07 Ιουνίου 2016

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ψηφοφόρος Τσίπρα: Δεν είπε ψέματα, υποσχέθηκε αλλά δεν τον άφησαν οι δανειστές!

Η ένθερμη ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε και τον Νίκο Χατζηνικολάου ισχυριζόμενη ότι και ο δημοσιογράφος τον... πίεσε να υπογράψει για να μην πάει η χώρα στα βράχια

Στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού είχε συνομιλία με ένθερμη ψηφοφόρο του Αλέξη Τσίπρα με την οποία διαφώνησε στο κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει πει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησής του ψέματα στον ελληνικό λαό.

Πολιτικός του Πούτιν επιτίθεται σε μοτοσικλετιστή και τρώει της χρονιάς του [videos]

Τα περιστατικά βίας στο δρόμο, ειδικά σε χώρες όπως η Ρωσία, έχουν καθημερινά μπόλικο υλικό και μάλιστα καταγεγραμμένο σε κάμερες.

Στην ιστορία μας όλα αρχίζουν όταν μια ομάδα εντουράδων που κινείται σε χωματόδρομο πλησιάζει σε μια διασταύρωση με άλλο χωματόδρομο που αμφότεροι συμβάλλουν και ενώνονται σε έναν.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Κατά 65% μειώθηκε ο τουρισμός στη Λέσβο «των προσφύγων»! Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας!

Σοβαρά προβλήματα στην τουριστική βιομηχανία της Λέσβου φαίνεται ότι προκάλεσε η αρνητική διαφήμιση του νησιού ως "το νησί των προσφύγων". Τα στοιχεία των αφίξεων επισκεπτών με πτήσεις τσάρτερ που δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα από το αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης της Μυτιλήνης, για το μήνα Μάιο δείχνουν μείωση επισκεπτών κατά 65% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό Μάιο.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΔΕΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε τους πιο γελοίους φόρους που επιβάλλουν οι τζιχαντιστές στους πολίτες

Οι κάτοικοι πρέπει να πληρώσουν 100 δολάρια εάν αφήσουν την πόρτα του σπιτιού τους ανοιχτή, και κάθε μέλος του Ισλαμικού Κράτους πρέπει να πληρώσει 20 δολάρια, εάν αποτύχει σε τυχαίο τεστ σχετικά με τη Σαρία

Γιατί επιμένουν οι δανειστές για τον ΟΤΕ - Η άγνωστη επιστολή Τσακαλώτου

«Μην τάξεις του Άγιου κερί και του παιδιού κουλούρι», λέει η σοφή ελληνική παροιμία που ταιριάζει γάντι στην τρέχουσα αξιολόγηση, η οποία όλο τελειώνει κι όλο κάτι προκύπτει, παρά τις προσπάθειες της Αθήνας να υποβαθμίσει αυτές τις “ουρές”.

“Πόρτα” σε Ερντογάν που ήθελε να εκφωνήσει τον επικήδειο του Μοχάμεντ Άλι

Την Παρασκευή θα κηδευτεί ο Μοχάμεντ Άλι στο Λουίσβιλ του Κεντάκι, παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επρόκειτο να εκφωνήσει τον επικήδειο του θρυλικού πυγμάχου. Ο Μοχάμεντ Άλι έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε ηλικία 74 ετών.

Νέα επίθεση του Αμβρόσιου στον Φίλη: Είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός

Νέα επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη εξαπολύει μέσα από το προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. "Είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός, καταστροφικός, και γι’ αυτό και επικίνδυνος! Τώρα πια είναι και ....καταραμένος!" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πανηγυρίζει ο Τσίπρας για τις υπογραφές Lamda-Δημοσίου για το Ελληνικό

Τι αλλάζει έναντι της αρχικής σύμβασης πώλησης - ΤΑΙΠΕΔ: Δημιουργείται η προοπτική χιλιάδων θέσεων εργασίας - Η πολυσυζητημένη ιδιωτικοποίηση είχε δεχθεί σφοδρή κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα η κυβέρνηση «πανηγυρίζει» - Σύσκεψη με Τσίπρα την Τετάρτη στο Μαξίμου για το πρώην αεροδρόμιο

Οι προτάσεις Μητσοτάκη για τον Τουρισμό

Την ανάγκη υιοθέτησης σταθερής φορολογικής πολιτικής με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης,  μετά από συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με το κ@λοδάχτυλο του Τσίπρα στους Έλληνες

Η συνάντηση Τσίπρα - Γκάλη και τα παιχνίδια με την μπάλα του μπάσκετ από τον πρωθυπουργό φυσικό ήταν να αποτελέσουν θέμα στα social media.

