04 Νοεμβρίου 2016

Έριξε το ίντερνετ η μελαχρινή με το μαλλί της γριάς - Δεν το πίστευε και αυτή

Η θέα μίας μελαχρινής, πανέμορφης γυναίκας να τρώει μαλλί της... γριάς προκάλεσε παροξυσμό στο διαδίκτυο.

ΤΗΝ ΠΟ@ΤΣΙΣΑΜΕ! Ο νέος ΥΠΟΙΚ, γκ@μενος της Ράνιας, είναι υπέρ της εξόδου απ' το € ή έστω υπερ παράλληλου νομίσματος

Τον σύντροφο της Ράνιας Αντωνοπούλου -αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας- Δημήτρη Παπαδημητρίου, όρισε ο Αλέξης Τσίπρας ως υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ενα υπουργείο που κατά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό είναι το κρισιμότερο υπουργείο στην παρούσα φάση.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ! Η "νέα" Κυβέρνηση Τσίπρα-ΝΔ: Ανακύκλωση

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο 5λεπτο viewpoint commentary του Άδωνι

Στο δεύτερο viewpoint commentary (στα πρότυπα του Ρίγκαν όπως έγραψα εδώ) ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί χρεοκοπήσαμε και τι πρέπει να γίνει για να αναπτύξουμε τον πλούτο της χώρας:

Προκαλεί η Τουρκία: Βγάζει το «Μπαρμπαρός» για μελέτες ανοιχτά της Κύπρου

Σεισμικές έρευνες στα ανοιχτά της Κύπρου θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα το τουρκικό πλοίο «Μπαρμπαρός», όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολού ο Γενικός Διευθυντής της τουρκικής Ανώνυμης Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO), Μπεσίμ Σισμάν, ενώ οι συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Υπερθέαμα στο Φάληρο απο τη δοκιμή της επίδειξης - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόβα για την αεροπορική επίδειξη που θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο την ερχόμενη Κυριακή με αφορμή την γιορτή της Αεροπορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Φαληρικό όρμο.

Δείτε τι περιλαμβάνει το σενάριο επίδειξη για την εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας:

Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ με ένα tweet

Με μία ανάρτηση στο twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία για την πρόσφατη εξάρθρωση της σπείρας των Ρομά.

ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ-Και η Λίζα Δουκακάρου στα θύματα της μαφίας των Ρομά-Δείτε πόσα μετρητά της έκλεψαν

Η γνωστή δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου είναι μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση δύο μόνο από τα θύματα της συμμορίας των Ρομά η οποία είχε ανοίξει και κατακλέψει δεκάδες σπίτια επωνύμων.

Βίντεο-Κράξιμο και στον Ξανθό: «Ντροπή σας» φώναζαν Κρητικοί συνταξιούχοι και εργαζόμενοι της υγείας

Σε κλίμα έντασης, φωνάζοντας "Ντροπή σας" και "Μας καταστρέψατε" συνταξιούχοι, εργαζόμενοι στην υγεία και πολίτες επιτέθηκαν φραστικά στην κυβέρνηση και στον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό κατά την άφιξη του σήμερα στο ΠΑΓΝΗ.

Δεν μπορεί να διώξει τον Φίλη αλλά θα άλλαζε την Ευρώπη-Φίλης: "Το Παιδείας ή τίποτα!"-Διαβάστε ονόματα που κυκλοφορούν

Θρίλερ: Ανατροπές και καραμπόλες στην τελική ευθεία για τον ανασχηματισμό - Έκπληξη με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου του ιστιτούτου Levy - Ο Πάνος Σκουρλέτης μένει στην κυβέρνηση - Κιμούλης στο Πολιτισμού - Βέβαιη η υπουργοποίηση Τζανακόπουλου

Φωτογραφίες: Αυτές οι γυμνές παίκτριες θα κάνουν ακόμα και... Έλληνες να νοιαστούν για το ράγκμπι

Οι Βρετανίδες «πέταξαν» όλον τους τον εξοπλισμό (και όχι μόνο) για το καλό της ομάδας τους
Κάθε στοιχείο του εξοπλισμού τους αλλά και του... ρουχισμού τους «ξεφορτώθηκαν» Βρετανίδες παίκτριες ράγκμπι από το Χέρτφορντσαϊρ, στο πλαίσιο της φωτογράφισης ενός τολμηρού ημερολογίου για το 2017 που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες της ομάδας τους, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα.

ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! Η κυβέρνηση σε ανασχηματισμό και ο Καρανίκας πάει Θεσσαλονίκη

Εδωσε εντολές στον Τσίπρα και την έκανε... τι να κάτσει να κάνει στο Μαξίμου; Έτσι είναι οι μεγάλοι παίχτες...

Δεν... θυσιάζει το Σαββατοκύριακό του - Έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους ταξιδιώτες, οι οποίοι σχολίασαν την παρουσία του

Την ημέρα που η κυβέρνηση προχωρά σε ανασχηματισμό, ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού είναι εκτός Αθηνών.

Ο Βρούτσης ξεβρακώνει τον Κατρούγκαλο: "Δεν υπάρξαν ποτέ ξανά τέτοιοι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!"

"Δεν υπάρξαν ποτέ ξανά τέτοιοι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ! Η ετήσια δαπάνη για συντάξεις είναι 30δις € και είπε ότι κόπηκαν 44 δις €" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter αποκαλύπτοντας το ψέμμα του Κατρούγκαλου:

Μηλιός για Βαρουφάκη: Τώρα «καμαρώνει» αλλά έκανε τα πάντα για να φτάσουμε στο μνημόνιο

Το αιχμηρό σχόλιο του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση του πρώην ΥΠΟΙΚ σε όσα του καταλογίζει ο Μοσκοβισί

Επίθεση κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε μέσω Twitter το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

Stop στην εξαγωγή πέντε παιδικών εμβολίων

Λόγω έλλειψης των εμβολίων Repevax, Engerix, Hbvaxpro, Havrix και Vaqta ελήφθη η απόφαση να σταματήσουν οι εξαγωγές τους για να εξασφαλιστούν οι εμβολιαστικές ανάγκες των ασθενών με τα συνδυασμένα εμβόλια που περιέχουν αντιγόνα κοκκύτη και τα εμβόλια έναντι ηπατίτιδας

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δημήτρης Κοντομηνάς... πήγε να ξαναγλύψει το παιδί του

Ο φωτογραφικός φακός του iefimerida.gr «συνέλαβε» τον Δημήτρη Κοντομηνά να βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου στις 15:45 περίπου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Στα όρια της κατάρρευσης η Δημόσια Υγεία

Μετά τη συνάντησή του με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για προφανή αδυναμία παροχής υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και ταλαιπωρία που υφίστανται στους διαδρόμους του συστήματος.

Η πιο σύντομη διεθνής πτήση διαρκεί μόλις 8 λεπτά

Η πτήση που συνδέει το St. Gallen της Ελβετίας με την πόλη Friedrichshafen στην Γερμανία, δύο πόλεις, που απέχουν 21 χλμ μεταξύ τους, διαρκεί μόλις 8 λεπτά! Πρόκειται, φυσικά, για το πιο σύντομο χρονικό διάστημα, που διανύει ένα αεροπλάνο από τη στιγμή, που θα απογειωθεί μέχρι να προσγειωθεί.

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί και χθες συνελήφθησαν ξανά

Οι 8 Τούρκοι οδηγήθηκαν εχθές στην εισαγγελέα Εκδόσεων, καθώς μετά την κοινοποίηση της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ασύλου να τους αφήσει ελεύθερους, άρχισαν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους, βάσει του αιτήματος έκδοσης που έχουν υποβάλλει οι τουρκικές αρχές.

ΤΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ; ΤΟ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΑΣΟΚ εναντίον Βενιζέλου: Σε καλέσαμε στο συντονιστικό και δεν ήρθες

H Χαριλάου Τρικούπη δεν άφησε αναπάντητες της αιχμές του Ευάγγελου Βενιζέλου και απάντησε δια μέσω του εκπροσώπου τύπου, Παύλου Χρηστίδη.

ΣΤΟΚΟΣ! ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ! Γιώργος Τσίπρας: Είμαι υπερήφανος για τα 14 αεροδρόμια, το Ελληνικό και την Cosco

Ο εξάδελφος του πρωθυπουργού και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών άδειασε όσους εσωκομματικά αντιδρούν ακόμα ως προς την αναγκαιότητα αυτών των επενδυτικών προσπαθειών

ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Παράταση του ανασχηματισμού μέχρι το Σάββατο «βλέπει» το Reuters

Παράταση μέχρι το Σάββατο φαίνεται να παίρνει ο ανασχηματισμός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

Χανιά: Μετά τις τσικουδιές ήρθε το κράξιμο για τον Φίλη

Μέλη της ΕΛΜΕ και φοιτητές, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη στα Χανιά στο πλαίσιο του Συνεδρίου της Μαθηματικής Εταιρείας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Σακελλαρίου (πρόεδρος ΣτΕ): Εχουμε ανάγκη από δικαστές που δεν κάμπτονται από πιέσεις

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από δικαστές, που έχουν συνείδηση του βάρους της συνταγματικής τους αποστολής, που δεν κάμπτονται από πιέσεις, απ’ όπου και αν αυτές προέρχονται».

Bίντεο: Σταματάει τον ανεμιστήρα μόνο με τη... γλώσσα του

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένας 62χρονος Κινέζος, να σταματά τα πτερύγια ενός ανεμιστήρα με τη… γλώσσα του.

Ο μελαμψός πρωταγωνιστής της διαφήμισης των Jumbo ήταν πορνοστάρ του Σειρηνάκη [βίντεο]

Πρώην παίκτης του Άρη, του Πανιωνίου και του Θρασύβουλου είναι ο ποδοσφαιριστής που πρωταγωνιστεί στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo, ενώ στο παρελθόν ήταν πορνοστάρ του Σειρηνάκη.

ΝΔ: Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό εξαπολύει η ΝΔ.

«Στην κυβέρνηση προσπαθούν να ανασχηματίσουν τη μετριότητα και τη μιζέρια» λένε στην Πειραιώς.

Γελάει το σύμπαν! Δημοσκόπηση για το Χωνί δίνει 4 μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ

4,2 μονάδες δίνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Bridging Europe (έχει βγάλει και άλλες παρόμοιες δημοσκοπήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να σαρώνει) για το Χωνί (του συμβούλου του Παππά, Χριστοφορίδη).

Κίνα: «Πρωτότυπη» ποινή για όσους κάνουν κακοχρησία της μεγάλης σκάλας στα φώτα τους

Το 2014 οι κινεζικές αρχές είχαν ανακοινώσει τη χρήση μίας νέας ποινής σε όσους έκαναν κακή χρήση της μεγάλης σκάλας των φώτων στα οχήματά τους.

Μέριλ Στριπ: Έχω εντυπωσιαστεί από το πώς η Μέρκελ κυβερνά τη Γερμανία

Για την 67χρονη σταρ του Χόλιγουντ, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αποτελεί πρότυπο γυναίκας πολιτικού

H Μέριλ Στριπ πιστεύει ότι οι γυναίκες πολιτικοί όπως η 'Ανγκελα Μέρκελ και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αποτελούν πρότυπα, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων dpa από το Αμβούργο.

Οι εισπρακτικές εταιρείες καταγράφουν τους συγγενείς των οφειλετών και μάλιστα χωρίς ενημέρωση!

