09 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 10-12-2017

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί ο Ερντογάν ΔΕΝ θέλει να θυμάται τον Σαμαρά (με το δίκιο του)…

Κάποιες όχι ιδιαίτερα γνωστές πτυχές από τις πρόσφατες εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά θα σας αποκαλύψω σήμερα.

Για να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται σήμερα και τι έχει μεσολαβήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Βλέπετε η «επικαιρότητα» δεν είναι πάντα μόνο αυτό που φαίνεται...


«Πεσκέσι» Ερντογάν μετά την επίσκεψη: Δεσμεύει για στρατιωτικές ασκήσεις το μισό Αιγαίο!

Με σειρά από NAVTEX η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο - Δεσμεύει και περιοχές στα ανοιχτά της Κύπρου


Σοκ στη Λάρισα – Αστυνομικός ασελγούσε σε ανήλικες αδελφές – Έβγαζε και φωτογραφίες

Για παιδική πορνογραφία συνελήφθη χθες το πρωί ένας συνταξιούχος αστυνομικός, από πρώην συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ένας πρώην σήμερα αστυνομικός, που σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κατάσταση ανήλικης και δίνοντάς της χρήματα πέτυχε να έχει μαζί της ερωτικές επαφές.

Ανάλυση: Γιατί η επίσκεψη Ερντογάν ήταν διπλωματικό πλήγμα για την Ελλάδα

Του Ζήνωνα Τζιάρρα*

Ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα είναι τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα. Πέρα από την ενίσχυση των οικονομικών, εμπορικών και τουριστικών δεσμών που αποτελούν τομείς χαμηλής πολιτικής, στα εθνικά θέματα υψηλής πολιτικής όχι απλά δεν σημειώθηκε κάποια πρόοδος αλλά επιβεβαιώθηκε η ένταση μεταξύ των δύο μερών. Από αυτή την άποψη ο στόχος της συνάντησης, για εποικοδομητική επικοινωνία και τη δημιουργία ενός θετικού κλίματος, δεν επετεύχθη. Αντιθέτως η επικοινωνιακή πολεμική ήταν εμφανής σε όλα τα επίπεδα και στις ουσιαστικές διαφορές των ελληνοτουρκικών σχέσεων.


Στολισμός… τρολάρισμα στα Γιάννενα! Ούτε Χριστουγεννιάτικο, ούτε… δέντρο [pics, vid]

Απογοητευμένοι είναι -για μία ακόμη φορά- οι πολίτες στα Γιάννενα, με αφορμή το “Χριστουγεννιάτικο Δέντρο” που επέλεξε η δημοτική αρχή για να κοσμήσει την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Βίντεο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΥΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Πώς ο Ερντογάν έκανε ότι ήθελε στην Κομοτηνή και μίλησε τσαμπουκαλίδικα στο σχολείο

Σε οπτικό υλικό που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος να παρεκκλίνει από το πρόγραμμα και να ζητάει να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος στο μειονοτικό σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ - Εμφανής η αμηχανία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, που τελικά υποχωρεί, λέγοντας «απλά θα αφήσετε και μένα να πω δυο λόγια μετά από σας...»


Βίντεο: Πιάστηκαν στα χέρια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας

Διαμαρτυρίες από τους κατοίκους, που θεωρούν ότι ο Δήμος τους εμπαίζει - «Άναψαν τα αίματα» λόγω αναβολής της συνεδρίασης

Ατμόσφαιρα έντασης επικράτησε και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας. Τα αίματα άναψαν και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, πιάστηκαν στα χέρια.


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ! Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας: Ξέμεινε το περιπολικό στο δρόμο και επέστρεψαν με την οδική βοήθεια!

Το ένα περιπολικό είχε μεταφερθεί τις τελευταίες ημέρες στο συνεργείο, καθώς παρουσίαζε προβλήματα, και χθες το μεσημέρι ήρθε η σειρά και του δεύτερου

Ξέμεινε από οχήματα το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, αφού και τα δύο περιπολικά που ανήκουν στην υπηρεσία βρίσκονται πλέον στο συνεργείο για επισκευή.


