09 Νοεμβρίου 2016

ΞΥΔΑΚΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ! Όταν η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ πόζαρε ολόγυμνη!

Mπορεί από σήμερα να στέκεται στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ωστόσο πριν μερικά χρόνια η Μελάνια Τραμπ πόζαρε στο φακό χαρίζοντας στους άντρες θαυμαστές της στιγμιότυπα άκρως αποκαλυπτικά και... αισθησιακά.

ΦΩΤΟ-Ελληνική δημοσιογραφία... στις υπηρεσίες ΣΥΡΙΖΑ

Θαυμάστε τους αντικειμενικούς Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο και λοιπούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ... Χθες "Παραλήρημα Αμβρόσιου":

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ; Έκλεψαν καθίσματα από το γήπεδο της Παναχαϊκής!

Κάποιοι επιτήδειοι γοητεύτηκαν από τα ολοκαίνουργα καθίσματα του γηπέδου της Αγυιάς και τρύπωσαν το βράδυ της Κυριακής μετά το παιχνίδι στον χώρο, για να τα... ξηλώσουν!

Συνελήφθη καθίκι που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη μια 56χρονη στον Βόλο

Του είχε αφαιρεθεί και στο παρελθόν το δίπλωμα, αφού είχε εντοπισθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ - Η γυναίκα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σοβαρή κατάσταση

ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ-«Θερμό» επεισόδιο του ρωσικού Κουζνετσόφ με ΝΑΤΟϊκό υποβρύχιο ανοιχτά της Κρήτης

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ ρωσικών σκαφών που συνοδεύουν το αεροπλανοφόρο Κουζνετσόφ και ΝΑΤΟϊκού σκάφους σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κρήτης στη Μεσόγειο Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και επιβεβαίωσε το διεθνές δίκτυο BBC.

Ράινς Πρίμπους: Τα... φώτα στον ελληνικής καταγωγής σύμβουλο του Τραμπ

Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές φέρνει στο φως των προβολέων τον -ελληνικής καταγωγής- Ράινς Πρίμπους, ένα στέλεχος των Ρεπουμπλικανών που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ως έμπιστος σύμβουλος του νεοϋρκέζου επιχειρηματία και βοήθησε να τηρηθεί η πειθαρχία τις τελευταίες εβδομάδες της προεκλογικής εκστρατείας.

Η πρόβλεψη των Simpsons για την προεδρία του Τραμπ 16 χρόνια πριν - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλεί η «πρόβλεψη» της δημοφιλούς σειράς «Simpsons», η οποία πριν από δεκαέξι χρόνια, σε ένα επεισόδιό της, παρουσίαζε τον Ντόναλντ Τραμπ ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος μάλιστα είχε οδηγήσει την Αμερική σε οικονομική καταστροφή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ! Tηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν

Στο τηλέφωνο θα μιλήσουν τις επόμενες ώρες ο Τoύρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο νέος Πλανητάρχης, Ντόναλντ Τραμπ.

Τσίπρας, Σαμαράς, Σημίτης... μαζί στο Μέγαρο Μουσικής [pics, vid]

Δύο πρώην πρωθυπουργοί βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μουσικής μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος για τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Σημίτη, οι οποίοι δίνουν το παρών σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Συγχραητήρια επιστολή του Πρωθυπουργού στον Τραμπ

Συγχαρητήρια επιστολή στο νικητή των αμερικανικών εκλογών απέστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, στην οποία υπογραμμίζει τους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς, με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι οι σχέσεις μπορεί να γίνουν στερεότερες επ' ωφελεία των δύο λαών, της ειρήνης αλλά και της περιφερειακής σταθερότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΈΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! "Ο Ομπάμα είναι ανεπιθύμητος"

Την αντίθεσή του στην επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάνει γνωστή ο Δήμος της Καισαριανής, που παράλληλα θα πάρει μέρος σε σχετικές εκδηλώσεις.

Γελάει το Twitter με τον Παπαδημούλη που ξέχασε ότι η Λεπέν είχε συγχαρεί και Τσίπρα όπως έκανε με Τράμπ

Με ένα tweet σχολιάσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τραμπ διαφήμιζε την Pizza Hut και... έπαιζε στους Simpsons και στο «Μόνος στο Σπίτι»!

Πρότυπο επιχειρηματία-σταρ, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμφανιστεί στο σινεμά και την τηλεόραση, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, σε σποτ των McDonald's, Pepsi, Oreo και Macy's

Σίκινος: Το πλοίο έδεσε λόγω της... μαγκιάς του καπετάνιου

Η φουρτουνιασμένη θάλασσα δεν στάθηκε εμπόδιο για τον καπετάνιο, που κατάφερε να δέσει με ασφάλεια το Aqua Spirit παρά τα μεγάλα κύματα.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ! Το καμένο σπίτι του Μπίκα στην Χαλκιδική [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου η είδηση της καταστροφής του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής από φωτιά που ξέσπασε.

