28 Νοεμβρίου 2016

Γελάει το Twitter με την #5ΗΜΕΡΗ_ΣΤΗΝ_ΚΟΥΒΑ του Τσίπρα

Την εκδρομή Τσίπρα στην Κουβά και καλά για την κηδεία του Κάστρο σχολιάζουν ειρωνικά οι χρήστες του Twitter:

Καμηλοπάρδαλη εναντίον λέαινας: Μια ακόμη αναμέτρηση στο Planet Earth που...κόβει την ανάσα

Μετά από την κινηματογραφική καταδίωξη ενός μικρού ιγκουάνα από δεκάδες φίδια, η διάσημη σειρά ντοκιμαντέρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Ο Κορεάτης σύμβουλος του Βαρουφάκη στη συνάντηση Τσακαλώτου - Μοσκοβισί

Ο Γκλεν Κιμ εκλήθη στη συνάντηση και κατέφθασε με τη βαλίτσα του στο χέρι

Νέα ...δημόσια εμφάνιση έκανε σήμερα ο Κορεάτης Γκλεν Κιμ, σύμβουλος του άλλοτε υπουργού Οικονομικων Γιάνη Βαρουφάκη, αφού εκλήθη και κατέφθασε με τη βαλίτσα του στο χέρι στη συνάντηση Τσακαλώτου - Μοσκοβισί.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Ο Κατρούγκαλος προαναγγέλλει: Ερχονται Σαουδάραβες επενδυτές

Αναθέρμανση των ελληνο-σαουδαραβικών σχέσεων και «προοπτικές ουσιαστικής συνεργασίας και επενδύσεων εκ μέρους των Σαουδάραβων επιχειρηματιών», διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ριάντ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η Γερμανία διώχνει 100.000 Αφγανούς μετανάστες

Στο σχέδιο αυτό προβλέπεται η παροχή ενός ποσού για να ξεκινήσουν νέα ζωή στο Αφγανιστάν και η κάλυψη του αεροπορικού εισιτηρίου για το ταξίδι της επιστροφής

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ! Νέα «σύννεφα» (;) στην Ένωση Κεντρώων

Δυσαρεστημένος φέρεται ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Σαρίδης, που έστειλε επιστολή στον Βασίλη Λεβέντη. «Εκφράζει απλώς την αγωνία του και δεν αφήνει αιχμές», υποστηρίζουν συνεργάτες του προέδρου.

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ; Γεροβασίλη: Η αύξηση μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο οφείλεται σε προσλήψεις για Υγεία και Παιδεία

Η αύξηση του μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο που αποτυπώνεται στην τελευταία έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δεν οφείλεται σε αύξηση των γραφειοκρατικών μηχανισμών του κράτους, αλλά σε προσλήψεις γιατρών και εκπαιδευτικών, αναφέρει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm σχετικά με το αίτημα του ΔΝΤ να μπει δημοσιονομικός κόφτης και στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.

Πρετεντέρης:Eπαναστάτης είναι εκείνος που κάνει την επανάσταση...

....όχι εκείνος που φλυαρεί σε καφετέριες και καταλήψεις, σχολιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Πρώην σωματοφύλακας του Φιντέλ Κάστρο αποκαλύπτει τα μυστικά του: Το παραδεισένιο νησί και η αμύθητη περιουσία

Ο Χουάν Ρεϊνάλδο Σάντσες, ο οποίος υπήρξε επί 27 χρόνια σωματοφύλακας του Φιντέλ Κάστρο, αποκαλύπτει τη μυστική μυθική περιουσία του ηγέτη της κουβανικής επανάστασης.

ΚΛΑΜΑ! ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!! Ο Μηλιός Πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ο πρώην υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε παραιτηθεί καταγγέλοντας ότι το κόμμα δεν διαπραγματεύθηκε βάσει του προγράμματός του διαδέχεται τον Β. Θεοδωρόπουλο

«Καταγγελία» Χατζηδάκη για τους βανδαλισμούς στον εξοπλισμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

«Μία προσπάθεια χρόνων καταστρέφεται» υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Απαθές παραμένει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε σχέση με τους βανδαλισμούς που γίνονται στον εξοπλισμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Μία προσπάθεια χρόνων καταστρέφεται» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Κεγκέρογλου τρολάρει Τσίπρα: Ζητεί Πρωθυπουργικά Γραφεία σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο

Την ειρωνεία επιστρατεύει ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σε ερώτησή του προς τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο εγκαλεί αφενός μεν για την ίδρυση γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αφετέρου δε για την επιλογή του να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

📺Μια πιτσιρίκα δίνει ένα μάθημα σε όσους δεν φορούν μάσκα -Την βγάζει μόνο για να φορέσει την πιπίλα της-ΒΙΝΤΕΟ

Μια πιτσιρίκα δίνει ένα μάθημα σε όσους δεν φορούν μάσκα -Την βγάζει μόνο για να φορέσει την πιπίλα της
Μια πιτσιρίκα από τη Βραζιλία δίνει ένα μάθημα σε όσους δεν θέλουν να φορούν μάσκα και το κάνει με τον πιο γλυκό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Maria Helena Carvalho, μια γυναίκα από τη Βραζιλία, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Facebook που έγινε γρήγορα viral.

Στο βίντεο που τράβηξε η ίδια, βλέπουμε την εγγονή της ντυμένη σαν πραγματική fashionista. Το γλυκό κοριτσάκι φορά φόρεμα, καπέλο, παπούτσια, ενώ, κρατά μια ψάθινη τσαντούλα.

Μάλιστα, δεν ξεχνά να φορά την ροζ μάσκα της για να προστατευτεί.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, την βλέπουμε να ανοίγει την τσάντα της, να βγάζει την πιπίλα της και να κατεβάζει την μάσκα της μόνο όταν έρχεται η στιγμή να την βάλει στο στόμα της. Στη συνέχεια, όμως, ξαναφορά τη μάσκα και βάζει την πιπίλα ξανά στην τσάντα της.

«Δύσκολες εποχές. Βγάλε τη μάσκα μόνο σε πολύ απαραίτητες καταστάσεις!», έγραψε χιουμοριστικά η γιαγιά κάτω από το βίντεο.

Η μικρούλα έδωσε ένα μάθημα σε αυτούς που αρνούνται να φορέσουν μάσκα: εκείνη, αν και σε πολύ μικρή ηλικία, το κάνει με προσοχή.

Το απίθανο βίντεο έχει χιλιάδες like, σχόλια και αναδημοσιεύσεις στο Facebook, με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί μαζί της.

Φωτογραφικές διατάξεις καταγγέλλουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Πήρε πίσω άρθρο ο ελληνοαμερικάνος

Πυρά στην κυβέρνηση για σειρά φωτογραφικών διατάξεων εξαπέλυσαν οι εισηγητές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για την «απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων».

ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ... ΑΠ" ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Ο Τσακαλώτος επικαλείται τον... Ζορμπά για να πείσει το ΔΝΤ να μειώσει τα πλεονάσματα

Μέχρι και τον «Αλέξη Ζορμπά» τον περίφημο ήρωα του Νίκου Καζαντζάκη επικαλέστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να πείσει για την αναγκαιότητα χαμηλών πλεονασμάτων!

Σόου... Μαραντόνα και στο τένις – Εκανε κερκίδα στο Davis Cup [βίντεο]

Είναι απρόβλεπτος, όπως ήταν και με την μπάλα στα πόδια.

Ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Κροατία όπου και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο τένις για να κατακτήσει το Davis Cup.

Νεκρός ο «μονόφθαλμος» Mokhtar -Ενας από τους πλέον επίφοβους τρομοκράτες στον κόσμο

Ο Αλγερινός τζιχαντιστής Μοχτάρ Μπελμοχτάρ, ο ηγέτης της οργάνωσης Αλ Μουραμπιτούν και πρώην στρατιωτικός διοικητής της Αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μάγρεμπ κατά πάσα σκοτώθηκε σε πρόσφατο αεροπορικό πλήγμα των γαλλικών δυνάμεων στη Λιβύη.

ΠΟΕΔΗΝ: «Συνθήκες πολέμου» στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών

«Συνθήκες πολέμου» επικρατούν στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών κατά τις ημέρες εφημερίας, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ «καθημερινό φαινόμενο είναι η επιθετική και βίαιη συμπεριφορά ασθενών».

