03 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Η… χαβαλέ γραβάτα του Καρανίκα

Τα… ταλέντα και η εκκεντρική προσωπικότητα του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Νίκου Καρανίκα, όπως όλα δείχνουν είχαν φανεί από παλιά… Κύκλοι παλιών συμφοιτητών του στο ΤΕΙ Λάρισας λένε πως ο Καρανίκας, είχε από τότε…

Επαχθές, απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Ε​​ίχα να αισθανθώ έτσι από τη συνέντευξη με τον Κλίντον – άλλου μεγέθους βέβαια εκείνο το κάζο, αλλά το αίσθημα του εξευτελισμού πάντα ίδιο. Εννοώ το «αστείο», που απέδωσαν οι έγκυροι Financial Times στον Αλέξη Τσίπρα. Είπε στους άλλους ηγέτες ότι ψηφοφορίες όπως αυτή του Brexit είναι εύκολες. Εχεις δύο επιλογές, εξήγησε, αν δεν είναι η μία θα είναι η άλλη, οπότε προετοιμάζεσαι και για τις δύο. Εξεπλάγη, κατέληξε, πώς οι Βρετανοί την πάτησαν έτσι. Το ρεπορτάζ των FT αναφέρει ότι οι άλλοι παρόντες στη σύνοδο ξέσπασαν σε γέλια.

Με αφορμή μια θλιβερή επέτειο...

ΣΤΑΘΗΣ Ν. ΚΑΛΥΒΑΣ*

​​Οπως είναι γνωστό, τέτοιες μέρες πριν από ένα χρόνο ζήσαμε κυριολεκτικά μια εβδομάδα των Παθών. Η ξαφνική αναγγελία του δημοψηφίσματος, το κλείσιμο των τραπεζών που ακολούθησε μαζί με την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων, η τεράστια αβεβαιότητα για το τι θα ξημέρωνε για τη χώρα και, τέλος, η πόλωση και ο ζόφος που κυριάρχησαν καθώς η εβδομάδα έβαινε προς το τέλος της, θα μείνουν πιστεύω για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των περισσοτέρων.

Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης στο Σταντ Ντε Φρανς (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα ύποπτο όχημα έξω από το στάδιο Σταντ ντε Φρανς λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Γαλλίας-Ισλανδίας.

TA PANTA YPO KATARREYSH! Σοκ στην αγορά από τα φέσια, τους φόρους και τα λουκέτα

Το μεγάλο "στοίχημα" της επιστροφής της επενδυτικής εμπιστοσύνης διακυβεύει η κυβέρνηση προκαλώντας νέο χτύπημα στην αγορά, η οποία δέχεται ήδη ισχυρές πιέσεις όχι μόνο από την απουσία ρευστότητας και τα λουκέτα, αλλά κι από τις επιπτώσεις του Βrexit που ήδη φαίνονται στον τουρισμό.

Πώς ο Τσίπρας με τον εκλογικό νόμο «άδειασε» τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Όλο αυτό τον καιρό ακούγαμε διάφορα για το περιεχόμενο του εκλογικού νόμου τον οποίο και τελικά κατέθεσε η κυβέρνηση.

Στους 125 οι νεκροί από την επίθεση του ISIS στη Βαγδάτη

Ο αριθμός των νεκρών από την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη Βαγδάτη αυξήθηκε στους 125, μεταδίδει το BBC.

Λέρος: «Φέσι» 200.00 ευρώ σε επιχειρηματία για τα συσσίτια των προσφύγων

Συμφώνησε πριν από 5 μήνες να παρέχει σε καθημερινή βάση από 3 γεύματα ανά άτομο σε 600 πρόσφυγες και μετανάστες, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει από το κράτος ούτε ένα ευρώ

Άνδρας ακρωτηριάσθηκε από έκρηξη στο Σέντραλ Παρκ

Πάτησε πιθανότατα σε πυροτεχνήματα που κάποιος είχε τοποθετήσει για το εορτασμό της 4ης ΙουλίουΈνας νεαρός άνδρας ο οποίος έκανε βόλτα με φίλους του στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ακρωτηριάστηκε όταν προσπαθώντας να ανέβει σε βράχια πάτησε σε κάτι το οποίο εξερράγη.

