08 Μαΐου 2017

«Πάρτι» στο Twitter για την... ποδοσφαιρική απάντηση του Καρανίκα του Μαξίμου στον Μητσοτάκη

«Καυστικά» τιτιβίσματα για την απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΝΔ, που σχολίασε ότι το γκολ του ΠΑΟΚ, με το οποίο κατέκτησε το Κύπελλο, ήταν πέτσινοΤην «επιτομή» της... ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής αποτελεί η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σχολίασε ότι το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στον τελικό επί της ΑΕΚ, ήταν «πέτσινο» και ο ΠΑΟΚ δεν το χρειζόταν αφού παίζει την καλύτερη μπάλα.

Γιατί επιτέθηκε στον Μητσοτάκη και εκθείασε τον Τσίπρα-Τι είχε γίνει επί Σαμαρά

Είναι, χωρίς αμφιβολία, το πρόσωπο της περιόδου.

Όχι μόνο γιατί καταλαμβάνει, τη μία μετά την άλλη, πολυεπίπεδες, στρατηγικού χαρακτήρα θέσεις στο επιχειρηματικό τοπίο –και οσονούπω ευελπιστεί και στο μιντιακό–, αλλά και διότι είναι ίσως ο πρώτος επιχειρηματίας στη μακρά μεταπολιτευτική περίοδο της χώρας που εκφράζει δημόσια την πολιτική του προτίμηση (στο πρόσωπο και κατ’ επέκταση στο κόμμα του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα) και με τρόπο εντελώς απροκάλυπτο.

Στην Ελλάδα ένας οδηγός έχει διπλάσιες πιθανότητες να σκοτωθεί σε ατύχημα από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη

Στην Ελλάδα η πιθανότητα να χάσει κάποιος τη ζωή του στο οδικό δίκτυο είναι σχεδόν διπλάσια ό,τι κατά μέσο όρο στην Ευρώπη.


Έκπληξη! Ποια θα αντικαταστήσει τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο λόγω… εγκυμοσύνης

Όπως γράφουν οι τυπολογίες, οι εν λόγω αλλαγές που τοποθετούνται στους πρώτους μήνες της ερχόμενης σεζόν.

Δήλωση πρόκληση της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για τον θάνατο 45χρονου

Στην "κακή στιγμή" απέδωσε το θάνατο 45χρονου, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της 3ης Μαΐου στο Κιλκίς επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, απαντώντας σε καταγγελία που εξέδωσε σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ.

Τα 5 μαθήματα που πρέπει να πάρει το Λονδίνο από την διαπραγμάτευση του κώλου απ΄τον Τσίπρα

Αν υπάρχει ένα σχέδιο του πώς να μην διαπραγματευτείς με την ΕΕ, αυτό είναι της Ελλάδας, γράφει η Telegraph.

Αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας αναλύει πέντε μαθήματα τα οποία προέκυψαν από τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε η Ελλάδα με τους δανειστές, ουσιαστικά πέντε λάθη της Αθήνας, τα οποία πρέπει να μελετήσει καλά το Λονδίνο, προκειμένου να αποφύγει τις παγίδες στις συζητήσεις με τις Βρυξέλλες για το Brexit.


Ο ΚΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ! Αυτός ήταν ο προϊστάμενος του Πούτιν στην KGB – Έκλεισε τα 90 [pics]

Ο Ρώσος πρόεδρος, επισκέφθηκε σε προάστιο της Μόσχας, τον Λαζάρ Ματφέεβ για να του ευχηθεί για τα 90ά του γενέθλια.

«Κουνελάκι» του Playboy πήγε επικίνδυνα κοντά σε ποδηλάτες του Γύρου Ιταλίας

Ενα 28χρονο μοντέλο παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα στον Γύρο Ιταλίας.

Οχι όμως χάρη στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά εξαιτίας του υπερβολικού ενθουσιασμού της.


Ποινή κάθειρξης 22 ετών για το θάνατο του "Μπρούνο"

Σε ποινή κάθειρξης 22 ετών καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου ο 35χρονος που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως "Μπρούνο", από την δημοφιλή ταινία – ντοκιμαντέρ "Ο Κολοσσός του Έρωτα" αλλά και για εμπρησμό.