Τερματοφύλακας - μύθος: Ο μοναδικός που έχει κάνει χατ τρικ

Γεννημένος στο Λούκε της Παραγουάης πριν πολλές-πολλές δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 1951 και με όνειρο να γίνει μια μέρα μεγάλος τερματοφύλακας. Αυτός όμως ξεπέρασε τα όρια. Έγραψε ιστορία, ρεκόρ, έγινε μύθος για την θέση του.

ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Και ο ΟΟΣΑ ζητά μείωση του αφορολογήτου -Συντονισμένη πίεση για επώδυνα μέτρα

Με τον εύσχημο όρο «διεύρυνση της φορολογικής βάσης», ο ΟΟΣΑ συντάσσεται με τους Θεσμούς- ειδικά το ΔΝΤ- και ζητά από την Αθήνα να «κόψει» το αφορολόγητο μισθωτών και συνταξιούχων προκειμένου να ενισχυθούν τα δημόσια έσοδα και να γίνει πιο δίκαιη η… μοιρασιά της ανάπτυξης.

Μητσοτάκης από Βουλγαρία: Θα μειώσω τους φορολογικούς συντελεστές για να μείνουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Βαλκανική περιοδεία του προέδρου της ΝΔ - Είδε στη Σόφια τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της γείτονος και έστειλαν μηνύματα στην Άγκυρα για σεβασμό στη Λωζάνη - Τι είπε σε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία - Την Τρίτη μεταβαίνει στο Βελιγράδι

Υποψήφιος για κρατικό βραβείο ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Όσο κι απίστευτο να ακούγεται, ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι υποψήφιος για βραβείο.


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε τις βραχείες λίστες για τα Κρατικά Βραβεία Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου.

Από την Κυριακή η Formula 1 έχει νέο... βασιλιά.

Πάντως, ο Νίκο Ρόσμπεργκ δεν ξέχασε τον Μίκαελ Σουμάχερ στη διάρκεια των επινικίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματο του 2016.

19 εκατ. ευρώ ο τζίρος της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά έξω από τα Προπύλαια

Περισσότερα από 19 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζει η αστυνομία πως ήταν τα έσοδα της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών έξω από τα Προπύλαια, τη Νομική Σχολή και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η οργάνωση είχε διακινήσει στο κέντρο της Αθηνάς ποσότητα χασίς που ξεπερνά τον έναν τόνο.

ΕΤΣΙ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ! Κυψέλη: Έκοψαν το ρεύμα σε καρκινοπαθή γυναίκα με κατάκοιτη μητέρα

Δείτε το βίντεο από την δράση επανασύνδεσης μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

Δίχως διακρίσεις συνεχίζει η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά -και όχι μόνο- προβλήματα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Πώς ήταν τα φρούτα και τα λαχανικά πριν από εκατοντάδες χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είχαν πάντα την όψη που έχουν σήμερα.

Όπως αναφέρει το Business Insider, η καλλιέργεια των φρούτων και των λαχανικών οδήγησε με την πάροδο του χρόνου στην αλλαγή της όψης τους και σε μερικές περιπτώσεις και της γεύσης τους.

ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΜΟΥΜΙΑ! Δεν εκδίδεται στην Ολλανδία ο Γιάννης Καραγιώργης

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των ολλανδικών αρχών, αλλά και την πρόταση του αντεισαγγελέα Γιάννη Κωνσταντινόπουλου για έκδοση του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη ΜΜΕ Γιάννη Καραγιώργη στην Ολλανδία.

Η « Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς

Με πολλαπλές δράσεις συνεχίζει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τη στήριξης του στους ακρίτες.

Φοβερά επεισόδια στο ντέρμπι Πενιαρόλ - Νασιονάλ - ΒΙΝΤΕΟ

Το «ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων» στην Ουρουγουάη μεταξύ της Πενιαρόλ και της Νασιονάλ δεν διεξήχθη, λόγω των σοβαρών επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων του Μοντεβιδέο.

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του ΕΣΡ... ο Παππάς τους έδωσε οδηγίες να εφαρμόσουν τον αντισυνταγματικό νόμο του

Ορκίστηκαν σήμερα Δευτέρα, τα νέα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση και του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκου Παππά.

