24 Αυγούστου 2017

Αν δεν διώξεις Ιβάν τον Γκαγκάτση, ομάδα δεν θα κάνεις ποτέ για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό!

Αυτός ο Μάκης ο Γκαγκάτσης δεν ήταν που έδιωξε τον Ίβιτς;
Αυτός δεν ήταν που έδιωξε τον Στανόγεβιτς; Αυτός δεν έφερε τον Λουτσέσκου; Αυτός δεν

BINTEO-Μυστήριο με το ποιος εκβιάζει τον Καμμένο!!

Ως γνωστόν ότι λέει ο Πάνος Καμμένος ισχύει για πάντα, συνεπώς κάποιος πρέπει να τον εκβιάζει για να μην...

Champions League: Βρετανίδα από το Μπανγκλαντές η εντυπωσιακή παρουσιάστρια της κλήρωσης

Η 39χρονη Ρασμίν Τσόουντουρι εργάζεται στο BBC και το BT Sports
Η αγωνία για την κλήρωση των ομίλων του Champions League πήρε... μικρή παράταση, καθώς τις εντυπώσεις κέρδισε η συμπαρουσιάστρια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η UEFA.

Πάλι ρόμπα έκανε τον Καμμένο ο Αδωνις: Υποσχέθηκε 300 εκ. και μάζεψες 650.000

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον κ. Καμμένο, ο βαθμός αποτελεσματικότητας του οποίου συγκεντρώνει χαμηλό μονοψήφιο αριθμό, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση επί των εσόδων που διαμήνυε ο ΥΠ. Εθνικής Άμυνας ότι θα αποκόμιζε το ελληνικό δημόσιο από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ...

ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ! Ξύλο Μπουρούση - Παππά στο ξενοδοχείο

Τα πράγματα στην Εθνική ομάδα έχει στραβώσει για τα καλά τις τελευταίες μέρες. Λίγο καιρό μετά τα όσα συνέβησαν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απόφασή του να μην πάρει μέρος στο φετινό Eurobasket, ήρθε ένα ακόμα επεισόδιο να ταρακουνήσει για τα καλά την ομάδα του Κώστα Μίσσα.

Κορυφαίος της UEFA ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Για δεύτερη σερί σεζόν (2016/2017) ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της UEFA. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωωνιστής στην κατάκτηση του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κάρντιφ με την Γιουβέντους (πέτυχε 2 γκολ). Ακολούθησαν οι Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) και Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους).

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ ΜΑΣ! CL: Ο Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον όμιλο!

Μαρινάκης: «Η Ιστορία γράφεται απέναντι σε ομαδάρες»... ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΤΡΩΣ 7 ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Κλήρωση... βουνό για τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Πειραιά κληρώθηκε να συμμετάσχει στον 4ο όμιλο του Champions League με τα μεγαθήρια της Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και του πρώην προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε και ...

Στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Στη Βουδαπέστη θα βρεθεί την Δευτέρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να παρακολουθήσει την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τζούντο, κατόπιν πρόσκλησης του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! Βρετανία: Οι αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα σε 100 σύγχρονες σκλάβες του σεξ

Ανάμεσα τους μια 18χρονη που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο, δεν είχε καθόλου χρήματα και πίστευε ότι θα έπιανε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στο Εδιμβούργο - Η υπηρεσία Border Force North θεώρησε ότι συμμορίες διακινητών θα τις έστελνε σε οίκους ανοχής


Πώς ο βασιλιάς του π@ρνό στην Ιαπωνία έγινε γκουρού των start ups

Πρόκειται για τον ένατο πλουσιότερο άνδρα της Ιαπωνίας και μέχρι πρότινος παρία της χώρας του.

Ο Κέισι Καμεγιάνα κατάφερε από βασιλιάς του πορνό να γίνει ο γκουρού των start ups στην Ιαπωνία, σε τέτοιο βαθμό που να δίνει πλέον διαλέξεις σε αξιοσέβαστα πανεπιστήμια, όπως το πανεπιστήμιο του Keio.


Εικόνες βιβλικής καταστροφής κατέγραψε drone από την κατολίσθηση στην Ελβετία

Εικόνες καταστροφής κατέγραψε ιπτάμενο drone από ό,τι άφησε πίσω της η κατολίσθηση που σημειώθηκε σε απομονωμένη περιοχή των Άλπεων στα σύνορα Ελβετίας - Ιταλίας.


ΜΑΚΑΡΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΥΓΙΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! Πολάκης απ΄το νοσοκομείο: «ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ» (η "ορθογραφία" δικιά του)-Βγαίνει απ' το νοσοκομείο

[Το "πρίμα" γιατί το γράφεις με Υ ρε στόκε; Δε σου το έμαθαν στο ιδιωτικό που πλήρωνε ο θείος σου;]

«Ολα πρίμα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, μετά την εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.


ΓIA ΓELIA KAI ΓIA KΛAMMATA! Πρώην Ολυμπιονίκης δέχεται δαχτυλίδι από τον αγαπημένο του [εικόνες]

Μια ρομαντική πρόταση γάμου χρειάζεται πέρα από πολλή αγάπη, μια υπέροχη τοποθεσία και μερικά τρυφερά λόγια.

Μία τέτοια, λοιπόν, έγινε στη Βενετία μέσα σε μια γόνδολα. Ο body builder Πάτρικ Χούμπερ εξέπληξε τον αγαπημένο του πρώην Ολυμπιονίκη καταδύσεων με τα χρώματα της Σουηδίας Γιόχαν Τζίμι με ένα δαχτυλίδι.

GELAEI TO SYMPAN! Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ξανά εγκαίνια σε έργο που ξεκίνησε το 2009 και που τότε πολέμησε λυσσαλέα

Την έντονη αντίδραση του Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, προκάλεσε η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ "να κάνει ξανά εγκαίνια έναρξης" στο έργο για την κατασκευή του φράγματος του Τσικαλαριού στη Νάξο. Όπως αναφέρει ο κ. Βρούτσης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να κάνει ξανά εγκαίνια σε ένα έργο που ξεκίνησε το 2009 και που τότε πολέμησε λυσσαλέα!".

Fake news και ρώσικη προπαγάνδα από ΑΠΕ-ΕΡΤ για την Εσθονία: Οι 19 συμμετέχοντες έγιναν 8 για να πανηγυρίσει ο Κοντονής

Με fake news και αναπαραγωγή δημοσιευμάτων από το Sputnik, του πλήρως ελεγχόμενου από το Κρεμλίνο ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, επέλεξαν ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΕΡΤ να «καλύψουν» την κυβέρνηση για την επιλογή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Σταύρου Κοντονή να απέχει από το Συνέδριο της Εσθονίας οδηγώντας την Ελλάδα σε μια ιδιότυπη απομόνωση.


Έλυσαν τη σιωπή τους οι γονείς του Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ζάκυνθο

Η τραγική ειρωνεία -όπως αποκάλυψε η μητέρα του- είναι ότι ο νεαρός Μπακαρί ένιωθε πιο ασφαλής στην Ευρώπη από ό,τι στις ΗΠΑ - Όμως στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα έμελλε να βρει φρικτό θάνατο

Βίντεο: Η στιγμή που τρομοκράτες ανατινάζονται για να μην παραδοθούν στη ρωσική αστυνομία

Συγκλονιστική εικόνα και φωτογραφίες - Οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής ζήτησαν από τους τέσσερις ριζοσπαστικοποιημένους ισλαμιστές να παραδοθούν, αλλά εκείνοι επέλεξαν να πατήσουν το κουμπί

Προσοχή! Μαϊμού διαγωνισμός με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο διαδίκτυο-Αντέδρασε η Aegean Airlines

Την αντίδραση της Aegean Airlines προκάλεσε ψεύτικος διαγωνισμός που «τρέχει» εδώ και μέρες στα social media, με έπαθλο υποτιθέμενα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια της εταιρίας.


Διπλωματικό «καρφί» Μέρκελ σε Τραμπ: Σε περίπτωση πολέμου ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας δεν θα ταχθούμε απαραίτητα υπέρ σας

Σε μια προειδοποίηση προς την Ουάσιγκτον, με ιδιαίτερα διπλωματικό τρόπο, προχώρησε η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δήλωσε ότι η Γερμανία δεν θα ταχθεί απαραιτήτως στο πλευρό των ΗΠΑ σε ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη με τη Βόρεια Κορέα.