ΕΡΤ-Παππάς: Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δεν "παίρνουν γραμμή"... απλά είναι και λίγο φασίστες

«Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δεν "παίρνουν γραμμή" ούτε λογοκρίνονται», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, απαντώντας στη ΝΔ η οποία με αφορμή σχόλιο δημοσιογράφου για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών έκανε λόγο για πολιτικές αθλιότητες στην ΕΡΤ.


Ο Τσανγκ αποκαλύπτει γιατί ψήφιζε την Ελισάβετ - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το παιχνίδι.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βαυαρό υπουργό Οικονομικών Μάρκους Ζέντερ

Συνάντηση με τον Βαυαρό υπουργό Οικονομικών, Μάρκους Ζέντερ (Markus Söder) είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


H ΕΣΗΕΑ διαγράφει τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για 12 μήνες – Ποιος είναι ο λόγος

Τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ιατρικών εκπομπών, Μιχάλη Κεφαλογιάννη τιμώρησε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με ποινή προσωρινής διαγραφής ενός χρόνου, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου:

Με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή 12 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 6 μηνών. “Το ΠΠΣ, ασκεί ομόφωνα αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά του συν. Μιχάλη Κεφαλογιάννη επειδή συμμετέχει στην διαφήμιση Κάρτας Παροχών Υγείας “Fullcare Pass” της εταιρείας Well Brands. Η επίμαχη διαφήμιση προβλήθηκε, μεταξύ άλλων, στον Τ/Σ «Σκάι» στις 21.11.16 και ώρα 18.30μμ και στον Τ/Σ “Mega” στις 21.11.16 και ώρα 7.30μμ, αλλά και άλλοτε σε διάφορα άλλα Μέσα.

Η συμμετοχή του αυτή σε διαφήμιση, παρότι έχει ο ίδιος ελεγχθεί άλλοτε για την ίδια παράβαση, είναι αντίθετη από ότι ορίζεται ρητά στο άρθρο 5, παρ. γ’ του  Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας, που αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος οφείλει: «…Να μην επιδιώκει και μη δέχεται τη διαφημιστική χρήση του ονόματος, της φωνής και της εικόνας του, παρά μόνο για κοινωφελείς σκοπούς».

Η απολογία του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Κληθείς σε απολογία, ο εγκαλούμενος συν. Μιχάλης Κεφαλογιάννης, απέστειλε προς το Πειθαρικό Συμβούλιο απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο μεταξύ άλλων, υποστήριξε: “…Με γνώμονα την προσφορά και τη βοήθεια όσων δυσκολεύονται ή αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε προληπτικές εξετάσεις στην δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης, αποδέχθηκα την πρόταση για να συμβάλω με την εικόνα και τη φωνή μου, ώστε να γίνει γνωστή η κάρτα Υγείας Full Care Pass, η οποία διευκολύνει πολλούς ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε προληπτικές εξετάσεις.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της πρότασης και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κάρτα Υγείας υποστηρίχθηκε και διατίθεται από πολλά φαρμακεία, συνέβαλαν στην απόφασή μου για να συμμετάσχω σ’ αυτή την καμπάνια ενημέρωσης.

Πριν από την απόφασή μου αυτή αναζήτησα τις Αρχές Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ενώσεως μας. Στον Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης των δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ, στο άρθρο 5, παρ. γ’ αναφέρει επί λέξη για τον δημοσιογράφο: «Να μην επιδιώκει και να μη δέχεται τη διαφημιστική χρήση του ονόματος, της φωνής και της εικόνας του, παρά μόνο για κοινωφελείς σκοπούς». Έχοντας μεγάλο σεβασμό σε όλους σας και στην αξία του οργάνου, εκτιμώ ότι στην περίπτωση αυτή, ο σκοπός είναι κοινωφελής, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα ή είναι ανασφάλιστοι, να έχουν πρόσβαση σε προληπτικές εξετάσεις, καταβάλλοντας ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο ετησίως.

