12 Δεκεμβρίου 2017

Αρκάς για το επικοινωνιακό δούλεμα που μας ρίχνει ο Τσίπρας

«Ναι! Αυτός είναι ο τίτλος» απαντά ο άνδρας στην ερώτηση της βιβλιοθηκάριου

Με αιχμηρό τρόπο επέλεξε ο Αρκάς να σχολιάσει την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης.

"Good diplomacy ε;"->ΒΙΝΤΕΟ-Τουρκική πρόκληση στην Καλόλιμνο - Ακταιωρός έφτασε μια ανάσα από το φυλάκιο

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν στο Αιγαίο με τον ΑΝΤ1 να φέρνει στο φως βίντεο-ντοκουμέντο με τουρκική ακταιωρό να φθάνει μία ανάσα από το ελληνικό φυλάκιο στην Καλόλιμνο.

Νοσοκομείο Μυτιλήνης: Λάθρο γεννάνε σαν τις κουνέλες υπό τον φόβο της απέλασης

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό


"Good diplomacy ε;"Τούρκος ΥΠΕΞ: Υπάρχουν νησιά, τα οποία δεν υπάγονται σε κάποια συμφωνία - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι τουρκικές προκλήσεις στον απόηχο της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.


Μία ανάσα από τον πλανήτη Δία: Εντυπωσιακό βίντεο animation από τη NASA με εικόνες του Juno

Καταιγίδες με βάθος 300 χιλιομέτρων και μεγαλύτερες σε έκταση από τη Γη - Μία φαντασμαγορική παράσταση χρωμάτων και φυσικών δυνάμεων - Η μεγαλοπρέπεια του σύμπαντος, στη φυσική ασπίδα του πλανήτη μας


Αυτή είναι η μάνα "διάβολος" με το αγγελικό πρόσωπο - Έπνιξε την κόρη της και έσφαξε τον γιο της - ΦΩΤΟ

Μια σύγχρονη "Μήδεια" συνέλαβαν οι αρχές της Λομβαρδίας στην βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για την 38χρονη Antonella Barbieri, σύζυγο του πρώην διεθνή παίκτη ράγκμπι Andrea Benatti.

Πάνω από 10 δισ. οι οφειλές προς το Δημόσιο τον Οκτώβριο

Στα 10,444 δισ. ευρώ ανήλθαν στο Οκτώβριο οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το δημόσιο. Έτσι το σύνολο των παλαιών ( έως 31.12.2016) και νέων (από 1.1.2017) οφειλών έφθασε στα 99,751 δισ. ευρώ.

Οι οπαδοί της Λάτσιο ζητούν την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα

Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα της Λάτσιο από την Τορίνο, oi τιφόζι των Ρωμαίων ζητούν από τη διοίκηση να πάρει την απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα για τις αποφάσεις των διαιτητών


Αυτό είναι το πρώτο συλλεκτικό νόμισμα στην Ελλάδα με χρήση χρώματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησε η διάθεση στο κοινό ενός blister με συλλεκτικό νόμισμα, αφιερωμένο στα 175 χρόνια από τη γέννηση του Νικολάου Γύζη.

Αβραμόπουλος: Απαράδεκτη και μη ευρωπαϊκή η στάση του Τουσκ για τους πρόσφυγες

Σκληρή κριτική από τον Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης στις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφορικά με την πιθανότητα κατάργησης της υποχρεωτικής υποδοχής προσφύγων


Πρεμ Γουάτσα (Eurobank): Έχουμε χάσει πολλά χρήματα στην Ελλάδα-Τσίπρας και ΥΠΟΙΚ έκαναν όλα όσα ζήτησε η τρόικα

Δεν υπάρχει κίνδυνος να φύγει η χώρα από το Ευρώ - Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών έκαναν όλα όσα είχαν ζητήσει οι πιστωτές δήλωσε στο Bloomberg o μεγαλομέτοχος της τράπεζας και διαβεβαίωσε ότι η Eurobank είναι πολύ καλά κεφαλαιοποιημένη


Καταιγιστικές εξελίξεις για τον φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι διαφορετικό έδειξε η δεύτερη νεκροψία - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Η δεύτερη νεκροψία έγινε έπειτα από από αίτημα της οικογένειάς του, από τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών, μέσα στην Ιατροδικαστική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία...

Φωταγωγήθηκε το δέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα [εικόνες]

Σε γιορτινούς ρυθμούς μπήκε η Αθήνα με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης «άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλοντας να στείλει «μήνυμα γιορτής κι αισιοδοξίας».

