14 Ιουλίου 2016

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει κι ο Αρκάς με τους κ@λοτούμπες υπουργούς

Δείτε το σκίτσο του για τα σούργελα που άλλα λένε σήμερα κι άλλα αύριο, στα γίδια:

Ρωσία: Γυναίκα αποκεφαλίστηκε από τρένο κάνοντας σεξ δίπλα στις ράγες

«Η γυναίκα βρισκόταν πάνω στον άντρα και όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι έρχεται το τρένο, άρχισε να σηκώνεται. Αν είχε παραμείνει στην ίδια στάση, θα είχε σωθεί», δήλωσε ο υπεύθυνος των ρωσικών σιδηροδρόμων

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… προσχώρησε στη ΝΔ

Μία έκπληξη περίμενε τους βουλευτές της ΝΔ.

Ενώ η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, βρισκόταν σε εξέλιξη, κεκλεισμένων των θυρών, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξαφνικά ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει την πόρτα της Γερουσίας και μπαίνει μέσα.

Βουλευτές ΝΔ: Ανοχή της κυβέρνησης στις εισβολές αναρχικών σε δημόσια κτίρια και μετρό

Με την κορυφαία διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου, της κατάθεσης επίκαιρης επερώτησης, φέρνει η ΝΔ το θέμα των εισβολών αναρχικών και ακροαριστερών σε δημόσια κτήρια και υπηρεσία.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Παρασκευόπουλος: Ο Τσίπρας δεν μου έδωσε εντολή αλλά με ενέπνευσε

Απορρίπτει τα σενάρια για κυκλώματα στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής είπε πως ο Πρωθυπουργός δεν του έδωσε εντολή, αλλά τον «ενέπνευσε» να ενεργήσει στην υπόθεση της συγκάλυψης του σκανδάλου της Siemens.

Θεοδωράκης: Το πείραμα του ΑΠΘ και οι τιμολογήσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Με μια αιχμηρή ανάρτηση του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει την εγκατάσταση κατασκηνωτών στον υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ.

«Νέες προοπτικές ανοίγονται για τα ελληνικά πανεπιστήμια» επισημαίνει δηκτικά ο κ. Θεοδωράκης προσθέτοντας:

ΣΤΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΟ ΛΕΝΕ; Κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ λένε ότι ουδέποτε άλλοτε υπήρξε προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ, με αφορμή τις δηλώσεις της ΝΔ περί προσφοράς 300 εκατ. ευρώ, σχολίαζαν ότι ουδέποτε υπήρξε προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα τρία χρόνια της διαγωνιστικής διαδικασίας, εκτός από σήμερα.

Βίντεο: Έγδυσε και χτύπησε στη μέση του δρόμου την ερωμένη του άντρα της

Η άτυχη δέχεται επίθεσή από μια απατημένη σύζυγο και τις φίλες της αφού κατηγορείται ότι «έκλεψε» έναν παντρεμένο άντρα

Φαίνεται ότι η διαπόμπευση και ο ξυλοδαρμός των ερωμένων είναι σύνηθες φαινόμενο στην Κίνα, αν κρίνει κανείς από το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Τατσόπουλος για το πλαφόν εισόδου στη Βουλή

"Μην το κουράζετε.... Άντε τελειώνετε γιατί έχουμε και δουλειές" και εξηγεί πως τα πάντα γίνονται για να βρεθεί πλαφόν εισόδου του Καμμένου στη Βουλή:

Γιατί ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να ανακαλύψει ποτέ το σύμπαν –Μέχρι πού φτάνει το μάτι μας

Στους κύκλους των φυσικών και πιο συγκεκριμένα στον χώρο της κοσμολογίας, οι περισσότερο «αισιόδοξοι» επιστήμονες εκφράζουν μια πολυσυζητημένη άποψη.

Ο Χουλιαράκης ετοίμασε νέα ειδικά μισθολόγια κι ο Καμμένος συνεχίζει να κοροϊδεύει τους ένστολους

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ένας υπόγειος πόλεμος κυρίως για τις εντυπώσεις φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω της επικείμενης ανακοίνωσης από το υπουργείο Οικονομικών της πρότασης για τα ειδικά μισθολόγια.

Μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Πάνο Καμμένο για τα κυκλώματα στη Δικαιοσύνη από τον υπουργό Δικαιοσύνης: "Μακριά από εμένα αυτά"

- Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε πως ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για το θέμα της Siemens
- O κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε πως τα περί κυκλωμάτων στη δικαιοσύνη δεν τα έχει ακούσει κανείς από τον ίδιο
- Δήλωσε μάλιστα πως όλα όσα έχουν ειπωθεί απέχουν πολύ από την πραγματικότητα την οποία χαρακτήρισε πολύπλοκη
- Ο Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει την ύπαρξη κυκλωμάτων στη Δικαιοσύνη με αφορμή την υπόθεση Siemens

Ο Ερντογάν κάνει σεξ με... κατσίκα και η Κλίντον είναι σαδιστική νοσοκόμα: Οι επικές ατάκες του Μπόρις Τζόνσον

Δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο από τη στιγμή που η Τερέζα Μέι ανέθεσε στον Μπόρις Τζόνσον το «καυτό» υπουργείο Εξωτερικών και τα μέσα ενημέρωσης έχουν θυμηθεί και έχουν σκαλίσει το παρελθόν του και κυρίως τα αιχμηρά και προσβλητικά σχόλια που έχει κάνει για ξένους ηγέτες και χώρες.

H συγκινητική ανάρτηση του Μπακογιάννη για τον Αξαρλιάν

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 24 ετών από την ημέρα που ο Θάνος Αξαρλιάν τραυματίστηκε θανάσιμα από θραύσματα ρουκέτας που έριξε η "17 Νοέμβρη".

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Παπαχριστόπουλος: Έχω αντιρρήσεις για τον εκλογικό νόμο - ΒΙΝΤΕΟ

«Και εγώ έχω αντιρρήσεις με τον εκλογικό νόμο και τις λέω. Δεν έχω πρόβλημα. Στο δικό μας κόμμα υπάρχει δημοκρατία», είπε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στην ομιλία του, στη βουλή.

«Μπόρις Τζόνσον, ένας ψεύτης με την πλάτη στον τοίχο», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ

Είπε πολλά ψέματα κατά τη καμπάνια υπέρ του Brexit, πρόσθεσε ο Ζαν-Μαρκ Ερό

Με τον Μπόρις Τζόνσον, η Βρετανία διόρισε έναν ψεύτη που έχει την πλάτη στον τοίχο ως νέο της υπουργό Εξωτερικών, σε μια στιγμή που στη θέση αυτή χρειάζεται ένα αξιόπιστο πρόσωπο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό.

Αλαβάνος: H κυβέρνηση να ψάξει για διασυνδέσεις στελεχών της με τη Siemens

Ευθύνες στην κυβέρνηση αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Siemens καταλόγισε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β', Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm.

Μετά το σάλο, ο Σκουρλέτης πήρε πίσω τη διάταξη για τα εκτός σχεδίου οικόπεδα

Καταργούσε το δικαίωμα δόμησης που είχαν κάποια οικόπεδα μικρότερα των 4 στρεμμάτων και τα μετέτρεπε εν μια νυκτί σε απλά χωράφια

Σε εσπευσμένη απόσυρση του άρθρου που καθιστούσε μη οικοδομήσιμα χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης σε όλη την Ελλάδα προχώρησε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Νέο σόου Πολάκη: Πάει διακοπές Σαντορίνη με φουσκωτό για να εγκαινιάσει νοσοκομείο χωρίς γιατρούς!

Ούτε το απολύτως απαραίτητο προσωπικό για να λειτουργεί το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ή άλλα νευραλγικά τμήματα δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί στο νοσοκομείο

Ένα... πανηγύρι, μια επικοινωνιακή φιέστα, οργανώνεται απο την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αύριο στη Σαντορίνη, με φόντο τα εγκαίνια του Νοσοκομείου του νησιού, του πρώτου ιδιωτικού νοσοκομείου εντός του ΕΣΥ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Πιο φοβικοί όλων απέναντι στην ανάμιξη πολιτισμών και θρησκειών οι Έλληνες

Γιατί πρέπει όλοι να μπορούν να συμβιώνουν με όλους; Γιατί πρέπει να δέχεσαι επισκέπτες σπίτι σου και να χαλιρεσαι κι από πάνω που δεν θέλουν να προσαρμοστούν; Γιατί πρέπει να πονάνε τα μάτια μας με τον μουσουλμάνο που προχωράει μπροστά και η μουσουλμάνα από πίσω φορτωμένη με τις τσάντες; Ας τα κάνουν σπίτι τους....