Αναγνωρίζω ότι στο παρελθόν με έχετε εγκαλέσει για παρόμοιο παράπτωμα για το οποίο είχατε κρίνει πως έπρεπε να τιμωρηθώ. Δέχομαι ότι η απόφαση σας τότε ήταν δίκαιη. Είχα αναγνωρίσει και στην κατάθεση μου ότι ήταν λάθος, αλλά η αλήθεια είναι πως  δεν περίμενα ότι θα σας ενοχλούσε αυτό το παράπτωμα, από τη στιγμή που δεν ανέφερα λεκτικά ή δεν είχα φωτογραφηθεί με το εν λόγω προϊόν. Ήταν μια λάθος εκτίμησή μου για την οποία τιμωρήθηκα.

Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ συνολικά στο ζήτημα των διαφημίσεων. Σχεδόν όλες οι εκπομπές πλέον σε ραδιόφωνο και τηλεόραση είναι χορηγούμενες από κάποιο προϊόν. Ευχής έργο θα ήταν τα ΜΜΕ να μην λειτουργούσαν ως επιχειρήσεις και να επιβίωναν χωρίς να χρειάζονται τη διαφήμιση. Οι διαφημίσεις γίνονται για να προβάλλονται από τα ΜΜΕ προκειμένου αυτά να στηριχτούν οικονομικά, ιδίως σ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Τα χρήματα αυτά, βοηθούν τα ΜΜΕ να λειτουργούν ομαλά, χωρίς να απολύουν, να αφήνουν για μήνες απλήρωτους τους συναδέλφους, ή ακόμα και να κλείνουν. Το έζησα πρόσφατα, με την ανασφάλεια και την μη καταβολή δεδουλευμένων για σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ στον οποίο εργαζόμουν…

Κατανοώ ότι το όργανο οφείλει να ακολουθεί τους υφιστάμενους κανόνες και ζητώ την επιεική αντιμετώπιση και δίκαιη κρίση σας…”.

ΚΑΛΑ ΠΟΣΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ; 9 Θέσεις ναυαγοσωστών στο Δήμο Βύρωνα

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη αναγκών με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου του Δήμου Βύρωνος, που εδρεύει στο Βύρωνα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:


ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ιερώνυμος: Σήμερα είμαι ευρωσκεπτικιστής

«Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετακινήσει τις βάσεις που έχουμε και από εκεί που ξεκίνησε», αιτιολόγησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Βίντεο - ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από τον ΟΚΑΝΑ

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, παραδόθηκε στις Αρχές, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος από το πρωί είχε εισβάλει στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά κρατώντας όπλο, με αίτημα να του ανανεωθεί η άδεια περιπτέρου που διατηρεί στο παλιό λιμάνι, για το οποίο υπάρχει απόφαση κατεδάφισης.

Γαλλία: Εριξε στην κάλπη χαρτονόμισμα των 10 ευρώ -Το μήνυμα που είχε γράψει για τον Μακρόν [εικόνα]

Την αντίθεσή του με μία επιστροφή στο φράγκο εξέφρασε ένας Γάλλος ψηφοφόρος, ο οποίος επέλεξε να μην ρίξει ψηφοδέλτιο στην κάλπη, αλλά ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.

Γείτονες του τυφλού βιαστή της Δάφνης γελάνε: Τι τυφλός; Αυτός οδηγούσε μηχανάκι

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει από το πρώτο λεπτό για το αν και κατά πόσο ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη, είναι πραγματικά τυφλός, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.


Συρία: 5.000 Κινέζοι πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών

Όπως αποκάλυψε ο πρεσβευτής της Συρίας στο Πεκίνο, χιλιάδες Ουιγούροι από τη νομαρχία Σιντζιάνγκ συνεργάζονται με το Ισλαμικό Κράτος και τα παραρτήματά του


ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ! ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ! Σώτη Τριανταφύλλου: Δεν είμαι ρατσίστρια, δεν ήξερα ότι υπάρχει το παρατηρητήριο

Για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, περί «υποκίνησης ισλαμιστικής βίας» και «ρατσισμού» θέλησε να δώσει μια εξήγηση η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.