Κρήτη: Επεσαν μπουνιές στον ΟΑΕΔ – ένας τραυματίας!

Ατέλειωτες ουρές πολιτών, που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν άμεσα σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, με τη λήξης της τουριστικής περιόδου και τους ξενοδοχουπαλλήλους να πηγαίνουν για να διευθετήσουν την εγγραφή τους στο ταμείο ανεργίας.

ΞΥΔΑΚΙ! Ο Στίβεν Κινγκ αποσύρεται από τα social media... λόγω εκλογής Τραμπ!

Την απουσία του από τα social media προανήγγειλε ο διάσημος συγγραφέας, αφού η έκβαση των αμερικανικών εκλογών είναι χειρότερη από οποιοδήποτε θρίλερ έχει γράψει

Σάλος με μουσικό βίντεο κλιπ που δείχνει καρέ-καρέ... μια αυτοκτονία

Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο-κλιπ μιας της Μαλαισιανής ποπ σταρ, αφού σε μια από τις σκηνές όπου η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται να τραγουδάει σε έναν δρόμο της πόλης της, διακρίνεται σε μεγάλη απόσταση στο πίσω μέρος μια ανθρώπινη φιγούρα να πηδάει στο κενό από μια πολυκατοικία!

Πρετεντέρης: ΣΕΞΠΗΡ, Καρανίκα..Καμία σχέση με το "σ@ξ"

"Το σφάλμα αγαπητέ Βρούτε δεν είναι στα άστρα μας αλλά στον εαυτό μας" λέει ο Κάσιος στον "Ιούλιο Καίσαρα" γράφει στα νέα ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ και εξηγεί στον Καρανίκα ότι ο ΣΕΞΠΗΡ...

Μετά τον ροκά Κουμουτσάκο και το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει πως έρχεται το τέλος του πλανήτη: Σοκαριστική προφητεία Νοστράδαμου για Τραμπ και Ελλάδα!

Αντιγράφω από το ΧΩΝΙ:

Ο Νοστράδαμος φημίζεται για τις προφητείες του οι περισσότερες από τις οποίες έχουν επιβεβαιωθείΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Νοστράδαμος προέβλεψε τον ερχομό του Τραμπ στην πολιτική ηγεσία των ΗΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, αλλά και την πολιτική που πρόκειται στο μέλλον να ακολουθήσειΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Απίστευτο αυτογκόλ στο Γάζι Κρήτης

Έχουμε δει αυτογκόλ και αυτογκόλ τόσα χρόνια, όμως αυτό που έγινε στο Γάζι και το γήπεδο του Αλμυρού, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ελλάνιο Δαίδαλο και τον Α.Ο.Τυμπακίου για το Κύπελλο ΕΠΣΗ δεν έχει προηγούμενο.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! 22 μήνες φυλάκιση επειδή δεν «έκοψε» εισιτήριο του ΟΑΣΘ!

Σε κάλεσμα έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης καλεί η «Πρωτοβουλία ΟΑΣΘ» αύριο Πέμπτη στις 9:00 το πρωί.

Η υπόθεση αφορά περίπτωση ανέργου επιβάτη που δεν «έκοψε» εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στις 10 Μαΐου 2011.

«Αστακός» η Αθήνα για το ταξίδι αναψυχής Ομπάμα: 3.000 αστυνομικοί, πράκτορες της CIA και προσωπική ασφάλεια

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα, στις 15 Νοεμβρίου.

Περισσότεροι από 500 Αμερικανοί πράκτορες της CIA, η...

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ο Μπογδάνος προέβλεψε και την νίκη Τραμπ!

Κι όμως, όταν όλοι έδιναν Χίλαρι, με άρθρο του στην ιστοσελίδα marketnews, ο ιδιόρρυθμος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Τραμπ φαβορί και να υποστηρίξει ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων θα έπεφταν για ακόμα μια φορά έξω.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΄ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΖΩΑ! Χίος: Επεισόδια στην Σούδα και εμπρησμός κοντέινερ [εικόνες]

Νέα περιορισμένης, ευτυχώς, έκτασης επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ μεταναστών λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Νοεμβρίου 2016, στον καταυλισμό της Σούδας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιάς γυναίκας από το Ιράν και την ολοσχερή καταστροφή από εμπρησμό ενός κοντέινερ.

Το σχόλιο του Μητροπολίτη Άνθιμου για την νίκη Τράμπ

Την εκλογή του Ντόναλτ Τράμπ στην προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σχολίασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κκ. Άνθιμος.

«Παρατήρησα ότι ο πρώτος και κορυφαίος συνεργάτης του Τράμπ του είπε χαιρετίζοντάς τον:

Ο Άδωνις εκπαιδεύει τον ανιψιό του στην τηλεόραση - BINTEO

Μια έκπληξη στη σημερινή του εκπομπή στο Kontra Channel  είχε προαναγγείλει μέσω του Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και πράγματι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε καλεσμένο τον ανιψιό του, Φοίβο Γεωργιάδη, τον οποίο εκπαίδευσε στο πώς γίνεται μια τηλεοπτική εκπομπή.

Η εισαγγελέας ζήτησε από την Αντιτρομοκρατική την έρευνα όσων είπε ο Γιωτόπουλος

Την διερεύνηση όσων ανέφερε στο «Εθνος» ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη περί ασύλληπτων μελών της οργάνωσης ζητεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβιβάζοντας στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία το δημοσίευμα και άλλα συναφή δημοσιεύματα, προκειμένου να ερευνηθούν όλα όσα αναφέρονται.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ; Ντού παντού! Ξύλο σε πλειστηριασμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

«Ντου» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς -Εβρεχαν την ειρηνοδίκη με νερό

«Ντου» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών έκαναν περίπου 150 άτομα προκειμένου να εμποδίσουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Οι διαμαρτυρόμενοι εισέβαλαν στην αίθουσα και προπηλάκισαν τους συμβολαιογράφους, ενώ έχουν εγκλωβίσει την ειρηνοδίκη. Μάλιστα, της επιτέθηκαν, βρέχοντάς της με μπουκάλια με νερό.

Ανάμεσά στους διαμαρτυρόμενους βρίσκονται μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος «Δεν Πληρώνω».






Διαμαρτυρία και στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς

Το απόγευμα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών, από μέλη των συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών.

Για ακόμη μια φορά περίπου 150 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί. Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντα τους και σήμερα.



Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έλειξε αργά το απόγευμα, χωρίς να τελικά να γίνει κανένας πλειστηριασμός και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.

Πηγή: thousandnews

«Δεν πιστεύουμε την πολιτική της Μέρκελ για το προσφυγικό», λέει το επιτελείο του Τραμπ

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ Kέλιαν Κόνγουει παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα "Bild" απαξιώνοντας ουσιαστικά την πολιτική ανοικτών θυρών της Μέρκελ για το προσφυγικό

Η selfie του ναύτη πρόδωσε τη θέση πολεμικού πλοίου ανοιχτά της Κρήτης!

Ένα Ρώσος ναύτης φαίνεται να πρόδωσε τη θέση του σκάφους του στη Μεσόγειο Θάλασσα, βγάζοντας μια selfie πάνω στο κατάστρωμα.

BINTEO-Δακρυσμένη Χίλαρι: Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί-Συγκινημένος ο Μπιλ Κλίντον-Ομπάμα: Πάνω από όλα είμαστε Αμερικανοί

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον αναγνώρισε την εκλογική της ήττα από τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι του έδωσε συγχαρητήρια και προσφέρθηκε να συνεργαστεί μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.

ΚΛΑΜΑ! Οδηγήσαμε τη νέα BMW X4 M40i... κάναμε 1,5 ώρα από Πολύγωνο μέχρι Λυκόβρυση

Η οδήγηση ενός εξωφρενικά γρήγορου SUV αυτής της κατηγορίας αποκαλύπτει πάντα ένα νέο επίπεδο απόλαυσης. Έτσι και το νέο πρωτότυπο κουπέ με τις τεράστιες ζάντες και τη γυαλιστερή εξάτμιση που ξεχειλίζει τόλμη και αστική γοητεία, καθώς ελίσσεται στα στενά του Γαλατσίου.

Το ΚΕΦΟΜΕΠ δέσμευσε 35 εκατ. ευρώ από λογαριασμούς του Δημήτρη Μάρη

[Κυριάκο είδες γιατί δεν πρέπει να συναντιόμαστε με τέτοιους τύπους;]

Σύμφωνα με πληροφορίες δεσμεύτηκε από το ΚΕΦΟΜΕΠ ποσό ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ από Τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδιοκτήτη της εταιρείας διαδικτυακού τζόγου Stoiximan Δημήτρη Μάρη.

Μετά την ήττα της Χίλαρι «σπρώχνουν» την Μισέλ ως υποψήφια για την προεδρία το 2020

Όσοι ονειρεύονταν στο τιμόνι της Αμερικής μια γυναίκα απογοητεύτηκαν από την ήττα της Χίλαρι ωστόσο, δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους παροτρύνοντας την Μισέλ Ομπάμα να θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική προεδρία το 2020

Ο Τραμπ και οι λιγοστοί υποστηρικτές του από τον χώρο των σπορ

Οι περισσότεροι αθλητές στις ΗΠΑ, στην μάχη των προεδρικών εκλογών, είχαν ταχθεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, Ντόναλντ Τραμπ, 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε ελάχιστες συμπάθειες από τον χώρο του αθλητισμού. Μάλλον όχι χωρίς λόγο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ την… έπεσε στον αέρα στην Μπουσδούκου

«Το πρώτο που θα ήθελα να πω κ. Μπουσδούκου είναι ότι πολλοί βουλευτές θα ήθελαν να πάνε μαζί σας ταξίδια...»

Δίχως προηγούμενο αυτό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής Τώρα με την Άννα Μπουσδούκου! Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης την …έπεσε εν ψυχρώ στην παρουσιάστρια! Άλαλη η Άννα Μπουσδούκου δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει!

ΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ! Μανωλίδου: "Δεν θα στήριζα τον Άδωνι αν με είχε απατήσει"

Από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα τη βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Junior Music Stars. Το βράδυ της Τρίτης ωστόσο βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Όλα Ξεκόλλα. Η Ευγενία Μανωλίδου, λίγο πριν από την τηλεοπτική της πρεμιέρα, μίλησε για τα επαγγελματικά της νέα, για τον βανδαλισμό από αναρχικούς στη σχολή του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη που την έκανε να πάρει το πινέλο και να μπογιατίσει τον τοίχο αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

Αναζητείται οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα και την εγκατέλειψε

Στην αναζήτηση ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του, βρίσκεται το Τμήμα Τροχαίας του Βόλου.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ-Μητσοτάκης: Σεβαστό το αποτέλεσμα στις ΗΠΑ -Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις δεν θα επηρεαστούν

Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών σχολίασε από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά; τον ροκά Κουμουτσάκο και η Μενεγάκη προβληματισμένη για την επιλογή των Αμερικάνων

Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών εξέπληξε την παρουσιάστρια και αναζητά απαντήσεις...

Οι αμερικανικές εκλογές και συγκεκριμένα το αποτέλεσμα που έδωσε τη νίκη στον Ντόναλντ Τραμπ είναι το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη. Δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής εμφανίστηκε βαθύτατα προβληματισμένη.

Ξυδάκης: Δυστυχώς, ο Τραμπ είπε αλήθειες -Οι προοδευτικές δυνάμεις διέψευσαν τον κόσμο

Την άποψη ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ επικράτησε γιατί είπε «κάποιες αλήθειες» εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης.

Βίντεο: Το «άγνωστο» δυστύχημα με τους τρεις θανάτους σε ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Εκτός από τον διάσημο ηθοποιό Βικ Μόροου, στο δυστύχημα που έγινε το 1982 έχασαν τη ζωή τους και δύο μικρά παιδιά

Ο τραγικός θάνατος των δύο Ινδών κασκαντέρ στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας, μας έφερε στο νου ένα ανάλογο, τραγικότερο ίσως, περιστατικό.

Από το "Εδώ Πολυτεχνείο" κατέληξε συγκινημένη να ανοίξει τον Τάφο του Χριστού μετά απο 466 χρόνια

Παγκόσμιο ενδιαφέρον και συγκίνηση προκάλεσε η είδηση ότι ομάδα επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), μετακίνησε -μετά από αιώνες- τη μαρμάρινη πλάκα που σκέπαζε τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα, φέρνοντας στο φως το σημείο του βράχου όπου θεωρείται ότι εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη μαρτυρική του σταύρωση. Επικεφαλής της ομάδας του ΕΜΠ είναι η καθηγήτρια Τόνια Μοροπούλου, που σχεδόν πριν από 43 χρόνια καλούσε τους Αθηναίους, από τον ραδιοφωνικό σταθμό που είχε στηθεί μέσα στο Πολυτεχνείο, να ξεσηκωθούν κατά της δικτατορίας.

Το πιο γρήγορο IQ test του κόσμου - Τρεις μόνο ερωτήσεις

Αυτό το test, που αποτελείται από 3 μόνο ερωτήσεις, δημοσιεύτηκε στο «indy.100» και ονομάζεται Cognitive Reflection Test (CRT).        

Στην πραγματικότητα, αποτελεί μέρος μιας εργασίας του Shane Federick που δημοσιεύτηκε το 2005, και παραδόξως ένα εντυπωσιακό 33% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε λάθος και στις 3 ερωτήσεις!