Τέλος στο μυστήριο με τα μαλλιά του Τραμπ: Φοράει τελικά περούκα;

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η επί πολλά χρόνια κομμώτρια του, Άμι Λάους, που αποκαλύπτει τα μυστικά της πρωτότυπης κόμμωσης του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ

ΔΗΛ "ΚΑΡΙΟΛ@ΔΕΣ, ΜΑΛ@ΚΕΣ" ΚΙ ΕΤΣΙ; Παπαδημητρίου: Χρησιμοποιούσα τα ελληνικά μόνο για να μαλώνω τα παιδιά μου

Είναι προφανές ότι τα ελληνικά μου δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε μιας και είχα εκτεταμένη παραμονή στην Αμερική, δήλωσε, στην πρώτη τοποθέτησή του στην Βουλή, ο νέος υπουργός Ανάπτυξης

Κρήτη - Οδηγός σκόρπισε τον τρόμο στην Εθνική οδό - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί στην Εθνική οδό στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν νωρίς το μεσημέρι είδαν ένα κόκκινο αγροτικό όχημα να τρέχει στο αντίθετο ρεύμα.

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ έβγαλε στη φόρα τις μπουτάρες-Αγκαλιές και φιλιά με τον άντρα της

Μπορεί ο γάμος τους να μετράει παραπάνω από είκοσι χρόνια, η Ραχήλ Μακρή όμως και ο άντρας της Ανδρέας Τσέκενης βρίσκουν συνεχώς τρόπους να ανανεώνουν τη σχέση τους και να είναι χαρούμενοι.

Τζήμερος: Ο Κάστρο φεύγει, ο Τσίπρας έρχεται;

Του Θάνου Τζήμερου

Ένας δικτάτορας ανατρέπεται με επανάσταση. Άρα ο Κάστρο δεν θα μπορούσε να ανατρέψει τον Μπατίστα παρά μόνο με τα όπλα. Σ΄ αυτό όλοι συμφωνούμε. Όμως, αν η επανάσταση γίνεται από δημοκράτες φροντίζει σε ένα λογικό χρονικό διάστημα να επαναφέρει τη δημοκρατία. Όταν κυβερνάς απολυταρχικά για μισόν αιώνα και μεταβιβάζεις την εξουσία στον αδελφό σου, αυτό δεν λέγεται επανάσταση. Λέγεται δικτατορία. Ακριβώς όπως λέγεται και αυτό που ανέτρεψες.

ΒΙΝΤΕΟ-Έλληνας ΚΑΦΡΟΣ bodybuilder δέρνει κριτή επειδή βγήκε δεύτερος

Ο Γιάννης Μάγκος, πρωταθλητής body building από την Ρόδο, δεν χάρηκε καθόλου με τη δεύτερη θέση που έλαβε σε διαγωνισμό με διεθνείς συμμετοχές.

Βίντεο: «Φακίρης» βάζει φωτιά σε νυχτερινό κλαμπ γεμάτο κόσμο - 22 τραυματίες

Αναπάντεχη τροπή πήρε το σόου ενός «φακίρη» σε κλαμπ στη Ρωσία όταν από τις φωτιές που έβγαζε από το στόμα του προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να τραυματιστούν, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΦΩΤΟ-Πολύ πεσμένος ο Βαξεβάνης... μας χάρισε πολύ λιγότερο γέλιο

Οι οπαδοί του έχουν φτιάξει στο Twitter #ΤΟΚΟΥΜΕΤΟ_ΦΑΝΚΛΑΠ και περίμεναν με ανυπομονησία τη φυλλάδα του, αλλά απογοητεύτηκαν απ' τα ανύπαρκτα θέματα με αποτέλεσμα τη χαμηλή κυκλοφορία που ήταν πολύ κάτω από τις 20.000 χιλιάδες φυλλάδες... έτσι του προτείνουν ενδιαφέροντα θέματα για την επόμενη έκδοση προκειμένου να μη συνεχίσει έτσι και καταλήξει να κάνει κυκλοφορίες ΑΥΓΗΣ:

Τα σέξι λικνίσματα της Τζένιφερ Λόπεζ «έριξαν» το Instagram

Κάθε φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ χορεύει στις συναυλίες της, το κοινό μαγνητίζεται από τα σέξι κουνήματά της και όχι άδικα, μιας και διαθέτει θανατηφόρο κορμί.