Κρήτη: Το μεγάλο «γιατί» από τους συμμαθητές του Μιχάλη Λεμπιδάκη για την απαγωγή του

Το δράμα για την οικογένεια Λεμπιδάκη συνεχίζεται, καθώς ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει στα χέρια των απαγωγέων του. Φίλοι και παλιοί συμμαθητές του δεν μπορούν να «χωνέψουν» τη μεγάλη αυτή περιπέτεια που βιώνει ο Κρητικός επιχειρηματίας. Μάλιστα έφτιαξαν ένα κολλάζ με φωτογραφίες των συμμαθητών από το Παγκρήτιο και ρωτούν "Γιατί";

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Πόσα πήρε μέσα σε τρεις μήνες η μακιγιέζ του Μακρόν

Τα Ηλύσια επιβεβαίωσαν την πληροφορία του Le Point για τον παχυλό μισθό της μακιγιέζ του Μακρόν, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι ψάχνουν φόρμουλα για να μειωθεί αυτή η δαπάνη


Τo μακάβριο χιούμορ του Ηλία Ψινάκη με αφορμή τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

«Εξαφανίζεστε με την σειρά που εμφανίζεστε», έγραψε στο Instagram Ο Ηλίας Ψινάκης είναι γνωστός για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του. Ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν διστάζει να κάνει αυτοκριτική, αλλά και να δεχθεί το καυστικό χιούμορ των φίλων του.

«Ρωσική επανάσταση»: Παγοθραυστικό τάνκερ μετέφερε φυσικό αέριο μέσω της Βόρειας Θάλασσας

Το ρωσικό παγοθραυστικό δεξαμενόπλοιο Christophe de Margerie ολοκλήρωσε το πρώτο εμπορικό ταξίδι του, παραδίδοντας υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) μέσω της διαδρομής της Βόρειας Θάλασσας από τη Νορβηγία προς τη Νότια Κορέα.

ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Έξαλλος με τον ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος της Σλάβια: Είναι μία αηδιαστική φάρσα

Έξαλλος με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας Γιάροσλαβ Τβρντικ. Μέσω twitter ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας του για την υποστήριξη στον χθεσινό επαναληπτικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (0-0), αλλά επίσης στάθηκε, στην αντιμετώπιση που είχαν, σύμφωνα με εκείνον, οι Κύπριοι στο παιχνίδι.

Τι συζητούσαν επί… μιάμιση ώρα Τζιτζικώστας- Μητσοτάκης;

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χτες στο Μοσχάτο, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


Σε τροχαίο ενεπλάκη ´Ελληνας παρουσιαστής της πλάκας

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη σήμερα ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ωστόσο, το θετικό είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή μεγάλες υλικές ζημιές. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δεν παρέλειψε να ...τρολάρει και λίγο τον εαυτό του.


Η μεγάλη επιστροφή -Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για 1 χρόνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [εικόνα & βίντεο]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ξανά «κόκκινος διάβολος», με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει την επιστροφή του για ακόμη έναν χρόνο.


Συγχαρητήρια Κυριάκου σε επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και λόγια παρότρυνσης σε όσους δεν πέρασαν

ήνυμα, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων απέστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν λέγοντας ότι ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή τους.


ΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΟΚΕ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΥΓΙΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! Εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο ο Παύλος Πολάκης με αρρυθμίες καρδιάς

Κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο αναπλ. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.


Ο νεοσταλινικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ

του Σάκη Μουμτζή

Το φθινόπωρο του 1943 εμφανίσθηκε για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στο λεξιλόγιο του ΚΚΕ η λέξη «αντίδραση-αντιδραστικός». Και μέσα εκεί τσουβαλιάζονταν, αδιακρίτως, όσοι δεν ήταν με το ΕΑΜ. Ήταν το, «πας μη μεθ΄ημών, καθ΄ημών».


Βίντεο: Όχημα ανετράπη με ταχύτητα 400χλμ./ώρα αλλά ο 64χρονος οδηγός δεν έπαθε τίποτα

Κερί στο μπόι των σχεδιαστών των μέτρων ασφαλείας για το ειδικό όχημα που οδηγούσε θα πρέπει να ανάψει ο 64χρονος Ντέιβιντ Τρεμέιν ο οποίος επιχείρησε - ανεπιτυχώς - να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητα στη Βρετανία.


Πόσες θερμίδες έχουν το αναψυκτικό και ο καφές μου;

Θέλετε να μάθετε ποιο ρόφημα έχει τις λιγότερες θερμίδες; Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Ο καφές είτε ελληνικός, είτε στιγμιαίος ή εσπρέσο δεν έχει θερμίδες, αλλά υπολογίζουμε με βάση την ζάχαρη και το γάλα. Υπολογίζουμε 20 θερμίδες κάθε κουταλάκι του τσαγιού, ενώ για την μαύρη ζάχαρη υπολογίζουμε 17 θερμίδες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ναι αλλά ο Άδωνις είναι φασίστας και διχάζει...