Η Αρχή Προστασίας  Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έκανε δεκτό το αίτημα να ενημερώνονται με... καταχώρηση στον  Τύπο οι συγγενείς και οι φίλοι των οφειλετών των οποίων η συνομιλία καταγράφεται

Στη φυλακή δύο τραγόπαππες για απάτη ύψους 930.000 ευρώ

Σε ποινή φυλάκισης 6 και 18 ετών καταδικάστηκαν χθες δύο ιερείς των Φαρσάλων που κατηγορούνταν για υπόθεση εξαπάτησης του ελληνικού Δημοσίου, ύψους 930.000 ευρώ, μέσω πλαστών μισθοδοτικών καταστάσεων για ιερείς.

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος: Άγριες συμπλοκές λάθρο με καδρόνια και μαδέρια στη Σούδα

Δύο άτομα τραυματίστηκαν στο πρόσωπο - Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον καταυλισμό - Οι συνθήκες διαβίωσης θυμίζουν Ειδομένη

Τούρκος αρθρογράφος λέει στον Ερντογάν αυτό που δεν τόλμησε να πει κανένας Έλληνας

"Η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική"; Ο αρθρογράφος της Χουριέτ, Burak Bekdil, παραδίδει μέσα από το γραπτό του ένα άριστο μάθημα ιστορίας στον Ταγίπ Ερντογάν

Στο σημερινό του άρθρο στην Χουριέτ, που φέρει τον τίτλο "Οπότε, η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική πόλη;", ο Burak Bekdil (φώτο) καυτηριάζει αυτή την νέα "τρέλα του" και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στον πρόεδρο της Τουρκίας ότι τα εδάφη που βρίσκεται η χώρα του ήταν κάποτε ελληνικά και εάν ο ίδιος θέλει να ψάξει πίσω στην ιστορία του τουρκικού έθνους δεν θα πρέπει να κοιτάει προς την Δύση αλλά προς τις στέπες της Ανατολής. Ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του κ. Bekdil, μεταφρασμένο από την αγγλική έκδοση της Χουριέτ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γυναίκα ναυαγός ήθελε να στείλει σήμα SOS και έκαψε όλο το νησί!

To νησί ήταν ακατοίκητο. Κι η ναυαγός δεν είχε μαζί της φωτοβολίδες. Πώς να ειδοποιήσει τα περαστικά σκάφη ότι είχε αποκλειστεί; Σκέφτηκε λοιπόν να βάλει φωτιά στο νησί...

Oι Goebbels του Μαξίμου άλλαξαν μέχρι και απόφαση του ΣτΕ!

Oι Goebbels του Μαξίμου αντί να πάρουν την απόφ. 234/15 του ΝΣΚ που λέει ότι ήταν νόμιμη και συνταγματική η παράτασης της θητείας του ΕΣΡ, πήραν το σκεπτικό της ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και "πηγές του Μαξίμου" όπως και ο Παππάς μέσα στη Βουλή...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ! Ο Κυριάκος «καθαίρεσε» τον Τασούλα... ο αστείος ψήφισε υπέρ Νικολόπουλου

Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής έθεσε η Νέα Δημοκρατία τον βουλευτή Κώστα Τασούλα.

Με την καθαίρεση του Κώστα Τασούλα από τη θέση εκπροσώπου της ΝΔ στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας αποτυπώθηκε η οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην απόφαση του κ. Τασούλα να ψηφίσει -εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα- κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου για τις ομοφοβικές του δηλώσεις.

Σαλαγιάννης στην Εξεταστική: Ο Παπανδρέου χρέωσε 130.000 ευρώ το ΠΑΣΟΚ για γυμναστήριο

Συνεχίζει σήμερα τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της χρηματοδότησης κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Ενώπιον των μελών της Επιτροπής βρίσκεται σήμερα (4/11) ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης.

