαυμαστής του Τσίπρα, δημοσκόπος της «Αυγής» που «βλέπει» προβάδισμα 8,1% του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Ραπίδης είναι φανατικός θαυμαστής των Τσίπρα, Παπαδημούλη, Κούνεβα, Κούλογλου αλλά και του Πάνου Λάμπρου
Μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας να διευρύνει την επιρροή της, η οποία αποτυπώνεται σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν σαφές προβάδισμα της κεντροδεξιάς παράταξης στην πρόθεση ψήφου, όμως η εφημερίδα Αυγή «βλέπει» ακόμα πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρολ μέσα στην ΕΡΤ! Σήμερα η ΕΡΤ μεταδίδει την ταινία «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο»

Πρόκειται για την ταινία του 1966 με αναφορές στη ζωή του αγωνιστή Μαρίνου Αντύπα

Πριν από 40 χρόνια βγήκε στον κινηματογράφο η ταινία «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» σε σενάριο Νίκου Φώσκολου και σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΣΤΑ ΚΩΛ@ΠΑΙΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ! Κοτζιάς: Αν γκρεμίσουμε τον φράχτη στον Έβρο θα χάσουμε κάθε έλεγχο του μεταναστευτικού


Δείτε φώτο στο τέλος για να καταλάβετε για τι απατεώνες μιλάμε!!

H Ελλάδα ζήτησε 100 σκάφη από τη Frontex για να μεταφέρονται μετανάστες από τα hotspot στην Τουρκία, σύμφωνα με την ενημέρωση του Έλληνα ΥΠΕΞ στους δημοσιογράφους

Ο εκπρόσωπος του "κινήματος της γραβάτας" στα Τέμπη - ΒΙΝΤΕΟ

Στα Τέμπη, όπου αυτή την ώρα διεξάγεται η συνέλευση των αγροτών προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, μετέβη και ένας νέος γιατρός που συμμετείχε στο «κίνημα της γραβάτας» για να στηρίξει τον αγώνα τους.

Το πηγαδάκι του «Μπένι» που «ενόχλησε» τη Φώφη

Ένα… διακομματικό τετ-α-τετ έγινε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ! Οι άλλοι στη Σπάρτη κατέλναβαν τα Lidl Αποφασίζουν για τα μπλόκα οι αγρότες - Στο Μαξίμου τους καλεί ο Τσίπρας

Κλειστά τα Τέμπη - Πάνω από 2.500 τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας - Κατέλαβαν το Lidl στη Λακωνία - Έκλεισαν τα διόδια Ισθμού οι αγρότες - Στον Πύργο έχυσαν γάλα έξω από την Αντιπεριφέρεια Ηλείας - Στο τραπέζι των συζητήσεων και πολυημέρες αποκοπές του εθνικού οδικού δικτύου

ΒΙΝΤΕΟ-Επική ατάκα στον αέρα του Mega! «Πάγωσαν τα κωλ...μάγουλα»!

Ο εκπρόσωπος των αγροτών περίμενε μιάμιση ώρα στο κρύο να τον βγάλουν στον αέρα του "Mega Σαββατοκύριακο" και τους ...την είπε με τον πλέον απρόσμενο τρόπο!

Γεωργιάδης: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι υπήρχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ το οποίο υποστήριζε και ο κ. Τσίπρας»

Φουλ επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει σε συνένετυξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι υπήρχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ το οποίο υποστήριζε και ο κ. Τσίπρας. Οι καταγγελίες των πρώην συντρόφων του κ. Λαφαζάνη και των άλλων –στην ουσία τους πρόδωσε– είναι απολύτως αληθινές» λέειχαρακτηριστικά.

Κυριάκος: Θα διερευνήσουμε τι έγινε το καλοκαίρι του 2015 με Τσίπρα, Γιάνη και Grexit

Κυριάκος στον Economist: Είναι τέτοια η ζημιά για την οικονομία που δικαιολογείται απόλυτα η απόφασή μας

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε βάθος την έρευνα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη για το PlanX, τις πληρωμές με... χαρτάκια και το παρολίγον Grexit, είναι η Νέα Δημοκρατία όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της ηγεσίας του κόμματος.