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες

Να μας πουν οι δικαστές αλλά να μας πει κι η Μπέτυ τι έχει στη θυρίδα που άνοιξε στην ΕΘΝΙΚΗ το 2013 (δείτε φώτο στο τέλος)

Ο Σταύρος Κοντονής επιμένει στα όσα ανέφερε για τους δικαστές και το πόθεν έσχες, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης.


ΑΠΛΥΤΟΙ αλληλέγγυοι σε Ρούπα-Μαζιώτη κατέλαβαν ιστοσελίδα της Πάτρας

Υπό κατάληψη βρίσκεται η πατρινή ιστοσελίδα «thebest.gr» από αλληλέγγυους του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα.

Οι καταληψίες έχουν δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα αναρτήσεις με θέματα σχετικά με το σωφρονιστικό σύστημα και τους κρατουμένους.

Επαφές Ρουσόπουλου σε Βρυξέλλες και Ιαπωνία

Εθεάθη µάλιστα και έξω από την αίθουσα που πήρε τιµητικά το όνοµα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στις Βρυξέλλες και συγκεκριµένα στο Ευρωκοινοβούλιο εθεάθη ο Θόδωρος Ρουσόπουλος τη ∆ευτέρα, όπου πραγµατοποίησε σηµαντικές επαφές.


«Good diplomacy ε;» -> Γιλντιρίμ: «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνικό»

- Παραλήρημα του πρωθυπουργού της Τουρκίας για το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά - Πρόκληση χωρίς όρια εντός της τουρκικής βουλής - Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ κλήθηκε να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Υπάλληλος της Βουλής βίασε 20χρονη στο γραφείο του αφεντικού του

Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία βιασμού ο 24χρονος Samuel Armostrong. Κατηγορείται ότι βίασε 20χρονη στο γραφείο του αφεντικού του και βουλευτή των Συντηρητικών.


Το "ευχαριστώ" του Λυκούδη στους... αστρολόγους του υπουργείου Οικονομικών - ΒΙΝΤΕΟ

«Όταν βάζεις φόρους και όταν κουρεύεις πρόβατα, καλό είναι να σταματάς πριν γδάρεις το πετσί», τόνισε στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη βουλή ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, ενώ ευχαρίστησε τους… αστρολόγους του υπουργείου Οικονομικών που τον δικαίωσαν.

Η ΝΔ καταγγέλλει μεθόδευση της κυβέρνησης για το πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η ΝΔ στην διαρροή από την πλευρά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου σε site που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ επιστολής προς την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.


Επίθεση Bαρβιτσιώτη σε Μουζάλα: Πρωτοφανές να μεταθέτουν τις ευθύνες στην τοπική κοινωνία

Επίθεση στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αδράνειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στο προσφυγικό στο Αιγαίο, ασκεί ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


Τουρκόσπορος του ΣΥΡΙΖΑ «απολογητής» του Ερντογάν: «Δεν είπε ποτέ "έχουμε τέσσερις βουλευτές"»

Το αγγλικό τηλεγράφημα του επίσημου τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, ωστόσο, «διαψεύδει» τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος

Για αλλοίωση των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συγκεκριμένα της φράσης: «έχουμε τέσσερις βουλευτές που πρέπει να κάνουν πολλά», κατηγόρησε τα εγχώρια ΜΜΕ ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά.


Βίντεο: Ταύρος χτυπάει σαν «άψυχη κούκλα» καουμπόι στο Μεξικό

Αφού πρώτα τον πετάει στο έδαφος - Στη συνέχεια επιτίθεται και καρφώνει με τα κέρατα ένα άλογο
Ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο από ένα ροντέο στο Μεξικό αποτυπώθηκε σε βίντεο, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συνέδριο ΝΔ για όλα τα γούστα: Από Ράμφο μέχρι Δομάζο-Ποιοί προσκεκλημένοι θα παραστούν

Θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου με κεντρικό σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» - Ράμφος, Μαρκουλάκης, Δομάζος θα πάρουν μεταξύ άλλων το λόγο.

Βίντεο: 500.000 Μεξικανοί στους δρόμους για το πρωτάθλημα της Τίγκρες

Μία «θάλασσα» ανθρώπων βγήκε στους δρόμους του Μοντερέι, στο Μεξικό, για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Τίγκρες.


Η στιγμή που οι διασώστες μεταφέρουν τον νεκρό ορειβάτη από τον Όλυμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η πυροσβεστική υπηρεσία την επιχείρηση διάσωσης των δύο ορειβατών στη θέση Λούκι Καλόγερου, στον Όλυμπο.