Σοκ: Εντοπίστηκαν 7.000 θαμμένα σώματα σε αμερικανικό πανεπιστήμιο[εικόνες]

Mπροστά σε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη βρέθηκαν ερευνητές σε κάμπους αμερικανικού πανεπιστημίου καθώς βρέθηκαν θαμμένα 7.000 σώματα!

Αποθεώθηκε ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη [pics, vids]

Τα sms που ανακοίνωναν την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Βελλίδειο, είχαν σταλεί από νωρίς και οι οπαδοί του τον αποθέωσαν κατά την άφιξή του.

Ενοχλημένος ο Καραμανλής για «φιλίες» και «σενάρια» περί Ιβάν Σαββίδη

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής από την ανάμειξη του ονόματός του τις τελευταίες ημέρες στο πολυσυζητημένο θέμα «Ιβάν Σαββίδης».


Ο Μακρόν παραιτήθηκε από το κόμμα του -Στη θέση του μία γυναίκα

Ο Εμάνουελ Μακρόν παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του κόμματός του και η Κατρίν Μπαρμπαρού τον διαδέχθηκε.


ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ! Η Super League ζητάει από τον Σαββίδη να πληρώσει την χορηγία των 2,25 εκατ.ευρώ χωρίς να έχει γίνει η διαφήμιση

[Συζητούσαν το συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο και θέλουν χορηγία χωρίς να έχει γίνει διαφήμιση!]

Το ζήτημα της χορηγίας του Ιβάν Σαββίδη στην Super League απασχόλησε έντονα τη σημερινή συνεδρίαση.


Χάκαραν πασίγνωστη αθλήτρια! Γυμνές φωτογραφίες της στη φόρα [pics]

Ούτε... στον έχθρο της! Η Άντζελα Μαγκάνα, η οποία είναι γνωστή αθλήτρια του UFC, είδε μέσα σε λίγα λεπτά το διαδίκτυο να γεμίζει με γυμνές φωτογραφίες της.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Αλβανοί συνέλαβαν 52χρονο Έλληνα εργολάβο για κατασκοπεία

Μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στην Αλβανία καθώς το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ρίνας συνελήφθη ένας Ελληνας εργολάβος με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Η όμορφη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν -Την συγκρίνουν με τον Pete Souza του Ομπάμα [εικόνες]

Απαθανάτισε την προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν με ένα νέο μάτι, προβάλλοντας κυρίως το παρασκήνιο.

ΝΔ για τις νέες δηλώσεις Σαββίδη: Ο ορισμός της διαπλοκής

Έκρυψαν τα «όπλα» τους σε οικόπεδο με ψηλά χόρτα για να μην τα βρει η αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, τo πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου βρήκαν σε οικόπεδο με ψηλά χόρτα στην οδό 54ου Συντάγματος στον Βόλο...

Την μπουγέλωσαν, την τραμπούκισαν, την έβρισαν... στο τέλος τους ψέκασε με σπρέι πιπεριού και ησύχασαν

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε Λύκειο της Πάτρας, με πρωταγωνιστές μία γυναίκα και νεαρούς μαθητές.


Η Google προβλέπει ποια χώρα θα κερδίσει τη Eurovision 2017 [εικόνες & βίντεο]

Αναλύοντας τις λεπτομέρειες από τις έρευνες των χρηστών σε κάθε χώρα, ο γίγαντας του ίντερνετ κατόρθωσε να προβλέψει το όνομα της χώρας που θα κερδίσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ! Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley παντρεύτηκε τον οσκαρικό σεναριογράφο Dustin Lance Black [pics]

Μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο οσκαρικός σεναριογράφος Dustin Lance Black παντρεύτηκαν στο Bovey Castle το Σάββατο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ η λεία των ληστών των χρηματοκιβωτίων -Εκλεβαν για να κάνουν μεγάλη ζωή

Ξεπερνά το ποσό των 10 εκατ. ευρώ το οικονομικό όφελος της γνωστής «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων».


Πάλι κοιμήθηκε στο Δημαρχείο ο Μπουτάρης- Ολες οι φορές που τον «έπιασε» ο φακός να κοιμάται δημόσια [εικόνες]

Ο Δήμος της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έχει πολύ και σκληρή δουλειά και ο Γιάννης Μπουτάρης δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν μεσημεριανό υπνάκο, για μία ακόμα φορά.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της Δάφνης - ΦΩΤΟ

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ' εξακολούθηση, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Νεκρή βρέθηκε η 30χρονη πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» Μαίρη Τσώνη

Νεκρή βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μαίρη Τσώνη, ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία ήταν μόλις 30 ετών, βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΝΔ για τις νέες δηλώσεις Σαββίδη: Ο ορισμός της διαπλοκής

Απάντηση στις νέες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές και πολιτικές τους απόψεις, αλλά ανεξάρτητα και από τον τόπο καταγωγής και τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις προκαλούν όλους τους Έλληνες πολίτες» σημείωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.


ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΥΑΛΙΑ! Ο Σαββίδης ξαναχτυπά: Δεν βλέπω ξεκάθαρες προϋποθέσεις έτσι ώστε άμεσα η ΝΔ να έχει επιτυχία

«Ως πολίτης έχω το δικαίωμα να διατυπώνω τη δική μου πολιτική άποψη».

Αυτό απαντά ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, με αποκλειστική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε όσους τον επέκριναν για τη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.


Χανιά: Έληξε η ομηρία στον ΟΚΑΝΑ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας στον ΟΚΑΝΑ Χανίων. Σύμφωνα με το protothema.gr, o ταμπουρωμένος περιπτεράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει τραυματιστεί.

Το χαρτί του Τσαουσέσκου

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ*

Τ​​η δεκαετία του ’80 υπήρξα μέλος, και εγώ, της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, της πολιτικής νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού. Λίγο το κλίμα της εποχής, λίγο οι οικογενειακές αξίες και η ορμητική εφηβεία με ώθησαν να ενταχθώ στον «Ρήγα». Μάλλον τυχαία βρέθηκα εκεί. Θα μπορούσα να είχα καταλήξει σε οποιαδήποτε αριστερή οργάνωση της εποχής εκείνης, δεν πολυκαταλάβαινα, εξάλλου, τις διαφορές.

Τα καλύτερα έρχονται!

Του Σάκη Μουμτζή

Όταν διαβάζει αυτόν τον τίτλο ο αναγνώστης, προφανώς, θα νομίζει πως κάποιος παράφρων ή άτομο που κινείται στο υπερπέραν θα έκανε αυτήν την δήλωση. Ή τουλάχιστον κάποιος που του αρέσουν οι «πλάκες».


Απίστευτες εικόνες με υπουργό να μιλάει κυριολεκτικά σε άδεια καθίσματα

Σαράντα (μετρημένα) άτομα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης,

Επική Καρακώστα για Τσακαλώτο: "Αν το παιδί σας αποτύχει στις εξετάσεις δε θα του πείτε ξαναπροσπάθησε;"

Απίστευτη παρομοίωση Καρακώστα για Τσακαλώτο:

Ο Ψαριανός γελάει με τον Παπαδημούλη

Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε με έναν χιουμοριστικό τρόπο στη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση ανέφερε ότι: «έχουμε καλύψει τα 40 από τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου», θέλοντας να περιγράψει τη φάση στην οποία βρίσκεται η διαπραγμάτευση.

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! Γκ. Χαρδούβελης: Το email προέβλεπε μέτρα 1 δισ. η κυβέρνηση πήρε 12,5 δισ.

Το λεγόμενο «email Χαρδούβελη» προέβλεπε μέτρα 1 δισ. ευρώ, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πήρε μέτρα ύψους 12,5 δισ. ευρώ τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Γκίκας Χαρδούβελης, επισημαίνοντας ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την ανάταξη της οικονομίας.


Θρίλερ! Εξαφανισμένος επί μια εβδομάδα 19χρονος εθνοφρουρός - Πέρασε από τα κατεχόμενα στην Τουρκία [vid]

- Από τις 3 Μαΐου έχει εξαφανιστεί ο νεαρός από την μονάδα του, ενώ δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του
- Φέρεται να είχε λάβει άδεια πριν την εξαφάνισή του και έκτοτε αγνοούνται παντελώς τα ίχνη του
- Φαίνεται πλέον να επιβεβαιώνεται το πέρασμά του στα κατεχόμενα και από εκεί στην Τουρκία
- Την Παρασκευή επικοινώνησε από κατεχόμενα με τους γονείς του λέγοντάς τους ότι πήγε να ξεκουραστεί
- Το Σάββατο τελευταίο ίχνος του εντοπίστηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου
- Το χρονικό της εξαφάνισης από τη μονάδα μέσω κατεχομένων και από κει στην Κωνσταντινούπολη


Η Αχτσιόγλου παραδέχεται νέο χαράτσι στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών!

Οι εισφορές θα υπολογίζονται επί του φορολογητέου εισοδήματος προσαυξημένου κατά το ύψος των εισφορών της προηγούμενης χρονιάς - Μέχρι €110 αύξηση κάθε μήνα

Την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από το 2018 για 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες παραδέχτηκε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.


Διαρροή-βόμβα για το Survivor: Ποιος κερδίζει την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπές στο Survivor φέρνει το αγώνισμα της ασυλίας στο οποίο διαγωνίζονται οι παίκτες, και το οποίο θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο.

«Ταπείνωση» φοιτητών στρατιωτικών σχολών από ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ - Η απάντηση της ΣΤΑΣΥ

Απάντηση στα όσα δημοσιεύθηκαν στον Τύπο και τις δηλώσεις των βουλευτών Δημήτρη Καμμένου και Αδωνι Γεωργιάδη για επεισόδιο μεταξύ ελεγκτών του ΜΕΤΡΟ και Ευέλπιδων δίνει η ΣΤΑΣΥ με ανακοίνωσή της.


Γ. Βρούτσης: Νέες αυξήσεις «καπέλο» – έως 61% – πάνω στις ήδη εξοντωτικές εισφορές φέρνει το τέταρτο Μνημόνιο

Τα πάνω κάτω φέρνει η σημερινή παραδοχή της υπουργού Εργασίας, Ε. Αχτσιόγλου, περί νέων αυξήσεων στις εισφορές, αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Γιάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης, κάνοντας λόγο για όλεθρο, καθώς πρόκειται για αυξήσεις που θα επιβληθούν στις ήδη καταβαλλόμενες εξοντωτικές εισφορές, ύψους 38%.


Εν βρασμώ οι ιστορικοί για τους «Γενίτσαρους» συμβούλους του Γαβρόγλου

Ο Χάρης Αθανασιάδης έχει χαρακτηρίσει την Πηνελόπη Δέλτα εθνικίστρια, ενώ ο Πολυμέρης Βόγλης υποστηρίζει τη μετονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία και αποκαλεί τα Δεκεμβριανά «επανάσταση που χάσαμε» - Μιλούν στο ΘΕΜΑ οι Κ. Φωτιάδης, Γ. Κοντογιώργης, Σ. Καργάκος, Γ. Καραμπελιάς

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τι μπούρδες λέει ο άνθρωπος που θα έφευγε απ την πολιτική αν ερχόταν μνημόνιο

Καμμένος: Δεν έχουμε μέτρα για δόση,έχουμε δόση για μέτρα:

ΡΕ ΑΝΤ ΓΑΜ@ΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Μαξίμου για Μητσοτάκη: Βγήκε να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με «πέτσινο» γκολ -Αντε και στην Αθλητική Κυριακή


[Φυσικά για το ότι ο Κυριάκος είπε πως ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα μούγγα ε;
Και δεν κατάλαβα ρε ηλίθιοι τι κακό έχει η Αθλητική Κυριακή ρε γελοίοι; Αν θυμάμαι καλά ο Καραμανλής σαν αρχηγός της ΝΔ είχε εμφανιστεί σε αθλητική εκπομπή οπότε ΜΑΚΑΡΙ κι ο Κυριάκος να εμφανιστεί σε αθλητική εκπομπή να δούμε κι ένα άλλο πρόσωπό του]

Με έντονα ειρωνικό ύφος σχολιάζουν από την κυβέρνηση την εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ στον Σκάι και τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Πρωθυπουργό.