Η Βουλή θα βαφτεί πράσινη όχι μόνο των ΠΑΣΟΚων που θα κάνει πάλι υπουργούς ο Τσίπρας


Ανασχηματισμός με την Βουλή να φωταγωγείται στα… πράσινα αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα. Ωστόσο, το «ντύσιμο» του κοινοβουλίου στα χρώματα του ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με τις αλλαγές των προσώπων στο κυβερνητικό συμβούλιο αλλά με...

Ανασχηματισμός: Γελάει το twitter με φόντο τις επίσημες ανακοινώσεις

Στην κορυφή των αναζητήσεων του ελληνικού twitter (top trend) βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή (04/11/2016), το hashtag #anasximatismos, όπου μεταδίδονται λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

Σαμαράς: «Δικαιώνομαι»-Καραμανλής:«Δεν γυρίζει το κλίμα»

Οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς συγκλίνουν στην άποψη, ότι είμαστε κοντά σε πολιτικές εξελίξεις.

Κων/λος: Διορίστηκες σε κρατικό οργανισμό επί ΠΑΣΟΚ-Κατρούγκαλος: Διορίστηκα, αλλά δεν ήταν ρουσφέτι

Βαριές κουβέντες ειπώθηκαν σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Σκιές στη μεταβίβαση του κτηρίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Επικαλούμενος παλιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας των Νέων ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν σκιές γύρω το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Ξέσπασαν σε γέλια στο «Φτιάξε καφέ» και φώναζαν για το ζεϊμπέκικο του Kara Sevda: «Είναι γελοίο»

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολίασαν το ζεϊμπέκικο του πρωταγωνιστή του Kara Sevda

Πριν το σχολιάσουν, ξέσπασαν σε γέλια και φώναζαν είναι γελοίο... Τον λόγο της εκπομπής πήρε η Ανθή Βούλγαρη όπου εξήγησε ότι δεν χορεύει ζεϊμπέκικο και είναι ένας παραδοσιακός τουρκικός χορός...

Ξαφνική εμφάνιση Σάββα Τσιτουρίδη στο Μαξίμου. Πάει για υπουργοποίηση;

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Καραμανλή φαίνεται ότι θα είναι το πρόσωπο έκπληξη του ανασχηματισμού που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Γυναίκα προσπαθεί να βάλει μπροστά το μηχανάκι με το... σταντ -To ελληνικό βίντεο που έγινε viral

Απίστευτο κι όμως ελληνικό... Μια νεαρή κοπέλα έγινε άθελά της viral στο διαδίκτυο αφού προσπαθούσε επί ώρα να βάλει μπροστά το μηχανάκι της με... ανορθόδοξο τρόπο.

Ο Κεγκέρογλου στον Κατρούγκαλο: "Είστε εκπρόσωπος της πολιτικής απατεωνιάς του ΣΥΡΙΖΑ" – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι για μένα λάθος τοποθέτηση αυτή που έκανε ο κ. Κωνσταντινοπουλος και θα τον επιπλήξω δημοσίως. Δεν θα σας βάλει στην κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας γιατί είστε ένας καλός ψεύτης μόνο» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου απευθυνόμενος στο υπουργό Εργασία Γιώργο Κατρούγκαλο, με αφορμή την ομιλία, νωρίτερα ,του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Με τέτοιο πεθερό δεν γλιτώνεις – Μπαμπάς και κόρη τα «σπάνε» στο γάμο [βίντεο]

Συνηθίζεται σε κάθε γάμο, μετά το χορό του ζεύγους να ακολουθεί και ένας με τον πατέρα και την κόρη. Στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών πάντως, ο Νέιθαν Ελισον όχι μόνο έκλεψε την παράσταση αλλά μάλλον έστειλε και ένα μήνυμα στον γαμπρό για την... τρέλα που κουβαλάει.

«Καταζητείται»: Ο Χουλιαράκης στο στόχαστρο της ΑΔΕΔΥ [εικόνα]

Στο στόχαστρο της ΑΔΕΔΥ έχει μπει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο αφίσας της με την οποία τον «καταζητεί».