Εδειραν τον Οσκαρ Πιστόριους στις φυλακές -Επειδή μιλούσε πολλή ώρα στο δημόσιο τηλέφωνο

Ο Οσκαρ Πιστόριους, ο παραολυμπιονίκης που φυλακίστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για τον φόνο της συντρόφου του, τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή μέσα στις φυλακές.


Παρίσι: Δεκάδες ηγέτες, βασιλιάδες, σταρ και ο Τσίπρας για το κλίμα

Δεκάδες αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων βρίσκονται στο Παρίσι για να δώσουν ώθηση στην χρηματοδότηση της εκστρατείας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της Συμφωνίας του Παρισιού.

Απίστευτο: Αυτοκίνητο... μπούκαρε μέσα σε κουρείο στην Ηλιούπολη και τα έσπασε όλα [εικόνα]

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισαν κάτοικοι της Ηλιούπολης το πρωί της Τρίτης, όταν έβλεπαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής ένα αυτοκίνητο να έχει... μπει μέσα σε μαγαζί.

Βρούτσης: Αρνητικό ρεκόρ της μερικής απασχόλησης το Νοέμβριο στο 58,04% (πίνακες)

Για νέα αρνητικά ρεκόρ στην αγορά εργασίας κάνει λόγο ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη».

Αδιανόητο - Αστυνομικοί πυροβόλησαν ποδοσφαιριστές με σφαίρες καουτσούκ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή, όταν ποδοσφαιριστές δέχτηκαν κυριολεκτικά καταιγισμό από σφαίρες με καουτσούκ, ενώ πολλοί από αυτούς διακομίσθηκαν με τραύματα σε νοσοκομείο.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟ! Βέττας: Ποια υπερφορολόγηση; Το πρόβλημα είναι η... υποφορολόγηση!

«Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η υπερφορολόγηση, αλλά πολλές φορές η υποφορολόγηση κοινωνικών ομάδων, η οποία οδήγησε συχνότατα στην παραγωγή ελλειμάτων και στην παραγωγή χρέους» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Ο Πολάκης ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ του ανέβασε συνέντευξη του ακατανόμαστου... όταν ξεμέθυσε ούρλιαζε ότι τσογλάνια χάκαραν τον λογαριασμό του

Θύμα χάκερ στον λογαριασμό του στο facebook υποστηρίζει ότι έπεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σοκ στα γίδια: 1.000 κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιών την ημέρα κάνει ο Τσίπρας που υπόσχονταν σεισάχθεια

Πήραν «φωτιά» οι υπολογιστές στην ΑΑΔΕ, εντοπίζοντας και εν συνεχεία κατακεραυνώνοντας με μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης όσους χρωστάνε στην εφορία.

Είναι ενδεικτικό ότι, πλέον, οι κατασχέσεις «τρέχουν» με ρυθμό 1.000 την ημέρα, την ώρα που η λίστα των οφειλετών «φουσκώνει».


Θεοδωρόπουλος: «Σταματώ την προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό-Οι λόγοι της απόσυρσης

Νέο σοκ στον κόσμο του Παναθηναϊκού καθώς και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την προσπάθειά του για εύρεση λύσης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:


Αλέξη, κάντο όπως ο σ. Μαδούρο

Του Σάκη Μουμτζή

Όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα των σοβαρών εταιρειών δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει στις επόμενες εκλογές. Μάλιστα, υπάρχει η άποψη πως όσο πιο αργά  αυτές διεξαχθούν, τόσο πιο οδυνηρή θα είναι η ήττα.


ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Γύφτισσα ξυλοκοπεί γνωστή επιχειρηματία επειδή της έκλεψε τον άντρα!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό γνωστής Βολιώτισσας επιχειρηματία από τσιγγάνα, επειδή πήγε με τον… άντρα της.

Κατάντια ή ξεφτίλα;

Alica Schmidt: «Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο» καίει καρδιές στα social media

Είναι από τη Γερμανία, είναι μόλις 19 ετών και μετρά 144 χιλιάδες followers στο Instagram.Τη λένε Alica Schmidt και δεν είναι μοντέλο αλλά μία από τις πιο γνωστές αθλήτριες στίβου στη χώρα της. Η 19χρονη ξανθιά που καίει καρδιές με τις σέξι της φωτογραφίες στα social media αναμένεται να δείξει την αξία της και να λάμψει με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 στο Τόκιο.

Ο «χρυσός» μισθός του ξαδέρφου Τσίπρα για να μεταφερθεί στο Μαξίμου

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεσμεύτηκε ότι η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα αναλάβει θέση υπουργού στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα κρυφά σχέδια του Μητσοτάκη για την ανανέωση των ψηφοδελτίων

Βαρόνοι και γόνοι υπό… επιτήρηση.

