17 Φεβρουαρίου 2017

Το «αντίο» Σαμαρά στον Βαγγέλη Μπασιάκο: Ηταν έντιμος πολιτικός με ήθος

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Βαγγέλη Μπασιάκο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΡΩΙΚΗ εμφάνιση Κικίλια στην ΕΡΤ... τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα!

Απίστευτο σκηνικό στην ΕΡΤ! Ένταση, φωνές αλλά και χοντράδες εναντίον του Βασίλη Κικίλια από την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Κερασάκι στην τούρτα; Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος είχε πάρει τηλέφωνο για να παρέμβει στην εκπομπή, τους το έκλεισε στα μούτρα!

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με την παρουσία Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη στην Τούμπα

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η εμφάνιση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Εφης Αχτσιόγλου στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, το βράδυ της Πέμπτης.

ΚΑΡΤΕΣ-Δημοσκόπηση MRB: Διψήφια διαφορά γι ΝΔ-Πλησιάζουν το μονοψήφιο οι μπάσταρδοι

Προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Eιδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει...

Η επιτομή του μπούλινγκ: Ανάγκαζαν νεαρό να βουτά σε παγωμένα νερά για να μαζεύει... κέρματα

Τρία άτομα ενοχλούσαν τους περαστικούς στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας όταν εμφανίστηκε ένας νεαρός που παραπατούσε, τον οποίο έβαλαν να ψάχνει για τα μονόλεπτα

ΒΙΝΤΕΟ από νέα τουρκική πρόκληση

Με διαβήματα σε Άγκυρα και ΝΑΤΟ απαντά η Αθήνα στην αναβαθμισμένη τουρκική προκλητικότητα. Ο Ερντογάν έστειλε το πολεμικό πλοίο «Κουσάντασι» στο Φαρμακονήσι για να εκτελέσει άσκηση με πραγματικά πυρά.

Το ηλίθιο πανό για τους Ναζί βάζει σε κίνδυνο τον ΠΑΟΚ

Η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν σχεδόν υποδειγματική. Το αναφέρουμε αυτό υπό την έννοια ότι δεν υπήρξαν παρεκτροπές ούτε πυρσοί στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβήματα από το υπουργείο Εξωτερικών για το πρωινό επεισόδιο στο Φαρμακονήσι

Για προκλητικό επεισόδιο, απαράδεκτη ενέργεια και σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, κάνουν λόγο ελληνικές διπλωματικές πηγές σχολιάζοντας το γεγονός ότι ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο εκτέλεσε βολές με πραγματικά πυρά, μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μόλις δύο μίλια από το Φαρμακονήσι.

ΕΓΓΡΑΦΑ! Ακόμα γελάει ο Άδωνις με την απάντηση Καμμένου για το πόσο κόστισε η εκδρομή του με τον Παππά στις ΗΠΑ

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης,έλαβε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει αναφορικά με το ταξίδι των κ.κ. Καμμένου και Παππά στις ΗΠΑ.

Η χειρονομία της Μελάνια Τραμπ στην σύζυγο του Νετανιάχου που συζητήθηκε – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη χειρονομία που έκανε η Μελάνια Τραμπ, προς την σύζυγο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Σάρα Νετανιάχου.

Μεταγραφή νέου υπουργού Οικονομικών για Ευρώπη ζητά η Θύρα 4 από τον Σαββίδη

Δυσαρεστημένοι είναι οι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ με την επίδοση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που έπαιξε χθες σε θέση «Σουίτα» στην Τούμπα και ζητούν ανοιχτά από τον πρόεδρο της ομάδας να τον αντικαταστήσει

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ; ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Εκτός… προϋπολογισμού οι 213 διορισμοί στην "Κτιριακές Υποδομές"

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Οι 143 από τους συνολικά 213 νεοπροσληφθέντες στην κατασκευαστική εταιρεία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) άρχισαν, την εβδομάδα αυτή, να εγκαθίστανται στα γραφεία τους στην οδό Φαβιέρου 30 στην Αθήνα. Ανεξαρτήτως, όμως, του εάν οι προσλήψεις αυτές ήταν απαραίτητες, το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν λεφτά για να χρηματοδοτηθούν.

Ο #giannisantetokounmpo απέκτησε το δικό του emoji για το All-Star-ΦΩΤΟ

Ποιος να έλεγε, μόλις λίγα χρόνια πριν, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι θα είχε μέχρι και δικό του… emoji για την παρουσία του στο All-Star του ΝΒΑ και δεν θα τον έλεγε τρελό!