Στην ερώτηση πώς πιστεύουν ότι θα επηρεάσει την Ελλάδα η αυξανόμενη διαφορετικότητα λόγω της εντεινόμενης μετανάστευσης, το 63% απαντά ότι θα χειροτερέψει τις συνθήκες ζωής

Έρευνα της Pew Research καταδεικνύει τους Έλληνες ως τους πιο φοβικούς, μεταξύ διαφόρων ευρωπαϊκών λαών, απέναντι στη διαφορετικότητα και την ανάμιξη πολιτισμών και θρησκειών.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ! Επτά ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ ετοιμάζονται να πιάσουν καρέκλα στο κανάλι Σαββίδη

Όλα κομματόσκυλα του Καμμένου στο ΥΕΘΑ 

Επτά στελέχη του Πάνου Καμμένου προορίζονται να διοριστούν στο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αν λάβει την άδεια, όπως προκύπτει από τον φάκελο που κατατέθηκε.

Σύλληψη ποδοσφαιριστή της Super League για παράνομο στοιχηματισμό έως και 10.000 ευρώ

Ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Super League συνελήφθη στην Κατερίνη, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας που προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Αλέξη, όταν ρίχνεις ζαριές, υπάρχει και το ασόδυο

Του Σάκη Μουμτζή

Τις τελευταίες μέρες αυξάνονται οι πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως προς το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια του πρώτου να εξασφαλίσει τις 200 ψήφους για τον εκλογικό νόμο. Δεν είναι μόνον παιχνίδι εξουσίας- ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη- είναι κυρίως παιχνίδι πολιτικής επιβίωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα για να πείσει την Φώφη Γεννηματά να υπερψηφίσει την κατάργηση του bonus των 50 εδρών, μεταξύ των οποίων και την μείωση ή και την κατάργηση, ακόμα, του ορίου 3% για την είσοδο των κομμάτων στην Βουλή. Δηλαδή δίνει κίνητρο σε διάφορες μικρότερες ομάδες του σοσιαλδημοκρατικού χώρου για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.

ΑΠ'ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΘΕ! Επιδειξίας επιτέθηκε σε πιστούς έξω από εκκλησία στο Ηράκλειο!

Ο νεαρός καθόταν ήρεμα σε ένα πεζούλι όταν άρχισε ξαφνικά να χαϊδεύεται προκλητικά στα απόκρυφα σημεία του σώματός, προκαλώντας έκπληξη και ταραχή σε όσους βρίσκονταν εκεί

ΝΔ: «Στο έλεος των καταληψιών το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο»

Ζητά από την κυβέρνηση να πάρει τα απαραίτητα μέτρα καθιστώντας την υπεύθυνη για την ασφάλεια του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ζητά από την κυβέρνηση η ΝΔ, καθιστώντας την υπεύθυνη για την ασφάλεια του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά την κατάληψη από εκατοντάδες άτομα που χρησιμοποιούν τους χώρους του για κατασκήνωση.

Ψηφίζω τη συμμορία των Αλβανών

Όποιος ψάχνει να βρει συνωμοσίες πίσω από τη ντροπή της υπόθεσης SIEMENS ή είναι απατεώνας ή είναι νυχτωμένος. Πίσω απ αυτό το φιάσκο υπάρχει ένας και μόνο υπαίτιος: Ο τρόπος που δεν λειτουργεί το δημόσιο. Είτε λέγεται δικαιοσύνη είτε υπουργείο Εξωτερικών είτε οποιοδήποτε γραφείο, οι υπηρεσίες- με ελάχιστες εξαιρέσεις-  λειτουργούν σε ρυθμούς αδιάφορης χελώνας.

Φωτογραφία: Είναι αυτή η στιγμή που η ψυχή ενός άνδρα εγκαταλείπει το σώμα του;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα μία παράξενη φωτογραφία, την οποία χαρακτηρίζουν πολλοί ως «απόδειξη της μετά θάνατον ζωής», αφού πιστεύουν ότι αιχμαλωτίζει την στιγμή που η ψυχή ενός άνδρα, θύματος θανατηφόρου τροχαίου, εγκαταλείπει το σώμα του.

