18 Φεβρουαρίου 2016

Η χορεύτρια που «τρέλανε» τον Θέμο και τους… τηλεθεατές (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 15.000 νεκρούς στο instagram και με τάση να τους αυξήσει… Ο λόγος για την σέξι Ελληνίδα χορεύτρια Μαρία Νικόλ, η οποία στη τελευταία εκπομπή «ΟΛΑ», τρέλανε τους πάντες με τα λικνίσματά της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Έσπασε το χέρι του ο νταής ΣΥΡΙΖαίος-Δείτε πως

Τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος τελικά. Την περασμένη εβδομάδα οι κάμερες κατέγραψαν την έφοδο αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία.

Την ώρα της «εφόδου» βρίσκονταν σε εξέλιξη σύσκεψη παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωβίτη.

Τροχαία: Δεν φορούσε ζώνη ο Παντελίδης – Δείτε με πόσο έτρεχε!

Η Τροχαία Ελληνικού προσπαθεί συγκεντρώνοντας στοιχεία να συνθέσει το «παζλ» του μοιραίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη.

ΦΩΤΟ-Κουιζ... ευκολάκι

Μάντεψε που κυβέρνησε ο Σαμαράς και που ο Τσίπρας

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Μιχελογιαννάκης περιτριγυρισμένος από αγρότες ορύεται ότι δεν θα ψηφίσει... για να γλιτώσει το ξύλο

Όλα τα λεφτά ο τελευταίος που τον καρφώνει: "Ήκαμες με το αμάξι βόλτα πάνω-κάτω τσε μας ήλεζες ολονωζ να μην πλερώσουμε ΕΝΦΙΑ ζια θα τονε κόψετε"!

Αντιμέτωπος με αγρότες της Κρήτης βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης έξω από το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού TV Creta, στον οποίο ήταν καλεσμένος.

Μητσοτάκης σε Μέρκελ: Δεν θα λαϊκίσω, δεν θα μιλάω με δύο γλώσσες εντός και εκτός χώρας

Εξέφρασε τη θέση του κατά της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό - Εξέφρασε εθνική θέση για το προσφυγικό και άκουσε την Γερμανίδα καγκελάριο να εκφράζει ικανοποίηση για τη σύμπνοια κατά του κλεισίματος των συνόρων

Ντάισελμπλουμ: Κόψτε τις μαλ@κίες... και τις συντάξεις

Προς την κατεύθυνση της περικοπής των κύριων συντάξεων έδειξε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το ασφαλιστικό.

Τζούλια ή Χατζηνικολάου – Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Νίκος Χατζηνικολάου ή Τζούλια Αλεξανδράτου; Τι έδειξαν οι μετρήσεις; Τι προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην αγαπημένη του late night ζώνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανασυντάχθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-Παντελίδης: Ντοκουμέντο από την αυτοψία - "Σμπαράλια" το αυτοκίνητο, τεράστιο σίδερο διαπέρασε τη μηχανή και το παρμπρίζ!

- Σοκαριστικές οι πρώτες εικόνες από την αυτοψία που διενεργήθηκε στο μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης
- Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο E tv
- Συγκίνηση για τον χαμό του πασίγνωστου τραγουδιστή σε τροχαίο δυστύχημα
- Ενδεικτικό του πως έγινε το αυτοκίνητο ήταν το γεγονός ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 1 ώρα για να τον απεγκλωβίσουν
- Μαζί του βρίσκονταν δύο γυναίκες, η μια έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά
- Το Σάββατο η κηδεία του - Όλο το χρονικό της τραγωδίας
Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της τραγωδίας αλλά και τη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης

Πόσα χρήματα κέρδισε η ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα

Πριν αρχίσουν να ουρλιάζουν οι ψεκασμένοι, ναπούμε ότι η ΕΚΤ επιστρέφει τα κέρδη της στις χώρες μέλη όπως κάνουν και οι Κεντρικές Τράπεζες των χωρών της ΕΕ

Έσοδα 224 εκατ. ευρώ είχε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το 2015 από τόκους ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που διακρατεί, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τις Αγορές Τίτλων (Securities Markets Programme - SMP) έναντι 298 εκατ. ευρώ το 2014, όπως προκύπτει από ανακοίνωσή της.

ΚΑΙ; ΕΞΥΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΕΧΟΣ; Τσίπρας σε Τσέχο πρωθυπουργό: Μη φιλική ενέργεια να στέλνετε στρατό στα σύνορά μας

«Αν θέλετε να τους πνιγούμε, ξεχάστε το», είπε ο κ. Τσίπρας στον Τσέχο ομόλογό του και ζήτησε να δοθεί το περιθώριο να εφαρμοστεί η αποφασισμένη, συμφωνημένη ευρωπαϊκή πολιτική

«Είναι μη φιλική ενέργεια το να στέλνετε στρατό ή χωροφυλακή στα σύνορά μας».