BINTEO-Τρία ευρήματα “φωτίζουν” την υπόθεση του μαρτυρικού θανάτου Μαυρίκου – Το δράμα της συζύγου του εκδότη

Στο κιβώτιο ταχυτήτων την εξάτμιση αλλά και μια τρύπα που δημιουργήθηκε κάτω από τη θέση του οδηγού, επικεντρώνονται οι έρευνες των μηχανολόγων της αστυνομίας και των πραγματογνωμόνων της οικογένειας Μαυρίκου λίγες μέρες πριν βγει το πόρισμα.

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Μοιραίοι άνθρωποι της κυβέρνησης εκθέτουν τη χώρα

«Μοιραίοι άνθρωποι της κυβέρνησης κάθε εβδομάδα εκθέτουν διεθνώς τη χώρα. Τη μία για την οικονομία. Την άλλη για την ίδια τη δημοκρατική λειτουργία», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας...

Αυτοκτονία Μαμιδάκη: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέσα στη βίλα, μετά το τραγικό τέλος! Τι έδειξε η νεκροψία-Ορόσημο για την Ελλάδα η τεράστια πυρκαγιά στη Jet Oil

- Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μέσα στη βίλα του στο Διόνυσο Αττικής σε ηλικία 84 ετών
- Ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία, αποφάνθηκε πως πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση αυτοκτονίας
- Δίπλα στον Κυριάκο Μαμιδάκη βρέθηκε το όπλο 9 χιλιοστών, με το οποίο αυτοκτόνησε
- Στις 9 Ιουνίου η Jet Oil του κατέθεσε αίτημα για ένταξη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

ΒΙΝΤΕΟ-Πλακώθηκε και με τον Αυτιά η βλαμμένη: «Έλα κορίτσι μου τώρα»!

«Εγώ ΙΕΚ Ασφαλιστικού δεν θα κάνω εδώ πέρα! Έπρεπε ως βουλευτίνα να το ξέρεις! Βάλτε το βίντεο τώρα»!

Τα χαμόγελα και τα γλυκόλογα έδωσαν πολύ σύντομα τη θέση τους σε έναν τρικούβερτο καβγά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η δύναμη της απάτης

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ
 
Το βρετανικό δημοψήφισμα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από άλλη μια απόδειξη της παντοδυναμίας της απάτης η οποία, όπως ακριβώς και η πιο στενή της συνεργάτης, η βλακεία, δεν ηττάται ποτέ.

φΩΤΟ-Χώσιμο Λαζαρίδη στην ΕΡΤ!

Επίθεση στην ΕΡΤ μέσω Twitter έκανε ο Διευθυντής του Γρ. Τύπου του Κυριάκου, Μακάριος Λαζαρίδης, κριτικάροντας την απουσία των δύο τελευταίων...

ΦΩΤΟ-ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Ο Τσίπρας τραπεζώνει στην Κίνα τα κοπρόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ που πήρε και καλά σαν δημοσιογράφους μαζί του

Ο Τσίπρας και το… χαρέμι του και εγώ έχω μια απορία: Ποιο ελληνικό μέσο πληρώνει πολυμήμερο ταξίδι στην Κίνα και στέλνει 20χρονες "δημοσιογράφους" σαν αυτές που γελάνε δίπλα στον Τσίπρα στην φώτο στο τέλος;... Φυσικά κανένα...

ΒΙΝΤΕΟ-Κρύβουν την Περιστέρα για να μη δει ο κόσμος ότι κάνει κι αυτή διακοπές στην Κίνα

[Εν τω μεταξύ και χωρίς κανένα προφανή λόγο πέρα του ότι θέλουν να την κρύψουν για να μην προκαλούν συνειρμούς "εκδρομής και διακοπών" η Περιστέρα δεν υπάρχει ούτε στις σημερινές φώτο από την εκδρομή στο Σινικό Τείχος]

Πενθήμερο επίσημο ταξίδι στην Κίνα πραγματοποιεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει το... μισό υπουργικό, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ομάδα 40 επιχειρηματιών, αλλά και η σύζυγός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Γατάκι Μπρους Λι! Αυτή είναι η καλύτερη αυτοάμυνα όλων των εποχών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε καταλάβει ότι πρόκειται να τις... φάτε και δεν ξέρετε τίποτα από πολεμικές τέχνες; Κανένα πρόβλημα!

Με πρωτοσέλιδο άρθρο στο «Βήμα» απαντά ο Στ. Ψυχάρης για την δέσμευση των λογαριασμών του

Με πρωτοσέλιδο άρθρο στο «Βήμα», απαντά ο Σταύρος Ψυχάρης στη δέσμευση όλων των προσωπικών τραπεζικών του λογαριασμών και θυρίδων, η οποία διατάχθηκε προ ημερών, από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Αφωνοι όλοι στα Ισθμια με το γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας της Βρετανίας – Το εντυπωσιακό «Vava II» [εικόνες]

Το γιοτ της γυναίκας που είναι πιο πλούσια και από την Βασίλισσα Ελισάβετ «πάτησε» Ελλάδα.