Επεισόδια στο Μετς, επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Σοβαρά επεισόδια στο Μετς, καθώς άγνωστοι έκαναν επίθεση μετά το τέλος του αγώνα της volleyleague Παναθηναϊκός-Εθνικός Πειραιώς με τις πρώτες πληροφορίες να λένε για καμένα μηχανάκια

Ο ξάδερφος Τσακαλώτου με τα «κοράκια» της Pimco πάνω από ελληνικές περιουσίες 110 δισ. ευρώ

«O Ορέστης θέτει το όραμα και την υψηλής επιπέδου στρατηγική. Ωθεί σε τροχιά ανάπτυξης και ορίζει τις αλλαγές στην εταιρεία. Είναι υπεύθυνος για τις προτάσεις προς τους πελάτες».

Την παραπάνω πρόταση μπορεί να την διαβάσει ο καθένας σερφάροντας στην ιστοσελίδα της Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου ο οποίος είναι εξάδελφος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Τραγωδία στον Ολυμπο: Νεκρός ορειβάτης που έπεσε από ύψος 200 μ. σε γκρεμό

Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ορειβατών στήθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής στον Όλυμπο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ένας από τους δύο ορειβάτες είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στη θέση Πριόνια.


ΕΝΦΙΑ για γκρεμισμένα σπίτια πρέπει να πληρώσουν οι σεισμοπαθείς στη Λέσβο!

Λήγει την ερχόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου η περίοδος της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία είχε υπαχθεί η Λέσβος αμέσως μετά το σεισμό της 12ης Ιουνίου.

Δεδομένου τούτου οι πολίτες του νησιού θα πρέπει να είναι συνεπείς με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, κάτι που από την πρώτη στιγμή ήταν γνωστό σε όλους όσοι έκαναν χρήση αυτής της δυνατότητας.

Αυτές είναι οι πιο ωραίες γυναίκες πολιτικοί! (ΦΩΤΟ)

Ο αριθμός των γυναικών που εισέρχονται στην πολιτική τα τελευταία χρόνια αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι λογικό πολλές εξ αυτών να κλέβουν την παράσταση λόγω της ομορφιάς τους.

Στα χέρια ο Αλέξης Κούγιας με τον προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη!

Τρομερή ένταση μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του προέδρου της ΑΕΛ και του προπονητή της ομάδας - Κούγιας και Φυντάνης διέψευσαν με κοινή δήλωση το επεισόδιο, δίνοντας εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα

Σε λαϊκό προσκύνημα και ροκ «πάρτι» μετατράπηκε η κηδεία του Τζόνι Χαλιντέι

«Ήταν η ζωή, ήταν η ψυχή της Γαλλίας» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν - Τιμητική «φρουρά» από 700 μοτοσικλετιστές με μηχανές Harley Davidson συνόδευσε τη νεκροφόρα - Οπαδοί του Γάλλου «Έλβις Πρίσλεϊ» έφτασαν από όλα τα μέρη της Γαλλίας - Το «παρών» έδωσαν και τα ζεύγη Σαρκοζί-Μπρούνι, Ολάντ-Γκαγιέ - Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζαν Ρενό και άλλοι καλλιτέχνες έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν

Πώς ο υπουργός «κάλμαρε» τις φωνές των Συριζαίων για τη ΔΕΗ

Κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης διαβεβαιώνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως το θέμα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ δεν πρόκειται να περάσει από...

ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; Στο μνημείο του Ελ. Βενιζέλου στο Βελιγράδι ο Αλέξης Τσίπρας

Το μνημείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Βελιγράδι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας, και σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό εναπόθεσε λίγα λουλούδια.

ΝΔ: Βρέθηκαν σφαίρες κατασκευής Παπαδόπουλου στα χέρια τζιχαντιστών του ISIS;

«Γνώριζε ο Καμμένος γι' αυτό;» ρωτά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - «Σκανδαλολογία στα όρια της παράνοιας» απαντά το ΥΠΕΘΑ

Ανακοίνωση με την οποία θέτει νέα ερωτήματα για τον μεσάζοντα των όπλων στη Σαουδική Αραβία Βασίλη Παπαδόπουλο εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά.


Πλακιωτάκης κατά Κουρουμπλή: Αν είχε φιλότιμο και ίχνος σοβαρότητας θα είχε παραιτηθεί

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Πλακιωτάκης τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, την Παρασκευή, σχετικά με το ναυάγιο του «Αγ. Ζώνη ΙΙ».


Πόσο πληρώσαμε το μηχανισμό για τη φορολοταρία (Έγγραφο)

Με απευθείας ανάθεση προμηθεύτηκε το υπουργείο Οικονομικών την κληρωτίδα για την διεξαγωγή της λοταρίας του αποδείξεων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με βάση τις συναλλαγές με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ ρε φίλε! Μετά το καζανάκι στο Μαραθώνιο, το κινητό στη συνέντευξη Βίτσα

Η δημοσιογράφος το απέδωσε στα παιχνίδια που έχει εγκαταστήσει το παιδί της στη συσκευή

Αδιόρθωτοι φαίνεται ότι είναι στην ΕΡΤ παρά το σάλο που προκλήθηκε όταν ακούστηκε... το καζανάκι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Μαραθωνίου.


ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΓΡΟΘΕ; Πολάκης: Το παρακράτος έκρυβε τα σεντόνια του νοσοκομείου από συνεργάτιδά μου

«Μιλάμε για παρακράτος με χιλιάδες πλοκάμια», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Καταγγελία συνεργάτιδας του δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Κρατήστε χρόνο - Εντυπωσιακή επίδειξη συναρμολόγησης όπλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία άκρως εντυπωσιακή επίδειξη συναρμολόγησης όπλου προχώρησαν οι νεοσύλλεκτοι στο 11ο ΣΠ στην Τρίπολη με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας. Σε χρόνο ρεκόρ συναρμολόγησαν το όπλο τους με δεμένα μάτια μπροστά στο έκπληκτο κοινό .

Τεράστιο κύκλωμα πλαστών εγγράφων η αφορμή για την «καραντίνα» σε Ελληνες επιβάτες στα γερμανικά αεροδρόμια

Τα κυκλώματα πλαστών εγγράφων που δρουν στην Ελλάδα αποτελούν την αφορμή για να γίνονται εξαντλητικοί έλεγχοι σε όσους φτάνουν στα γερμανικά αεροδρόμια από την Ελλάδα.

Βρετανία: Το 2017 έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ριάλιτι & Κιμ Καρντάσιαν παρά για το Brexit [λίστα]

Η έξοδος από την ΕΕ και οι απειλές πυρηνικής επίθεσης από τη Βόρειο Κορέα μπορεί να κυριάρχησαν στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου μέσα στο 2017, όμως οι Βρετανοί φαίνεται ότι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το unfair του Αλέξη Τσίπρα με το συνέδριο της ΝΔ

Πώς ερμηνεύουν από την Πειραιώς την πρωτοβουλία για το έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο στην Ελευσίνα.

Ως πολιτικό unfair χαρακτηρίζεται από πρόσωπα της Πειραιώς η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να διοργανώσει έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο που θα διοργανώσει η κυβέρνηση στην Ελευσίνα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, τις ίδιες ακριβώς ημέρες που πραγματοποιείται το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Το φέσι Τέρενς στο δημόσιο και το δάνειο Παπαχριστόπουλου 2 βδομάδες μετά τα capital controls

Τα ανοίγματα των βουλευτών του Πάνου Καμμένου.

Λαβράκια έβγαλε η δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» των «εθνοπατέρων» για το φορολογικό έτος 2015, καθώς υπάρχουν κάποια στοιχεία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σταμάτησαν οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο της Νέας Υόρκης

Κατασκευαστική εταιρεία με επιστολή της στις 5 Δεκεμβρίου ενημερώνει τις άλλες εταιρείες οι οποίες είχαν συμβόλαια για να κάνουν άλλες εργασίες στο ναό, ότι έχει τερματίσει το συμβόλαιό της με την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής


Νέα αποκάλυψη: Ελληνικά όπλα στη Ράκα εντόπισε η Ευρωπαϊκή Ένωση

Ενώ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο θόρυβος γύρω από την σκοτεινή υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, με τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο να διαδέχονται η μία την άλλη, μια νέα αποκάλυψη βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορά τις δραστηριότητες του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου.

Ποιες παρουσιάστριες φέρνει στο Epsilon o Σαββίδης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα νέα πρόσωπα στα οποία επενδύει ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο κανάλι του, το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα ονομαστεί.