Έκλεισαν Τέμπη και Μάλγαρα οι αγρότες – Πως διεξάγεται η κυκλοφορία - ΒΙΝΤΕΟ

Στα Τέμπη συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους οι αγρότες. Έκλεισαν την εθνική οδό και αποφασίζουν για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν.

Ο Γκλέτσος οδηγεί κομβόι με τρακτέρ προς τη Λαμία - ΦΩΤΟ

Το κομβόι με τα τρακτέρ ξεκίνησε από το λιμάνι της Στυλίδας και κατευθύνεται προς τη Λαμία, με επικεφαλής τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος οδηγεί το πρώτο τρακτέρ.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ!!! Λάκης Λαζόπουλος: Είναι η γ@μημένη η προπαγάνδα, ηλίθιε

Διαβάστε το άρθρο του Λάκη να γελάσετε λίγο

Όταν ο Σόιμπλε, της Γερμανίας της Παντοκρατούσας, ξεστόμιζε την φράση «είναι η εφαρμογή, ανόητε!», υπονοώντας σαφώς τον Τσίπρα στον ρόλο του ανόητου, που αρνείται να εφαρμόσει κατά γράμμα τις εντολές του παράφρονα της ιστορίας, στην ουσία έλεγε πως «είναι η εφαρμογή, έξυπνε Κυριάκο, αυτή που σε έφερε στην θέση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν πειράζει, την άλλη φορά Αριστερά!

Του Γιάννη Σιδέρη

Κλείνει εντός ολίγου, ένας χρόνος με κυβέρνηση της Αριστεράς. Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας στο Ταε Κβον Ντο, θα κάνει τον απολογισμό, θα υποστηρίξει ότι δικαιώνονται οι «αγώνες του λαού», και θα σαλπίζει νέους!

Κινητικότητα στο στρατόπεδο Μητσοτάκη – Τι ετοιμάζει

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται – είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του από την εκλογή του – την Κύπρο.

Ωστόσο αυτό το ταξίδι είναι μόνο η αρχή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης προετοιμάζει ευρωπαϊκή περιοδεία το επόμενο διάστημα.

ΜΑ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ! ΤΑΙΠΕΔ: Ιστορική απόφαση η πώληση του 67% του ΟΛΠ

Ως ιστορική απόφαση, οι επιπτώσεις της οποίας θα σφραγίσουν τις επόμενες δεκαετίες, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας την πώληση του 67% του ΟΛΠ στην κινεζική εταιρία Cosco, μιλώντας στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο”.

NBA: Τι κάνεις αγόρι μου; Ασύλληπτος Κάρι (VIDEO)

Ο Στεφ Κάρι είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου τον τελευταίο χρόνο. Ο άσος των Ουόριορς κάνει απίστευτα πράγματα στο παρκέ, χαζεύοντας τους αντιπάλους του.

O πρωθυπουργός του Καναδά τα έβαλε με τον ΝτιΚάπριο: Σταμάτα να μιλάς για το κλίμα!

Δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για την κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός του Καναδά. Σε τέτοιο βαθμό, που- κατά κάποιο τρόπο- κάλεσε τον ηθοποιό να σταματήσει να μιλάει για αυτό.

«Αγιο» είχε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - Ι.Χ. τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στο δρόμο

Απο θαύμα ζει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής χτυπήθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. στο Γκάζι με τον ασυνείδητο οδηγό να τον εγκαταλείπει στην άσφαλτο.

Ταυτοποιήθηκε Έλληνας αντιστράτηγος που αγνοείται από το '74 στην Κύπρο

Η Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ) έχει τα τελικά επίσημα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του αντισυνταγματάρχη το 1974 και από το 2011 αντιστράτηγου του Ελληνικού στρατού, Στυλιανού Καλμπουρτζή.

Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η οικονομική κρίση να εμποδίσει τα εθνικά συμφέροντα

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνει ότι «λόγοι ουσίας» τον φέρνουν στην Λευκωσία, όπου την Δευτέρα θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία για να ενημερωθεί για το Κυπριακό, με την ελπίδα ότι μία επανενωμένη Κύπρος, «χωρίς παρωχημένες εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα τρίτων», πλήρες μέλος της ΕΕ, «δίχως αποκλίσεις από το κοινοτικό κεκτημένο», θα είναι παράγοντας ασφαλείας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πλακιωτάκης: Πανηγυρίζουν, γιατί έκλεισαν τις τράπεζες και στέγνωσαν την αγορά από ρευστό

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ένας χρόνος επικράτησης των δυνάμεων του λαϊκισμού, της ανευθυνότητας, της ανικανότητας και των πειραματισμών της κυβέρνησης της Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα.

Οι εύποροι Ρομά της Ρουμανίας -Εκεί που οι γυναίκες κρατούν τα ηνία [εικόνες]

Σπίτια που μοιάζουν με κινηματογραφικές υπερπαραγωγές. Φαντασμαγορικές ντουλάπες και πολυτελής διακόσμηση. Τους εύπορους Ρομά της Ρουμανίας επισκέφτηκε ο φωτογράφος Sébastien Cuvelier και αποτύπωσε με τον φακό τη ζωή σε κοινότητες που τα ηνία κρατούν οι γυναίκες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ, ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ-Γεροβασίλη: Δίνουμε μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις

Μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Mega, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό και επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μην μειωθούν οι συντάξεις.

ΦΩΤΟ-Η Έλλη Στάη στην αγκαλιά του Νίκου Μουνδρέα πρώτο τραπέζι στην Πάολα!

Μαζί για πρώτη φορά μπροστά στα φωτογραφικά φλας η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας, λίγο μόλις καιρό μετά τις φήμες ότι οι δυο τους έχουν έρθει κοντά. Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής το προηγούμενο Σάββατο έκαναν βραδινή έξοδο στον χώρο όπου εμφανιζόταν η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ στην παρέα τους βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, η...

Νομικό Συμβούλιο:Ο κομμωτής δεν μπορεί ποτέ να γίνει κομμώτρια!

Κομμωτής έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου και έγινε κομμώτρια. Εκδόθηκε νέα αστυνομική ταυτότητα με νέο ονοματεπώνυμο και νέο φύλο. Ομως το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάνθηκε ότι τα στοιχεία στο πτυχίο δεν μπορούν να αλλάξουν επ’ ουδενί λόγω

Ποια ευθιξία; Η καρέκλα!

Είναι διαχρονικά διαπιστωμένο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κατέχουν κάποια καρέκλα εξουσίας, δύσκολα την αποχωρίζονται. Ακόμα και (οτ)αν  η διατήρησή της περνάει μέσα από τον οδυνηρό εξευτελισμό τους.

Το οικονομικό συμμάζεμα φέρνει το «τέλος» στη Συγγρού – Που μετακομίζει η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε αναζήτηση γραφείων που θα στεγάσουν το κόμμα καθώς αυτά στη Συγγρού είναι ιδιαίτερα ακριβά και το κόμμα έχει ανάγκη για οικονομικό συμμάζεμα.

De Standaard: Για δημόσιες σχέσεις στο Νταβός ο Τσίπρας, αλλά δεν ποντάρει στον Schaeuble

Σε εκστρατεία δημοσίων σχέσεων επιδίδεται στο Νταβός ο Έλληνας πρωθυπουργός, αναφέρει στο σημερινό φύλλο της η βελγική εφημερίδα De Standaard, επισημαίνοντας όμως ταυτόχρονα ότι “είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να ποντάρει στη βοήθεια του Σόιμπλε”.