Το εντυπωσιακό γιοτ «Vava II» της Κίρστι Μπερταρέλι βρέθηκε σήμερα στα Ισθμια και άφησε άφωνους τους πολίτες που βρέθηκαν στην παραλία.

Νέο βίντεο φρίκης με ανήλικους τζιχαντιστές να εκτελούν αιχμαλώτους τους

Δύο αγόρια εν ψυχρώ αφαιρούν τη ζωή από δύο «Αφγανούς κατασκόπους»

Άλλο ένα βίντεο φρίκης με ανήλικους τζιχαντιστές να εκτελούν εν ψυχρώ αιχμαλώτους τους έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.

Αντίθετος με την απλή αναλογική ο Καραμανλής: «Δεν επιδιώκω comeback»

Αντίθετος με την απλή αναλογική είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνομιλητές του και τάσσεται υπέρ του μπόνους στο πρώτο κόμμα.

Aδειασμα Στουρνάρα σε Παππά: Ελλειψη γνώσης και σεβασμού στην ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος

Μέτωπο ανοίγει ξανά μεταξύ κυβέρνησης και Γιάννη Στουρνάρα μετά τις αιχμές του Νίκου Παππά.

Ο κ. Παππάς, προ ημερών, είχε πει στη Βουλή  «Καμιά φορά θα πρέπει να ελέγχεται και ο ελεγκτής.

Από παράγοντες της νύχτας μέχρι ΔΥ και πανεπιστημιακοί “κρυμμένοι” στη λίστα Παναμά

Με μοναδικό στόχο την αποκάλυψη των πραγματικών δικαιούχων αλλά και των εταιρειών που κρύβονται πίσω από τα Panama Papers, οι οικονομικοί εισαγγελείς Π. Αθανασίου και Γ. Μπρης δεν σταματούν να στέλνουν αιτήματα δικαστικών συνδρομών από τον Παναμά μέχρι την Κύπρο και την Ελβετία, προκειμένου να φθάσουν στο ξεσκέπασμα εκείνων που ξέφυγαν από την τσιμπίδα της Εφορίας. Και αυτοί, όπως φαίνεται, δεν είναι λίγοι.

Η Τερέζα Μέι ξεκαθαρίζει: Δεν πρόκειται να ενεργοποιήσω το άρθρο 50 για το Brexit μέσα στο 2016

H Τερέζα Μέι, η οποία θεωρείται φαβορί στη διαδικασία εκλογής του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας, τόνισε σήμερα ότι η Βρετανία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη για τη διαπραγματευτική της θέση, αναφορικά με τη συμφωνία αποχώρησης της, από την ΕΕ, πριν την ενεργοποίηση του Άρθρου 50.

Σύρραξη παικτών στο Κροατία-Ελλάδα! Δεν έληξε ποτέ ο αγώνας

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά του Βελιγραδίου κατέλαβε η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, αφού στον τελικό έχασε με 11-9 από την Κροατία σε ένα παιχνίδι που δεν έληξε ποτέ!

Κυριάκος Μαμιδάκης: Η επιστολή "φωτιά" στον Γιώργο Παπανδρέου και το... ναυάγιο στη Σούδα

Διαβάστε γιατί ο πρόεδρος της Jet Oil, Κυριάκος Μαμιδάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα νεκρός και σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκτόνησε, είχε στείλει ανοιχτή επιστολή στον -τότε πρωθυπουργό- Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κλόουν Σούτης με το... μυθικό τσιφτετέλι «ξαναχτύπησε» [βίντεο]

Για ακόμη μια φορά το ιδιαίτερο τσιφτετέλι του έχει... ρίξει το internet τις τελευταίες ώρες.

Ο «κλόουν Σούτης», που είναι πιο γνωστός στο κοινό για τις μοναδικές κινήσεις του, πήρε...