Αφίσα με... νόημα από τον ΙΣΑ για το ασφαλιστικό - φορολογικό

Στην γκιγιοτίνα ο Έλληνας γιατρός ως άλλος Γάλλος ευγενής, ετοιμάζεται για εκτέλεση από το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου με εκτελεστές τον ΕΦΚΑ και τους φόρους.

ΝΔ: Tριήμερη αναστολή κομματικών εκδηλώσεων σε ένδειξη πένθους για τον Μπασιάκο-Ποιος παίρνει τη θέση του

Tην αναστολή για τρεις μέρες οποιασδήποτε κομματικής δραστηριότητας ανακοίνωσε η ΝΔ, σε ένδειξη σεβασμού και πένθους για τον χαμό του Βαγγέη Μπασιάκου.

ΒΙΝΤΕΟ-Στο εφετείο η υπόθεση της αδικοχαμένης Φαίης - Συγκλονίζει η μητέρα του συντρόφου της που την ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της

Ο θάνατος της 23χρονης Φαίης Μπλάχα είχε συγκλονίσει τη χώρα. Μετά από έναν άγριο καβγά ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε άσχημα κι εκείνη 13 μέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή. Το σοκ συνεχίστηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η κοπέλα είχε σχέση με τον ίδιο άνθρωπο που είχε και η αδερφή της.

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τον καρκίνο με ομιλήτρια τη Νατάσα Παζαΐτη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Παναθηναϊκή «Θυμηθείτε…δεν παίζουμε...φροντίζουμε για τη ζωή μας...» για την σημασία της πρόληψης του καρκίνου.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ντου» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου που μιλούσε ο Πετρόπουλος

Ένταση επικράτησε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου λίγο πριν τις 8 το βράδυ έφθασε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που έχει διοργανωθεί για το νέο ασφαλιστικό νόμο.

Νέα ένταση Τουρκίας-Γερμανίας: Συνελήφθη ο ανταποκριτής της Die Welt

Ο Ντενίζ Γιουτζέλ κρατείται από την Τρίτη εξαιτίας του ρεπορτάζ που παρουσίασε για την επίθεση χάκερ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, γαμπρού και υπουργού Ενέργειας του Ερντογάν

Αντετοκούνμπο: Η επίσημη φωτογράφηση για το All Star Game-Τον αποθέωσε ο Γκαρνέτ-ΒΙΝΤΕΟ

Σαν... μοντέλο ο «Greek Freak», πόζαρε με άνεση στον φακό στη Νέα Ορλεάνη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εν όψει του All Star Game, όπως συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια για τους αστέρες του αθλήματος.

Περίεργο δημοσίευμα για Τούντορ-Άρνεσεν και μεταγραφές...

Δημοσίευμα που σηκώνει... πολλή κουβέντα «έσκασε» στην Κροατία και μπλέκει τους Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ σε «ύποπτες μεταγραφές»!

ΗΧΗΤΙΚΟ-Ο Ελληναράς ομογενής ταξιτζής "Tsim Booky" που έγινε viral εξηγεί γιατί τρόλαρε τους δημοσιογράφους

Γιάννης Καμπούκος είναι το πραγματικό όνομα του ομογενή οδηγού ταξί που πρωταγωνίστησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το ψεύτικο ονοματεπώνυμο που έδωσε όταν παραχώρησε συνέντευξή σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Αυστραλίας, το Κανάλι 9 και το Κανάλι 7.

Ηράκλειο: Κομμούνια περιμένουν τον Πετρόπουλο για κράξιμο

Εξω από το Επιμελητήριο Ηρακλείου βρίσκονται διαδηλωτές περιμένοντας τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο.

Βίντεο: Σάλος από ηλίθια ερώτηση μπούφου Έλληνα δημοσιογράφου για τον Αντετοκούνμπο

Η Cosmote TV απέσυρε ήδη το συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη

Οι Γουόριορς διέλυσαν τους Κινγκς, ωστόσο ο προπονητής τους, Στιβ Κερ, μόνο με τη νίκη της ομάδας του δεν ασχολήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.

Σύζυγος Προέδρου Ζιμπάμπουε: Θα τον κατεβάσουμε στις εκλογές ακόμη και νεκρό

Η σύζυγος του 92χρονου προέδρου της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε τόνισε ότι ο σύζυγός της θα κατέλθει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018, ακόμη και αν είναι νεκρός.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΔΙΑ! Ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και μισθωτοί με δύο δουλειές οι μεγάλοι χαμένοι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών για να οριστικοποιήσει τη φόρμα της φετινής φορολογικής δήλωσης που θα συναντήσουν οι φορολογούμενοι όταν θα προχωρήσουν στη συμπλήρωση και υποβολή της φετινής δήλωσης.