Μοίρασε «εγκεφαλικά» στα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ με το κορμί της η Παπαγγελή (ΦΩΤΟ)

Σε πισίνα ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι, βρέθηκε η όμορφη Έλλη Παπαγγέλη για μια σύντομη απόδραση από τη ζέστη της Αθήνας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙ! Δικαιώθηκαν 187 γιατροί του ΕΟΠΥΥ που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να κλείσουν τα ιατρεία τους

Από τους 5.500 περίπου γιατρούς του ΕΟΠΥΥ διαφόρων ειδικοτήτων απολύθηκαν 3.000 με τον νόμο του Άδωνι Γεωργιάδη και εξ αυτών οι 1.500 προσέφυγαν στα δικαστήρια -  Πρόσφατα είχαν δικαιωθεί ακόμη 36 με άλλη απόφαση του ίδιου δικαστηρίου

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει ακριβά στον ελληνικό λαό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους ιταλικούς σιδηροδρόμους έναντι 45 εκατ. ευρώ υπενθυμίζοντας την κριτική που άσκησε στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ για το ποσό που αξίωνε παλιότερα η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με 300 εκατ. ευρώ την "ξεπουλούσε" ο Σαμαράς, με 45 εκατ. την χάρισε ο Αλέξης

Τίμημα 45 εκατ. ευρώ θα εισπράξει το Δημόσιο από την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά φέρεται να ζητούσε σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από μια τριετία 300 εκατ. ευρώ, και είχε τότε κατηγορηθεί από τον Γ. Σταθάκη ότι ξεπουλούσε τη δημόσια περιουσία.

Ο Ολάντ απολογείται για τα 9.985 ευρώ που πληρώνουν οι Γάλλοι για τις... τρίχες του

Αρνείται ότι πληρώνει χρυσάφι τον προσωπικό του κομμωτή  - Δεν διευκρίνησε όμως και ποια ακριβώς είναι η αμοιβή του

Για τις ... τρίχες του έσπευσε να απολογηθεί σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα , ανήμερα της εθνικής γιορτής της Γαλλίας, ο πρόεδρος της χώρας, Φρανσουά Ολάντ.

Αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο πρόσωπο, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Με βάση την «χρυσή αναλογία» για τη σωματική τελειότητα για την οποία μιλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες
Μπορεί η Kim Kardashian να έχει τις πιο «καυτές» καμπύλες στην αμερικανική σόουμπιζ, ωστόσο, στη «μάχη» για το τέλειο πρόσωπο, νικήτρια βγαίνει η πρώην σύντροφος του Johny Depp, Amber Heard.

Τζιχαντιστές: Τρομοκράτες «καμικάζι» εθισμένοι στο σκληρό πορνό

Βίαζαν γυναίκες, παιδιά και ζώα για πλάκα και παρακολουθούσαν ταινίες με σκληρό σεξ, τόνισε ο Μάικλ Φλιν

Έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κινητοποιήσει όλες τις μεγάλες δυνάμεις εναντίον τους. Έχουν προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων αθώων ανθρώπων, εκφράζοντας το μίσος τους για κάθε ότι σχετίζεται με το δυτικό τρόπο ζωής.

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΧΑΥΓΙΤΕΣ! Σκουρλέτης: "Είμαι περήφανος για την αντιφασιστική δράση του γιου μου"

Και κερατωμένοι και δαρμένοι οι μαλ@κες οι ΧΑυγίτες... και τις ψήφους θα δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ξύλο θα τρώνε

Καταλυτική απάντηση έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του, εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του και του επιτέθηκε εγκαλώντας τον για τη συμμετοχή του γιού του σε αντιφασιστική εκδήλωση έξω από τα γραφεία της Χ.Α στο Μαρούσι.

Παναθηναϊκός: Από που ως που ο υπόδικος Μαρινάκης συναντά την Πρόεδρο του ΑΠ;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός για τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρο γεγονός που προσβάλλει τη Δικαιοσύνη και για «ερωτήματα για τη θεσμική νομιμοποίηση αυτής της συνάντησης».