Ο φρουρός του Καλοψιδιώτη συνεργός των εκτελεστών του εργοδότη του

Σε εξαντλητική ανάκριση υποβάλλεται από τους Κύπριους αστυνομικούς ο 42χρονος Σέρβος Loy Dejan ο οποίος εκτελούσε χρέη φρουρού του Φάνου Καλοψιδιώτη που δολοφονήθηκε στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα, μαζί με έναν αστυνομικό και τη σύζυγο του. Κατά τη δολοφονικη επίθεση έπεσε νεκρός και ο ένας εκ των δύο Αλβανών εκτελεστών, ο 41χρονος Vogli Jani, ενώ ο δεύτερος ο Aleks Burreli 28 ετών διέφυγε και καταζητείται.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΤΟΤΙ-ΝΤΕΛΠΙΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Πελέ: Δεν ήθελα να φανώ ασεβής στον Νόιερ

Ο Πελέ την ώρα που πλησίαζε το σημείο για να εκτελέσει πέναλτι έκανε... περίεργες κινήσεις προς τον Νόιερ.

Δείχνοντάς του με χαρακτηριστικές κινήσεις του χεριού του ότι θα κάνει λόμπα, αλλά έστειλε την μπάλα…

Το ιστιοφόρο με τα 30 πανιά που τρέλανε το Ναύπλιο [εικόνες]

Τα βλέμματα όλων όσων έτυχε να κάνουν τις βόλτες τους στο Ναύπλιο τις τελευταίες ώρες, στράφηκε στη θάλασσα. Και αυτό γιατί ένα τεράστιο ιστιοφόρο με 30 πανιά βρισκόταν στα ανοιχτά.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολιτικό «καμάκι» Αναστασιάδη σε γυναίκα δημοσιογράφο

Σχόλια με χιούμορ και αιχμές για «σεξισμό» έχει προκαλέσει βίντεο από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την περασμένη Τετάρτη στις Βρυξέλλες, στο οποίο ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, καλείται να απαντήσει σε ερώτηση γυναίκας δημοσιογράφου.
​Μοιάζει απίστευτο… αλλά συνέβη και αυτό! Περπατάς στην πλατεία Βαρνάβα τέλη Ιουνίου και βλέπεις έναν άντρα να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει… ενώ γύρω του χορεύουν ανέμελα παιδάκια!

ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ! Μόνη με τον Λεβέντη και- ίσως- τη ΧΑ η κυβέρνηση-Κράξιμο κι από Κω/λου

Αποσπασματικές ρυθμίσεις εμείς δεν θα ψηφίσουμε, ξεκαθάρισε η Γεννηματά- Για έγκλημα έκανε λόγο ο Θεοδωράκης - Η κυβέρνηση καταρρέει και ψάχνει σωσίβιο, δήλωσε ο Λαφαζάνης - Για λοβιτούρες μίλησε η Κωνσταντοπούλου - Παππάς: Ο στόχος για τις 200 ψήφους είναι εφικτός

Περιορισμό δαπανών ζητούν από τη ΝΔ οι πολίτες στη ηλεκτρονική διαβούλευση

Οι πολίτες που συμμετέχουν στην ηλεκτρονική διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ που έχει ξεκινήσει τις 16 Ιουνίου ζητούν περιορισμό δαπανών ώστε να γίνουν σημαντικές μειώσεις, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Οριστικό «όχι» από Γεννηματά για εκλογικό νόμο

«Αποσπασματικές ρυθμίσεις εμείς δεν θα ψηφίσουμε»  δήλωσε η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στον εκλογικό νόμο και σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνηγορήσει στον κίνδυνο ακυβερνησίας.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! Στο Σινικό Τείχος ο Αλ. Τσίπρας

Το περίφημο Σινικό Τείχος επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψής του στο Πεκίνο.

ΦΩΤΟ ΠΑΡΩΔΙΑ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Κοιτούσαν με απορία οι Κινέζοι : «Πρωθυπουργός είναι ή τουρίστας;»

Τι έγραψε ο Κουμουτσάκος στο Twitter;

Η εμφάνιση του Πρωθυπουργού και κορυφαίου υπουργού στο Πεκίνο που… ξεχώρισε
Κάθε άλλο παρά τιμητική ήταν η εμφάνιση του Πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης που συνοδεύουν τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.

Νεκρός με το όπλο δίπλα του βρέθηκε ο Κυριάκος Μαμιδάκης

Nεκρός μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο βρέθηκε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μαμιδάκης, 84 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε δίπλα του ένα όπλο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 84χρονος αυτοπυροβολήθηκε, ενώ στο σημείο βρίσκεται η Ασφάλεια.

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες και τους αστυνομικούς

Καλεί την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες της

"Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει πλέον εκτός από τους πολίτες και τους ίδιους τους αστυνομικούς", αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες της.