Η αριστερά για να επιβιώσει πρέπει πρώτα να διχάσει.... Τσίπρας:

Σ. Κασιμάτης: Λόγοι ανθρωπιστικοί επιβάλλουν τα κανάλια να μην καλούν την Αυλωνίτου

Η επιστροφή στο γραφείο ύστερα από καλοκαιρινές διακοπές ξεκινά πάντα με μια αργή, άκρως βαρετή, μα δυστυχώς απαραίτητη διαδικασία: το καθάρισμα του όγκου της αλληλογραφίας και των εφημερίδων, που έχουν συσσωρευθεί κατά το διάστημα της απουσίας μου. Αυτή τη δουλειά έκανα λοιπόν τη Δευτέρα το απόγευμα, όρθιος μπροστά στο γραφείο, όταν το είδα. Ενας φάκελος-κουτί από καφέ χαρτόνι (υποθέτω, ανακυκλωμένο)· ακριβώς σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται για την ταχυδρομική αποστολή βιβλίων. Τραβήχτηκα πίσω.


ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! «Τρύπα» 682 εκατ. ευρώ στα έσοδα επταμήνου

«Τρύπα» 682 εκατ. ευρώ στα έσοδα καταγράφηκε στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου με την απόκλιση τον Ιούλιο στα έσοδα από το φόρο εισοδήματος έναντι του στόχου που είχε τεθεί να ανέρχεται στα 215 εκατ. ευρώ.

Κικίλιας: Ο λαός θα απαντήσει στις εκλογές για την κοροϊδία Τσίπρα

Επίθεση από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ στην κυβέρνηση ενόψει της ΔΕΘ

«Αλέξης Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τον ΕΝΦΙΑ ενόψει της ΔΕΘ.

ΕΥΓΕ! Παπάς με εννιά παιδιά από τα Καλάβρυτα πέρασε στη Φιλολογία Πάτρας

Το γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια, ένας γάμος και εννέα παιδιά δεν φαίνεται να πτόησε τον πατέρα Βασίλειο Σπηλιόπουλο από τα Καλάβρυτα, ο οποίος συμμετείχε φέτος στην πανελλαδικές εξετάσεις και μάλιστα κατάφερε να εισαχθεί και σε σχολή της επιλογής του!

ΘΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ! Κομισιόν: Η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει βοήθεια για τις ζημιές στην Κω

[Πως κάνετε έτσι κι εσείς! Μόνο ένας μήνας πέρασε... έχουμε άλλους 2 μπροστά τους... κάποια στιγμή που θα γυρίσει ο Καρανίκας από διακοπές θα το δρομολογήσει]

Δεν μπορούν να διατεθούν κονδύλια για την αποκατάσταση των ζημιών στην Κω αν δεν υπάρξει αίτημα από την ελληνική κυβέρνηση και κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν γίνει, σύμφωνα με την αρμόδια επίτροπο Κορίνα Κρέτσου.


«Θα γίνουν και άλλα, στο τέλος δεν θα γλιτώσει κανένας» -Φίλος του 37χρονου δολοφονημένου στη Ζάκυνθο, μιλά για τη βεντέτα

«Θα γίνουν και άλλα. Στο τέλος δεν θα γλιτώσει κανένας. Θα χυθεί πολύ αίμα. Θα γίνει μπέρδεμα μεγάλο.  Να ξέρεις ότι αυτή τη βεντέτα θα εξελιχθεί σε πιο σκληρή και από τις βεντέτες της Κρήτης».


8 αγνοούμενοι μετά από κατολίσθηση στην Ελβετία -Θάφτηκε στη λάσπη το χωριό [εικόνες & βίντεο]

Οκτώ, τουλάχιστον, άνθρωποι αγνοούνται, μετά από κατολίσθηση στην Ελβετία, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Η κατολίσθηση συνέβη στο χωριό Μπόντο, στο Καντόνι Γκραουμπούντεν.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ; Στην Αθήνα ο ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Ραντ Πολ-Θέλει να φέρει επανδύσεις στην Ελλάδα

«Δραστηριοποιούμαι ιδιαίτερα προκειμένου να διευκολύνω τους Αμερικανούς να επενδύσουν στο εξωτερικό και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε για τη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών».


«Αν το κάνεις, θα πάω σπίτι μου» - Γιατί ο Τσακαλώτος "απείλησε" τον Τσίπρα

Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να μπλόκαρε τα σχέδια του πρωθυπουργού λίγο πριν τη ΔΕΘ

Την ώρα που η κυβέρνηση ξεκινά έναν νέο αγώνα δρόμου για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος και την εφαρμογή όλων συμφωνηθέντων με τους δανειστές, πολλά ακούγονται για... νέο ανασχηματισμό!


ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΘΜΟ 3 ΡΕ ΦΙΛΕ! Αυτή είναι η σχολή με τη μικρότερη βάση

Με την μεγαλύτερη πτώση σχετικά με τις βάσεις των εισαγωγικών εξετάσεων να σημειώνεται στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο οι χαμηλές επιδόσεις στα μαθήματα των μαθηματικών και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας επιβεβαιώθηκαν και στο τελικό αποτέλεσμα.


ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ! Κινεζικός στρατός σε νεοσύλλεκτους: Κόψτε τα βιντεοπαιχνίδια και τον αυνανισμό

Βαθιά ανησυχία επικρατεί στον κινεζικό στρατό σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου, αφού ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός νεοσύλλεκτων αποτυγχάνει στις απαιτητικές σωματικές δοκιμασίες της βασικής εκπαίδευσης, λόγω κακής φυσικής κατάστασης.


ΒΛΑΜΜΕΝΗ! H νέα ανάρτηση της εγκυμονούσας Αγγελικής Διαλιάνη που πόζαρε τόπλες

Πανικό πρόκαλεσε η Αγγελική Διαλιάνη με τις τοπλες φωτογραφίες της που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και σύζυγος του ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη ξάφνιασε τους follower της όταν ανέβασε φωτογραφίες της από την παραλία Ικαρίας, στην οποία πόζαρε χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι της.

Πάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να προχωρήσει, χωρίς να δίνει δανεικά κι αγύριστα στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα σε αυτό τον ευρωπαϊκό δρόμο, που παραμένει προσηλωμένη και αμετακίνητη, προσέρχεται όχι μόνο για να πάρει από την Ευρώπη, αλλά για να δώσει εκείνο που πρέπει να δώσει κάθε λαός» επισήμανε σε άλλο ένα κρεσέντο μπαρουφολογίας ο πολέμιος του Μινώταυρου


Ανακρίνονται τρεις Πακιστανοί για το πτώμα που βρέθηκε θαμμένο στην Δυτική Αχαΐα

Τρεις Πακιστανοί έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών και ανακρίνονται για τυχόν σχέση τους με την απαγωγή και δολοφονία ενός 21χρονου ομοεθνούς τους που εργαζόταν στα χωράφια, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μισοθαμμένο σε αρδευτικό κανάλι δυο μήνες μετά την εξαφάνισή του.


ΑΠΑΠΑ ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Σκουρλέτης για Άδωνι: «Είναι κρυφοχρυσαυγίτης ο Άδωνις»

Πετάνε τη γνωστή μαλ@κία "φασίστας" για να τρομάξουν... και μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε χλεχλέδες τύπου Χατζηδάκη ή στο γιο του Αχιλλέα Καραμανλή αλλά όχι σε όλους...

Σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση και ειδικά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη άσκησε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η πολιτική αντιπαράθεση, με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας γυρίζει τη χώρα πίσω.


Δήμαρχος της Βενετίας: «Όποιος φωνάζει “ 'Allahu Akbar” στην πόλη μου θα πυροβολείται»

Να πυροβολούν οποιονδήποτε φωνάζει 'Allahu Akbar' στην πόλη του παρά να διακινδυνέψουν μια τρομοκρατική επίθεση διέταξε τους αστυνομικούς ο ακροδεξιός δήμαρχος της Βενετίας, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε συνέδριο στο Ρίμινι.

Απίστευτη ιστορία: Πώς παρουσίασε η Κάρλα Μπρούνι τον Νικολά Σαρκοζί στη μητέρα της [εικόνες]

Δέκα χρόνια μετά τον κεραυνοβόλο έρωτά τους, η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί είναι πάντα ερωτευμένοι και γονείς της μικρής Τζούλια.

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων- Χάνονται 300 εκατ. έσοδα

Η κυβέρνηση δεν διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων, τονίζει η αρμόδια τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και  υπογραμμίζει ότι το Δημόσιο χάνει έσοδα 300 εκατ. ευρώ.


ΦΩΤΟ-Η ιταλική αστυνομία απομάκρυνε ΛΑΘΡΟμετανάστες από κεντρική πλατεία της Ρώμης

Οι πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο λάθρομετανάστες τις τελευταίες ημέρες ζούσαν στα παγκάκια και κάτω από τα δέντρα της πλατείας, μετά την υποχρεωτική εκκένωση κτηρίου στο οποίο ζούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια