03 Οκτωβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΑΕΧ έχασε από τη Μπενφίκα που έπαιζε με 10 παίκτες

Σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό βράδυ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΧ βρέθηκε να χάνει με 0-2 νωρίς-νωρίς, αλλά ισοφάρισε σε 2-2 και τελικά από μία ολιγωρία έχασε με 2-3 από την πανίσχυρη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, παρότι η τελευταία έπαιζε όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες!

Άγγιξε το θαύμα η ΑΕΧ, αλλά στο τέλος στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε 3-2 από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, στη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Οι «Αετοί» προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τους Σεφέροβιτς (6΄), Γκριμάλντο (15΄), αλλά αφού έμειναν με 10 παίκτες στο τέλος του ημιχρόνου, οι Χάρτινοι ισοφάρισαν με τον Κλωναρίδη (53΄,63΄), έχασαν ένα τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο να ποκρούει εκπληκτικ, αλλά στη μοναδική επιθετική προσπάθεια της Μπενφίκα στο β΄ ημίχρονο, ο Άλφα Σεμέντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74΄. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούμπεν Ντίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΧ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (λ.τρ. Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (80΄ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (λ.τρ. 61΄ Γιακουμάκης)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Γκριμάλντο, Φέισα, Γκέντσον, Πίτσι (62΄ Αλφα Σεμέντο), Ράφα (84΄ Σέρβι), Σάλβιο (46’  Λέμα), Σεφέροβιτς

Στο άλλο ματς του ομίλου της ΑΕΧ, Μπάγερν Μονάχου-Αγιαξ 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΧ με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς

Η βαθμολογία:

1. Αγιαξ 4

2. Μπάγερν Μονάχου 4

3. Μπενφίκα 3

4. ΑΕΚ 0

ΤΑ ΓΚΟΛ