04 Μαρτίου 2017

Δεν ήταν ατύχημα! Έτσι εμφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nicki Minaj ήταν προσκεκλημένη στο σόου του Haider Ackermann για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και τους άφησε όλους άφωνους με την εμφάνιση που επέλεξε.

ΦΩΤΟ-Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Βαξεβάνη: Αποκαλύπτει το αγαπημένο χρώμα του Πρωθυπουργού

Συνέντευξη στην οποία ξετινάζει τον Τσίπρα δημοσιεύει αύριο το Documento του "ορφανού" του Καλογρίτσα, Κώστα Βαξεβάνη... και ο Κώστας που φημίζεται για την αντικειμενική και ερευνητική δημοσιογραφία ξεκίνησε κατευθείαν με μια δύσκολη ερώτηση: "ποιος θα βγάλει τη χώρα απ' τα μνημόνια κ. Πρωθυπουργέ"...

ΦΛΑΜΠΟΥΡοπαπάΑΡΗΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"➤ΒΙΝΤΕΟ-Γυναίκες ψάχνουν σκουπίδια έξω από γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ

Τρεις γυναίκες έξω ακριβώς από μεγάλη αλυσίδα σουπερ μάρκετ, έχουν πάρει ένα χάρτινο κουτί από τα σκουπίδια και το έχουν φέρει τούμπα για να δουν τι «θησαυρούς» μπορεί να κρύβει

ΒΙΝΤΕΟ από τα 2 ελληνικά μετάλλια-Συγχαρητήρια Κυριάκου στη Στεφανίδου

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

Γαλλία: Ερευνες και στην έπαυλη του ζεύγους Φιγιόν

Έρευνα διεξήγαγαν χθες Παρασκευή οι αρχές στην έπαυλη του Φρανσουά και της Πενέλοπι Φιγιόν στο Σαρτ (δυτική Γαλλία).

Η ημίγυμνη φωτογράφιση της Emma Watson και τα αρνητικά σχόλια

Σάλος ξέσπασε στα social media λόγω της νέας ημίγυμνης φωτογράφισης της Emma Watson. Τα αρνητικά σχόλια όλο και αυξάνονταν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την νεαρή ηθοποιό για την υποκρισία της.

9 σημεία στη Γη που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον... Άρη - ΦΩΤΟ

Μπορεί η φύση να μας προσφέρει εκπληκτικά “ζωντανά” τοπία, με γαλαζοπράσινα νερά και ανθισμένα λιβάδια, όμως δεν λείπουν και τα σκηνικά που θυμίζουν εξωγήινους πλανήτες! Ξεροί τόποι, απόκοσμα μέρη, παράξενα χρώματα σε λίμνες και ποτάμια, μουντά τοπία…

Ποιος εκδοτικός όμιλος λέει ότι είναι έτοιμος να μπει στο MEGA;

Στην πρόθεση του ομίλου Αττικών Εκδόσεων να εισέλθει στο μετοχικό κεφάλαιο της Τηλέτυπος που έχει το Mega Channel, αναφέρθηκε ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ραντεβού βίας και επεισόδια μεταξύ κάφρων οπαδών στην Ποσειδώνος

Kυνηγητό στα στενά του Π. Φαλήρου - Φθορές σε αυτοκίνητα και εμπρησμός μοτοσυκλέτας - Λαχτάρησαν οικογένειες με μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο επίκεντρο των επεισοδίων

ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΛΙ! Τρεις «κίτρινες κάρτες» από τους θεσμούς-Όχι σε αντίμετρα

Αγεφύρωτο παρέμεινε το χάσμα μεταξύ θεσμών – Αθήνας μετά και τη σημερινή συνάντηση των κκ Τσακαλώτου – Χουλιαράκη – Αχτσιόγλου με το κουαρτέτο, καθώς διαπιστώθηκε αδιέξοδο στις συζητήσεις για το αφορολόγητο, της μείωσης των συντάξεων και των «θετικών αντίμετρων» που προτείνει η κυβέρνηση.