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες COSCOινίζει

Του Νίκου Ρωμανού*

Αυτός ο θίασος μπορεί να παίξει οποιονδήποτε άλλο ρόλο εκτός από αυτόν της κυβέρνησης. Είναι πλέον ξεκάθαρο. Ούτε να προσποιηθούν πως κυβερνούν μπορούν. Ούτε να προσποιηθούν πως αποφασίζουν μπορούν. Και κυρίως δεν μπορούν καν να προσποιηθούν πως υλοποιούν. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν θέλουν, αν δεν μπορούν, ή αν ούτε θέλουν, ούτε μπορούν.

Γκάμπριελ: Δεν αμφισβητώ τον Ραμσάουερ για τα περί προσβολής Έλληνα φωτορεπόρτερ

Δεν αμφισβητεί τον πρόεδρο ης Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag για το περιστατικό προσβολής Έλληνα φωτορεπόρτερ, ωστόσο, ο ίδιος δεν αντελήφθη κάτι αλλά ενημερώθηκε αργότερα από τον Γερμανό πρέσβη στην Ελλάδα ότι υπήρχε «μία σχετική φήμη», δήλωσε ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στην Bild am Sonntag.

ΕΙΤΗΣΕΕ: Τα 12 ερωτήματα για τις άδειες μετά την επιστολή της Κομισιόν

Διαβάστε την επιστολή της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας - Μιλά σειρά παραβιάσεων σχετικά με το τηλεοπτικό φάσμα συχνοτήτων και την λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών

Στον ''αέρα'' βρίσκεται ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών, όπως διαφαίνεται από την Προειδοποιητική Επιστολή του Ευρωπαίου Επιτρόπου Gunther Oettinger προς την Ελληνική κυβέρνηση, καθώς υπάρχει σειρά παραβιάσεων σχετικά με το τηλεοπτικό φάσμα συχνοτήτων και την λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ALERT! 2.500 αιτήσεις για τις 500 θέσεις στη Fraport- Θα προσλάβει μόνο Ελληνες

Πενταπλάσιες αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων που έχουν προκηρυχθεί έχει δεχτεί η Fraport Greece μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων.

Για τις 500 θέσεις εργασίας έχουν κατατεθεί 2.500 αιτήσεις, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Αλεχάντερ Τσίνελ, για τις οποίες, όπως αναφέρει συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Die Welt, θα προσληφθούν μόνο έλληνες.

Η Στικούδη τραγουδάει με μαγιό και κόβει την ανάσα - ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη αναστάτωσε τα πλήθη με την αποκαλυπτική εμφάνισή της και τον αισθησιακό χορό της σε συναυλία που έδωσε στην Αμάρυνθο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ!Η γκ@μενα του Πελέ τον βρίζει μετά τα καραγκιοζιλίκια απέναντι στον Νόιερ και το χαμένο πέναλτι!

Το θέμα με το πέναλτι του Γκρατσιάνο Πελέ δεν είναι ότι ήταν κάκιστο αλλά η ενέργειά του πριν το εκτελέσει. Ο Ιταλός πήγε με στυλάκι απέναντι στον Νόιερ και του έδειξε ότι θα το εκτελέσει αλά Πανένκα. Απέναντι στον Νόιερ ρε φίλε! Πώς μετά να μην σε αποκαλεί "ηλίθιο" η ίδια σου η κοπέλα όταν είδε να το στέλνεις άουτ;

To παραμυθένιο νησί που χαρίζεται έναντι... 44 ευρώ- Πού βρίσκεται

Ονειρευόσασταν πάντα να μετακομίσετε σε ένα παραδεισένιο μέρος, μακριά από όλους και όλα;

Το όνειρο αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να διαθέτετε 49 δολάρια (44 ευρώ) και λίγη τύχη.

Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Ας υποθέσουμε ότι τον Οκτώβριο αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση απέτυχε να εκπληρώσει τους εισπρακτικούς όρους του μνημονίου και η τρόικα αξιώνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τις οποίες αρνούνται να ψηφίσουν τουλάχιστον τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση πέφτει, αλλά στις εκλογές που κατ’ ανάγκην προκαλούνται, η Ν.Δ. επικρατεί μεν, αλλά χωρίς να φτάνει στην αυτοδυναμία, ακόμη και σε συνεργασία με κάποιο μικρό κόμμα. Εχετε αναλογιστεί τι θα συμβεί στη χώρα;

ΦΩΤΟ-Venceremos Σταλίνα! Σαλτιμπάγκος απ' τους λίγους...