Μπακογιάννη σε Τζάκρη: «Μας δουλεύετε; Λίγο σοβαρότητα»

Με απρόοπτα για την κυβερνητική πλειοψηφία ξεκίνησε η συζήτησης του νομοσχεδίου για την απλοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι αυξήσεις στα τσιγάρα "καίνε" τα έσοδα! 100 εκατ. υστέρηση!

Η νέα αύξηση της φορολογίας των προϊόντων καπνού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ, θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των τιμών (κατά 40-50 λεπτά ανά πακέτο 20 τσιγάρων και 50 λεπτά ανά συσκευασία 30 γραμμαρίων λεπτοκομμένου καπνού), σε μεγάλη υποχώρηση της κατανάλωσης νόμιμων προϊόντων καπνού και τελικά δεν θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για τα φορολογικά έσοδα.

Μητσοτάκης στη Βουλγαρία με Μπορίσοφ: Κοινή πολιτική ενάντια στον λαϊκισμό

Επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία και τη Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα και αύριο.

ΦΑΕΙ ΤΩΡΑ "ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΣΙΠΡΑ" ΒΛΑΚΑ ΠΑΠΠΑ! Ζουράρις για Αμβρόσιο: Το «φασισταριό» να κλειστεί σε μοναστήρι

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Αlpha και στον Σπύρο Χαριτάτο.

Τσίπρας ρε φίλε! Ο μόνος Ευπωπαίος που πάει στην κηδεία του Κάστρο μαζί με τους τριτοκοσμικούς

Στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Σαντιάγο ντε Κούβα, θα παραβρεθεί πλήθος κόσμου, ωστόσο, πολλοί αρχηγοί κρατών τηρούν σιγή ιχθύος για αν θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πάντως, Αλέξης Τσίπρας ήταν από τους πρώτους που δήλωσε ότι θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Κάστρο.

ΛΟΛ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟΙ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ! Αθωώθηκαν αλλά γυρνούν στη φυλακή Σακκάς και Σεϊσίδης!

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Τσακαλώτος: Οι δανειστές ζητούν πρόσθετα μέτρα για το 2019-20

Χωρίς να κλείσει η η αξιολόγηση, δεν θα ανοίξει συζήτηση για χρέος, ούτε θα μπει στην ποσοτική χαλάρωση και δεν θα βγούμε στις αγορές και από το μνημόνιο, η δραματική προειδοποίηση του υπουργού Οικονομικών

Σοκ προκαλεί το ατύχημα ακροβάτη του Cirque du Soleil – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ακροβάτης από την Αυστραλία έπεσε από ύψος 5 μέτρων, ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της στους κρίκους κατά τη διάρκεια παράστασης του Cirque du Soleil στο Μπρίσμπεϊν.

Μπόμπιρας γίνεται viral μετά από έντονο πανηγυρισμό - Στο γκολ της Λέστερ [βίντεο]

Ενας μπόμπιρας έχει γίνει viral στην Αγγλία μετά τον πανηγυρισμό του στο γκολ της Λέστερ με το οποίο η αγαπημένη του ομάδα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Μίντλεσμπρο.

Ιαπωνία: Κατακραυγή για το παγοδρόμιο με τα 5.000 κατεψυγμένα ψάρια [βίντεο]

Το γιαπωνέζικο θεματικό πάρκο που πρόσφερε τη δυνατότητα για πατινάζ πάνω στον πάγο με τους λάτρεις του αθλήματος να βλέπουν κάτω από τα πόδια τους 5.000 φιγούρες κατεψυγμένων ψαριών καμαρώνοντας ότι ήταν το πρώτο του είδους παγκοσμίως, αποτελεί πλέον παρελθόν στην Ιαπωνία.

Τράπεζα Ελλάδος: Αυξήθηκαν κατά 1,13 δισ. ευρώ οι καταθέσεις τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος στο τέλος Οκτωβρίου οι καταθέσεις ιδιωτών διαμορφώθηκαν στα 124,6 δισ. ευρώ από 123,47 δισ. ευρώ στο τέλος Σεπτεμβρίου. Αντίθετα συνεχίστηκε η μείωση των χορηγήσεων.