Δήλωση ΣΟΚ απ' τον ΣΥΡΙΖΑ: Κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού από Αχτσιόγλου το 50% για απεργία

Στις 3 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε μέσω Twitter αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου: "Καμία απεργία χωρίς το 50%+1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών" έγραφε και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε:


ΣΚΙΤΣΟ-Πάλι καλά που λειτουργούσαν τα φώτα στο Μαξίμου

Δείτε το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την ανοργανωσιά της επίσκεψης Ερντογάν:


Πρετεντέρης: Ποιος φταίει στους μετανοούντες καλλιτέχνες;

"Δλδ τι άλλο περίμεναν οι μετανοούντες καλλιτέχνες από τον ΣΥΡΙΖΑ και λένε οτι απογοητεύτηκαν; Είναι ζήτημα απογοήτευσης ή νοημοσύνης;" γράφει ο Γ. Πρετρεντέρης στα ΝΕΑ:


Κασιμάτης: Από ειλικρίνεια σκίζουμε! Από διπλωματία;

[ΦΩΤΟ-Ο παλιός παραλαμβάνει τον νέο για να τον μυήσει στο πρώτο στάδιο των πασοκικών μυστηρίων, που είναι ένα ταχύρρυθμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τάβλι με τον maitre Κώστα Σκανδαλίδη]

Ηταν, όπως σε κάποια ποδοσφαιρικά ματς, που αρπάζεις μια ξεγυρισμένη τριάρα στο πρώτο τέταρτο και... χαίρετε! Και η ευθύνη για το φιάσκο ανήκει στον τυπικά ανεύθυνο ανώτατο πολιτειακό άρχοντα.


Γιατί ο Μ. Ομέρογλου δεν ήταν στην υποδοχή του Τούρκου προέδρου και ποιος είναι ο Μπ. Καλκαβάν, που βρέθηκε στη θέση του


Επί (όχι και τόσο) προσωπικού...

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Εγραψα προχθές ένα άρθρο («Διαμάχη για το παρελθόν» 7.12.2017), με αφορμή όσα ανιστόρητα δήλωσε η τραγουδίστρια κ. Νατάσσα Μποφίλιου. Ανέφερα ως παράδειγμα της θολοκουλτούρας που κυριάρχησε στη μεταπολίτευση ένα παλαιότερο άρθρο του κ. Διονύση Τσακνή με τίτλο «Αγαπητέ μου ρουφιάνε» («Ελευθεροτυπία» 22.8.2002).


Σοκαριστικό βίντεο: ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ μαστιγώνει και ξυρίζει το κεφάλι κοριτσιού επειδή κατέβασε το Snapchat

Ο... περήφανος για τις πράξεις του 33χρονος Άλεξ Χάρισον κοινοποίησε, μάλιστα, το βίντεο στο Facebook και το Snapchat, κίνηση που - ευτυχώς - οδήγησε στη σύλληψή του


Σε μαύρη τρύπα η εξωτερική πολιτική της χώρας

Ειδικού Συνεργάτη*

Τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα αναδεικνύουν μια νέα μαύρη τρύπα στη χάραξη και υλοποίηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Ο ίδιος ο Νίκος Κοτζιάς, αλλά και η ομάδα που τον περιβάλλει υποκύπτουν...

ΤΥΧΑΙΟ! Πουλήθηκε σε offshore το Kontra κι αμέσως έπιασαν δουλειά ΣΥΡΙΖΟσκυλα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός Kontra πουλήθηκε σε αγγλικό fund με έδρα την Κύπρο.

Ταυτόχρονα καινούργιος διευθυντής του καναλιού όπως όλα δείχνουν θα είναι ο...

Βίντεο: Νέο σόου Αντετοκούνμπο με Μάβερικς

Ακόμη ένα double-double τη φετινή σεζόν σημείωσε ο Έλληνας φόργουορντ ο οποίος πέτυχε 27 πόντους και είχε 11 ριμπάουντ, στη νίκη των Μπακς επί των Μάβερικς με 109-102


Γερμανικός τύπος: Αποτύπωμα φόβου άφησε η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

Αποτύπωμα φόβου αφήνει στην Ελλάδα η επίσκεψη Ερντογάν σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, ο οποίος δίνει συνέχεια στην επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Κατρούγκαλος: Αλλάζουμε το νόμο για τις απεργίες για να... πετυχαίνουν

«Είναι δυνατόν να πετύχει μια απεργία αν τα τρία τέταρτα των ενεργών μελών του να μην συμφωνούν με τη διεξαγωγή της;» το επιχείρημα του αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών για τη διάταξη που αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις


Ξεχάστε τις επιστροφές φόροων-Έρχονται αυτόματες κατασχέσεις και πλειστηριασμοί «εξπρές» (προκήρυξη)

Τέλος στις επιστροφές φόρου εισοδήματος προαναγγέλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μέσω της οριστικής προκήρυξης του έργου για τη δημιουργία του νέου «πληροφοριακού συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης οφειλών», το οποίο αναμένεται να ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρία με δημόσιο διαγωνισμό και να έχει ολοκληρωθεί έως το 2020.


