10 Μαρτίου 2017

Μαξίμου: «Σατανικός δίδυμος αδερφός του κ. Τσίπρα μιλάει με την Λαγκάρντ»

Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε με νέο non paper το γραφείο του Πρωθυπουργού, σχετικά με την υποτιθέμενη συνάντησή του με την «Σιδηρά Κυρία» του ΔΝΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας υποτίθεται ότι της ζήτησε τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που λέει εδώ

Ποιο Star Trek! Έρχεται η απόλυτη ταινία επιστημονικής φαντασίας: Fast and Furius 8! [video]

Κι εμείς που νομίζαμε ότι το είχαν τερματίσει με το άλμα της Lycan Hypersport από τον ένα ουρανοξύστη στον απέναντι. Το νέο trailer της 8ης συνέχειας της ταινίας είναι τόσο τραβηγμένο που γίνεται απολαυστικό!

Διέγραψαν πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ στον Εμίρη του Κατάρ

Για την υπόθεση του νησιού Οξειά στο Ιόνιο

Δεκτή έγινε απο το Υπουργείο Οικονομικών η προσφυγή της εταιρίας pimara sa που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Εμίρη του Κατάρ στην Ελλάδα να εξαληφθεί πρόστιμο υψους 10 εκ. ευρω που είχε επιβληθεί για την αγορά της νήσου Οξειάς.

Γιατί θυμήθηκαν τώρα τα εξοπλιστικά;

Και ξαφνικά θυμήθηκαν τον Γιάνo Παπαντωνίου που αν δεν κάνουμε λάθος ήταν υπουργός Άμυνας εκεί στο μακρινό 2001-2004. Πριν δηλαδή από μια 15ετία υπήρχε η υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι αποφάσισαν να ανοίξουν και να φέρουν την υπόθεση στη Βουλή.

Ο Νίκος Βαζελάκης κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με αυτή τη σύμπτωση ίσως να γέλασε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κλήθηκε για να καταθέσει ως μάρτυρας στο "Κoriopolis" (το σκάνδαλο των στημένων αγώνων το 2008-2011).

Bodybuilders χορεύουν... μπαλέτο

Με το σώμα που έχουν δεν είναι για... χορούς.

Για την ακρίβεια δεν μπορούν καν να σηκώσουν το πόδι τους, όπως φαίνεται και στο μικρό απόσπασμα από ένα απολαυστικό βίντεο που γυρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Μέρκελ: «Αλέξη, μαθαίνω ότι κλείνουν όλα, οι συνομιλίες πήγαν πολύ καλά»-Τσίπρας: «Τι λε ρε παιδί μου! Δεν μου ΄πε τίποτα ο Ευκλείδης... για λέγε»

Η αισιοδοξία της Γερμανίδας καγκελάριου αιφνιδίασε τον πρωθυπουργό, που είπε ότι ο ίδιος «κρατά μια πισινή, γιατί έχουμε εμπειρία» - Απρίλιο βλέπει ολοκλήρωση της συμφωνίας ο κ. Τσίπρας

Βίντεο: Παρουσιαστές χωρίς παντελόνια λόγω... Μπαρτσελόνα!

Πέρσι ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ αυτός που είχε χάσει ένα ανάλογο στοίχημα. «Αν η Λέστερ κερδίσει το πρωτάθλημα στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς θα εμφανιστώ μόνο με το μποξεράκι», είχε υποσχεθεί ο παλαίμαχος άσος διεθνής και νυν παρουσιαστής του BBC και το έκανε.

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! Στην Ξάνθη βίασαν αδέσποτο σκύλο ενώ στη Ναύπακτο τον κρέμασαν

Ένα απίστευτο περιστατικό με ένα αδέσποτο σκυλάκι καταγράφηκε στην Ξάνθη.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης», με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο αδέσποτος σκύλος εντοπίστηκε με εμφανή σημάδια κακοποίησης, και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, όπου διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις πως είχε υποστεί βιασμό.