Tι είπε στην Εξεταστική η Attica Bank για τα δάνεια των κομμάτων

Σήμερα, κατέθεσε στην Επιτροπή που εξετάζει τα δάνεια προς τα κόμματα και τα ΜΜΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της «ATTICA BANK», Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι τα δάνεια που έχει χορηγήσει η τράπεζά του προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ύψους 10,2 εκατ. ευρώ, ενώ, συνολικά, στα ΜΜΕ έχουν χορηγηθεί 12,6 εκατ. ευρώ.

Η στιγμή που η ελληνική σημαία κυματίζει στον Βόσπορο! - ΒΙΝΤΕΟ

Η πυραυλάκατος "Υποπλοίαρχος Γρηγορόπουλος" στο Βόσπορο

Στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση "Breeze 2016" στη Μαύρη Θάλασσα, συμμετέχει μέχρι τις 17 Ιουλίου η πυραυλάκατος "Υποπλοίαρχος Γρηγορόπουλος" του Πολεμικού Ναυτικού.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα περισσότερα «likes» στο Instagram

Με 89,4 εκατομμύρια followers, αρκετά εκατομμύρια παραπάνω από τον δεύτερο πιο δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, η Selena Gomez είναι το πιο δημοφιλές άτομο στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Aπίστευτο βίντεο: Παίκτρια του Big Brother δείχνει τα οπίσθιά της την ώρα ζωντανής εκπομπής!

Σηκώθηκε όλο καμάρι να χορέψει μετά από παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής! Αλλά το φόρεμα ήταν στενό και το ... φερμουάρ πολύ... χαλάρο και ...oops έδειξε τα.. πλούσια προσόντα της σε χιλιάδες τηλεθεατές και πλέον μέσω internet σε όλο τον πλανήτη!

Δεν γίνονται αυτά: Οι 5 πιο απίστευτοι θάνατοι την ώρα του σ@ξ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε ακούσει για πολλές ξεχωριστές ιστορίες με επίκεντρο την σεξουαλική συνεύρεση…

Από καρδιακή ανακοπή μέχρι και απίθανους τραυματισμούς, τα Επείγοντα των νοσοκομείων παγκοσμίως έχουν “δει” κατά καιρούς για διάφορα περιστατικά ασθενών που εισήχθησαν, όταν κάτι πήγε στραβά την ώρα που έκαναν σ@ξ.

Ελληνάρες Σταματήστε να Είστε Μαλάκες με τα Γκαρσόνια

Έχει παρατηρηθεί διαχρονικά πως πολλοί ανάμεσά μας συμπεριφέρονται άθλια στους ανθρώπους που μας σερβίρουν τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό, παραβλέποντας το γεγονός ότι η κοπέλα που φέρνει το freddo espresso στην ξαπλώστρα κάτω από τη λάβρα του μεσημεριού παίζει να έχει και κάνα δυο πτυχιάκια παραπάνω από την αφεντιά μας. Όπως και να 'χει, η φράση του Νίκου Βούτση «η Ευρώπη μάς θέλει γκαρσόνια της» (σ.σ η οποία αποδίδεται ιστορικά στον Ανδρέα Παπανδρέου έπειτα από προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα) αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την άποψη που έχει στο μυαλό του ο μέσος Έλληνας για τους σερβιτόρους.

Σε ποιον καναλάρχη επιβλήθηκε πρόστιμο 43 εκατ. για φορολογικές παραβάσεις

Ο συγκεκριμένος καναλάρχης στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με τράπεζα (δηλ. με το ΤΤ)

Σε ποιον καναλάρχη επιβλήθηκε πρόστιμο 43 εκατ. για φορολογικές παραβάσεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες...

Αλλάζει η Ελλάδα;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ

«Αλλάζει η Ελλάδα;» διερωτάται ο Δημήτρης Σκάλκος στο πρόσφατο ομώνυμο βιβλίο του. Κάπου, προς το τέλος, γράφει: «…Οι πολίτες, βουβοί και ανήμποροι, παρατηρούν σήμερα παθητικά τη συντριβή των προσδοκιών τους στο τείχος των πολιτικών εξελίξεων που τους ξεπερνούν. Και δυστυχώς, γινόμαστε ξανά μάρτυρες μιας νέας βαρβαρότητας που, με όχημά της έναν επιθετικό λαϊκισμό, απειλεί να βυθίσει τη χώρα μας στα σκοτάδια μιας πολύχρονης παρακμής…»

ΦΩΤΟ-ΖΗΤΩ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Δείτε γιατί διέκοψε την ομιλία Κυριάκου η ΕΡΑ

Όπως έγραψε ειρωνικά στο Twitter ο δημοσιογράφος του MEGA, Γιάννης Σαραντάκος: «Ο Ρ/σ της ΕΡΤ,έκοψε  την μετάδοση της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη και ξεκίνησε συζήτηση για...

Άδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μας έδιναν 300 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας δίνουν 45!

Ένα άρθρο από τις 15 Ιουλίου του 2013... θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την ιταλική εταιρεία σιδηροδρόμων Ferrovie Dello Stato Italiane, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ALERT! ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; Έκοψε η NASA βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όταν εθεάθη UFO να μπαίνει στην ατμόσφαιρα της Γης;

Άλλη μια αναφορά περί θέασης UFO στο Διάστημα πριν «η NASA κόψει το βίντεο» κάνει τον γύρο του Διαδικτύου- του τύπου που κάνει τους συνωμοσιολόγους να υποστηρίζουν πως η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ψεύδεται στο ευρύ κοινό.

Ο ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ! ΥΠΟΡΓΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ! Τέρενς Κουίκ: Οι λαθρέμποροι τσιγάρων απειλούν με σφαίρες και φουσκωτούς υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ

Και εμάς τι μας το λέει; Εμείς, οι πολίτες, κυβερνάμε; Αυτός κυβερνάει και δουλειά του είναι να βρίσκει λύσεις και όχι απλά να καταγράφει τα προβλήματα και να μας ενημερώνει... Αστείος μέχρι τελικής πτώσης ο κακομοίρης....

Διαβάστε και την είδηση παρωδία:

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ: Με την ανοχή Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ αφέθηκε ελεύθερο το ζώο που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον γκ@μενό του

Εντονες αντιδράσεις και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον σύντροφό του, στο Αργος.

Γελάνε οι Γερμανοί με την υπουργοποίηση Τζόνσον -«Πρόκειται για βρετανικό χιούμορ»

Mε ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκε ο γερμανικός Τύπος σήμερα το πρωί την τοποθέτηση του Μπόρις Τζόνσον στο υπουργείο Εξωτερικών

«Ξαφνικά, διπλωμάτης», είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα του εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel. «”House of Cards” στη Μεγάλη Βρετανία», γράφει ακόμη το περιοδικό, αναφερόμενο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά για τα παρασκήνια της πολιτικής.

Η ΤτΕ ερευνά την χρηματοδότηση της εφημερίδας Veto του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με την μη υποβολή στις αρμόδιες αρχές, παλαιότερης έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορούσε τις συνθήκες χρηματοδότησης Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας διέταξε να διερευνηθεί άμεσα το θέμα.

Φαήλος: Όποιος ψηφίσει τη μείωση του 3% είναι ορντινάντσα της ακροαριστερής κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ  Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια των δημοσιευμάτων περί πιθανής μείωσης του πλαφόν εισόδου στη βουλή του 3%, ως αποτέλεσμα συμφωνίας πολιτικού παζαριού στην προσπάθεια της κυβέρνησης να περάσει ο εκλογικός νόμος με 200 ψήφους, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ακόμη «τριπλοπληρώνουμε» για καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών

Πληρώνονται αναδρομικά και κονδύλια που δεν είχαν προβλεφθεί

Μέχρι τέλος του 2016 -και άγνωστο για πόσο ίσως ακόμα- θα συνεχίζουν να πληρώνουν διπλά και τρίδιπλα οι φορολογούμενοι για τον καθαρισμό των κτιρίων του υπουργείου Οικονομικών.

Εισαγγελική παρέμβαση -Εντολή να συλλαμβάνονται οι κατασκηνωτές στο ΑΠΘ

Να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων εντός των χώρων του ΑΠΘ, όπου ξεκίνησε η κατασκήνωση που τιτλοφορείται «No Border Camp - Thessaloniki 2016», ζητεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Καρέ καρέ η μεταφορά τραυματία από το φαράγγι της Σαμαριάς -Με ελικόπτερο της ΠΑ [βίντεο]

Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας... επιστρατεύτηκε χθες Τετάρτη 13 Ιουλίου, με σκοπό τη μεταφορά ενός τραυματία ρωσικής καταγωγής από το φαράγγι  της Σαμαριάς, του νομού Χανίων.