Ζωγράφισαν τον Αντετοκούνμπο σε γήπεδο στα Σεπόλια – Εκεί που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ [εικόνα]

Στο γήπεδο που πρωτοέπαιξε μπάσκετ στα Σεπόλια, οι φίλοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον... ζωγράφισαν.

Δ. Καμμένος σαν απατημένος σύζυγος: Αν δε μας θέλετε φεύγουμε-Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ηταν γάμος για τις καρέκλες και έχει φτάσει στο τέλος

Στον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του κ. Φίλη στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου έκανε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ «έστω κι αν βρωμάει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στο πανηγύρι ακροαριστερών για υποδοχή παιδιών λάθρο σε δημοτικό του Ωραιοκάστρου

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, όταν μέλη της «Πατριωτικής Κίνησης» της περιοχής, προσπάθησαν να διακόψουν την γιορτή υποδοχής των προσφυγόπουλων, που είχαν ετοιμάσει ακροαριστεροί της ΚΕΕΡΦΑ και εκπαιδευτικοί εντός του σχολείου.

Spiegel: Το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα με μόνο 5 δισ. ευρώ

«Το ΔΝΤ αναμένεται να συμμετάσχει στο τρίτο πακέτο διάσωσης μόνο με 5 δισ. ευρώ», αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel.

Το περιοδικό σχολιάζει πως «το ποσό είναι πολύ χαμηλότερο από ό,τι αρχικά αναμενόταν».

Σαν κύριος απέδρασε Ρουμάνος από τις φυλακές Κορυδαλλού -Λίγο πριν αποφυλακιστεί

Από τις φυλακές Κορυδαλλού απέδρασε την Παρασκευή Ρουμάνος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αναλυτικότερα, κρατούμενος, ρουμάνικης ιθαγένειας, 50 ετών απέδρασε από την Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών (ΚΑΥΦ) Κορυδαλλού, όπου κρατείτο για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί: Ο Νίκος Παππάς χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους του Mega

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Παππά άσκησε η Ενωση Ιδιωτικών Σταθμών Πανελλαδικής Εμβέλειας για την στάση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής αναφορικά με το Mega.

ΝΑ ΠΧ. ΜΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ➤➤Ρωσικά MIG μπορούν να καταρρίψουν δορυφόρους


[Πηγή της είδησης και της "ανησυχίας του ΝΑΤΟ" είναι φυσικά ρώσικη ιστοσελίδα ενώ από το βίντεο δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι το αεροπλάνο πετάει στη στρατόσφαιρα... τα γνωστά με την προπαγάνδα της πλάκας]

Βίντεο επίδειξης με MIG που πετά στη στρατόσφαιρα - Τα μαχητικά μπορούν να κουβαλήσουν έως και 4 πυραύλους μακράς εμβέλειας και μεγάλης ισχύος R-33

Ελληναράς επιβάτης ΚΤΕΛ εκτινάχθηκε στο παρμπρίζ -Μετά από φρενάρισμα του οδηγού [βίντεο]

Αυτά παθαίνεις άμα θες πρώτη θέση και δεν βάζεις ζώνη

Το απότομο φρενάρισμα του οδηγού ενός ΚΤΕΛ είχε ως αποτέλεσμα επιβάτης να εκτιναχθεί και να χτυπήσει το κεφάλι του στο παρμπρίζ του οχήματος.

Πάτρα: Ελληναράς ξυλοκόπησε δάσκαλο επειδή μίλησε άσχημα στο κ@λοπαιδό του

Εκτός αν ο δάσκαλος είναι παλαβός και ξαφνικά έβρισε το μικρό κ@λοπαιδάκι

Ενα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε σχολείο στην Πάτρα.

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Ρώμη η σορός του Γιάννη Κουνέλλη

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 11:30, στην εκκλησία Santa Maria del Popolo, ευρύτερα γνωστή ως «Chiesa degli Artisti» στην Piazza del Popolo της Ρώμης

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΝΔ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! Βίντεο: Φεύγουν οι κομμουνιστές από τα μπλόκα της Λάρισας

Μετά από 26 ημέρες στους δρόμους οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας αποχώρησαν το πρωί της Παρασκευής, βάζοντας τέλος στις φετινές κινητοποιήσεις. Αντίστοιχα, αποχώρησαν και τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο του Πλατυκάμπου.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ➤➤Ο Γ. Καμίνης καταλογίζει απροθυμία στην κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις καταλήψεις κτιρίων

Στο κτίριο που ανήκει στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό επρόκειτο να λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες δομή για 40 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ 2,996 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Συνεργάτης του Σμπώκου επέστρεψε μίζες 4,3 εκ. € κι ο Κοντονής πανηγυρίζει

Το ποσό επεστράφη από τον επιχειρηματία Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση

Κυριάκος-Καραμανλής για την απώλεια του Ευάγγελου Μπασιάκου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του βουλευτή και πρώην Υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Αννα Κορακάκη δείχνει στο Instagram το πλούσιο μπούστο της [εικόνα]

Το περασμένο καλοκαίρι μας έκανε περήφανους κατακτώντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία, η οποία κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

16-28 Φεβρουαρίου 1923: 13 μέρες που δεν υπήρξαν ποτέ για την Ελλάδα!