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Περαστικοί έκαναν πλιάτσικο στα πράγματα του Παντελίδη-Δείτε πως έγινε ακριβώς το ατύχημα

Στο σημείο που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί ο Παντελής Παντελίδης, βρέθηκαν αρκετοί περαστικοί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το δυστύχημα από τα ΜΜΕ.

Συνάντηση με την Ανγκελα Μέρκελ είχε στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες]

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ! Δραγασάκης: Τον Ιούλιο θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους δανειστές και τότε θα αρχίσει η συζήτηση για το χρέος... που θα άρχιζε πέρσι τον Οκτώβριο

Αρχικά όριο ήταν ο Φεβρουάριος - Τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για το χρέος, λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης - Αιχμές κατά του Τόμσεν 

Τη βεβαιότητα ότι μέχρι τον Ιούλιο η κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει το 80% όσων έχουν επιβληθεί από τους δανειστές, εξέφρασε ο Γιάννης Δραγασάκης.

«Τρώνε» τελικά τον Σφακιανάκη για να σώσουν τον Τόσκα με τον οποίο γελάει όλη η χώρα

ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ" ΚΑΙ "ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΠ" ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ PASSWORD ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΑΡΔΥ ΠΛΑΤΥ!

Μια... απίστευτη λύση βρήκε η κυβέρνηση με την υπόθεση του Μανώλη Σφακανάκη που πήρε πρωτοφανείς διαστάσεις.

ΚΛΑΪΝ ΜΑΪΝ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ! Τόσκας: Η Κως κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ρατσιστικό νησί

Τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί ρατσιστικό  νησί η Κως εξαιτίας των αντιδράσεων για δημιουργία hot spot επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας στη βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δημήτρη Κρεμαστινού.

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ! Ειδικό πραγματογνώμονα όρισε η οικογένεια του Παντελίδη-Τι αποκαλύπτει η έκθεση της τροχαίας

ΟΚ Κατανοητός ο πόνος τους αλλά με το νεκρό παιδί τους ακόμα στο νεκροτομείο να έχουν στο νου τους ότι έφταιγε το αμάξι ή οι μπάρες και όχι το ξενύχτι, τα γκάζια, ότι δεν φορούσε ζώνη και όποιο άλλο λάθος του Παντελίδη (ποτό; ξενύχτι;), είναι απίστευτο! Πόσο μάλλον όταν απώτερος σκοπός είναι η αποζημίωση... αλγεινή εντύπωση!

Στο σημείο του δυστυχήματος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης βρέθηκε ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Ο Κουρουμπλής «αδειάζει» τον ναζί Λαζόπουλο: Ηταν μια ατυχής στιγμή όσα είπε για τον Σόιμπλε

Για «ατυχή στιγμή» του Λάκη Λαζόπουλου, σχετικά με τα όσα είπε για την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο

Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο εξέφρασε ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΑΛΗΤΕΣ! ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΞΙΝΟ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Οργίστηκε ο Πολάκης: Με πολεμάει η διαπλοκή

Φυσικά γελάει ο κόσμος: Παραδέχεται ότι πήγε στη Βουλή και έπινε καφέ!

Για αήθη επίθεση του Ποταμιού και συγκεκριμένα του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαργιώτα κάνει λόγο το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με αφορμή τις καταγγελίες του ότι ο Παύλος Πολάκης βρισκόταν στο καφενείο της βουλής, ενώ είχε επικαλεστεί φόρτο εργασίας και δεν απάντησε στην ερώτησή που είχε καταθέσει.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ; Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει ο "Σύλλογος των Αθηναίων" για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Εντάξει κέρδισαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας και δεν πιστεύουμε να το εννοούν να πάνε ξεβράκωτοι στ' αγγούρια να βγει καμία απόφαση και να μας την κολλάνε στα μούτρα οι αδερφές για τα επόμενα 200 χρόνια

Την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) εναντίον του Ηνωμένου Βασιλείου για τα Γλυπτά της Ακρόπολης, γνωστοποίησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στα γραφεία του στην Πλάκα ο ιστορικός «Σύλλογος των Αθηναίων», ο οποίος συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια λειτουργίας (1895-2015).

Η ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Έρχεται νέα χαλάρωση στα capital controls

Ναι χαλαρώνουν... όσο χαλάρωσαν και πριν ένα μήνα όταν η ΑΥΓΗ έγραφε ότι τα ΑΤΜ θα δίνουν 500 € τη βδομάδα...