ΦΩΤΟ-ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρκάρει μεγαλοπρεπώς σε πεζοδρόμιο

Τι του έγραψε ιατροδικαστής που ανέβασε τη φώτο στο Facebook

Ο βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης αποφάσισε να παρκάρει στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ομως επειδή δεν έβρισκε – ή επειδή ήταν βουλευτής...– αποφάσισε να παρκάρει το βουλευτικό του αυτοκίνητο, μεγαλοπρεπώς, επάνω σε πεζοδρόμιο.

"Παράδεισος θα γίνουμε! 5% ΦΠΑ θα βάλουμε στον τουρισμό" ούρλιαζε ο Πανάρας... και τον πήγε στο 13%

Η κυβέρνηση και η τρόικα, έλεγε ο Καμμένος, συζητούν κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. "Οι ΑΝΕΛ προτείνουν ΦΠΑ στον τουρισμό 5% για να γίνει παράδεισος"

R.I.P.-ΕΡΤ: Σπάει τα κοντέρ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Ούτε το 2% δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο γενικό σύνολο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έκανε την Πέμπτη 1,6% στο γενικό σύνολο και μόλις 1% στο νεανικό κοινό.

Διαψεύδει το ΔΝΤ ότι εξετάζει τη χορήγηση δανείου 3-6 δις δολαρίων στην Ελλάδα

Στη διάψευση τηλεγραφήματος του πρακτορείου Bloomberg από την Γερμανία που υποστήριζε πως το ΔΝΤ κινείται προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης με το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας με ένα νέο δάνειο ύψους 3-6 δισ. ευρώ προχώρησε το Ταμείο.

ΝΔ: Κανένας πολίτης δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση είναι με την κοινωνική πλειοψηφία

Απάντηση στο non paper του Μαξίμου - Εμείς δίνουμε τις μάχες που αδυνατεί να δώσει η κυβέρνηση

Απάντηση στο non paper της κυβέρνησης έδωσε πριν από λίγο η Νέα Δημοκρατία στηλιτεύοντας μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου χρειάστηκαν 12 ώρες για να αντιδράσουν στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg.

ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Υπ. Υγείας για ακύρωση απόλυσης διοικητών: Σκοτεινοί κύκλοι του ΣτΕ επενδύουν στην κατάρρευση του ΕΣΥ

Αμφισβητεί ευθέως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τη δικαστική απόφαση του ΣτΕ  η οποία έκρινε ως μη νόμιμες – λόγω πλημμελούς αιτιολόγησης – τις απολύσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών του ΕΣΥ τον Δεκέμβριο του 2015.

Βίντεο: Απατημένη σύζυγος «σέρνει» γυμνή στον δρόμο την ερωμένη του άνδρα της

Έπιασε τον σύζυγό της πάνω στη... δράση με τη νεαρή κοπέλα και την εκδικήθηκε, κάνοντας παρέλαση σε πολυσύχναστο δρόμο

ΒΙΝΤΕΟ-«Ντου» από τρολ στο μάθημα του ΓΙΓΑΝΤΑ Συρίγου: "Δεν ανεχόμαστε φασίστες να σουλατσάρουν και να τραμπουκίζουν στον παν/μιο"

Εντάξει να λένε οι άπλυτοι τραμπούκοι  "Δεν ανεχόμαστε φασίστες να σουλατσάρουν και να τραμπουκίζουν στον παν/μιο" ξεπερνάει και τη φαντασία... Πάντως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΡΙΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! 

«Παρέμβαση» στο μάθημα του καθηγή Αγγελου Συρίγου στο Πάντειο,  με συνθήματα και πανό, με σκοπό τη διακοπή του μαθήματος, έκαναν τα ελευθεριακά σχήματα Πληροφορικής και ΤΕΙ Πειραιά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΚΑ! Πάνω από 1 εκατ. ευρώ το κόστος των βανδαλισμών ΜΜΜ σε 10 μήνες

Σε 1.033.686 ευρώ ανέρχεται το κόστος των βανδαλισμών τρόλεϊ, λεωφορείων και μηχανημάτων επικύρωσης εισιτηρίων μέσα σε 10 μόλις μήνες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ! Ο Τσίπρας... τρολάρει τον εαυτό του πίνοντας νερό πριν από τις δηλώσεις

Σε συνέντευξη Τύπου στην Ουκρανία, ο Αλέξης Τσίπρας είχε... εξαφανιστεί από το πλάνο για να πιει νερό.

Σήμερα ο Ελληνας πρωθυπουργός στην σημερινή συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες είπε αστειευόμενος προς τους δημοσιογράφους πριν αρχίσει τις δηλώσεις:

Ο Γιάννος Παπαντωνίου απαντά για την προκαταρκτική: Αθλιο πυροτέχνημα

Για «άθλιο πυροτέχνημα, που εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες», μιλά ο Γιάννος Παπαντωνίου, σχολιάζοντας την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για δικογραφίες που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΚΛ@ΣΑΜΕ ΜΕΝΤΕΣ ΗΛΙΑ; Έντρομοι, με κράνη και ξυλαράκια στα χέρια φυγαδεύτηκαν Ηλιόπουλος και Κασιδιάρης στη Μαγνησία!

[Σκούριασε κι ο Ηλίας και το 'βαλε στα πόδια μόλις άκουσε μπαμ... Λογικό αμα δεν "προπονείσαι" στο δρόμο και τη βγάζεις όλη μέρα στις καρέκλες]

Ένταση προκλήθηκε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού "Άστρα", κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη.

Γιούνκερ: «Η Βρετανία κάποια στιγμή θα ξανανέβει στο τρένο της Ε.Ε.»

Την εκτίμηση ότι κάποια στιγμή στο μέλλον το Ηνωμένο Βασίλειο θα ανέβει ξανά στο «πλοίο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ.

ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ! O Tσίπρας στην Τσικρίκα: Μην με υποβιβάζετε τόσο... - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες μετά την Σύνοδο Κορυφής, η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του «ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούτσογλου» για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και την Ψέριμο.

ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Σε ποια εκπομπή «έκπληξη» θα μιλήσει ο Τσίπρας την Κυριακή

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλά στην κάμερα της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη», που θα μεταδοθεί στις 11.30 το πρωί της Κυριακής.

Θεσσαλονίκη: "Ντου" άπλυτων στo ραδιόφωνο της ΕΡΤ3

Μπήκαν μέσα και απαίτησαν να διαβάζουν μηνύματα συμπαράστασης σε κρατούμενους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΡΤ3:

Απίστευτη Μάχη F-22 εναντίον πέντε F-15! - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

To F-22 Raptor είναι αμερικανικό μαχητικό πέμπτης γενιάς και πρόκειται για ένα πολύ ακριβό αεροκάφος. 

Το F-22 επρόκειτο να αντικαταστήσει τα μαχητικά αεροσκάφη F-15A/B/C/D Eagles. Είναι όντως καλύτερο το F-22 από τα F-15 και αν ναι από ποια απόψη;

«Καρφώνει» τον Ομπάμα ο αδελφός του: Δεν γεννήθηκε στην Χαβάη αλλά στην Κένυα -Ορίστε το πιστοποιητικό [εικόνα]

Το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα αποδεικνύει ότι δε γεννήθηκε στη Χαβάη. «Τώρα που ο αδερφός μου δεν είναι πλέον Πρόεδρος, είμαι ελεύθερος να εκφράσω την υποστήριξή μου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ», γράφει στο twitter , ο ετεροθαλής αδερφός του πρώην Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, Μάλικ, «καρφώνοντάς» τον ταυτότοχρονα με το πιστοποιητιό της γέννησής του.

Ο Αποστόλου ματαίωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα -Φοβήθηκε τους αγρότες

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου δεν θα μεταβεί, όπως ήταν προγραμματισμένο, στη Λάρισα προκειμένου να παρευρεθεί στην έκθεση Agrothessaly.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας παρακαλάει το ΔΝΤ να μείνει- Αλλα λέει μέσα άλλα στο εξωτερικό

Για θράσος και υποκρισία κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τα όσα είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε το ΔΝΤ να δεσμευτεί δίπλα στην Ελλάδα.

ΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ! "Αντιδράσεις στη Λάρισα για την επίσκεψη Κασιδιάρη -«Είναι ανεπιθύμητος», λέει ο δήμος

Η προαναγγελθείσα για αύριο επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης έχει ανάψει… φωτιά στις αρχές.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝ ΔΥΟ ΜΠΑΤΣΕΣ! Τα «μασάει» ο Τσίπρας για το ΔΝΤ: Ζήτησα από τη Λαγκάρντ η στάση της να μην είναι αλα καρτ

«Ζήτησα από το ΔΝΤ να ξεκαθαρίσει τη στάση του και να δεσμευτεί», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Νωρίτερα, η Κριστίν Λαγκάρντ είχε «καρφώσει» τον πρωθυπουργό ότι της ζήτησε να συμμετέχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Άμεσες απαντήσεις για το φαγοπότι στα κονδύλια του προσφυγικού ζητούν ΝΔ και ΔΗΣΥ

Βομβαρδισμό ερωτήσεων σχετικά με τα κονδύλια που έχουν διατεθεί στη χώρα μας για το προσφυγικό και τον τρόπο διάθεσής τους, δέχονται οι Υπουργοί Γιάννης Μουζάλας, Πάνος Καμμένος και Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι οποίοι πιέζονται για να δώσουν αναλυτικά στοιχεία και επαρκείς απαντήσεις ιδίως μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, που χαρακτηρίζει την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα ως την «ακριβότερη στην ιστορία» παρότι όπως υποστηρίζει έχουν διατεθεί στη χώρα μας 803 εκατομμύρια δολάρια από το 2015 έως σήμερα.

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Οι γιατροί στο νοσοκομείο Σαντορίνης πήγαν στον εισαγγελέα: Οι ασθενείς κινδυνεύουν!

Σοβαρές καταγγελίες - Ζητούν από τον εισαγγελέα να αποφασίσει πότε και για ποια περιστατικά θα εφημερεύει το νοσοκομείο - Οι συνδικαλιστές θυμίζουν τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και διερωτώνται γιατί οι εξαγγελίες έμειναν κενό γράμμα

Απόφαση «κόλαφος» για Σημίτη, Μπόμπολα και Ελληνικός Χρυσός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Να επιστρέψει 15.340.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο, επειδή τα έλαβε ως παράνομη κρατική ενίσχυση, καλείται η Ελληνικός Χρυσός, θυγατρική του καναδικού ομίλου Eldorado Gold που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία Κασσάνδρας, με βάση χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Σοκαραστικά πλάνα! Την έσερνε από τα μαλλιά και την πέταξε από τις σκάλες [vid]

Σοκάρουν τα πλάνα της επίθεσης του 37χρονου Mark Power στη σύντροφό του λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του.

Video σοκ! Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη

Είναι η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης. Η σοκαριστική στιγμή έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας πρατηρίου βενζίνης που βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας με τους επτά νεκρούς.

Παράνομες οι πολιτικές συγκεντρώσεις στην Γερμανία από Τούρκους

Λάδι στη φωτιά στις σχέσεις Τουρκίας - Γερμανίας ρίχνει το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας. Σύμφωνα με απόφαση του, Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν μπορούν να επικαλούνται τα γερμανικά συνταγματικά δικαιώματα προκειμένου να εισέλθουν στη χώρα για πολιτικές εμφανίσεις.

ΛΟΓΙΚΟ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ"-ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος Μπαλτά-Κουράκη για την επιλογή των διευθυντών στα σχολεία


-Αντισυνταγματική η απομάκρυνση Γιαννόπουλου
-Αντισυνταγματική η εκδίωξη των διοικητών νοσοκομείων
Αντισυνταγματική η τοποθέτηση διευθυντών
-Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά
Κι ένας θεός ξέρει τι άλλο ξεχνάω...


Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο τρόπος επιλογής των διευθυντών σχολικών μονάδων που θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 4327/2015, επί υπουργίας Αριστείδη Μπαλτά.

Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι το επίμαχο νομοθετικό πλαίσιο προσκρούει σε μία σειρά διατάξεων του Συντάγματος, όπως αυτές της ισότητας και της αξιοκρατίας.

Πεθαίνει ο ρουκετοπόλεμος της Χίου – Αβέβαιη η διεξαγωγή του για δεύτερη χρονιά [εικόνες]

«Πεθαίνει» το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στη Χίο καθώς οι αντιδράσεις πολλαπλασιάζονται.

Είναι αβέβαιη η διεξαγωγή του και το φετινό Πάσχα καθώς με εξώδικα κάτοικοι του χωριού Βροντάδος – όπου λαμβάνει χώρα το έθιμο- ζητούν να μεταφερθεί ο ρουκετοπόλεμος σε άλλη περιοχή του νησιού.

Καθηγητής του Χάρβαρντ: Η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και τα αγνόησε

Αίσθηση έχει προκαλέσει, για ακόμη μία φορά, η δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Χάρβαρντ, Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥΤΙΝ! Ξυπνάει ξανά ο εφιάλτης του πυρηνικού σταθμού στο «Ακουγιού»

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε μετά την συνάντηση με τον Πούτιν ότι θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του σε συνεργασία με τους Ρώσους όπως επίσης και ο αγωγός Turkish Stream - Το σχέδιο βρίσκεται στα συρτάρια των Τουρκικών κυβερνήσεων πάνω από 20 χρόνια

Ο θρύλος και πρωταθλητής της Formula 1, Τζόν Σέρτις, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών.

10 πλουσιότεροι Έλληνες στον κόσμο

Το ellines.com βάσει τον οικονομικών στοιχείων του περιοδικού Forbes δημοσιεύει τη λίστα με τους 10 πλουσιότερους Έλληνες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πλουσιότερος είναι ο ομογενής Τζιμ Ντέιβις, ιδιοκτήτης της εταιρείας New Balance. Η περιουσία του αγγίζει τα...

Βίντεο: Η μπάντα του στρατού της Αιγύπτου «καταστρέφει» τους εθνικούς ύμνους

Είναι δυνατόν μια επίσημη στρατιωτική μπάντα, που παρίσταται και παίζει μπροστά σε ηγέτες όλου του κόσμου και μάλιστα του βεληνεκούς του Βλαντιμίρ Πούτιν, της Άνγκελα Μέρκελ ή του Φρανσουά Ολάντ, να μην είναι «υπέροχη»;

Γελάει το Twitter με τις #προβλεψεις_αλ6

Μετά την επική τάπα του Κυριάκου στον Τσίπρα που θέλησε να το παίξει τρολ, οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν τις καλύτερες προβλέψεις του Αλέξη:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! Ποια fake news; Ο υπουργός Πετρόπουλος ανακάλυψε τα... "φάκ νιούζ"

Μετά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη με το «κόπι πάστε» (copy paste) και το «ΧΙΒ» (HIV), σειρά έρχεται να πάρει ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος ο οποίος σήμερα στην ομιλία του στη Βουλή προκάλεσε απορία στους παρευρισκόμενους με τα αγγλικά του και μειδιάματα.

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας καταγγέλλοντας τους βουλευτές της αντιπολίτευσης

Πρετεντέρης: Μπαρούφα

Στην ακατάσχετη μπουρδολογία Βαρουφάκη αναφέρεται το σχόλιο του Γ. ΠΡετεντέρη στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Προφητικός Τσίπρας: Σας δίνουν υποσχέσεις και μετά στέλνουν τα ΜΑΤ

Μετά τις μάχες αγροτών-ΜΑΤ το πρωι της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας, να θυμηθούμε τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν λίγα χρόνια πριν μιλούσε στους αγρότες ανεβασμένος σε καρότσα:

ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΤΑΪΣΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! Πάγκαλος για Αγγελοπούλου: Πρόσφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στη χώρα και κάλυπτε εξ ίδιων τα έξοδα των αποστολών

Κοπρίτες σαν τον ΣΥΡΙΖΑίο Κοτρώτσο ας πούμε...

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της Γιάννας Αγγελοπούλου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας ότι πρόσφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στη χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Φάπες Βρούτση σε Πετρόπουλο: Διαπραγματεύεστε μόνο το πως και πότε θα κόψετε τις συντάξεις

Αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης για το ασφαλιστικό.