Συνελήφθη ο τραγουδιστής των One Direction - «Αγριος» καβγάς με παπαράτσι

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ όταν παπαράτσι περικύκλωσαν τον Τόμλινσον, ενώ βρισκόταν στον χώρο παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο

Χρυσό η Στεφανίδου, χάλκινο η Παπαχρήστου

Το πρώτο διήμερο του 34ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι είναι γεμάτο... μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα.

ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ-Έλληνας τραγουδιστής: «Έχασα 50 εκατ. δραχμές στον ιππόδρομο»

«Ήμουν εθισμένος… Έβλεπα άλογα στον ύπνο μου».

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο τραγουδιστής Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος εξομολογήθηκε τον εθισμό που είχε για τον ιππόδρομο και αποκάλυψε πως έχει χάσει 50 εκατομμύρια δραχμές.

Απειλούσε να ρίξει τον γιο του στη λίμνη για να διαβάσει [vid]

Σε αδίστακτες τακτικές κατέφυγε ένας πατέρας προκειμένου να κάνει τον γιο του να διαβάσει μαθηματικά.

ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ! Νέες αιχμές Γ. Βλάχου κατά Άδωνι Γεωργιάδη

[Γελοίοι τύποι, περιφερόμενοι γλύφτες, χωρίς ιδεολογία, χωρίς αρχές χωρίς τίποτα... η προσωποποίηση της αχριστίλας... απορώ ποιοι ηλίθιοι τους ψηφίζουν... "συμφωνώ με τις θέσεις του Προέδρου" λέει το ταγάρι και ο Κυριάκος προχθές ζήτησε για άλλη μια φορά εκλογές όπως και ο Άδωνις... Αλλά το πρόβλημά τους δεν είναι οι "θέσεις του κόμματος" αλλά οι "θέσεις στο κόμμα" αφού βλέπουν τον κόσμο να αποθεώνει τον Άδωνι όπου εμφανίζεται ενώ οι ίδιοι περνάνε απαρατήρητοι... περαστικά τους και ειδικά στον Βλάχο που ελπίζουμε να τον στείλει σπίτι του ο ΠΑΣΟΚος Οικονόμου ώστε να φάει ακόμα μεγαλύτερη φρίκη]

Νέες αιχμές κατά του αντιπροέδρου του κόμματός του, Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνει, σε συνέντευξή του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος.

Ποιος βουλευτής φόρεσε αυτές τις φανταχτερές κάλτσες! [pic]

Πριν από έξι χρόνια, οι κόκκινες κάλτσες του Γιάννη Μουτάρη είχαν γίνει θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, κατά την πρώτη επίσκεψη του δημάρχου στη Σμύρνη.

Κορυφαίος παράγοντας της Οικονομίας: Σκληρότερα capital controls αν δεν κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση

Του Βασίλη Γεώργα

Σαφή προειδοποίηση ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί σύντομα μπροστά σε νέα επιδείνωση των κεφαλαιακών περιορισμών και σε αύξηση της έκτακτης ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απηύθυνε σήμερα κορυφαίος παράγοντας της οικονομίας σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στους Δελφούς.

ΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ; Αλ. Φλαμπουράρης: Δεν λέμε ότι τελείωσε η λιτότητα, αλλά ότι δεν έχουμε επιπλέον λιτότητα

Αλ. Φλαμπουράρης: Δεν λέμε ότι τελείωσε η λιτότητα, αλλά ότι δεν έχουμε επιπλέον λιτότητα
Τη βεβαιότητα, ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Η αξιολόγηση θα κλείσει, γιατί αυτό επιβάλλει η λογική των πραγμάτων», λέει και προσθέτει ότι «έχει έρθει η ώρα» να μπει η χώρα στην ποσοτική χαλάρωση και να διευθετηθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Βίντεο - Έλληνας οδηγός καταγράφει τα «εγκλήματα» στους ελληνικούς δρόμους

Επικίνδυνοι ελιγμοί σε επαρχιακούς δρόμους, οδηγοί που παραβιάζουν τον ερυθρό σηματοδότη ή οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, ποδηλάτες χωρίς κράνος, ειδικά ρούχα και σήμανση κινούνται καταλαμβάνοντας όλο το οδόστρωμα και άλλα «στραβά και παράνομα» των ελληνικών δρόμων κατέγραψε ένα Έλληνας οδηγός, ανεβάζοντας τις «μαγκιές» των οδηγών στο YouTube.