Ξεκάθαρο µήνυµα ανανέωσης σε πρόσωπα και λογικές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης µέσω της τοποθέτησής του περί µη συµµετοχής οποιουδήποτε µέλους της οικογένειάς του, ακόµη και της πολύπειρης Ντόρας Μπακογιάννη, σε µια µελλοντική κυβέρνηση της Ν∆ µε τον ίδιο πρωθυπουργό.

Πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ: Έχω πληρώσει το 50% των χρεών μου

Τη διαβεβαίωση ότι έχει ήδη πληρώσει το 50% των χρεών του, αλλά και ότι δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί η ημερομηνία που έχει ζητήσει από το ΙΚΑ για την υποβολή ένστασης, έδωσε -σχολιάζοντας τη χτεσινή παραπομπή του στο αυτόφωρο- ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Χρήστος Στεφανίδης, σε δήλωσή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM».

Μποτιλιάρισμα ρεκόρ - Η ουρά έφτασε τα... 552 χλμ. - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους Παριζιάνους σήμερα! Έχουν απεργία οι εργαζόμενοι στον προαστιακό και πραγματοποιείται στο Παρίσι η Σύνοδος για το Κλίμα.

Το μήνυμα του 19χρονου μοντέλου μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους εκείνους οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό της, στέλνει μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 19χρονη Ειρήνη, η οποία κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Χονγκ, καθώς στην κατοχή της, βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Με πόσα εκατ. ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει ένα κατάστημα Zara;

Σε αναζήτηση αγοραστών για δεκαέξι καταστήματα Zara βρίσκεται η Inditex, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης παγκοσμίως, καθώς οι online αγορές έχουν αρχίσει να σαρώνουν την Ισπανία, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

ΣΕΒ τους τρολάρει που του γαργάλισαν τα παπάρια: Αντί το ΠΑΜΕ να βανδαλίζει, ας έρθει να συζητήσει μαζί μας

«Αντί το ΠΑΜΕ να επιδίδεται σε πράξεις βανδαλισμού και φθοράς ιδιωτικής περιουσίας, ας έρθει να συζητήσει μαζί μας πώς μπορούμε να αποκτήσουμε περισσότερες επιχειρήσεις, που να προσφέρουν στους εργαζόμενους καλές αμοιβές, εργασιακή ασφάλεια και προοπτική προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης», αναφέρει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωση με αφορμή, τον σημερινό βανδαλισμό των γραφείων του από το ΠΑΜΕ.


Πιέρ Καρντέν: «Ραντεβού για τη φωτογράφιση της κολεξιόν μου στην Ακρόπολη»

Αναβλήθηκε το χθεσινοβραδινό ραντεβού του Γάλλου μετρ της υψηλής ραπτικής Πιέρ Καρντέν με το ελληνικό κοινό. Το θεατρικό που έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος παίχτηκε αλλά ο ίδιος ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Παρισιού αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε.

Κικίλιας: Υπεκφεύγει, κρύβεται και αρνείται να δώσει εξηγήσεις ο Καμμένος για τη Σαουδική Αραβία

Yπεκφεύγει κρύβεται και αρνείται ο Πάνος Καμμένος να δώσει εξηγήσεις για το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία επισημαίνει ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.


Επιζών του Αουσβιτς: Τα κολαστήρια του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι χειρότερα και από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

Χειρότερες ακόμη και από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι οι φυλακές για πολιτικούς αντιφρονούντες στη Βόρεια Κορέα, εκτιμά ένας επιζών του Άουσβιτς, ο οποίος μετέχει σε πάνελ που ερευνά τις κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο κομμουνιστικό καθεστώς.

Viral: Ρωσίδα κυνήγησε τον Πουγιόλ με ερωτικό βοήθημα για να τον...ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που συνέβη στον Κάρλες Πουγιόλ την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα σίγουρα θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα βρισκόταν στη Ρωσία για να δώσει το παρών στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλου 2018.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙΧΑΧΑΧΑ! «Εργάνη»: Μόνο τον Νοέμβριο χάθηκαν 39.221 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα

Συνεχίζει να «φυλλορροεί» ο ιδιωτικός τομέας, καθώς οι θέσεις εργασίας, μετά την αύξηση που σημειώθηκε λόγω της τουριστικής περιόδου, χάνονται κατά χιλιάδες.


ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Πορεία συμβασιούχων στο κέντρο της Αθήνας -Ζητούν να μην απολυθούν και να μονιμοποιηθούν [εικόνες & βίντεο]

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας αυτήν την ώρα από την πορεία των συμβασιούχων-εργαζόμενων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιφέρειας, που ζητούν την μονιμοποίησή τους.