Σοκ σε στρατόπεδο στο Μεσολόγγι: Μοίρασαν συσσίτιο με σκουλήκια σε νεοσύλλεκτους

Σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 4 βουλευτές του ΚΚΕ, παραθέτουν τις καταγγελίες φαντάρων, στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου, που λειτουργεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, ότι την 06/12/2017 χορηγήθηκε μεσημεριανό συσσίτιο που περιλάμβανε κοτόσουπα, στην οποία υπήρχαν σκουλήκια.


«Άγριο κράξιμο»… μετά μουσικής στον Ηλία Ψινάκη! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Νέες απίστευτες εικόνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα – Αγανακτισμένοι κάτοικοι έγραψαν τραγούδι κατά του Ηλία Ψινάκη κατηγορώντας τον για «εμπαιγμό» και «σκοτεινό ρόλο» που σχετίζεται με την κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

Βροχή από μολότοφ για ακόμη μία Παρασκευή

Επεισόδια σημειώθηκαν για άλλο ένα βράδυ Παρασκευής στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο με αγνώστους να πετούν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών.


Στη Βουλή φέρνει η ΝΔ την επίσκεψη-φιάσκο του Ερντογάν

Την Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει από τον υπουργό Εξωτερικών να ενημερώσει και να κάνει τον απολογισμό της επίσκεψης Ερντογάν στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, σύμφωνα με όσα λέει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.


Συνελήφθη ξανά ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας

Η ουκρανική αστυνομία συνέλαβε ξανά τον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι, τον οποίο πριν από λίγες ημέρες απελευθέρωσαν οι οπαδοί του, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση ως ύποπτος για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.


ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΪ; Τατσόπουλος: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, ας λένε ό,τι θέλουν [βίντεο]

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στο Πρωινό με αφορμή τα όσα είπε για τη Νατάσα Μποφίλιου και αναφέρθηκε στα όσα ακούει.

«Προφανώς υπάρχει κάποιο δικαστήριο που έχω καταδικαστεί ερήμην να απολογούμαι μέχρι...

Κι άλλες αεροπορικές «φεύγουν» από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Μετά την Easyjet, η Eurowings και η Wizzair θα εκτελούν τα δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη, από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Οι αεροπορικές εταιρείες προχωρούν στην ενέργεια αυτή, εξαιτίας των έργων αναβάθμισης που υλοποιούνται, στο χερσαίο τμήμα του διαδρόμου 10/28 και στην έκταση που αυτός διασταυρώνεται με τον διάδρομο 16/34.


Απορρίπτει και η Σόφια τις θέσεις Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης

Φάπες από παντού για τον σουλτάνο... στο εξωτερικό όμως, γιατί στο εσωτερικό είχαμε γελάκια και "good diplomacy ε;" από τον σταλίνα που καμάρωνε για τη γραβάτα

Η Βουλγαρία πιστεύει ότι μια συζήτηση για τις ειρηνευτικές συμφωνίες και τα υπάρχοντα σύνορα δεν είναι επωφελής για σταθερότητα στην περιοχή - Καλεί Αθήνα και Άγκυρα να συνεχίσουν το διάλογο


Στην ΕΡΤ τα δικαιώματα των Ολυμπιακών Αγώνων

Της Πιονγκτσάνγκ και του Τόκιο

Από τις συχνότητες της ΕΡΤ θα μεταδοθούν στην Ελλάδα οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020, καθώς η δημόσια τηλεόραση έφτασε σε συμφωνία με την Discovery Communications.

Γεωργιάδης: «Η μεγαλύτερη ζημιά για την χώρα αυτά τα τρία χαμένα χρόνια»

«Χωρίς καμία αμφιβολία, το πρώτο εξάμηνο του 2015 υπήρξε η βασική αιτία που η Ελλάδα πήγε πάρα πολύ πίσω» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 'Αδωνις Γεωργιάδης, από τη Θεσσαλονίκη κατά την παρουσίαση του βιβλίου του επίκουρου καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αλέξη Αρβανίτη, «Πώς να (μη) διαπραγματεύεσαι».