ΠΙΟ ΣΚΑΤ@ΨΥΧΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ➤Παπαδημούλης: Κομπλεξικές ευχές για τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη!


Μια παλαιότερη... αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.


'ΝΤΑΞ' ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΜΑΡΙΑΣ...Λάρισα: Κάθετα αντίθετοι στη συμφωνία CETA οι κτηνοτρόφοι

[Άντε τώρα να εξηγήσεις στους ηλίθιους ότι δεν μπορείς να απαγορεύσεις στον άλλο να φτιάχνει τυριά "τύπου φέτα, ροκφόρ κ.λπ" ή άντε να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να επικεντρωθεί στην ποιότητα (αντί να βάζει σκόνη αγελαδινού γάλακτος) ώστε να πουλήσει ακριβότερα... πολύ πιο εύκολο έργο έχει ο Μαριάς που τους έταξε προστατευτισμό δηλ. κομμουνισμό χωρίς να τους εξηγήσει ότι αυτό πρακτικά σημαίνει: θα πουλάτε μόνο στη γειτονιά σας αφού δεν μπορώ να απαγορεύσω στο Γερμανό ξερωγω να πουλάει αγελαδινή φέτα μαϊμου στη Γερμανία]

Πανελλαδική σύσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, με την παρουσία εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτροφών, στον Τύρναβο της Λάρισας, με βασικό θέμα την προστασία της φέτας σε σχέση με την εμπορική και οικονομική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά (CETA).

Ηλίθιος ήπιε ένα μπουκάλι τεκίλα... και πέθανε λίγα λεπτά αργότερα [βίντεο]

Σε τραγωδία κατέληξε το στοίχημα που έβαλε ένας 23χρονος νεαρός στη Δομινικανή Δημοκρατία ο οποίος πέθανε από δηλητηρίαση λίγα λεπτά αφού κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι με τεκίλα.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ¨ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΔΩ; Στο Σχιστό η κόρη του Γιλντιρίμ σε κέντρο φιλοξενίας λάθρο!

Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό βρέθηκε σήμερα, συνοδευόμενη από τον Γιάννη Μουζάλα, η Μπαχάρ Μπουσρά, κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Σοκ για τον Γιάννη Αγγελάκα! Φίλος του πέθανε μέσα στα καμαρίνια

Ένα τραγικό περιστατικό σόκαρε τον Γιάννη Αγγελάκα, μετά τη συναυλία του στη Χαλκίδα, το βράδυ της Παρασκευής.

Ρώσος βουλευτής: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα η ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Eνας υπερσυντηρητικός Ρώσος βουλευτής έκανε την Παρασκευή έκκληση προς το υπουργείο Πολιτισμού να ελέγξει μια ταινία του Ντίσνεϊ που πρόκειται να κυκλοφορήσει για πιθανές παραβάσεις ενός νόμου που απαγορεύει την «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα».

O Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα ότι έβαλε «κοριούς» στο γραφείο του και αποκαλύπτει ότι το ραντεβού του υπουργού του με το Ρώσο Πρέσβη το κανόνισε ο Λευκός Οίκος

[Πάντως η υστερία εναντίον του Τραμπ είναι πρωτοφανής: Κατηγορείται υπουργός του ότι συναντήθηκε με το Ρώσο Πρέσβη όταν οι Πρέσβεις σε όλα τα κράτη συναντιούνται καθημερινά τόσο με στελέχη της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης... χθες πχ. ο Κυριάκος συναντήθηκε με τον Αμερικάνο Πρέσβη]

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την κυβέρνηση Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο μακελάρης του Βερολίνου ήταν ναρκομανής, όπως έδειξε η νεκροψία

Ο Άνις Άμρι, ο ισλαμιστής τρομοκράτης που σκόρπισε το θάνατο στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου οδηγώντας ένα φορτηγό πάνω στο πλήθος, έκανε τακτικά χρήση κοκαϊνης και χασίς, όπως έδειξε η νεκροψία.

ΒΙΝΤΕΟ-Βυθισμένη στο πένθος η Αλεξάνδρεια Ημαθίας ΑΠΟ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΑΤΕΡΑ! 18χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε 13χρονη

- Η Κατερίνα Κ. Άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
- Το τροχαίο συνέβη σε διάβαση πεζών, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της
- Ο 18χρονος οδηγός κινούταν με μεγάλη ταχύτητα
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο του δυστυχήματος

Τέταρτος Έλληνας στο NBA! Στους Σίξερς ο Σχορτσανίτης [pic]

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν κατάφερε να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, το οποίο ήταν να αγωνιστεί στο NBA. Ο θηριώδης Έλληνας σέντερ επελέγη στο ντραφτ του 2003 από τους Κλίπερς δίχως να αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι, παρά μόνο σε summer league. Το NBA αποφάσισε, πάντως, να τον εντάξει στο δυναμικό του!

ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ! Μαυραγάνης: Να πληρώνουν οι παραχωρησιούχοι τις κάμερες στους δρόμους

«Υπάρχει μια λύση, η οποία δεν είναι εύκολη φυσικά, αλλά θέλει συζήτηση. Οι παραχωρησιούχοι έχουν πάρει ορισμένα ωφελήματα, από τις οδούς, τις συμβάσεις του παρελθόντος και του παρόντος. Θα πρέπει να αναλάβουν και αυτοί το κόστος» τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, με αφορμή το θέμα των προστίμων για τα τροχαία ατυχήματα.

Ελεγκτικό συνέδριο για ειδικά μισθολόγια: Επιστρέψτε περικοπές δύο ετών

Αντισυνταγματική θεωρεί το Α΄ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου τη νομοθετική διάταξη που προέβλεψε στα τέλη του 2014 την «κουτσουρεμένη» και καθυστερημένη επιστροφή των αναδρομικών στους συνταξιούχους δικαστικούς λειτουργούς, ύστερα από τη δικαστική ακύρωση ως αντισυνταγματικών των περικοπών που επέβαλε ο νόμος 4093/12, από τον Αύγουστο του 2012, στους εν ενεργεία και συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων.

Ολα τα μέτωπα ανοιχτά, αλλά οι ηλίθιοι «βλέπουν» συμφωνία και "λιτότητα τέλος"

Με όλα τα θέματα «αγκάθια» να βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων με τους δανειστές συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιμένει στο αφήγημα «λιτότητα τέλος».

ΠΑΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009-Μπακογιάννη σε Τσίπρα για Καμμένο: "Μάζεψέ τον ή άλλαξέ τον"! Δείτε τι απάντησε ο Πανάρας

[Για όσους δεν ξέρουν ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε με λουλούδια στο γραφείο της Ντόρας μόλις αυτή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της... μόλις βγήκε ο Σαμαράς άρχισε να γλύφει Σαμαρά]

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό του ή να τον αλλάξει, αν δεν μπορεί να τον διαχειριστεί», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο σε συνέντευξή της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Η Ομάδα «Ζ»: 38χρονια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο

Ήταν 17 Φεβρουαρίου του 1979 όταν με απόφαση της ηγεσίας του Αστυνομικού Σώματος δημιουργήθηκε η ομάδα πιλοτικά για τον νομό Αττικής 

Τα γενέθλια των 38 ετών από την ίδρυση της γιόρτασε η θρυλική ομάδα «Ζ» μέσα με μια όμορφη συνάντηση παλαιών και νέων μελών στην κοσμική ταβέρνα του «Βασίλη» στον Κορυδαλλό.

ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ! Ρόδος: Κινητοποίηση ταξιτζήδων εναντίον της ΝΔ για την Uber

Δυναμική κινητοποίηση στην οποία συμμετείχαν περίπου πεντακόσιοι άτομα, πραγματοποίησαν το απόγευμα στη Ρόδο, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, οι ιδιοκτήτες ταξί του νησιού, ζητώντας να αποδοκιμαστούν δηλώσεις στελεχών του κόμματος που ήταν υπέρ της εταιρείας Uber.

Η ΝΔ θυμίζει στον Βερναρδάκη ότι έλεγε "δευτερεύον η ένταξή μας στην ποσοτική χαλάρωση" κι αυτός ξανακάνει την ηλίθια ερώτηση

[Η απάντηση στην ερώτηση του στόκου είναι απλή: ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!]

«Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος δήλωνε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο, κατηγορεί σήμερα τη Νέα Δημοκρατία για την πορεία της διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνησή του».

ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑΛΙΝ! Ξυδάκης: Η ΕΡΤ είναι τραγική, τριτοκοσμική – Εξευτελισμένοι και μισογύνηδες οι δημοσιογράφοι

- “Μύδρους” κατά της ΕΡΤ και των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο Νίκος Ξυδάκης στο πλαίσιο του 2ου Οικονομικού Φόρουμ
- “Τριτοκοσμική” και “τραγική” χαρακτήρισε την κρατική τηλεόραση
- Έκανε λόγο για “μισογύνηδες” και “εξευτελισμένους” δημοσιογράφους

ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ; Βαλλιανάτος: Η αδερφή μου είναι ηγούμενη σε μοναστήρι και στεναχωριέται που είμαι ομοφυλόφιλος

Για την άψογη σχέση που έχει με την αδερφή του, η οποία στενοχωριέται που είναι άθεος και ομοφυλόφιλος μίλησε στο «Ε» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Aδωνις: Ο Τσίπρας δεν έχει πουλήσει ούτε εφημερίδα-Στην εκπομπή μου, δεν θα έκανε ούτε σεφτέ


Στη σκληρή γραμμή κατά του ΣΥΡΙΖΑ με το επιχείρημα ότι δε δικαιούται να ζητά καμία συναίνεση, επέμεινε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο 2oυ Delphi Economic Forum.

“Δεν είναι άξιοι οι άνθρωποι αυτοί για συναίνεση. Δε δικαιούνται ούτε αξίζουν συναίνεση”, δήλωσε κατηγορηματικά ο κ.Γεωργιάδης.

Η Chanel αποθεώνει την Ελλάδα σε ένα βίντεο για τις ομορφιές της

Η Chanel σε ένα νέο προϊόν της αποφάσισε να υμνήσει την Ελλάδα και τις ομορφιές της.

«Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο... Είναι, όμως, απλά η ζωή... Ισως γι' αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και τώρα ένα μέρος τους σας αποκαλύπτεται...» αναφέρει το βίντεο του παγκοσμίου κολοσσού της μόδας και των καλλυντικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Δ. Κουκούτσης εξηγεί γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χ.Α.

Τον πρόεδρο της Βουλής επισκέφτηκε και ενημέρωσε για την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ο Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης.

Γύφτος κατήγγειλε 7 αστυνομικούς για ξυλοδαρμό... εννοείται ότι έγινε πιστευτός

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπέβαλαν μηνύσεις στον 43χρονο, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση

ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ! Ποιος πολιτικός πήγε στο Ισραήλ για να δει μπάσκετ

Πάνω που λες "αυτός είναι σοβαρός, πρέπει να τον πάρουμε στη ΝΔ", να τη η μαλ@κία...