Και memes φτιάχτηκαν αμέσως και λογοπαίγνια έγιναν και η πλάκα πήγε σύννεφο στο twitter.

Ηράκλειο: Απόφαση με ανθρωπιά για 70χρονη που σκότωσε τον άνδρα της

Μια υπόθεση άγριας ενδοοικογενειακής βίας που κατέληξε σε δολοφονία αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου

Έπεσαν οι υπογραφές για το Ελληνικό... αναμένεται διαμαρτυρία της Δούρου στο ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα

Το σύμφωνο κατανόησης (MoU) με το επενδυτικό σχήμα υπό την Lamda Development για το Ελληνικό υπεγράφη το απόγευμα της Τρίτης, όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, ενώ αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της επένδυσης.

Χίος: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε λάθρο μετά τη φωτιά στη Σούδα

Ξυλοκόπησαν πρόσφυγες και αλληλέγγυους, καθώς και τον απεσταλμένο νοσηλευτή του νοσοκομείου Χίου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση

Πρώην αστροναύτης σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο ανήλικα κορίτσια

Ο Τζέιμς Χάλσελ Τζούνιορ ευθύνεται για το θάνατο της 11χρονης Νιόμι Ντεόνα Τζέιμς και της 13χρονης Τζάιλα Λάτρικ Πάτρικ

Πήρε μέρος σε πέντε διαστημικές αποστολές. Τον εμπιστευόταν για πολλά χρόνια η NASA και χαρακτηριζόταν ως ένας από τους πλέον επιμελείς και ικανούς αστροναύτες.

Άσαντ: Το Χαλέπι θα γίνει ο τάφος των ονείρων του Ερντογάν

Ο Σύρος πρόεδρος κατηγόρησε την Άγκυρα ότι έστειλε στρατιώτες στην πόλη, προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον του κυβερνητικού στρατού

Ο εγγονός στελέχους της Χαμάς είναι γκέι, Χριστιανός και ζει στη Νέα Υόρκη

«Πιστεύω στο αμερικανικό όνειρο», δηλώνει ο 25χρονος Τζον Κάλβιν - Ο πατέρας του απειλεί τη ζωή του

Ο εγγονός ενός εκ των ιδρυτών της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς ζει πλέον στη Νέα Υόρκη, δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος και πιστεύει στο αμερικανικό όνειρο.

Καταγγελία Μπακογιάννη: Απέκλεισαν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Τον αποκλεισμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ που αφορά σε προσλήψεις ανέργων σε δομές φιλοξενίας προσφύγων, καταγγέλλει ο Κωστής Μπακογιάννης.

Βίντεο: Αυστριακός ακροδεξιός πολιτικός δείχνει στους πρόσφυγες πώς να μην... πιάνουν τις γυναίκες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστρία η πρωτοβουλία ενός ακροδεξιού πολιτικού να δείξει με ένα βίντεο στους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην χώρα του, πώς να προσεγγίζον τις γυναίκες!

Σάλος με δήλωση ΣΤΟΚΟΥ πατέρα βιαστή: Να μην πάει φυλακή ο γιος μου για... 20 λεπτά υπόθεση

Ο 20χρονος καταδικάστηκε μόνο σε 6 μήνες φυλάκιση, παρά το γεγονός ότι δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας - «Κι ο φόνος κρατάει είκοσι λεπτά, ας μην βάζουμε τους φονιάδες φυλακή» γράφουν οι χρήστες στα social media

To Ποτάμι: Πόσα εκατομμύρια στοιχίζουν οι στρατιές μετακλητών και συμβούλων στο Μαξίμου

Αποτελεί πάγια θέση του Ποταμιού, ότι τα πολιτικά γραφεία των μελών της κυβέρνησης δεν πρέπει να εντάσσονται στην δημόσια διοίκηση, δεν αποτελούν, άλλωστε, τμήμα της εκτελεστικής εξουσίας.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΙΚΤΥΟ->Παππάς: Στο μητρώο των online Media όσοι ιστότοποι διεκδικούν κρατική ή τραπεζική διαφήμιση

Κίνητρα για την ένταξη τους - Ποιοι εξαιρούνται - Πώς θα γίνεται η ένταξή τους και υπό ποιες προϋποθέσεις

Το νέο καθεστώς που θα ισχύει στα online media παρουσίασε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως
φιλοδοξεί να βάλει μια τάξη στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Προχωράμε - είπε - σε κάτι που έπρεπε να ήταν αυτονόητο, στη χαρτογράφηση του διαδικτυακού τοπίου. Δεν θέλουμε να ελέγξουμε το περιεχόμενο.

ΗΧΗΤΙΚΟ-Ανατροπή στην υπόθεση Ντεπ: Η Χέρντ είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Η Άμπερ Χερντ, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως είναι θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, προσκομίζοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες, και διεκδικεί μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Όμως η ηθοποιός στο παρελθόν είχε κάνει ακριβώς ότι κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ.

Πακιστανός και Αφγανός λάθρο προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας

Δύο μετανάστες που φιλοξενούνται στην Ελλάδα, κατέθεσαν ισάριθμες προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία που συνήφθη μεταξύ Βρυξελλών και Άγκυρας για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών.

Άραβας διακινητής ναρκωτικών, με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι», ο 35χρονος που δολοφόνησαν άπλυτοι στα Εξάρχεια

Επιτίθονταν συχνά σε πολίτες χωρίς σημαντικό λόγο... πριν λίγες μέρες επιτέθηκε σε "στέκι"... μετά από λίγες μέρες τον εκτέλεσαν...

Σε ξεκαθάρισμα για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται πως οφείλεται η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 35χρονου στην καρδιά των Εξαρχείων.

ΚΑΦΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΖΕΙ! Επεισόδια με Ελληνες ομογενείς στην Αυστραλία [εικόνες]

Η Ελλάδα κέρδισε την Αυστραλία ωστόσο πριν την έναρξη του αγώνα το κλίμα δεν ήταν και τόσο... εορταστικό.

Βίντεο: Αστυνομικός εκτελεί εν ψυχρώ λαθρομετανάστη!

Κάμερα ασφαλείας σε κεντρικό δρόμο της Βοστώνης στις Ηνωμένες Πολιτείες καταγράφει τη στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και τραυματίζει θανάσιμα άνδρα ο οποίος τον απειλούσε με μαχαίρι.

Το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Τούρκο Πρέσβη

Συνάντηση με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχικά εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, καθώς και την ανησυχία του για το νέο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

ΝΔ: Να μας πει η κυβέρνηση τι συμφώνησε στα εργασιακά για να παραμείνει ο Τσίπρας στην καρέκλα του

Απάντηση στην Ολγα Γεροβασίλη έδωσε η ΝΔ με ανακοίνωση, καλώντας την κυβέρνηση να αποκαλύψει τι έχει συμφωνήσει για τα εργασιακά.

Η Kelly Brook όπως τη γέννησε η μάνα της!

Γυμνή μόνο με ένα κολιέ από μαργαριτάρια φωτογραφήθηκε η Βρετανίδα καλλονή

Ηταν στη λίστα του FHM με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη γεγονός που τις απέφερε συμβόλαιο 1 εκατ. λιρών με την εταιρία μόντελινγκ Lynx.

Αυτή είναι η νέα τρέλα στο Διαδίκτυο: Πίνουν μπύρα από γυναικεία στήθη!

