31 Δεκεμβρίου 2016

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις στο dexiextrem για το 2016

Δείτε τις:

Βίντεο που... ζαλίζει! Απίστευτη μάχη με τα κύματα στη Μύκονο

Οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 9-10 μποφόρ που έπνεαν το προηγούμενο διήμερο στο Αιγαίο καθήλωσαν τα περισσότερα πλοία στα λιμάνια.

Δολοφονία Αμοιρίδη: Η Βραζιλιάνα έφερνε τον γκ@μενο σπίτι ενώ ο πρέσβης κοιμόταν!

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Βραζιλιάνικα μέσα αναφέρουν πως το έγκλημα έγινε για να ζήσουν τον έρωτά τους η σύζυγος του πρέσβη με τον εραστή της!

Το έργο του Νταλί μέσα σε ένα συναρπαστικό φιλμάκι 360° [βίντεο]

Το Μουσείο Νταλί στην Αγία Πετρούπολη κυκλοφόρησε ένα φιλμάκι που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει σε 360° με σπουδαίους πίνακες του ζωγράφου.

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έκανε έρωτα με 3 ανήλικους μαθητές της!

Στη σύλληψη της αναπληρώτριας καθηγήτριας Heidi Verret με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης με 3 έφηβους μαθητές και της αναταλλαγής άσεμνων μηνυμάτων με 12χρονο προχώρησαν οι αρχές.

ΣΚΝΙΠΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΡΑΚΕΣ! Το υπΟικ βλέπει ότι ανοίγουν επιχειρήσεις και διορίζεται κόσμος

Το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με άτυπη ενημέρωση του, διέψευσε δημοσίευμα του κυριακάτικου Τύπου, το οποίο αναφέρεται στη... μεγάλη φυγή των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Μητσοτάκης για το νέο έτος: «Είναι η ώρα να αλλάξουμε όσα μας κρατάνε πίσω»-Τσίπρας μία απ' τα ίδια: Βλέπω να έρχεται η ανάπτυξη

«Το 2016 φεύγει, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα απογοήτευσης και εθνικής κατάθλιψης» τόνισε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τραμπ: Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, ξυδάκι σε όσους με πολέμησαν κι έχασαν. Αγάπη μόνο

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε με το δικό του τρόπο τις ευχές του σε όλους, ακόμα και στους εχθρούς του
Καλή χρονιά σε φίλους αλλά και σε.... εχθρούς έστειλε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσω twitter.

Υπόθεση Γεροβασίλη: Μια νομική ανάλυση του βουλευτικού ασυμβίβαστού της

Μας τέθηκαν υπόψη:

Πρώτον, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» με  ημερομηνία 31/12/2016-1/1/2017 και πρωτοσέλιδο τίτλο «Τρία Χρόνια Παράνομα Βουλευτής», υπέρτιτλο «Τι αποκαλύπτει το «Πόθεν Έσχες» της Όλγας Γεροβασίλη» και υπότιτλο «Όταν εξελέγη το 2012 ήταν μέτοχος σε εταιρία που είχε συναλλαγές με το Δημόσιο-Το Σύνταγμα στο άρθρο 57 προβλέπει ότι έπρεπε να παραιτηθεί μέσα σε 8 ημέρες- Παραιτήθηκε το 2015 μεταβιβάζοντας το ποσοστό στον γιο της». Το δημοσίευμα συνεχίζεται στις σελίδες 10-11 και φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη.

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2017! Χιονάνθρωπος... Μέρκελ στο Οροπέδιο Λασιθίου [pic]

Έναν χιονάνθρωπο... διαφορετικό από τους άλλους έφτιαξαν κάποιοι στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Θέλοντας με αρκετή δόση χιούμορ να ευχηθούν "χρόνια πολλά" για τη νέα χρονιά και έχοντας στη διάθεση τους άφθονο χιόνι, έφτιαξαν έναν χιονάνθρωπο και τον ονόμασαν Μέκρελ.

Πάτωσε πάλι το Documento. Σε λίγο θα πουλάει όσα κι η ΑΥΓΗ

Οι περιπτεράδες που το κρύβουν πίσω από τα πατατάκια θα φταίνε.

Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση για την εφημερίδα του Βαξεβάνη με εκδότη τον παραλίγο καναλάρχη κ. Καλογρίτσα.

ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ! Ο π. πρόεδρος της ΟΛΜΕ διορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου του υφ. Παιδείας

[Πάντως βλέποντας την εικόνα της ΓΣ. των καθηγητών στο βίντεο στο τέλος πρέπει να πούμε: Καλά σας κάνουν και σας π@δάνε τα κομμούνια μαλ@κες ΝΔίτες αφού δεν πάτε σε συνελεύσεις και δεν ψηφίζετε σε εκλογές! Στην αίθουσα δεν είναι πάνω από 50 άτομα και αυτό λέγεται ΓΣ ΟΛΜΕ... 50 κομμούνια κάνουν ότι θέλουν όποτε θέλουν... Μπράβο ζώα ΝΔίτες!]

Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, διορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.

ΝΔ σε Μαξίμου για Γεροβασίλη: Είστε πανικόβλητοι-Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τα λέει στους νέους «Γεωργαλάδες» του κομιστή της Μέρκελ Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε την απάντηση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην ανακοίνωση-οχετό του Μαξίμου για την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος με την υπουργό-μέτοχο εταιρείας

ΜΠΑ; Ο ΑΛΕΞΗΣ "ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ" ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Κλείδωσε η παραχώρηση του αεροδρομίου

Στο 1,75 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν τα συνολικά έσοδα από την παράταση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» κατά 20 χρόνια.

Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι για δραστική μείωση των φόρων

Τέσσερις δεσμεύσεις διατυπώνει σε άρθρο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πάρει «μπρος η χώρα και η οικονομία», όπως γράφει.

Σοκ στη Ζάκυνθο: Ανέβασε στο Facebook το ρόπαλο με το οποίο σκότωσε τον ξάδερφό του

Σοκάρει το προφίλ του Facebook του δολοφόνου της Ζακύνθου ο οποίος στις 5 Δεκεμβρίου είχε αναρτήσει το μπαστούνι του μπέιζμπολ με το οποίο σκότωσε τον ξάδελφό του το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΚΗ! ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ! Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ΠτΔ: Να αλλάξει η πολιτική λιτότητας στην ΕΕ

Ας πει κάποιος στον ηλίθιο ότι ΟΛΕΣ οι χώρες της ΕΕ ΕΚΤΟΣ του Τσιπριστάν είναι σε ανάπτυξη και ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ το ΑΕΠ τους

«Ας είναι το 2017 Έτος – αφετηρία Εθνικής Ανάτασης, Ελπίδας και Αισιοδοξίας», ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά του προς τους πολίτες ενόψει της έλευσης του νέου έτους.

Κάλαντα στον Τσίπρα και τον κολαούζο του Καμμένο: «Και του χρόνου να μας τα πείτε ξανά!»

Oι πρώτοι που πέρασαν το κατώφλι του πρωθυπουργικού Μεγάρου ήταν τα παιδιά και οι συνοδοί τους, από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Ήχοι από κάλαντα, αναμνήσεις και συγκίνηση γέμισαν νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σημειώνει κάποια στιγμή, «και του χρόνου να μας τα πείτε ξανά!».

Οι συνεργάτες του Ομπάμα διάλεξαν τις κορυφαίες του στιγμές φέτος -Στιγμιότυπα και από την Αθήνα [εικόνες & βίντεο]

Το τέλος του 2016 φέρνει πιο κοντά και την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο.

Ετσι, ο φετινός απολογισμός των συνεργατών του έχει μεγαλύτερη σημασία. Ο επίσημος φωτογράφος του Αμερικανού προέδρου, ο Πιτ Σούζα, αλλά και οι συνεργάτες του στον Λευκό Οίκο επέλεξαν τις κορυφαίες στιγμές του Ομπάμα το 2016.

Βίντεο που σοκάρει: Πιλότος παραπατά μεθυσμένος κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο

Ένα οπτικό ντοκουμέντο, το οποίο ενδεχομένως να προσφέρει μία καλή εξήγηση για τα αίτια των πολλών αροπορικών δυστυχημάτων που συνέβησαν κατά το 2016, είδε το φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας έναν πιλότο να... παραπατά από το μεθύσι, ενώ περνά τον καθιερωμένο έλεγχο ασφαλείας, λίγο πριν εισέλθει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου.

Βερολίνο: Πρωτοχρονιά με τσίγκινα παντελόνια οι Γερμανίδες-Ρώμη: Ρεβεγιόν στο σπίτι θα κάνουν οι Ιταλοί

Η τρομοκρατία των ισλαμιστών είναι το πιο σοβαρό τεστ που αντιμετωπίζει η Γερμανία, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, προς τους Γερμανούς, ενώ υποστήριξε την ψήφιση νόμων που θα βελτιώσουν την ασφάλεια, μετά την αιματηρή επίθεση που έγινε πριν από τα Χριστούγεννα, στο Βερολίνο.