Το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο και η σχέση τους μ’ αυτό το παράδοξο γεγονός

Είναι γεγονός ότι στη χώρα μας έχουν συμβεί κατά καιρούς πράγματα που θα χαρακτηρίζονταν, επιεικώς, απίστευτα. Όμως 13 ολόκληρες ημέρες να μην υπήρξαν ποτέ (ή...σαν να μην υπήρξαν ποτέ), ξεπερνά τα όρια του απίστευτου και βρίσκεται... στη ζώνη του λυκόφωτος. Και όμως, αυτό το φαινομενικά εξωφρενικό γεγονός ήταν μια αναγκαία τυπική, γραφειοκρατική θα λέγαμε, διαδικασία! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και συγκεκριμένα από την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα!

O Παρθενώνας το πιο όμορφο κτίριο στον κόσμο, σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες

Δεν είναι τυχαίο που ο διάσημος οίκος υψηλής μόδας Gucci ζήτησε τον Παρθενώνα για την ετήσια επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής, καθώς το μοναδικό αυτό μνημείο ψηφίστηκε από τους αρχιτέκτονες ως το πιο όμορφο κτίριο του κόσμου σε δημοσκόπηση που διενήργησε το αμερικανικό Businessinsider.

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις σε Τσίπρα: Κάτσε κάτω αγοράκι μου, κάτσε κάτω κ. Ρότσιλντ

Μόλις ολοκληρώθηκε η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της «Ωρας του πρωθυπουργού», επικράτησε ένταση στα έδρανα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε:

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος


Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος.

ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Δεν αναμένεται συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας

Ορθά κοφτά το ξέκοψε η εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Δεν πρέπει, είπε, να αναμένουμε κάποια συμφωνία για την Ελλάδα στο προσεχές Eurogroup και αυτό γιατί δεν υπάρχει επαρκής πρόοδος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ! Η Σερένα Γουίλιαμς εξώφυλλο στο Sports Illustrated στρίνγκ

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της σε τέτοιου τύπου φωτογραφίσεις, όμω φαίνεται πως τελικά η Αμερικανίδα τενίστρια πήρε απόφαση να περάσει και αυτή την... πόρτα του διάσημου περιοδικού Sports Illustrated.

BINTEO-Άδωνις όσο τον άφησε ο περιπτεράς να μιλήσει: Δεν είμαι ποτέ εκτός γραμμής της ΝΔ-Και εμένα ο Τσακαλώτος μου απάντησε ότι έχει φόρτο εργασίας

Μόνος εναντίον 4,5 ΣΥΡΙΖΑίων ο Άδωνις... η Βάγια δε μετράει γιατί μόνο άκουγε και χαμογελούσε αυτάρεσκα στις επιθέσεις του αφεντικού της που ξεκίνησε με το "πάμε στα θέματα της επικαιρότητας" και κατέληξε να ρωτάει τον Άδωνι τι είπε πριν 10 χρόνια

«Δεν είμαι ποτέ εκτός γραμμής της ΝΔ. Δεν θέλω να είμαι εκτός γραμμής» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του ότι δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά να πάμε σε εκλογές

ΝΔ: Φυσικά και ψεύδεται ο Τσίπρας ότι θα καταθέσουμε πρόταση μομφής-Κικίλιας: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά συκοφαντία

«Ο κ. Τσίπρας συμβολίζει μια εποχή κατάθλιψης, διάλυσης και αποτυχίας, η οποία ευτυχώς τελειώνει».

Αυτό αναφέρουν κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή «Ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή, όπου απάντησε στην επίκαιρη ερώτηση που του είχε καταθέσει ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρετεντέρης: Το Μαξίμου ανακάλυψε ότι ο Μητσοτάκης πήγε στη Μέρκελ για να ζητήσει εκλογές

"Το Μαξίμου ανακάλυψε ότι ο Μητσοτάκης πήγε στη Μέρκελ για να ζητήσει εκλογές. Ωραία,αλλά πού είναι η είδηση;" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ: