30 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Έκραξαν τον Βαρουφάκη στη Θεσσαλονίκη: Δεν τους άφησε να κάνουν ερωτήσεις

Με την έντονη δυσαρέσκεια μέρους του κοινού έληξε λίγο μετά τις 23:00 η εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στην Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ! Παίκτης του Survivor επέλεξε ειδικά ρούχα για να επηρεάζει την κρίση των τηλεθεατών!

Το εξομολογείται ο ίδιος, όπως και τον λόγο για τον οποίο έκανε ειδική παραγγελία...

Ο Πάνος Αργιανίδης, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ακόμα και τα ρούχα που φορούσε δεν ήταν τυχαία…


ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ! Κρυμμένος θησαυρός 6 δισ. ευρώ! «Βάζει χέρι» στα αζήτητα η κυβέρνηση

Η περίπτωση του γιατρού και επιχειρηματία Ιωάννη Παντελιδάκη στα Τρίκαλα, που μετά τον θάνατό του βρέθηκε στο γραφείο του ένας «θησαυρός» 1,7 εκατ. ευρώ, ενώ αναζητείται τώρα μία τεράστια «κρυφή» περιουσία, δεν είναι η μόνη στην Ελλάδα.

Βαριά ονόματα στις λίστες με τις offshore στα Panama papers

Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από σκοτεινές offshore έχουν εντοπίσει οι εισαγγελικές αρχές στην υπόθεση των Panama Papers – τη μεγαλύτερη διαρροή δεδομένων στην Ιστορία, με περισσότερα από 1 εκατομμύριο αρχεία, μέσω του δικηγορικού γραφείου Μossack-Fonseca στον Παναμά.


Σούπερ Λίγκα: Tα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Super League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Super League 2016-17 «έπεσε» σήμερα με τη διεξαγωγή της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πούτιν βράβευσε τον νικητή στο Σότσι-Η χειρονομία του Φέτελ στον Μάσα

Τον αγώνα της F1 στην πίστα του Σότσι παρακολούθησε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος Πρόεδρος καλωσορίστηκε θερμά από το νυν αφεντικό της Formula1, Τσέις Κάρεϊ, και τον πρώην, Μπέρνι Έκλεστοουν

Πόσο κοστίζει να κάνεις 400.000 km με μια Lamborghini;

Αυτή η Murcielago είναι η Lambo που έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα στον κόσμο. Δείτε αναλυτικά πόσο κόστισε στον ιδιοκτήτη της.

Το οδόμετρο της συγκεκριμένης Lambo πλησιάζει σήμερα τις 418,000 km! Αστρονομικό νούμερο για supercar, όπως αστρονομικό είναι και το κόστος κίνησης και συντήρησης.


Το λαμόγιο ο Μαρτίνης λασπολογεί εναντίον Σαμαρά-Αθανασίου και Άδωνι για να τον σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί λέει ότι τον κρατάνε φυλακισμένο στον Κορυδαλλό :))) το λαμόγιο κάνει ότι δεν ξέρει πως εδώ και 2,5 χρόνια κυβερνάνε άλλοι

Ρουκέτες μεγατόνων εξαπολύει ο Ανδρέας Μαρτίνης, που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος μέσω της αγοράς ακινήτων και ερευνάται για την υπόθεση του «Ντυνάν», μιλώντας μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Emily Ratajkowski: Το «καυτό» video της σέξι καλλονής άναψε… «φωτιές![vid]

Είναι μόλις 25 χρόνων και έχει καταφέρει να τρελάνει τα social media με τις αποκαλυπτικές πόζες της. Η Emily Ratajkowski είναι το νέο κορίτσι της διεθνούς showbiz που ήρθε για να μείνει.

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ-ΒΙΝΤΕΟ-Έμειναν άφωνοι βλέποντας στην κάμερα ένα πλάσμα που έμοιαζε σαν φάντασμα

Σε ένα βενζινάδικο της Αμερικής, οι κάμερες "έπιασαν" μια μορφή που έμοιαζε σαν άγγελο ή φάντασμα. Δείτε το βίντεο και θα πάθετε πλάκα.

Ο Amed Abudaaria διατηρεί βενζινάδικο στην Αμερική. Η επιχείρησή του έγινε γνωστή ύστερα από τις αποκαλύψεις του CNN για το φάντασμα που "κόβει βόλτες" εκεί κάθε βράδυ!


Οι παιδοκτόνοι που συγκλόνισαν το πανελλήνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι λίγες οι φορές που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από υποθέσεις δολοφονίας παιδιών από τους γονείς τους. Όπως αποδεικνύεται, οι περισσότεροι σκοτώνουν τα παιδιά τους έχοντας πλήρη διαύγεια.


Θρίαμβος για την ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο της Γαλλίας: Χάλκινο οι Μάντης-Καγιαλής και 2 χρυσά και 1 χάλκινο σε Έλληνες προπονητές

Η ελληνική ιστιοπλοΐα συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στον αθλητισμό. Αυτή τη φορά διέπρεψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ιέρ της Γαλλίας. Εκεί όπου οι χάλκινοι ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την τρίτη θέση στην κατηγορία 470 δείχνοντας ότι παραμένουμε σταθερά στην κορυφή και δεν επαναπαύονται στην επιτυχία τους στο Ρίο.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Κριστάνο Ρονάλντο

Σάλο στον κόσμο του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) και σίγουρα νέα προβλήματα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκαλεί το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, αποκαλύπτοντας έγγραφα, όπου ο διάσημος Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ, εμφανίζεται πως πλήρωσε για να καταπνίξει μια υποτιθέμενη υπόθεση βιασμού.


Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από πορτιέρη μπαρ στο Γκάζι! [vid]

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος από το Μπαχρέιν, έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι.

Σύμφωνα με όσα είπαν συγγενείς του, ο νεαρός και τα μέλη της παρέας του ξυλοκοπήθηκαν από τους πορτιέρηδες του μαγαζιού, οι οποίοι νόμιζαν ότι...

Πέθανε η πρώην αθλήτρια Άννα Ξερικού από επιπλοκές μετά από επέμβαση στην Βραζιλία

Είχε ταξιδέψει για να κάνει «γαστρικό μανίκι» - Η σορός της θα αποτεφρωθεί και θα σταλεί στην μάνα και την αδερφή της

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του βόλεϊ. από τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Άννας Ξερικού.


Σκοτώθηκε στα Ιμαλάια ο διάσημος ορειβάτης Ούλι Στεκ

Αποτυχία θα είναι να πεθάνω και να μην γυρίσω πίσω, είχε πει πρόσφατα οορειβάτης που είχε το προσωνύμιο «Ελβετική Μηχανή» - Σκόπευε να σκαρφαλώσει στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου τον επόμενο μήνα


Εκπαίδευση Αμερικανών Πεζοναυτών σε τακτικές μάχης αστικού περιβάλλοντος - BINTEO

Εκπαιδεύονται σκληρά σε συνθήκες που οι "παλιοί" έχουν ήδη συναντήσει στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν. Οι επιχειρήσεις παροχής εγγύς υποστήριξης σε μαχόμενα τμήματα ανεπτυγμένα σε αστικό περιβάλλον δεν είναι ούτε απλές, ούτε εύκολες ενώ συχνά διεξάγονται υπό την κάλυψη του σκότους.

Δύο σπουδαίες και ηρωικές Ελληνίδες: Λέλα Καραγιάννη και Ηρώ Κωνσταντοπούλου

Δύο από τις σημαντικότερες γυναικείες μορφές, από τις πάμπολλες, που ξεχώρισαν κατά την Εθνική Αντίσταση (1941-1944), ήταν αναμφίβολα η Λέλα Καραγιάννη (1898-1944) και η Ηρώ Κωνσταντοπούλου (1927-1944). Στη ζωή και, κυρίως, στη δράση τους στα χρόνια της Κατοχής, θα αναφερθούμε στο σημερινό μας άρθρο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο άλλος πήγε να περάσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με 232 μαχαίρια στη βαλίτσα του

Ιδιαίτερα τολμηρός αποδείχθηκε ένας επιβάτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία, καθώς προσπάθησε να «περάσει» πάνω από 200 μαχαίρια μέσα στη βαλίτσα του!


Survivor: Τυχαίες ομοιότητες με το τουρκικό... μέχρι και Αγγελόπουλο έχουν...

Πολλές είναι οι ομοιότητες μεταξύ ελληνικού και τουρκικού Survivor…

Οι ομάδες που είναι χωρισμένες σε "Διάσημους" και "Μαχητές", τα αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας, το πάρτι της ένωσης είναι τα… κοινά που έχουν οι δύο εκπομπές, κάτι που είναι αναμενόμενο, μιας και πρόκειται για την ίδια παραγωγή, που φέρει την υπογραφή του Acun Ilicali.

Άγριο έγκλημα στο Βόλο! Τον σκότωσε με ξύλο και τον έσερνε! Τι λέει η ιατροδικαστής [vid]

Ο 37χρονος έμενε με τον αδερφό του και τώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να εμπλέκεται στο έγκλημα... Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT η Αστυνομία θεωρεί τον αδερφό πρόσωπο - κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Survivor: Ο πιο καλοπληρωμένος από τους Διάσημους και το «απαγορευτικό» του ΣΚΑΪ

"Τα χρήματα που πήρα ήταν καλά, ακόμα κι αν έμενα στο παιχνίδι μόνο ένα μήνα".

Αποκαλυπτικός ο Στέλιος Χανταμπάκης για το Survivor, στη συνέντευξη που έδωσε στο People και τη Σόνια Καζόνι. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα χρήματα που παίρνουν οι Διάσημοι και το απαγορευτικό που τους είχε βάλει ο ΣΚΑΪ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κυριακάτικη βόλτα στο Φιλοπάππου με την κόρη του Δάφνη και τις φίλες της! [pic]

Mε φόντο την Ακρόπολη πόζαρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίπλα στην κόρη του Δάφνη και τις φίλες της! Ο πρόεδρος της Ν.Δ αποφάσισε σήμερα να αφιερώσει μέρος της Κυριακής του στην οικογένεια και συγκεκριμένα στην κόρη του Δάφνη.

Άπλυτοι Ρουβίκωνα: Δεν ιδρύσαμε ποτέ πολιτιστικό σύλλογο

"Ουδέποτε ο Ρουβίκωνας ίδρυσε "πολιτιστικό σύλλογο"...", αναφέρει η οργάνωση με ανάρτηση που έκανε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρει:

Βίντεο: Τάνκερ τυλίγεται στις φλόγες στη θάλασσα του Μαρμαρά

Συναγερμός σήμανε στις τουρκικές αρχές μετά από φωτιά που ξέσπασε χθες στο τουρκικό τάνκερ ονόματι «Habas» που μετέφερε υγροποιημένο αέριο, στην θάλασσα του Μαρμαρά όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.


Αφαντος ο «Δον Ζουάν» της Σύρου που άρπαξε 150.000 ευρώ από πλούσιες κυρίες

Τον «Δον Ζουάν» της Σύρου, που υπεξαίρεσε πάνω από 150.000 ευρώ από ευκατάστατες κυρίες του νησιού, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές.


Συγκλονιστικό «κατηγορώ» της μητέρας της 6χρονης: Ο άνδρας μου ήξερε τι έκανε [βίντεο]

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η γειτονιά της 6χρονης Στέλλας, που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του πάτερα της.


Γιατί το ΑΠΕ μεταδίδει ψευδώς ότι Παπαδημούλης, Κούλογλου, Κούνεβα δεν στήριξαν Μαδούρο;

ΜΙΛΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

Όταν είδα την ομάδα της Ενωτικής Αριστεράς να καταψηφίζει το ψήφισμα για την Βενεζουέλα, δεν παραξενεύτηκα. Ήταν ίσως πολύ για τη λαϊκιστική αριστερά μας που θεώρησε πως έπρεπε να καταψηφίσει. Η ελευθερία της γνώμης είναι σεβαστή, εξάλλου δεν δίστασαν να καταψηφίσουν και τη συμφωνία με την Τουρκία, αυτήν που κατά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (και σωστά) έχει σώσει την Ελλάδα. Στο ΕΚ οι ευρωβουλευτές της έχουν ακόμη την πολυτέλεια να θεωρούν τις αυταπάτες τους πραγματικότητα, αλλά βέβαια αναλαμβάνουν το βάρος των επιλογών τους.


ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Σόιμπλε: Η Αθήνα έχει υποσχεθεί περαιτέρω προσαρμογή συντάξεων

Οσο παρατείνονται οι διαπραγματεύσεις, της Αθήνας με τους δανειστές, τόσο περισσότερο θα ανησυχούν οι αγορές και η οικονομία, τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΑΥΤΟΙ! Η ΔΕΗ ζητά νέες αυξήσεις αν και τέσσερις στους 10 δεν έχουν να πληρώσουν για ρεύμα!