Τρελό γέλιο: Οι ευχές του Παναθηναϊκού για το 2017! (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης τραγουδάει τα κάλαντα, ο Φώτσης μας λέει συνταγή για βασιλόπιτα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού δίνουν ρεσιτάλ πριν μπει το 2017

ΔΩΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΑ ΑΝΑΦΗΣ Κ ΤΗΣ ΔΟΝΟΥΣΑΣ! Σε ποια νησιά αυξάνεται ο ΦΠΑ από 1.1.2017

Τα νησιά στα οποία έρχονται αυξήσεις στον ΦΠΑ είναι τα εξής: Σκόπελος, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Σέριφος, Σίκινος, Ανάφη, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Ηρακλειά, Δονούσα, Θηρασία, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δήλος

«Ο εραστής μου ζήλευε τον Αμοιρίδη, δεν φταίω εγώ» υποστηρίζει η χήρα-Διευθυντής της αστυνομίας: Ζητώ συγγνώμη στον ελληνικό λα

Τη συμμετοχή στη δολοφονία του Έλληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, αρνήθηκε η σύντροφος του, Φρανσουάζ, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Η Βραζιλιάνα έχει ήδη προφυλακιστεί με δικαστική εντολή, μαζί με τον εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και τον εξάδελφο του του, Εντουάρντο Μορέιρα Τενέστσι ντε Μέλο.

ΒΙΝΤΕΟ-KOΨE KATI! Άδωνις: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο για τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών - ΒΙΝΤΕΟ

[Το θέμα ρε Άδωνι δεν είναι τόσο οι φόροι και οι εισφορές αλλά να προχωρήσουν οι ΓΑΜΗΜ@ΝΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΕΞΩ... τότε θα ακολουθήσουν και μειώσεις σε φόρους και εισφορές... αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν βγείτε ρε Άδωνι πάλι σπρωχτοί από τον Σόιμπλε θα πάτε για να μην πειράξετε την ιερή αγελάδα του δημοσίου]

Για την κατάργηση του νόμου για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών δεσμεύτηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ψευτοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ οι μεγαλύτεροι υπηρέτες των Αμερικάνων

20 χρόνια μετά τον κ. Σημίτη, ήρθε ο κομμουνιστής (και παρολίγο ΓΓ του ΚΚΕ) Δραγασάκης να πει:

Κάλαντα της πρωτοχρονιάς: Από που προήλθαν;

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Λίγοι ίσως γνωρίζουν όλο το περιεχόμενό τους και ακόμα λιγότεροι την προέλευσή τους. Είναι βέβαιο ότι στο Άσμα που ακούγεται σήμερα στις γειτονιές είναι ενσωματωμένα τουλάχιστον τέσσερα «Άσματα Αγερμού» που μάλλον ανάγονται στη Βυζαντινή εποχή.

Αυτός είναι ο Σαμαράς!

Μετά το σοκ που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της «επιστολής Τσακαλώτου» στο Eurogroup, κάποιοι αδιόρθωτοι – «παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα, του ΣΥΡΙΖΑ αργότερα και σήμερα «χαμένοι στο διάστημα των ιδεοληψιών τους» – έσπευσαν, να πουν, ως «δικαιολογία» για την ταπείνωση όπου οδήγησε η… «υπερήφανη διαπραγμάτευση», το γνωστό «παραμύθι»:

ΝΔ: "Η Γεροβασίλη οφείλει να παραιτηθεί από βουλευτής"-Τι μπαρούφες απαντά η ίδια

Η Ολγα Γεροβασίλη οφείλει να παραιτηθεί από τη βουλευτική της ιδιότητα, τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ τονίζει ότι η κ. Γεροβασίλη είναι «βαρύτατα εκτεθειμένη», γιατί «την τριετία 2012 - 2015, όπως η ίδια παραδέχεται, ήταν ταυτοχρόνως βουλευτής και μέτοχος της εταιρίας ''Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ - Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Ο.Ε.''».

Ποιοι βουλευτές κερδίζουν τα περισσότερα στην Ευρώπη –Δεύτερη η Ελλάδα!