Οι Ευρωπαίοι έχουν συμφωνήσει με τις βασικές αρχές των προτάσεων μας, ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, υπογραμμίζοντας ότι....

ΚΑΛΑ! ΞΥΣ'Τ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ! Εντολή του Βούτση να ερευνηθεί η παράνομη μαγνητοσκόπηση των εργασιών της Επιτροπής - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη στην επιτροπή της βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ζητά από το επιστημονικό συμβούλιο της βουλής να μάθει για την παράνομη βιντεοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε και παράλληλα...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Δεν θα μειώσει τελικά την παραγωγή πετρελαίου η Σαουδική Αραβία

Πως να μειώσουν το πετρέλαιο οι συγκεκριμένες χώρες όταν δεν έχουν καμία άλλη πηγή εσόδων... ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΛΕΜΕ! Αν κόψει το πετρέλαιο για 2-3 μηνες η Σ. Αραβία θα γίνει επανάσταση στη χώρα...

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη έρχεται μετά από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας την περασμένη Τρίτη, η οποία προέβλεπε «πάγωμα» της παραγωγής πετρελαίου στα επίπεδα του Ιανουαρίου 2011.

Γερμανία: Η εγκληματικότητα από τους μετανάστες ανέβηκε κατά 79% μέσα στο 2015-Διπλασιάστηκαν οι φόνοι

Με τον αριθμό των μεταναστών να έχει σημειώσει άνοδο 440% μέσα στην προηγούμενη χρονιά στην Γερμανία, εξίσου μεγάλη άνοδο, της τάξης του 79% σημείωσε και η εγκληματικότητα που αποδίδεται σε αυτούς.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Ξύλο για ένα μπουκάλι γάλα! Η κρίση φέρνει αύξηση 6.000% στην τιμή της βενζίνης για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια

Την προηγούμενη φορά, πάντως, που επιχειρήθηκε αύξηση της τιμής της βενζίνης στη Βενεζουέλα ξέσπασε ένα τεράστιο κύμα βίαιων διαδηλώσεων με εκατοντάδες νεκρούς

TO NOY ΣΑΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ο θάνατος δεν ρωτάει αν σε λένε Παντελίδη… ή αν έχεις καλό αμάξι

Σήμερα τα ξημερώματα στις 06:00 μια νέα κοπέλα 24 ετών έχασε τη ζωή της στην παραλία της Καλαμάτας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε τοίχο.

Τα μυστικά, οι θρύλοι και τα υπόγεια τουνελ της Αγίας Σοφίας

Πόσες φορές έχει χτιστεί ο ναός της Αγίας Σοφίας; Τι κρύβεται στα υπόγεια τούνελ της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη; Πώς ο μεγάλος σεισμός τον Αύγουστο του 1999 δεν «πείραξε» το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό αυτό θαύμα; Τι λένε οι θρύλοι για τον «κρυμμένο Πατριάρχη» και τον φυλακισμένο σατανά;

Εντυπωσιακό timelapse ηλιακών εκρήξεων - Ένας χρόνος στη ζωή του ήλιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Λεπτομερή πλάνα από τις εκρηκτικές αλλαγές του Ήλιου που περνά μέσα στον χρόνο έδωσε στη δημοσιότητα η NASA. Το εντυπωσιακό timelapse δείχνει τις δραματικές ηλιακές εκρήξεις, αποκαλύπτοντας την απίστευτα ισχυρή δραστηριότητα που βιώνει τακτικά η επιφάνεια του Ήλιου.

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ Ο ΤΟΣΚΑΣ! Aνακλήθηκε -προς το παρόν- η μετάθεση Σφακιανάκη - Μύλος στην κυβέρνηση

Βαρύτατα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Τόσκας που για να δικαιολογήσει την υποβάθμιση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δήλωνε το πρωί ότι αξιολογήθηκαν οι πραγματικές ικανότητες και όχι οι δημόσιες σχέσεις - Αλαλούμ στην κυβέρνηση

ΦΩΤΟ-Αυτές είναι οι δύο νεαρές που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη-τι έγραφε χθες η μια στο facebook;

Μια φωτογραφία που έχει ανεβάζει η μια από τις δυο κοπέλες στο facebook σοκάρει.

Ο λόγος για την Μυρσίνη που πριν 14 ώρες πόσταρε μια φωτογραφία στο facebook της γράφοντας χαρακτηριστικά…

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν να δουν τον Χουλιαράκη και τους έδειραν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι βρίσκονταν από το πρωί έξω από υπουργείο Υγείας, ενώ εν συνεχεία κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Οικονομικών.

Μάγκας: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη τα Χριστούγεννα [βίντεο]

Ρίγη συγκίνησης αλλά και θλίψη για τον χαμό του προκαλεί το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη στην πρόσφατη χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha.

Ρεπορτάζ της FAZ για τον ναζί Λαζόπουλο

Σε πολλά γερμανικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζεται η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία ο παρουσιαστής «επιτέθηκε λεκτικά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Newsweek: Οι 5 προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, με άρθρο-γνώμη που δημοσιεύει σήμερα το Newsweek  «δείχνει» τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης για την σημερινή κατάσταση και παρουσιάζει πέντε προτάσεις του κόμματος του για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Σάλος στη Μακεδονία από δήλωση Τόσκα για ακριβές και φθηνές περιοχές για πρόσφυγες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI ΕΛΛΑΔΑ 18|02|2016 15:56 -A+A Στις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για το προσφυγικό απαντά με σημερινή ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ). Η ΠΕΔ- ΚΜ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η επισήμανση του κ. Τόσκα, σύμφωνα με την οποία "χώρος προσωρινής εγκατάστασης προσφύγων δεν πρέπει να κατασκευαστεί στην Θέρμη, επειδή είναι η πιο ακριβή περιοχή" προξενεί "έκπληξη, αγανάκτηση, θλίψη και οδύνη". Η Ένωση ζητά γραπτές και τεκμηριωμένες απαντήσεις τις οποίες, όπως αναφέρει, δεσμεύθηκε ότι θα δώσει και ο Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής, σχολιάζει ότι "ανέμενε κανείς την άρθρωση σοβαρών λόγων και την επίκληση στέρεων επιχειρημάτων για την απόρριψη των προτάσεων της Αυτοδιοίκησης" και κάνει λόγο για διαχωρισμό του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης "σε 'ακριβές περιοχές', οι οποίες, κατά τον κ. Υπουργό, δεν επιτρέπεται να μιανθούν με προσφυγικούς καταυλισμούς και σε (κατ' αντιδιαστολή) 'φθηνές' και υποβαθμισμένες περιοχές, πρόσφορες, ως φαίνεται, για κάθε χρήση". Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνει ότι περιμένει από την κυβέρνηση "να αποδοκιμάσει εμπράκτως τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις" και εκφράζει την ελπίδα να "αποδεχθεί ή τουλάχιστον να καταδεχθεί να συζητήσει επί των συγκεκριμένων ομόφωνων προτάσεων της Αυτοδιοίκησης". Πηγή: Σάλος στη Μακεδονία από δήλωση Τόσκα για ακριβές και φθηνές περιοχές για πρόσφυγες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/251801/salos-sti-makedonia-apo-dilosi-toska-gia-akrives-kai-fthines-periohes-gia-prosfyges#ixzz40Wuf97jh

Στις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για το προσφυγικό απαντά με σημερινή ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 15χρονο αγόρι επειδή άκουγε δυτική μουσική

Τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εισέβαλαν στο κατάστημα του πατέρα του 15χρονου Ayham Hussein, σε αγορά της Μοσούλης και συνέλαβαν το αγόρι που άκουγε ποπ μουσική - Για πρώτη φορά εκτελείται κάποιος από τους τζιχαντιστές με την κατηγορία ότι ακούει δυτική μουσική

Παραίτηση Καφετζόπουλου με μπινελίκια και… φάουλ!

Εν μέσω «γαλλικών» έδωσε την παραίτηση του, πριν από λίγη ώρα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Μία πρόταση που απορρίφθηκε, εκνευρισμοί και ο έντονος διάλογος του αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων με τον πρώην αντιδήμαρχο και γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Βαφειάδη έφεραν την παραίτηση του πρώτου με σύντομες διαδικασίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Τελευταία συνέντευξη Παντελίδη-Κύπρος: Θλίψη και ενοχές από τον θάνατό του

Είχε κυριαρχήσει στην επικαιρότητα λόγω του στίχου του για τα Κατεχόμενα που δεν άρεσε στο κοινό - Τώρα όλοι εκφράζουν οδύνη και συλλυπητήρια

Η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αρχικώς εκλήφθηκε στην Κύπρο ως ένα ακόμη παιχνίδι εντυπώσεων διάφορων sites και φημολογία που συχνά αποδεικνύεται ψευδής.

Ενοχλήθηκαν οι υποκριτές με πολωνικό εξώφυλλο: Πρόσφυγες κακοποιούν τη «λευκή» Ευρώπη

Tην ώρα που το πολωνικό περιοδικό εξαπολύει ρατσιστική επίθεση κατά των προσφύγων αραβικής καταγωγής , η γαλλική εφημερίδα «Liberation» ασχολείται με το Brexit. «Ευρώπη- Βρετανία: Θέλει ή δεν θέλει;»Δύο εξώφυλλα, το ένα πολωνικού περιοδικού ευρείας κυκλοφορίας και το άλλο της γαλλικής εφημερίδας «Liberation», δίνουν το στίγμα της κρίσιμης Συνόδου Kορυφής στις Βρυξέλλες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙ 110 ΝΕΚΡΟΙ! Ο Πολάκης έπινε καφέ και επικαλούνταν φόρτο εργασίας για να μην απαντήσει σε ερώτηση στη Βουλή

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή του Ποταμιού Κωνσταντίνου Μπαργιώτα προκάλεσε η απουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την Ολομέλεια κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπου ο βουλευτής ανέμενε να του απαντήσει ο κ. Πολάκης σε επίκαιρη ερώτησή του για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ, ΛΟΓΙΚΟ! Δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη, λένε τώρα στο Μαξίμου

Έξαλλος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός με τη δήλωση Σγουρίδη ότι έλεγε ψέματα στους αγρότες - Γιατί άλλαξε η χθεσινοβραδυνή απόφαση όταν και είχε ανακοινωθεί ότι ο Αλ.Τσίπρας «θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες».

ΖΩΟ δάσκαλος δημοτικού ασελγούσε σε μικρά παιδιά - Τον έγραψαν σε βίντεο!

Σοκ και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας - Ο 52χρονος άντρας έκανε ιδιαίτερα στα παιδιά και κρυφή κάμερα τον κατέγραψε να τα παρενοχλεί - Συνελήφθη στο σπίτι μαθήτριάς του, με επέμβαση της αστυνομίας αμέσως μόλις επιχείρησε την πράξη του

N.Δ.: Τα έξι μέτρα της κυβέρνησης που στραγγάλισαν την οικονομία

Η κυβέρνηση έβαλε νέους φόρους καθαρού ύψους άνω του 1 δις ευρώ μόνο για το 2015 και κατάφερε να μειώσει τα έσοδα «στραγγαλίζοντας» την πραγματική οικονομία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! Δημοσκόπηση MRB: 3,7 μονάδες μπροστά η ΝΔ -Πρώτη στην παράσταση νίκης

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ, με διαφορά 3,7%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της MRB. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 6,6%.

Η ΝΔ για την απομάκρυνση του Σφακιανάκη: Πάρτε πίσω την απόφαση!

Να δεσμευτεί η ΝΔ ότι όταν έρθει στην εξουσία θα τον ξαναβάλει στη θέση του

Την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συντονιστής Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, κάνοντας λόγο για «κρίσεις-σφαγείο στην ελληνική αστυνομία». Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο απόλυτος εμπαιγμός με το αφορολόγητο: Μαζέψτε αποδείξεις λέει τώρα το ΥΠΟΙΚ

Έως την ψήφιση της διάταξης για τη σύνδεση του αφορολόγητου με τις πληρωμές μέσω καρτών οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις.

ΚΡΙΜΑ! ΑΔΙΚΗ Η ΖΩΗ! ΒΙΝΤΕΟ από τον απεγκλωβισμό του Παντελίδη-Τι έγραψε χθες στο Facebook-Ακρωτηριάστηκε η μία κοπέλα-Η ζωή του, η μεγάλη άνοδος και το τραγικό τέλος!

Βέβαια έτρεχε, δεν φόραγε ζώνη μπορεί να είχε πιεί κιόλας... αλλά η ζωή είναι άδικη! Ήταν συμπαθητικός τύπος...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!! 

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα από το σημείο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί το τραγικό δυστύχημα, με θύμα τον Παντελή Παντελίδη, και την επιχείρηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε… η Περιστέρα – Με μαύρη μαντίλα και η Κουντουρά! (ΦΩΤΟ)

Με μαύρη μαντίλα εμφανίστηκε η Έλενα Κουντουρά στο Ιράν. Η υπουργός Τουρισμού στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ιρανικής κυβέρνησης, στην Τεχεράνη, επέλεξε το μαύρο χρώμα!

Οι «γραβάτες» ακύρωσαν ομιλία Κατρούγκαλου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Οι σημερινές κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων στο κέντρο της Αθήνας έριξαν «μαύρο» στην ομιλία του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Και αυτό γιατί αναβλήθηκε το συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα την κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιούνταν στο «Μεγάλη Βρεταννία».