Ο άνθρωπος που θα καταφέρει να πιει τη μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ θα στεφθεί νικητής του νέου αυτού διαδικτυακού εγχειρήματος

Η νέα τρέλα που σαρώνει στο Διαδίκτυο δεν είναι μόνο παράξενη αλλά και... «καυτή», όπως μπορεί να καταλάβεις κανείς, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

1974-2015: O δείκτης εξαθλίωσης των Ελλήνων από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως τον Αλέξη Τσίπρα

Δείτε τα συγκλονιστικά στοιχεία που καταγράφουν την εξέλιξη της οικονομικής εξαθλίωσης κι ευημερίας των Ελλήνων πολιτών διαχρονικά, από το 1974 επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή έως το 2015 επί Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Συνταγή γιατρού με αιτιολογία ατύχημα... αλλά τι ατύχημα;

Μία ιατρική συνταγή διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα παρουσίασε στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο γιατρός για να δικαιολογήσει το φάρμακο που χορηγεί στον ασθενή αξίας 1,20 ευρώ έγραψε πάνω στην συνταγή, ως αιτιολογία,  ατύχημα με...

Γιατί χρειάζονται τα αρχαία ελληνικά;

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο​​ι γλωσσαμύντορες παντός καιρού συνδέουν τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών με το γλωσσικό ζήτημα. Οι μεν καθαρευουσιάνοι για να την υπερασπιστούν, οι δε δημοτικιστές για να την καταδικάσουν. Και οι μεν και οι δε τη «γλωσσική καθαρότητα» επιδιώκουν. Οι μεν καθαρευουσιάνοι θεωρούσαν πως η νέα ελληνική είναι απευθείας απόγονος της αρχαίας, άρα η αρετή της θα επετυγχάνετο μόνον με τον εναγκαλισμό της με την αττική διάλεκτο. Οι δε δημοτικιστές, που ήθελαν να καθαρίσουν τη ζωντανή γλώσσα από τα κύτταρα μιας «νεκρής γλώσσας», επεδίωκαν την πλήρη αποκοπή της.

Τα μαζεύει τώρα ο Ξυδάκης για την Αγιά Σοφία... και δεν τρέχει κάστανο

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την δήλωσή του για την Αγιά Σοφιά στον Alpha 989 ότι «Το να διαβαστεί ένα θρησκευτικό κείμενο δεν είναι έλλειψη σεβασμού, αντιθέτως έλλειψη σεβασμού θα ήταν να γίνουν απρέπειες» οδήγησαν στον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Ξυδάκη να προχωρήσει σε αναδίπλωση.

Η αστεία πλευρά στην αποκατάσταση ενός ιταλικού κλασικού αυτοκινήτου (VIDEO)

Οι εργασίες αποκατάστασης ενός παλιού αυτοκινήτου μπορούν να γεννήσουν ευτράπελα. Σκουριές, «καμένες» τσιμούχες, η δυσκολία του να βρεις αυθεντικά ανταλλακτικά και τόσα άλλα.
Ποτέ στο παρελθόν, ωστόσο, δεν έχουμε δει δύο μηχανικούς να τα κάνουν τόσο αστεία μπάχαλο, επιχειρώντας να επισκευάσουν ένα FIAT Nuova 500.

Θεσσαλονίκη: Πρόσφυγες απέκλεισαν την πύλη του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων

Την πύλη του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) του λιμανιού της Θεσσαλονίκης απέκλεισαν πρόσφυγες, που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας, που λειτουργεί μέσα στο λιμάνι.

Έξαλλος ο Ψινάκης με το ΚΑΣ και την πρόεδρο Μαρία Βλαζάκη

Ρημάζουν οι αρχαιολογικοί χώροι στο Μαραθώνα - Επιστολή "κόλαφος" στο ΥΠ.ΠΟ.

Την ώρα που ο Ηλίας Ψινάκης δίνει μάχη για την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και τουριστών στοΜαραθώνα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) και η γ.γ. κυρία Μαρία Βλαζάκη, με την αδιαφορία τους βάζουν «τρικλοποδιές» σε κάθε απόπειρα να ξεφύγουμε από τη μιζέρια.