Γνωστός πολιτικός βρέθηκε χθες στο Ισραήλ, από όπου παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ της Μακάμπι και του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον ...

Ο θάνατος του Καραϊσκάκη: Πυροβολήθηκε από ελληνικό χέρι ο γιος της καλόγριας; Ο ύποπτος ρόλος των Άγγλων

Ποιοι ήθελαν τον Καραϊσκάκη νεκρό; - Τα τελευταία λόγια του – Ο ύποπτος ρόλος των Τσορτς και Κόχραν – Η καταστροφική μάχη του Ανάλατου

Ένα από τα σκοτεινότερα και τραγικότερα γεγονότα της Επανάστασης του 1821 είναι αναμφίβολα ο -τουλάχιστον περίεργος και ανεξήγητος κατά πολλούς – θάνατος του Γεώργιου Καραϊσκάκη, του θρυλικού «γιου της καλόγριας».

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τσίπρας ούρλιαζε ότι δεν θέλει νέα δάνεια κι οι Συριζαίοι μιλούσαν για τις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας

Τώρα ζητούν δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα

Το διάσημο βιβλίο της Ναόμι Κλάιν "Το δόγμα του σοκ" αναλύει τον "καπιταλισμό της καταστροφής" και περιγράφει την νέα παγκόσμια τάξη που ,σύμφωνα με τη συγγραφέα, βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ.

«Λαδώνουμε» για το δίπλωμα και μετά αναρωτιόμαστε γιατί σκοτωνόμαστε στους δρόμους...

Εσείς πόσα χαρτονομίσματα βάλατε στο «φακελάκι» με το οποίο... λαδώσατε τους εξεταστές [ΔΕ: Εγώ κανένα αφού το πήρα στη Γερμανία :Ρ], για να πάρετε το δίπλωμα οδήγησης, δίχως να... αγωνιάτε μήπως «κοπείτε»; 60; 80; 100; 150; 200 ευρώ; Μήπως ακόμα παραπάνω;

Γιατί πάει Βρυξέλλες ο Σαμαράς;

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα γρήγορο ταξίδι στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Τρίτη.

Εκεί, είναι προγραμματισμένο να...

Ένας κλαψομο@νης, ένας Αλβανός κι ένα κλεφτρόνι έκαψαν την ελληνική σημαία

Ο 21χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε την ελληνική σημαία δήλωσε ότι το έκανε γιατί «δεν μπορώ τους εθνικιστές».

ΠΟΛΑΚΗ, ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! Ετοιμάζουν γραφεία δικαιωμάτων ασθενών

Ένας νέος θεσμός δημιουργείται με στόχο, όπως αναφέρει η εφημερίδα  «Αυγή» τη διασφάλιση της ισότιμης και καθολικής πρόσβασης όλων των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας με ιδιαίτερη μέριμνα στα δικαιώματα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ανασφάλιστοι, οι ανήλικοι, οι πρόσφυγες και οι ψυχικά πάσχοντες.

ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ" ΑΠ' ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖοΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ! Πειραιάς: Το όγδοο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης για το 2016

Ο Πειραιάς κατέλαβε την όγδοη θέση, ανάμεσα στα μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια της Ευρώπης, για το 2016.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ➤Βερναρδάκης: 5η φάλαγγα η ΝΔ στη διαπραγμάτευση-Το ΠΑΣΟΚ είναι μνημονιακό κόμμα

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ; Στα δημόσια νηπιαγωγεία βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένος την τουρκική γλώσσα

Μούγγα ο Αχμέτ Καμμένος κι ο πατριώτης Γιουσούφ Τέρενς-Σπενσερ-Μεμέτ που θα μαθαίνουν τούρκικα σε Πομάκους...

Πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας προβλέπει την διδασκαλία της τούρκικης γλώσσας σε νηπιαγωγεία της μειονότητας στη Θράκη, βάζοντας στην ουσία από το «παράθυρο» την τούρκικη γλώσσα και την όποια  προπαγάνδα στα δημόσια σχολεία.