Ποιοι είναι οι καλύτερα αμοιβόμενοι βουλευτές στην Ευρώπη; Μετά από αίτημα των αναγνωστών του, το ιρλανδικό σάιτ thejournal.ie αποφάσισε να ερευνήσει τον μισθό τους σε όλη την ήπειρο και να συγκρίνει τα μεγέθη.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ! Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: «Ναι εγώ τη σκότωσα»

«Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς - Δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο φόνο

«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, σύμφωνα με το LamiaStar.

Μήνυμα Μητσοτάκη στον Απόδημο Ελληνισμό: Στην αναγέννηση της Ελλάδας, πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις μας

Κάλεσμα για συστράτευση όλων των Ελλήνων στην εθνική προσπάθεια για αναγέννηση της χώρας, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στον Απόδημο Ελληνισμό για το νέο έτος.

ΣΥΡΙζάλη με τα «πόθεν έσχες» υπουργών και βουλευτών

Περισσότερα από… 12 εκατομμύρια ευρώ έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα δύο εκατομμύρια του Γιώργου Σταθάκη που «χάθηκαν» το 2014.

Μέρκελ: Η ισλαμιστική τρομοκρατία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη Γερμανία

Η ισλαμιστική τρομοκρατία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Γερμανία, τόνισε η Ανγκελα Μέρκελ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της.

Αναφερόμενη στη φονική επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο, από Τυνήσιο που είχε ζητήσει άσυλο, χαρακτήρισε «νοσηρό» φαινόμενο όταν οι τρομοκρατικές πράξεις διαπράττονται από ανθρώπους που είχαν αναζητήσει προστασία.

Τι ευχήθηκε μέσω Twitter ο Αντώνης Σαμαράς

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς.

Ιταλία: Διευθυντή ορχήστρας είπε στα παιδιά ότι «δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης» και απολύθηκε

Πρόκειται για τον Ιταλό μαέστρο Giacomo Loprieno ο οποίος θυμωμένος επειδή ορισμένες οικογένειες έφευγαν από την παράσταση πριν εκείνη τελειώσει, άρπαξε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε «Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει ούτως ή άλλως»

Οι σταρ που πέθαναν πριν γεράσουν εξαιτίας των ναρκωτικών

Μα γιατί αυτή η εκατόμβη τόσο ταλαντούχων πλασμάτων, τόσο προνομιούχων, τόσο διάσημων, τόσο ζάπλουτων; [ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;]

Η Βάλερι Μασάλας (Βασιλική Μάσαλα εκ της Λακωνίας οι γονείς της) από τις μεγάλες φίρμες στο Casting της κινηματογραφικής βιομηχανίας, μου έλεγε σε κάποιο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που ήταν προσκεκλημένη ότι «άπαντες στο Χόλιγουντ είναι γκέι. Και αν κάποιος εξακολουθεί να παραμένει κόκορας, ε αυτός θα τις «πάρει» όλες»!

Γυναίκα άφησε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και έπεσε στη θάλασσα [βίντεο]


Ερευνες γίνονται από νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, για τον εντοπισμό γυναίκας που έπεσε από αυτήν.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛ.! Τσακαλώτος: Συζητάμε για «κόφτη» και μετά το 2018

Την παράταση του «κόφτη» και μετά το 2018 θα μπορούσε να δεχθεί η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ομολόγησαν σύζυγος και γκ@μενος-Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που τους πρόδωσε-Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία

- Έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη ο αστυνομικός που είχε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του!
- Υποστηρίζει πως πάλεψε με τον πρέσβη πριν τον δολοφονήσει
- "Έσπασε" όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο που τον τοποθετούσε στο σημείο του εγκλήματος
- Ομολόγησε και η σύζυγός του
- Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη


NBA: Εξαιρετικός Αντετοκούνμπο, κακοί Μπακς [vid]

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν κακοί και ηττήθηκαν άνετα από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με 116-99. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο γνωστός, καλός, all-around εαυτός του, δίχως όμως αντίκρυσμα στο τελικό αποτέλεσμα.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΣΙΜΟ! Ο Πάκης ευχήθηκε καλή χρονιά στους Έλληνες... της Νέας Ζηλανδίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας στο Ουέλλινγκτων

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Κατηγορεί τον Τσακαλώτο ο Αλέξης... ότι παίζει με τις λέξεις!

Ρε μπαγάσα Τσίπρα σε ποιον φωνάζεις; Στον Τσακαλώτο;