Η έκρηξη του Κακλαμάνη στο Facebook για την Αγιά Σοφιά - ΦΩΤΟ

“Η θρυλική Αγιά Σοφιά γίνεται τζαμί για 30 μέρες, για το ραμαζάνι. «Καλή αρχή». Η πολιτισμένη Δύση, συνεχίζει τον ύπνο της”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχολιάζοντας την απόφαση των τουρκικών αρχών για ζωντανή μετάδοση ανάγνωσης του κορανίου. 

Διέρρηξαν το ΣΔΟΕ κι έκλεψαν φακέλους φοροδιαφυγής Στοιχηματικής Εταιρείας

Διάρρηξη στο κτίριο της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης των Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), πραγματοποιήθηκε προχθές τη νύχτα.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρπαζοεισπράκτορας του Άδωνι κατάντησε ο Λιάτσος

Δείτε το βίντεο να γελάσετε με τον καραγκιόζη που έβαλε η ΝΔ διευθυντή στην ΕΡΤ και τις σφαλιάρες που του 'ριξε ο Άδωνις:

Τι σημαίνει το “i” στις μπαγκατέλες της Apple;

Πολλές εικασίες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, σχετικά με το τι σημαίνει το γράμμα “i” στις ονομασίες των προϊόντων της Apple.

Αυγενάκης: Επικίνδυνοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική

«Πρόκειται για δύο θέματα εξαιρετικά ευαίσθητα για τον ελληνισμό και εξαιρετικά επικίνδυνα, με τον τρόπο που τα χειρίζεται η κυβέρνηση» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει την αλβανική πρόκληση με το θέμα των Τσάμηδων και το θέμα με την Αγιά-Σοφιά.

Ελληνίδα το πιο όμορφο μοντέλο στην Ευρώπη -Μελαχρινή καλλονή από την Πάτρα [εικόνες]

Το ωραιότερο μοντέλο στην Ευρώπη είναι Ελληνίδα, σύμφωνα με διαγωνισμό του Ισπανικού αθλητικού site Marca.

Και ξαφνικά οι λάθρο αυξήθηκαν κατά 5.700 -Συνολικά στην Ελλάδα βρίσκονται 57.458 [πίνακας]

Σε 57.458 ανέρχονται οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Γ@ΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ-Γεροβασίλη: Πιθανό δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση-ΒΙΝΤΕΟ

Νέα «βόμβα» από τα χείλη της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη για το ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος.

Η κυρία Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΔΙΑ! ΕΛΣΤΑΤ: Εκρηκτική αύξηση του εμπορικού ελλείμματος 21% τον Απρίλιο

Στα 2.057,6 εκατ. ευρώ (2.312,1 εκατ. δολάρια) ανήλθε σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά το μήνα Απρίλιο 2016, έναντι 1.700,1 εκατ. ευρώ (1.812,9 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2015, παρουσιάζοντας αύξηση, σε ευρώ, 21%.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ-Παπαγγελόπουλος: Σκευωρία τα "30 βιβλιά για τον Τσίπρα και θα ακολουθήσουν κι άλλα"

«Κασέτες που τρία χρόνια ήταν σε γνώση των αρχών και έχουν αξιολογηθεί εμφανίζονται ξαφνικά. Πρέπει η ηγεσία της Δικαιοσύνης να ερευνήσει τι έγινε και διέρρευσαν» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης

Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν άγνωστοι στα Εξάρχεια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Υπέκυψε στα τραύματα του, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια.

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαλυθεί -Εκανε τη διαδρομή του

«Δεν υπάρχει κεντρώος χώρος πια, δεν διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ τον κεντρώο χώρο», δήλωσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΔΙΑ! Eurostat: Σε ύφεση 0,5% το α’ τρίμηνο η Ελλάδα

Ύφεση 0,5% σημείωσε η ελληνική οικονομία το πρώτο τρίμηνο του 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας.

Γκολ-έπος από τον Μανιάτη στο φιλικό με την Αυστραλία - Με σουτ πίσω από τη σέντρα [βίντεο]

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δίνει αυτή την ώρα το 2ο φιλικό παιχνίδι της με την Αυστραλία στη Μελβούρνη και στο ημίχρονο προηγείται 2-0.