Συνεχίζει την επανάστασή του ο σταλίνας που πέρασε έξω από το Χάρβαρντ, αλλά κατάληξε στο ΠΑΠΕΙ... Δείτε Κοτζιά με Γιωργάκη και Κοτζιά με Τσίπρα:

Ο Τραμπ έβαλε... φωτιά στο Twitter με το αστέρι του Δαυίδ

Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, ανήρτησε χθες στο Twitter μια εικόνα-κολλάζ με τη Δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, εκατοδόλαρα, ένα άστρο του Δαυίδ και τη λεζάντα «η πιο διεφθαρμένη υποψήφια που έχει υπάρξει ποτέ!», προκαλώντας κατακραυγή και σύγχυση στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 3-07-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ! Ξύλο Γιακουμάτου σε Αυλωνίτου: «Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν»

Άγρια κόντρα είχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος στον ΣΚΑΪ για τη μείωση των επικουρικών.

Euro 2016: Πανικός στη Fan Zone στο Παρίσι - Πέρασαν τα πυροτεχνήματα για βόμβα! ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός δίχως λόγο φαίνεται πως επικράτησε στη Fan Zone στο Παρίσι, όπου φίλαθλοι παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ; Σε δείπνο με Σιίτες για το Ραμαζάνι ο αστείος Φίλης – Η ατάκα για τον Τσακαλώτο και η δέσμευση για το τέμενος

Σε κεντρικό, ασιατικό, εστιατόριο της Αθήνας παρέα με Σιίτες μουσουλμάνους βρέθηκε ο Νίκος Φίλης προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του το "Ιφτάρ", το δείπνο με το οποίο τελειώνει η ημερήσια νηστεία κατα τη διάρκεια του Ραμαζανίου, ελάχιστες μέρες πριν κλείσει η μεγάλη γιορτή του Ισλάμ.

Νέος άθλος ΣΥΡΙΖΑ… Η Ελλάδα «έχασε» άλλο ένα δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Με διαδοχικές δηλώσεις αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, προανήγγειλαν τα επιπλέον 2 δισ. ευρώ που διεκδικεί και δικαιούται η Ελλάδα από το «αποθεματικό» συνολικής αξίας 4 δισ. ευρώ των διαρθρωτικών ταμείων της ΕΕ.

Η Κλίντον κατέθεσε στο FBI μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Ελλάδα

Η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον κατέθεσε στο FBI στο πλαίσιο της έρευνας για τη χρήση του προσωπικού της email κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υπουργού Εξωτερικών.

DW: Πρωτοφανές πολιτικό χάος στη Βρετανία

Η πολιτική ζωή της Βρετανίας βρίσκεται σε ένα πρωτοφανές χάος. Η παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον και η μαζική εξέγερση βουλευτών των Εργατικών οδηγούν τα δύο μεγάλα κόμματα σε αλλαγή ηγεσίας.

Φάπες στον Παππά από Κομισιόν για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο

Επιστολή - έγκληση προς την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους νομικούς χειρισμούς των Ν. Παππά και Χρ. Σπίρτζη για χειραγώγηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και τη διαχείριση του τηλεοπτικού φάσματος απέστειλε ο αρμόδιος κοινοτικός Επίτροπος Γκ. Έντινκερ.

Η ατάκα «φωτιά» Κουτσούμπα στον Τσίπρα: «Καήκαμε αν... »

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου για τη  συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πέρα από το να εκφράσει τη θέση του κόμματός του για τον εκλογικό νόμο, βρήκε και την ευκαιρία να πετάξει τα καρφιά του.

Το ξέφρενο πάρτι της Lindsay Lohan για τα γενέθλιά της στη Μύκονο (βίντεο)

Από το μεσημέρι είχαν ξεκινήσει οι εορτασμοί για τα γενέθλιά της -Φύλακας αγγελός της ο Ρώσος μεγιστάνας Egor Tarabasov, που πολλές φορές έκανε τον σεκιουριτά

Φωτογραφίες: Με κάθε επισημότητα τα «εγκαίνια» της Μητρόπολης Αθηνών

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ο πρώτος πανηγυρικός Εσπερινός - Παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Νίκος Φίλης

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Μητρόπολης Αθηνών καθώς απο σήμερα άνοιξε και πάλι τις πύλες της μετά την ριζική ανακαίνιση.