Κατά 2,2 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ένα χρόνο - «Μακελειό» με 13 χρεώσεις που δεν αφορούν το ρεύμα - Η προβληματική χρέωση του ρεύματος με αποκαλυπτικά παραδείγματα


Όταν η Hutchinson έδινε 420 εκατ. για κομμάτι του ΟΛΘ

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Εννέα χρόνια πριν. Ιούλιος του 2008. Η κοινοπραξία με επικεφαλής τη Hutchinson προσέφερε 419,468 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων και αναδεικνυόταν προτιμητέος επενδυτής στον τότε διαγωνισμό για την αξιοποίηση τμήματος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Το τρολ Milo Yannopoulos μάζεψε 12 εκατ. δολάρια και... ξαναχτυπά!

Πρόσφατα είχε απολυθεί από τις εταιρίες που συνεργάζονταν μαζί του και η καριέρα του είχε απειληθεί με κατάρρευση - Κατάφερε όμως να βρει εκ νέου χρηματοδότες και είναι πανέτοιμος να συνεχίσει την εκστρατεία μίσους που κάνει


Χανταμπάκης και Χούτος τα... έσπασαν στον Ρέμο -Η αφιέρωση του τραγουδιστή [βίντεο]

Μετά από δύο εξουθενωτικούς μήνες στο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Άγρια επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς της ΤΣΣΚΑ και της Σπαρτάκ πριν το ντέρμπι της Μόσχας. Οι ομάδες των χούλιγκαν συνεπλάκησαν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι όμως χάρη στην άμεση επέμβαση της έφιππης αστυνομίας η κατάσταση εκτονώθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-"Θα τους τσακίσουμε" ούρλιαζε... τώρα: ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

Καμμένος για την ΕΛΒΟ... επί Σαμαρά εννοείται γιατί τώρα την πουλάει και σε Γερμανούς μόνο με 10 εκ.:

Γιατί εμείς «οι περαστικοί» θα ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία

Του Σάκη Μουμτζή

Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή. Για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτόν τον λόγο όλοι εμείς που δεν είμαστε Νεοδημοκράτες, που προερχόμαστε από άλλους πολιτικούς χώρους, θα ψηφίσουμε την Νέα Δημοκρατία. Όλοι εμείς, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και ένοχες σιωπές, αναγνωρίζουμε την τραγική διακυβέρνηση της περιόδου 2004-2009, αλλά αναγνωρίζουμε συγχρόνως πως η βάση αυτού του κόμματος, στις κρίσιμες στιγμές του 2012, το στήριξε. Το κράτησε όρθιο.


ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει και ο Δ. Χαντζόπουλος με Χατζηνικολάου-Τσίπρα

Δείτε το σκίτσο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Κασιμάτης: Μια τεράστια παρεξήγηση

Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Μια παρεξήγηση για την οποία ευθύνεται ο Τύπος, εμείς οι δημοσιογράφοι, δηλαδή, που σπεύσαμε να υιοθετήσουμε την εύκολη, την επιφανειακή ερμηνεία, χωρίς να τη σκεφθούμε λιγάκι περισσότερο. Ο Πάνος Σκουρλέτης, είπαμε, επιτίθεται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Λάθος. Ο Σκουρλέτης πράγματι επιτέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο προσωπικά, όχι όμως για τη συνάντηση με τον Κυριάκο, αλλά για τις άλλες που είχαν προηγηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.


ΒΙΝΤΕΟ-Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με έναν τροχό στη Φλόριντα

Παρά τις σπίθες που πετάγονται, δεν προκαλείται πυρκαγιά, με τον πιλότο να «φρενάρει» το δικινητήριο αεροσκάφος στο χώμα δίπλα στον διάδρομο προσγείωσης

Κόβει την ανάσα το βίντεο με την αναγκαστική προσγείωση που υποχρεώθηκε να κάνει ένα δικινητήριο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Σαρασότα των ΗΠΑ.


Ο Ισθμός της Κορίνθου όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -Τον... έλιωσε η Google [βίντεο]

Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Ισθμό της Κορίνθου, καθώς το Google Earth τον μετέτρεψε σε... τρενάκι του τρόμου.


Φάρμακα και πολιτική υποκρισί

Η σημερινή κυβέρνηση αναζητά στους πολιτικούς τους ενόχους για το πάρτυ δισεκατομμυρίων της τελευταίας εικοσαετίας με τα φάρμακα. Αγνοεί, ή κάνει οτι αγνοεί, πως στο πάρτυ αυτό ήταν καλεσμένοι όλοι οι γιατροί της χώρας.


Γιαγιά και παππούς έχουν μεθύσει και παραπατούν! [vid]

Το λες και σπάνιο βίντεο! Ζευγάρι ηλικιωμένων ήπιε...λίγο παραπάνω και τα 'χει χαμένα! Δείτε το.

Παραπατούν, πέφτουν κάτω, ξεκαρδίζονται στα γέλια και δεν έχουν ιδέα που πρέπει να πάνε! Όχι, δεν είναι παρέα από νέους που βγήκε έξω και μέθυσε...

Να γιατί δεν πρέπει να βγαίνεις από το αυτοκίνητο στο μποτιλιάρισμα! [vid]

Αν βγεις και είσαι και άσχετος, μπορεί να πάθεις μεγάλο χουνέρι…

Πολλές φορές, όταν είμαστε σταματημένοι σε μποτιλιάρισμα ή σε φανάρι, βρίσκουμε την ευκαιρία να βγούμε από το αυτοκίνητο για να κάνουμε δουλειές.

Οι καλύτερες φάσεις του ο Αντετοκούνμπο στα play off (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των play off του ΝΒΑ ωστόσο όλοι μιλούν για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το σ@ξ

Έχει ξεχωρίσει με την δυναμική συμμετοχή της στο Survivor. Η πρώην παίκτρια της ομάδας των «Μαχητών» έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό, γι΄ αυτό και τελευταία φιλοξενείται συχνά σε διάφορα έντυπα.

Η πολυτελής καλύβα του Ντέιβιντ Κάμερον -Ξόδεψε 25.000 λίρες για να την αγοράσει [εικόνες]

Από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο Ντέιβιντ Κάμερον θα βρεθεί σε... καλύβα.

Αφήγημα Βαρουφάκη για Σόιμπλε: Μου πρότεινε Grexit με ετήσιο time-out και δώρο… πολλά δισ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στην προδημοσίευση του νέου του βιβλίου «Ανίκητοι ηττημένοι – Για μια ελληνική άνοιξη μετά από ατελείωτους μνημονιακούς χειμώνες», περιγράφει ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 11 Μαΐου του 2015, λίγο πριν από το Eurogroup εκείνης της ημέρας.


Η κυβέρνηση είπε «ναι σε όλα» χωρίς διαβεβαίωση για κανένα αντάλλαγμα

Οι τοποθετήσεις του προέδρου του Εurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στη συζήτηση για την Ελλάδα στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, την περασμένη Πέμπτη, στην ουσία προαναγγέλλουν ότι στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στις 22 Μαΐου, θα υπάρξει μια συνολική συμφωνία σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα.


Βίντεο – σοκ από τη Βραζιλία: Αυτοκίνητο παρασύρει αντικυβερνητικούς διαδηλωτές [Σκληρές Εικόνες]

Εκτός από την Βενεζουέλα υπάρχει και η Βραζιλία. Κι αν στην Ελλάδα, το θέμα της Βενεζουέλας τραβάει περισσότερο την προσοχή των ΜΜΕ καθώς έτσι συντηρείται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, δεν ισχύει το ίδιο και στο εξωτερικό.

Ξανά έρευνα για το λαμόγιο Μάρτιν Σουλτς-Γιατί κατηγορείται

Οι κατηγορίες για ευνοιοκρατία σε βάρος του υποψήφιου των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς έρχονται και πάλι στο προσκήνιο έπειτα από σχετική ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ' ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Κατά 10 μονάδες μειώθηκε το προβάδισμα της Μέι επί των Εργατικών

Το προβάδισμα του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος στη Βρετανία μειώθηκε κατά πολύ την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov.


ΓΡΑΦΗΜΑΠάρτι στο Δημόσιο με 12.000 νέες προσλήψεις και 30.000 μονιμοποιήσεις

Γιγαντώνει το πελατειακό κράτος η κυβέρνηση συντηρώντας και ενισχύοντας ένα καταδικασμένο μοντέλο διακυβέρνησης που προάγει την ευνοιοκρατία, τις πελατειακές σχέσεις και τις κομματικές ρουσφετολογικές πρακτικές.